FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 19:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс YouTube (Новини. Обговорення)
Відеосервіс YouTube
viskomДата: П`ятниця, 19.08.2016, 08:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Відеосервіс YouTube



Що таке відеосервіси і які вони бувають?


Відеосервіси (відеохостінги) - це сайти, на яких можна завантажувати і зберігати будь-яке відео в мережі Інтернет.

Після того, як відео завантажиться, його можна переглянути прямо на сервері, використовуючи плеєр.

ЧИТАТИ ДАЛІ:

RATVODДата: Субота, 25.01.2020, 16:34 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube планує подвоїти

кількість оригінального контенту у
2020 році




Основну ставку відеосервіс збирається зробити на документальних фільмах.


Компанія YouTube планує випустити на своїй платформі понад 100 оригінальних фільмів і серіалів у 2020 році, тоді як у 2019-му відеосервіс запропонував аудиторії близько 50 проєктів. Про це пише Adweek із посиланням на керівника напряму оригінального контенту YouTube Сьюзен Деніелс.

Команда платформи планує зосередитися на документальному контенті. На 2020-й запланований вихід серіалу Creators for Change («Творці змін») про жіночу освіту у світі − у першому випуску з’явиться колишня перша леді США Мішель Обама. Також YouTube працює над запуском серіалу «Коачелла» (Coachella) про Періс Хілтон і над шестисерійним фільмом про гімнасток. Прем’єра останнього запланована на переддень літніх Олімпійських ігор. Бюджети проєктів не розголошуються.

YouTube Originals буде як і раніше пропонувати й інші формати контенту. Так, на осінь запланована пряма трансляція виступу фокусника Девіда Блейна, також на платформі вийде реаліті-шоу з б’юті-блогером Джеймсом Чарльзом.

Видання зазначає, що аудиторія YouTube неодноразово звертала увагу на контраст між оригінальним і призначеним для користувача контентом відеохостингу. Питанням збереження бренду за таких розбіжностей стурбовані також маркетологи. Проте Сюзен Деніелс запевнила, що оригінальні фільми і серіали створюються на основі переваг користувачів сервісу.

Контент YouTube Originals доступний преміальним передплатникам платформи, вони можуть дивитися оригінальні ролики без реклами. У серпні минулого року відеохостинг відкрив частину відео для безкоштовного перегляду.

Нагадаємо, раніше американське видання Variety засудило YouTube за те, що сервіс витрачає багато часу і грошей на просування контенту за участю знаменитостей. Наприклад, на фільм з Джастіном Бібером (вийде 27 січня), документалку, присвячену латиноамериканському художнику Малуме (Maluma), продовження шоу Кевіна Гарта (Kevin Hart) «Що наближаеться» та ряд інших великих проєктів.

Від Telekritika

21.01.2020

RATVODДата: Вівторок, 11.08.2020, 09:13 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Google закриває сервіс «Google Play Музика»



Про це компанія повідомила в офіційному листі, який відправила своїм користувачам.


"Тепер наш головний музичний сервіс - це YouTube Music. Google Play Музика остаточно припинить роботу в період з жовтня по кінець грудня цього року. Щоб не втратити доступ до своєї фонотеки, включаючи плейлисти, завантажені треки і рекомендації, перенесіть її в YouTube Music. Це можна зробити одним кліком.

В YouTube Music зібрано понад 65 мільйонів офіційних композицій, альбомів та плейлистів. Хоча по дизайну цей сервіс відрізняється від Google Play Музики, його робила та ж команда. Більш того, в YouTube Music доступні багато функцій, до яких ви звикли.


Читайте також: YouTube Music - новий сервіс для меломанів. З сьогоднішнього дня в Україні!

Додаткова інформація


Завантаження даних з Google Play Музики

При бажанні ви можете завантажити завантажену і придбану музику, а також список треків, плейлистів і радіостанцій в фонотеці. Не варто хвилюватися, що ви втратите доступ до даних в Google Play Музиці несподівано. Ми обов'язково попередимо вас, перш ніж це станеться. У вас також є можливість видалити всі свої дані з Google Play Музики.

