FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 06:09

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Історія і розвиток телебачення » Інформаційні новини телебачення
Інформаційні новини телебачення
RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:06 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

телебачення




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:07 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
В Україні створили "чорний список»

телевізійних провайдерів




Українські правовласники створили «чорний список» провайдерів ТВ-послуги
та закликають ринок разом боротися з піратством.


31 травня 2018 року Ініціатива «Чисте небо» розширила сервіс blacklists.org.ua і тепер надає на ньому ще один «чорний список»: осіб і компаній, що надають послугу телебачення. Він опублікований з метою інформування учасників ринку про наявність претензій від правовласників до конкретних осіб, в тому числі і провайдерам телебачення.

Список містить інформацію про компанії, до яких є претензії, території надання послуг, способі надання послуг та ін. Він буде оновлюватися щомісяця.

«Перелік провайдерів ТБ послуги складається відповідно до претензій за попередній місяць і оновлюється протягом першого робочого тижня кожного наступного місяця. Інформація оновлюється раз на місяць, враховуючи претензії, які є або були у правовласників, незалежно від того, чи знято вони протягом відповідного місяця », - сказано на сайті.

Всім, у кого є підозра про незаконну трансляції контенту, надається можливість повідомляти про це.

«Ми перевіримо інформацію і зробимо все можливе, щоб уникнути нелегального використання інтелектуальної власності і забезпечити рівні умови роботи на ринку», - говорить керівник Ініціативи «Чисте небо» Катерина Федорова.

Сервіс blacklists.org.ua був створений Ініціативою «Чисте небо» спільно з Українською антипіратською асоціацією (УАПА) в 2017 році. Тоді на ньому розташовувався тільки список урл-ів сайтів, до яких є претензії від правовласників, для інформування рекламодавців. Цей список надається і зараз, він також оновлюється щомісяця.

Ініціатива «Чисте небо» запрошує правовласників приєднуватися до формування сервісу. На сайті представлені основні принципи учасників «Чистого неба»:

1. Прихильність праву інтелектуальної власності: праву творця отримувати чесну винагороду за свою роботу
2. Готовність рішуче боротися за свій продукт.
3. Участь у внутрішній роботі і зовнішньої антипіратської діяльності ініціативи.


Мета - спільно виявляти компанії, незаконно використовують інтелектуальну власність правовласників, і повідомляти про них в контролюючі органи, інтернет-провайдерам і хостерам, платіжним системам і всім, хто поважає авторське право.

На даний момент в складанні списку провайдерів беруть участь такі правовласники, як 1 + 1 Media (телеканали 1 + 1, 2 + 2, ТЕТ, 1 + 1 International, Бігуді, УНІАН) і StarLightMedia (телеканали СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, ОЦЕ).

Ольга Ваганова

- 31 травня, 2018



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:07 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
MPAA оновила свої напрацювання

в сфері захисту контенту




В рамках програми дій по динамічному вдосконаленню, галузева група Американська асоціація кінокомпаній (MPAA)
оголосила про перше оновленні своїх Напрацювань в області безпеки контенту, які залишалися незмінними
з моменту формування Мережі довірених партнерів (TPN).


Мережа довірених партнерів була сформована в квітні 2018 року за сприяння Асоціації з доставки та безпеки контенту (CDSA) для розробки та стандартизації принципів якості оцінювачів і підвищення її ефективності за рахунок скорочення кількості дублюючих аудитів.

Після запуску мережі TPN всі поточні і майбутні оцінки постачальників будуть проводитися на основі Напрацювань MPAA, які вбудовані в платформу TPN для створення системи Спільного контролю. Стандарт захисту контенту (CPS) від CDSA залишається в силі до 31 березня 2019 роки для раніше пройшовших аудит підприємств. Надалі Напрацювання будуть підтримуватися MPAA і регулярно оновлюватися для відображення змін, що відбуваються в області забезпечення безпеки функціонування індустрії розваг.

«Згадане нове оновлення Напрацювань MPAA завершує перехід програми до TPN і відображає безперервне протягом 30 років прагнення нашої асоціації до посилення безпеки всіх процесів виробництва, посаду-продакшн, маркетингу та дистрибуції», - пояснює голова правління TPN, старший віце-президент MPAA і старший юрист-консультант Ден Роббінс.

