FORUM TV-SATСубота
04.05.2024, 06:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: Середа, 30.09.2015, 07:38 | Повідомлення # 301
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Динамо без питань обігрує Маккабі



Київське «Динамо» здобуло першу перемогу в поточному груповому етапі Ліги чемпіонів. Команда Реброва на виїзді без особливих проблем обіграла «Маккабі».

Напередодні матчу кияни втратили кращого гравця матчу першого туру з «Порту» Дениса Гармаша, замінювати його повинен був Сергій Сидорчук, який, забігаючи вперед, відмінно впорався з поставленим завданням. Класно зіграв і Дерлис Гонсалес витіснив у цьому матчі з «основи» Олега Гусєва.



Маккабі Тель-Авів - Динамо Київ - 0:2
- Андрій Ярмоленко, 4, Жуніор Мораєс, 50

Маккабі Тель-Авів:
Предраг Райкович, Таль Бен-Хаїм І, Ейтан Тібі, Еліезер Даса, Аврам Рикан, Галь Альберман, Гіль Вермут (Дор Міха, '79), Дор Перець, Нікола Мітровіч (Барак Іцхакі, '61), Еден Бен-Басат (Таль Бен-Хаїм II, '46), Еран Захаві
Динамо Київ: Олександр Шовковський, Олександр Драгович, Виторину Антунеш, Данило Да Сілва, Дерлис Гонсалес (Домагой Віда, '78), Євген Хачеріді, Мігель Велозу (Віталій Буяльський, '70), Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, Жуніор Мораєс (Артем Кравець, '81)

Еден Бен-Басат, 20. Аврам Рикан, 47. Таль Бен-Хаїм І, 75. - Мігель Велозу, 36. Євген Хачеріді, 64. Виторину Антунеш, 80.
джерело

група G
FT
Порту
2 : 1
Челсі

FT
Маккабі Тель-Авів
0 : 2
Динамо Київ

джерело
slavasamДата: Четвер, 01.10.2015, 07:23 | Повідомлення # 302
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар пропускає три голи від ПСЖ на Арені Львів


У нинішній ситуації критикувати «Шахтар» буде тільки людина, яка не розбирається у футболі. Відважити порцію критики на адресу того чи іншого футболіста - будь ласка, але не смійте критикувати команду! Команду, яка пережила і продовжує переживати непрості часи, яка позбулася ряду своїх лідерів і тренер якої створює абсолютно новий механізм. Для багатьох спостерігати за перебудовою «гірників» становить море задоволення. Так, команда не показує того футболу, який ми звикли від неї бачити, так, вона не завжди здобуває потрібний результат, але саме така команда здатна подарувати українському та світовому футболу нових «зірочок» та футболістів, які найближчим часом можуть стати лідерами збірної України або заграти в одному з провідних чемпіонатів Європи.



Шахтар Д - ПСЖ - 0:3
Голи: Серж Орье, 7, Давид Луїс, 23, Даріо Срна - автогол, 90.
Шахтар Д:
Андрій Пятов, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук, Максим Малишев, Ярослав Ракицький, Алекс Тейшейра, Тайсон (Бернард, '71), Ромеро Марлос (Віктор Коваленко, '71), Даріо Срна, Олександр Гладкий (Дентіньо, '85), Фред.
ПСЖ: Кевін Трапп, Давид Луїс, Максвелл, Серж Орье, Тіаго Сільва, Блез Матюіді, Едінсон Кавані (Лукас Моура, '80), Марко Верратті, Тіаго Мотта, Анхель Ді Марія (Хав'єр Пасторе, '82), Златан Ібрагімович (Есек'єль Лавессі, '92).
Попередження: Давид Луїс, 86. Златан Ібрагімович, 65. Тіаго Сільва, 89.

