FORUM TV-SATЧетвер
02.05.2024, 18:49

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: Вівторок, 06.10.2015, 07:56 | Повідомлення # 781
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Новини. Світ» на «UА:Першому» змінять формат і ведучу


«Новини. Світ» відсьогодні, 5 жовтня, після перерви повертаються в ефір телеканалу «UА:Перший» і виходитимуть з понеділка по п'ятницю о 18:15. Також відтепер програму вестиме нова ведуча Леся Красун. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Шеф-редактор програми Андрій Городиський розповідає, що у новому сезоні «Новини. Світ» дещо зміняться: «Ми сподіваємося, що у новому сезоні нам вдасться робити наші випуски ще ексклюзивними. Буде більше включень з Європи, більше експертних думок. Взагалі ми плануємо приділяти чимало уваги Європейському Союзу як інституції. А ще – будемо більш сміливими в експериментах і більше довірятимемо нашим журналістам у реалізації їхніх ідей. Спробуємо також урізноманітнити ефір, щоб протягом усього випуску глядачі не втрачали інтересу. А трохи згодом маємо амбітний план – зробити у нашій програмі тематичний ухил на науку і хай-тек, адже те що сьогодні є новими винаходами – завтра стане частиною нашого повсякденного життя».

У міжнародних новинах телеканалу UΛ:Перший сталася ще одна зміна – відтепер програму вестиме нова ведуча Леся Красун. Другим ведучим залишиться Андрій Городиський.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 09.10.2015, 08:37 | Повідомлення # 782
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«СТС» хоче повернутися на російські супутники і освоїти T2-MI



Холдинг «СТС-Медіа» зробив розсилку кабельних операторів з пропозицією протестувати прийом каналів «СТС» і «Домашній» через транспондери РТРС, які здійснюють мовлення російських супутників «Експрес» і «Ямал» у форматі T2-MI. Якщо подібний перехід відбудеться це практично буде означати недоступність даних каналів для індивідуального прийому без використання операторського обладнання наявних на ринку супутникових цифрових платформ.
В даний час трансляція каналів «СТС» і «Домашній» для кабельних мереж здійснюється за допомогою американських супутників «Intelsat-15» і «Horizons-2» у позиції 85 градусів східної довготи. При цьому використовується система умовного доступу (СУД) BISS. З тексту розсилки слід вводити СУД на передбачуваних нових супутниках не планується, але мовлення буде йти до T2-MI, оскільки будуть задіяні частоти, які вже зараз використовуються в рамках державної програми переходу на цифрове мовлення. Канали «СТС» і «Домашній» входять у другій ефірний мультиплекс і поширюються по всій Росії допомогою РТРС.

Що потрібно від кабельних операторів для прийому сигналу зазначених телеканалів з російських супутників? Цитуємо текст розсилки «СТС-Медіа»:

1. Супутниковий ресівер (Harmonic 7000/7100/8130; PBI 3100/5100; Ericsson 8200/8330).
2. T2-MI декапсулятор (спеціальний CAM модуль або T2-MI Ліцензія).
3. Супутникова тарілка з діаметром 2,4 метра.
4. Конвертер С-діапазону/KU-діапазону (в залежності від супутника).
5. Опромінювач з високою кросс-поляризаційної розв'язкою не менше 26 дБ.


Ми вже писали в одному зі своїх матеріалів, що вартість спеціального приладу, який може працювати з потоком T2-MI становить понад 70 тисяч рублів. Вартість супутникової антени діаметром 2,4 м, яку в документі чомусь іменують «тарілкою», знаходиться в межах 30-40 тисяч рублів. Рішення про ймовірний перехід на мовлення в T2-MI обумовлюється тим, що він може покращити якість сигналу, який не буде залежати від погодних умов.

В даний час будь-який кабельний оператор може протестувати сигнал з нових бортів «Експрес AM7», «Ямал-401» і «Ямал-402». Для прийому мовлення з двох перших супутників потрібно конвертор C-діапазону. Тестування буде проходити до 7 листопада, після чого буде прийнято рішення про доцільність трансляції «СТС» і «Домашнього» у новому форматі.

