FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 20:35

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ТЕНІСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ТЕНІСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:50 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
slavasamДата: Четвер, 21.06.2012, 09:58 | Повідомлення # 16
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шарапова отримала перший номер посіву на Вімблдоні


Росіянка Марія Шарапова, яка очолює рейтинг Жіночої тенісної асоціації (WTA), отримала перший номер посіву на третьому в сезоні турнірі "Великого шолома" - Вімблдоні. Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

Другий сіяною стала білоруска Вікторія Азаренко, третій номер посіву - у Агнешки Радванською з Польщі. Крім Шарапової номеру посіву отримали ще три росіянки: Віра Звонарьова (12), Марія Кириленко (17) і Надія Петрова (20).

У поточному сезоні Шарапова виграла один турнір "Великого шолома" - Відкритий чемпіонат Франції (Roland Garros) і дійшла до фіналу Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open). У 2004 році росіянка виграла Вімблдон.

У чоловічій частині змагань першим сіяним став серб Новак Джокович. Єдиним росіянином, який отримав номер посіву, став Михайло Южний (26).

У 2012 році Вімблдон пройде з 25 червня по 8 липня.
джерело
slavasamДата: Неділя, 24.06.2012, 12:15 | Повідомлення # 17
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Надія Петрова виграла турнір в Нідерландах

Російська тенісистка Надія Петрова в суботу, 23 червня, виграла турнір UNICEF Open в голландському місті Хертогенбосі. Про це повідомляється на сайті турніру.

Посіяна під восьмим номером Петрова у двох сетах завдала поразки представниці Польщі Урсулою Радванською. Матч закінчився з рахунком 6:4, 6:3.

У півфіналі Петрова обіграла Кірстен Фліпкенс з Бельгії, а Радванська - Роберту Вінчі з Італії.

Призовий фонд UNICEF Open - 220 тисяч доларів. Для 30-літньої Петрової це 11-я перемога на турнірах Жіночої тенісної асоціації WTA. Однак UNICEF Open став першим турніром на трав'яному корті, на якому Петрова здобула перемогу в одиночному розряді, наголошується на сайті WTA.

У понеділок, 25 червня, у Великобританії стартує один з найпрестижніших тенісних турнірів на трав'яних кортах - Вімблдон. Петрова посіяна на турнірі під номером 20. Крім неї в турнірі беруть участь Марія Шарапова, Анастасія Павлюченкова, Віра Звонарьова, Світлана Кузнєцова та інші.
джерело
slavasamДата: Субота, 07.07.2012, 22:05 | Повідомлення # 18
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Серена Вільямс виграла Вімблдон в п'ятий раз


Американка Серена Вільямс в п'ятий раз за свою кар'єру виграла Вімблдонський турнір, перемігши у фіналі Агнешку Радванську з Польщі- 6:1, 5:7, 6:2.

Для Вільямс це 14-ї титул на турнірах "Великого шолома".

Поразка у фіналі Вімблдону не дозволило Радванске стати першою ракеткою світу - вона залишилася на третьому місці. Очолює рейтинг WTA росіянка Марія Шарапова, вибула з турніру Вімблдону в четвертому колі.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 09.07.2012, 14:48 | Повідомлення # 19
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Роджер Федерер - чемпіон Вімблдону-2012!



Надії британців розбилися про чемпіонську гру швейцарця

30-літній швейцарець Роджер Федерер, перед стартом Вімблдонського турніру займав третю сходинку в рейтингу, у фіналі здобув вольову перемогу над четвертою ракеткою світу 25-літнім британцем Енді Марреєм. Матч завершився з рахунком 4, 7/5, 6/3, 6/4 на користь уродженця Базеля.

Як і у двох попередніх сетах, також виграних швейцарцем, для перемоги у четвертій партії йому вистачило одного брейка, зробленого у п'ятому геймі. Надалі Федерер успішно грав на власній подачі, а єдиний за сет брейк-пойнт Маррея відіграв ще в другому геймі.

За зустріч, яка тривала 2 години 45 хвилин, Федерер 11 разів подав навиліт і допустив три подвійні помилки. Він перевершив суперника в активності - 62 «віннера» проти 46, однак частіше помилявся - 38 невимушених помилок проти 25 у Маррея. На рахунку британця 16 ейсів при одній подвійну помилку.

