FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 13:32

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс YouTube (Новини. Обговорення)
Відеосервіс YouTube
viskomДата: П`ятниця, 19.08.2016, 08:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Відеосервіс YouTube



Що таке відеосервіси і які вони бувають?


Відеосервіси (відеохостінги) - це сайти, на яких можна завантажувати і зберігати будь-яке відео в мережі Інтернет.

Після того, як відео завантажиться, його можна переглянути прямо на сервері, використовуючи плеєр.

ЧИТАТИ ДАЛІ:

RATVODДата: Вівторок, 28.08.2018, 10:44 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Реклами на YouTube стане більше


Фото - epicstars.com

Передчуваю хвилю обурення багатомільйонної армії користувачів відеосервісу Google.


Тепер, якщо автор розміщеного на YouTube відео захоче заробляти більше, він зможе додати в свій ролик рекламу, яку не можна буде пропустити навіть через 5 секунд.

Про це офіційно повідомив представник YouTube на каналі Creator Insider, який присвячений створенню та просуванню відео.



Якщо раніше реклама, яку не можна пропустити, була доступна лише обраним користувачам, то тепер додати її може кожен. Авторам, що розмістили такий тип оголошень в своєму відео, YouTube обіцяє платити більше.

Включити рекламу можна буде в особистому кабінеті, причому опція доступна і для відео, які вже монетизовані.

Деякі користувачі вже справедливо сумніваються, що масове використання такої реклами підвищить кількість переглядів.

За матеріалами mashable.com

27.08.2018



RATVODДата: Середа, 05.09.2018, 20:09 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Матчі Динамо транслюватимуться на YouTube


fcdynamo.kiev.ua

Домашні ігри київського клубу можна буде дивитися на відомому відеопорталі.


Тепер всі домашні матчі київського Динамо в чемпіонаті України можна буде дивитися на офіційному каналі клубу на YouTube в розширеному форматі.

Перед кожним домашнім поєдинком на каналі плануються передматчева студія, експертний аналіз, трансляція, огляд та післяматчеві коментарі.

Першим матчем, який транслювався YouTube-каналі став поєдинок Динамо - Карпати, який відбувся 2 вересня.




RATVODДата: П`ятниця, 21.09.2018, 09:14 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
IHS: YouTube буде приділяти більше уваги

передплатникам преміум-категорії для збільшення прибутку




Для вирішення проблем зростаючої конкуренції на рекламному ринку в компанії YouTube,
яка належить корпорації Google, вирішили диверсифікувати бізнес-модель, провівши ребрендинг
і розширивши службу підписки YouTube Premium, а також прийнявши інші заходи для збільшення
прибутків при збереженні позиції компанії на ринку як ведучої в світі інтернет-платформи з відео.


За прогнозами IHS Markit, у 2022 році нині існуючі ринки служби YouTube Premium принесуть (за винятком музичного пакету) дохід в розмірі приблизно 2 мільярдів доларів.

«До сьогоднішнього дня зростання реклами в секторі онлайн-відео підживлювалося за рахунок переміщення рекламних бюджетів, частково - з традиційного телебачення - зростаючої хвилі, яка допомогла росту всіх основних платформ
, - каже виконавчий директор IHS Markit з питань цифрових медіа Ден Крайан. - На певному етапі ця міграція бюджетів сповільниться, однак, битва за аудиторію буде лише посилюватися, так само як і битва за рекламні витрати».

Дохід, отриманий службою YouTube Premium в 2022 році, складе 7% від суми в 27 мільярдів доларів, яку компанія заробить в усьому світі на рекламі. Майже три чверті (73%) доходів служби YouTube Premium буде надходити від передплатників, які проживають на території США, 13% - від передплатників, які проживають в Європі, 6% - з Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а Мексика і Канада принесуть залишилися 9%.

YouTube стикається зі зростаючою конкуренцією з боку спеціалізованих платформ - таких як Twitch і Instagram. Apple iTunes також притягує увагу любителів музичного відео, які традиційно допомагали платформі YouTube виділятися на тлі конкурентів, які заробляють на рекламі.

