FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 00:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ТЕНІСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ТЕНІСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:50 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
slavasamДата: Середа, 29.02.2012, 13:24 | Повідомлення # 2
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Давиденко програв 185-й ракетці світу




Російський тенісист Микола Давиденко програв швейцарцю Марко Кьюдінеллі, що займає 185-е місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР). Давиденко поступився швейцарцю 28 лютого в матчі першого кола на турнірі в Дубаї. Зустріч завершилася з рахунком 6:4, 5:7, 6:4 на користь Кьюдінеллі, повідомляє офіційний сайт АТР.

Сам Давиденко у світовому рейтингу займає 42-е місце. Кьюдінеллі у другому колі зустрінеться з третім сіяним британцем Енді Мюрреєм, який в першому раунді взяв гору над німцем Міхаелем Беррером.

Раніше 28 лютого в друге коло турніру в Дубаї вийшов росіянин Михайло Южний. У матчі з французом Рішаром Гаске він виграв перший сет (6:3), а потім Гаске відмовився від продовження боротьби. Наступним суперником Південного стане шостою сіяний американець Марді Фіш.

Ще один росіянин Ігор Куніцин поступився в першому колі серба Янко Тіпсаревичу (2:6, 2:6), посіяному в Дубаї під сьомим номером.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Середа, 29.02.2012, 13:26
slavasamДата: Вівторок, 13.03.2012, 09:52 | Повідомлення # 3
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шарапова вийшла на четверте коло турніру в США


Друга ракетка світу росіянка Марія Шарапова вийшла на четверте коло (1/8 фіналу) тенісного турніру в американському Індіан-Уелсі. У третьому колі Шарапова обіграла румунку Симону Халеп з рахунком 6:3, 6:4. Про це повідомляє офіційний сайт Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Наступною суперницею Шарапової стане італійка Роберта Вінчі, яка в своєму матчі третього кола перемогла Домініку Цибулкову зі Словаччини з рахунком 6:7 (5:7), 6:0, 6:4.

Крім Шарапової, в 1/8 фіналу турніру в Індіан-Уелсі вийшли ще дві росіянки. У третьому колі Надія Петрова перемогла Саманту Стосур з Австралії, а Марія Кириленко взяла гору над іспанкою Лурдес Домінгес-Ліно. За вихід в 1/4 фіналу Петрова і Кириленко змагатимуться один з одним.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 19.03.2012, 16:58 | Повідомлення # 4
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Роджер Федерер виграв турнір у США


Швейцарський тенісист Роджер Федерер отримав перемогу на турнірі Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР) в американському Індіан-Уелсі. У ніч на 19 березня у фінальному матчі Федерер у двох сетах обіграв американця Джона Існера з рахунком 7:6 (9:7), 6:3, повідомляє офіційний сайт АТР.

Як відзначає Reuters, швейцарець став першим тенісистом, якому вдалося перемогти на турнірі в Індіан-Уельсі в четвертий раз. Раніше Федерер виграв ці змагання в 2004-2006 роках.

У рейтингу АТР, нова версія якого була опублікована 19 березня, Федерер залишився на третьому місці. Перше місце зберіг серб Новак Джокович, який поступився у півфіналі Иснеру, друге - іспанець Рафаель Надаль, який програв у півфіналі Федереру. Існер піднявся з 11-й позиції на десяту.

У жіночій частині турніру перемогу здобула перша ракетка світу Вікторія Азаренко з Білорусі. У фіналі він взяла гору над росіянкою Марією Шараповою (6:2, 6:3), що посідає у світовому рейтингу друге місце.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 27.03.2012, 16:12 | Повідомлення # 5
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шарапова вийшла в 1/4 фіналу турніру в Майамі



Російська тенісистка Марія Шарапова вийшла у чвертьфінал турніру в Майамі, повідомляє Reuters. У матчі 1/8 фіналу, який пройшов 26 березня, Шарапова зустрічалася із співвітчизницею Катериною Макарової.

Шарапова чотири рази віддала свою подачу суперниці і допустила 11 подвійних помилок, однак зуміла перемогти з рахунком 6:4, 7:6 (7:3). В 1/4 фіналу Шарапової чекає зустріч з Чи з Китаю. Ще одна представниця Росії - Марія Кириленко - в 1/8 фіналу поступилася француженкою Маріон Бартолі з рахунком 6:1, 6:2. Бартолі у чвертьфіналі зіграє з білоруською Вікторією Азаренко.