группа A
FT
Мальмё
0 : 2
Реал Мадрид
FT
Шахтер Д
0 : 3
ПСЖ

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Четвер, 01.10.2015, 07:24
slavasamДата: П`ятниця, 09.10.2015, 08:27 | Повідомлення # 303
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Українська молодіжка мінімально поступилася Ісландії


Молодіжна збірна України після провального старту у відборі на Євро-2017 зобов'язана була реабілітуватися в домашньому матчі проти лідера групи Ісландії. Сергій Ковалець обіцяв «іншу команду», але він же зробив лише три заміни порівняно з програним матчем в Македонії.

Одна з них, до того ж була вимушеною. Місце Микити Бурди зайняв Олександр Переймів, на вістрі атаки вийшов Денис Безбородько, а місце Андрія Близниченко зайняв Олександр Зінченко. Але, що дійсно змінилося, так це бажання гравців. Українці почали досить впевнено, на правах господарів взяли гру під контроль, і великими силами пішли вперед. Ісландці ж очевидно вирішили грати від оборони і здорово перекрили центр. Поки господарі шукали можливості обійти таку масовану оборону, гості провели кілька непоганих контратак.

Олівер Сигурьонссон сильно пробивав по центру з-за меж штрафного майданчика - м'яч пролетів поряд з хрестовиною, а вже через пару хвилин Георгій Бущан потягнув хороший удар від Еліас-Мара Омарссона.

Швидкого гола у гостей не вийшло, і вони сіли у захист. Українці включили швидкість, намагаючись доставити м'яч вперед флангами. Особливо варто відзначити роботу Мірошниченко і Зінченка, які впевнено контролювали праву бровку. Правда, ось до справді гострих моментів біля воріт суперника справа не доходила. М'яч Безбородько доставляли регулярно, от тільки нападник «Шахтаря» постійно був під наглядом відразу двох опонентів. Кілька разів йому все ж вдалося непогано пробити, але досить холоднокровно діяв голкіпер ісландців Шрам.

Намагаючись швидко подолати насичений центр, українці стали використовувати закидання в штрафну суперника. Непогані діагональні передачі виходили у Коваленка, але винести користь з них у партнерів не виходило.

У кінцівці гри українська «молодіжка» провела справжній штурм воріт гостей, по черзі могли забивати Коваленко, Дуць і Юрченко, однак самовіддано діяла оборона ісландців на чолі з голкіпером, який здійснив кілька неймовірних сейвів! В цілому ж, у матчі, в якому українці повинні були вигравати з великим рахунком, команда Ковальця знову віддала своєму супернику три очки і осіла на дно турнірної таблиці.

УКРАЇНА U21 - Ісландія U21 - 0:1

- Арні Вильяльмссон, 71

УКРАЇНА U21:
Георгій Бущан, Олександр Переймів, Ігор Дуць, Едуард Соболь, Олександр Зінченко, Денис Мірошниченко (Валерій Лучкевич, '85), Віктор Коваленко, Владлен Юрченко, Дмитро Мышнев, Іван Петряк, Денис Безбородько (Артем Бесєдін, '77)

Ісландія U21: Фредерік Шрам, Адам Арнарсон, Бедвар Бедварссон, Йортюр Херманнссон, Арон-Еліс Трандарсон (Арні Вильяльмссон, '65), Олівер Сигурьонссон, Оррі Омарссон, Синдри Бьорнссон, Аэвар-Інги Йоганнессон (Хейдар Айгиссон, '87), Хескулдур Гуннлаугссон, Еліас-Мар Омарссон

Олександр Переймів, 2. Едуард Соболь, 42. Денис Мірошниченко, 51. Владлен Юрченко, 84. - Оррі Омарссон, 17. Синдри Бьорнссон, 66.
джерело
slavasamДата: Субота, 10.10.2015, 07:56 | Повідомлення # 304
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Вимучили: Україна здобула перемогу над Македонією



Сьогодні у збірної України варіантів не було – команда зобов'язана була перемагати Македонію, займає останнє місце у відбірковій групі C. І «синьо-жовті» здолали поставлене завданням, хоч і з чималим працею.