Менеджер завантаження

Через 30 днів завантажувати і завантажувати музику в Менеджері завантаження стане не можна. Однак ми вже знайшли заміну цьому інструменту. Завантажувати матеріали можна в YouTube Music, а завантажувати їх - через Google Архиватор.

Музичний магазин в Google Play

Через 30 днів припинить свою роботу музичний магазин в Google Play. Більше там не можна буде купувати музику, і все попередні замовлення будуть скасовані. Щоб зберегти доступ до вже набутим треках, перенесіть їх в YouTube Music разом з рештою фонотекою.

Спасибі, що користуєтеся нашими сервісами. Сподіваємося, YouTube Music вам теж сподобається. Якщо у вас виникнуть питання, зв'яжіться з нами, і ми постараємося допомогти. Крім того, радимо вивчити наші довідкові ресурси."


07.08.2020

RATVODДата: Вівторок, 15.09.2020, 17:37 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Свій TikTok: YouTube запускає

сервіс коротких відео
Shorts




Фактично, платформа стане аналогом забороненого в США TikTok,
передає НВ.


Згідно з даними, новий сервіс від YouTube отримав назву Shorts. Спочатку він буде доступний тільки в Індії, але з часом з'явиться і в інших країнах.

Відзначається, що в YouTube Shorts, як і в TikTok, користувачі зможуть створювати і викладати короткі відео тривалістю до 15 секунд. Ролики можна буде монтувати, додавати до них музику і візуальні ефекти.

Нагадаємо, в липні з'явилася інформація про те, що Facebook готується відкрити всередині своєї соціальної мережі платформу для розміщення музичних кліпів. Запуск платформи Facebook може стати серйозною проблемою для YouTube. Адже до цього популярний відеохостинг володів 46% глобального ринку потокової музики, за винятком Китаю.

Лада Васюкова

15 вересня, 2020.



RATVODДата: Неділя, 27.09.2020, 18:30 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube буде використовувати штучний інтелект

для пошуку
«недитячого контенту»




YouTube планує посилити контроль над відео, які вимагають вікових обмежень.


Для цього відеохостинг задіє штучний інтелект, передає Znaj.ua.

Згідно з даними, тепер для перегляду відео з віковими обмеженнями користувачам буде необхідно підтвердити свїй вік, увійшовши в акаунт. Особливо це торкнеться відео з YouTube, розміщених на інших сайтах. Користувачів будуть перенаправляти безпосередньо на відеоплатформу для підтвердження віку.

YouTube буде визначати ролики, призначені для дорослої аудиторії, подібно до того, як за допомогою ІІ обчислює відео зі сценами насильства або закликом до екстремізму. Відеохостинг впевнений, що після цього кількість відео з віковими обмеженнями значно збільшиться.

У той же час, відповідаючи на занепокоєння творців контенту, YouTube запевняє, що нові заходи не вплинуть на монетизацію роликів. Відеохостинг очікує, що більшість відео буде автоматично обмежено за віком.

Нагадаємо, нещодавно в Верховний суд Великобританії надійшов позов проти YouTube. Відеохостинг звинувачують в незаконному зборі даних про дітей з метою подальшого використання цієї інформації для таргетированої реклами.

Лада Васюкова

24 вересня, 2020.



RATVODДата: Середа, 14.10.2020, 10:27 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Google може перетворити YouTube

в інтернет-магазин



Зображення: NewsLocker

Google працює над новою функцією для YouTube.


Незабаром відеоплатформа може перетворитися в магазин, передає Ліга.Tech.

Згідно з даними, задумка Google полягає в тому, щоб дати глядачам YouTube можливість здійснювати покупки рекламованих на платформі товарів безпосередньо на цій же платформі.

