FORUM TV-SATВівторок
30.04.2024, 17:20

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
RATVODДата: П`ятниця, 02.12.2011, 00:37 | Повідомлення # 196
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Футбольні матчі доступні з EMU

***************************

П"ятниця 02/12/2011 -CET (GMT+1)

Ukraine League




Bundesliga



Afa Apertura



Afa Nacional B

00.00Atletico Tucuman - Chacarita

CANAL 7 PUBLICA 40°5 West 3774 - L - 6670 FTA / C BAND

kozakuaДата: П`ятниця, 02.12.2011, 19:14 | Повідомлення # 197
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Европейские чемпионаты по футболу на Поверхность ТВ




Поверхность ТВ начинает показ Английского Championship и Чемпионат Голландии. Первую трансляцию можно увидеть уже сегодня на телеканале Спорт1
Предлагаем программу передач на выходные:
Пятница, 2 декабря
21:40 Футбол. Англия. nPower Championship. Кристал Пэлас - Дерби Каунти. LIVE

Суббота, 3 декабря
19:15 Футбол. Англия. nPower Championship. Бристоль Сити - Мидлсбро. LIVE

Воскресенье, 4 декабря
13:25 Футбол. Чемпионат Нидерланды. Эредивизие. Фейенорд - ПСВ. LIVE
17:25 Футбол. Чемпионат Нидерланды. Эредивизие. Херенвен - АЗ. LIVE



Поверхность ТВ


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Субота, 03.12.2011, 14:02 | Повідомлення # 198
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Футбольні матчі доступні з EMU

***************************


Субота 03.12.2011 -CET (GMT+1)

Turkey Bank Asya Ligi




Bundesliga



Franc Ligue 1



Italy - SERIE A



Afa Apertura



Afa Nacional B



RATVODДата: Неділя, 04.12.2011, 14:55 | Повідомлення # 199
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
ЄВРО 2012 на каналі « ФУТБОЛ »



Національні канали «України», «Перший Національний» (НТКУ) і спортивний канал «Футбол» стали офіційними
бродкастерами UEFA EURO 2012 ™ (Чемпіонату Європи з футболу), який пройде в Україні та Польщі з 08 червня по 01 липня 2012 року.


Національний канал «Україна» і спортивний канал «Футбол» придбали в державного каналу «Перший Національний» (НТКУ) субліцензію на трансляцію матчів і сьогодні також є офіційними бродкастерами UEFA EURO 2012 ™.

«Перший Національний» і канал «Україна» отримали права на трансляцію по 15 матчів, які будуть в ефірі в різний час. Інформація про розподіл матчів стане доступна після фінальної жереб'евкі. Фінальний матч UEFA EURO 2012 ™ покажуть три канали одночасно. Спортивний телеканал «Футбол» покаже всі матчі чемпіонату в кабельної та супутникової трансляції.

Інтернет-права на трансляцію матчів в рівній мірі поділять між собою «Перший Національний» і канал «Україна».

Національний телеканал України », спортивний канал" Футбол "також отримали права на інтернет-трансляцію матчів, що забезпечить більш повне висвітлення чемпіонату.

Федір Огарков, генеральний директор «Медіа Групи Україні»: «Національний канал« Україні »традиційно приділяв велику увагу популяризації футболу, а канали« Футбол »і« Футбол + », які входять в наш холдинг, є унікальними спеціалізованими на футбольній тематиці. Ми пишаємося тим, що можемо привнести більше позитивних емоцій в життя кожного футбольного вболівальника, давши їм можливість дивитися всі матчі ЄВРО-2012 ».

Олександр Денисов, ведучий програми «Футбольний уїк-енд» на каналі «Україна», директор телеканалів «Футбол» і «Футбол +»: «ЄВРО-2012 - це не просто черговий чемпіонат Європи в календарі УЄФА. Для України це більше, ніж чемпіонат, невідомо, чи приймемо ми коли ще коли-небудь на нашій території футбольна подія такого масштабу. Трансляція матчів чемпіонату повністю відповідає позиціонуванню каналу «України» як одного з провідних національних телеканалів країни, і каналу «Футбол» як єдиного в країні спеціалізованого футбольного каналу. Відповідно, для каналу «України» ця трансляція-в хорошому сенсі, великий фінал наших 3-річну зусиль. Напевно, якби не ЄВРО-2012, не було б і телеканалу «Футбол», який ми запускали саме з прицілом на цю подію. Для нас було дуже важливим не виявитися чужими на цьому святі життя, і ми щасливі, що нам це вдалося ».