На старті поєдинку звернуло на себе увагу мізерна кількість фанатів. По суті, стадіон «Філіп II Македонський» був порожній. Нечисленні македонські вболівальники намагалися компенсувати свою малу чисельність ревом давно забутих в Україні дудок. Зате українських фанів було чутно дуже добре з перших хвилин.

s:


Македонія - Україна - 0:2
Євген Селезньов, 59, пенальті, Артем Кравець, 87

Македонія:
Томі Пачовски, Арменд Алімі, Ванче Шиков, Владица Брдаровски, Кирче Ристевски, Леонард Жута, Агім Ібраімі, Феран Хасані (Бесарт Абдурахими, '22), Мілован Петрович, Стефан Ашковски (Ілля Несторовски, '78), Блаже Илиоски (Мірко Ивановски, '64)
Україна: Андрій Пятов, Артем Федецький, В'ячеслав Шевчук, Євген Хачеріді, Ярослав Ракицький, Андрій Ярмоленко, (Олександр Караваєв, '86), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (Руслан Малиновський, '90), Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Євген Селезньов (Артем Кравець, '74)

Владица Брдаровски, 45. Леонард Жута, 58. - Євген Хачеріді, 9. Сергій Сидорчук, 37
джерело
slavasamДата: Вівторок, 13.10.2015, 08:04 | Повідомлення # 305
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна України зіграє у плей-офф відбору на Євро-2016



Це була найкраща гра у виконанні збірної України як мінімум за останні два роки. Команда бігла, билася за кожен м'яч, створила багато моментів (23 удару, 10 і яких в створ!) і... програла Іспанії з рахунком 0:1. Україна не зуміла стати кращою збірної, яка зайняла третє місце у своїй відбірковій групі, і тепер синьо-жовтій дружині належить продиратися на Євро-2016 крізь сито плей-офф.

Щоб розраховувати на прямий вихід на Євро, підопічним Михайла Фоменка була потрібна лише перемога над Іспанією. Настрій команди відчувався ще при виконанні гімну, який співали всі гравці, крім Ракицького. І як співали! Щиро, з почуттям! Україна сходу заявила права на три очки, коли на 3-й хвилині Кравець, який з'явився в основі замість Селезньова, ідеально прострілив на Ротаня. Що завадило досвідченому капітану «Дніпра» підставити ногу і з кількох метрів відправити м'яч у ворота – велика таємниця. Але почин безумовно сподобався.

s:


Україна - Іспанія - 0:1
Маріо Гаспар, 22

Україна:
Андрій Пятов, Олександр Кучер, Артем Федецький, В'ячеслав Шевчук, Ярослав Ракицький, Руслан Ротань (Олександр Зінченко, '87), Євген Коноплянка, Денис Гармаш (Сергій Рибалка, '58), Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Артем Кравець (Євген Селезньов, '87)
Іспанія: Давід де Хеа, Ксав'єр Этчеита, Маріо Гаспар, Мікель Сан-Хосе, Начо Фернандес, Сесар Аспілікуета, Мануель Ноліто (Хорді Альба, '75), Іско, Пако Алькасер (Серхіо Бускетс, '84), Тіаго Алькантара, Сеск Фабрегас (Хуан Мата, '64)

Олександр Кучер, 23. Тарас Степаненко, 61. Артем Федецький, 77. - Тіаго Алькантара, 36. Мікель Сан-Хосе, 53.

Група C
FT
Білорусь
0 : 0
Македонія

FT
Люксембург
2 : 4
Словаччина
FT
УКРАЇНА
0 : 1
Іспанія

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.10.2015, 21:10 | Повідомлення # 306
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Перемога за явною перевагою: Шахтар розгромив Динамо





Під рекордної безпрограшною серією киян з 38 матчів риску підвів найпринциповіший суперник

Київське «Динамо» проти донецького «Шахтаря». Напередодні таких матчів на афіші та рекламу можна і не витрачатися – українське класіко викликає підвищену увагу завжди. Влітку в поєдинку за Суперкубок України виграли «оранжево-чорні», але на екваторі осені лідерами чемпіонату «біло-блакитні». На підставі останнього факту деякі аналітики припустили, що Сергій Ребров вибере оборонний варіант складу, і «Динамо» буде грати на нічию.