«Напрацювання MPAA створені для того, щоб забезпечити існуючим і стороннім постачальникам розуміння загальних очікувань щодо безпеки, а також встановити рамки для оцінки можливостей підприємства щодо захисту контенту клієнтів, - говорить операційний директор TPN Кёрт Фішер. - Розуміння і застосування Напрацювань MPAA - це прекрасна можливість для підприємств і постачальників підготуватися до оцінок на відповідність принципам TPN».

Борис Скуратівський

- 17 серпня, 2018



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:07 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Пішли на мирову: Продавець медіаприставок на Android виплатить

25 мільйонів доларів за сприяння в порушенні авторських прав




Згідно з повідомленнями ЗМІ, компанія TickBox TV зі Сполучених Штатів погодилася
виплатити 25 мільйонів доларів штрафу за позовом, в якому компанія
звинувачується в сприянні порушення авторських прав
.


Компанія TickBox TV продає сет-топ-бокси на базі Android, які є бюджетними приставками для телевізорів, що працюють під управлінням системи Android. Володарі таких приставок можуть встановити в них будь-які програми - подібно до того, як вони роблять це з комп'ютерами, і серед даних програм можуть бути і такі, які дозволяють переглядати неліцензійні телепрограми і фільми.

Зазвичай такі приставки продаються з попередньо встановленим програмним забезпеченням, зокрема, в них встановлений програмний медіацентр Kodi. Сама по собі програма Kodi не розроблялася для піратського перегляду, проте після установки в неї додаткових програмних модулів від третіх сторін, вона такою стає. Іноді ці пристрої навіть називають «пристроями Kodi", що змусило розробників Kodi вжити низку заходів для захисту своєї репутації.

Спочатку web-сайт компанії TickBox закликав користувачів купувати дані приставки, бо це допоможе їм «перестати витрачати гроші на такі потокові платформи як Netflix, Hulu, Amazon Prime і ін.». Після початку судового процесу компанія змінила текст.

В рамках угоди, компанія TickBox погодилася виплатити 25 мільйонів доларів штрафу, а також взяла на себе зобов'язання припинити пропонувати користувачам можливість завантаження додаткових програмних модулів для перегляду піратського відео. Це не стосується браузерних додатків Android - таких як Internet Explorer, Google Chrome, Safari або Firefox.

Суддя окружного суду США Майкл Фітцджеральд в Центральному окрузі штату Каліфорнія повинен прийняти угоду, яка потім стане вирішенням процесу.

Судовий позов проти компанії TickBox був поданий Альянсом творчості і розваг (ACE), який представляє інтереси медіакомпаній і постачальників контенту - таких, зокрема, як Netflix, Amazon, Hulu, Disney, Warner Bros, 20th Century Fox, Sony Pictures і ряду інших.

Борис Скуратівський

14 вересня, 2018.



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:07 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
MPAA домоглася «динамічного» блокування

піратських сайтів




Сінгапурський суд надав асоціації MPAA, яка представляє голлівудських мейджорів,
право на «динамічне» блокування піратських сайтів.


Це означає, що правовласник може заблокувати не лише основний домен порушника його прав інтелектуальної власності, також за цим же судовим рішенням, його домени-дзеркала. Про це пише TorrentFreak.

Чотири роки тому Сінгапур останнім з довгої низки країн ввів закон про блокування доступу до піратських сайтів на вимогу правовласника. Відповідні поправки були прийняті влітку 2014 року і вступили в силу в грудні того ж року.

Заява MPAA 2016 року заблокувало сайт Solarmovie.ph, що краде фільми членів асоціації. У квітні 2018 року MPAA записав на свій рахунок ще одну перемогу авторського права. Суд задовольнив заяву правовласника про блокування доступу до 53 сайтів на 154 доменах, включаючи The Pirate Bay і KickassTorrents. Рішення суду втілили в життя багато сінгапурських інтернет-провайдерів, включаючи Singtel, StarHub, M1, MyRepublic і View Qwest.

Цього разу суд виніс «динамічну судову заборону». Він дозволить голлівудським студіям блокувати будь-які спроби зазначених в рішенні 53 сайтів знову вийти в ефір на інших доменних адресах.