Методи монетизації контенту, відмінні від рекламної моделі, дозволять виробникам контенту отримувати більш високі доходи, зберігши їх лояльність до платформи і, в кінцевому підсумку, до аудиторії. Це може бути, зокрема, платна підписка на окремі канали, інтегровані магазини, а також недавно розширена і провівша ребрендіг передплатна служба YouTube Premium.

«У своїй основі підписка на послугу YouTube Premium спирається на її позицію в якості музичної платформи, що має забезпечити зростання і розширити її пропозицію, - каже аналітик відділу домашніх розваг в IHS Markit Макс Синьорелли. - І це добре продуманий крок, враховуючи небувале зростання числа передплатників Spotify і Apple Music, які за перший квартал поточного року залучали в цілому по 3.5 мільйона передплатників в місяць».

Борис Скуратівський

20 вересня, 2018.



RATVODДата: Середа, 14.11.2018, 16:58 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube Music і YouTube Premium

розпочали роботу в Україні



Фото: AndroidPIT

13 листопада компанія «Google Україна» повідомила про старт роботи
локальних версій YouTube Music і YouTube Premium
.

Про це пише AIN.UA.

YouTube Music - це музичний стрімінговий сервіс на базі YouTube, який доступний за адресою music.youtube.com. Також користувачам доступні додатки для мобільних пристроїв на базі операційних систем Android і iOS.

Підписка на преміальну версію YouTube Music Premium для власників Android-пристроїв складе 79 грн/міс за індивідуальний аккаунт і 119 грн/міс за сімейний тариф. Для власників пристроїв Apple ціна передплати буде дорожче.

Сервіс YouTube Premium включає в себе всі можливості YouTube Music, а також розширений доступ до відеосервісу YouTube. Передплатники отримують доступ до YouTube Originals - оригінальним шоу на англійському (не перекладені, доступний переклад субтитрів).

За підписку на YouTube Premium користувачам доведеться викласти 99 грн/міс за індивідуальний тариф і 149 грн/міс за сімейний доступ.

Відзначимо, що в даний час користувачі з України можуть активувати тариф на безкоштовне користування сервісами протягом трьох місяців.

14 листопада, 2018.

Редакція


RATVODДата: Четвер, 29.11.2018, 13:13 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube планує відкрити

безоплатний доступ до оригінального контенту




В YouTube створять єдиний список «Originals» для аудиторії AVOD і SVOD.


У компанії YouTube змінюють політику надання доступу до оригінального контенту: замість доступу по підписці платформа вирішила перейти в найближчі роки до надання відкритого доступу до такого контенту - за підтримки реклами. Дану інформацію підтверджує видання TheWrap.

Починаючи з 2015 року оригінальний контент платформи YouTube був доступний виключно тим передплатникам, які оформили передплату на потокову послугу компанії - YouTube Premium. Однак в компанії планують об'єднати з 2020 року нинішню модель доступу - Premium Originals - з існуючими «рекламними» моделями в одну загальну пропозицію, яка відкриє перед користувачами YouTube «безкоштовні вікна» з рекламою.

«Без будь-якого сумніву, 2018 рік був роком прориву для YouTube Premium і YouTube Originals. Ми розширили до 29 кількість країн, в яких є пропозиція YouTube Premium, запустили понад 50 документальних та сценарних програм, отримали вісім номінацій Emmy і більше 30 індустріальних нагород. Якщо говорити про плани на 2019 рік, то ми збираємося продовжити інвестувати у виробництво сценарних програм, а також вирішили перевести наш розділ YouTube Originals на модель доступу за підтримки реклами, щоб задовольнити зростаючий попит від все більш глобальної бази фанів, - заявив в інтерв'ю виданню TheWrap представник прес-служби YouTube. - Наступним етапом нашої стратегії розвитку розділу Original буде розширення аудиторії наших творців YouTube Original і залучення уваги рекламодавців до контенту неймовірної якості, який здатний зачарувати Покоління YouTube».