«Динамо» – «Шахтар» – 0:3 (0:1)

«Динамо»:
Олександр Шовковський, Олександр Драгович, Виторину Антунеш, Данило Да Сілва, Домагой Віда, Денис Гармаш (Віталій Буяльський, '64), Сергій Сидорчук, Мігель Велозу (Юнес Беланда, '72), Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв (Дерлис Гонсалес, '46), Жуніор Мораєс
«Шахтар»: Андрій Пятов, Олександр Кучер, Ізмаїл, Ярослав Ракицький, Алекс Тейшейра, Ромеро Марлос (Віктор Коваленко, '76), Даріо Срна (Дентіньо, '84), Тарас Степаненко, Фред, Олександр Гладкий, Бернард (Веллінгтон Ньому, '76)

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)

Ромеро Марлос, 40, Алекс Тейшейра, 59, 67
Дерлис Гонсалес, 57. Данило Да Сілва, 78. Юнес Беланда, 79. Сергій Сидорчук, 91. - Алекс Тейшейра, 3.
Дерлис Гонсалес, 89.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 16.10.2015, 21:13
slavasamДата: Неділя, 18.10.2015, 13:51 | Повідомлення # 307
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна зіграє у плей-офф зі Словенією





Список пар плей-офф виглядає наступним чином:

Україна — Словенія

Швеція — Данія

Боснія і Герцеговина — Ірландія

Норвегія — Угорщина


Перші матчі плей-офф будуть зіграні 12-14 листопада, а матчі — відповіді- 15-17 листопада. Місця проведення ігор повинні бути названі не пізніше 25 жовтня.
джерело
slavasamДата: Середа, 21.10.2015, 06:55 | Повідомлення # 308
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Безгольова нічия "Динамо" і " Челсі


Динамо К - Челсі 0:0

Динамо:
Шовковський, Хачеріді, Виду, Данило Сілва, Драгович, Ярмоленко, Сидорчук, Рибалка, Буяльський (Гармаш, 83), Гонсалес, Кравець (Мораєс, 78)

Челсі: Бегович, Кейхілл, Аспілікуета, Зума, Террі, Рамірес, Матіч, Фабрегас (Оскар, 75), Вілліан, Азар, Дієго Коста

Попередження: Буяльський - Зума

Перед цим поєдинком на рахунку Сергія Реброва було два матчі в груповому турнірі Ліги чемпіонів, а у Жозе Моуріньо - 123. Як кажуть, відчуйте різницю! Зізнатися, за наставника Динамо було трохи тривожно, хоча саме його команда після двох турів лідирувала у відбірковій групі. А п'ять замін в основі порівняно з поєдинком з Шахтарем свідчили про те, що тренерський штаб Сергія Реброва провів серйозну роботу над помилками після болючої поразки. І, забігаючи вперед, варто відзначити, що динамівський наставник з честю склав іспит самому високооплачуваному колеги по тренерському цеху.



джерело
slavasamДата: Четвер, 22.10.2015, 07:41 | Повідомлення # 309
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Невдалий виїзд Шахтаря в Швеції


Мальме — Шахтар 1:0
Гол: Розенберг, 17


Мальме: Віланд, Тиннерхолм, Арнасон, Бенгтссон, Конате, Родич (Ракип, 79), Левицькі, Пеклі, Бергет, Розенберг, Джурджич (Мехмета, 88)

Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл, Фред, Степаненко, Марлос (Едуардо, 71), Тейшейра, Бернард, Гладкий (Коваленко, 81)

Попередження: Левицькі, Бенгтссон, Розенберг - Ракицький, Кучер, Срна, Фред

На 56-й хвилині Джурджич (Мальме) не реалізував пенальті (воротар)

Сумним вийшов ювілейний, 100-й матч Мірчі Луческу в основній сітці Ліги чемпіонів. Після розгромів від грандів, Реала та ПСЖ, його підопічні не змогли нічого вдіяти зі скромним шведським клубом Мальме. Мабуть, всі голи, призначалися учасникам Ліги чемпіонів цього сезону, гірники відправили в п'ятницю у ворота Динамо.



