FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 12:26

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс YouTube (Новини. Обговорення)
Відеосервіс YouTube
viskomДата: П`ятниця, 19.08.2016, 08:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Відеосервіс YouTube



Що таке відеосервіси і які вони бувають?


Відеосервіси (відеохостінги) - це сайти, на яких можна завантажувати і зберігати будь-яке відео в мережі Інтернет.

Після того, як відео завантажиться, його можна переглянути прямо на сервері, використовуючи плеєр.

ЧИТАТИ ДАЛІ:

RATVODДата: Вівторок, 26.03.2019, 22:28 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube припинить виробництво

оригінального контенту




YouTube відмовиться від виробництва власного платного контенту.


Існуючі оригінальні продукти відеоплатформи перейдуть з преміум-сервісу в безкоштовну версію, пише Bloomberg.

Згідно з даними, відеосервіс відмовився від оригінального контенту внаслідок надмірної витратності їх виробництва, а також в силу жорсткої конкуренції з Netflix Inc. і Prime Video Amazon.com Inc.

Таким чином під «скорочення» потрапила науково-фантастична драма «Походження» і комедія «Переосмислення з Кет і Джун». YouTube не стане продовжувати проекти, і на даний момент шукає картинам новий «дім».

Що стосується вже випущених проектів, вони з'являться у вільному доступі на просторах безкоштовного YouTube.

«Оригінали, які все ще будуть існувати на YouTube, тепер перейдуть з платного сервісу на безкоштовну версію YouTube, де вони будуть жити разом з відеоблогами, уроками макіяжу і іграшковими «розпаковующимися» відео», - повідомляє ресурс.

Нагадаємо, ще в минулому році відеосервіс був готовий приділяти більше уваги передплатникам преміум-категорії для збільшення прибутку. Для вирішення проблем зростаючої конкуренції на рекламному ринку в належній корпорації Google компанії YouTube вирішили диверсифікувати бізнес-модель, провівши ребрендинг і розширивши службу підписки YouTube Premium.

Лада Васюкова

26 березня, 2018.



RATVODДата: Середа, 10.04.2019, 23:15 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube планує

виробляти
інтерактивний контент




YouTube займеться створенням інтерактивного контенту.


Суть нових проектів буде полягати в тому, що глядачі зможуть контролювати сюжет фільмів і серіалів, пише Bloomberg.

Повідомляється, що виробництво інтерактивних шоу відбуватиметься під керівництвом Бена Релла, який вже вісім років займається створенням контенту для YouTube.

«Бен володіє інтуїтивним і досвідченим розумінням того, як платформа може поліпшити контент, що робить його ідеальним вибором для розвитку цього захоплюючого нового підрозділу», - так відгукується про розробника глава оригінального програмування відеосервісу Сюзанна Деніелс.

Відзначається, що раніше YouTube мав досвід роботи з інтерактивною рекламою. Уже тоді компанія відзначала подібний напрямок як дуже витратний фінансово.

Нагадаємо, в кінці березня відеосервіс заявив, що відмовляється від створення власного платного контенту через витратності виробництва. Існуючі оригінальні продукти Тб перейдуть з преміум-сервісу в безкоштовну версію.

Лада Васюкова

10 квітня, 2018.



RATVODДата: Понеділок, 06.05.2019, 14:45 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube досяг 2 мільярдів користувачів за місяць



Місячне охоплення аудиторії YouTube досягло мільярдних показників.


Як повідомила виконавчий директор відеосервісу Сьюзен Войжіцкі, за місяць платформа досягла позначки в 2 мільярди користувачів, передає 3Dnews.

«YouTube хоча б раз на місяць відвідують 1,8 млрд людей. Таким чином, за рік аудиторія площадки збільшилася приблизно на 11-12%», - повідомляє ресурс.

Відзначається, що велика частина споживачів контенту ТБ переглядає ролики за допомогою мобільних пристроїв - більше 70% від загального числа.

Нагадаємо, в березні стало відомо, що YouTube перевершив всі додатки за кількістю генеруємого мобільного трафіку в світі. На частку відеосервісу припадає 37% від світового мобільного трафіку.

Лада Васюкова

06 травня, 2018.