В YouTube вперше почали експериментувати з рекламною підтримкою контенту ще в 2017 році (зокрема, за такою моделлю надавався доступ до шоу «Ellen's Show Me More Show»), продовживши в 2018, коли користувачі змогли побачити шоу «Kevin Hart: What The Fit? »і« I AM: Demi Lovato ». Нещодавно компанія також розширила зону дії рекламної моделі на Індію, де був пісенний конкурс «ARRived» з популярним індійським композитором А. Р. Рахманом в ролі ведучого.

Зробивши безкоштовним доступ до оригінального контенту, платформа надає більше 2 мільярдам своїх користувачів ширші можливості ознайомитися зі своїми оригінальними програмами і полюбити ім. Доступ до розділу YouTube Premium, який включає в себе тисячі пісень, відтепер буде зарезервований для бажаючих дивитися контент «запоєм» і без перерв на рекламу.

Борис Скуратівський

29 листопада, 2018.



RATVODДата: Четвер, 17.01.2019, 10:34 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Футбольні матчі LaLiga Segunda можна буде

безкоштовно дивитися на
YouTube




Матчі другого іспанського чемпіонату з футболу (La Liga Segunda)
незабаром стануть доступні в YouTube.


Безкоштовно дивитися ігри на відеосервісі можна буде щотижня в більш ніж 150 країнах, включаючи Україну. Про це повідомляють організатори LaLiga.

У LaLiga відзначають, що використання онлайн-мовлення допоможе охопити ширшу аудиторію глядачів, а також зміцнити позиції LaLiga на світовій арені.

Згідно із заявою директора аудіовізуального департаменту LaLiga Мельсіора Солера, такий крок як перехід на YouTube-мовлення було розпочато відповідно до запитів сучасного споживача. Солер сподівається, що такий, більш зручний для глядача формат, посприяє активному інтересу аудиторії до Чемпіонату.

Варто відзначити, що крім 11 матчів другого дивізіону щотижня на YouTube будуть транслюватися також часові добірки Хайлайт, освітлюючі найважливіші події кожної гри.

Лада Васюкова

15 січня, 2019.



RATVODДата: П`ятниця, 25.01.2019, 22:31 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На перспективу: Власники продають

найбільші
YouTube-канали




За короткий термін було продано вже два канали,
які входять в топ-100 найпопулярніших в YouTube
.

Серед причин: боязнь конкуренції, творчі кризи і більш широкі перспективи поза платформою, пише The Verge.

Згідно з повідомленням, минулого тижня власник Enchufe.tv оголосив про те, що продав права на скетч-канал в грудні минулого року. За неофіційними даними The Verge, 2btube придбав його в обмін на суму близько 5 млн. дол. Варто відзначити, що Enchufe.tv є найбільшим в іспаномовному світі YouTube-каналом з числом передплатників в 19 млн.

Крім того, влітку того ж року компанія DHX Media (Disney) придбала Little Baby Bum - тринадцятий за величиною канал на YouTube. За оцінками маркетингової компанії Goat Agency, вартість покупки склала близько 8-11 млн. дол.

Власник каналу Дерек Холдер зізнався, що за допомогою цього продажу він хоче реалізувати свої масштабні плани в складі більшої команди.

«Ми прийшли на роздоріжжя, щоб вивести компанію на новий рівень», - сказав Холдер.

Як пише джерело, така тенденція, в основному обумовлена ​​трьома факторами. По-перше, власники каналів не витримують реальної конкуренції з вже відбувшимися знаменитостями, які активно ведуть діяльність на теренах YouTube. По-друге, останнім часом контент-мейкери все частіше відходять від справ через моральне виснаження, нестачі творчих ідей і емоційного спустошення. Крім того, вагомою причиною, що послужила, зокрема, і для продажу вищеописаних каналів, стають перспективи поза Тб, можливість «вирости» не тільки на створенні роликів.