Завдяки цій перемозі Федерер зрівняв рахунок особистих зустрічей з Британцем - 8:8 і став 17-кратним чемпіоном турнірів «Великого шолома», відновивши власний рекорд. В оновленій версії рейтингу АТР швейцарець обійде серба Новака Джоковича та іспанця Рафаеля Надаля, ставши першою ракеткою світу. Маррей поступився у своєму четвертому фіналі «мейджора».

RATVODДата: Середа, 11.07.2012, 14:36 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Радванська стане прапороносцем збірної Польщі



Польська тенісистка удостоїлася честі нести прапор своєї країни на відкритті Олімпійських ігор.


Агнешка Радванська буде нести прапор Польщі на церемонії відкриття Олімпіади в Лондоні.

Нагадаємо, що Агнешка недавно дійшла до фіналу Уімблдону і займає другий рядок у рейтингу WTA.

Відзначимо також, що колега Радванської російська тенісистка Марія Шарапова стане прапороносцем збірної Росії.



slavasamДата: П`ятниця, 07.02.2014, 13:14 | Повідомлення # 21
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна обіграла Словенію в Кубку Федерації


Жіноча збірна України з тенісу взяла верх над збірною Словенії в матчі другого туру групи С Євро-Африканської зони Кубка Федерації.

У першій зустрічі Надія Кіченок здолала Далилу Якупович (4/6, 6/4, 6/1). У другому поєдинку Еліна Світоліна обіграла Настю Колар (6/3, 6/7, 6/3). Таким чином, парна зустріч перетворилася на формальність.

У суботу збірна України поміряється силами з командою Австрії
джерело
RATVODДата: Четвер, 21.04.2016, 07:56 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Eurosport 1 і Eurosport 2 ексклюзивно

покажуть всі матчі
Вімблдону




Eurosport уклав партнерську угоду з The All England Club, отримавши в результаті ексклюзивні права на трансляцію всіх матчів Вімблдонського турніру в Росії до 2019 року включно.

Завдяки цьому довгострокового партнерства російські глядачі отримають доступ на корти головної спортивної площадки світового тенісу і зможуть повболівати за своїх фаворитів, які змагатимуться в боротьбі за чемпіонський титул з 27 червня по 10 липня.

Мовлення буде йти на телеканалах Eurosport 1 і Eurosport 2. Всі матчі турніру будуть доступні в сервісі Eurosport Player. Найважливіший і престижний турнір сезону збере світових зірок великого тенісу. Чинними чемпіонами турніру, яким належить в цьому році захищатиме титули, є перші ракетки світу Серена Вільямс і Новак Джокович.

Російські глядачі зможуть побачити події на кортах з коментарями Ганни Чакветадзе - відомої російської тенісистки, півфіналістки одного з турнірів «Великого шолома» в одиночному розряді, колишньої п'ятої ракетки світу. Мовлення у форматі HD і поєднання різних технологій зйомки під час трансляцій створять для глядачів ефект реальної присутності на трибуні і дозволять пережити напружені моменти змагань. Тим самим Eurosport робить уболівальників учасниками подій, стираючи межу між телеекраном і тенісним кортом.

«Я була дуже рада дізнатися, що в цьому сезоні телеглядачі Eurosport в Росії побачать Вімблдон. Ми давно чекали можливості висвітлювати події найзнаменитішого тенісного турніру в світі. Нарешті можна з гордістю заявити, що Eurosport зібрав свій «Великий шолом». Мельбурн вже пройшов, зовсім скоро Париж, а потім Лондон і Нью-Йорк. Я абсолютно впевнена, що наші телеглядачі отримають величезне задоволення від цікавих матчів. Трансляції Вімблдону - великий крок для популяризації тенісу в нашій країні », - ділиться очікуваннями коментатор Eurosport Анна Чакветадзе.

«Оновлений Eurosport не тільки змінив імідж, отримавши сучасний логотип та ефірне оформлення - посилилася тематична політика каналів, ми стали показувати ще більше знакових турнірів. Тепер, коли ми володіємо правами на всі чотири турніри «Великого шолома», Eurosport без перебільшення можна називати «домашнім» каналом тенісу. Ми впевнені, що напруження спортивного азарту на кортах, емоційні коментарі і непередавана атмосфера змагань світового рівня нікого не залишать байдужими - в кінцевому рахунку, ми все це робимо заради наших глядачів, які поділяють з нами свою пристрасть до спорту », - каже Григорій Лавров, генеральний директор компанії «Медіа Альянс».



