FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 09:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Інші В И Д И спорту (Обговорення дозволено !!!)
Інші В И Д И спорту
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 01:01 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн


DMishaДата: Неділя, 31.05.2020, 15:49 | Повідомлення # 106
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українець Новіков встановив новий світовий рекорд



За 75 секунд українець 11 разів вижав 100-кілограмову гантелю.


Український стронгмен Олексій Новіков встановив світовий рекорд. Новіков встановив світовий рекорд по підняттям гантелі на час. Як повідомляє Федерація стронгмену України, за одну хвилину і вісім секунд Новіков підняв 100-кілограмову гантелю 11 разів,

Новіков встановив світовий рекорд у вправі "дамбл". Завданням атлета було двома руками підняти гантелю і закласти її на плече. Після цього атлет однією рукою виштовхує або витискає гантелю над головою до команди судді опустити

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 31.05.2020, 15:56
DMishaДата: Середа, 09.09.2020, 11:10 | Повідомлення # 107
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українки посіли весь п'єдестал

на престижних легкоатлетичних змаганнях

.

Змагання відбувалися у Німеччині

Українські стрибунки у висоту зайняли весь п’єдестал на турнірі "Dessauer Leichtathletik-Meeting Anhalt", що відбувся на території у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на НОК України.

Юлія Левченко лише за кількістю спроб випередила у боротьбі за “золото” Ярославу Магучіх. Обидві спортсменки зупинилися на висоті 1,96. “Бронзу” з результатом 1,90 здобула Ірина Геращенко.

Ще одну медаль — “срібну” в Дессау українській збірній приніс стрибок у довжину на 6,85 Марини Бех-Романчук.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 20.09.2020, 20:02 | Повідомлення # 108
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Найкращі у Європі:

Українські красуні виграли континентальну першість з фітнесу




У третій змагальний день у різних ростових категоріях українки завоювали 9 нагород найвищої проби.

Українські спортсменки справили фурор на чемпіонаті Європи з фітнесу та бодібілдингу, який пройшов в іспанській Санта-Сусанні – курортному місті недалеко від Барселони, передають Патріоти України .

Серед чемпіонок Інна Носоленко (фітнес-бікіні, відкрита ростова категорія), Іванна Кадирова (фітнес-бікіні, до 162 см), Марія Бурлака (фітнес-бікіні, до 158 см), Наталія Прохорова (бодібілдинг), Олександра Вакарова (артистичний фітнес), Тетяна Вельшина (фітнес-модель), двічі Алла Мацегора і Марина Єршова (бодіфітнес).

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 14.11.2020, 23:05 | Повідомлення # 109
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Чемпіон Світу, Європи і Олімпійських ігор:

У США помер легендарний український борець


Фігура Бориса Гуревича послужила моделлю для знаменитої алегоричної скульптури відомого радянського скульптора Євгена Вучетіча "Перекуємо мечі на орала", встановленої 1957-го року в Нью-Йорку біля будівлі ООН.



На 84-му році життя помер легендарний борець вільного стилю Борис Гуревич, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

Знаменитий спортсмен помер 11-го листопада в Чикаго (США).

Гуревич є олімпійським чемпіоном Мехіко-1968 дворазовим чемпіоном світу (1967, 1969), дворазовим чемпіоном Європи (1967, 1970) і шестиразовим чемпіоном СРСР (1957, 1958, 1961, 1965, 1966, 1967). Він боровся у ваговій категорії до 87 кг.

Титулований українець у 90-их роках емігрував в США.

Фігура Бориса Гуревича послужила моделлю для знаменитої алегоричної скульптури відомого радянського скульптора Євгена Вучетіча "Перекуємо мечі на орала", встановленої 1957-го року в Нью-Йорку біля будівлі ООН.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 15.11.2020, 20:51 | Повідомлення # 110
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Збірна України завоювала першу золоту нагороду на чемпіонаті Європи з велотреку



КИЇВ. 15 листопада. УНН. Українка Олена Старікова стала чемпіонка Європи з велотреку, який триває у Пловдиві (Болгарія), передає УНН з посиланням на сайт змагань.

Старікова виявилася найкращою у гонці кейрін з велотреку. Срібну нагороду здобула Сара Канковська з Чехії, а “бронзу” — іспанка Касас.