RATVODДата: Понеділок, 06.05.2019, 19:46 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Оригінальний контент YouTube незабаром

буде доступний
безкоштовно- на основі рекламної моделі



Фото: AndroidPIT

Компанія YouTube запустила третій сезон серіалу «Кобра Кай» власного виробництва.


А перші два сезони, які сьогодні доступні через платну службу компанії - YouTube Premium - вже восени можна буде подивитися безкоштовно.

Під час заходу для рекламодавців, а також через прес-реліз, що належить компанії Google цифрова платформа повідомила про те, що серіали і контент, який є частиною проекту YouTube Originals - добірки оригінального контенту, що створюється самою компанією (подібно Netflix) - буде доступний користувачам безкоштовно, на основі рекламної моделі.

«Пока інші медіа-компанії зводять «платіжні стіни», ми рухаємося в протилежному напрямку, і сьогодні у нас набагато більше, ніж будь-коли раніше, можливостей для співпраці з рекламодавцями і надання глядачам у всьому світі наш оригінальний контент, визнаний багатьма критиками», - говорить директор відділу розвитку бізнесу компанії YouTube Роберт Кінкл.

В рамках своєї нової стратегії, спрямованої на залучення рекламодавців і користувачів по всьому світу компанія YouTube також планує робити ставку на музику. У компанії вже озвучили плани щодо запуску в наступному році спільного проекту з Джастіном Бібером, не розкриваючи, втім, всіх деталей.

Дані зміни означають, що користувачам більше не буде потрібно оформляти підписку на послугу YouTube Premium для того, щоб побачити оригінальні програми і фільми - вони зможуть дивитися їх точно так же, як дивляться неоригінальний контент, прийнявши неминучість наявності реклами.

Паралельно з новиною про зміну стратегії YouTube прийшла ще одна хороша новина від компанії. Згідно з інформацією з прес-релізу компанії, недавно розмір її щомісячної аудиторії перевалив за позначку в 2 мільярди глядачів, при цьому з початку 2019 року її користувачі переглянули в цілому 250 мільйонів годин контенту - що значно перевищує позначку в 180 мільйонів годин, зареєстровану в середині 2018 року. Можливо, ця цифра виросте ще більше, коли буде випущений оригінальний контент платного розділу.

Борис Скуратівський

06 травня, 2018.



RATVODДата: Четвер, 30.05.2019, 19:39 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Google «знищив» YouTube Gaming



Проіснувавши менше 4-х років, додаток YouTube Gaming
припинить своє існування.


Тепер YouTube буде реалізовувати ігровий контент в більш зручному форматі, повідомляє довідковий центр Google.

Згідно з даними, ігровий контент перенесуть в основний сервіс, в розділ «Відеоігри». При цьому багато функцій YouTube Gaming будуть збережені.

«Ми хочемо підтримати авторів, які спеціалізуються на ігровому контенті, і допомогти їм створити по-справжньому єдине і міцне співтовариство. На нашу думку, для цього краще підходить наш основний сервіс, а не YouTube Gaming. У зв'язку з цим ми зосередимося на можливостях для роботи з ігровим контентом на YouTube», - йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, додаток з потоковими живими відеоіграми YouTube Gaming було запущено в 2015 році в якості конкурента потоковій ігровій відеослужбі Twitch.

Лада Васюкова

28 травня, 2018.



RATVODДата: Четвер, 06.06.2019, 13:43 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube заборонив стрім

малолітнім користувачам без нагляду батьків




YouTube продовжує впроваджувати нові правила
для захисту неповнолітніх в рамках платформи.


Нещодавно відеосервіс заборонив користувачам до 13 років вести прямі трансляції без присутності дорослих. Інформація про це з'явилася на сторінці офіційного блогу сервісу.

«Ми оновили політику потокового мовлення, щоб заборонити неповнолітнім виходити в прямий ефір без супроводу дорослих», - йдеться в повідомленні.

Так, канали, які порушили обмеження, можуть бути позбавлені можливості проводити стрім.

Крім того, як відзначають в компанії, YouTube ніколи не позиціонував себе як платформа, призначена для дітей віком до 13 років. Тому відеосервіс зосередив весь дитячий контент в YouTube Kids, а на основному сервісі ввів певні запобіжні заходи.

