FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 06:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 8
  • 9
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Інші В И Д И спорту (Обговорення дозволено !!!)
Інші В И Д И спорту
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 01:01 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн


slavasamДата: П`ятниця, 16.08.2013, 13:58 | Повідомлення # 16
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Богдан Бондаренко - чемпіон світу у стрибках у висоту!



Українець перемагає з рекордом чемпіонатів світу


Богдан Бондаренко виграє чемпіонат світу в Москві в стрибках у висоту з рекордом чемпіонатів світу!

Українець всього за чотири стрибка виграв золоту медаль! Бондаренко почав з розминки висоти 2,29, потім відразу поставив планку на 2,35 і з двох спроб взяв висоту 2,41, встановивши рекорд чемпіонатів світу.

Після того, як стало ясно, що золото вже в кишені, Богдан почав штурмувати світовий рекорд, але висота 2,46 йому там і не скорилася. Що ж, почекаємо Ріо.

До останнього з українцем змагався катарець Муртаз Есса Барші, але він зупинився на висоті 2,38. Третім став канадець Дерек Дроуин з результатом 2,38 але великою кількістю спроб щодо катарця.
джерело
slavasamДата: Середа, 18.09.2013, 17:19 | Повідомлення # 17
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ібрагім Алдатов - чемпіон світу з боротьби



У фінальній сутичці українець здолав спортсмена з Куби

У Будапешті триває чемпіонат світу з вільної боротьби. У черговий день змагань був розіграний комплект нагород у ваговій категорії 84 кг

У фінальній сутичці зустрілися харків'янин Ібрагім Алдатов і кубинець Рейнерис Салас. Наш борець здобув перемогу за 3 хвилини 19 секунд.

Володарями бронзових нагород у цієї категорії стали угорець Іштван Вереш і іранець Ехсан Насер Лашгари.

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 31.01.2014, 13:44 | Повідомлення # 18
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна впоралася з Румунією


Збірна України здобула мінімальну перемогу в стартовому матчі на Євро-2014


Сьогодні національна збірна України провела стартовий для себе матч фінального турніру чемпіонату континенту. У суперниках були румуни, які здивували, а то й налякали великою перемогою над бельгійцями у поєдинку першого туру.

Це був п'ятий офіційний матч суперників в історії, і до ЧЄ-2014 перевагу (дві перемоги, нічия і поразка) був на боці українців, яких і зараз багато хто вважав фаворитом у парі. Від підопічних дебютанта подібних турнірів Євгена Ривкіна було потрібно довести теорію на практиці.

Знайомі з можливостями один одного суперники витратили не одну хвилину на розвідку боєм, причому численні втрати м'яча були наслідком стартового хвилювання. Перший гольовий шанс стався на 2-й хвилині у Бондаря, перед яким після перехоплення залишався лише воротар. Львів'янин пробив на силу і влучив саме в голкіпера. Момент виявився показовим для першої п'ятихвилинки. Румуни куди більше часу проводили в позиційних атаках, українці ж неквапливо шукали можливість вибухнути як можна ближче до чужих воріт.

Ближче до середини першого тайму м'ячем більше володіли слов'яни, запам'ятався фланговий рейд Дмитра Сорокіна на 9-й хвилині. Партнери підтримати контратаку не встигли, бо бити довелося самому, а що скоротив кут обстрілу воротар тільки цього і чекав. Наші хлопці і далі спокійно збивали темп, розуміючи, що конкуренту не можна дозволяти розганятися. Така в'язка позиційна боротьба до великої кількості гольових моментів не має, навіть прицільних ударів було небагато, але нулі на табло не збереглися. За три хвилини до кінця тайму пройшла довга і різка за виконанням діагональ, Сорокін бив в такт, шкода, що кіпер насилу встиг зміститися. Виявилося, що це репетиція голи. Черговий сильний простріл брата Олександра - і Дмитро Сорокін відкрив рахунок у матчі.

У дебюті другого тайму «жовто-сині» в якості стримуючого фактора вибрали все той же чіткий контроль м'яча. Українці наче пропонували румунам йти у відбір на чужій половині, що повинно було розрядити оборону суперника. При переході в позиційні атаки слов'яни використовували всю ширину майданчика, правда, вриватися в образовывавшиеся «дірки» поки не виходило.