«Мета Google полягає в тому, щоб перетворити безліч відео на YouTube в обширний каталог товарів. Глядачі зможуть переглядати та купувати ці товари безпосередньо на платформі. Для цього корпорація вже розпочала співпрацю з компанією Shopify, яка розробляє ПЗ для інтернет-магазинів», - пише ресурс.

Відзначається, що на даний момент функцію тестують на певних YouTube-каналах. Очікується, що в майбутньому власники каналів зможуть контролювати товар, який продається на їхніх сторінках. Однак як саме YouTube буде отримувати прибуток від продажів цих товарів поки невідомо.

Лада Васюкова

12 жовтня, 2020.



RATVODДата: Понеділок, 30.11.2020, 09:15 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube для Android TV дозволить дивитися 8K-відео,

але тільки з певних пристроїв




Google, нарешті, відкрив можливість переглядати
8K-контент на Android TV-приставках, проте є заковика.


YouTube безперечно розвивається швидше, ніж формуються нові запити користувачів. Адже навіть 4K-контент досі не розвинений на всі 100 відсотків - всім вистачає старого-доброго Full HD. Але все-таки компанія не стоїть на місці і дивиться скоріше в бік ентузіастів, яким потрібна підтримка всіх можливих на сьогодні форматів.

Саме тому Google вирішив скасувати обмеження дозволу в 4K. Тепер користувачі можуть насолоджуватися відео з роздільною здатністю аж до 8K, причому робити це можна вже і на Android TV, де переглядати контент найзручніше. Правда, для цього потрібно буде дотримати кілька вимог.



Читайте також: Google розширює функціональність YouTube для Android TV, спрощуючи використання YouTube Music

У списку змін нової версії додатка YouTube для Android TV офіційно зазначена підтримка 8К, однак для його «розблокування» потрібно мати прошивку, засновану хоча б на Android 10. Все б добре, та тільки велика частина Android TV-пристроїв працює на більш ранніх версіях Зеленого робота і, можливо, вже ніколи не будуть оновлені.

Надія залишається тільки на умільців, які зможуть або адаптувати сторонні клієнти для перегляду YouTube, або зберуть прошивку на Android 10, щоб користувач зміг сам оновити свій пристрій.



Читайте також: YouTube для Android TV оновився і став ще зручніше

Оновлення програми YouTube для Android TV також додає деякі нові функції. Наприклад, була додана опція Cast Connect, новий спосіб компанії Google перенесення зображення з вашого мобільного пристрою на екран телевізора.
https://andro-news.com/news....pr.html YouTube для Android TV дозволить дивитися 8K-відео, але тільки з визначених пристроїв

27.11.2020

RATVODДата: П`ятниця, 04.12.2020, 17:55 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Сервіс Google Play Music остаточно помер


Фото: Kristina Alexanderson/Flickr.com

Жовтень став початком кінця для музичного потокового сервісу
Google Play Music - Google поступово почала згортати його роботу.


Тепер же сервіс офіційно завершив свою роботу і більше не доступний користувачам.

Зараз при переході на сторінку music.google.com або при запуску програми Android і iOS, користувач побачить перед собою напис «Google Play Music більше не доступна». Обліковий запис і всю музику з сервісу ще можна перенести в YouTube Music. Зробити це можна до кінця грудня, повідомляє 9to5google.com.

Google ще в травні дозволила користувачам переходити на YouTube Music за допомогою нового інструменту передачі. У жовтні почалася поступове припинення підтримки сервісу - закрився магазин Play Music, а потоковая служба стала недоступна для динаміків з помічником і розумних дисплеїв.

Додаток YouTube Music, який прийшло на заміну, має безліч корисних «фішок» і набагато функціональніший, ніж Google Play Music. Він постійно вдосконалюється і розвивається.

Раніше стало відомо, що з 1 червня 2021 року користувачі сервісу «Фото» компанії Google вже не зможуть зберігати в хмарі необмежену кількість своїх фотографій і відеозаписів.