джерело
slavasamДата: П`ятниця, 23.10.2015, 08:41 | Повідомлення # 310
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дніпро поступається Сент-Етьєну



Дніпро - Сент-Етьєн 0:1
Голи: Амума, 44

Дніпро:
Бойко — Федецький (Бруну Гама, 46), Папа Гуйє, Дуглас, Томечак — Едмар, Федорчук (Безус, 58), Ротань — Матеус (Піко, 78), Матос — Селезньов

Сент-Етьєн: Рюффье — Клерк, Перрен, Погба, Ассу-Экотто — Лемуан, Пажо — Монне-Паці (Полома, 87), Амума (Корнье, 82), Эйссерик (Диоманде, 80) — Ру

Попередження: Ротань, Дуглас - Диоманде

З турнірної точки зору поєдинок "Дніпра" проти Сент-Етьєна для підопічних Мирона Маркевича значив дуже багато. Перемога відкривала чудові можливості для виходу в 1/16 фіналу Ліги Європи. Це підтверджували й самі футболісти дніпропетровського клубу, зокрема, Артем Федецький (між іншим, автор єдиного гола у протистоянні з "зеленими" в минулому розіграші групових змагань даного турніру), який сказав, що виграш відсотків на 80 забезпечить Дніпру вихід у весну.

s:

джерело
slavasamДата: Середа, 04.11.2015, 08:30 | Повідомлення # 311
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Гра, яку ми довго чекали: Шахтар розгромив Мальме



Яка ж парадоксальна все-таки річ футбол – сьогодні інші завдання перед «Шахтарем» і «Мальме» стояли, ніж два тижні тому, а вирішувати їх вийшли за невеликим винятком ті ж виконавці. Наставник шведів і зовсім не став шукати добра від добра, і в «основі» вийшли ті ж 11 футболістів, що і в Мальме. Що ж до Мірчі Луческу, то він, звичайно ж, здивував, коли дізнавшись стартовий протокол, ми не побачили в ньому на воротарській позиції Андрія П'ятова. Ще одним зміною був вихід Азеведо, але з попередніх ігор «Шахтаря» важко було не помітити, що він користується на позиції лівого захисника у Луческу більшою довірою, ніж Ісмаїлі, а той у грі двотижневої давності тренера в своїй незамінності не переконав.


«Шахтар» – «Мальме» – 4:0 (1:0)

«Шахтар»:Антон Каніболоцький, Олександр Кучер, Марсіо Азеведо, Ярослав Ракицький, Алекс Тейшейра, Бернард (Віктор Коваленко, '75), Даріо Срна, Ромеро Марлос, Тарас Степаненко, Фред (Тайсон, '68), Олександр Гладкий (Едуардо Да Сілва, '46)
«Мальме»: Юхан Віланд, Антон Тиннерхольм, Йо-Інге Бергет (Йошимар Йотун, '46), Карі Арнасон, Па Конате, Расмус Бенгтссон, Володимир Родич, Нікола Джурджич (Магнус Эйкрем, '74), Енох Кофі Аду, Оскар Левицькі (Ердаль Ракип, '11), Маркус Розенберг

Арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)

Олександр Гладкий, 29, Даріо Срна, 48, з пенальті, Едуардо Да Сілва, 55, Алекс Тейшейра, 73
Даріо Срна, 68. Тарас Степаненко, 61. Алекс Тейшейра, 91. Олександр Кучер, 88. - Карі Арнасон, 47. Йошимар Йотун, 47.
Карі Арнасон, 89.
джерело
slavasamДата: Четвер, 05.11.2015, 08:47 | Повідомлення # 312
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Динамо програло в Лондоні



Челсі – Динамо Київ 2:1
Голи: Драгович, 34, (авт), Вілліан, 83 - Драгович, 77

Челсі:
Бегович, Зума, Баба, Аспілікуета, Террі, Рамірес, Матіч, Фабрегас (Педро, 80), Вілліан (Кейхілл, 90+2), Оскар (Азар, 80), Дієго Коста.