Припустимо, що бажання піти з позиції 85 гр.в.д. у «СТС Медіа» пов'язані не стільки «глибоким аналізом ринку» (як йдеться в обговорюваному документі), а банальним бажанням зекономити на супутниковому ресурсі. Обидва телеканалу холдингу і зараз вже поширюються на всю Росію через РТРС, мовлення через який холдинг вже повинен оплачувати. Цілком можливо, що цей нюанс і привів «СТС Медіа» до подібного рішення.

Але у даного кроку є і ряд суттєвих мінусів. Причому, майже всі вони стосуються кабельних операторів, яким пропонується вкласти шестизначну суму в рублях, щоб приймати сигнал на нових параметрах.

У зв'язку з цим, припустимо що шанси догляду основних каналів холдингу на російські КА вельми невеликі. Це вже не перший випадок з історії «СТС», коли приймає сигнал стороні доводиться модернізувати приймальне обладнання. Цій темі ми присвятимо найближчий матеріал з рубрики історії супутникового телебачення.
джерело
slavasamДата: Субота, 10.10.2015, 08:10 | Повідомлення # 783
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал UBR змінив концепцію програмного мовлення

Нацрада переоформила ліцензію каналу

8 жовтня 2015 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення щодо зміни формату телеканалу UBR з просвітницько-інформаційного на інформаційний.

Зокрема, у програмній сітці скорочений обсяг науково-просвітницьких програм, у два рази збільшено кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних передач, а основна частина телевізійного продукту власного виробництва.



UBR - український телевізійний канал, що віщає з 2009 року. У 2015 році Рада Директорів Медіа Холдингу Вести Україна вирішив зосередитися на розвитку телеканалу UBR і затвердити нову концепцію. Дане переоформлення стало важливим етапом на шляху до оновлення і подальшого розвитку телеканалу.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 12.10.2015, 18:18 | Повідомлення # 784
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«1+1» починає транслювати серіали англійською мовою



Починаючи з 23 жовтня, у ніч із п'ятниці на суботу о 00:30, в ефірі каналу «1+1» транслюватимуться зарубіжні англомовні серіали мовою оригіналу з українськими субтитрами. Про це «Телекритиці» повідомили в прес-службі каналу «1+1».
Першим в ефірі з'явиться американський постапокаліптичний комедійний серіал The Last Man on Earth («Остання людина на Землі»), створений продюсером Віллом Форте. Нещодавно в ефірі «1+1» з'явився анонс цього серіалу, який транслюватиметься англійською мовою.
«Почати показ серіалів мовою оригіналу з американського The Last Man on Earth ми вирішили, виходячи з декількох критеріїв. По-перше, це культова картина, прем'єра якої відбулася в цьому році, і інтерес глядача до цього продукту зараз дуже високий. А по-друге, враховуючи, що наш проект спрямований на вивчення англійської мови, The Last Man on Earth у цьому плані є оптимальним рішенням, оскільки в початкових епізодах у ньому використовується мінімальна кількість діалогів, відповідно, глядач буде поступово звикати до засвоєння інформації іноземною мовою», - пояснив програмний директор каналу« 1+1» Андрій Коваль.
Перегляд серіалів мовою оригіналу із субтитрами з перекладом є звичайною практикою в багатьох європейських країнах. Це сприяє не лише розширенню словникового запасу, але й розумінню гумору носіїв мови, а також особливостей іншої культури, зауважили в прес-службі каналу «1+1».
Крім того, передувати кожній серії картини буде соціальний проект «Спільна мова», в якому будуть руйнуватися стереотипи в питанні вивчення іноземної мови. Це дев'ять коротких історій про важливість володіння іноземною мовою і про способи її вивчення. У прем'єрному випуску своїм досвідом поділиться фронтмен гурту «Океан Ельзи», тренер «Голосу країни» Святослав Вакарчук. Також у проекті візьмуть участь як відомі українці - Олег Скрипка, Сергій Ребров - так і прості люди.
Нагадаємо, що зазвичай іноземні серіали транслюються на українських каналах із дубляжем або озвучкою українською мовою. З українськими субтитрами транслювалися тільки російськомовні серіали.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Понеділок, 12.10.2015, 18:20
slavasamДата: Середа, 14.10.2015, 13:42 | Повідомлення # 785
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
CTC Media: Чє замість каналу Perec