На 27-й хвилині наша команда провела контратаку відразу з двома ударами, але Янку двічі бездоганно зіграв ногами, витягуючи м'яч з кутів. В середині тайму нам дуже пощастило в перший раз, коли після розстрільного удару Германа м'яч потрапив у штангу. Чим менше залишалося часу, тим вищою ставала ціна кожної помилки. Вичікувальна тактика Євгена Ривкіна додавала адреналіну. За 4.12 до кінця Іваняк ціною пошкодження заблокував тривожний випад Рэдуку. Після медичної паузи Лупу в наступній атаці пробив на виконання, але влучив у поперечину.

«Жовто-червоні» були готові ризикнути, і Лупу вийшов п'ятим польовим після тайм-ауту за 1.44 до кінця гри. Ці сто секунд тягнулися вічність, хоча тихохідні румуни нічого гострого так і не створили. Україна починає чемпіонат континенту з мінімальною перемогою. Як кажуть, краще погано виграти, ніж добре програти.

Сергій СЕМЕНОВ

Румунія - УКРАЇНА - 0:1 (0:1)

Румунія: Влад Янку - Флорин Матей, Роберт Лупу, Маріан Сотыркэ, Думітру Стійка - Іон Аль-Иоани, Йонуц Мовиляну, Козмін Герман, Ласло Шоч, Маріуш Матей, Флорін Гнат, Шаболч Маня, Еміл Радуку
УКРАЇНА: Євген Іваняк - Євген Рогачов, Максим Павленко, Денис Овсянніков, Дмитро Бондар - Олександр Сорокін, Віталій Кисельов, Дмитро Клочко, Дмитро Сорокін, Євген Валенко, Микола Білоцерківець, Петро Шотурма

- Дмитро Сорокін, 18

Арбітри: Онджей Черни (Чехія), Каміл Четін (Туреччина)
ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Вівторок, 04.02.2014, 12:22 | Повідомлення # 19
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Україна покидає чемпіонат Європи



Перший чвертьфінал фінального турніру чемпіонату континенту, дебют нового ігрового залу, і відразу поєдинок українців проти португальців. Як написала одна з іспанських газет: «Гра самої впевненою в собі команди проти самої веселої». Виступ слов'ян у підгрупі залишило, м'яко кажучи, двояке враження, а от піренейці виглядали мушкетерами, які готові все своє і щось із чужого майна поставити на кін.

У самому дебюті гри після кутового м'яч дійшов до Овсяннікова, який розташовувався у воротарському. Гравець «Енергії» пробив красиво п'ятою, але воротар дивом зреагував і витягнув снаряд з дальнього кута. Здавалося, нас чекає зовсім інший футзал... Португальці у відповідь серйозно засмутили. Після відбору біля центрального кола м'яч опинився у Кардинала, і він пробив з-під захисника низом в кут - 0:1. Дуже хотілося сподіватися, що результативна помилка в обороні змусить нашу команду активно і агресивно зіграти в нападі. Українці дійсно провели кілька яскравих атак і підправили показник «кількість ударів». За рахунок частих замін вдавалося тримати і диктувати темп, а найактивнішим був Рогачов.

Конкуренти перетнули екватор першого тайму, складалося враження, що португальці побоюються нашу збірну, але рахунок не додавав оптимізму. Настрій покращився за вісім хвилин до перерви. Шотурма добре поборовся за м'яч, а Валенко підсумував зусилля партнера хльостким ударом у дальній кут з лівого флангу - 1:1.

В цей момент чомусь згадалася мудрість про богів і горщики, адже десь навіть боязкі піренейці зовсім не нагадували команду, яка приїхала в Антверпен переписувати історію. Україні з двома комплектами срібних нагород в активі варто було б натиснути сильніше, може, навіть десь ризикнути. Наставник суперника Жорж Брас навіть взяв тайм-аут, щоб не тільки «накачати» підопічних, а просто перевести подих. Після паузи португальці додали, і перед перервою вже Литвиненко був привід посваритися з захисниками за недоробки.