Михайло Метревелі, заступник генерального директора Національної телекомпанії України з питань спортивного мовлення і Євро-2012: «Угода, яку досягнуто між« Національною телекомпанією України »та« Медіа Групою України »про спільну трансляції матчів Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО 2012, забезпечує виконання рекомендацій УЄФА щодо трансляції матчів у прямому ефірі, що робиться для зручності глядачів та вболівальників. При цьому економляться колосальні гроші бюджету, що відповідає вимогам Кабінету Міністрів України щодо економії бюджетних коштів ».

footballua.tv
RATVODДата: Понеділок, 05.12.2011, 18:44 | Повідомлення # 200
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Клубні ТВ-проекти в Росії працюють без віддачі



Європейські топ-клуби почали поповнювати казну за рахунок організації клубних телеканалів.



У Росії до заробітків на цій ниві далеко, але ми подивимося, як іде процес розвитку відеоконтенту.


Створення клубного каналу - штука затратна, вирішуються на здійснення даної ідеї лише справжні світові топ-клуби, які готові ризикнути чималими сумами, щоб у майбутньому досягти віддачі - тобто отримати прибуток. Справа в тому, що окупності можна домогтися, якщо клуб популярний не тільки усередині своєї країни. При всій повазі до Англії вболівальників "МЮ", "Челсі", "Арсеналу" і "Ліверпуля" за межами Сполученого королівства набагато більше, ніж усередині його. Та ж ситуація з "Реалом" і "Барселоною". Мабуть, в Китаї та Японії вболівальників цих великих клубів більше, ніж у самій Іспанії.

У зв'язку з цим клубні канали створюються в чому для тих людей, які спостерігають за улюбленими командами, популярними футболістами з боку ... Підписка на ті ж MUTV, Chelsea Digital Media платна, клуби переслідують лише одну мету - отримання прибутку. Весь контент каналів на це і спрямований, там достатньо реклами спонсорів клубу, магазинів клубу і т.д. Власне, до чого я про це згадав. Якщо в Росії хтось з клубів і задасться метою влаштувати цілодобове мовлення свого каналу, то це буде така ж дурість, як викинути гроші на вітер. Мається на увазі транслювання каналу по телебаченню.

По-перше, мало хто захоче платити за перегляд каналу, у нас і за трансляції матчів платити не бажають, хоча це набагато більш привабливе видовище, ніж клубний канал - на ньому в режимі прямої трансляції футбол можна побачити тільки на командних зборах. По-друге, потрібна відповідна апаратура, яка коштує величезних грошей, необхідний людський ресурс, причому не три-чотири людини. І це всього лише основні причини, чому в Росії в найближчі років 10-15 ні про які клубних каналах в повному розумінні цього слова навіть думати не варто. Гранди російської Прем'єр-Ліги йдуть трохи іншим шляхом.

Так от, розглянемо ситуацію з клубним ТБ, яка склалася до даної хвилині в Росії. Практично всі команди Прем'єр-Ліги обзавелися своїми відеоверсії, тільки працюють вони в різному режимі. Мабуть, флагманом в даній ніші популяризації свого клубу є "Рубін" і "Спартак". Власне, створення ТБ у Росії - це, в першу чергу, спосіб побалувати прихильників клубу, один з підпунктів організації так званої "роботи з уболівальниками". Природно, перегляд каналів безкоштовний, просто немає ніякого сенсу стягувати за це якісь кошти. Але ж можна буквально зі старту розполохати потенційних глядачів. Ну а якщо не поспішати,
створювати якісний продукт, то з часом можна отримати вигоду, до якої прагнуть усі європейські клуби.

"Рубін-ТВ" працює в цілодобовому режимі, на каналі ви можете подивитися домашні матчі молодіжної команди, ігри основного складу, в тому числі і в єврокубках, але в записі, передачі про "Рубін", футболістів, розвитку всього клубу. Загалом, справжній вболівальник "Рубіна" обов'язково знайде для себе щось цікаве. Крім того, ви можете не чекати, коли настане черга тієї чи іншої передачі - у вас є можливість подивитися ролик, просто якшо на нього. З різноманітністю у "Рубін-ТВ" повний порядок.