RATVODДата: Субота, 28.01.2017, 17:41 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
СЕРЕНА УІЛЬЯМС

- ЧЕМПІОНКА AUSTRALIAN OPEN-2017



Серена Вільямс з трофеєм, Getty Images

Американська тенісистка Серена Вільямс обіграла сестру Вінус у фіналі Australian Open
і поверне собі статус першої ракетки світу.


Відсутність багатьох зірок і ранні вильоти фавориток всерйоз підкосили нинішній Australian Open. Втім, до фіналу «вірус» жіночого тенісу не дістався - в титульному матчі зустрічалися власниці 29-ти Шоломів сестри Вільямс. Побачити Серену в суперечці за титул не було несподіванкою - по ходу турніру американська прима не віддала ні сету і показувала саму впевнену гру серед всіх учасниць. Не налякала другу сіяну ні Белінда Бенчіч в першому колі, ні фіналістка Ролан Гаррос-2015 Луція Шафаржова в другому. Потім Вільямс-молодша вибила Ніколь Гіббс і в самому складному поєдинку на турнірі попри велику кількість брейків взяла верх над Барбарою Стрицовою. Ще два матчі Серена провела в тренувальному темпі, програвши лише п'ять геймів Йоханне Конте і три - Мірьяне Лучич-Бароні.

А ось Вінус у фіналі стала «нежданчиком». Бодай тому, що в останній раз вона добиралася до цієї стадії на Вімблдоні-2009, а в Мельбурні і зовсім 14 років тому. Втім, сітка американці випала цілком прохідна - на першому тижні були биті Катерина Козлова, Стефані Фогель і Йин-Йин Дуань. У четвертому колі Вінус розібралася з дебютанткою цієї стадії Шоломів Моною Бартель, а в чвертьфіналі взяла верх над Анастасією Павлюченковою. Найскладніший матч для неї трапився в півфіналі - Коко Вандевеге виграла перший сет, але потім знаменита суперниця зробила камбек.


Серена і Вінус Вільямс перед початком матчу, Tennis Australia


Сестри вперше з 2009-го зустрічалися у фіналі Шолома і в дев'ятий раз розігрували найбільший титул в тенісі. Серена вела як по вирішальних матчів мейджорів (6-2), так і за загальною кількістю виграних поєдинків (16-11). У разі перемоги вона ставала чемпіонкою 23-го Шолома і перевершувала «вічний» рекорд Штеффі Граф. Для Вінус ж цей титул міг стати восьмим в кар'єрі на мейджорах. З огляду на те, що сестрам 35 і 36 років відповідно, даний фінал ставав найстаршим на Grand Slam в історії Відкритої Ери.

На старті поєдинку суперниці зробили безліч помилок. Серена відразу ж провернула брейк, але в наступному геймі зробила кілька промахів і рахунок став рівним. Молодша сестра агресивно грала з прийому, а ось Вінус не відчувала ритм і довжину ударів. Серена повела 2 : 1, але зробила три подвійні помилки в одному геймі, що продовжило «брейкове» неподобство. Потім суперниці нарешті взяли по подачі, після чого Серена грамотно відпрацювала на прийомі і відмінними ударами по кутах домоглася чергового брейку. До кінця сету у Вінус вже не було можливостей зачепитися за гейм на повернення, а на партію молодша сестра подала «під нуль».


[b]Серена Вільямс, Getty Images[/b]


У другій частині матчу опонентки скоротили кількість помилок, але це також позначилося на активності. Першою «точкою кипіння» став третій гейм, в якому у Серени було три брейк-пойнта, але Вінус забрала п'ять розіграшів поспіль. Втім, пізніше молодша сестра таки домоглася свого - при рахунку 3 : 3 друга ракетка світу кілька разів прийняла навиліт і впевнено зіграла в розіграшах, що принесло їй брейк. У решті матчу Вінус виграла лише два очки на прийомі, що означало капітуляцію 36-річної тенісистки.

Чи не найскладніший фінал в кар'єрі виграла Серена, всього за 84 хвилини оформивши своє сьоме чемпіонство в Мельбурні. Цей титул став для неї 23-м на шоломі, що означає зміну рівноваги в історичній дуелі з Граф на користь американки. Офіційно Вільямс-молодша тепер виграла найбільше мейджорів в одиночному розряді у Відкритій Ері. Як бонус Серена поверне собі першу сходинку рейтингу, яку упустила в вересні. За виступ на турнірі вона отримає $ 2,701,000 призових і 2000 очок.



