FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 16:40

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів Samsung
Огляд телевізорів Samsung
viskomДата: Четвер, 11.06.2009, 12:08 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Огляд

телевізорів Samsung


Samsung LE-32B450



Як і раніше, неперевершена динамічна контрастність 55 000:1 lcd-телевизора Samsung LE 32B450 передає зображення ідеальної якості з відображенням більш насичених білих і чорних кольорів і практично необмеженою кількістю проміжних відтінків. Завдяки підключенню через USB-вхід WISELINK на телевізорі Samsung LE32B450 можна прослуховувати аудіофайли у форматі mp3, а також відтворювати фотографії і зображення напряму з цифрової камери або USB-флеш памяті.

ціна ~500$

Технічні характеристики:



джерело...
RATVODДата: Четвер, 22.12.2016, 23:37 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телевізори Samsung відтепер сумісні з

HDR-контентом на YouTube




Власники телевізорів виробництва компанії Samsung відтепер отримали можливість дивитися HDR-контент з платформи YouTube.


Компанія Samsung Electronics випустила оновлення програмного забезпечення для своїх смарт-телевізорів, яке підтримує відтворення відео з YouTube, записаного в розширеному динамічному діапазоні (HDR). Про це компанія заявила на своєму офіційному сайті. Таким чином, відтепер власники телевізорів виробництва даної компанії зможуть насолоджуватися HDR-контентом з потокової платформи.

Це оновлення вперше зробить HDR-контент з YouTube доступним для перегляду на екранах телевізорів. Власники SUHD і UHD телевізорів виробництва компанії Samsung випуску 2016 року матимуть доступ до такого контенту в будь-який час.

Даний крок компанії збігся за часом з неухильним зростанням кількості HDR-контенту, пропонованого гігантами ринку потокового відео - зокрема, такими платформами як YouTube, Netflix і Amazon. Технологія притягує до себе все більше уваги, оскільки дозволяє відображати більш детально найтемніші і найяскравіші ділянки картинки.

«Наші клієнти зможуть насолоджуватися зростаючою кількістю HDR-контенту безпосередньо на екранах телевізорів від Samsung, - заявив Хан Санг-Сук, віце-президент компанії Samsung Electronics, який курирує сектор дисплеїв. - Власники телевізорів виробництва Samsung, встановивши останнє оновлення програмного забезпечення, зможуть отримувати більш яскраві і життєві враження від перегляду ».

Оновлення, що дає можливість доступу до цієї послуги, пропонується компанією Samsung Electronics власникам смарт-телевізорів в Кореї і за її межами вже з початку поточного місяця.

Всі SUHD-телевізори виробництва компанії Samsung, випущені в цьому році, мають яскравість світіння екрана в 1 000 ніт, що, за інформацією фірми, цілком підходить для перегляду HDR-контенту.

У свою чергу компанія YouTube також зробила ряд цілеспрямованих дій для підвищення обізнаності про підтримку HDR-контенту серед творців, запустивши центри YouTube Creator Space в таких містах, як Нью-Йорк, Париж і Токіо.

Директор відділу партнерства в сфері продуктів в компанії YouTube Хитрий Томпсон Рівера заявляє, що компанія продовжить шукати способи надання допомоги творцям контенту для полегшення виробництва HDR-відео.

Борис Скуратівський

- 22грудня, 2016.




RATVODДата: Вівторок, 10.01.2017, 15:34 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung представить на CES 2017 нові персоналізовані

послуги для користувачів смарт-телевізорів




У компанії Samsung Electronics заявили про намір представити нові три Послуги для власників СМАРТ-телевізорів в рамках виставки CES 2017, яка пройде в Лас-Вегасі з 5 по 9 січня 2017 року. Нові служби - «Спорт», «Музика» і «ТВ Плюс» - запропонують користувачам персоналізований контент виходячи з їх телевізійних уподобань, зібраний платформою Smart Hub від Samsung.

