FORUM TV-SATЧетвер
02.05.2024, 05:35

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: Середа, 18.11.2015, 08:27 | Повідомлення # 316
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Команда Михайла Фоменка, зігравши в драматичному матчі внічию, вирвала собі путівку до Франції



Незважаючи на оптимістичний результат львівського поєдинку, хвилювання за стартові хвилини матчу в Мариборі не могло не бути. Відповідальність на футболістах лежала колосальна, і хоча досвіду гравцям збірної України не займати, але футбол є футбол – адже суперник на протилежній половині поля хотів перемоги не менше нашого. А значить, чоловіча боротьба за ініціативу на полі, боротьба визначає, хто міцніше характером, повинна була піти одразу ж після стартового свистка, і хто до неї виявиться краще готовий, хто витримає, хто переважить опонента, за тим і буде право диктувати свою гру.




Словенія – Україна – 1:1 (1:0)

Словенія: Самір Ханданович, Боштьян Цесар, Боян Йокіч, Бранко Іліч, Мішо Брек, Вальтер Бірса (Діян Лазаревич, '80), Нейц Пічник (Йосип, '67), Кевін Кампл, Рене Крхін, Роман Безьяк (Златан Любіянкіч, '68), Миливое Новакович
Україна: Андрій Пятов, Артем Федецький, В'ячеслав Шевчук, Євген Хачеріді, Ярослав Ракицький, Євген Коноплянка (Анатолій Тимощук, '96), Сергій Сидорчук (Денис Гармаш, '61), Сергій Рибалка, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Євген Селезньов (Артем Кравець, '80)

Арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)

Боштьян Цесар, 11 - Андрій Ярмоленко, 90+7
Боштьян Цесар, 2. Боян Йокіч, 25. Нейц Пічник, 38. Деян Лазаревич, 94. - Євген Коноплянка, 4. Сергій Рибалка, 32.
Мішо Брек, 93.
джерело
slavasamДата: Середа, 25.11.2015, 08:11 | Повідомлення # 317
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Приборкання драконів: Динамо б'є Порту на Драгау


Плей-офф для команди Сергія Реброва в нинішній Лізі чемпіонів розпочався не навесні, як належить за календарем, а в п'ятому турі групового турніру - у поєдинку з «Порту». Для того щоб зберегти шанси на продовження боротьби в турнірі динамівцям потрібно було кров з носу на «Драгау» обіграти лідера групи G – «Порту».




«Порту» - «Динамо» - 0:2
Голи: Андрій Ярмоленко, 34, з пенальті, Дерлис Гонсалес, 63

«Порту»:
Ікер Касільяс, Бруно Мартінш Інді, Іван Маркано, Мігель Лайюн, Максі Перейра (Андре Андре, '46), Данилу Перейра, Крістіан Тельо, Рубен Невеш, Жианелли Имбула (Хесус Корона, '67), Вінсент Абубакар, Ясін Браїмі (Пабло Освальдо, '67)

«Динамо»: Олександр Шовковський, Олександр Драгович, Виторину Антунеш, Данило Да Сілва, Євген Хачеріді, Сергій Сидорчук (Віталій Буяльський, '84), Денис Гармаш, Сергій Рибалка, Дерлис Гонсалес (Юнес Беланда, '76), Андрій Ярмоленко, Жуніор Мораєс (Лукаш Теодорчик, '86)

Попередження: Даніло Да Сілва, 35. Денис Гармаш, 37. Сергій
Сидорчук, 68
джерело
slavasamДата: Четвер, 26.11.2015, 08:49 | Повідомлення # 318
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Пізні голи Шахтаря не допомогли уникнути поразки від Реала



Головним лейтмотивом у численних передматчевих коментарях був той факт, що «Реал» приїхав до Львова після фіаско в матчі з «Барселоною», з випливають з нього вантажем проблем – нібито королівський клуб «не той». Чи справді це так, і чи стане від цього легше «Шахтарю», відповідь дуже б хотілося отримати в стартові хвилини. У свою чергу, і у нас була тривога за дві проблемні позиції, які виникли у складі «гірників» із-за дискваліфікації Даріо Срну і Олександра Кучера. І те, що ця тривога ненеобґрунтована, показала вже друга хвилина. Модріч легко знайшов вільний простір в центральній зоні перед володіннями П'ятова, зробив туди передачу на Роналду, і португалець, пробивши вище воріт, пробачив «гірників» за цю позиційну помилку.