Відповідно до рішення компанії, які входять в MPAA , в тому числі Disney, Paramount Pictures і Twentieth Century Fox, зможуть бути на зв'язку з провайдерами M1, MyRepublic, Singtel, StarHub і ViewQwest, щоб оперативно блокувати домени-дзеркала і IP-адреси, що дають доступ до раніше заблокованих піратських сайтів.

За словами судді Лі Сейу Кіна, нова судова заборона «дає практичні інструменти для підтримки ефективності початкової судової заборони, оскільки забезпечує прискорений процес блокування додаткових (сайтів-піратів)». Такий підхід заощадить час і гроші правовласників і інтернет-провайдерів на судові розгляди.

Ніл Гейн, директор «Коаліції проти піратства» Асоціації відеоіндустрії Азії, сказав, що «Не існує срібної кулі, щоб знищити онлайн-піратство. Потрібен холістиний підхід, включаючи примусове виконання: відключення доступу до системних піратів через ефективне блокування; партнерство з технологічними платформами та іншими посередниками; вихід на кінцевих споживачів».

Згідно з доповіддю, опублікованою Асоціацією кіномистецтва Канади на початку 2018 року, принаймні 42 країни тепер зобов'язані блокувати сайти, що порушують авторські права. Тільки в Європі заблоковані 1800 сайтів і 5300 доменів, лідерами в цьому процесі виступають Португалія, Італія, Великобританія і Данія.

Ольга Ваганова

- 10 жовтня, 2018



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:07 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Нацрада покарала злісного порушника

квоти на
телемагазини




На вчорашньому засіданні Нацрада з питань телебачення і радіомовлення розглянула результати
позапланової перевірки супутникового телеканалу ECO TV (ТОВ «Телекомпанія« ЕКО-ТВ »),
призначеної за невиконання умов прописаної в ліцензії програмної концепції.


Перевірка встановила, що мовник порушив вимоги частини першої статті 39 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», зменшивши мінімальну частку національного продукту (і збільшивши частку іноземного), прописане в концепції кількість програм власного виробництва, інформаційно-аналітичних і публіцистичних передач і зовсім прибрав з ефіру дитячі передачі і програми про культуру. При цьому канал в чотири рази збільшив обсяг телепродажу - до 11 годин 18 хвилин на добу, хоча законом передбачено не більше 3 годин на добу. У проміжках часу з 07:00 до 08:00, з 13:00 до 14:00, з 19:00 до 20:00 частка реклами в годину перевищила 15%.

Заступник гендиректора «ЕКО TV» Олег Савенко порушення визнав, але послався на «ряд незалежних від нас обставин, таких як технічні причини». І додав, що в інші дні канал нічого не порушував.

Таке пояснення обурило членів Нацради, особливо Уляну Фещук: «Навіщо дивитися нам в очі і брехати? - без натяків запитала заступник голови регулятора. - Не може бути обсяг телепродажу один раз «технічно» перевищено в 4 рази».

Представник каналу, нітрохи не зніяковівши, продовжив наполягати на своєму, і на пряме запитання чиновників «Ви хочете сказати, що все це було в один день?» Відповів ствердно.

Що ж, тоді я нагадаю, що квоту на телемагазини телеканал порушував неодноразово, причому всі в тих же вражаючих уяву обсягах.

Втім, пригадувати мовнику старе члени Нацради не стали, а просто проголосували за винесення попередження і зобов'язали канал привести свою діяльність у відповідність до умов ліцензії протягом місяця.

Це рішення регулятора особливо показово, якщо врахувати, що вересні члени Нацради без проблем продовжили каналу супутникову ліцензію, хоча про порушення концепції знали, а в липні регулятор прийняв до відома результати планової перевірки «ЕКО TV»: тоді в Нацраді не помітили перевищення тригодинної квоти телемагазинів на каналі, але тут же оголосили попередження «Чорноморській ТРК» за аналогічне порушення.

09.11.2018



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:07 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
1 + 1 media розповіла про результати

боротьби з піратством в
2018 році




Група 1 + 1 media, як один з основних учасників телевізійного ринку України, який бере
активну участь в його розвитку, представила звіт про свою антипіратську діяльність в 2018 році.