Зокрема, були відключені коментарі до відео за участю неповнолітніх, скорочені рекомендації, а також вилучені ролики, що порушують правила спільноти щодо безпеки дітей.

Нагадаємо, відеоплатформа YouTube Kids стала доступна в Україні ще в лютому. Діти можуть дивитися ролики як через мобільний пристрій, так і за допомогою телевізора, використовуючи ChromeCast, Apple TV або Smart TV.

Лада Васюкова

05 червня, 2018.



RATVODДата: Четвер, 20.06.2019, 23:43 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube повністю перебазує

дитячий контент на
YouTube Kids




YouTube заявив про намір перенести весь дитячий контент на платформу YouTube Kids.


У світлі недавніх подій, таке рішення покликане обмежити негативний вплив певних відеороликів на малолітню аудиторію, пише The Wall Street Journal.

У той же час керівництво відеоплатформи з обережністю ставиться до такого кроку, оскільки бачить в ньому чималі ризики для себе - все-таки дитячі відео є вельми популярними і приносять сервісу мільйони доларів.

Раніше YouTube регулярно впроваджував всілякі обмеження, пов'язані із захистом прав неповнолітніх користувачів. На сьогоднішній день платформа вже перенесла більшу частину дитячого контенту в YouTube Kids, а для тих, які залишилися на основному сервісі, ввела деякі запобіжні заходи.

Зокрема, були відключені коментарі до відео за участю неповнолітніх, скорочені рекомендації, а також вилучені ролики, що порушують правила спільноти щодо безпеки дітей.

Що стосується останніх змін, відеосервіс заборонив користувачам до 13 років вести прямі трансляції без присутності дорослих. За порушення власники каналів будуть позбавлені права вести стрім.

Нагадаємо, відеоплатформа YouTube Kids стала доступна в Україні ще в лютому. Діти можуть дивитися ролики як через мобільний пристрій, так і за допомогою телевізора, використовуючи ChromeCast, Apple TV або Smart TV.

Лада Васюкова

20 червня, 2018.



RATVODДата: Четвер, 27.06.2019, 21:07 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube удосконалив систему рекомендацій



YouTube змінив систему рекомендацій відео.


Користувачам тепер будуть доступні нові функції, а також більше контенту, запропонованого відеосервісом, повідомляється в офіційному блозі платформи.

Згідно з даними, глядачі тепер зможуть відключити рекомендації відео від конкретних каналів. Якщо ж користувач захоче після цього подивитися відхилений ролик, йому буде достатньо знайти його через пошук.

На своїй головній сторінці YouTube запропонує список тем, виходячи із переглянутих раніше відео. Таким чином глядачеві буде запропоновано добірки, засновані на його перевагах.

Крім того, в спеціальному віконці під роликами відеосервіс буде вказувати причину рекомендації - чому YouTube радить користувачеві ознайомитися з конкретним каналом.

Нагадаємо, нещодавно YouTube заявив про намір перенести весь дитячий контент на платформу YouTube Kids. Таке рішення покликане обмежити негативний вплив певних відеороликів на малолітню аудиторію.

Лада Васюкова

27 червня, 2018.

RATVODДата: П`ятниця, 12.07.2019, 22:35 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Блогерам на благо: YouTube допрацював

систему захисту
авторських прав




YouTube вніс корективи в систему захисту авторських прав.


Зокрема, нововведення зможуть полегшити життя відеоблогерам, пише The Verge.

Повідомляється, що зміни пов'язані з формою подачі скарг на порушення авторського права. Раніше правовласники в своїх заявах не вказували конкретний уривок з відео, в якому, на їхню думку, контент використовувався нелегально. Внаслідок чого блогери не знали, як саме виправити цей недолік.

Тепер же кіностудії, звукозаписні лейбли і т.д. зобов'язані зазначати тимчасові рамки ролика, в яких вони зафіксували порушення. У зв'язку з цим творці відео зможуть перевірити законність претензії і в разі чого - ліквідувати момент з нелегальним контентом. Після цього всі звинувачення з власника каналу будуть зняті.