Російський концерн CTC Media прийняв рішення не розвивати далі свого тематичного каналу Perec ТБ. Вже 12 листопада на його місці почне мовлення новий канал, Який, який як і його попередник, буде направлений до чоловічої аудиторії. Однак, замість кримінальних серіалів і смішних програм типу "Голі та смішні", планується випуск програм про чоловічих професіях і хобі, і навіть про історію країни.
Perec ТВ стартував восени 2011 року на частотах каналу DTV, пропонуючи глядачам смішні і провокаційні програми, в тому числі багато непрофесійних контенту з Інтернету. Метою зміни було залучити більше аудиторії і з початку навіть це вдалося – відвідуваність Perec TV в групі глядачів 25-49 років склала 2,7% (для порівняння: тодішній участь DTV це 2,1%). У наступні роки Perec ТБ втрачав глядачів. У минулому році у нього було вже тільки 2,1%. Впали також доходи каналу і тому лягла рішення про призначення нової станції, яка має ці результати змінити.
Нова пропозиція для Який передбачає приблизно 15 свіжих проектів, які повинні дозволити досягти частки 2,4-2,5%. В основному це будуть записи присвячені чоловічій професії, хобі та історії країни. Крім того, у сітці мовлення будуть представлені найгучніші блокбастери з США, у тому числі з участю Джеймса Бонда.
Perec TV доступний повсюдно по всій Росії, а також безкоштовно в міжнародній версії для інших країн з супутника Astra 5B (31,5°E) tp. 19 (12,071 Ггц, пол. H, SR: 30000, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK).
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 16.10.2015, 08:35 | Повідомлення # 786
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У Німеччині з'явиться російський «Телебом»


Німецький медіа-регулятор KEK дав «зелене світло» на запуск двох нових російськомовних телеканалів для поширення в Німеччині. Цікаво, що обидві телевізійні новинки повністю ідентичні тематичних каналів, що входять в російський міні-пакет «RTV International», який веде мовлення з позиції 13 градусів східної довготи (супутникова угруповання «Hot Bird»).
Обидва нових телеканалу будуть розраховані для мовлення в кабельних мережах Німеччини на велику російськомовну діаспору. Вони отримали назву «Наш Кіносвіт» і «Телебом»/»Теледом». Перший канал по контенту буде повністю ідентичний каналу «Наше Улюблене Кіно» (раніше — «Наше кіно»), який належить «RTV International». Другий канал є калькою з здвоєного каналу «Дитячий світ»/»Телеклуб».

Єдиним акціонером керуючої компанії двох нових каналів є Peter Tietzki. Він же володіє контрольним пакетом в компанії, яка виробляє телеканали «Наше улюблене кіно» і «Дитячий світ»/»Телеклуб», а також 25% акцій в німецькому каналі RTVi Germany». Чому для німецького ринку потрібно було створювати аналогічні телеканали в матеріалі видання «BroadbandNews», яка повідомила таку інформацію, не вказується.

Нагадаємо, що телеканали «Наше улюблене кіно» і «Дитячий світ»/»Телеклуб» входять в міжнародну платну платформу «RTV International». На європейський континент вона веде мовлення з угруповання «Hot Bird» на транспондері з параметрами 12322 Hor SR 27500 FEC 3/4 трьох СУДУ (Conax, Viaccess і Videoguard).