У чвертьфінал турніру В Майамі також пройшла американська тенісистка Серена Вільямс, яка обіграла Саманту Стосур з Австралії з рахунком 7:5, 6:3. Наступною суперницею Серени Вільямс стане переможниця матчу між датчанкою Каролін Возняцкі і бельгійкою Яніною Вікмайєр, результат якого стане відомий пізніше.

У заключному матчі 1/8 фіналу в жіночому одиночному розряді, який відбудеться ввечері 26 березня за місцевим часом (вранці 27 березня за київським часом), зіграють сестра Серени Вільямс, Вінус, і Ана Іванович із Сербії. Вінус Уїльямс через травму з вересня 2011 року не брала участь в турнірах, і зараз її головна мета набрати якомога більше рейтингових очок, щоб потрапити на Олімпіаду-2012 в Лондоні.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 27.03.2012, 16:16 | Повідомлення # 6
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Роддік перервав переможну серію Федерера


Американський тенісист Енді Роддік, який займає 34-е місце в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP), переміг третю ракетку світу швейцарця Роджера Федерера з рахунком 7:6 (7:4), 1:6, 6:4. Роддік перервав переможну серію Федерера, що тривав 16 матчів. Про це повідомляє офіційний сайт ATP.

Роддік переміг швейцарського тенісиста у третьому колі турніру в Майамі. В 1/8 фіналу американець зустрінеться з аргентинцем Хуаном Монако, який взяв гору над французом Гаелем Монфісом.

Роддік зустрічався зі швейцарцем 24 рази і переміг лише тричі. Роддік перервав переможну серію Федерера у матчах з тенісистами, що знаходяться за межами першої двадцятки світового рейтингу. У 77 попередніх матчах з такими гравцями Федерер перемагав, відзначає ESPN.
джерело
RATVODДата: Середа, 28.03.2012, 11:58 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Возняцкі: «Обіграти Серену - щось приголомшливе»



Датчанка Каролін Возняцкі вперше в кар'єрі обіграла

американку Серену Вільямс у чвертьфіналі турніру WTA в Майамі.


До цього дня дівчата зустрічалися тричі, і щоразу верх незмінно брала тенісистка з США, яка п'ять рази перемагала на цих змаганнях.

«Серена - справжня чемпіонка, і я її дуже поважаю. Вийти на корт і перемогти її - це щось приголомшливе для мене, адже я програла їй три попередні матчі. Думаю, я провела дуже хороший матч, задоволена тим, як грала - не робила дуже багато невимушених і примушувала її постійно бігати по корту ", - цитує Возняцкі офіційний сайт WTA.

«Думаю, я більше боролася зі своїми помилками. Каролін все робила добре, добре рухалася, а я занадто багато помилялася. Часом ти граєш не дуже здорово, але ти повинна бути здатна поліпшити гру. Що втішає, так це те, що я могла грати краще. Я грала відсотків на двадцять від своїх можливостей. Було б сумно, якби я розуміла, що не можу грати краще. З нетерпінням чекаю наступного турніру і постараюся особливо не зациклюватися на цій поразці », - сказала Вільямс.

У Возняцкі був тривожний момент у грі, коли її перевага з рахунку 6:4, 5:1 перетворилося на 6:4, 5:4, а в геймі на її подачі встановилася рівновага «по тридцяти».



«Є такі гравці, проти яких ти ведеш у другій партії з рахунком 5:1 і розумієш, що тобі ще багато що належить зробити, щоб здобути перемогу. Коли ти граєш проти такої суперниці, як Серена, ти знаєш, що потрібно битися до останнього очка. Я відчувала, що вона збирається додати і можу вам точно сказати, вона була налаштована на боротьбу до останнього гейму », - поділилася Возняцкі.

У півфіналі Каролін належить зіграти з росіянкою Марією Шарапової, яка обіграла китаянку Лі На з рахунком 6:3, 6:0. «Чесно, я так рада, що в мене завтра день відпочинку. Я можу трохи розслабитися, потренуватися, і потім насолодитися містом. Марія сильна тенісистка. Але останнім часом я добре грала і непогано била по м'ячу, так що мені потрібно примусити її рухатися по корту - думаю, це буде найважливішим у нашому поєдинку », - резюмувала датчанка.

Шарапова веде в особистому протистоянні з Возняцкі з рахунком 3-2. Марія здобула перемогу в останньому матчі, але дві останні зустрічі на харді закінчилися на користь Каролін.



slavasamДата: Середа, 28.03.2012, 17:56 | Повідомлення # 8
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шарапова вийшла в півфінал турніру в Майамі


Російська тенісистка Марія Шарапова вийшла у півфінал турніру WTA (Жіноча тенісна асоціація), що проходить в Майамі. У ніч на 28 березня Шарапова, яка займає в світовому рейтингу друге місце, у двох сетах перемогла китаянку Лі На. Матч завершився з рахунком 6:3, 6:0, повідомляє офіційний сайт WTA.

