FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 12:52

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 23
  • 24
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
DMishaДата: Вівторок, 28.02.2012, 02:05 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Бій Володимир Кличко - Жан-Марк Мормек...





Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 28.02.2012, 21:56
slavasamДата: Вівторок, 28.02.2012, 13:51 | Повідомлення # 3
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Російський чемпіон світу з боксу проведе бій в Москві



Російський чемпіон світу з боксу у вазі до 72,6 кг за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) Дмитро Пиріг проведе свій наступний бій 1 травня в Москві. Про це повідомляє інтернет-видання Allboxing.Ru. Суперник Пирога поки не визначений. Точне місце проведення наступного поєдинку не вказується.

У прес-реліз, що надійшла в редакцію "Стрічки.ру", говориться, що суперник Пирога може бути призначений WBO.

Раніше повідомлялося, що 31-річний Пиріг може зустрітися на рингу з 28-літнім французом Хассаном Ндамом Нжикамом. Цей поєдинок планувалося провести 6 квітня, проте бій зірвався через травму плеча у Пирога.

Як повідомляє сайт BoxRec.com, всього Пиріг провів на професійному рингу 19 боїв і у всіх отримав перемоги (15 - нокаутом). Свій останній поєдинок Пиріг провів 25 вересня 2011 року в Краснодарі, де переміг свого співвітчизника Геннадія Мартиросяна.
джерело
slavasamДата: Середа, 29.02.2012, 13:05 | Повідомлення # 4
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дерек Чисора отримав безстрокову дискваліфікацію




Всесвітня боксерська рада (WBC) безстроково дискваліфікував британця Дерека Чисору за скандали, влаштовані їм у Мюнхені до і після бою з українцем Віталієм Кличком. Чисора не зможе проводити бої під егідою WBC до тих пір, поки не пройде спеціальні курси з управління гнівом, повідомляє офіційний сайт WBC.
Найближчим часом WBC буде розглядати справу Чисоры, після чого британець може бути оштрафований і підданий додаткових санкцій. Крім того, Чисора виключений з рейтингу WBC.

Перед боєм з Віталієм Кличком Чисора спочатку дав своєму суперникові ляпас після зважування, а безпосередньо перед боєм плюнув водою в обличчя Володимиру Кличко - старшого брата Віталія. Поєдинок завершився перемогою Кличко-старшого за очками, і українець захистив титул чемпіона світу за версією WBC. Після бою на прес-конференції британець влаштував бійку з колишнім чемпіоном світу Девідом Хеєм.

Дискваліфікація, накладена на Чисору WBC, не означає, що він не зможе проводити поєдинків під егідою інших боксерських організацій. Раніше Федерація боксу Німеччини (BDB) оштрафувала британця на 100 тисяч доларів. Вони утримані з гонорару боксера за бій з Кличком.

14 березня справа Чисоры буде розбирати Боксерський контрольний рада Великобританії (BBBC). Крім того, інцидентом з участю Чисоры і Хея займається німецька поліція.
джерело
slavasamДата: Неділя, 04.03.2012, 19:47 | Повідомлення # 5
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Мормека Кличко побив швидко



Вже в 4 раунді Жан-Марк опинився в нокауті

Коефіцієнт віри в супротивників братів Кличко вже давно прагне до нуля, швидше за все, він навіть вже десь неподалік від нього, але на Мормека не ставили навіть ті, хто дуже сильно чекає осічки братів. Бій показав, що дійсно розраховувати французові тут було зовсім не на що. У 2 раунді він побував у першому нокдауні, а в 4 у другому і останньому - Мормеку явно було достатньо.

Володимир Кличко не зумів домогтися 50 нокауту в кар'єрі в минулому бою з Хеєм), а зараз він явно був націлений на швидкий розвиток подій. Це стало ще з інтерв'ю тренера чемпіона Емануеля Стюарда, в якому було сказано про можливу критиці на адресу Володимира, яка буде в будь-якому випадку. Єдиний спосіб звести до мінімуму закиди за слабкого супротивника (ніби є інші) - перемогти його швидше. І Кличко цієї задачі домігся.