За стартову хвилину другого тайму несподівано стали дуже строгими судді виписали нашій команді два фоли за дріб'язковим приводів. У першій половині подібних епізодів був вагон і немаленька візок навздогін. На жаль, Португалії знову вдалося забити першої. Поки всі спостерігали не піде кров з носа Шотурмы, опонент швидко ввів м'яч з ауту, і Кардинал застав воротаря зненацька дальнім ударом. Між голами була дистанція рівно 20 хвилин.

Вибуху в грі слов'ян не відбулося і після цього. Все та ж стратегія «закритого кокона», мінімум загострень і ризику, очікування помилки суперника. Наші хлопці здатні на більше, а «ворог» не був настільки зубастим, щоб його боятися ось так сильно. З кожної минулої хвилиною тривоги за кінцевий результат ставало все більше. Коли Рогачеву у підкат двома ногами вперед ледь ногу не відірвали, а суддя з метра цього не ПОБАЧИВ, стало не по собі. З таким суддівством відігратися було зовсім проблематично. Залишалася надія лише на характер.

Приблизно за сім хвилин до кінця основного часу у деяких наших гравців з'явилося бажання все вирішити за рахунок індивідуальної майстерності. Запам'ятався прохід Овсяннікова, тільки воротар в останній момент вибив м'яч. Далі в грі українців стало більше довгих передач, але все без толку. Фернандес за три з хвостиком хвилини до фінального свистка міг ставити крапку, але голкіпера підстрахував Шотурма. Тільки після цього випаду Євген Ривкін взяв тайм-аут і випустив Овсяннікова п'ятим польовим. Тут же в пасиві нашої команди виявилося і п'ять фолів... Наші земляки довго пасували, шукали прогалину, а час на цьому закінчилося. На жаль...

Сергій СЕМЕНОВ, Sport.ua

УКРАЇНА - Португалія - 1:2 (1:1)

УКРАЇНА: Дмитро Литвиненко - Дмитро Бондар, Максим Павленко, Євген Рогачов, Денис Овсянніков - Віталій Кисельов, Дмитро Клочко, Дмитро Сорокін, Євген Валенко, Микола Білоцерківець, Петро Шотурма
Португалія: Жоао Бенедиту - Кардинал, Гонсалу Алвеш, Арналду, Рікардіньо - Бруно Коельо, Жоао Матош, Лейтао, Педро Карі, Рікардо Фернандеш
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 07.02.2014, 11:43 | Повідомлення # 20
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії повалила Іспанію з європейського трону!


Європейське «Ель Класіко», яким є протистояння футзальних збірних Росії та Іспанії, багатьма фахівцями як прогнозувалося достроковий фінал чемпіонату Європи. Так це чи ні, дізнаємося 8 лютого, ну а на півфінальний матч головні фаворити ЧЄ-2014 вийшли не в оптимальних складах. У збірної Іспанії травмований капітан команди Хорді Торрас, а у Карлоса Ортіса пропуск одного матчу за дві жовті картки. У збірної Росії, крім не грав Шаяхметова, несподівано двоматчеву дискваліфікацію за видалення в матчі групового етапу проти збірної Португалії отримав Пулу. Таким було рішення Дисциплінарного комітету УЄФА, який очолює... іспанець Еміліо Гарсіа. Росіяни на нього терміново подали протест, але вердикт УЄФА залишився без змін.

Цікаво, що при тому, що збірні Росії та Іспанії рівні за класом, росіяни жодного разу(!) у 21-му матчі не вигравали у свого непримиренного суперника, програвши 17 матчів і тричі зігравши внічию. Ближче всього підопічні Сергія Скоровича були до успіху два роки тому у фіналі ЧЄ-2012, але втратили перемогу на 40-й хвилині, а потім програли в овертаймі.