«Шахтар» – «Реал» – 3:4 (0:1)

«Шахтар»: Андрій Пятов, Іван Ордець, Ярослав Ракицький, Алекс Тейшейра, Бернард, Василь Кобін, Марсіо Азеведо (Дентіньо, '64), Тарас Степаненко, Фред, Ромеро Марлос (Тайсон, '62), Олександр Гладкий (Факундо Феррейра, '74)
«Реал»: Кіко Касилья, Рафаель Варан (Данило Да Сільва, '32), Даніель Карвахал, Начо Фернандес, Пепе, Іско, Каземіро, Матео Ковачич, Лука Модрич (Тоні Кроос, '62), Гарет Бейл (Карім Бензема, '71), Кріштіану Роналду

Арбітр: Бас Нейхейс (Нідерланди)

Алекс Тейшейра, 77, з пенальті, Дентіньо, 83, Алекс Тейшейра, 88 - Кріштіану Роналду, 18, Лука Модріч, 50, Даніель Карвахал, 52, Кріштіану Роналду, 70
Тарас Степаненко, 35. - Даніель Карвахал, 48. Данило Да Сільва, 87.
джерело
slavasamДата: Середа, 09.12.2015, 07:50 | Повідомлення # 319
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар програє в Парижі, але їде додому з путівкою в ЛЕ



Кевін Трапп, Давид Луїс, Грегорі ван дер Віль, Златан Ібрагімович, Есек'єль Лавессі – ці футболісти «ПСЖ» були внесені у протокол заключного матчу донецького «Шахтаря» в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів гравці стартового складу. І виходило так, що на передматчевій прес-конференції Лоран Блан трохи лукавив, коли говорив, і його слова вмить розлетілися по інтернет-простору, що, «можливо, з «Шахтарем» зіграємо неосновним складом». Хоча у господарів поля і не було турнірних перспектив обійти «Реал», але і рейтингові очки, і преміальні за перемогу – це ті бонуси, які не дозволяли головного тренера парижан відноситься до гри на «Парк-де-Пренс» як до товариської.



«ПСЖ»: Кевин Трапп, Бенжамин Стамбули, Грегори ван дер Виль, Давид Луис, Лайвин Курзава, Маркиньош, Адриен Рабио, Блез Матюиди (Анхель Ди Мария, '68), Лукас Моура (Кристофер Нкунку, '87), Златан Ибрагимович, Эсекьель Лавесси (Эдинсон Кавани, '69)
«Шахтер»: Антон Каниболоцкий, Александр Кучер, Исмаили, Ярослав Ракицкий, Алекс Тейшейра, Тайсон (Бернард, '69), Ромеро Марлос (Виктор Коваленко, '74), Дарио Срна, Эдуардо Да Силва (Дентиньо, '78), Тарас Степаненко, Фред

Арбитр: Энтони Тейлор (Англия)

Лукас Моура, 57, Златан Ибрагимович, 86
Эсекьель Лавесси, 39. - Дарио Срна, 62. Исмаили, 81. Ярослав Ракицкий, 84.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Середа, 09.12.2015, 07:54
slavasamДата: Четвер, 10.12.2015, 08:31 | Повідомлення # 320
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Динамо" вперше за 16 років виходить в плей-офф Ліги чемпіонів!



Вони це зробили. Київське «Динамо» на порожньому «Олімпійському» з мінімальним рахунком взяла гору над тель-авівським «Маккабі», чим забезпечив собі вихід в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Кияни вперше вийшли в плей-офф найпрестижнішого європейського турніру за довгі 16 років.