Мормек навряд чи мав ілюзії щодо результату поєдинку, звичайно, хотів протриматися довше, але людині, якого нокаутували в легкій вазі, важко на щось розраховувати в бою з явним лідером суперважкої ваги. Що стосується розмов француза про скляних щелепи Володимира, то тут ми побачили явну ілюстрацію до виразу "чия б корова мукала...".

Жан-Марк, як всі невисокі супротивники братів, намагався зближуватися і уникати джеба. Весь перший раунд француз тільки й робив, що зближувався і зависав в клінчі. Втім, вже в першому раунді Володимир показав, що обстрілювати супротивника джебом ще до зближення для нього нескладно. Ну а в другому раунді після двійки Кличко Мормек впав. У загальному-те, звалився після одного з перших же приводів для цього дії. Здалося, що він впав кілька запізнилося, ніби тяжкість удару наздогнала його, як післясмак.

Вже після того, як Володимир йшов на добивання супротивника в тому ж 2 раунді, було зрозуміло, що завдання провести більше раундів (з рекламою між ними) перед нашим боксером не стояло. Йому хотілося інший цифри - 50 у графі "стук".

Третій раунд пройшов в клінчах, хоча без падіння не обійшлося і на цей раз. До падіння обох боксерів як раз клінч і привів.

Ну а 4 раунд став останнім. Знову Володимир не зробив нічого видатного, викинув двійку, потім почав викидати ще одну, але вистачило і удару лівої, правої бити було вже пізно - Мормек ліг. По тому, як він лежачи хитав головою, було ясно, що продовження марлезонського балету не буде. Порадувати співвітчизників, любителя боксу Жан-Поля Бельмондо або Жана Рено, Мормек був не в змозі.

Отже, легка перемога Володимира і найшвидша з 2007 року (Остіна він переміг за 2 раунди). Все логічно, враховуючи той багаж в суперважкій вазі, з яким підійшов до такого випробування Мормек. Спроба, звичайно, не тортури, як говориться, pourquoi pas... Але, у загальному-те, і позамежного бойового духу і бажання стрибнути вище голови в діях француза помітно не було.

Втім, досить про Мормеке, йому пора туди, звідки він несподівано виникла на сцені і в суперважкому дивізіоні. Ну а для Володимира чекаємо більш цікавих суперників і, відповідно, боїв.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Неділя, 04.03.2012, 19:49
slavasamДата: Понеділок, 05.03.2012, 10:36 | Повідомлення # 6
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Володимир Кличко назвав ім'я наступного соперника




Наступним суперником українського боксера-важкоатлета Володимира Кличка стане американець Тоні Томпсон, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com. Кличко-молодший оголосив про бій з Томпсоном незабаром після перемоги над французом Жаном-Марком Мормеком у поєдинку, який відбувся в ніч на 4 березня в Дюссельдорфі.

Томпсон є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу), яким володіє Кличко. Українцеві також належать титули чемпіона світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) і суперчемпіона WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Бій Кличко - Томпсон має відбутися влітку 2012 року, точна дата поки невідома. Український і американський боксери вже зустрічалися в липні 2008 року, і тоді Кличко нокаутував суперника в 11-м раунді.

Кличко розповів також, що в кінці 2012 року він планує провести бій в Нью-Йорку, де відкриється новий стадіон Barclays Arena (в районі Брайтон Біч). За словами українця, його суперником в цьому поєдинку може стати американець Кріс Арреола або росіянин Олександр Повєткін.

В інтерв'ю газеті "спорт-экспресс" Кличко заявив, що бій з Повєткіну йому дуже цікавий: "Він не програв жодного бою, є олімпійським чемпіоном... Думаю, такий поєдинок був би цікавий і мені, і Олександру, і вболівальникам".