Медіагрупа активно впроваджує стратегію захисту контенту і прав його виробників, в рамках якої протягом 2018 року провела ряд дій з пошуку та залучення до відповідальності фізичних осіб, підприємств та стрімінговіх веб-сайтів, які займалися нелегальним розповсюдженням контенту.

Станом на кінець року група 1 + 1 media:

> направила правопорушникам 103 претензії;
> підписала 48 угод з провайдерами програмних послуг (порушниками) в результаті мирного врегулювання спору;
> спільно з адвокатами Smartsolutions Law Group, партнером 1 + 1 media в області боротьби з піратством, ініціювала 17 нових кримінальних проваджень (загальна поточна кількість кримінальних проваджень становить понад 30-ть), в межах яких було проведено 10 експертних досліджень і 6 санкціонованих обшуків;
> спільно з працівниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України провела 11 фіксацій порушень прав інтелектуальної власності;
> подала перші 2 заяви про порушення, пов'язані з діяльністю кардшарінгових сервісів.


В рамках кримінальних проваджень, відкритих за заявами медіагрупи, поліція оголосила підозри 3 особам і направила 1 обвинувальний акт до розгляду в суді за результатами досудового розслідування.

«Ми в 1 + 1 media прагнемо не тільки до надання глядачам доступу до якісної телевізійному продукту, але і строго дотримуємося ринкових принципів ведення бізнесу та ведемо активну боротьбу з піратством, - прокоментував Ярослав Пахольчук, виконавчий директор і директор напрямку платного телебачення 1 + 1 media . - Ми працюємо над тим, щоб ринок платного телебачення розвивався і намагаємося не допускати, щоб кіберзлочинці цьому перешкоджали».

Незважаючи на дії злочинців, за результатами роботи медіагрупи в 2017 і 2018 роках відбулося значне зростання попиту на вітчизняному ринку платного телебачення. Так, з 2017 року по 2018 рік кількість абонентів ринку платного телебачення збільшилася з 4,7 млн. до 5,1 млн. У 2019 в результаті кодування супутникового сигналу телеканалів за розрахунками 1 + 1 media ця цифра досягне 7,3 млн. абонентів .

«Зараз ми спостерігаємо позитивні зміни у ставленні до платного контенту: свідомість і відповідальність поступово зростають, все більше провайдерів і глядачів розуміють, що за користування інтелектуальною власністю необхідно платити, - зазначив заступник генерального директора 1 + 1 media з правових питань В'ячеслав Мієнко. - Ми пишаємося тим, що в значній мірі це є результатом спільної роботи 1 + 1 media і Smartsolutions Law Group - як в сфері боротьби з піратством, так і в просвітницькій роботі».

Для захисту прав виробників і власників контенту група 1 + 1 media разом з іншими українськими правовласниками долучилася до громадського об'єднання «Ініціатива« Чисте небо ». Завдяки цьому об'єднанню спільними зусиллями вони розвивають ринок легального аудіовізуального контенту в вітчизняному медіа просторі і ведуть активну боротьбу з сайтами і провайдерами, які використовують захищений правом інтелектуальної власності контент без дозволу правовласників.

11 січня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:08 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Кіберполіція зупинила роботу піратів,

які «нашкодити» на 10 млн гривень




В Україні кіберполіція припинила роботу ряду піратських кінотеатрів.


Співробітниками правоохоронних органів було зупинено діяльність громадян Сумської та Рівненської областей, які займалися незаконним розміщенням контенту на сайтах без угоди правовласника. Про це Департамент кіберполіції пише на своїй сторінці в Фейсбук.

Згідно з повідомленням, поліції вдалося встановити особу 34-річного жителя Сумської області, який адміністрував кілька піратських ресурсів. В ході обшуку правоохоронці вилучили з оселі порушника техніку, яка мала відношення до адміністрування сайтів або містила незаконний контент.

Аналогічно в Рівненській області було проведено обшук за місцем проживання 25-річного громадянина України, що був адміністратором піратського сайту. З будинку також було вилучено все обладнання для подальшого проведення експертиз.

Кіберполіція зазначає, що ці ресурси діяли протягом декількох років і завдали правовласникам збиток в розмірі близько 10 мільйонів гривень.