Сьогодні динамівцям була потрібна тільки перемога, ніякий інший розклад Реброва і компанію не влаштовував. А тому господарі сходу стали робити замах на ворота суперника. Гармаш навіть гол забив на 3-й хвилині, але суддя цілком справедливо зафіксував українського півзахисника офсайд.




«Динамо» - «Маккабі» Тель-Авів - 1:0
Денис Гармаш, 16

«Динамо»: Олександр Шовковський, Олександр Драгович, Виторину Антунеш, Данило Да Сілва, Євген Хачеріді, Денис Гармаш (Мігель Велозу, '64), Андрій Ярмоленко (Гусєв, '18), Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Дерлис Гонсалес, Жуніор Мораєс (Лукаш Теодорчик, '89)
«Маккабі» Тель-Авів: Предраг Райкович, Карлос Гарсія, Омрі Бен-Харуш, Ейтан Тібі, Еліезер Даса, Аврам Рикан, Галь Альберман, Дор Міха (Гіль Вермут, '72), Носа Игиебор (Дор Перець, '72), Таль Бен-Хаїм II (Барак Іцхакі, '83), Еран Захаві

Виторину Антунеш, 31. Данило Да Сілва, 40. Сергій Рибалка, 45. - Носа Игиебор, 42. Ейтан Тібі, 81. Барак Іцхакі, 87

джерело
RATVODДата: П`ятниця, 11.12.2015, 09:48 | Повідомлення # 321
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Дніпро наостанок громить Русенборг



Команда Маркевича прощається з Лігою Європи великою перемогою


«Дніпро», як прийнято в таких випадках говорити, голосно грюкнув дверима перед вильотом з Ліги Європи. У своєму останньому матчі цього року фіналіст Ліги Європи вдруге переграв «Русенборг», цього разу з великим рахунком.

Початок поєдинку видався не найоптимістичнішими для господарів - з пенальті. Папа Гуйє незрозуміло навіщо в своїй штрафній поклав на газон Седерлунд і арбітр вказав на «точку». Поль-Андре Хеллал взявся виконати «вирок», але вище всяких похвал зіграв Бойко, відбивши удар скандинава!

За першу третину ігрового часу поєдинку «Дніпро» не створив жодного моменту біля воріт суперника. Мало того, команда Маркевича могла двічі пропустити в перші 30 хвилин - спочатку з пенальті, а потім Седерлунд зобов'язаний був забивати, але не влучив толком по м'ячу на лінії воротарської.

А далі звідки не візьмись «Дніпро» забив перший гол. Дніпряни скористалися помилкою суперника в центрі поля, протягли м'яч до карного гостей, де Матеус відмінно розпорядився сферою, обігравши захисника і вразивши ворота. 1: 0, початок покладено.

Перший тайм так і закінчився без атак «Дніпра», а от у другому господарі заграли активніше, і це принесло свої плоди, причому двічі. Більше всіх виділявся Матеус, який спочатку не влучив у порожні ворота з двох метрів, а потім і зовсім бахнув у поперечину. Але ще один свій м'яч бразилець все ж забив - Матос прийняв передачу з глибини поля, віддав на Матеуса і тому залишалося лише влучити повз голкіпера з семи метрів.

Завершив розгром Євген Шахов, потужно пробив м'яч буквально крізь руки голкіпера, який не впорався з пострілом українця.

«Дніпро Дн» - «Русенборг» - 3 : 0
Матеус, 34, 60, Євген Шахов, 78


«Дніпро Дн»: Денис Бойко, Артем Федецький, Дмитро Чигринський, Євген Чеберячко, Папа Гуйє, Бруну Гама (Валерій Лучкевич, '76), Джон Руїс (Іван Томечак, '84), Леонардо Де Матос, Євген Шахов (Роман Безус, '79), Едмар, Матеус

«Русенборг»: Андре Хансен, Янн-Ерік де Ланлай (Андерс Конрадса, '67), Мікаель Дорсін (Йон-Хоу Сетер, '83), Йорген Шельвік, Майк Йенсен, Оле Сельнес, Фредрік Мідтсьё, Юнас Свенссон, Олександр Сёдерлунд, Маттіас Вільяльмссон, Поль-Андре Хелланн (Тобіас Міккельсен, '68)

Папа Гуйє, 10. Євген Шахов, 35. Едмар, 61. - Янн-Ерік де Ланлай, 13. Йорген Шельвік, 53.