Автор: Дмитро Григор'єв

04.12.2020


RATVODДата: Неділя, 13.12.2020, 18:03 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube реалізував підтримку HDR

під час стрімінгу в прямому ефірі



Фото: TechTimes

Платформа YouTube підтримує режим HDR - розширений динамічний діапазон,
формат відео, що забезпечує більш високу чіткість картинки, передачу більш
насичених кольорів і вищу роздільну здатність - з 2016 року.


Однак, до цього часу даний режим підтримувався лише для відео з доступом за запитом.

У вівторок платформа запустила режим HDR для прямих потокових трансляцій, що зробило YouTube першою великою платформою, яка підтримала цю технологію (зробивши її доступною творцям відео, що використовують сумісні налаштування кодування).

«Додаючи режим HDR в прямі потокові трансляції, ми відкриваємо нові можливості для вражаючого підвищення якості передачі зображення в прямому ефірі», - йдеться в повідомленні про цю функцію в блозі YouTube. Нагадаємо, що YouTube підтримує дозвіл 4K для прямих потокових трансляцій з листопада 2016 року, тому тепер розробники можуть вести прямі трансляції в дозволі Ultra HD з HDR.

Будь-який глядач зможе дивитися на YouTube прямі потокові трансляції в режимі HDR, використовуючи для цього сумісні пристрої, серед яких - останні моделі мобільних гаджетів на Android, пристрої Chromecast Ultra (підключені до HDR-сумісних телевізорів), смарт-телевізори і пристрої для потокової передачі відео з підтримкою HDR, а також ПК з Windows і Mac з підтримкою графіки HDR і сумісним дисплеєм. Глядачі, які використовують інші пристрої, зможуть дивитися відео-стрім в стандартному динамічному діапазоні (SDR).

В YouTube запевнили, що «продовжать розвивати цю пропозицію», розширивши опції для потокового HDR з використанням додаткових кодерів і мобільних пристроїв.

Для YouTube Live HDR потрібне використання виходу HLS. Ця функція підтримує апаратні кодери HEVC з бітовою глибиною 10 біт, в тому числі від компаній Cobalt і Telestream, а також програмний кодер Mirillis Action! (Версія 4.12.2 або новіше) і одну з наступних сумісних відеокарт: NVIDIA GeForce GTX 10-й серії або новіше; AMD Radeon RX 5700 або новіше; графіка Intel 10-го покоління або новіше.

Борис Скуратівський

11 грудня, 2020.



RATVODДата: П`ятниця, 05.02.2021, 11:03 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube припиняє підтримку

старих версій приставки
Apple TV



Apple TV 3rd Gen

YouTube більше не буде доступний на старих версіях Apple TV.


З березня відеосервіс припинить підтримку приставок третього і більш ранніх поколінь, передає 3Dnews.

Повідомляється, що на даний момент Apple підтримує тільки актуальні покоління ТВ-приставок на базі операційної системи tvOS (починаючи з Apple TV 4 і 4K). Однак відтворювати контент з YouTube на старих ТВ-приставках все ж можна буде через протокол AirPlay.

Сьогодні багато виробників телевізорів і ТВ-приставок інтегрують в свої пристрої онлайн-платформу Apple TV, а також протокол AirPlay. Тому деякі користувачі старих версій приставок Apple TV зможуть отримувати доступ до контенту YouTube, використовуючи широкий функціонал своїх телевізорів.

Нагадаємо, в цьому році очікується вихід нової приставки Apple TV. Багато експертів вважають, що нова версія повинна отримати дійсно якісні зміни.

Лада Васюкова

04 лютого, 2021.



RATVODДата: Неділя, 21.02.2021, 12:14 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube TV отримає оновлення

з
4K-стрімінгом і офлайн-переглядом



Фото: Dignited

Незабаром сервіс YouTube TV отримає цікаве оновлення.