Динамо: Шовковський, Хачеріді, Антунеш, Виду, Драгович, Ярмоленко, Риболовля, Сидорчук (Гармаш, 46), Буяльський, Гонсалес, Кравець (Мораєс, 56).

Попередження: Гонсалес, Антунеш, Буяльський

Залишається тільки здогадуватися, чому динамівці на Стемфорд Брідж не грали так само сміливо в першій половині гри, як після перерви. Хоча, з іншого боку, потрібно володіти неабиякою часткою спортивного нахабства і дуже високим рівнем футбольної майстерності, щоб з перших хвилин матчу намагатися диктувати свої умови чемпіону Англії. Ось і підопічні Сергія Реброва вирішили не форсувати події.
З перших хвилин ігровою ініціативою заволоділи господарі. Вже на 13-й хвилині в їх активі було чотири удари по воротах Шовковського, один з яких, у виконанні Оскара, був дуже небезпечний. Динамівці відповіли двома спробами пробити по воротах Челсі, але Гонсалес з гри і Рибалка зі штрафного лише догодили в суперників.

Після активної стартової чверті команди взяли рівно 15 хвилин, щоб перевести дух. Гра від штрафного Динамо перемістилася в центр поля. Але як тільки секундомір відрахував півгодини гри, біля воріт киян знову стало жарко і на 34-й хвилині оборона киян здригнулася. Драгович намагався головою перервати передачу Вілліана, але вийшов блискучий удар по воротах вийшов на перехоплення Шовковського...

Після перерви Динамо разюче відрізнялося від самого себе в першому таймі - кияни стали сміливіше. Вже на самому початку другого тайму Гонсалес та Мораєс нарешті закрили нуль в статистикою ударів Динамо в створ воріт Челсі. При цьому гра переважно проходила на половині поля господарів. Не варто, звичайно, виключати, що англійці спробували звільнити зони на чужій половині поля для контратакуючої гри. І, треба сказати, дещо їх контратак були дуже небезпечними. Але як би там не було, на 78-й хвилині після розіграшу п'ятого кутового у таймі Динамо зрівняло рахунок. Фортуна посміхнулася Драговичу, до якого відскочив м'яч після невдалої спроби Беговича перервати подачу Ярмоленко.

Здавалося, матч так і закінчиться внічию. Але шальки терезів на користь Челсі схилив екс-гірник Вілліан, зразково виконав штрафний. Шовковський, кілька разів рятував свої ворота, на цей раз у відчайдушному стрибку лише торкнувся м'яча кінчиками пальців.

Поразка Динамо в Лондоні і перемога Порту в Ізраїлі суттєво зменшили шанси киян на плей-офф Ліги чемпіонів. Якщо бути до кінця чесним, то їх практично не залишилося.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 06.11.2015, 08:43 | Повідомлення # 313
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дніпро розгромно поступається у Франції



Найважливіший матч для «Дніпра» на груповому етапі Ліги Європи вийшов з розряду «зіграти і забути». Абсолютно безвольна гра з представником чемпіонату Франції була програна начисто і без питань.

Перший момент біля воріт гостей трапився вже на десятій хвилині, коли Монне-Паку пробивав метрів з 15-ти – Бойко потягнув.

Тут же Селезньов і Лео Матос отримують по картці, і залишок гри їм доводиться грати все обережніше. В цілому, перший тайм видався доволі нудним – команди обмінялися голами, які не були зараховані – у французів через чистого офсайду, а у «Дніпра» з-за нібито порушення правил Селезньовим у боротьбі з захисником.

Ближче до перерви господарі втілили свою територіальну перевагу в забитий м'яч – Берич і Монне-Паку зіграли в стінку і останній метрів з 13-ти відправив м'яч у дальній кут.

У другому таймі гра не змінилася, і хотілося, щоб вона швидше закінчилася, дуже вже поганий був «Дніпро».

Буквально відразу після перерви відзначився голом Роберт Берич, який випередив Дугласа після флангового прострілу.