Джерело - Sport.ua


RATVODДата: Неділя, 13.12.2015, 09:10 | Повідомлення # 322
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Результати жеребкування Євро-2016



Збірна України зустрінеться з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією


У Парижі відбулося жеребкування Євро-2016. Нижче ви можете ознайомитися з її результатами.

Матч-відкриття для України - з Німеччиною 12 червня в Ліллі.

12 червня. Німеччина - Україна. Лілль
16 червня. Україна - Північна Ірландія. Ліон
21 червня. Україна Польща. Марсель.







Джерело - Sport.ua
slavasamДата: Понеділок, 14.12.2015, 17:51 | Повідомлення # 323
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Київське Динамо в 1/8 фіналу зіграє з Манчестер Сіті



У Ньоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Київське «Динамо» зустрінеться з «Манчестер Сіті»


Всі пари 1/8 фіналу Ліги чемпіонів:

«Бенфіка» - «Зеніт»
«Динамо» - «Манчестер Сіті»
ПСВ – «Атлетико»
«Гент» - «Вольфсбург»
«Рома» - «Реал»
ПСЖ – «Челсі»
«Арсенал» – «Барселона»
«Ювентус» - «Баварія»

джерело
slavasamДата: Понеділок, 14.12.2015, 18:08 | Повідомлення # 324
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шахтар зустрінеться з Шальке в плей-офф Ліги Європи



У Ньоні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи. За підсумками жеребкування у суперники «Шахтарю» дістався німецький «Шальке».

Перший матч команда Луческу проведе вдома, другий – на виїзді. Матчі відбудуться 18 і 25 лютого.

«Валенсія» – «Рапід» Відень
«Фіорентина» – «Тоттенхем»
«Боруссія» Д – «Порту»
«Фенербахче» – «Локомотив»
«Андерлехт» – «Олімпіакос»
«Мідтьюлланд» – «Манчестер Юнайтед»
«Аугсбург» – «Ліверпуль»
«Спарта» Прага – «Краснодар»
«Галатасарай» – «Лаціо»
«Сьон» – «Брага»
«Шахтар» – «Шальке»
«Марсель» – «Атлетик»
«Севілья» – «Мольде»
«Спортинг» – «Байєр»
«Вільярреал» – «Наполі»
«Сент-Етьєн» – «Базель»

джерело
RATVODДата: Субота, 02.01.2016, 20:56 | Повідомлення # 325
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Сергій Ребров займає 16-е місце

в світовому рейтингу тренерів




Авторитетний портал coachworldranking.com поставив наставника київського "Динамо" Сергія Реброва на 16-е місце в світовому рейтингу тренерів.

Нагадаємо, що в минулому сезоні "біло-сині" під керівництвом Реброва стали чемпіонами України, завоювали Кубок, а також вийшли в 1/4 фіналу Ліги Європи. У нинішній кампанії динамівці подолали груповий етап Ліги чемпіонів і вийшли в 1/8 фіналу найпрестижнішого європейського турніру.

Відзначимо, що наставник "Дніпра" Мирон Маркевич перебуває на 31-му місці в рейтингу, а тренер "Шахтаря" Мірча Луческу - на 40-му. Також нагадаємо, що в травні минулого року coachworldranking.com поставив Реброва на 26-е місце.