За попередніми даними, додатковий пакет принесе в сервіс 4K-стрімінг і офлайн-перегляд, передає ITC.

Так, вже в найближчі пару тижнів Google представить новий пакет для YouTube TV з потоковою передачею 4K і офлайн-переглядом. Друге досить рідко представлено в додатках для потокового ТБ. Наприклад, Sling TV і AT&T TV такої можливості не дають, а Hulu дозволяє тільки офлайн-перегляд контенту не з сервісу прямих трансляцій.

Також з оновленням з'явиться можливість необмежених одночасних потоків в будинку. Поки що для користувачів діє обмеження на не більше ніж три потоки одночасно.

Однак більш докладні відомості про це оновлення поки не розголошуються. Невідомо, який контент буде доступний в 4K, а також, чи будуть які-небудь обмеження для перегляду каналів/шоу в офлайн-режимі.

Нагадаємо, за даними агентства UBS, YouTube TV і Hulu є найпопулярнішими платформами потокового ТБ на території США.

Лада Васюкова

19 лютого, 2021.



RATVODДата: Середа, 12.05.2021, 17:58 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У США заробив сервіс

коротких відео
YouTube Shorts



Фото: THE ROCO

YouTube розширив територію тестування свого
сервісу коротких відео YouTube Shorts.


Тепер він доступний користувачам з США, передає Root Nation.

Що таке YouTube Shorts


Восени минулого року з'явилася інформація про те, що YouTube готує власний аналог TikTok. Сервіс коротких відео, названий YouTube Shorts, повинен був стати аналогом китайської платформи, за блокування якої виступала влада США.

Як було відомо на той момент, спочатку YouTube Shorts повинен був з'явитися в Індії, а згодом почати роботу в інших країнах. Тепер севіс коротких відео доступний і в США, про що йдеться на довідковому форумі YouTube.

Користувачі зі Штатів зможуть зможуть протестувати YouTube Shorts вже в найближчі пару тижнів.

Особливості


Спочатку було сказано, що в YouTube Shorts, як і в TikTok, користувачі зможуть створювати і викладати короткі відео тривалістю до 15 секунд. Ролики можна буде монтувати, додавати до них музику і візуальні ефекти.

Тепер же обмеження на 15 секунд було збільшено в 4 рази. Можливо, таким чином сервісу буде простіше конкурувати з TikTok, де такий ліміт зберігається.

Як і очікувалося, користувачі YouTube Shorts можуть використовувати різні ефекти і фільтри для обробки своїх відео. Також сервіс пропонує функцію додавання автоматичних субтитрів.

Лада Васюкова

12 травня, 2021.



RATVODДата: Субота, 22.05.2021, 12:21 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Зміни умов використання Youtube



Зміни вступлять в силу 1 червня 2021 року і торкнуться всіх користувачів за межами США.


Для самих користувачів зі штатів вони діють з листопада минулого року. Також правила поширюються і на «Youtube Дітям».

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами важливою інформацією.

Можливо, ви пам'ятаєте, що в листопаді минулого року ми оновили Умови використання YouTube для США. Детальніше про це розповідається тут. Повідомляємо, що 1 червня 2021 року змінені Умови вступлять в силу і в інших країнах.

Оскільки умови Google - це юридичний документ, і тут ми хочемо розповісти про оновлення більш зрозумілою мовою.

Загальні відомості про зміни наведені нижче, і повний текст оновлених Умов використання буде опублікований на цій сторінці 1 червня 2021 року.

- Уточнення в розділі про заборону на збір даних -


Попередня версія: Користуючись Сервісом необхідно дотримуватися зазначені обмеження.

Забороняється робити наступне:

...
4. Збирати будь-яку інформацію, яка може бути використана для ідентифікації особи, наприклад імена користувачів. Здійснювати такі дії можна тільки з дозволу цієї особи або у випадках, зазначених в пункті 3.