Варто уточнити, що голова лондонської організації Business of Influencers прогнозує тенденцію масового продажу каналів в найближчому майбутньому. Він вважає, що великі компанії, які купують ці канали, мають набагато більше ресурсів для їх підтримки, а відповідно - можуть залучити набагато ширшу аудиторію.

Лада Васюкова

25 січня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 28.01.2019, 20:12 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На благо глядача: YouTube змінить

систему рекомендацій




Відеохостинг внесе зміни в систему рекомендацій, очистивши «запропоноване»
від «токсичних» відеороликів, повідомляється в офіційному блозі YouTube.


Зокрема, з рекомендацій приберуть рекламу фальшивих чудо-лліків, відео з псевдонауковими фактами і ролики, що надають свідомо помилкову інформацію про історичні події.

«Ми відреагували оновленням нашої системи, щоб зосередитися на задоволеності глядачів, а не на переглядах, включаючи вимір лайків, антипатій і опитувань, при цьому рідше рекомендуючи клікбейти на відео», - сказано в блозі.

За словами представників YouTube, були підключені експерти по оцінці з усієї Америки, які допоможуть змінити систему генерування рекомендацій.

Також повідомляється, що зміни будуть поступовими і спочатку торкнуться тільки невеликої кількості відеороликів в США. Однак, з часом планується поширення системи на більшу кількість країн.

Нагадаємо, нещодавно Mediasat повідомляв про тенденції масового продажу найбільших YouTube-каналів власниками.

Лада Васюкова

28 січня, 2019.

RATVODДата: Вівторок, 29.01.2019, 18:19 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Всесвітньо відомі правовласники програли суд

російському сервісу стрім-ріппінгу




Група найбільших музичних правовласників подала судовий позов
проти власника сайтів Flvto.biz і 2conv.com за порушення авторських прав.


Суд Вірджинії не став відкривати слухання через відсутність юрисдикції щодо зарубіжних організацій. Про це пише vc.ru.

Flvto.biz і 2conv.com відомі як сервіси стрім-ріппінгу, що дозволяють завантажувати музичні трекери з відеосервісів.

Згідно з даними, в числі обвинувачів були такі відомі звукозаписуючі компанії як Universal Music Group, Warner Music Group і Sony Music Entertainment. Їх інтереси в суді представляла Асоціація компаній звукозапису в Америці.

Портали Flvto.biz і 2conv.com, що дозволяють завантажувати аудіотреки з відеороликів, були названі обвинувачем піратськими та пропонувалися до закриття. Проте суд вирішив аргументи недостатніми для задоволення прохання. Виходячи з цього, справа була закрита без можливості його перегляду на території США.

Як стало відомо, обвинувачені в піратстві сайти повністю управляються з Росії, хостинг розташований в Німеччині, а на США припадає менше 6% всіх відвідувачів. Тому суд Вірджинії прийшов до висновку, що Асоціація звукозаписуючих компаній не може впливати на роботу зарубіжних сайтів.

Нагадаємо, в минулому році п'ять Голлівудських кіностудій звернулися до суду зі скаргами на російських піратів.

Лада Васюкова

29 січня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 04.02.2019, 22:22 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Політика лояльності: YouTube скасовує дізлайки



Керівництво компанії обговорює ліквідацію кнопки «Дізлайк» в сервісі YouTube.


За їх словами, користувачі застосовують цю функцію неправильно, передають Діалоги.

Згідно з коментарем директора з управління проектами відеосервісу Тома Леунга, Google незадоволений підходом користувачів до оцінки роликів. Практика показує, що більшість глядачів ставлять «дізлайк» не якості відео, не кількості виконаної роботи і вкладених зусиль автора, а тому, що відбувається в сюжеті. Це в свою чергу не стимулює у ютуберов робити якісний контент.

Крім того, керівництво компанії стурбоване поширенням спам- і дізлайк-спільнот, покликаних знижувати рейтинги певних відеороликів. Таким чином будь-хто може звернутися до них і організувати потік «пальців вниз» під будь-яким відео.