Інші українські тренери в списку:

91. Юрій Вернидуб ("Зоря")

107. Віктор Скрипник ("Вердер")

132. Василь Сачко ("Ворскла")

177. Віталій Кварцяний ("Волинь")

420. Роман Санжар ("Олімпік")

477. В'ячеслав Грозний ("Говерла")

606. Роман Григорчук ("Габала")

Список перших 20-ти кращих тренерів світу за версією порталу виглядає наступним чином:

1. Луїс Енріке ("Барселона")

2. Унаї Емері ("Севілья")

3. Пеп Гвардіола ("Баварія")

4. Массіміліано Аллегрі ("Ювентус")

5. Рафаель Бенітес ("Реал")

6. Дітер Хекінг ("Вольфсбург)

7. Дієго Сімеоне ("Атлетико)

8. Марсело Гальярдо ("Рівер Плейт")

9. Титі ("Корінтіанс")

10. Лоран Блан (ПСЖ)

11. Арсен Венгер ("Арсенал")

12. Юлен Хулен Лопетегі ("Порту")

13. Ернесто Вальверде ("Атлетік")

14. Марселіно ("Вільярреал)

15. Марсело Олівейра ("Палмейрас")

16. Сергій Ребров ("Динамо")

17. Чой Кан Хе ("Чонбук Моторс")

18. Ешпіріту Санту ("Валенсія")

19. Роджер Шмідт ("Байєр")

20. Андре Віллаш-Боаш ("Зеніт")

slavasamДата: Понеділок, 04.01.2016, 18:01 | Повідомлення # 326
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Луческу погодився очолити Трабзонспор


Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу погодився очолити «Трабзонспорт», про це повідомляють турецькі ЗМІ. Нагадаємо, що румунський фахівець близько місяця веде переговори з «Трабзоном», а президент клубу Мухаррему Уста повідомив, що Луческу є пріоритетною метою.

Містер повернеться до Туреччини наприкінці сезону, коли у нього закінчиться контракт з «гірниками», але вже зараз дав завдання клубу роздобути чотирьох бразильських футболістів - Малькома, Жерсона, Лусіано і Клейтона, які повинні підсилити склад команди у зимове міжсезоння. Нагадаємо, що керівництво «Трабзонспора» готове виділити Луческу 100 мільйонів євро бюджету.

Ряд турецьких ЗМІ повідомляють, що контракт Луческу в «Трабзонспоре» стане рекордним для цього клубу. За рік румунський фахівець буде заробляти близько 6-ти мільйонів євро. 9 січня Містер повинен прибути в Туреччину і підписати з «Трабзоном» попередній контракт.

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 08.01.2016, 18:56 | Повідомлення # 327
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Мірча Луческу спростував свій відхід з Шахтаря


Наставник «Шахтаря» Мірча Луческу спростував інформацію про те, що влітку покине донецький клуб.

Останні дні в пресі активно мусувалася інформація про те, Містер провів переговори з «Трабзонспором» і по закінченню сезону очолить турецький клуб, але це не так.

«Я не покину «Шахтар» в кінці сезону. Я залишаюся», - заявив Луческу на прес-конференції в Києві.

джерело
slavasamДата: Вівторок, 12.01.2016, 10:26 | Повідомлення # 328
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ліонель Мессі – кращий гравець 2015 року



Форвард каталонського клубу в п'ятий раз в кар'єрі виграє нагороду кращому гравцеві світу за підсумками року, відновивши тим самим абсолютний рекорд.

Нагадаємо, що попередні два роки Золотий м'яч вигравав португалець Кріштіану Роналду.

У фінал опитування на Золотий м'яч вийшли також Кріштіану Роналду і Неймар.