«Одним з основних пріоритетів для компанії Samsung є максимальне наближення пропозицій компанії до запитів і бажань користувачів щодо того, що вони хотіли б отримувати від своїх смарт-пристроїв і домашньої електроніки», - каже Он Джин Лі, який займає в компанії Samsung Electronics посаду виконавчого віце -президента, керівника відділу Візуальний дисплей бізнес. - «З огляду на це, ми продовжуємо реалізовувати інноваційні рішення в рамках наших пропозицій для власників смарт-телевізорів, що дозволяє нашим клієнтам отримувати той контент і ті можливості, про які вони мріяли і які вони бажали б отримати від Samsung».

«Спорт Служба» для власників смарт-телевізорів Samsung запропонує спортивним уболівальникам інформацію про те, коли грають їхні улюблені спортивні команди, де вони зможуть подивитися ці ігри, а також рахунок, з яким вони пройшли - і все це на одній сторінці навігаційного меню. Тепер їм не доведеться перемикати десятки каналів, щоб знайти «велику гру», - все необхідне буде зібрано в зручному інтерфейсі служби «Спорт».

Компанія Samsung планує розширювати обсяги контенту, яку представляють службою «Спорт», завдяки укладанню угод з партнерами з NBC Sports, UFC і інших компаній.

Служба «Музика» дозволить користувачам смарт-телевізорів легко знаходити й ідентифікувати пісні, що звучать на «живому» телебаченні або безпосередньо в телевізійних програмах. Служба «Музика» також буде робити рекомендації в розділі «Попередній перегляд» призначеного для користувача інтерфейсу платформи Smart Hub, що дасть користувачам можливість знаходити нову музику і відтворювати пісні зручним для них способом.

В даний час служба «Музика» від Samsung пропонує контент від восьми партнерських програм, включаючи Spotify, iHeartRadio, Napster, Deezer, Sirius XM, Vevo, Melon і Bugs. На початковому етапі служба буде доступна абонентам у Франції, в Німеччині, італії, Південній Кореї, Іспанії, Великобританії і США.

І нарешті, служба «TV Plus» IP - запропонує канали, що спеціалізуються на показі преміального контенту, через нове рішення в рамках електронного програмного смарт-гіду (EPG). СМАРТ-Користувачам телевізорів від Samsung більш не доведеться чекати того часу, коли їх кабельні оператори почнуть транслювати марафони з їхніх улюблених телепрограм - вони зможуть дивитися їх відразу ж після виходу, включивши один з каналів TV Plus.

Компанія Samsung запропонувала скористатися службою TV Plus власникам обраних моделей смарт-телевізорів Samsung, наявних на американському ринку. Служба TV Plus запропонує в зручній формі високоякісний контент в рамках однієї програми на вашому телевізорі, що пропонує самі преміальні програми. Компанія Samsung з радістю повідомляє про укладення партнерської угоди з FandangoNow, яке дозволить глядачеві максимально швидко купувати або брати на прокат будь з 40 000 поданих у відеотеці фільмів або програм, включаючи нові релізи в стандарті 4K HDR. TV Plus і Samsung Checkout пропонують найшвидший спосіб доступу до світу ваших улюблених розваг.

Компанія Samsung почала пропонувати доступ до TV Plus жителям Південно-східної Азії. В даний час служба також доступна жителям США, а також буде доступна в Європі з квітня 2017 року. Компанія Samsung планує співпрацювати з Fandango і Rakuten для надання преміального TVoD-контенту жителям США і Європи відповідно, а також з Функе для надання AVOD контенту користувачам в Німеччині.

Борис Скуратівський

- 04 січня, 2017.




RATVODДата: Понеділок, 20.08.2018, 22:16 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung Electronics починає співпрацю з Microsoft

з метою стимулювання продажів QLED TV




Компанія Samsung Electronics Co. з Південної Кореї об'єднує свої зусилля з американським технологічним
гігантом Microsoft Corporation для стимулювання продажів своїх преміальних моделей телевізорів з екранами,
створеними з використанням технології «квантова точка», які також відомі як QLED-телевізори.


Дані пристрої конкурують на ринку телевізорів преміум-класу з телевізорами на органічних світлодіодах (OLED), які пропонує компанія LG Electronics Inc.