Канал «Наше Улюблене кіно» веде трансляції на території Росії під назвою «Улюблене Кіно» і входить до складу каналів на платформі «Оріон-Експрес». Тут же транслюється спеціальна цілодобова версія каналу «Дитячий світ», який також мовить у складі інших супутникових DTH-платформ разом з блоком «Телеклуб», який транслює у вечірній і нічний час російські теле - і кіносеріали.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - П`ятниця, 16.10.2015, 08:36
slavasamДата: Понеділок, 19.10.2015, 18:53 | Повідомлення # 787
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Поляки запускають тв для України




2015-10-18 19:20:04 / Цибулі Чесио
Останнє оновлення: 2015-10-18 20:58:14
джерело: Центр Освіти та Підтримки "Res-Gest"/Польське Радіо Жешув

Центр Освіти та Підтримки "Res-Gest" з Жешува реалізує проект під назвою "Інтернет-телебачення для глухих - широко відчинене вікно у світ для людей з обмеженими можливостями в Україні", що фінансується через Міністерство Закордонних Справ (МЗС) в рамках конкурсу "Розмір восточо - польської зовнішньої політики 2015". Як повідомляє Польське Радіо Жешув, станція планується для виходу в ефір на кінець листопада-початок грудня поточного року, Вартість проекту становить близько 60 тисяч злотих, з яких 40 тисяч злотих приходить з гранту від МЗС.


Завдяки телебаченню GlusiTV глухі люди можуть дізнатися інформацію про парламентські вибори, фото: Центр Освіти та Підтримки "Res-Gest"

Цей проект передбачає запуск першого в Україні інтернет-телебачення для глухих, передавальної програми на мові жестів. Це стане можливим завдяки співпраці журналістів зі станції GlusiTV.pl з членами Асоціації "Зелений Хрест" зі Львова. Проект реалізується в період серпень - грудень 2015 року.
джерело
slavasamДата: Четвер, 22.10.2015, 18:50 | Повідомлення # 788
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Бунт на "5 каналі"


В Україні вибухнув скандал у зв'язку з виплатою "чорних" зарплат журналістам на телеканалі, яким володіє Петро Порошенко. Українського президента звинувачують у подвійних стандартах, пише Deutsche Welle.


image.zn.ua


"Створення дієвих стимулів для виведення з тіні "фонду оплати праці" – таким було одне з ключових політичних вимог Петра Порошенка під час виступу на початку вересня в Національній раді реформ. Однак, схоже, декларації президента не збігаються з його реальними справами, пише в статті "Телеканал Порошенко звинувачують у веденні "сірої бухгалтерії" Лілія Гришко (Лілія Гришко). Матеріал опублікований на Deutsche Welle.

Сірі схеми і чорна зарплата?


Нелегальні фонди зарплати і порушення соціальних стандартів, ймовірно, практикуються і в компаніях, що належать Порошенко. Першим публічно про це заявив журналіст президентського "5 каналу" Роман Сухан. Зокрема, за словами ведучого, журналісти телеканалу отримують "чорну" зарплату.
Про це Сухан напередодні повідомив на своїй сторінці в Facebook після того, як його звільнили. Журналіст каже, що його "попросили піти" після того, як він в черговий раз вказав менеджменту телеканалу на перевантаження роботою журналістів, "які працюють за трьох" через брак ресурсів на каналі.

У розмові з DW Сухан зазначив, що кожен журналіст при прийомі на роботу отримує дві картки: на одну бухгалтерія каналу перераховує офіційну зарплату в тисячу гривень, з якої сплачують усі податки, а на іншу щомісяця працівникам виплачують неофіційну частину зарплати, яка в рази більше офіційної і не оподатковується. "Це цинічно виглядає, коли президент декларує одне, а робить насправді зовсім інше. У нас на каналі абсолютно "сіра бухгалтерія", незахищені працівники, тому що немає ні медичного страхування, ніяких соціальних гарантій. Якщо ти будеш нелояльний до каналу, то тебе дуже просто звільнити", – розповів Сухан.

Серйозні звинувачення


Всі ці звинувачення керівництво "5 каналу" спростовує, наполягаючи на тому, що профспілка каналу не звертався з претензіями щодо нарахування зарплат працівникам.

"Журналісти захищені. Вони отримують хороші зарплати. Декларовані принципи щодо незалежності журналістів власником каналу виконуються", – прокоментував DW шеф-редактор каналу Володимир Мжельський. Втім, розмова DW відразу з декількома нинішніми та колишніми співробітниками "5 каналу" підтверджує слова Романа Сухана. "Усе будується на домовленостях з менеджментом каналу. Там з самого початку пояснюють, що грошей мало, а податки високі, тому "будемо платити за сірою схемою". Люди свідомо погоджуються, щоб мати хоч якусь роботу", – на умовах анонімності розповіла журналіст "5 каналу", яка теж збирається звільнитися.