джерело
RATVODДата: П`ятниця, 19.02.2016, 09:25 | Повідомлення # 329
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Шахтар і Шальке

на Арені Львів розійшлися по нулях




У бойовому матчі кращими були воротарі, а доля путівки в 1/8 фіналу вирішиться в Гельзенкірхені


Почуття свята з тривогою навпіл - такий приблизно стан був у автора цих рядків напередодні першого матчу донецького «Шахтаря» в Кубку УЄФА. Ліга Чемпіонів у вівторок і середу у виконанні «Реала», «ПСЖ», «Челсі» і інших, це все добре, і, напевно, у кожного з цих клубів в нашій країні є свої шанувальники. Як багато і тих, кого вони не цікавлять. Але сьогодні, нехай і в Лізі Європи, грає наш клуб - і це вже зовсім інше. Інша атмосфера, інше увагу ЗМІ, які гарячково прагнуть не упустити найменші робили, що стосуються як самої гри, так і того, що навколо неї. Іншими словами - і на нашій вулиці свято. А чи буде він після гри, тут вже все залежало від «Шахтаря», але тут і крилася тривога. Хтось міг з повною впевненістю сказати, якої гри чекати від команди Мірчі Луческу після міжсезоння в цілому, і в тому стані, в якому «гірники» підійшли безпосередньо до гри? Незначні, якщо порівнювати з початком зими, фігури залишилися перед матчем з «Шальке» поза грою в силу різних причин, які всім любителям футболу знаємо і про які тут говорити немає необхідності. Так, в обоймі Луческу залишилися кваліфіковані футболісти, але по факту - це вже інша команда, у якої і гра повинна відзначитися від тієї, до якої «Шахтар» нас привчив в першій частині поточного сезону.

Виходячи з того, що сьогодні у «гірників» перший офіційний матч в сезоні, логічно було припустити, що «Шахтар» не ризикне рвонути з місця в кар'єр, а перші хвилини гри почне гранично акуратно, придивляючись до суперника, одночасно оцінюючи і свої можливості. А реальність виявилося такої, що гості зі стартовим свистком включили високу швидкості, активно пресингували, і явно давали зрозуміти, що не проти найшвидшого м'яча в ворота Андрія П'ятова. «Гірники» тільки на 4-й хвилині вибралися на половину суперника, заробили два кутових, і після другого з них у виконанні Тайсона отримали у відповідь швидку контратаку. Розігнав її Юнес Беланда, і обороні «Шахтаря» довелося потрудитися, щоб не дати довести цей випад до удару по воротах. Через кілька хвилин у схожому стилі розіграв кутовий і «Шальке», контратака «Шахтаря» призвела до фолу на Марлоса, але крос Срни зі штрафного не став проблемою для німецької команди.

Своє вміння опинятися в потрібний час в потрібному місці капітан «Шахтаря» продемонстрував на 14-й хвилині. Юнес Беланда і Чупо-Мотінг на лівому фланзі нашої оборони якось дуже легко розібралися з захисниками, яких було в три рази більше, після чого Юнес Беланда ще на замаху довго підбирав момент для удару. Ось тут-то він, мабуть, і переграв, оскільки бив вже як доведеться, і щастя «гірників», що Срна встиг підстрахувати Пятова, вибивши м'яч, який летів у відкритий кут воріт.

Нічим так само гострим відповісти «Шахтар» ніяк не міг. Далекий дуже неточний удар Коваленко, незабаром удар вище воріт Гладкого головою після кутового - все це було не те. А ось на 23-й хвилині була вже по-справжньому гольова атака. Після прострілу Срни м'яч рикошетом від Майера виявився у Гладкого, Олександр в дотик з розвороту пробив - Ферманн в шпагаті зупинив політ м'яча в напрямку дальнього кута.

Цей епізод явно завів трибуни, які, як часом кажуть, «погнали нашу команду вперед», і «Шахтар», закріпившись на половині суперника, провів ще одну атаку, яка могла стати гольовою. Переклад м'яча з правого флангу на лівий віялом дозволив Коваленко увірватися в штрафну, і все Віктор робив правильно, пробиваючи з-під захисника в дальній кут, але м'яч розминувся зі штангою за півметра.