Загалом українська команда виграла шість нагород за чотири дні змагань, чотири з яких “бронзові”.

Для Старікової — це третя медаль на Євро-2020 і сьома загалом за час виступів на континентальних першостях. Вона виграла дві нагороди на Євро-2018, також дві — на Євро-2019.

Додамо, чемпіонат Європи з велотреку триває з 11 по 15 листопада.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 15.11.2020, 20:52
DMishaДата: Понеділок, 14.12.2020, 08:30 | Повідомлення # 111
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"За один день я з'їдаю 5-6 кг їжі",

- найсильніша людина планети




24-річний стронгмен Олексій Новіков зміг повернути в Україну
звання найсильнішої людини планети вперше за останні 13 років.


Український стронгмен Олексій Новіков до останнього моменту не вірив, що переможе у турнірі The World’s Strongest Man-2020, який відбувся у листопаді у Флориді, США. Та 24-річному силачу вдалось повернути в Україну звання найсильнішої людини планети вперше за останні 13 років. До нього таке звання здобував українець Василь Вірастюк, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.
Історія успіху Олексія не є якоюсь винятковою. Вона показує, що перемога дається ціною зосередженої роботи. З юних років він багато тренувався і вірив у свій талант. Йому доводилось чути, що нічого не вийде, що такий спорт йому не потрібен, але він робив те, що подобається і вибився у чемпіони. Зараз Новіков є володарем чотирьох титулів "Найсильніша людина України", його рекорд – "Йок, пронесений на плечах, вагою 530 кг", є у книзі рекордів. Віднедавна Олексій намагається осягнути масштаб титулу найсильнішої людини на планеті.

В інтерв’ю він розвіяв чимало стереотипів про стронгменів, розкрив секрети свого харчування та розпорядку дня, розповів, де в нього беруться сили та енергія. Інтерв’ю Новікова гідне того, аби його розбивали на мотиваційні цитати: це щира розповідь про справжнє щастя йти своїм шляхом, не звертаючи з нього.

"Я до кінця не вірив, що буду World’s strongest Man"


- Олексію, як ти почуваєш себе у статусі у найсильнішого чоловіка на планеті?

- Я ще повністю не осягнув такого масштабу. Майже щодня даю інтерв’ю, але ставлюсь до цього як до роботи. Я переміг, тож тепер мені потрібно розповісти, як це було. Це вибиває мене зі звичного графіку, але це частина роботи.

- Після перемоги на The World’s Strongest Man2020 в одному з інтерв’ю, тебе запитали, що ти відчув, коли отримав титул. Ти тоді сказав, що сльози накотились і ледь стримав емоції.

- Так, я тоді добре сплакнув.

-Ти, взагалі, емоційна людина?

- Звичайно. Я двічі плакав на змаганнях. Після Arnold Classic, коли я вийшов з аматорів у профессіонали, я знав, що всі мої родичі, знайомі, друзі, дивились пряму трансляцію. Так само цього року. Я до кінця не вірив, що стану World’s strongest Man. Як тільки залазиш у якісь там мрії і думки, то життя може покарати за легкодумство. Тож, я концентруюсь на роботі чітко, думаю як спортсмен, який знаходиться на змаганнях. Момент можливості я відкидаю. Головне зробити роботу. Коли було оголошено, що я виборов World’s strongest Man, я, звичайно, сплакнув. Потім мене знімали хвилин 10, я трохи плакав, але коли прийшов у свій номер, то зрозумів, що можу дати собі волю і плакав нормально.

Після цього набрав свої близьких, маму, сестру, брата – вони усі були на одному телефоні і ми всі ще раз колективно сплакнули і після цього я пішов на інтерв’ю.

- Як ти ставишся до стереотипу, що чоловіки не плачуть, а сльози – то прояв слабкості, а також до того, що стронгмени – це неемоційні хлопці?