Почали матч суперники досить обережно, і більше це стосувалося російської команди. Іспанців збірна Росії воліла зустрічати на своїй половині, але, тим не менш, удари по воротах Густаво проходили. Що ж до росіян, то в них перша несмілива спроба пробити пройшла тільки на 3-й хвилині, коли неточним виявився удар Сергеєва. Опісля ж хвилину після проходу Ліна виник перший реальний шанс відкрити рахунок, але 11-й номер збірної Іспанії при виході один на один, пробив повз ворота. Загалом, початок матчу по грі залишилося за збірної Іспанії, але на табло як і раніше були початкові нулі.

Нічого не змінилося до середини тайму. Збірна Іспанії продовжувала обстрілювати ворота Густаво з будь-яких дистанцій, в той час як збірна Росії ніяк не могла зав'язати комбінаційну гру. На 10-й хвилині збірна Росії і зовсім невдало розіграв кутовий, Статі вибіг один на один з Густаво, але і тут російський голкіпер зіграв вище всяких похвал. І тільки після цього, через хвилину, Едер Ліма кинув у відрив Кутузова, той на замаху обіграв іспанця, але пробив точно в Рафу.

Іспанці все ж були гостріше, і на 14-й хвилині просто зобов'язані були відкривати рахунок. Фернандао на правому фланзі обіграв спочатку суперника, а потім і Густаво, викотив м'яч в центр на Ліно, але той пробив у Сергєєва.

Головний тренер збірної Росії Сергій Скорович змушений був узяти тайм-аут, протягом якого закликав своїх футболістів грати в дотик і швидше адресувати м'яч у вільні зони. Ледь поновилася гра, як Кутузов праворуч потужно прострілив уздовж воріт, і м'яч від Ліна ледь не влетів у сітку - в цьому епізоді іспанцям явно пощастило.

На 17-й хвилині сталося те, до чого йшло - Іспанія відкрила рахунок. Айкарді зробив класну діагональ на Рауля Кампоса, той обвів Густаво, але з гострого кута бити не став, а п'ятою скотив м'яч назад під удар Полі - той розстрілював вже незахищену рамку.

Ледь збірна Росії почала другий тайм, як потрапила під пресинг іспанців, що призвело до кутового і сильного, але неточного удару Мігеліна. Росіяни відповіли своїм кутовим, після якого Рафа насилу встиг відбити м'яч після удару Фукина.

Відвойовуючи метр за метром, збірна Росії в атаці була значно наполегливіше, ніж у першій половині, і на 23-й хвилині зрівняла рахунок. Серія кутових і аутів біля воріт Рафи завершилася приголомшливим по точності дальнім ударом Сергєєва справа в ближню дев'ятку - відбити такий удар у голкіпера Іспанії шансів не було ніяких.

Цей гол додав впевненості збірної Росії, і хоча м'ячем, як і раніше, більше володіли іспанці, загрози воротам Густаво йшли не з такою частотою, як це було в першій половині матчу. До того ж, і головна ударна сила збірної Росії Едер Ліма став впевненіше діяти поблизу штрафного майданчика суперника, хоча б на якісь відрізки часу стягаючи на себе гравців збірної Іспанії.

На 27-й хвилині чемпіони Європи допустили при кутовому відвертий ляп біля своїх воріт. Лисков опинився на самоті в штрафній і спокійно переправив м'яч у сітку. Минуло всього 19 секунд, як Рафа Усін, як на електричці, втік від опікуна і пробив точно в «будиночок» Густаво. Але це на все тій же 27-й хвилині було не все! Фукін наполегливо зіграв у відборі на половині збірної Іспанії, вийшов на ударну позицію, після чого вколотив м'яч у ближню «дев'ять».

На якийсь час збірна Іспанії втратила концентрацію, і на майданчику пішла рівна гра. Однак три хвилини знадобилося підопічним Хосе Венансіо Лопес, щоб прийти в себе, вони знову взяли м'яч під свій контроль, але росіяни вже були готові суворо грати другим номером з постійною зарядженістю на контратаку.

У міру танення часу збірна Росії все більше концентрувалася на збереженні своєї переваги, дозволяючи іспанцям обстрілювати ворота Густаво хіба що здалеку.