Те, що у своїх воріт потрібно тримати вухо гостро, «Шахтарю» нагадали швидко. Після штрафного гостей і навісу ближче до воротарського, захисники ніяк не могли розрядити ситуацію, і увірвався зліва в карний майданчик Майер опинився на газоні, тут же запитально подивившись на арбітра, але його свисток мовчав. Атака «Шальке» цим не закінчилася, і вже Чупо-Мотінг після дриблінгу намагався пробити по воротах, але його «зачохлили». А ось на 37-й хвилині після кутового Нойштедтер ніхто з «гірників" не накрив, благо, його удар головою прийшовся по центру воріт, де і займав своє місце Пятов.

Перший тайм котився до свого завершення, і за дві хвилини до перерви тривогу не могло не викликати падіння Срни після зіткнення з Чупо-Мотінг. На лавці запасних «Шахтаря» навіть пішов рух серед тих, хто міг вийти на поле. Тим часом, Срна був змушений в супроводі медиків покинути межі поля, але через пару хвилин він знову був в грі, після чого непомітно пробігла одна компенсована турецьким арбітром Гечек хвилина, і команда пішли в роздягальні.

У перерві Мірча Луческу і його візаві, Андре Брайтенрайтер, обійшлися без замін, і «Шахтар» не відразу включився в гру. Чим ще пояснити, що Сані на 48-й хвилині без всякого протидії після флангової передачі пробивав по воротах головою? Будь удар акцентованим, бути б біді, але м'яч лише ковзнув по зачісці і покотився в бік від воріт. Тут же ще один вхід суперника в штрафну, і тут захисники насилу не дали пробити того ж Сані.

«Шахтар» заграв у своїх воріт уважніше, більше став приділяти увагу контролю м'яча, але все було добре тільки до володінь Ферманн, а ось далі не виходило нічого. Німці терпляче чекали свого шансу, і отримали його на 61-й хвилині, та ще й який! Юнес Беланда після передачі справа спокійно, метрів з 10-ти, бив по воротах - питання, як таке могло статися, залишається, і знову пощастило, що м'яч полетів по центру воріт, де Пятов правильно вибрав позицію. На висоті Андрій опинився і в епізоді, коли Нойштедтер з меж штрафного бив відразу з-під двох захисників, але наш воротар блискуче зреагував і намертво забрав м'яч. А на 67-й хвилині м'яч таки опинився в сітці воріт «Шахтаря», коли Матіп пробив головою, але Гечек моментально відреагував свистком, що означав, що німець перед ударом порушив правила. Чи не визнати очевидну річ, що «Шальке» вже дуже привільно відчував поблизу воріт господарів поля, неможливо, але давайте згадаємо, що це тільки найперший матч.

Але це були ще квіточки, порівняно з сейвом П'ятова на 73-й хвилині. Юнес Беланда туди-сюди розгойдував Степаненко, після чого класно пробив у «дев'ять», але Пятов був просто цар, схопивши цей м'яч. Тільки-но ми видихнули, як довелося вдихнути назад. Гечек зафіксував пас від нашого захисника П'ятову - вільний з лінії воротарського! Природно, в стінку встали всі 10 польових гравців «Шахтаря», ну, а право пробити гості довірили Гайса, удар якого прийшовся в купу наших гравців. Гайс тут же почав активно сигналізувати арбітру, що десь там у когось була рука, але арбітр поставити крапку підстав не знайшов.

Якось треба було віджати суперника від своїх воріт, «Шахтар» знайшов в собі сили зробити це, і після кутового, нарешті, у другому таймі знайшлася серйозна робота і для Ферманн. На 79-й хвилині спочатку Степаненко головою підрізав м'яч у ближній кут - воротар відбив, але атака продовжилася другим темпом, м'яч опинився у Гладкого, і поки він підлаштовувався під удар, голкіпер встиг скоротити кут обстрілу і грудьми відбив м'яч.

На жаль, це виявилося тільки сплеском активності, а в середині поля «гірники» вже ледве встигали за своїми опонентами. Пішли жовті картки, на 86-й хвилині Кучер побачив перед собою їх жовтий колір вдруге, і на кінцівку матчу «Шахтар» залишився вдесятьох. Після цього для «гірників» йшлося тільки про те, щоб зберегти нулі на табло, але Брайтенрайтер спробував вичавити із ситуації максимум, кинувши на полі Хунтелара. Луческу відразу зміцнив центр оборони Кривцовим.