Не отримують навіть лікарняні?


Про проблеми з колишнім роботодавцем і розповіла журналіст Христина Бондаренко, яка навесні цього року звільнилася з "5 каналу". "Журналісти безправні, адже на каналі практикується система штрафів, які знімаються з "сірої" картки, і ніхто не може нічого довести, бо вона ж неофіційна. Мене оштрафували на дві тисячі гривень незрозуміло за що, і я не могла нічого довести. Така ситуація досі там", – каже Бондаренко. Очевидно, не отримують журналісти "5-го" навіть законні лікарняні.

"Редактора, який потрапив у лікарню на операцію після виходу на роботу "попросили" віддати половину зарплати з власної кишені іншому редакторові, який його заміняв, тому що лікарняні не передбачені", – написав у себе на сторінці в Facebook Роман Сухан. За словами працівників телеканалу, вони неодноразово вимагали змін в умовах праці і його оплаті через профспілку і безпосередньо на зборах трудового колективу. Усі зусилля колективу були марними.

Проблема не тільки "5 каналу"


Журналістські профспілки вказують на те, що сіра бухгалтерія, чорна зарплата і відсутність соціальних гарантій для журналістів є проблемою більшості телеканалів в Україні. УНІАН Україна не втомлюючись шукає способи протидії "російській пропаганді"

"Власник ЗМІ намагається мінімізувати витрати, але таким чином ставить журналістів в залежність. А залежному журналісту легше щось диктувати, ніж незалежного", – зазначив у розмові з DW заступник Незалежної медіа-профспілки Олександр Тарасов. Він зазначає, що журналістський ринок перенасичений, і тому журналісти вимушено погоджуються на дискримінаційні умови роботи та оплату праці, які пропонує роботодавець. Але якщо журналісти "5 каналу" раніше усвідомлено, за їх словами, погоджувалися працювати за чорну зарплату і без соціального захисту, то чому про це відкрито говорять тільки зараз? Христина Бондаренко пояснює, що "5 канал" за часів Януковича був "острівцем свободи", і журналісти були готові працювати на будь-яких умовах оплати праці, аби мати можливість говорити без цензури. "Після революції ми очікували, що наші умови праці зміняться, але президент лише говорить про необхідної прозорості ділових відносин, а на своєму каналі досі веде бізнес в тіні", – обурюється Бондаренко.

Скандал з імовірно систематичним порушенням законодавства про працю та ухиленням від сплати податків пов'язаний з чималими репутаційними ризиками для президента. Зрештою, ключовим гаслом його виборчої кампанії було "Жити по-новому". Однак і за півтора роки при владі Петро Порошенко, схоже, не зміг відмовитися в бізнесі від суперечливої "сірої бухгалтерії".

"В ідеалі повинна була бути перевірка фіскальної служби по сплаті податків цим телеканалом і відповідні висновки", – переконаний керівник правових проектів Інституту масової інформації Роман Головенко. Втім, юрист, не бачить великих політичних наслідків для президента з-за цього скандалу.

"Суспільство звикло до того, що зловживання залишається без покарання", – приречено констатує Головенко. У той же час, Олександр Тарасов з Незалежної медіа-профспілки переконаний, що іміджеві втрати для Петра Прошенко будуть – але не внутрішні, а зовнішні.

За словами Тарасова, профспілка зараз ретельно збирає інформацію про трудові конфлікти на "5 каналі" і вже поінформував про ймовірні порушення журналістських прав на цьому каналі Міжнародну та Європейську федерації журналістів.

"В Україні не всі розуміють, що президент, як і всі, повинен дотримуватися закону. Це більше удару по міжнародній репутації Порошенко, адже він обіцяв, що в Україні будуть вводитися європейські стандарти", – зазначає представник журналістської профспілки.