Що стосується чемпіона Росії "Зеніту", то його канал, в першу чергу, знаменитий ретрансляцією передачі "Футбольна столиця", яку можна знайти в ефірі телеканалу "НТВ-Петербург". В цілому цю знамениту передачу можна назвати стрижнем мовлення "Зеніт-ТВ". Також ви можете в прямому ефірі спостерігати за домашніми матчами зенітовской "молодіжки", за прес-конференціями після домашніх ігор "Зеніту", за брифінгами Лучано Спаллетті на базі в Питома. Природно, не обходиться без всіляких сюжетів за участю гравців "Зеніта". Приміром, минулого тижня був відображений і показаний ролик про те, як Роман Широков з родиною відвідав фарфоровий завод. Є окремий спектр передач, присвячених чемпіонства "Зеніту" зразка 1984 року. Архіви всіх програм ви можете подивитися в будь-який момент, ну а сам канал мовить, коли з'являється той чи інший привід.

Схожим чином працює і CSKA TV, хіба що червоно-сині не демонструють у прямому ефірі прес-конференції і матчі молодіжної команди. Зате армійці випускають щомісячну програму "Планета ЦСКА". У її рамках організується студія, куди запрошуються гравці, представники керівництва та тренерського штабу клубу - ведеться розмова про насущні справах ЦСКА.

"Спартак" вже давно декларував завдання - організувати гідний клубний канал. Якийсь час він існував кілька років тому на кошти одного з уболівальників червоно-білих, але, не отримавши підтримку клубу, він припинив фінансування - все-таки це дороге задоволення. У грудні 2010 року клубне спартаківські ТВ запрацювало знову. З липня 2011 року створенням та інвестуванням телеканалу займається "Фондсервісбанк". Існує канал в рамках окремого сайту - мовлення цілодобове. Крім того, навіть було створено юридичну особу ЗАТ "Телекомпанія" СПАРТАК ". Контент каналу, втім, трохи відрізняється від своїх конкурентів, які не зареєстровані як юридичні особи. 60% ефіру" Спартак-ТВ "займають трансляції товариських матчів і ігор молодіжного складу команди , 25% мовлення віддані під показ спеціалізованих програм та документальних фільмів, а іншу частину ефірної сітки мовлення займають новини та інтерв'ю.

Також спартаківці спільно з YouTube організували показ прес-конференцій за участю Валерія Карпіна, крім того, демонструються звернення футболістів до уболівальників. Існує спеціальна добірка, що розповідає про гравців "Спартака", про те, як вони виступали в попередніх своїх клубах. Наприклад, ви можете побачити в справі Ейдена Макгіді, Маркоса Рохо, Демі де Зеув.

"Динамо-ТВ" заробило по ходу нинішнього сезону. Спочатку на своєму офіційному сайті біло-блакитні демонстрували хайлайти матчів основи і дубля. Потім почали з'являтися тематичні сюжети, інтерв'ю, а до кінця сезону двічі були організовані цілі ефірні дні, які передували матчі "Динамо" - "Спартак" і "Рубін" - "Динамо". Записи всіх сюжетів також зберігаються в архіві офіційного сайту. Під час зимових зборів "Динамо-ТВ" планує трансляції деяких товариських ігор, крім того, будуть показані різноманітні сюжети про хід підготовки команди до сезону.

Окремо хочеться сказати про "Локомотиві". Ще в 2003 році клуб створив своє ТБ. Залізничники - старожили даного сегмента. Сьогодні в архіві "Локо-ТВ" - майже дві сотні щотижневих передач, тисячі сюжетів, сотні іміджевих і рекламних роликів, документальні фільми. Природно, архів постійно поповнюється. Але в цілодобовому режимі канал не працює. Як говорилося раніше, особливого сенсу в цьому просто немає. Ролики знаходяться у вільному доступі, кожен може подивитися їх у зручний для себе час.

"КС-ТВ" працює поки що в тестовому режимі, хоча Самарцев збираються зробити цілодобове мовлення, але поки що можна просто подивитися превью та огляди матчів за участю волжан, а також ознайомитися з коментарями та інтерв'ю гравців і тренерів.

Насправді абсолютно всі клуби Прем'єр-Ліги мають на своїх сайтах розділи відео, де викладаються хоч би огляди матчів. Хіба що нальчикський "Спартак" знаходиться в ар'єргарді, на його сайті за весь сезон викладені лише шість роликів з домашніх матчів команди. А у когось є свої гідні фішки, як, наприклад, у "Ростова". У 2011 році ростовці запустили новий проект - "Жовто-синій місто" - футбольне подкаст-шоу, в якому гості обговорюють донський клуб, а також всі перипетії чемпіонату. "Амкар" на своєму сайті робить програму "Розмова по п'ятницях", в якій беруть участь футболісти і керівництво клубу.