- Це абсолютна неправда. Всі думають, що велика людина, стронгмен, є брутальним і грубим. Це лише так здається. Це максимально добрі люди. Чим більша людина, тим вона добріша, чим менша, тим зліша. Я можу бути і ніжним, і дбайливим. Такі якості не всі показують. Але думаю, так у більшості людей з нашого спорту. Також ми не змагаємось один проти одного. Ми змагаємось з вагою, а не з кимось. Коли ми змагаємось, то можемо якось проявити емоційний тиск один на одного, але чогось на кшталт "Я тебе роздавлю!" у нас немає. Всі спортсмени поважають себе і всі виступають серйозно. Хочеш виграти, підніми краще! І ми працюємо лише так.

"Мені казали, що у мене нічого не вийде, але я довів, що у мене все вийде"


- З чого все почалось? Відомо, що батьки були не дуже раді, коли ти почав у дитинстві займатись цим спортом.

- Серйозно спортом я почав займатись з 15 років. В 16 років я вже пішов на стронгмени. Я від цього отримував задоволення, все потихеньку виходило. Так, з самого початку батьки не раділи від того, що я почав цим займатись. Це небезпечний спорт. У мене дідусь робив усе обладнання і усі стронгмени того часу займались час від часу у нашому подвір’ї. Мої батьки, родичі бачили, як вони працюють: що може шкіра порватись, травми бувають, вони бачили, яка це праця. Через це мене і не пускали, казали, що це мені не потрібне. Але мені це подобалось. Мені казали, що у мене нічого не вийде, але я довів, що у мене все вийде. В якійсь мірі це мотивувало мене досягти висот. Коли я почав виступати, то отримував величезне задоволення. Мені було 18-19 років, а я вже перемагав 30-річних чоловіків, які були набагато більшими. Це мене заряджало і я знав, що у мене набагато більший потенціал. Зараз мені лише 24 роки, а в цьому спорті багато старших за мене чоловіків, які все життя у спорті, вкладають великі гроші і багато поставлено на кін. Це дуже високий рівень і легковажно до змагань не можна ставитись.

- Отримання задоволення від цієї справи значить для тебе багато?

- Я люблю цей спорт і я кайфую. Я потренувався в залі - я кайфую, у мене болять м’язи після тренування – я знаю, що вони відновляться і мені приємно, що тіло відгукується ну ту роботу, яку я проробив. Змагання – це, взагалі, окрема історія. Я там як риба у воді, я отримую величезне задоволення.

- Чи були моменти, коли опускались руки?

- У нашому спорті легко отримати травму. Інколи організм не витримує і з’являються тріщини тіла, назвемо це так. У мене був надрив, коліна боліли, а в такі моменти я не можу працювати на максимум і проявляти себе на 100%. У мене були травми, через які було тяжко працювати у залі, було мало сил, голова була зайнята побутовими проблемами. Я дивився на суперників, які піднімали просто нереальну вагу, а у мене все боліло. Я думав: "Може закінчити це все?". Але у мене вже є запрошення на одні змагання, ще на одні, до того ж я не можу заробити таких грошей в Україні чесним шляхом. А я спортом заробляю чесно і я цим пишаюся. Я навіть думав, що якщо буду десятим, восьмим, сьомим на змаганні це буде круто! Я буду у десятці найсильніших людей планети. Шикарно, я вважаю! Все одно, якщо я у ТОП-20 атлетів світу, то у мене є низка змагань, де я у будь-якому випадку можу заробити більше, ніж пересічний громадянин України. Так я думав, але продовжував працювати. Я працював без думки, що це можна скасувати У мене є контракти, домовленості, я повинен там бути.

- Мотивація, судячи зі всього, вся у тобі?

- Якщо у спортсмена не вистачає мотивації, або він шукає її ззовні, значить, це не його спорт. У мене ніколи не було браку мотивації, щоб приходити у зал і тренуватись. Можливо, колись у мене були моменти із дисципліною по харчуванню, режимом сну, але ніхто не може мені закинути, що я колись десь недопрацював.

- Просто іноді у спортсменів є психологи чи коучі, які допомагають досягнути результату.

- Думаю, що у людині є всі необхідні ресурси, аби самостійно існувати, працювати і досягати висот. Якщо недостатньо, то можна звернутись до родини, поговорити із близькими. Якщо у людини є підтримка близьких, то людина є непереможною.

"Мені іноді треба подумати ні про що"


- Як починається твій звичайний день?