Відзначається, що остаточне рішення з приводу скасування кнопки «Дізлайк» ще не прийнято. Однак керівництво Google сподівається на схвалення нововведення вже в найближчому часі. Згідно з даними, творці YouTube-контенту будуть самі вирішувати, додавати «кнопку несхвалення» під свої відео чи ні. Таким чином, вони зможуть убезпечити себе від надмірно активних конкурентів і недоброзичливців.

Нагадаємо, нещодавно Mediasat повідомляв про те, що YouTube змінить систему рекомендацій.

Лада Васюкова

04 лютого, 2019.



RATVODДата: Четвер, 07.02.2019, 21:08 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На YouTube вдвічі збільшилася

кількість
каналів-мільйонників




За минулий рік кількість каналів-мільйонників на YouTube зросла майже в два рази.


Крім того, число авторів, які заробляють на своїх матеріалах п'яти- і шестизначні суми, збільшилася на 40%. Про це в Блозі творців YouTube пише генеральний директор відеосервісу Сьюзан Войчицька.

У своєму листі Войчицька акцентувала увагу на проблемі взаємин рекламодавців і творців контенту. За її словами, з поточного року YouTube планує активніше регулювати ці зв'язки, підтримуючи авторів і справедливо оцінюючи їхню роботу, а також забезпечуючи безпечну співпрацю компаніям, які бояться розміщувати рекламу поруч із сумнівним змістом.

Гендиректор відеоплатформи також промоніторила нові досягнення YouTube за минулий рік, відзначаючи, що вони надають непогану можливість додаткового заробітку, виключаючи рекламу.

«Ми розширили YouTube Music і YouTube Premium і зробили їх доступними в 29 країнах у порівнянні з п'ятьма на початок 2018 року. Ми також додали інші рішення, які допоможуть вам диверсифікувати дохід, включаючи Super Chat, членство в каналах, товари і тікети. У минулому кварталі ми відкрили доступ на полиці Merch для всіх відповідних авторів по всьому світу. Ми також продовжували розширювати доступ до членства в каналах, знижуючи поріг підписки з 100 000 до 30 000», - йдеться в повідомленні глави сервісу.

Крім того, Сьюзан Войчицька наголосила на важливості зворотного зв'язку з боку контент-мейкерів і глядачів платформи. Вона вважає, що зустрічі, опитування та інші інтерактиви допомагають YouTube відрізнятися від традиційних засобів масової інформації, таких як телебачення.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося про те, що керівництво YouTube обговорює ліквідацію кнопки «Дізлайк» під роликами. Представники Тб вважають, що глядачі використовують цю функцію не за призначенням.

Лада Васюкова

07 лютого, 2018.

RATVODДата: Середа, 20.02.2019, 17:05 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ще один шанс: YouTube послабить

покарання для порушників




YouTube видозмінив санкції для порушників політики відеоплатформи.


Відтепер авторів некоректного контенту не будуть відразу ж позбавляти доступу до функцій сервісу, обмежуючись на перший раз попередженням, передає ТСН.

Повідомляється, що матеріал, в якому зафіксують порушення, буде відразу ж видалено. Однак його творець буде «прощений» і не втратить можливість проводити трансляції та додавати ролики. З іншого боку, при повторному ігноруванні правил відеосервісу, автора контенту буде покарано згідно всіх санкцій, що застосовувалися раніше.

Нагадаємо, що ще в недавньому часі користувачі, які порушили політику спільноти, відразу ж отримували тримісячний «бан» на прямі трансляції. Якщо порушення фіксувалися повторно, автор позбавлявся можливості додавати нові відео протягом двох тижнів. На третій раз - порушника блокували на три місяці.

Тепер, згідно з новими правилами, творці контенту, який YouTube вважатиме недоречним, отримують додатковий шанс на виправлення.

Нагадаємо, раніше YouTube повідомляв про намір прибрати кнопку «Дізлайк» під роликами. На думку представників відеоплатформи, ця функція спочатку була введена для оцінки якості відео, однак сучасні користувачі розпоряджаються своїм правом «несхвалення» абсолютно неправильно.