За 3.50 Мигелин у збірної Іспанії вперше вийшов п'ятим польовим, власне, інші варіанти загострити гру біля Хосе Венансіо Лопес не проходили. Довго чекали свого шансу іспанці, і на кінець 38-ї хвилини Мигелин найсильнішим низовим ударом таки знайшов шлях м'яча у ворота - 3:3!

У час, що залишився активніше були іспанці, але до реальних загроз воротам Густаво справа не дійшла, а, значить, гра переходила в овертайм - два тайми по 5 хвилин.

В малюнку гри нічого не змінилося - збірна Росії від тактики гри другим номером не відступала ні на йоту, багато в чому поклавши відповідальність за долю матчу на надійність гри Густаво. Той першу п'ятихвилинку відіграв бездоганно.

У другій п'ятихвилинці суперники діяли настільки акуратно, що опоненту навіть до ударів атаки доводити не дозволяли. Лише на кінець 48-ї хвилини Мигелин зміг пробити з-під захисника - Густаво кінчиками пальців перевів м'яч на кутовий.

В кінці другого овертайму росіяни чітко взяли м'яч під свій контроль, довго його катали, а потім в кілька торкань вивели Робіньо на ударну позицію, і той з семи метрів пробив Рафу.

Решту часу іспанці грали з п'ятим польовим, знову Мигелином. За 7 секунд до сирени арбітри прийняли неоднозначне рішення, ніж зупинили атаку збірної Іспанії. Поки суть та діло, росіяни виграли за рахунок цього 4 секунди. А через ці 4 секунди і виграли півфінал.

Збірна Росії виходить у фінал, де зіграє зі збірною Італії!

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

1/2 фіналу чемпіонату Європи. Росія - Іспанія- 4:3 (0:1, 3:3)

Сергій Сергєєв, 23, Олександр Фукін, 27, Дмитро Лисков, 27, Робіньо, 49 - Полу, 17, Рафа Усін, 27, Мигелин, 38
«Росія»: Густаво - Микола Переверзєв, Сергій Сергєєв, Сіріло, Олександр Фукін - Данило Кутузов, Лисков Дмитро, Іван Милованов, Робіньо, Сергій Абрамов, Едер Ліма
«Іспанія»: Рафа - Хосе Руїс, Статі, Серхіо Лосано, Рауль Кампос - Айкарді, Лін, Мигелин, Рафа Усін, Фернандао
джерело
slavasamДата: Неділя, 09.02.2014, 19:35 | Повідомлення # 21
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Італія обіграла Росію у фіналі чемпіонату Європи з футзалу


Збірна Італії з футзалу виграла у Росії у фінальному матчі чемпіонату Європи, який проходив у Бельгії - 3:1. Раніше в матчі за третє місце збірна Іспанії розгромила команду Португалії з рахунком 8:4.

Перші хвилини матчу були за збірної Росії. Футзалісти намагалися пресингувати, не даючи супернику простору. Але відмінний розіграш кутового дозволив італійцям відкрити рахунок. Під кінець тайму гравці "адзури" сповна скористалися помилками суперника і довели рахунок до 3:1. У другій половині збірна Італії продовжувала грати впевнено, а от росіянам не вистачало свіжості. Підопічні Скоровича так і не змогли переламати хід матчу, навіть граючи за 8 хвилин до кінця зустрічі з п'ятим польовим гравцем. 3:1 - гідна перемога італійців.

Італія - Росія - 3:1

Голи: Р. Ліма, 7 - 1:0, Е. Ліма - 1:1, Муріло, 14 - 2:1, Джассон, 19 - 3:1.
Італія: Маммарела (В), Габріел Ліма (К), Джассон, Мерлим, Саад Миарелли (В), Эрколесси, Романо, Леджьерро, Муріло, Оноре де Лука, Вампета, Фортино.
Росія: Густаво (В), Шаяхметов, Едер Ліма, Абрамов, Робіньо, Поббудный (В), Лисков, Сергєєв, Кутузов, Пула, Милованов, Переверзєв, Сіріло, Фукін.
Попередження: Маммарела (30:26) - Робіньо (08:26), Сіріло (30:38).
Вилучення: Сіріло (33:37, друге попередження)
джерело
slavasamДата: Неділя, 09.03.2014, 10:27 | Повідомлення # 22
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ЧС-2014. Саладуха виграє срібло в потрійному стрибку


Бронзова призерка Олімпійських Ігор в Лондоні в потрійному стрибку Ольга Саладуха завоювала «срібло» на чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщеннях.