- Прокидаюсь приблизно в 7:30 і снідаю. Зазвичай, сніданок у мене складається з 10 – 15 яєць, смажених на маслі гхі (Топлене вершкове масло). Такий сніданок мені щодня готує дівчина. Також каша та легкий салат. Снідаю я десь 40 хвилин. Звичайна людина з’їдає, в середньому, 300 грамів їжі, а в мене десь до 1 кг. Тож спочатку їм швидко, а потім вже повільно. Я дивлюсь відео в інтернеті і снідаю. Пізніше у мене м'ясо, каші і салат. І це риблизно 5-6 прийомів їжі на день. За один прийом я з’їдаю десь 900 г – 1,100 кг їжі. Загалом за день це 5-6 кг їжі.

- Є якісь спортивні добавки у їжу?

- Так. Протеїн, BCAA (група протеїногенних амінокислот), є збалансовані повністю пакети БАДів. Ми одразу все розфасовуємо по стікам і zip-пакетам. Все це для того, аби нормально почувати себе при таких навантаженнях.

- Такий раціон складав спеціаліст?

- Спочатку раціон складали нутріціолог, дієтолог, тренер. На даний час у мене є розуміння, як все повинно бути. Я сам можу скласти комусь режим харчування. Знаю, що можна і чого не можна і їм, відштовхуючись від своїх бажань.

- У твоєму меню є місце десертам?

- Після змагань я їм солодке і щоразу після основного прийому їжі я люблю з’їсти щось солодке.

- Що з десертів любиш найбільше?

- Все, що солодке. Нещодавно їв Київський торт. Але коли у мене сезон змагань, то ніякого цукру у раціоні. Все чітко.

- Якщо говорити про роль тренера у твоїй перемозі. Яка вона?

- Тренер – це операційна система. Він бачить, як я тренуюсь, розуміє мене, знає до мене підхід. Він зібрав про мене всю інформацію і знає всі нюанси для використання мої сильних та слабких сторін. Він прописує орієнтовний графік тренування. У нас іде двотижневий цикл, де я проходжу перший тиждень тренувань, другий і кажу, що мені не сподобалось. Ми все проговорюємо і вибираємо найкращий варіант. Відчуття спортсмена – це дуже важливо. Важлива і кількість сну, і дихальні вправи і таке інше. Це великий процес і якщо все виконувати, то можна показати набагато кращі результати.

- Сам тренуєш людей, як тренер?

- Так.

- Любителів, чи тих, хто прагне потрапити у професійний спорт?

- Є у мене обдарований хлопець, який тренується. Великі надії на нього є, бо достатньо обдарований і може показати багато чого цікавого у цьому спорті.

- Як проводиш свій час поза спортом? Як релаксуєш?

- Нещодавно з дівчиною ми проаналізували, що коли я зависаю у телефоні, в Instagram, то це є моїм відпочинком. Мені іноді треба подумати ні про що. В такі моменти я відключаюсь. Ще люблю, коли мої друзі до мене в гості приходять: ми спілкуємось, їмо разом, люблю спілкуватись із сестрою та мамою. Ще переді мною відчинено багато дверей, є різні варіанти проектів і це круто. Я таким можу займатись довго. Це як змагання, тільки впродовж всього життя.

- Ти сказав, що у тебе є дівчина. Вона також зі світу спорту?

- Ні, абсолютно.

- Як ти, людина із професійного спорту, ставишся до дівчат-бодібілдерів?

- Бодібілдери – це люди, яким потрібно зробити максимально пропорційну м’язову частину тіла і як можна краще її показати. У жінок, а це закладено природою, жиру більше, ніж у чоловіків. Але бути бодібілдером– це вибір. Ми не можемо засуджувати жінку за те, що вона вибирає такий спорт. Але мені це не подобається.

- Не подобається, коли занадто?

- Та й взагалі, коли є прояв чоловічої природи у спорті. Жінкам пасують танці, фітнес. Але коли присутній змагальний процес, де жінка повинна включати агресію і показувати лідерські риси, – то це вже прояв чоловічого єства і може бути збій у її природі. Це не є круто. Але це моя суб’єктивна точка зору. Я не кажу, що хтось щось робить не так. Кожна дівчина може чинити так, як їй хочеться і проявляти себе, як хочеться.