На даний момент досудові розгляди тривають, ведуться експертизи. За їх результатами стане відома ступінь тяжкості злочину та подальша доля порушників. У разі підтвердження звинувачень обом зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або вести певну діяльність.

Лада Васюкова

18 січня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:08 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
У Запоріжжі припинили незаконну

трансляцію
російських каналів



Фото: flickr.com

Місцевий житель на своїх сайтах ретранслював заборонені російські телеканали.


Служба безпеки України розслідує як посягання на територіальну цілісність України ретрансляцію заборонених російських телеканалів жителем Запоріжжя.
Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ, передають Українські Новини.

Оперативники спецслужби встановили, що місцевий житель на своїх сайтах ретранслював телеканали, які входять до Переліку іноземних програм, зміст яких не відповідає вимогам українського законодавства та Європейської конвенції про транскордонне телебачення.

Також для перегляду заборонених каналів підозрюваний пропонував глядачам плейсписки для IP-телебачення.

Під час обшуку було вилучено технічне обладнання.

Ведеться розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 (умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України, на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій) Кримінального кодексу.

Як повідомляли Українські Новини, у січні СБУ затримало в Запоріжжі місцевого жителя за підозрою в адмініструванні антиукраїнських груп в соціальних мережах.

Раніше в Києві затримали "блогера", який за вказівкою росспецслужб розміщував антиукраїнські відео.

Тим часом СБУ затримала 9 адмінів антиукраїнських груп у соцмережах на замовлення російських спецслужб.

22 січня, 2019.

RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:08 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Чисте небо» вводить нову практику:

«партнерський принцип»




Громадський союз «Ініціатива Чисте небо», що захищає права
інтелектуальної власності в аудіо-візуальної сфері, вводить нову практику.


Якщо один з учасників Ініціативи повідомляє про те, що його «піратить» провайдер платного телебачення, інші учасники можуть розірвати з ним договір, а якщо це - сайт, то зняти свій плеєр. Таку згуртованість правовласники назвали «партнерський принцип».

У січня 2019 стався перший прецедент роботи за цим принципом. Компанія MBG, дистрибутор телеканалів History і Euronews, подала в «чорний список» одного з українських провайдерів платного телебачення. StarLight Digital провели переговори з MBG і провайдером з метою з'ясувати, чи дійсно права були порушені. Після чого повідомили провайдеру про розірвання договору з ним. В результаті провайдер відключив телеканали, за якими у MBG були претензії.

Ольга Воронович, партнер MBG Ukraine і MBG Bel: «Ми, як представник правовласників з серйозною репутацією на світовому ринку, вважаємо за необхідне боротися з піратством. Це явище не тільки завдає шкоди нам, правовласникам, а й сприяє недобросовісній конкуренції серед наших партнерів-провайдерів. Тому ми приєдналися до складання списку для сервісу blacklists.org.ua. Звичайно, є провайдери, які «помилково» поза угодою ретранслюють наші канали, але вони йдуть на контакт, якщо до них звертатися - такі компанії до списку не потрапляють. Є ж такі, до яких достукатися неможливо. І, як виявилося, вплинути на них можна тільки за допомогою інших правовласників і партнерського принципу не працювати з «піратами». Ми раді бути частиною цього процесу і сподіваємося, що незабаром в Україні піратство буде переможене завдяки спільним зусиллям усіх учасників ринку».

Громадський союз «Ініціатива Чисте небо» вважає, що це демонструє прагнення боротися з піратством, як з явищем, і має привернути до активностей «Чистого неба» нових правовласників.

Катерина Федорова, Керівник ОС «Ініціатива Чисте небо»: «Боротьба з піратством - непростий процес. Часто легальному бізнесу не вистачає законодавчих інструментів. Тоді на допомогу приходять правила цивілізованого ринку: добровільне об'єднання навколо спільних цінностей. Коли ми допомагаємо один одному в боротьбі, в короткостроковій перспективі відмовляючись від контрактів і позбавляючи себе доходу, але в довгостроковій оздоровлюючи весь ринок, це принесе вигоду всім».

Катерина закликала правовласників, провайдерів, рекламодавців та інших учасників екосистеми приєднуватися до проектів «Чистого неба», щоб посилити відчуття загального результату: в доходах, взаємній повазі, нових партнерських проектах.