Нова версія: Користуючись Сервісом необхідно дотримуватися зазначені обмеження.

Забороняється робити наступне:

...
4. Збирати будь-яку інформацію, яка може бути використана для ідентифікації особи, наприклад імена користувачів або їх особи. Здійснювати такі дії можна тільки з дозволу цієї особи або у випадках, зазначених в пункті 3.

> Що змінилося: Ми додали до Умов використання формулювання, що стосується заборони на збір інформації для розпізнавання осіб.

> Що це означає: Формулювання в тексті Умов використання стало точнішим. Як і в попередніх версіях документа, в новій також говориться, що збір даних, що дозволяють ідентифікувати особу, заборонений. До таких даних ми завжди відносили і інформацію, яку можна використовувати для розпізнавання осіб, проте в тексті вона прямо не згадувалася. Ми вирішили це виправити, оскільки серйозно підходимо до конфіденційності та хочемо, щоб користувачі були впевнені в безпеці своїх даних.

- Новий розділ про право на монетизацію -


Текст розділу: Право на монетизацію

Ви надаєте YouTube право монетизувати Ваш Контент в сервісі, в тому числі показувати всередині Контенту рекламу або брати з користувачів плату за доступ до нього. Ця Угода не дає Вам права отримувати будь-які виплати. З 1 червня 2021 року будь-платежі, які Ви маєте право отримувати від YouTube відповідно до інших угод між Вами і YouTube, в тому числі дохід від функції "Спонсорство", Суперчат і участь в Програмі партнерства YouTube, будуть вважатися роялті. Якщо того вимагатиме законодавство, Google буде утримувати податки з подібних платежів.

Що змінилося. Ми додали до Умов використання розділ про право на монетизацію.

Що це означає:

Якщо автор не є учасником Партнерської програми YouTube:

Згідно з новим розділом документа, YouTube може монетизувати окремі відео авторів, які не беруть участі в Програмі партнерства. У листопаді показ реклами на таких каналах почався в США, а з червня цього року ми запустимо його і в інших країнах. Це означає, що тепер реклама може з'являтися в деяких ваших відео, навіть якщо ви не є партнером. При цьому ви не будете отримувати дохід від таких оголошень. Якщо канал досягне потрібних показників, як і раніше, ви зможете вступити в Партнерську програму. Вимоги до кандидатів, а також сама процедура вступу не змінилися. Стежити за потрібними показниками можна на вкладці "Монетизація" в Творчійї студії YouTube.

Якщо автори монетизують контент:

З 1 червня 2021 року виплати від YouTube стануть вважатися роялті і будуть обкладатися податками згідно із законодавством США. У зв'язку з цим партнерам, які монетизують свій контент, потрібно буде вказати в акаунті AdSense податкову інформацію. Також, якщо того зажадає закон США, компанія Google почне утримувати податки з їх доходу. Про те, як вказати податкову інформацію в AdSense, розповідається тут. Якщо у вас є питання, рекомендуємо звернутися до податкового консультанту.

Сподіваємося, що ця інформація про зміни була корисною.

20 травня 2021.

Асія (TeamYouTube)


RATVODДата: П`ятниця, 04.06.2021, 08:55 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Стів Возняк програв суд проти Google

у справі про шахрайство на YouTube



Фото: mrmad.com.tw

Від його імені на платформі рекламували шахрайську схему з криптовалютою.


Співзасновник Apple Стів Возняк програв суд проти компанії Google у справі про шахрайство на відеосервісі YouTube. Про це повідомляє Bloomberg.

Возняк подав позов у липні 2020 року. Він звинуватив Google та платформу YouTube, яка належить компанії, в тому, що вони допустили поширення фейкових відеороликів, на яких від імені Возняка рекламували шахрайську схему з біткоінами. У відео також з'являлись інший співзасновник Apple Стів Джобс, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск, а також засновник Microsoft Білл Гейтс.