- Ти не сексист?

- Звичайно, ні. Просто можливо, хтось скаже, що я не вірно щось говорю.

"В партію я б не пішов, а от керувати селом – без питань"


- У нас, до речі, є тенденція, коли спортсмени ідуть у списки партій. Пішов би?

- Саме в партію якусь я б не пішов, а от керувати селом – без питань. Наприклад, якщо мене б зробили головою Чапаєвки – це там, де я жив раніше, то ніщо б не завадило мені там навести лад. Це не Київ, там є багато можливостей для керівництва. Те, що я захотів би зробити, я б зробив. Це було б круто для людей, все йшло б у русло розвитку. У Києві поки неможливо робити те, що я б хотів. Якщо ти не крадеш, або ще щось, то ти там (при владі – ред.) довго не пробудеш, наскільки я знаю від своїх знайомих, які там були і є.

- До яких змагань зараз готуєшся?

- У грудні 2020 змагаюсь в США, також у лютому 2021 року у мене будуть змагання у Дубаї. Поки все. Далі є запрошення, але я ще точно не знаю, що і як буде.

- Ти багато з ким знайомий з видатних людей у світі спорту. З ким ще хочеш познайомитись?

- Мені дуже хочеться познайомитись із Джейсоном Стейтемом і Сильвестром Сталлоне. Вони причетні до спорту: Стейтем виступав на Олімпійських іграх (Був у збірній Британії зі стрибків у воду), а Сталлоне пропагував спорт через фільми


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 18.12.2020, 12:12 | Повідомлення # 112
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Киевлянка, выступающая за Херсон,

победила на индивидуальном Кубке мира по борьбе




Украинка Татьяна Рижко победила на индивидуальном Кубке мира по спортивной борьбе
в весовой категории до 65 кг. Турнир проходит в Белграде (Сербия).


На пути к финалу в весовой категории до 65 кг уроженка Киевской области, выступающая за Херсон, победила россиянку Марию Кузнецову (8:4) и действующую чемпионку Европы Мими Николову-Христову из Болгарии (13:8).
В решающей схватке Рижко досрочно победила призера чемпионата мира U23 и чемпионатов Европы среди молодежи Ирину Рингачи из Молдовы (14:4).

Всего украинки на состязаниях в столице Сербии завоевали шесть медалей, заняв в общекомандном зачете второе место. Лилия Маланчук завоевала "серебро", а Илона Прокопевнюк, Катерина Зеленых, Алина Бережная и Алла Белинская — "бронзу"
Мост Полина Светлова

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: Субота, 19.06.2021, 17:43 | Повідомлення # 113
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Американець Краузер із запасом побив

світовий рекорд у штовханні ядра



Райан Краузер, Getty Images

На 25 сантиметрів перекинув рекорд 1990 року


Американець Райан Краузер встановив новий світовий рекорд у штовханні ядра.

В рамках американського олімпійського відбору Краузер кинув снаряд за 23,37 метра, побивши попередній рекорд на 25 сантиметрів.

Показник Ренді Барнса в 23,12 сантиметра утримував світовий рекорд з 1990 року.

Цікаво, що в січні Краузер побив інший світовий рекорд Барнса — в штовханні ядра в приміщенні, кинувши на 22,82 метра.

Краузер – золотий медаліст Олімпійських ігор 2016 року та срібний призер чемпіонату світу 2019 року.

Автор: Сергей Олексюк

19 червня 2021.




RATVODДата: Неділя, 27.06.2021, 19:56 | Повідомлення # 114
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Українка Песоцька виграла бронзу

чемпіонату Європи з настільного тенісу



Фото: UTTF

Друга медаль збірної України на континентальній першості


Представниця України Маргарита Песоцька виграла бронзову медаль на чемпіонаті Європи з настільного тенісу, який проходить в Польщі.

У матчі 1/2 фіналу Песоцька поступилася Сяоне Шань з Німеччини – 6:11, 9:11, 7:11, 4:11. Відзначимо, що на континентальній першості не проводиться матч за 3-е місце – бронзові нагороди вручаються спортсменкам, які програли в півфіналі.