Фінал

Вінус Вільямс (США, 17) - Серена Вільямс (США, 2) - 4 : 6, 4 : 6


Володимир Сержан

28 січня, 2017.




RATVODДата: Субота, 28.01.2017, 17:50 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Українка Костюк - чемпіонка

юніорського Australian Open



Марта Костюк, Getty Images

Українська тенісистка Марта Костюк обіграла у фіналі юніорського Australian Open швейцарку Ребекку Масарову.


У фіналі Australian Open в жіночому юніорському розряді 14-річна Марта Костюк зустрічалася з першою сіяною Ребеккою Масаровою. 17-річна швейцарка в минулому році вже виграла Ролан Гаррос, а також дійшла до півфіналу на своєму дебютному турнірі WTA в Гштаад, тому виглядала фавориткою.

Проте, в складному трьохсетовому поєдинку, який тривав 1 годину і 55 хвилин, українка здобула вольову перемогу. У першому сеті Костюк відіграла два брейка і врятувала чотири сет-пойнта, але все ж Масарова взяла верх. У наступній партії швейцарка жодного разу не захистила подачу і виграла лише один гейм. У третій частині поєдинку долю титулу визначив брейк Марти при рахунку 4 : 4.

Всього за матч Костюк зробила 4 ейси і допустила 3 ​​подвійні помилки. Українка 8 разів брала подачу суперниці - на один раз більше, ніж Масарова. Також на рахунку переможниці 24 активно виграних м'ячі і 45 невимушених помилок.

На шляху до фіналу юнацького Australian Open-2017 Марта Костюк обіграла Маках Джахін з Індії, японку Нахо Сато, британку Джоді Баррейдж, представницю Тайваню Лян Еньшуо і росіянку Олену Рибакіну. При цьому до вирішальної зустрічі Костюк програла 2 сети - в матчі другого кола проти Нахо Сато і в поєдинку третього раунду з Джоді Баррейдж.

Марта Костюк стала четвертою в історії українкою, яка виграла юніорський турнір Великого Шолома. Раніше Андрій Медведєв брав Ролан Гаррос-1991, Еліна Світоліна перемагала в Парижі в 2010 році, а Катерина Бондаренко вигравала Вімблдон в 2004-м.



Фінал

Марта Костюк (Україна, 11) - Ребекка Масарова (Швейцарія, 1) - 7 : 5, 1 : 6, 6 : 4


28 січня, 2017.



RATVODДата: Неділя, 29.01.2017, 21:00 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Федерер у п'яти сетах обіграв Надаля

у фіналі AUSTRALIAN OPEN



Роджер Федерер - чемпіон Australian Open-2017, Tennis Australia


Швейцарський тенісист Роджер Федерер обіграв іспанця Рафаеля Надаля у фіналі Australian Open і завоював 18-й Шолом в кар'єрі.

Найголовніший матч в тенісі як по іменах, так і в історичному контексті довелося сьогодні спостерігати публіці на Арені Рода Лейвера в присутності самої австралійської легенди. Зустрічалися двоє кращих гравців початку нашого століття - Роджер Федерер і Рафаель Надаль.

Швейцарець в першому колі пройшов іншого ветерана Юргена Мельцера, потім дав урок молодому Ною Рубіну. У третьому раунді Роджер розніс Томаша Бердиха, а в четвертому вирвав перемогу над Кеї Нісікорі в п'ятому сеті. В 1/4 фіналу Міша Звєрєв не мав ніяких шансів, а в півфіналі Федерер у вирішальній партії дотиснув співвітчизника Стена Вавринку. Маестро вийшов у фінал Шолома вперше з US Open-2015 і міг виграти перший мейджор з часів перемоги на Вімблдоні-2012.

Рафа почав з трьохсетової вікторії над Флоріаном Майєром і Маркосом Багдатісом. Потім Надаль пройшов серйозне випробування Олександром Звєрєвим, який вів 2 : 1 по сетах, але в останніх партіях досвідчений тенісист дотиснув тінейджера. Далі іспанець не без зусиль здолав Гаеля Монфіса, а в чвертьфіналі вибив одного з фаворитів турніру Мілоша Раоніча, причому в трьох сетах. У півфіналі іспанець на зубах вирвав перемогу над Григором Дімітровим, взявши вирішальну партію з рахунком 6: 4. В останній раз манакорец грав у фіналі Шолома на тріумфальному для себе Ролан Гаррос-2014.