У компанії Samsung Electronics заявили про те, що вона буде працювати з ігровими відео-консолями Xbox, які є брендом Microsoft, і проведе в найбільших містах США тур ігрових вантажівок, покликаний популяризувати преміальні QLED-телевізори.

В рамках партнерства компанія Samsung Electronics помістить в великій вантажівці шість QLED телевізорів і ігрову консоль Microsoft Xbox One X з метою створення пересувної зони розваг, яка буде переміщатися по всій території США з метою популяризації технології преміальних телевізорів.

За поточне літо вантажівка відвідає 14 міст США, серед яких - Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Сан-Дієго, Сіетл, Лас-Вегас, Фінікс, Даллас і Х'юстон. В Samsung Electronics повідомили про плани провести Кубок QLED - змагання, в якому буде використана приставка Xbox для гри в Forza Motorsport 7. Переможці отримають призи, надані компаніями Samsung Electronics і Xbox.

Остання програма була організована компанією Samsung Electronics для популяризації QLED-телевізора в якості ігрової платформи для американських геймерів.

Неназваний представник компанії Samsung Electronics заявив, що коли геймер починає грати в відеогру, його QLED-телевізор автоматично перемикається в ігровий режим, забезпечуючи ігрову середу світового класу. Він також підтримує технологію повнокольорового об'ємного телебачення надвисокої чіткості високого класу, що дає геймерам можливість бачити картинку, наближену до життя.

Борис Скуратівський

- 20 серпня, 2018

RATVODДата: Понеділок, 25.02.2019, 19:41 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телевізори Samsung знову очолили рейтинг

найбільш продаваємих




Samsung Electronics займає лідируюче положення серед компаній-виробників телевізорів.


За даними дослідницького центру IHS Markit Ltd, в 2018 році компанія володіла 20% світового ринку телевізорів, передає REGNUM.

Повідомляється, що в передовики ринку Samsung вибився ще в 2006 році, обігнавши конкурентів з показником в 14,6%. Протягом 13 років компанії вдавалося зберігати місця в топі, перш за все, завдяки продажу широкоекранних телевізорів.

До слова, пристрої з великою діагоналлю зіграли ключову для виробника роль і в попередньому році. Серед всіх торішніх продажів Samsung 30% склали саме такі моделі і QLED-телевізори.

Нагадаємо, нещодавно Samsung повідомив про розробку нового Smart Mirror TV. Особливістю даного пристрою є те, що в вимкненому режимі воно функціонує подібно до дзеркала.

Лада Васюкова

- 25 лютого, 2019



RATVODДата: Середа, 06.03.2019, 21:14 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung запатентувала бездротовий телевізор

без шнура живлення




Якщо вірити патенту, новому телевізору від компанії Samsung не знадобляться ніякі кабелі.


Компанія Samsung незабаром може представити на ринку телевізор, якому не знадобиться взагалі ніяких кабелів - в тому числі, і шнура живлення. Про це пише видання LetsGoDigital, посилаючись на патент, що описує плани компанії щодо впровадження систем бездротового живлення в телевізори.

У минулому році компанія Samsung подала заявку до Світової організації інтелектуальної власності (WIPO), після чого було опубліковано опис принципів роботи системи. Розробники з Samsung в своїй схемі розмістили за телевізором (між екраном і стіною) спеціальний модуль.

У модулі встановлена ​​подвійна катушка з намотуванням в протилежних напрямках. Передбачається, що дана катушка буде вловлювати коливання електромагнітного поля, що генерується базової станцією. По суті, використана базова ідея всіх бездротових зарядних пристроїв, але в даному випадку між двома пристроями є розрив.


Samsung patents wireless ТБ


На зображенні, опублікованому виданням LetsGoDigital, видно, що на бездротовому трансивері буде також встановлено два динаміки, що є непоганим рішенням, оскільки використання окремого аудіо-модуля покращує звукові характеристики пристрою в порівнянні з невеликими вбудованими динаміками.

Зрозуміло, ця система не позбавлена ​​проблем. Розрив між її компонентами має свої фізичні обмеження, хоча, з представленої інформації неясно, наскільки близько повинні знаходитися один від одного екран і передавач для нормальної роботи.