Нагадаємо, в минулому місяці YouTube змінив систему рекомендацій відео, запропонувавши користувачам нові функції, а також більше контенту.

Раніше YouTube регулярно впроваджував всілякі обмеження, пов'язані із захистом прав неповнолітніх користувачів. На сьогоднішній день платформа вже перенесла більшу частину дитячого контенту в YouTube Kids, а для тих, які залишилися на основному сервісі, ввела деякі запобіжні заходи.

Зокрема, були відключені коментарі до відео за участю неповнолітніх, скорочені рекомендації, а також вилучені ролики, що порушують правила спільноти щодо безпеки дітей.

Що стосується останніх змін, відеосервіс заборонив користувачам до 13 років вести прямі трансляції без присутності дорослих. За порушення власники каналів будуть позбавлені права вести стрім.

Лада Васюкова

- 11 липня, 2019



RATVODДата: Четвер, 22.08.2019, 08:14 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В наступному місяці YouTube

заборонить листування всередині сервісу



Зображення: NewsLocker

Команда YouTube продовжує вносити корективи в роботу відеосервісу,
впроваджуючи нові і скасовуючи вже «відслужилі» функції.


На цей раз платформа прощається з повідомленнями і чатами, передає Pingvin.Pro.

Повідомляється, остаточно функція «Повідомлення» перестане існувати після 18 вересня. Ймовірно, зникне іконка в лівому верхньому кутку, залишивши тільки доступ до повідомлень каналів.

Це пов'язано з тим, що в подальшому YouTube намір зосередитися на публічних «розмовах», тобто дати більше розвитку коментарям, постам і історіям. Для особистих листувань Google радить користувачам просто переходити в інші соцмережі і месенджери.

YouTube представив функцію «Повідомлення» в 2017 році. До нинішнього часу розділ отримав чимало оновлень, останнє значне з яких було в травні минулого року. Поки що існуюча функція дозволяє користувачам вести діалоги і групові обговорення безпосередньо на платформі.

Нагадаємо, в лютому керівництво YouTube обговорювало ліквідацію кнопки «Дізлайк» під роликами. За їх словами, користувачі застосовують цю функцію неправильно, оцінюючи не якість відео, а те, що відбувається на екрані. Однак, «пальці вниз» присутні на сервісі і по цей день.

Лада Васюкова

21 серпня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 23.08.2019, 09:53 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube очистить дитячий контент

від таргетованої реклами




YouTube продовжує вносити в свою політику зміни, спрямовані
на організацію безпечних умов для неповнолітніх користувачів.


Зокрема, тепер відеохостинг повністю скасовує рекламу в дитячих роликах, передає Sostav.

Насправді, вжити відповідних заходів YouTube змусила позиція американських регуляторів. Федеральна торгова комісія (ФТК) оцінює таргетовану рекламу в дитячих відео як порушення «Закону про захист конфіденційності дітей в інтернеті», що забороняє демонструвати такі матеріали дітям до 13 років без згоди батьків.

Імовірно, видаливши всю рекламу з відео для дітей, YouTube сподівався зам'яти конфлікт з регуляторами. Однак ніяких даних про те, який розвиток отримала ця ситуація, немає.

Більш того, існує ймовірність, що відеохостинг може отримати від ФТК значний штраф. І це при тому, що відеосервіс і так втратить чимало грошей, скасувавши рекламу в дитячих роликах. За підрахунками аналітиків, скорочення таргетованої реклами в дитячому контенті може привести до зниження доходу до 10% або близько $ 50 млн.

І це абсолютно логічно, оскільки саме дитячий контент є самим популярниv в YouTube. Агентство Pew Research Center проаналізувало майже 50 000 каналів відеосервісу і встановило, що найбільшу кількість переглядів генерують ролики для дітей або з їх участю.

Раніше YouTube регулярно впроваджував всілякі обмеження, пов'язані із захистом прав неповнолітніх користувачів. На сьогоднішній день платформа вже перенесла більшу частину дитячого контенту в YouTube Kids, а для тих, які залишилися на основному сервісі, ввела деякі запобіжні заходи.

Зокрема, були відключені коментарі до відео за участю неповнолітніх, скорочені рекомендації, а також вилучені ролики, що порушують правила спільноти щодо безпеки дітей.