23 січня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:08 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Торренти більше не в моді: Росіяни переходять

на онлайн-перегляд
піратського контенту




Велика частина піратських фільмів і серіалів проглядається користувачами на онлайн ресурсах.


Про це, посилаючись на дослідження Group-IB, пише Інтерфакс.

Згідно з даними дослідження, основна маса незаконного контенту більше не скачується з торрентів, а поширюється за допомогою веб-ресурсів.
На сайтах здійснюється нелегальний перегляд 80% фільмів і майже 90% серіалів.

«Основним джерелом піратського контенту за підсумками 2018 року стали CDN-мережі (Content Distribution Network), які оптимізують доставку і дистрибуцію контенту і збільшують швидкість його завантаження. Такі мережі, в тому числі, агрегують файли з фільмами і серіалами і дозволяють автоматизувати розміщення контенту на сторінках піратських сайтів», - йдеться в повідомленні Інтерфакс.

Так, за даними Group-IB, на території Росії близько 15 піратських CDN-провайдерів постачають користувачам незаконний контент, з них чотири - великі ресурси з базою в кілька сотень тисяч файлів.

Відзначається, що по відношенню до програмного забезпечення та комп'ютерних ігор лідерами поставок контенту все ще залишаються торренти.

Нагадаємо, нещодавно в Росії знову виявили збільшення кількості піратських сайтів.

Лада Васюкова

28 січня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:08 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Німецький суд наклав заборону щодо

дистриб'юторів медіаприставок
Formuler




16 січня 2019 року районний суд Бремена (Німеччина) наклав попередню судову заборону
щодо двох дистриб'юторів приставок Formuler в Німеччині.


Крім інших порушень, пристрої Formuler емулювали MAC-адреси приставок MAG компанії Infomir. Суд заборонив дистриб'юторам продавати приставки Formuler і інші медіапристрої, які емулюють медіаплеєри MAG. Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі компанії.

Представник Infomir пояснив, що така емуляція дозволяла приставкам Formuler використовувати Stalker Middleware і Ministra TV platform - популярні програмні продукти, що належать компанії. Ці пристрої також погрожували працездатності приставок MAG, підключених з ними в одній мережі.

«Рішення районного суду Бремена підтверджує важливість дотримання прав інтелектуальної власності та чесного ведення бізнесу. Ми вітаємо готовність судів вирішувати складні технічні суперечки, які виникають в Європейському Союзі», - заявив Віктор Артющенко, комерційний директор Infomir.

Компанія Infomir не збирається на цьому зупинятися, вона використовує всі доступні засоби, щоб забезпечити стабільну і надійну роботу своїх товарів і захистити свої права від подібних посягань, - резюмують в прес-службі.

28 січня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:08 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Лебедєва запевняє, що Аласанія маніпулює.

Президент обіцяє підтримувати НСТУ



Фото: НОТУ

Головні фігуранти скандалу навколо звільнення Зураба Аласанії дали перші коментарі.


Незалежні журналісти, тим часом, оголошують про створення «Ініціативи “34”» проти цензури та на підтримку Аласанії.

Голова наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Тетяна Лебедєва запевняє, що відсутність висвітлення важливих подій за участю перших осіб держави Суспільним мовником не було причиною рішення про відсторонення Зураба Аласанії. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Уривок проекту рішення, який цитує, зокрема З. Аласанія, був запропонований одним із членів наглядовоі ради В’ячеславом Козаком, і лише частково увійшов у остаточне рішення ради», – розповідає Тетяна Лебедєва, пояснюючи відмову в коментарі журналістам незатвердженням протоколу. Раніше голова ради запевняла, що протокол буде оприлюднений на сайті НСТУ не раніше, ніж через 5 днів. Це нібито пов’язано з тим, що документ повинні схвалити всі учасники засідання.

Вона також виклала повний текст «одного з проектів рішень», щоб «уникнути інсинуацій». «Цей текст, повторю, не став рішенням ради. Остаточна мотивація припинення контракту з Аласанією буде оприлюднена найближчими днями», – підсумувала Лебедєва.