Збільшення відстані, безумовно, зменшить обсяги переданої енергії і істотно збільшить неефективність її передачі. Втім, за замовчуванням прийнято вважати, що завдяки технологічним удосконаленням у виробництві телевізорів енергоспоживання екрану буде скорочуватися з кожним новим поколінням, і, відповідно, цей показник в телевізорах майбутнього буде набагато скромнішим, ніж в сьогоднішніх моделях.

Можливість подачі живлення на телевізор на певну відстань через «повітря» здається чимось з розряду фантастики, проте в сучасному світі є й інші приклади використання даної технології. Наприклад, компанія Qualcomm створила систему під назвою Halo, яка дозволяє заряджати електромобілі - для цього під їх кузовом встановлюється спеціальний піддон, який приймає живлення з передавача, встановленого на землі. Дана система працює за умови, що розрив між приймачем і передавачем досить малий, проте слід пам'ятати, що в неї між двома пристроями подається струм значно більшої потужності (приблизно 20 кВт)

Всі ці бездротові зарядні пристрої володіють ідеальною безпекою завдяки використанню вбудованої захисту для запобігання нещасних випадків у разі потрапляння чогось в проміжок між передавачем і приймачем. Подібні системи встановлені в існуючих бездротових зарядках для телефонів, запобігаючи можливим пошкодження або удару струмом у випадках, коли ви, наприклад, випадково покладете на них ключі.

Поєднання технологій бездротової передачі відео і аудіо з бездротовим живленням телевізора дає додаткову свободу і простоту в вітальні. У вас з'явиться пристрій, здатний, подібно до телевізорів, що використовують медіа-бокси (наприклад, надтонкі OLED), передавати електроенергію і посилати по повітрю відеосигнал на екран.

Бездротовою передачею відео вже особливо нікого не здивуєш - за допомогою передавача на частоті 60 ГГц можна передавати відеосигнал на короткі відстані в межах видимості. Телевізор виробництва Panasonic міг робити це з 1080p відео вже багато років тому.

Так невже 2019 рік стане роком смерті всіх проводів, підключених до вашого телевізора? Складно прогнозувати, проте можна сміливо говорити про те, що зроблено важливий крок для «відв'язування» телевізора від останнього з важливих кабелів.

Борис Скуратівський

- 06 березня, 2019



RATVODДата: Субота, 04.05.2019, 10:02 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung анонсував «вертикальний телевізор»


Samsung Sero

Samsung розробив телевізор з вертикальним екраном.


QLED-пристрій призначений для перегляду відео зі смартфона користувача, передає Хайтек.

Згідно з даними, телевізор Sero був створений спеціально для мілленіалів - людей, що народилися після 1983 року. Представники покоління Y зможуть переглядати відео з соцмереж на адаптованому для цього вертикальному дисплеї.

Також телевізор підтримує мобільні ігри.

Діагональ екрану складає 43 дюйми, роздільна здатність поки невідомо. Попередня ціна продажу в Південній Кореї - близько 1600 доларів. Чи планує компанія випускати телевізор на міжнародний ринок, не повідомляється.

Нагадаємо, в березні Samsung запатентував бездротовийї телевізор без шнура живлення.

Лада Васюкова

- 02 травня, 2019



RATVODДата: Вівторок, 14.05.2019, 18:49 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung переніс виробництво

телевізорів
QD-OLED на кінець 2020 року




Samsung відкладе випуск телевізорів QD-OLED.


Компанія почне пробне освоєння технології тільки до кінця 2020 року, пише Ixbt.com.

Згідно з даними, Samsung вклав кошти в купівлю технологій QD-OLED і micro-LED, запатентованих однією з південнокорейських компаній.

QD-OLED передбачає нове рішення для телевізійних екранів, в якому «емітери OLED будуть доповнені фотолюмінесцентними матеріалами на основі квантових точок».

У минулому році корейський виробник почав будівництво експериментальної лінії з випуску телевізорів на основі вищезгаданої технології з підтримкою 8G. Однак у квітні компанія прийняла рішення відкласти серійне освоєння виробництва на кінець 2020 року.