Підготував Євген Стримов, РИА Новости Україна

джерело
slavasamДата: Четвер, 22.10.2015, 18:54 | Повідомлення # 789
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Пакет каналів НТВ Плюс на 13°E




На транспондері № 154 частоті 11,585 GHz, пол. V, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S/QPSK супутника Eutelsat Hot Bird 13D (13°E) з'явився пакет з п'яти каналів, де провайдером є російська платформа супутникового телебачення НТВ-Плюс.


джерело
RATVODДата: Субота, 24.10.2015, 10:44 | Повідомлення # 790
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
« 2х2 » йде з ефіру


Фото: Сафрон Голиков / Коммерсантъ

Його місце займе телеканал під брендом ТНТ


Як стало відомо "Комерсант", в наступному році телеканал «2х2», який належить холдингу «Газпром-медіа», припинить ефірне мовлення і буде працювати тільки в кабельних мережах. Замість нього з'явиться новий ефірний телеканал під брендом ТНТ.

Як розповіли "Комерсант" джерела на медіаринку, з 2016 року телеканал «2х2» припинить ефірне мовлення на користь нового телеканалу під брендом ТНТ. Про це колективу «2х2» повідомили вчора, знає один зі співрозмовників "Комерсант". Ще одне джерело на медіаринку підтверджує, що «2х2» залишиться кабельним каналом, а на його частоті буде запущений «новий сателітний канал ТНТ». Назва його поки не визначено; показувати на ньому будуть наявну бібліотеку ТНТ.

ТНТ вже розвиває тематичний канал «ТНТ Comedy», основу його мовлення складають випуски проектів Comedy Club Production, таких як Comedy Club, Comedy Woman, Stand up та ін. Таким чином, телекомпанія забезпечує додаткову амортизацію контенту в різних середовищах, пояснює співрозмовник "Комерсант" , новий канал створюється для цих же цілей. У ТНТ, за його словами, накопичилася велика бібліотека контенту; тим більше телеканал стурбований серйозним зростанням частки тематичного телебачення, яке «від'їдає» у нього глядачів. З цих же міркувань, наприклад, холдинг «СТС медіа» запустив у квітні минулого року канал СТС Love, де показує серіали і шоу зі старої бібліотеки - «Моя прекрасна няня», «Ранетки» і так далі. У серпні його частка майже досягла частки «2х2» - близько 0,5% в аудиторії старше 18 років, виходить з даних TNS Russia.

Аудиторія тематичного ТБ в минулому серпні досягла історичного максимуму: тематичні канали сукупно обігнали найбільші федеральні канали (окремо), свідчать дані агентства MediaLogics, засновані на вимірах TNS Russia. Їх частка серед росіян старше 18 років склала 14,6%, тоді як частка «Першого каналу» в цій же аудиторії склала 12,6%, «Росії 1» - 12,4%, НТВ - 10,4%, випливає з матеріалів цього агентства.

З іншого боку, «2х2» показує зарубіжні мультсеріали («Сімпсони», «Південний парк», «Гріффіни» і т. Д.) І в його контенті велика валютна компонента, говорить джерело в «Газпром-медіа», холдинг вирішив, що є сенс залишити його в кабельних мережах, а в ефірі більш вигідно монетизувати контент ТНТ. Гендиректор «2х2» Лев Макаров збереже посаду, упевнений він.

«Зараз ведеться обговорення питання запуску нового телеканалу, заснованого на бібліотеці телеканалу ТНТ і використовує технічну базу каналу" 2х2 "», - передав через представника керівник субхолдингу «Розважальне ТБ» холдингу «Газпром-медіа» Артур Джанібекян. Представники ТНТ і «2х2» не надали коментарів.

Анна Афанасьєва, Анастасія Дуленкова



slavasamДата: Понеділок, 26.10.2015, 19:37 | Повідомлення # 791
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Газпром-медіа» готує до запуску ТНТ-2?




За повідомленням відразу кілька російських видань, «Газпром-медіа» готує до запуску новий ефірний телеканал з робочою назвою «ТНТ-2».