В оприлюдненому документі серед причин звільнення Аласанії зазначено створення «виконавчої структури на чолі з виконавчим продюсером», яка, згідно з документом, дублює діяльність інших структур НСТУ. На неї за 15 місяців було витрачено 8 млн гривень бюджетних грошей. Також у ради є питання до фінансової політики НСТУ, зокрема, до «режиму суворої економії», який був запроваджений у жовтні 2018-го, а також до аудиту EY, який відмовився надавати висновки через те, що «Аласанія не зміг впорядкувати фінансову звітність компанії».



Ситуацію з НСТУ прокоментували виданню «Детектор медіа» також у Адміністрації президента. В АП обіцяють підтримувати Суспільного мовника. «Створення незалежного суспільного мовлення було й залишається величезною цінністю для України. Суспільне є спільним досягненням влади і громадянського суспільства і завжди підтримувалося і буде підтримуватися президентом», – сказали в прес-службі АП, не коментуючи сам факт звільнення Аласанії.

Тим часом «Українська правда» опублікувала відкриту заяву «журналістів українських ЗМІ», у якій ідеться про факт прояви цензури в питанні розірвання контракту з головою правління Суспільного мовника Зурабом Аласанією. У відкритому листі журналісти оголосили про створення неформальної спільноти «Ініціатива”34″». У листі не зазначено, хто саме підписав цю заяву.

Нагадаємо, вчора наглядова рада НСТУ ухвалила рішення про дострокове звільнення Зураба Аласанії з посади голови правління НСТУ. Виконувати обов’язки Аласанії буде член правління НСТУ Микола Чернотицький, який не прокоментував, чи згоден він очолити НСТУ. Зураб Аласанія пообіцяв судитися після оприлюднення причин, а також опублікував проект протоколу, в якому наглядова рада НСТУ звинувачує Аласанію, зокрема, в тому, що він не показав хресний хід за єдину помісну церкву, засідання Генасамблеї ООН і один із економічних форумів у Харкові. На всіх трьох заходах був присутній президент. Член наглядової ради Євген Глібовицький пропонує колегам переголосувати відставку Аласанії.

«Телекритика» сподівається отримати розгорнуті коментарі від Тетяни Лебедєвої і Зураба Аласанії.

Від - Telekritika

01.02.2019




RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:09 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Кіберполіція прикрила нелегальний

онлайн-магазин піратських приставок




У Хмельницькому кіберполіцейські припинили продаж смарт-приставок
для незаконної ретрансляції телеканалів.


Була блокована діяльність інтернет-магазину, який здійснював збут, а також встановлено особу власника нелегального бізнесу, повідомляє сайт Нацполіціі.

Згідно з даними, 36-річний житель Хмельницького займався реалізацією приставок, які надають вільний перегляд платних каналів. Чоловік створив інтернет-ресурс, за допомогою якого здійснював продажу гаджетів. Вартість одного варіювалася в межах 1000 - 1600 грн.

Відзначається, що в зв'язку з порушенням статті «Про авторське право» було відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці провели обшук житла порушника з вилученням обладнання. Питання про оголошення підозри зловмисникові зважитися після того, як отримані докази пройдуть експертизу.

Нагадаємо, раніше суд заарештував майно українського провайдера «ВінАстеріск» за звинуваченням в порушенні авторських прав.

Лада Васюкова

04 лютого, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:09 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Пірат з амбіціями: кіберполіція «впіймала» адміністратора

понад півсотні сайтів c нелегальним контентом




Українська кіберполіція спільно з Генпрокуратурою та Нацполіцією встановила особу адміністратора
понад 50 піратських сайтів, що поширюють відеоконтент з порушенням авторських прав.


Про це йдеться на офіційному сайті правоохоронного органу.

Повідомляється, що зловмисником виявився 35-річний житель Києва. Він самостійно створив і адміністрував 56 сайтів, які надавали користувачам піратські фільми і серіали.

У справі пірата було відкрито кримінальне провадження. Устаткування, вилучене під час обшуку житла порушника, було направлено на експертизу. Обвинуваченому загрожує до шести років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади.

Нагадаємо, раніше кіберполіція України взяла участь в ліквідації Darknet-ресурсу «xDedic».

Лада Васюкова

04 лютого, 2019.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Історія і розвиток телебачення » Інформаційні новини телебачення
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024