Для Песоцької це вже п’ята медаль на чемпіонатах Європи. Раніше українка виграла дві срібні (2009 і 2018) і дві бронзові (2011 і 2015) медалі.

Це друга медаль збірної України на чемпіонаті Європи-2021. У парному розряді бронзу виграли Тетяна Біленко та Анна Гапонова.

Автор: Всеволод Мазур

27 червня 2021.


RATVODДата: Вівторок, 13.07.2021, 12:05 | Повідомлення # 115
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Український гімнаст Верняєв

дискваліфікований на чотири роки за допінг



Олег Верняєв. Фото - twitter.com/OlympicUA

Відсторонення набуло чинності з листопада минулого року


Український гімнаст Олег Верняєв повідомив, що його дискваліфікували на чотири роки через знайдений в організмі мельдоній. За словами спортсмена, тепер він точно пропустить Олімпіаду в Токіо, а відлік дискваліфікації пішов з листопада минулого року.

“У житті трапляються такі ситуації, які немов тестують тебе на міцність. У моєму житті зараз саме така ситуація. Арбітраж GEF прийняв рішення про те, що концентрація мельдонію, яку знайшли у мене в організмі, достатня для дискваліфікації мене на 4 роки. Починаючи з листопада минулого року. Це означає, що на Олімпіаду я не поїду”, – повідомив Верняєв.

“Найголовніше питання – як заборонений препарат потрапив в мій організм? Чому це сталося в період, коли не було серйозних міжнародних змагань і тренування проходили в полегшеному режимі? Чому тільки один тест дав позитивний результат, а жоден з майже десятка наступних тестів не підтвердив наявність забороненої субстанції?”.

“Позитивний тест тільки вказує на факт наявності в організмі забороненої субстанції, але не свідчить про провину спортсмена. Якщо спортсмен впевнений, що його провини немає, він не повинен опускати руки. Арбітраж GEF прийняв рішення, яке підлягає оскарженню. Раз рішення арбітражу підлягає оскарженню, значить остаточні висновки робити рано”.

“Вся боротьба тільки починається, це черговий етап мого життя і, як завжди, я буду боротися до кінця і оскаржу рішення арбітражу GEF про мою дискваліфікацію в CAS. Вірю, що вища спортивна судова інстанція розставить все по своїх місцях”.


Раніше Національний олімпійський комітет України опублікував список спортсменів на Олімпіаду в Токіо, де не було Олега Верняєва. Розслідування проти нього велося ще з січня, проте подробиці не розголошувалися.

Олег Верняєв – учасник двох Олімпіад. На іграх в Ріо-де-Жанейро-2016 він виграв золоту і срібну медалі.

У минулому грудні українець повинен був увійти до збірної країни для участі в чемпіонаті Європи. Однак в турецький Мерсін Верняєв також не відправився.

Автор: Влад Власенко

13 липня 2021.




RATVODДата: Середа, 14.07.2021, 08:36 | Повідомлення # 116
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Бех-Романчук виграла етап

Діамантової ліги в Гейтсхеді



Марина Бех-Романчук, Getty Images

Перша перемога українки в нинішньому сезоні Діамантової ліги


Марина Бех-Романчук стала переможницею етапу Діамантової ліги в Гейтсхеді.

Українка завоювала золото в стрибках в довжину, показавши результат в 6,67 метра. Друге місце зайняла німкеня Малаіка Міхамбо (6,65 метра), третє – іспанка Фатіма Дьяме (6,46 метра).

Для Бех-Романчук сьогоднішня перемога стала першою на етапах Діамантової ліги в нинішньому сезоні.

Після етапу в Гейтсхеді Діамантова ліга йде на місячну перерву, пов’язану з Олімпіадою в Токіо, яка розпочнеться 23 липня.

Автор: Vladyslav Ch

13 липня 2021.




RATVODДата: Неділя, 18.07.2021, 09:07 | Повідомлення # 117
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
NAVI вийшли в гранд-фінал IEM Cologne 2021


NAVI. Фото - ESL

У вирішальному матчі турніру "Народжені перемагати" зіграють з G2 Esports


Українська кіберспортивна команда NAVI вийшла в гранд-фінал турніру IEM Cologne 2021 з CS:GO.