Українка стрибнула на 14,45 м, не дотягнувши сантиметр до «золотого» результату росіянки Катерини Конєвої.

Третьою стала представниця Ямайки Кімберлі Вільямс.

1. Катерина Конєва (Росія) - 14,46 м
2. Ольга САЛАДУХА (Україна) - 14,45
3. Кімберлі Вільямс (Ямайка) - 14,39
джерело
DMishaДата: Субота, 27.09.2014, 20:11 | Повідомлення # 23
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Різатдінова виборола бронзу в багатоборстві ...



Українська гімнастка Ганна Різатдінова фінішувала третьою в індивідуальному багатоборстві на чемпіонаті світу з художньої гімнастики в турецькому Ізмірі.

За сумою чотирьох видів Різатдінова набрала 72.449 бали. Найуспішнішим для Ганни стало вправу з булавами - 18.200 бали, за вправу з м'ячем вона отримала 17.983 бали, за вправу з обручем - 18.166 бали, а за вправу зі стрічкою - 18.100 бали.

Чемпіонкою світу стала росіянка Яна Кудрявцева (75.266). Срібло завоювала її співвітчизниця Маргарита Мамун (74.149).

Ще одна українка у фіналі абсолютної першості Вікторія Мазур посіла 18-е місце.

Нагадаємо, що раніше Різатдінова виборола дві бронзові медалі в окремих вправах (булави, стрічка). Крім того, разом з партнерками по збірній вона виграла бронзу в командних змаганнях.

Джерело:
DMishaДата: Вівторок, 30.09.2014, 19:45 | Повідомлення # 24
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українська плавчиха виграла третю медаль Кубка світу за два дні.....



Зевіна піднялася на п'яте місце в заліку Кубка світу
На третьому етапі Кубка світу Зевіна завоювала три "срібла".

Українська плавчиха Дарина Завіна завоювала свою третю медаль за два дні на Кубку світу з плавання, який завершився у Гонконзі.

На дистанції 100 м на спині Зевіна показала результат 57,74 секунди, що дозволило їй фінішувати другою.

Читай також: Українська плавчиха бере другу медаль за день на етапі Кубка Світу в Китаї

Першою на цій дистанції фінішувала головна суперниця українки - рекордсменка світу та дворазова володарка Кубка світу з плавання угорка Катінка Хоссу (55,34), третьою стала китаянка Стефані Ау (58,27).

Зазначимо, що сьогодні, 30 вересня, Зевіна могла виграти ще дві медалі, але на дистанціях 100 метрів вільним стилем і 100 метрів комплексним плавання Зевіна фінішувала четвертою.

Нагадаємо, 29 вересня на Кубку світу у Гонконзі Зевіна завоювала дві срібні медалі - на дистанціях 50 м і 200 м на спині.

У загальному заліку Кубка світу завдяки відсутності на етапі Кубка світу австралійки Маріки Гурер і американки Верії Ларсон наша Дарина Зевіна піднялася на п'яте місце із 84 очками.

Четвертий етап Кубка світу відбудеться у Москві (Росія) 4-5 жовтня.

Джерело:
DMishaДата: Субота, 04.10.2014, 22:26 | Повідомлення # 25
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Украинка Зевина побеждает на этапе Кубка мира в Москве ...




Наша пловчиха установила новый рекорд Украины. Украинская пловчиха Дарья Зевина победила в заплыве на 50 метров на спине на спине Кубка мира в Москве.

Украинка показала время 26,33, что стало личным рекордом спортсменки и новым рекордом Украины.

Второй к финишу пришла норвежка Нильсен, а третьей Катинка Хоcсу из Венгрии.

Джерело:
DMishaДата: Неділя, 05.10.2014, 23:52 | Повідомлення # 26
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Український плавець став чемпіоном етапу Кубку світу...