Достойно розвиваються в даному напрямку "Анжи", "Кубань", "Волга", "Краснодар", які намагаються висвітлити всі події, пов'язані з клубом або окремими особистостями, причетними до всієї структурі. Ну а "Томь" в телевізійних справах і зовсім справжній мастодонт. На офіційному сайті викладені програми томського телебачення, пов'язані безпосередньо з командою, і традиційні прес-конференції, і інтерв'ю гравців - загалом, повний порядок.

Всі клубні відеопроект, за винятком спартаківського, реалізовані в рамках офіційних клубних сайтів. Контент в цілому один і той же, параметри мовлення також. Але навіть ті клуби, хто веде цілодобове мовлення, по суті, із загальної маси не виділяються. У будь-якому разі все це на даному етапі робиться для залучення та розваги уболівальників. Найближчим часом на своїх ТБ-проектах клуби вже точно не зароблять. Це збиткове підприємство, але обійтися без нього не можна.

Олександр Служаков

championat.com
RATVODДата: Неділя, 22.01.2012, 14:22 | Повідомлення # 201
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Футбольні матчі доступні з EMU

***************************


Субота 22.01.2012 -CET (GMT+1)


England
Premier League




Germany
1. Bundesliga



Spain
Primera Division



Italy
Serie A



France
Coupe de la Ligue



Portugal
Super Liga



Netherlands
Eredivisie



RATVODДата: Неділя, 22.01.2012, 14:23 | Повідомлення # 202
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
Футбольні матчі доступні з EMU

***************************


Субота 22.01.2012 -CET (GMT+1)


Greece
Super League



Turkey
1. Lig



CAF African
Nations Cup 2012



Thnx liveonsat & sportonsatlive


viskomДата: П`ятниця, 08.06.2012, 17:51 | Повідомлення # 203
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Евро2012 можна cьогодні дивитись на каналах:

RAI1 10992 v 27500 Hotbird
RAI Sport1 11804 V 27500 Нотвird

ORF1 12692 H 22000 Astra 19,2*E
BeIN Sport1 11538 v 22000 Astra 19.2*E
Das Erste 11836 h 27500 Astra 19.2*E

деякі канали кодовані, ключі у відповідних розділах форуму

в 19-00 Польша-Греція


Sat-Integral S-1237 HD Able
plagiat_2009Дата: Неділя, 10.06.2012, 22:07 | Повідомлення # 204
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Модератор з іншого форуму супутникового телебачення (Симчич) видав наступні координати

Hotbird, 13E
11054H27500
ZDF
Відкрито

19.00. Іспанія - Італія
21.45. Хорватія - Ірландія

Das Erste 11538/v/22000 Hotbird-------чому в мене цей канал не показує, червоні полоски (сигналу немає) підкажіть?
viskomДата: Понеділок, 11.06.2012, 11:08 | Повідомлення # 205
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (plagiat_2009)
Das Erste 11538/v/22000 Hotbird-------чому в мене цей канал не показує, червоні полоски (сигналу немає) підкажіть?

попробуйте набрати 11542 v 22000


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Понеділок, 11.06.2012, 14:02 | Повідомлення # 206
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
ФУТБОЛ. Чемпіонат Європи.

****************************


Розклад прямих трансляцій

Понеділок, 11 червня


___ 91



plagiat_2009Дата: Понеділок, 11.06.2012, 17:16 | Повідомлення # 207
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
viskom, щиро дякую за параметри! (подякувати стандартно не можу, вибиває помилку, мушу таким способом)

RATVOD, дякую за інформацію відносно матчів
RATVODДата: Вівторок, 12.06.2012, 14:21 | Повідомлення # 208
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
ФУТБОЛ. Чемпіонат Європи.

****************************


Розклад прямих трансляцій

Вівторок, 12 червня


___ 91



RATVODДата: Середа, 13.06.2012, 08:39 | Повідомлення # 209
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
UEFA EURO 2012

ФУТБОЛ. Чемпіонат Європи.

****************************


Розклад прямих трансляцій

Середа, 13 червня


___ 91



RATVODДата: Четвер, 14.06.2012, 13:54 | Повідомлення # 210
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28368
Статус: Оффлайн
UEFA EURO 2012

ФУТБОЛ. Чемпіонат Європи.

****************************


Розклад прямих трансляцій

Четвер, 14 червня


___ 91



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024