Забив і Роберт Хамума, зробивши «контрольний» постріл і вбив всі мрії гостей зачепитися хоча б за нічию.

Єдині два удари в створ воріт від «Дніпра» трапилися в останні 10 хвилин гри, коли все було ясно – Безус і Матос катували щастя – Руф'є зіграв надійно.

Крім ураження є ще один «мінус» - пропустить гру з «Лаціо» капітан команди Руслан Ротань, який отримав третю картку на груповому етапі.

Що ж, у дніпрян залишився ще шанс продовжити боротьбу за трофей, але для цього потрібно обігравати «Лаціо» в Римі.

«Сент-Етьєн» - «Дніпро» - 3:0
Кевін Монне-Паці, 37, Роберт Берич, 51, Ромен Хамума, 66

«Сент-Етьєн»:
Стефан Руффье, Бенуа Ассу-Екотто, Котрий Франсуа Клер, Валентин Эйссерик (Бенжамен Корнье, '79), Венсан Пажо (Жеремі Клемен, '69), Лоїк Перрен, Роберт Берич, Кевін Монне-Паці (Ромен Хамума, '61), Фаб'єн Лемуэн, Флорентин Погба, Нолан Ру
«Дніпро»: Денис Бойко, Артем Федецький, Дуглас Баселар, Папа Гуйє, Євген Селезньов (Бруну Гама, '77), Іван Томечак (Валерій Лучкевич, '63), Леонардо Де Матос, Євген Чеберячко (Роман Безус, '46), Руслан Ротань, Едмар, Матеус

Лоїк Перрен, 23. Венсан Пажо, 50. - Євген Селезньов, 15. Леонардо Де Матос, 16. Едмар, 36. Руслан Ротань, 83. Артем Федецький, 91.
джерело
slavasamДата: Неділя, 08.11.2015, 13:05 | Повідомлення # 314
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Коломойський продає Дніпро?

Олігарх готовий розлучитися з футбольним клубом


Як стало відомо порталу fcdnipro.com, йдуть переговори про зміну власника клубу Дніпро.

Ігор Коломойський розглядає пропозицію про продаж, можливо, вважаючи, що досяг своїх цілей з Дніпром.

Інформація про потенційного нового власника не розголошується, але відомо, що він пов'язаний з Дніпропетровською областю і не має відношення до Донецька або Росії.

Також неможливо оцінити ймовірність вчинення правочину, але вона відмінна від нуля, і навіть скоріше більше 50%.
джерело
slavasamДата: Неділя, 15.11.2015, 09:43 | Повідомлення # 315
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна зробила крок до Євро: Словенія бита у Львові!



Перший крок до перемоги в плей-офф і виходу на Євро-2016 зроблений – збірна України у Львові впевнено обіграла Словенію, подарувавши свято своїм вболівальникам.

Несподіванок у складі команди Михайла Фоменка не було. У відсутність Ротаня і Степаненко центр півзахисту був відданий на відкуп динамівцям, а в іншому тренер залишився вірним собі. Коноплянка вперше в кар'єрі вивів збірну на поле з капітанською пов'язкою.



Україна - Словенія - 2:0
Андрій Ярмоленко, 23, Євген Селезньов, 54

Україна:
Андрій Пятов, Артем Федецький, В'ячеслав Шевчук, Євген Хачеріді, Ярослав Ракицький, Андрій Ярмоленко, (Олександр Караваєв, '91), Євген Коноплянка, Денис Гармаш (Руслан Малиновський, '80), Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Євген Селезньов (Артем Кравець, '84)
Словенія: Самір Ханданович, Боштьян Цесар, Боян Йокіч, Бранко Іліч, Мішо Брек, Кевін Кампл, Вальтер Бірса (Нейц Пічник, '72), Рене Крхін, Ясмін Куртич, Миливое Новакович (Златан Любіянкіч, '90), Йосип (Роман Безьяк, '63)

Євген Селезньов, 20. Євген Хачеріді, 36. Ярослав Ракицький, 84. - Миливое Новакович, 36. Рене Крхін, 4
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024