«До кінця 2020 року Samsung почне тільки пробне виробництво. Лінія 8G ефективна при випуску панелей розміром 55 дюймів і менш, що утруднить конкуренцію з більш дешевими рідкокристалічними моделями. Втім, є інформація, що Samsung створює прототип 77-дюймової панелі QD-OLED, але серійне виробництво на новій лінії 10G почнеться лише в 2023 році», - повідомляє ресурс.

Нагадаємо, на початку місяця Samsung анонсував телевізор з вертикальним екраном. QLED-пристрій призначений для перегляду відео зі смартфона користувача.

Лада Васюкова

- 13 травня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 14.06.2019, 22:23 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Зроби сам: Samsung представив

телевізор з регулюємим дисплеєм




Samsung розробив телевізор з налаштовуємими розмірами дисплея.


Новий The Wall Luxury фактично здатний перетворити кімнату в кінозал, пише CHIP.

«Новинка під назвою The Wall Luxury базується на модульній технології MicroLED, яка дозволяє налаштовувати розмір дисплея самостійно. Можна взяти базову 73-дюймову панель дозволом 2К і «нарощувати» аж до максимальних 292 дюймів з роздільною здатністю 8К», - повідомляє ресурс.

Таким чином розмір діагоналі телевізора можна розтягнути майже до 7,5 метрів. При цьому товщина панелі не перевищує 3 сантиметрів. Крім того, ресурс матриці пристрою досягає 100 000 годин, що може дозволити The Wall Luxury пропрацювати 11 років без зупинки.

Відзначається, що дату початку продажів і ціну новинки Samsung поки не розголошує. Імовірно, The Wall Luxury буде доступний для обмеженої кількості покупців.

Нагадаємо, на початку травня Samsung анонсував телевізор Sero з вертикальним екраном. QLED-пристрій призначений для перегляду відео зі смартфона користувача.

Лада Васюкова

14 червня, 2019



RATVODДата: Четвер, 09.01.2020, 12:16 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телевізори виробництва компанії Samsung

будуть в числі перших, які сертифіковані Асоціацією 8K



Фото: GSMinfo

Компанія Samsung повідомляє про те, що випускаємі нею 8K QLED телевізори стануть
одними з перших телевізорів, які отримали сертифікацію Асоціації 8K (8K Association або 8KA).


Міжгалузева група 8KA була створена для надання сприяння розвитку екосистеми 8K, і у вересні 2019 року представила детальний перелік технічних параметрів стандарту 8K.

І ось тепер компанія Samsung озвучила інформацію про свою співпрацю з 8KA, мета якої полягає в отриманні сертифікації для своїх нових 8K сумісних телевізорів.

Виходячи з вимог, озвучених Асоціацією, це означає, що для проходження сертифікації 8K телевізори від компанії Samsung повинні забезпечувати дозвіл екрану не менше 7 680 x 4 320 пікселів, пікову яскравість на рівні 600 ніт, а також підтримку стандартів HDMI 2.1 і HEVC (кодек H .265).

За словами виконавчого віце-президента відділу відео-дисплеїв в компанії Samsung Хёгуна Лі, сертифікація забезпечить кращу інформованість покупців.

«Наша мета полягає в тому, щоб дати споживачам можливість легко відрізняти преміальні 8K дисплеї від інших пристроїв, що є у продажу», - заявив Лі.

Боротьба з претензіями LG


Даній заяві компанії Samsung передували звинувачення, зроблені в 2019 році її конкурентами - компанією LG, яка звинуватила компанію Samsung в тому, що вироблені нею 8K телевізори не є такими, які дійсно підтримують дозвіл 8K.

В LG заявили, що само по собі кількість пікселів не повинно бути остаточним показником дозволу екрану, а ключовим фактором повинна бути здатність розрізняти сусідні пікселі.

У компанії стверджують, що вироблені нею OLED-панелі забезпечують чудове розрізнання пікселів, в той час як у компанії Samsung технологія QLED відсутня.

LG Electronics в кінці минулого року також оголосила, що її 8K телевізори першими в світі перевершили вимоги Асоціації споживчих технологій (CTA).