Лада Васюкова

20 лютого, 2018.



RATVODДата: Неділя, 24.02.2019, 14:15 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube Kids почав роботу в Україні



YouTube Kids тепер доступний в Україні. Діти можуть дивитися ролики як через мобільний пристрій,
так і за допомогою телевізора, використовуючи ChromeCast, Apple TV або Smart TV.


Про це пише Tehnot.

Дитяча відеоплатформа надає розважальний і пізнавальний контент і є одним з найпопулярніших додатків в США. Дітям доступні ролики на різні теми, включаючи музику, мистецтво, спорт і освіту.

Відмінною особливістю сервісу є можливість контролювати потік відео і сам процес перегляду. Батьки можуть обмежувати спектр переглядаємого дитиною контенту, виключаючи певні теми. Крім того, можна і зовсім відключити функцію пошуку нового матеріалу, а також контролювати час перегляду за допомогою таймера.

Нагадаємо, в листопаді компанія «Google Україна» повідомила про старт роботи локальних версій YouTube Music і YouTube Premium.

Лада Васюкова

21 лютого, 2018.

RATVODДата: Неділя, 24.02.2019, 21:22 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Суд Євросоюзу прояснить у YouTube політику

видачі призначених для користувача даних




Кінопрокатчиця з Німеччини подала позов проти YouTube за порушення авторських прав
користувачами сервісу, завантажившими фільми без згоди правовласника.


Суд має намір задовольнити прохання позивача про надання особистих даних порушників, пише DW.

Згідно з даними, правовласниця фільмів «Parker» і «Scary Movie 5» звернулася до Вищого земельного суду з позовом, в якому вимагала від YouTube надати телефони, електронні та IP-адреси користувачів, які незаконно розмістили її контент на платформі. Однак суд задовольнив прохання лише частково, зобов'язавши відеосервіс розкрити тільки електронні адреси користувачів.

У зв'язку з цим кінопрокатчиця звернулася у Федеральну судову палату Німеччини, яка в свою чергу призупинила процес і перенаправила позов до суду Євросоюзу. На думку членів палати, позивач має право на повне задоволення своєї вимоги, оскільки в Директиві ЄС про надання персональних даних осіб, які порушили авторське право, розглядається розкриття всієї інформації, запитаної правовласницею.

Таким чином, суд ЄС повинен прояснити, які саме персональні дані може надати YouTube і прийняти відповідне рішення по справі кінопрокатчиці.

Нагадаємо, раніше YouTube надав Звіт про дотримання правил Співтовариства, в якому заявив, що в 4-му кварталі 2017 року з платформи було видалено 8.3 мільйона відеороликів, на які надходили скарги.

Лада Васюкова

22 лютого, 2018.



RATVODДата: Вівторок, 05.03.2019, 23:50 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube Music «навчили» відтворювати

завантажену музику




YouTube Music навчився відтворювати завантажені аудіофайли зі смартфонів.


Додаток недавно оновили до версії 3.03, пише Ixbt.com.

Повідомляється, що до недавнього часу така примітивна функція, як відтворення вже завантажених у пристрій треків, користувачам YouTube Music була недоступна. Однак, навіть отримавши довгоочікуване оновлення, сервіс все ще має певні похибки, над усуненням яких активно працюють розробники.

«Поки що функціональність знаходиться в базовій стадії, так як навіть при виборі YouTube Music сам додаток не запускається, а пісня не відображається в розділі Now Playing. Але розробники обов'язково покращать роботу даної функції, адже компанія покладає на YouTube Music великі надії», - повідомляє ресурс.

Відзначимо, що Google останнім часом активно працює над розширенням функціональності YouTube Music з метою замінити цим додатком «застарілий» Play Music. Наприклад, недавно користувачі сервісу отримали можливість додавати в свої плейлисти не тільки окремі треки, але й цілі альбоми.

Лада Васюкова

05 березня, 2018.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс YouTube (Новини. Обговорення)
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024