Рафаель Надаль і Роджер Федерер перед початком матчу, Getty Images


Іспанець і швейцарець в дев'ятий раз розігрували титул на Шоломі. Шість очних зустрічей в фіналах виграв Надаль - Ролан Гаррос (2006-08, 2011), Вімблдон-2008, Australian Open-2009, тоді як Федерер двічі брав верх над візаві на Вімблдоні (2006-07). За загальною кількістю вікторій вів іспанець (23-11), також Рафа виграв всі три поєдинки проти Роджера в Мельбурні. Надаль в два рази частіше обігравав швейцарця в фіналах (14-7), йшов попереду по особистих на харді (9-7), а також по матчах на шоломі (9-2). Федерер міг виграти свій 18-й мейджор, тоді як «Король ґрунту» боровся за 15-й.

Матч почався з акуратної гри у виконанні обох тенісистів - ніхто не хотів ризикувати. Перші шість геймів пройшли в прискореному режимі і без пригод. Але за рахунку 3 : 3, змінивши ракетку, Роджер домігся брейка, вигравши кілька довгих розіграшів. Така помилка дорого обійшлася Рафі - перший сет дістався супернику за 35 хвилин.


Роджер Федерер, Tennis Australia


Попрацювавши над помилками, Надаль став грати глибше на прийомі і частіше атакував. У другому геймі нової партії йому вдався брейк - проходили обвідним, а Федерер не кращим чином висувався вперед. Швейцарець тут же міг відігратися, але опонент холоднокровно захистив два брейк-пойнта, звівши нанівець всі чудові удари Роджера з прийому. Втративши свої шанси, 17-й сіяний випав з ще одного гейму, зробивши кілька дивних помилок. Лише за рахунку 0 : 4 Федерер взяв свій перший гейм, двічі пробивши навиліт під час пресингу суперника. Втім, до кінця партії Надаль більше не програв жодного очка на подачі - на табло засвітилися дві «одиниці».

Третій сет почався з неприємностей для Роджера - ледь не віддав він гейм з 40 : 0, але всі три брейк-пойнта відіграв ейсами. Надаль взяв приклад візаві і сам наробив промахів, але, на відміну від швейцарця, подання не втримав. У Федерера вчасно заробив форхенд і пройшли незручні для суперника удари з прийому. За рахунку 3 : 0 Рафа не встигав за Роджером, але пішов з трьох брейк-пойнтів за рахунок хороших подач. Втім, в шостому геймі іспанець знову не потрапляв першим м'ячем і вдруге за сет надав брейк Федереру. У наступній міні-грі Роджер зберіг два брейк-пойнта за рахунок точності і закрив партію.


Рафаель Надаль, Getty Images


Але було б несправедливо, якби для Роджера все завершилося так просто. Рівна боротьба спостерігалася протягом усієї зустрічі, що і довів четвертий сет, де до швейцарця повернулися помилки. У четвертому геймі кілька невдалих дій Федерера принесли Надалю брейк. На важливих очках Рафа тримався впевнено і до брейк-пойнт суперника не підпустив. Більш того, як і в другому сеті, останні два гейми на подачі він забрав всуху.

Перерва, взята Роджером, означала, що сили покидають 35-літнього ветерана. Суперники в четвертий раз в кар'єрі довели розв'язку Шолома до п'ятої партії. Надаль розпочав жваво і відразу повів з брейком, скориставшись помарками суперника. У наступному геймі іспанець бездоганно зіграв на важливих очках і зберіг три брейк-пойнта. За рахунку 1 : 2 Федереру знову не вдалося повернути брейк - у Рафи залетів зворотний крос. Втім, спад в грі манакорця був очевидний і в шостому геймі швейцарець таки домігся свого, нав'язавши боротьбу по всьому корту. Зробивши брейк, Роджер на куражі «під нуль» взяв подачу, а потім знову взявся тиснути на прийомі ...