Що стосується останніх змін, відеосервіс заборонив користувачам до 13 років вести прямі трансляції без присутності дорослих. За порушення власники каналів будуть позбавлені права вести стрім.

Лада Васюкова

22 серпня, 2019



RATVODДата: Четвер, 05.09.2019, 11:36 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube захистить дітей від педофілів:

YouTube Kids стане окремим сайтом



Фото: YouTube

Замість розділу для дітей на відеоплатформі YouTube запрацює окремий сайт.


YouTube Kids, який спочатку був розділом відеосервісу, стане окремим сайтом. Таке рішення в компанії ухвалили, щоб ще більше захистити дітей від педофілів. Інформація про це з’явилася на сайті служби підтримки Google.

Приводом для такого рішення стало те, що в YouTube часто виникали проблеми, пов’язані з дитячими відео. Розробникам довелося закрити коментарі до роликів із маленькими дітьми через велику кількість повідомлень від педофілів. Створення окремого сайту має захистити дітей від неприємних коментарів і невідповідного контенту.

«Ми зробили YouTube Kids, щоб створити більш безпечне середовище для дітей, щоб дослідити їхні інтереси та захоплення, і водночас надали батькам інструменти для налаштування користування сервісом. Ми продовжуємо покращувати застосунок, з огляду на вік батьків і експертів», – йдеться в повідомленні компанії.

Однією з функцій стане можливість обирати відповідний контент для своїх дітей. На YouTube Kids буде доступний для вибору контент для трьох вікових категорій зі вмістом, релевантним кожній з них.

Дошкільнятам (від 4 років) запропонують відео, що розвиває любов до творчості, навчання та досліджень.
Категорія контенту для молодших школярів (5–7 років) дасть змогу дітям досліджувати свої інтереси і шукати найрізноманітніші теми, зокрема пісні, мультфільми, вироби та багато іншого.
Контент для старших (від 8 до 12 років) призначений для того, щоб діти, у яких з’являється більше незалежності, могли шукати музичні відео, ігри, читали сімейні блоги, наукові ролики та багато іншого.
Запуск окремого сайту YouTube Kids запланований на кінець тижня.

Нагадаємо, «Телекритика» писала, що канал «ПлюсПлюс» запускає мультфільм «Говоримо українською».

Від Анна Тімаревська

30.08.2019

RATVODДата: П`ятниця, 06.09.2019, 09:00 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Не допомогло: YouTube все-таки заплатить штраф

за збір інформації про неповнолітніх користувачів




Відеохостинг YouTube і Федеральна торгова комісія (ФТК) дійшли згоди.


Крім повного видалення реклами з дитячих роликів, платформа зобов'язується виплатити штраф у розмірі 150 мільйонів доларів за порушення «Закону про захист конфіденційності дітей в інтернеті», пише Bloomberg.

Незважаючи на це, багато захисників дитячої безпеки в інтернеті залишилися незадоволені заходами покарання. Вони вважають, що сума штрафу занадто мала, щоб дійсно мати будь-який результат.

Наприклад, сенатор-демократ Эд Маркей називає суму штрафу «номінальною» і вважає її недостатнім покаранням для впливової компанії, яка порушила «недоторканність приватного життя дітей і федеральний закон».

На підтвердження цього директор Центру цифрової демократії Катаріна Копп повідомляє, що доходи відеосервісу від реклами (зокрема і ті, що отримані за допомогою порушення законів) занадто великі. Тому такого «легкого» штрафу YouTube навіть не відчує.

Нагадаємо, що раніше YouTube регулярно впроваджував всілякі обмеження, пов'язані із захистом прав неповнолітніх користувачів.

На сьогоднішній день платформа вже перенесла більшу частину дитячого контенту в YouTube Kids, а для тих, які залишилися на основному сервісі, ввела деякі запобіжні заходи.

Зокрема, були відключені коментарі до відео за участю неповнолітніх, скорочені рекомендації, а також вилучені ролики, що порушують правила спільноти щодо безпеки дітей.

Що стосується останніх змін, відеосервіс заборонив користувачам до 13 років вести прямі трансляції без присутності дорослих.