Український плавець Сергій Фролов став чемпіоном 4-го етапу Кубку світу з плавання у Москві. Про це повідомляє Федерація плавання України, передає УНІАН.

Наш спортсмен фінішував першим на дистанції 1500 м вільним стилем. Його результат – 14:38.21. Українець випередив практично на вісім секунд угорця Герджелі Гурта (14:46.29). Третім фінішував також угорський плавець Давід Верразто (14:53.13). Четвертий етап Кубку світу проходить у Москві 4-5 жовтня.

Участь у змаганнях беруть найсильніші плавці з 25 країн. Україну представляє команда з 18 плавців: Дарина Зевіна, Сергій Фролов, Дмитро Оселедець, Ольга Товстоган, Тарас Бойчук, Олександр Карпенко, Єгор Чорний, Олександр Васильєв, Орина Якуба, Артур Артамонов, Маргарита Смирнова, Сергій Варварук, Віталій Алпатов, Олександр Баранець, Андрій Яськів, Андрій Хлопцов, Сергій Шевцов та Марина Колеснікова.

Джерело:
slavasamДата: П`ятниця, 21.11.2014, 10:54 | Повідомлення # 27
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Чемпіон України здобуває другу перемогу в елітному раунді єврокубка




«Береттьоуйфалу» (Угорщина) - «Локомотив» (Харків, Україна) - 1:4 (1:3)

«Береттьоуйфалу»:
Тіхані - Тренчени, Т. Надь, Ловаш, Рабль - Сабо, Комаромі, Давид, Санто, В. Надь, Галь, Шишка, Хормоти
«Локомотив»: Іваняк - Білоцерківець, Овсянніков, Журба, Д. Сорокін - Кисельов, Рогачов, А. Сорокін, Федорченко - Шамли, Д. Клочко, Бондар, Шпигарь

Арбітри: Траян Энчев (Болгарія), Карел Хенич (Чехія)

Давид, 9 - Білоцерківець, 3,8, Журба, 15, Федорченко, 34
джерело
slavasamДата: Субота, 22.11.2014, 17:48 | Повідомлення # 28
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Локомотив» (Україна) - «Барселона Алуспорт» (Іспанія) - 0:5 (0:2)


«Локомотив»: Литвиненко - Білоцерківець, Журба, Д. Сорокін, Овсянніков - Клочко, Бондар, Шпигарь, Федорченко, Рогачов, А. Сорокін, Шамли, Кисельов
«Барселона Алуспорт»: Пако Седано - Габріель, Лін, Саад Ассіс, Вільде - Айкарді, Арі, Дієго, Серхіо Лосано, Батериа, Феррао, Рафа Усін

Арбітри: Карел Хенич (Чехія), Алессандро Мальфер (Італія)

Феррао, 12, Серхіо Лосано, 13, Саад Ассіс, 23, Вільде, 33,34

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Субота, 22.11.2014, 17:51
slavasamДата: Вівторок, 16.12.2014, 09:14 | Повідомлення # 29
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Українка витончено заколола росіянку і здобула за це гран-прі



Усе було по-спортивному у бою на шаблях Діюча чемпіонка світу, олімпійська чемпіонка, українка Ольга Харлан стала переможницею першого цього сезону турніру серії Гран-прі з фехтування на шаблях, що в пройшов у Нью-Йорку.У півфіналі Харлан з солідним розривом (15:6) перемогла Марію Белен Перес Маріс з Аргентини, а в "золотому матчі" спортсменка з Миколаєва виграла у росіянки Софії Великої (15:12).Разом з аргентинкою на третю сходинку п'єдесталу зійшла дворазова олімпійська чемпіонка американка Маріель Загуніс, повідомляє Укрінформ.
джерело
slavasamДата: Четвер, 12.02.2015, 10:59 | Повідомлення # 30
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Чемпіонат України з легкої атлетики.



З 12-го по 14-е лютого в Сумах проходить зимовий чемпіонат України з легкої атлетики. Змагання приймає Сумської манеж, на них виступають найсильніші українські легкоатлети.
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Інші В И Д И спорту (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 2 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024