Відеоролики закликали користувачів відправляти криптовалюту на певний гаманець, де її начебто мали подвоїти та надіслати назад.

На думку Возняка, YouTube не тільки не видаляла ці відео протягом довгого часу, але і сприяла їхньому просуванню, розміщуючи відповідну рекламу.

Верховний суд округу Санта-Клара у США ухвалив, що Google та YouTube не винні в просуванні шахрайської схеми. За федеральним законом, інтернет-платформи не несуть відповідальність за контент, що публікується користувачами.

Раніше Федеральна торгова комісія США повідомила, що за пів року шахраї виманили в користувачів криптовалюти на $2 млн, прикриваючись іменем Ілона Маска. Загалом за цей час майже 7000 людей повідомили про збитки в розмірі понад $80 млн від подібного шахрайства.

03 червня 2021.

RATVODДата: Понеділок, 07.06.2021, 16:37 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
YouTube надасть можливість додавати

в Shorts аудіо з будь-якого файлу на платформі



Фото: winxdvd.com

Сервіс намагається таким чином здобути перевагу над TikTok.


YouTube дозволить користувачам додавати аудіо з будь-якого відеофайлу, розміщеного на її платформі, до сервісу 15-секундних відеороликів YouTube Shorts, який намагається конкурувати зі соцмережею TikTok. Про це пише The Verge.

Функцію запускають у Великобританії, Канаді та Латинській Америці. Найближчими тижнями вонна стане доступною і в інших країнах, де діє YouTube Shorts.

Наразі можливість скористатись аудіо з відео інших користувачів вважається однією з сильних сторін TikTok. Водночас YouTube має понад 2,3 млрд активних користувачів, а щогодини на платформу завантажується понад 500 годин відео. Тож платформа вирішила скористатися цією перевагою та дозволити додавати звук з будь-якого відео до файлів у розділі Shorts.

Користувачі Shorts вже можуть додавати аудіо з інших коротких відеороликів та бібліотеки ліцензованої музики. Але це оновлення значно розширить аудіобібліотеку. На думку YouTubе, нововведення піде на користь творцям контенту, чиє аудіо буде використовуватись у Shorts, та привертати до них нову публіку. Якщо власник авторських прав не хоче, щоб звук із його відео використовували інші, у нього буде опція заборонити це.

YouTube спочатку запустив Shorts у вересні 2020 року в Індії, а в березні 2021 року – у США. У травні компанія оголосила про плани виплатити творцям контенту $100 млн за користування додатком, хоча невідомо, скільки саме можуть заробити окремі особи.

Автори: MediaSapiens

07 червня 2021.




RATVODДата: Понеділок, 12.07.2021, 19:06 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В Україні став доступний

сервіс
YouTube Shorts




Функція перебуває на етапі бета-тестування.


В Україні став доступний сервіс YouTube Shorts – сервіс коротких відео, аналогічний соцмережі TikTok, вбудований у відеоплатформу YouTube.

Про його запуск було оголошено у вересні 2020 року. Спочатку сервіс 15-секундних відеороликів YouTube Shorts був доступний лише в окремих країнах, але їхній перелік поступово поповнюється.

Кнопка YouTube Shorts у мобільному застосунку YouTube (для Android) знаходиться в нижньому меню, поруч із розділом підписок та бібліотекою.




Фото: youtube.com


У користуванні YouTube Shorts аналогічний TikTok: щоб перейти до наступного відео, потрібно свайпнути вгору, відео можна «лайкнути, прокоментувати та поділитися ним. Є й відмінності, наприклад, можливість поставити «дизлайк».

Нагадаємо, YouTube оголосила, що дозволить користувачам додавати аудіо з будь-якого відеофайлу, розміщеного на її платформі, до сервісу YouTube Shorts.

Автори: MediaSapiens

12 липня 2021.




Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс YouTube (Новини. Обговорення)
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024