Також платформа очистила все ролики, призначені дітям, від таргетированной реклами.

Лада Васюкова

03 вересня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 16.12.2019, 20:57 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Mail.Ru Group запустить

російський аналог YouTube «на свій лад»



Фото: РБК

Mail.Ru Group планує запустити власний відеохостинг
з орієнтуванням на персональні переваги кожного користувача.


По суті, платформа стане чимось на зразок російського аналогу YouTube, проте розробники запевняють, що зроблять сервіс «на свій лад» і запустять його вже в наступному році, передає РБК.

Генеральний директор Mail.Ru Group Борис Добродєєв назву майбутнього відеосервісу поки не розкриває. Однак відомо, що хостинг буде орієнтуватися на інтереси аудиторії як YouTube, при цьому маючи свою відмінну специфіку.

За словами Добродєєва, в своїй роботі сервіси Mail.Ru Group завжди орієнтувалися на користувача - передплатник сам вибирає, що дивитися / читати. Однак світові тенденції змінюються на користь рекомендацій.

«Останнім часом ми бачимо, що відкриваються ніші для контенту, який не прив'язаний безпосередньо ні до передплати, ні до друзів користувачів. Незважаючи на те що в YouTube є підписки, він споживається швидше через рекомендації, які робить сам сервіс», - пояснив він.

Нагадаємо, днями був анонсований відеосервіс, що дозволяє росіянам за кордоном легально дивитися російський ТВ-контент через інтернет.
Ресурс отримав назву Telecola.tv

Лада Васюкова

16 грудня, 2019



RATVODДата: Четвер, 02.01.2020, 18:09 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube спростив редагування відео

при скаргах від правовласників




Нове оновлення YouTube Studio надало творцям відеороликів більш просту можливість
вирішення проблем в рамках суперечок щодо авторських прав на контент
.


Останнє оновлення дає можливість творцям контенту вирішувати суперечки, пов'язані з питаннями авторських прав, безпосередньо зі свого цифрового робочого простору, а також дозволяє їм виконати обрізку спірного контенту.

Опція «Допоміжна обрізка» - це найважливіша функція, що з'явилася в оновленні YouTube Studio, що дозволяє працювати з «кінцевими точками редагування, що встановлюються в тому місці відео, де і з'являється спірний контент», - йдеться в блозі Google.

Спори з питань, пов'язаних з авторським правом, є постійною проблемою для YouTube. Компанія намагалася співпрацювати з різними організаціями, прагнучи забезпечити творцям контенту гарантію того, що їм не доведеться вести постійні тяганини щодо авторських прав. Однак це нелегка битва. Раніше в цьому році творці контенту спеціально називали групи (такі як Universal Music), що володіють найбільшими каталогами пісень і проявляють максимальні старанності в справі захисту авторських прав.

У липні YouTube випустив оновлення своїх правил, покликане вирішити проблему. Згідно з новими правилами, власники авторських прав - такі, як Universal - відтепер повинні точно вказувати, в якому саме місці відео з'являється захищений авторським правом контент (раніше вони не мали робити цього, повідомляючи про факти порушень).

Творці контенту також можуть фільтрувати свої відеопотоки в YouTube Studio, щоб краще відстежувати, які відео були відзначені заявами про порушення авторських правах - що в підсумку призвело до їх демонетизації або повного блокування. Прагнучи зробити ситуацію більш прозорою, команда YouTube також починає показувати на панелі інструментів Studio повідомлення про порушення авторських прав, які є більш серйозними, ніж прості скарги.

«Ми також забезпечуємо більшу, ніж коли-небудь, прозорість при видаленні контенту, захищеного авторським правом, додаючи конкретний опис захищеного авторським правом контенту, надане заявником в проханні про видалення», - йдеться в повідомленні.

У блозі також наголошується, що в 2020 році з'явиться «ще багато інших оновлень», які допоможуть творцям контенту орієнтуватися в заявках про порушення авторських прав. Компанія прагне максимально спростити роботу з претензіями щодо порушень авторських прав, допомогти оскаржити ті з них, які творці контенту вважають несправедливими, і пильно стежити за ситуацією.

Борис Скуратівський

02 січня, 2020



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс YouTube (Новини. Обговорення)
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024