У півфіналі NAVI впевнено перемогли FaZe Clan. “Народжені перемагати” виявилися сильнішими за суперника на картах Inferno (16:7) і Mirage (16:7).

У гранд-фіналі IEM Cologne 2021 NAVI зіграють з G2 Esports. Поєдинок відбудеться 18 липня. Початок – о 17:00 за київським часом.

IEM Cologne 2021 проходить з 6 по 18 липня в лан-форматі в Кельні. 24 команди розігрують призовий фонд турніру в розмірі 1 мільйона доларів.

Автор: Всеволод Мазур

13 липня 2021.




RATVODДата: Четвер, 12.08.2021, 20:32 | Повідомлення # 118
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Магучіх очолила світовий рейтинг зі стрибків у висоту


Ярослава Магучіх. Фото - Getty Images

Геращенко та Левченко теж у першій десятці


Бронзова призерка Олімпіади в Токіо Ярослава Магучіх очолила світовий рейтинг зі стрибків у висоту.

19-річна українка на 36 балів випереджає росіянку Марію Ласіцкене, яка стала олімпійською чемпіонкою змагань у Токіо.

Замикає трійку лідерів срібна призерка Олімпіади-2020, Нікола МакДермотт з Австралії.

Магучіх виграла олімпійську бронзу, підкоривши висоту у два метри. Ласіцкене взяла висоту у 2,04 метра.

Місця в першій десятці рейтингу посідають ще дві українки: Ірина Геращенко — четверта, Юлія Левченко — сьома.

Стрибки у висоту, жінкисвітовий рейтинг:

1. Ярослава Магучіх (Україна) — 1401

2. Марія Ласіцкене (Росія) — 1365

3. Нікола МакДермотт (Австралія) — 1355

4. Ірина Геращенко (Україна) — 1324



7. Юлія Левченко (Україна) — 1293


Автор: Всеволод Мазур

12 серпня 2021.




RATVODДата: Субота, 21.08.2021, 09:05 | Повідомлення # 119
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Українець Фельфнер виграв срібло

юніорського чемпіонату світу в метанні списа



Артур Фельфнер, Getty Images

Перша медаль збірної України на змаганнях в Найробі


Артур Фельфнер приніс Україні першу медаль на чемпіонаті світу з легкої атлетики серед спортсменів молодших 20 років у Найробі.

Кращим результатом українця в метанні списа стали 76,32 метра. Золотий медаліст Янне Ляспя обійшов Фельфнера на 14 сантиметрів.

17-річний Фельфнер – чинний чемпіон Європи серед юніорів. На змаганнях в Талліні в липні Артур метнув спис на 78,41 метра.

Юніорський чемпіонат світу триватиме в Найробі до 22 серпня.

Легка атлетика. Чемпіонат світу U-20. Метання списа. Фінал

1. Янне Ляспя (Фінляндія) – 76,46

2. Артур Фельфнер (Україна) – 76,32

3. Чінечерем Ннамді (Нігерія) – 74,48


Автор: Сергій Олексюк

20 серпня 2021.




RATVODДата: Субота, 21.08.2021, 09:13 | Повідомлення # 120
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Українка Ярошенко виграла бронзу

молодіжного чемпіонату Європи з велотреку



Вікторія Ярошенко (справа), facebook.com/UEC.Cycling

Вікторія посіла третє місце в гонці за очками


Українка Вікторія Ярошенко виграла бронзову медаль молодіжного чемпіонату Європи з велотреку в гонці за очками.

Ярошенко отримала п’ять очок за виграний перший проміжний спринт і заробила один бал за п’ятий спринт. Ще 20 балів українка набрала за обгін на коло.

Чемпіонкою стала Сільвія Занарді із Італії, яка випередила Вікторію на 12 очок.

Збірна України виграла першу медаль на змаганнях в нідерландському Апелдорні, які завершаться завтра, 21 серпня.

Нагадаємо, в серпні українець Олександр Гудима став золотим призером юнацького чемпіонату Європи з маунтинбайку в крос-кантрі.

Автор: Сергій Олексюк

20 серпня 2021.




Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Інші В И Д И спорту (Обговорення дозволено !!!)
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024