У півфіналі суперницею Шарапової стане датчанка Каролін Возняцкі. Вона в ніч на 28 березня перемогла американку Серену Вільямс з рахунком 6:4, 6:4. На турнірі в Майамі Возняцкі посіяна під четвертим номером.

28 березня відбудуться ще два матчі 1/4 фіналу. Перша ракетка світу білоруска Вікторія Азаренко зіграє з француженкою Маріон Бартолі, американка Серена Вільямс зустрінеться з Агнешкою Радванською з Польщі.

У чоловічій частині турніру в ніч на 28 березня визначилися всі пари 1/4 фіналу. Як повідомляє офіційний сайт Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР), за вихід у півфінал серб Новак Джокович посперечається з іспанцем Давидом Феррером, аргентинець Хуан Монако - з американцем Марді Фішем, серб Янко Тіпсаревич - з британцем Енді Мюрреєм, француз Жо-Вільфрід Тсонга - з іспанцем Рафаелем Надалем.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 30.03.2012, 11:43 | Повідомлення # 9
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шарапова дізналася суперницю по фіналу на турнірі в США



Суперницею російської тенісистки Марії Шарапової по фіналу турніру в Майамі стала Агнешка Радванська з Польщі. У ніч на 30 березня в півфінальному матчі Радванська, посіяна під п'ятим номером, у двох сетах перемогла француженку Маріон Бартолі. Гра завершилася з рахунком 6:4, 6:2, повідомляє офіційний сайт WTA (Жіноча тенісна асоціація).

Шарапова, яка займає друге місце в світовому рейтингу, пізно увечері 29 березня взяла гору над датчанкою Каролін Возняцкі (4:6, 6:2, 6:4).

Шарапова і Радванська на турнірах WTA зустрічалися вісім разів. Сім з цих матчів виграла росіянка. Єдину поразку від Радванською Шарапова зазнала в 2007 році на Відкритому чемпіонаті США (US Open).

У чоловічій частині турніру в Майамі в ніч на 30 березня визначилася друга пара півфіналістів. Свої матчі 1/4 фіналу виграли серб Новак Джоковіч і аргентинець Хуан Монако. Раніше в півфінал вийшли іспанець Рафаель Надаль і британець Енді Мюррей.
джерело
slavasamДата: Субота, 07.04.2012, 12:43 | Повідомлення # 10
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Дві російські тенісистки вийшли в 1/4 фіналу турніру в США


Російські тенісистки Віра Звонарьова та Надія Петрова вийшли в 1/4 фіналу турніру в американському Чарльстоні. У матчі третього кола Звонарьова обіграла Стефані Фегель з Швейцарії, а Петрова взяла гору над своєю співвітчизницею Анастасією Павлюченковою. Про це повідомляє офіційний сайт Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Звонарьова обіграла з рахунком Фегель 5:7, 6:3, 6:4. Петрова перемогла Павлюченкову з рахунком 6:1, 6:4.

За вихід у півфінал Звонарьова, що займає дев'яте місце в рейтингу WTA, побореться з 26-й ракеткою світу Люсі Шафаржовою з Чехії. 35-я ракетка світу Петрова зустрінеться з Полоній Херцог зі Словенії, що посідає у світовому рейтингу 38-е місце.
джерело
slavasamДата: Неділя, 29.04.2012, 14:02 | Повідомлення # 11
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шарапова вийшла у фінал турніру в Штутгарті



Росіянка Марія Шарапова вийшла у фінал турніру в Штутгарті, повідомляє Reuters.

У півфінальному матчі, що відбувся в суботу, 28 квітня, Шарапова обіграла Петра Квітова з Чехії з рахунком 6:4, 7:6 (7:3).

У фіналі росіянці чекає зустріч з Вікторією Азаренко з Білорусі. У півфінальному матчі Азаренко перемогла полячку Агнешку Радванську з рахунком 6:1, 6:3.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 18.05.2012, 22:09 | Повідомлення # 12
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шарапова обіграла Вінус Вільямс на турнірі в Римі



Російська тенісистка Марія Шарапова виграла у Вінус Вільямс у чвертьфіналі турніру в Римі, повідомляється на сайті турніру. Зустріч, що відбулася 18 травня, завершилася з рахунком 6:4, 6:3 на користь росіянки.