Борис Скуратівський

08 січня, 2020



RATVODДата: Субота, 18.01.2020, 15:44 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung створює

повністю
бездротовий телевізор




Samsung працює над повністю бездротовим телевізором.


Компанія повинна була презентувати новинку на виставці Consumer Electronic Show 2020 року, однак вирішила доопрацювати прототип, передає iXBT.com.

Як повідомив президент підрозділу дисплеїв Хан Чонхі, бездротовий телевізор Samsung позбавлений не тільки кабелю для передачі зображення, але і силового кабелю живлення. Пристрій працює за рахунок принципу електромагнітної індукції.

Відзначається, що на даний момент компанія активно тестує нову розробку. Уже зараз технологія дозволяє здійснювати передачу електроенергії на відстані до 2 м по повітрю, якщо між джерелом і телевізором немає перешкод.

Ніяких подробиць характеристик нового пристрою Samsung поки не повідомляє. Ймовірно, перші бездротові телевізори будуть відноситися до преміум-сегменту і будуть використовувати 8K-панелі.

Нагадаємо, днями ринкова вартість компанії Samsung зросла до рекордних показників і перевищила 300 мільярдів доларів. Трохи менше двох тижнів тому вона становила лише 95,08 млрд дол.

Лада Васюкова

17 січня, 2020



RATVODДата: П`ятниця, 07.02.2020, 16:02 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung заблокував smart-функції

«сірих» телевізорів




Днями жителі України, Росії, Білорусі та Молдови почали скаржитися
на раптове блокування «розумних» функцій в телевізорах Samsung.


Як виявилося, таким чином південнокорейський виробник вирішив боротися з покупками техніки у неофіційних рітейлерів, передає Onliner.

Першими на подібне нововведення звернули увагу користувачі з Білорусі. За словами одного з власників телевізора Samsung, його пристрій раптово втратив всі смарт-функції і доступ до інтернету, перетворившись в звичайний монітор.

«Фактично телевізор перетворився в монітор для ігрової приставки. З флешки відео подивитися можна. В іншому всі розумні функції телевізора виявилися заблокованими», - сказав власник Smart TV від Samsung Юрій.

Справа в тому, що телевізор Юрія, як і багатьох інших користувачів з Білорусі, України, Росії та Молдови, став «жертвою» оновленої політики безпеки Samsung, спрямованої на захист ринку. Простіше кажучи, таким чином південнокорейська компанія агітує споживачів купувати техніку лише у офіційних рітейлерів.

В Samsung говорять про те, що блокування «розумних» функцій телевізора свідчить про те, що даний пристрій було виготовлено для використання в іншому регіоні і цілком собі може не працювати, якщо використовується в недозволеному місці знаходження.

«Виробник не може гарантувати доступність всіх функцій при використанні пристрою в країнах, відмінних від спочатку призначених. Інформація про те, що доступність функцій залежить від регіону поставки, зазначена в інструкції користувача. Ми рекомендуємо купувати продукцію, яка пройшла серійну сертифікацію відповідності Митного союзу (ЕАС) та офіційно призначена для продажу в Республіці Білорусь виробником», - пояснюють в білоруському представництві компанії.

Нагадаємо, минулого місяця ринкова вартість компанії Samsung зросла до рекордних показників і перевищила 300 мільярдів доларів. За даним показником Samsung Electronics займає 18 місце серед всіх компаній світу.

Лада Васюкова

06 лютого, 2020



RATVODДата: Неділя, 13.12.2020, 17:53 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Samsung готує свій перший

споживчий
MicroLED-телевізор



Фото: DTF

Samsung анонсувала вихід свого першого MicroLED-телевізора
для споживчого користування
.

Закупівельна ціна пристрою складе більше 150 тисяч доларів, передає DTF.

Повідомляється, що компанія вперше випустить MicroLED-телевізор для побутового використання. До цього Samsung поставляла тільки модульні панелі The Wall для бізнесу, які вимагали установки фахівцем.

Діагональ панелі становить 110 дюймів, пристрій підтримує 4K. Крім того, телевізор має спеціальний режим, що дозволяє розділити екран на чотири 50-дюймових вікна для відтворення контенту з різних джерел.