За даними газети «Коммерсантъ», починаючи вже з 1 січня 2016 року, з російського ефіру зникне телеканал «2х2» (належить «Газпром-медіа»), який мігрує у мережі кабельного телебачення. Його місце займе новий телевізійний проект, назва якого поки що не визначено, але ефір якого буде формуватися з медіа-контенту «ТНТ».

У свою чергу, за інформацією джерел у «Газпром-медіа» газети «Ведомости», канал «2х2» буде доступний абонентам кабельного, так і супутникового телебачення. А його ефірну частоту дійсно займе новий телеканал, програмне наповнення якого складатиметься зі старих передач «ТНТ». Рішення про це вже прийнято, і в даний час ведуться дискусії про нову назву каналу, а також про його ефірному наповненні.

Історія телеканалу «2×2», контент якого сьогодні складається з так званих мультфільмів для дорослих, бере свій початок ще в далекому 1998 році. Тоді він створювався як канал розважальної спрямованості. Пізніше він був придбаний медіа-холдингом «Рамблер», а потім і холдингом «Профмедіа», який в 2014 році був поглинений газпромівським медіа-холдингом.

Слід сказати, що сьогодні вже існує телеканал, ефір якого складається з контенту «ТНТ». Це тематичний телеканал «ТНТ, Comedy», який розпочав мовлення у вересні минулого року в мережах кабельного та супутникового телебачення в Росії та країн СНД. Крім того, в лютому цього року на супутнику Eutelsat hot bird (13° сх. д.) розпочала роботу міжнародна версія каналу «ТНТ-International», однак її програмна сітка ідентична сітці «ТНТ, Comedy».
джерело
slavasamДата: Середа, 28.10.2015, 23:07 | Повідомлення # 792
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
"Комедія" – новий телеканал гарного настрою!




1 листопада 2015 року на всій території Росії почне мовлення новий телеканал "Комедія", створений компанією "Цифрове телебачення" (ВГТРК і "Ростелеком"). Телеканал зібрав для глядачів найбільш популярні і якісні розважальні фільми і серіали за останні 10 років.

Основу програмної сітки цілодобового каналу "Комедія" складуть вітчизняні теле - і кінопроекти, які отримали високі рейтинги при показі на загальноукраїнських телеканалах чи мали великий касовий успіх у кінопрокаті. Для "Комедії" купуються фільми всіх провідних кіностудій. В бібліотеці вже є проекти компаній: "Базелевс Продакшн", Enjoy Movies , "Централ Партнершип", Yellow, Black & White і багатьох інших. Зокрема, глядачі каналу побачать такі вітчизняні хіти останніх років: "Любов у великому місті", "Ялинки", "Про що говорять чоловіки", "Мами", "Любов з акцентом", "Гірко!", а також найвеселіші серіали "Кухня", "Брати по обміну", "Два батька і два сина", "Між нами, дівчатками" та інші.
Програмна сітка каналу складена на основі вивчення переваг російських телеглядачів та аналізу особливостей телеперегляду в Росії. Цільова аудиторія "Комедії" — всі глядачі з переважанням жінок у віці 25-45 років. Щодня в 19:00 на глядачів чекає нова забійна стовідсоткова комедія.

Головним редактором "Комедії" призначений Євген Донських, відомий шоумен, учасник знаменитої команди КВК "Збірна РУДН", співавтор багатьох гумористичних фільмів і серіалів: "Даєш молодь", "Це смішно", "Два батька і два сина", "Одна за всіх", "Світлофор", "Вулиця весела" та ін.

"Хороші комедії ніколи не стомлюють. Більш того, їх приємно дивитися знову і знову, прикладом чого служать вітчизняні шедеври 70-х і 80-х років, раз за разом збирають біля телеекранів величезну аудиторію. За останні роки в нашій країні з'явилося багато гідних фільмів і серіалів цього жанру, тому ми вирішили об'єднати їх в багатообіцяючий телеканал, який створює правильний настрій", - коментує головний редактор телеканалу "Комедія" Євген Донських.