А, тим часом, Гечек додав до основного часу цілих 4 хвилини, які пройшли на половині «Шахтаря». Німці намагалися пробитися до воріт і так, і сяк, але «гірники» свої володіння відстояли.

Отже, перший раунд двоматчевого протистояння «Шахтаря» і «Шальке» переможця не виявив. Це для нашої команди, виходячи з гри, цілком прийнятний варіант, і все тепер вирішиться в Гельзенкірхені.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

«Шахтар» - «Шальке» - 0: 0

«Шахтар»: Андрій Пятов, Олександр Кучер, Ісмаїлі, Максим Малишев (Сергій Кривцов, '90), Ярослав Ракицький, Віктор Коваленко, Даріо Срна, Тарас Степаненко, Олександр Гладкий, Ромеро Марлос (Веллінгтон Нем, '74), Тайсон (Едуардо да Сілва, '80)

«Шальке»: Ральф Фарманов, Жоель Матіп, Жуніор Кайсара, Сеад Колашінац, Макс Майер (Алессандро Шёпф, '81), Йоханнес Гайс, Леон Горетцка, Роман Нойштадтер, Леруа Сані (Сідней Сем, '87), Юнес Беланда (Клаас- Ян Хунтелаар, '88), Ерік-Максим Чупо-Мотін

Арбітр: Хюсейн Гечек (Туреччина)

 Олександр Кучер, 79. Олександр Гладкий, 84. - Леруа Сані, 77.
 Олександр Кучер, 86.

Удари (в ствір): 9 (3) - 11 (6).
Кутові: 7 - 9.
Офсайди: 1 - 2.

ШАХТАР - ШАЛЬКЕ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

- Sport.ua


RATVODДата: П`ятниця, 19.02.2016, 23:16 | Повідомлення # 330
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28370
Статус: Оффлайн
Футбольний сезон в Україні поновиться

1 березня матчами 1/4 фіналу Кубка



У минулому сезоні Кубок України виграло "Динамо".
Автор фото: Анатолiй Бойко, "Сегодня"


"Олександрія" – "Динамо" – перший офіційний поєдинок 2016 року в українському футболі

Футбольний сезон в Україні поновиться 1 березня. Саме в цей день відбудеться перший чвертьфінальний матч Кубка України "Олександрія" – "Динамо". Наступного дня, 2 березня, відбудуться ще три поєдинки. Дати повторних матчів 1/4 фіналу Кубка України поки немає.

Кубок України, 1/4 фіналу:

Вівторок, 1 березня:

19:00 "Олександрія" – "Динамо"

Середа, 2 березня:

17:00 "Сталь" – "Дніпро"
19:00 "Волинь" – "Зоря"
19:30 "Ворскла" – "Шахтар"


Дати і час початку матчів 17 туру чемпіонату України

Українська Прем'єр-ліга відновиться в суботу, 5 березня

Чемпіонат України з футболу поновиться 5 березня. Як повідомили в Прем'єр-лізі, поєдинки 17 туру ЧУ пройдуть 5 і 6 березня. Центральний поєдинок туру - "Динамо" vs "Дніпро" - відбудеться в суботу о 17:00.
Нагадаємо, що перед туром в ЧУ пройдуть перші матчі 1/4 фіналу Кубка України.

Чемпіонат України, 17 тур:

Субота, 5 березня:

12:00 "Металург" - "Говерла"
14:00 "Чорноморець" - "Карпати"
14:00 "Сталь" - "Олександрія"
17:00 "Динамо" - "Дніпро"

Неділя, 6 березня:

14:00 "Олімпік" - "Зоря"
17:00 "Шахтар" - "Ворскла"
19:30 "Металіст" - "Волинь"




Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024