«Телевізор забезпечує ідеальну передачу кольору (охоплює 100% просторів DCI-P3 і Adobe RGB) і розрахований на 100 тисяч годин відтворення без вигорання (приблизно 11 років)», - передає ресурс.

Відзначається, що поки Samsung провела тільки попередню презентацію в Кореї, повноцінний міжнародний анонс очікується на початку наступного року. Закупівельна ціна телевізора для дистриб'юторів складе 170 мільйонів корейських вон ($ 156 тисяч). Ціна в магазинах буде вище.

Нагадаємо, в травні цього року Samsung представила телевізор лінійки Terrace TV, оснащений додатковим захистом для використання на вулиці. Пристрій захищений за стандартом IP55, що дозволяє йому не боятися дощу або вітру з пилом.

Лада Васюкова

11 грудня, 2020.



RATVODДата: Вівторок, 13.04.2021, 20:52 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Одним натисканням: Samsung почне випуск

пультів
ДК з швидким доступом до Okko, IVI і MEGOGO




Нові телевізори Samsung отримають пульт ДУ з функцією
швидкого доступу до трьох російських відеосервісів.


Про це повідомляє Samsung Newsroom.

З 2021 року нові лінійки телевізорів Samsung Electronics отримають оновлені пульти дистанційного керування. Їх забезпечать брендованими кнопками швидкого запуску онлайн-кінотеатрів - Okko, IVI і MEGOGO.

Відомо, що такі пульти будуть входити в комплект всіх лінійок телевізорів 2021 року, крім проекторів і моніторів на території Росії, Республіки Білорусь, Азербайджану, Вірменії та Грузії.



Що кажуть в Samsung


Як повідомив віце-президент департаменту споживчої електроніки Samsung Electronics в Росії Дмитро Карташев, такі оновлення пов'язані з бажанням компанії підтримати інтерес споживачів до контенту Тб.

«У цьому році Samsung продовжує переглядати роль телевізора в сучасному світі, з огляду на переваги людей і нові способи споживання контенту. Ми пишаємося, що відповідаємо запитам локальних користувачів і підтримуємо актуальні формати. Спільно з нашими партнерами ми надаємо швидкий доступ до високоякісної контенту. Завдяки такому підходу Samsung протягом 15 років поспіль займає позицію глобального лідера по виробництву телевізорів», - говорить Карташев.

Що кажуть відеосервіси


Для Okko, IVI і MEGOGO подібне оновлення пультів Samsung означає, в першу чергу, приплив нових користувачів за рахунок швидкого і зручного доступу до сервісів.

«Ми раді, що доступ до Okko для клієнтів Samsung став ще зручніше. Володарі нових телевізорів знаходяться всього в одному натисканні кнопки від медіатеки з більш ніж 100 000 фільмів, серіалів, мультфільмів та освітніх програм», - зазначає генеральний директор мультимедійного сервісу Okko Максим Євдокимов.

«Ми найбільший онлайн-кінотеатр в Росії, який вже не перший рік надає великий вибір самого різноманітного контенту для широкої аудиторії. Завдяки новому витку нашої співпраці з Samsung користувачі можуть отримати більш швидкий і зручний доступ до улюблених фільмів, серіалів і мультфільмів», - додала заступник генерального директора з розвитку платної моделі, директор департаменту платних сервісів IVI Ірина Грандель.

«Кнопка MEGOGO на пультах телевізорів Samsung - це новий крок назустріч нашому споживачеві. Більше 30% наших передплатників дивляться наш контент на Smart TV. З року в рік ця цифра буде тільки збільшуватися. Компанія Samsung, як один з лідерів ринку виробництва телевізорів, цим стратегічним співробітництвом підкреслює значимість локальних відеосервісів для споживача, пропонуючи своїм покупцям найактуальніші і затребувані сервіси в нашій країні на сьогоднішній день», - повідомляє генеральний директор MEGOGO Росія Віктор Чеканов.

Лада Васюкова

13 квітня, 2021.

Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів Samsung
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024