І Надаль здригнувся. У восьмому геймі п'ятого сету він і програв фінал. Спочатку іспанець відігрався з 0 :40, але припливу сил в його діях помічено не було. Потім Роджер виграв божевільний розіграш красивим перекладом з форхенда. Надаль один брейк-пойнт відіграв, але тут же знову поступився в затяжному ралі. З п'ятої спроби Федерер таки зробив брейк, чудово прийнявши з бекхенда. За рахунку 5 : 3 Роджер відігрався з 15 :40, але ніяк не міг закрити матч - навіть він в такі моменти хвилюється. Але ейс і несподіваний удар з форхенда в лінію таки принесли йому потрібну перевагу в два очки. Гейм-сет-матч!


Getty Images


Через три години і 40 хвилин дивного видовища Роджер переможно здійняв руки вгору. Суперники тепло обнялися біля сітки, але відчувалося, що Надаль засмучений. Він зазнав першої поразки швейцарцю в Мельбурні і не зміг наблизитися до нього в заліку виграних Шоломів. Навпаки, тепер Федерер ще більше відірвався від конкурента, додавши в колекцію 18-й мейджор. Сьогоднішня перемога стала для Роджера першої за п'ять років на Grand Slam. Швейцарець змінив минулорічний півфінал на титул, що дозволить йому повернутися в топ-10 рейтингу. Австралійський тріумф принесе Маестро $ 2,701,000 призових і 2000 очків.





Володимир Сержан

29 січня, 2017.


slavasamДата: Неділя, 05.02.2017, 16:41 | Повідомлення # 26
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Еліна Світоліна перемагає на турнірі в Тайвані!


Еліна Світоліна виграє свій перший титул у сезоні. Харків'янка стала переможницею турніру WTA в Тайвані.
У вирішальному поєдинку Світоліна досить легко розібралася з 71-ю ракеткою світу Шуай Пен – 6:3, 6:2.
Для першої ракетки України це вже п'ятий титул у кар'єрі на турнірах WTA в одиночному розряді.
Перемога дозволила Світоліної закріпитися на 13-му місці світового рейтингу.
джерело
RATVODДата: Понеділок, 03.07.2017, 21:01 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Eurosport 2 ексклюзивно покаже

матчі
Вімблдону глядачам України




В цьому році за подіями Вімблдону завдяки Eurosport будуть спостерігати жителі 34 країн Європи,
включно з Україною, при цьому близько 250 годин вийде в прямому ефірі.


В Україні трансляції вестимуться ексклюзивно на Eurosport 2 починаючи з 3 липня. О 13:00 за київським часом в ефірі стартує програма «Вімблдон. Прев'ю », а потім - о 13:30 пряма трансляція першого поєдинку.

Крім того, в додатку Eurosport Player уболівальникам будуть доступні всі матчі, що проходять на всіх кортах Вімблдону. Завдяки цьому глядачі не пропустять гри своїх фаворитів і зможуть підтримати українських спортсменів.

В основній сітці турніру за Україну виступатимуть Еліна Світоліна, Олександр Долгополов, Леся Цуренко та Катерина Бондаренко.

«Стратегія Eurosport полягає в тому, щоб надати уболівальникам контент преміум-класу, який вони зможуть дивитися на будь-якому пристрої. Завдяки розширеній угоді з Всеанглійським клубом лаун-тенісу і крокету всі турніри Великого шолома тепер доступні на платформах Eurosport в 34 країнах Європи. Це робить Eurosport центром тяжіння всіх любителів тенісу і дає їм можливість спостерігати за професійною грою кращих тенісистів світу », - каже генеральний директор Eurosport Пітер Хаттон.

«Завдяки новій угоді глядачі України не пропустять жодного матчу Вімблдону. Сподіваюся, що така потужна підтримка шанувальників спорту дозволить українським тенісистам показати високий результат », - говорить Анна Пак, віце-президент, керуючий директор компанії Discovery Networks в Північно-Східній Європі.

- 03 липня, 2017

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 14.08.2017, 13:24 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Еліна Світоліна виграла турнір в Торонто!



Українка у двох сетах розібралася з Каролін Возняцкі і піднялася на 4 місце в рейтингу WTA


Українська теннісітка Еліна Світоліна стала переможницею турніру серії Premier 5 в канадському Торонто. У фінальному матчі перша ракетка України у двох сетах обіграла Каролін Возняцкі з Данії.

Торонто. Фінал

Еліна Світоліна (Україна) - Каролін Возняцкі (Данія) - 6: 4, 6: 0.