У бою з Мормеком Кличко-молодший здобув перемогу технічним нокаутом в четвертому раунді. Коли француз вдруге опинився в нокдауні, рефері Луїс Пабон зупинив поєдинок. Пізніше Мормек заявив, що Пабон зупинив бій занадто рано.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 06.03.2012, 10:42 | Повідомлення # 7
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Поєдинок Повєткін-Рахман може пройти в Москві



Майбутній титульний бій між чемпіоном світу за версією WBA в суперважкій вазі Олександром Повєткіним і екс-чемпіоном світу в цій вазі американцем Хасімом Рахманом може пройти в Москві, заявив агентству "Р-Спорт" менеджер російського боксера Володимир Хрюнов. Він повідомив, що в неділю "розмовляв з Калле Зауерландом, промоутером німецької компанії Sauerland Event, яка веде справи Повєткіна. "Ми обговорювали це питання і домовилися, що рішення по варіанту проведення бою в Москві буде прийнято протягом наступного тижня, - додав Хрюнов. - Що ж стосується дати матчу, то поєдинок заплановано на кінець травня - до початку чемпіонату Європи з футболу".

Хрюнов також зазначив, що готувати боксера до титульного поєдинку буде Олександр Зімін. "Ми знаходимося на зв'язку з Тедді Атлас, але він як і раніше пов'язаний контрактними зобов'язаннями з американським телеканалом", - заявив менеджер Повєткіна.
джерело
slavasamДата: Четвер, 08.03.2012, 15:25 | Повідомлення # 8
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Денис Лебедєв підписав контракт на бій


Російський боксер Денис Лебедєв, який є тимчасовим чемпіоном світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) у ваговій категорії до 90,7 кілограма, проведе свій наступний бій з Шоном Коксом з Барбадосу. Контракт на поєдинок вже підписаний. Бій відбудеться 4 квітня в Москві в торгово-виставковому центрі "Крокус Сіті". Про це повідомляє сайт видання "спорт-экспресс".

Менеджер Лебедєва Володимир Хрюнов розповів, що він вів переговори з Гільєрмо Джонсом з Панами, який володіє повноцінним титулом WBA, однак домовитися про поєдинок з ним не вдалося. "Між нами були розбіжності, як між двома континентами", - сказав Хрюнов.

У лютому Джонс звинуватив Лебедєва в ухиленні від поєдинку. За словами панамського боксера, Лебедєв повинен бути позбавлений тимчасового титулу і звання офіційного претендента на чемпіонство.

Іншим кандидатом на бій з Лебедєвим був француз Рашид Ель-Хадак. Однак він, за словами Хрюнова, заплинаровал бій з Джонсом.

32-літній Лебедєв провів на професійному рингу 24 бою. У них він здобув 23 перемоги (17 - нокаутом) і зазнав однієї поразки. У своєму останньому поєдинку в листопаді 2011 року Лебедєв переміг американця Джеймса Тоні.

37-літній Кокс в 17 боях за свою кар'єру переміг 16 разів (15 - нокаутом) і один раз програв. Востаннє Кокс вийшов на ринг 25 лютого 2012 року і переміг гайанца Уейна Бретуэйта.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 12.03.2012, 11:09 | Повідомлення # 9
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Салидо знову виграв битву у Лопеса


Орландо побував в нокдауні, але вирвав свою перемогу

У головному бою weekend чемпіон WBO в напівлегкій вазі Орландо Салидо (38-11-2, 26 KOs) переміг Хуана Мануеля Лопеса (31-2, 28 KOs). Ці боксери рік тому вирішували долю того ж титулу і тоді Салидо переміг технічним нокаутом у 8-му раунді. Зараз бій продлолис Яна 2 раунду довше, але закінчився тим же підсумком.

При цьому, як і в минулому поєдинку, події розгорталися захоплююче і до самого кінця важко було передбачити переможця. Досить сказати, що Салидо побував в нокдауні в 5 раунді. Але в 10-м він відповів тим же і Лопес після нокдауну, на думку рефері, вже не міг продовжувати. Хоча на той момент саме Лопес вів по очках (86:84) за картками двох суддів (у третього була нічия).
джерело
slavasamДата: Вівторок, 13.03.2012, 09:56 | Повідомлення # 10
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Екс-чемпіон світу з боксу загинув в 35 років


Колишній чемпіон світу з боксу мексиканець Хуліо Гонсалес загинув у віці 35 років, повідомляє інтернет-видання Fightnews.com. Гонсалес помер від травм, які він отримав в автомобільній аварії, перебуваючи за кермом мотоцикла. Аварія сталася в мексиканському місті Герреро Негро увечері 10 березня, перші повідомлення про смерті Гонсалеса з'явилися 11 числа.