Новий канал "Комедія" жанрово доповнить пакет телеканалів, поширюваних "Сигнал Медіа", в якому вже є мелодраматичний "Російський роман", інтригуючий "Російський детектив", захоплюючий "Російський бестселер". Таким чином, з виходом "Комедії" в пакеті "Сигнал Медіа" будуть представлені всі основні кіножанри, затребувані глядачами.

Всі попередні канали ЦТ демонструють стабільно високі показники перегляду і є лідерами телеринку Росії у своєму сегменті. Немає сумнівів, що і телеканал "Комедія" сподобається
аудиторії і займе провідні позиції на телевізійному ринку.
джерело
slavasamДата: Четвер, 29.10.2015, 17:39 | Повідомлення # 793
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Газпром-Медіа може запустити канал для дівчат


"Газпром-Медіа Холдинг" планує на початку 2016 року запустити новий федеральний розважальний телеканал для дівчат під назвою "Girland". Ймовірно, він може з'явиться на ефірній частоті телеканалу "2x2", який припинить ефірне мовлення в наступному році.

"Girland" стане шостим за рахунком телеканалом розважальної спрямованості від "Газпром-Медіа Холдингу" на ряду "ТНТ", "ТНТ-Comedy", "ТВ3", "П'ятницею" і "2x2". Назва нового телеканалу походить від двох слів - "Girl" та "Land", що означає "Країна дівчат".



Основу ефіру каналу "Girland" складуть серіали для соответствуюшей аудиторії: "Новенька", "Де ти, челсі?", "Правильна дружина", "Секретар", "Таємний щоденник дівчини за викликом", "Помадні джунглі" та інші. Також не обійдеться і без анімаційних серіалів - "Вінкс", "Академія Магії", "Темний дворецький", "Не здавайся" та інших. Про серіали вітчизняного виробництва поки нічого не сказано.

Також у планах каналу - початок розвитку власного програмного контенту. Заплановано повернення ток-шоу "Що хоче жінка", але під новою назвою "Що хоче дівчина". Провідними стане відома актриса і співачка Анастасія Задорожна Катерина Кирильчева.

Ще один власний телепроект - нове шоу з Сашой Спілберг у ролі ведучої, яка буде нагадувати "Вечірній Ургант". Також заплановані ще кілька власних телепроектів.
джерело
slavasamДата: Четвер, 29.10.2015, 17:46 | Повідомлення # 794
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телевізійний канал «Страна» став доступний в мережі




Ще один канал групи «Цифрове телебачення» став віщати в Internet.

Телевізійний канал «Страна» 24 години на добу розповідає про події в різних галузях економіки, науки, природи, техніки, якими може по праву пишатися Росія.

22 жовтня канал задекларував початок прямої трансляції в мережі Internet. На сьогоднішній день трансляція здійснюється в безкоштовному режимі без реєстрації. Цей канал доступний в провідних мережах супутникового і кабельного мовлення РФ.

На сайті телеканалу розміщена повна інформація про телевізійних програмах і передачах, включених в ефір. Це дає можливість глядачам орієнтуватися у всьому різноманітті контенту і вибирати програми згідно своїм перевагам.

Нагадаємо, в червні цього року ВГТРК провела запуск телеканалу «Страна».» став доступний в мережі
джерело
slavasamДата: Четвер, 29.10.2015, 17:54 | Повідомлення # 795
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «СТБ» переходить на широкоформатне мовлення


[c]

Починаючи з 1 грудня поточного року український телеканал «СТБ» розпочинає мовлення у форматі 16:9.

За інформацією, розміщеною на офіційному сайті телеканалу, мовлення «СТБ» в широкоекранному форматі буде здійснюватися у всіх цифрових мережах: ефірне цифрове телебачення, кабельне і супутникове ТБ.

Мереж ж аналогового телебачення, технічні фахівці «СТБ» рекомендують зробити конвертування вихідного зображення у формат 4:3, а також зробити вибір режиму інтерполяції картинки LetterBox.

Нагадаємо, раніше в цьому році в форматі 16:9 розпочали роботу два інших загальнонаціональних телеканали. У травні – телеканал "Україна", а в червні – телеканал ICTV.

Про те, що таке широкоекранне телемовлення читайте в циклі публікацій, присвячених формату 16:9.
джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024