У півфіналі Шарапова, друга ракетка світу, зіграє з представницею Німеччини Анжелікою Кербер або чешкою Петрою Квітовою, які проведуть матч між собою пізніше 18 травня.

В іншому півфіналі Серена Вільямс зустрінеться з китаянкою На Лі. У матчі 1/4 фіналу Вільямс обіграла Флавію Пенетту, яка відмовилася від боротьби за рахунку 0:4 в першому сеті. Що стосується Чи, то вона отримала перемогу над Домінікою Цибулковою зі Словаччини з рахунком 6:1, 7:6.

У чоловіків на турнірі в Римі також поки відома тільки одна пара півфіналістів: Давид Феррер зіграє з Рафаелем Надалем. В іншому півфіналі Новак Джокович зіграє з переможцем пари Роджер Федерер - Андреас Сеппі.
джерело
slavasamДата: Четвер, 07.06.2012, 09:45 | Повідомлення # 13
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Шарапова дізналася суперницю в півфіналі Roland Garros


Росіянка Марія Шарапова в півфіналі Відкритого чемпіонату Франції з тенісу (Roland Garros) зіграє з Петрою Квітовою з Чехії. Це стало зрозуміло після закінчення матчу 1/4 фіналу, в якому Квітова перемогла Ярославу Шведову з Казахстану. Квітова виграла в трьох сетах з рахунком 3:6, 6:2, 6:4, повідомляє офіційний сайт турніру.

В іншому півфіналі Roland Garros в жіночому одиночному розряді зіграють італійка Сара Еррані і Саманта Стосур з Австралії.

У чоловіків у першому півфіналі зустрінуться серб Новак Джоковіч і швейцарець Роджер Федерер. Ще два півфіналісти визначаться 6 червня, коли закінчаться залишилися матчі 1/4 фіналу. У них іспанець Давід Феррер зіграє з Енді Мюрреєм з Великобританії, а іспанці Ніколаса Альмагро і Рафаель Надаль зустрінуться один з одним.
джерело
slavasamДата: Неділя, 10.06.2012, 10:51 | Повідомлення # 14
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Марія Шарапова виграла Roland Garros


Російська тенісистка Марія Шарапова стала переможницею Відкритого чемпіонату Франції (Roland Garros). У фіналі росіянка, яка отримала другий номер посіву, обіграла італійку Сару Еррані з рахунком 6:3, 6:2. "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію цієї зустрічі.

Ця перемога стала для 25-літньої Шарапової четвертої на турнірах "Великого шолома". Раніше вона вигравала Вімблдон, US Open і Australian Open. Перемога на Roland Garros дозволила росіянці оформити так званий "кар'єрний шолом".

До цього у Відкритій ері таке вдавалося тільки п'яти тенісисткам: австралійці Маргарет Корт, американкам Кріс Еверт і Серені Уїльямс, чешці Мартіні Навратілової і німкені Штеффі Граф.

Успішний виступ на Roland Garros дозволить Шарапової змістити Вікторію Азаренко з першого місця рейтингу Всесвітньої жіночої асоціації (WTA). Еррані переміститься з 23-го місця на 10-ю позицію.

джерело
slavasamДата: Вівторок, 12.06.2012, 08:54 | Повідомлення # 15
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Рафаель Надаль виграв Roland Garros


Іспанець Рафаель Надаль виграв відкритий чемпіонат Франції з тенісу, обігравши у фіналі Roland Garros серба Новака Джоковіча у чотирьох сетах- 6:4, 6:3, 2:6, 7:5.

Матч, що почався в неділю, 10 червня, кілька разів переривався з-за дощу і закінчився тільки на наступний день.

Спочатку гру зупинили у другому сеті за рахунку 5:3 на користь Надаля, але незабаром матч був продовжений. У четвертому сеті за рахунку 2:1 на користь Джоковича поєдинок знов була перервана, і його продовження перенесли на наступний день. Але навіть у понеділок гру знову довелося перервати через негоду, у четвертому сеті за рахунку 5:4 на користь іспанця. Після того, як матч був продовжений, "ґрунтовий король" довів його до перемоги.

Перемога на Roland Garros стала вже сьомий в кар'єрі Надаля - за успішну гру на ґрунтових кортах іспанець і отримав своє прізвисько. Всього Надаль вигравав турніри "Великого шолома" 11 разів - крім Відкритого чемпіонату Франції на його рахунку дві перемоги в Уїмблдоні і по одній на US Open і Australian Open.
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ТЕНІСу (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024