Перший сет обидві тенісистки почали з розвідки. Дебютні гейми суперниці виграли на більше-менше. Світоліна більше помилялася, але грала гостріше. У третьому геймі Еліна у важкій ситуації змогла реалізувати перший же брейкпоінт в матчі. Вже на наступній подачі датчанка отримала шанс відігратися, а українка дуже невчасно зробила подвійну помилку. П'ятий гейм більш-менш спокійно записала на свій рахунок Возняцкі, закінчивши його ефектним ейсом. Світоліна у боргу не залишилася, додала в силі удару і забрала свою подачу в агресивному стилі. А в сьомому геймі фортуна повернула боржок 22-річній одеситці - Каролін зробила подвійну помилку при рахунку 15:40. Наступні два гейми вийшли кілька суперечливими: спочатку Еліна віддала свою подачу з рахунку 30 : 0, а потім взяла під нуль гейм суперниці. Для перемоги в першій партії залишалося взяти свою подачу, що українка і зробила з другого сетболу.

У другому сеті Світоліна зробила 2 швидких брейка і повела з рахунком 3 : 0. Склалося враження, що Возняцкі втомилася фізично і трохи втратила віру в себе. Четвертий гейм пройшов у впертій боротьбі на більше-менше, але українка все ж змогла дотиснути суперницю. Далі гра пішла в одну хвіртку і українка без «валідолу» довела матч до перемоги. Браво!

Завдяки тріумфу на турнірі в Торонто, Світоліна обігнала Возняцкі в світовому рейтингу і вийшла на четверту позицію, що є для неї особистим рекордом. Додамо, що українка виграла п'ятий фінал в сезоні, три з яких на турнірах серії Premier 5.

13.08.2017

RATVODДата: П`ятниця, 08.09.2017, 19:04 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Світоліна вперше в кар'єрі

стане
третьою ракеткою світу



Еліна Світоліна, Getty Images

За підсумками Відкритого чемпіонату США українка Еліна Світоліна
оновить рекорд України, коли займе місце в топ-3 світового рейтингу.


Еліна не змогла вийти у чвертьфінал US Open, однак подальші розклади турніру таки дозволили четвертій ракетці світу, хоч і не виявитися на вершині, але увійти в топ-3, що стане новим абсолютним рекордом України.

Відбудеться це в оновленій версії рейтингу WTA вже в понеділок, 11 вересня. Тоді Світоліна перевершить рекорд Андрія Медведєва, який в далекому 1994 році в свої 19 років піднявся на четверте місце рейтингу АТР.



Крім того, Світоліна ще не гарантувала собі путівку на Підсумковий турнір в Сінгапур, але напевно туди потрапить, якщо продовжить виступати настільки успішно.

Поточний сезон - найуспішніший в кар'єрі Еліни Світоліної. Краща тенісиста України виграла п'ять турнірів (Дубай, Тайбей, Стамбул, Рим і Торонто), а також дісталася до чвертьфіналу на Ролан Гаррос.

Наступна поява Еліни на корті відбудеться на турнірі серії Premier Mandatory в Пекіні.

Нагадаємо, у фіналі US Open зіграють американки Медісон Кіз і Слоан Стівенс.



08 вересня, 2017.



RATVODДата: Вівторок, 12.09.2017, 07:59 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
15-річна українка Марта Костюк виграла

юніорський
US Open у парному розряді



Марта Костюк (праворуч) виграла US Open серед гравців до 18 років у парному розряді / btu.org.ua

Юна тенісистка виграла другий турнір Великого Шолома серед гравців до 18 років у сезоні
.

15-річна українська тенісистка Марта Костюк стала переможницею юніорського турніру US Open у парному розряді.

У дуеті з сербкою Ольгою Данилович українка в статусі першого номера посіву вийшла у фінал турніру, де зустрілася з хорватсько-китайським дуетом Леа Бошкович – Хіу Ван і здобула перемогу. Рахунок зустрічі - 6:1, 7:5.

Матч тривав 1 годину 3 хвилини. За цей час українсько-себский дует зробив 1 ейс, припустився 2 подвійних помилок і взяв 6 брейк-пойнтів. В свою чергу їхні суперниці обійшлися без ейсів, здійснили 1 подвійну помилку і взяли 2 гейми на подачі Костюк – Данилович.

В результаті, Костюк виграла свій другий юніорський турнір Grand Slam у сезоні після перемоги в одиночному розряді Australian Open на старті сезону.

11 вересня, 2017.

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ТЕНІСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024