Як відзначає мексиканське видання Esto, аварія сталася недалеко від ранчо батька Гонсалеса, де боксер працював. За непідтвердженими даними, водій автомобіля, що врізався в Гонсалеса, був п'яний. Про це, зокрема, заявив боксер Альфонос Гомес. За його словами, "швидка допомога" приїхала тільки через півтори години.

Гонсалес став чемпіоном світу 18 жовтня 2003 року, коли він переміг поляка Даріуша Міхалчевські і завоював титул WBO (Всесвітня боксерська організація) у вазі до 79,4 кг. Вже в наступному бою (17 січня 2004 року) він програв цей титул угорцю Жолту Ердеї.

Всього на професійному рингу Гонсалес провів 49 боїв, здобув 41 перемогу (25 - нокаутом) і зазнав вісім поразок. Він бився з такими відомими боксерами, як Рой Джонс-молодший, Джуліан Леттерло, Глен Джонсон, Клінтон Вудс, Монтелл Гріффін та інші. Свій останній бій Гонсалес провів 30 вересня 2011 року.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 13.03.2012, 10:07 | Повідомлення # 11
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дружина Кличка таємно від чоловіка підробляє співачкою






Зразкова дружина та матуся трьох дітей Наталія Кличко вирішила спробувати свої сили у співі. Благовірна Віталія Кличка вже створила власний джаз-бенд і тепер час від часу зависає у клубі.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.03.2012, 17:42 | Повідомлення # 12
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Хуан Мануель Маркес вибрала в суперники українця



Мексиканський боксер Хуан Мануель Маркес вибрав собі в суперники українця Сергія Федченко. Бій між ними відбудеться 14 квітня в Мехіко. Маркес повинен був зустрітися з аргентинцем Сесаром Куэнкой, але той відмовився від бою, тому мексиканцеві довелося міняти собі суперника, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Тренер Маркеса Начо Беристайн відзначив, що у зв'язку із заміною супротивника його боксерові доведеться поміняти спаринг-партнерів і розробити новий план на бій. За словами наставника, часу для цього достатньо.

На авторитетному сайті BoxRec.com інформації про новий суперника Маркеса немає. Зазначено лише, що його бій відбудеться 14 квітня в Мехіко, а на кону стоятиме титул тимчасового чемпіона WBO (Всесвітня боксерська організація) в категорії до 63,5 кілограма.

Федченко, яким 10 квітня виповниться 31 рік, провів на професійному рингу 31 бій, здобув 30 перемог (13 - нокаутом) і зазнав однієї поразки. Він є чемпіоном Європи у вазі до 63,5 кілограма за версією WBO.

38-літній Маркес провів 60 боїв, здобув 53 перемоги (39 - нокаутом)і зазнав шість поразок і один поєдинок звів внічию. Його вважають одним з найсильніших боксерів сучасності незалежно від ваги. Журнал The Ring у своєму останньому рейтингу поставив його на шосте місце.
джерело
slavasamДата: Неділя, 18.03.2012, 17:36 | Повідомлення # 13
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Мартінес зупинив Макліна в 11-м раунді



В Нью-Йорку відбувся поєдинок за "діамантовий" пояс чемпіона WBC в середній вазі.
Reuters

Серхіо Габріель Мартінес (49-2-2, 27 КО) завдав поразки Метью Макліну великими, 19 КО).

Мартінес почав бій у більш швидкому темпі, ніж зазвичай, намагаючись завдати швидкі удари. Маклін ж з третього раунду почав намагатися боротися за ініціативу зі своїм супротивником і відповідати на удари.

У сьомому раунді Маклін навіть відправив суперника у нокдаун, але той швидко піднявся. У восьмому раунді Мартінес кілька разів добре перевірив на міцність щелепу Макліна.

А в 11-м раунді Маклін двічі опинився в нокдауні, після чого його команда вирішила зупинити бій. До того часу ініціатива міцно перейшла до Мартінеса, а скривавлене обличчя Макліна красномовно свідчила про стан справ у поєдинку.
ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Понеділок, 19.03.2012, 16:53 | Повідомлення # 14
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Менні Пакьао піде з боксу за порадою Бога


Філіппінець Менні Пакьао, якого часто називають кращим боксером сучасності, оголосив про швидке завершення кар'єри. За словами Пакіао, він отримав рада піти з боксу у сні від Бога, це сталося на початку 2012 року, повідомляє AFP з посиланням на філіппінську радіостанцію DZMM. Спортсмен не уточнив, скільки боїв він ще збирається провести.

За словами Пакіао, уві сні Бог, зокрема, сказав йому: "Ти зробив достатньо. Ти зумів стати знаменитим, але це згубно". Коли боксера запитали, чи не вплине це на його виступу, він сказав, що і далі буде робити на рингу свою роботу.

Пакіао додав, що він вірить в те, що Бог вибрав його, щоб проповідувати християнство. "Коли я кажу, багато хто мене слухають", - сказав боксер. Спортсмен пообіцяв, що пізніше в березні він зробить важливу заяву, яке стосуватиметься релігії.

33-літній Пакіао вигравав чемпіонські титули у восьми різних вагових категоріях. Всього на професійному рингу він провів 59 боїв, здобув 54 перемоги (38 - нокаутом)і зазнав три поразки і два поєдинки звів внічию. Філіппінець перемагав таких суперників, як Марко Антоніо Баррера, Хуан Мануель Маркес, Ерік Моралес, Оскар Де Ла Хойя, Ріккі Хаттон, Шейн Мослі і інших.

В даний час Пакіао володіє титулом чемпіона світу в категорії до 66,7 кілограма за версією WBO (Всесвітня боксерська організація). 9 червня він буде захищати цей титул у бою з американцем Тімоті Бредлі.
джерело
slavasamДата: Середа, 21.03.2012, 14:09 | Повідомлення # 15
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дерек Чисора прилетить до Москви "розповісти правду"Прес-конференції




Британський боксер-важковаговик Дерек Чисора прилетить до Москви на бій росіянина Дениса Лебедєва з Шоном Коксом з Барбадосу. За словами Чисоры, він хоче розповісти правду" про останні події в його житті, повідомляється в прес-реліз організаторів бою Лебедєв - Кокс. 14 березня британця позбавили боксерської ліцензії за скандали до і після бою з Віталієм Кличком.

"Я сподіваюся, мені дадуть шанс розповісти на ТБ про ці останні події в моєму житті, тому що плітки - неймовірні. Я хочу розповісти правду і розставити всі крапки над"i", - сказав Чисора.

18 лютого в Мюнхені британець програв бій Кличко-старшому за очками. Перед поєдинком він дав своєму суперникові ляпас і плюнув водою в обличчя Володимиру Кличко - молодшого брата Віталія. Після бою на прес-конференції Чисора влаштував бійку з колишнім чемпіоном світу Девідом Хеєм.

Федерація боксу Німеччини (BDB) оштрафувала британського боксера на 100 тисяч доларів. Пізніше Чисора був дискваліфікований на невизначений термін Світовим боксерським радою (WBC) і Всесвітньої боксерської організації (WBO). Крім того, WBC зобов'язала його пройти курс з управління гнівом.

14 березня Боксерський контрольний рада Великобританії (BBBC) на невизначений термін позбавив Чисору боксерської ліцензії. 21 березня справа Чисоры буде розбирати WBC. На цьому розгляді боксерові можуть винести додаткові санкції.

Бій Лебедєв - Кокс пройде 4 квітня в Москві в "Крокус Сіті Холі". Російський боксер буде захищати титул тимчасового чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) в категорії до 90,7 кілограма.
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 1 з 24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 23
  • 24
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024