FORUM TV-SATЧетвер
02.05.2024, 21:29

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Інформаційні новини SAT TV
marsДата: Вівторок, 28.04.2009, 22:42 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Інформаційні новини

мовлення SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: П`ятниця, 24.07.2015, 17:14 | Повідомлення # 751
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канал NewsOne заявляє про оновлення формату і створення національної мережі прямих ефірів





Канал NewsOne після завершення картингів і відбору регіональних представників з 17 міст України запускає в серпні національну мережу прямих ефірів . Про це йдеться у повідомленні прес-служби телеканалу.
В оновленому форматі канал проводитиме телемости 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Канал також обіцяє нову графіку, паралельні прямі включення із своїх 17 регіональних представництв
«Суть проекту, в першу чергу, в тому, щоб кожен мешканець країни міг отримати звіт від місцевої та центральної влади. Адже, як показує практика, майже всі чиновники і політики не вважають за потрібне виконувати те, що пообіцяли. Ми вже не один рік системно моніторимо всі публічні виступи людей від влади і дослівно фіксуємо те, що вони наобіцяли. Тепер прийшов час нагадати про все і залучити до відповіді перед камерами», - заявила Катерина Пітеніна, директор ІА «Слово і діло», яке є партнером проекту каналу NewsOne.
Генеральний продюсер каналу Олексій Семенов розповів про новий формат: «Ми створюємо національну мережу прямих ефірів. Вперше ми не тільки навчилися показувати події у прямому ефірі, ми навчилися їх структурувати, працювати з потоками і вибудовувати їх в різні цікаві конфігурації».

Регіональних співробітників фотографують для прес-карт

Телеканал також представив двох своїх регіональних співробітників. Дмитро Іщенко - оператор з Одеси, який у професії вже 18 років. Каже, що робота оператором на телебаченні для нього хобі, яке більшою мірою задоволення, ніж засіб заробляння грошей. Робота на NewsOne для нього - спосіб зробити щось дійсно важливе для України. «Такі проекти, навіть на одному каналі, обов'язково змінять нашу країну. Якщо вся Україна буде чути кожне місто - у нас багато що вийде», - сказав він і додав, що із задоволенням буде знайомити глядачів з одеситами у прямому ефірі.
Євген Єщенко з Полтави вчився на журналіста, але коли волею випадку спробував себе в ролі оператора, зрозумів, що саме це його покликання. Тепер він буде регіональним оператором каналу NewsOne. «Працювати в прямому ефірі - кращий спосіб показати глядачеві правду, це затягує», - сказав він.
««Новини & reality» - новий формат каналу. З новою графікою, новою музикою, новою сіткою мовлення і новими емоціями. Скоро... », - аннонсує креативний продюсер каналу NewsOne Євгенія Захарова.
Нагадаємо, 16 червня телеканал NewsOne і портал «Слово і діло» заявили про старт співпраці. Креативний продюсер NewsOne Євгенія Захарова повідомила, що спільний проект буде першим в історії України, що не тільки констатуватиме бездіяльність влади, а й активно вимагатиме від влади працювати і виконувати свої обіцянки. «Ми сподіваємося на допомогу всіх небайдужих людей. Давайте змусимо владу працювати на нас, а значить і на благо країни!», - закликала вона.
джерело
slavasamДата: Неділя, 26.07.2015, 14:15 | Повідомлення # 752
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Iberalia TV - канал про полювання та риболовлі на 19,2 E


Іспанський канал,присвячений полюванню і риболовлі,розпочав мовлення на європейському супутнику Astra в позиції 19,2°E.
Станція називається Iberalia TV і на даний момент доступна в FTA.Iberalia TV - іспанська платний канал документальних фільмів про полювання та риболовлі.Станція веде мовлення 24 години на добу.На супутнику Astra трансляція в режимі FTA.Не виключена можливість кодування програми найближчим часом.

Технічні параметри - Iberalia TV:
Astra (19,2°E)
,частота 11,068 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK,в даний момент FTA
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 31.07.2015, 16:59 | Повідомлення # 753
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал Zee TV з осені почне мовлення з супутника ABS-2


Телеканал Zee TV Росія, який зараз веде мовлення з супутника "Експрес АМ-5" і " Intelsat-15, з 1 вересня 2015 року перейде на мовлення лише з супутника ABS-2, повідомляється в прес-релізі компанії.

Як уточнюється в повідомленні, ТОВ "ЗВ СНД" домовилося про створення єдиної дистрибуційної платформи з компанією "Сигнал Медіа".

"Це означає, що всі комерційні домовленості з 1 вересня цього року будуть лежати в зоні відповідальності компанії "Сигнал Медіа". З "Оріон Експрес" договір буде розірвано", - йдеться в документі.

Кабельні оператори, що уклали угоду з оператором "Оріон Експрес", повинні до 31 серпня переукласти договори з "Сигнал Медіа", щоб не втратити право на транслювання телеканалу Zee TV Росія у своїх пакетах.

"Перехід від одного дистриб'ютора до іншого означає новий етап у розвитку телеканалу і ми сподіваємося на плідну співпрацю з командою Михайла Ковальчука (гендиректор "Сигнал Медіа" – ред.)", - заявив генеральний директор "ЗІ СНД" Леонід Юргелас.

джерело
slavasamДата: Субота, 01.08.2015, 08:52 | Повідомлення # 754
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Колегія Держкомтелерадіо ініціює створення другого

культурно-освітнього каналу "Культура"


КИЇВ. 31 липня. УНН. Колегія Держкомтелерадіо звернулася з листом до Президента України Петра Порошенка і Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з ініціативою створити другий культурно-освітній телеканал "Культура". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Держкомтелерадіо.

"Державний, а в перспективі і громадський телеканал «Культура» серед вітчизняних електронних ЗМІ повинен зайняти особливе місце і виконувати в інформаційному просторі України виняткову місію", - зазначив Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Нагадаємо, сьогодні програми ДТРК "Культура" приймаються і транслюються операторами кабельного телебачення в усіх регіонах України. Завдяки супутнику, сигналом телеканалу покрита територія європейської частини Росії, країн Балтії, Європи, Грузії, Вірменії, Туреччини, Ізраїлю та інших країн світу
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 07.08.2015, 12:45 | Повідомлення # 755
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Nat Geo People від 1.10 до Польщі



National Geographic Channels International (NGCI) повідомляє, що 1 жовтня поточного року польські глядачі зможуть дивитися новий канал Nat Geo People. Розклад програмування останньої станції з портфоліо NGCI будуть створювати програми, які показують надихаючі історії, розказаний справжніх, а разом з тим незвичайних людей, що походять з різних частин земної кулі. Новий канал буде доступний для абонентів Цифрового Polsat nc+

джерело
slavasamДата: П`ятниця, 07.08.2015, 12:50 | Повідомлення # 756
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Офіційно про випробування NewsOne HD з 4,8°E



Відправник українського каналу NewsOne подав відомості щодо початку 20-го липня поточного року на супутнику Astra 4A (4,8°E) nieszyfrowanej викидів у високому дозволі. Канал мовить тестовий сигнал HD на частоті 12,073 Ггц, pol. H (SR: 27500, FEC: 3/4). У цьому пакеті доступні паралельно викиди в стандартній якості SD.
Повномасштабна програма-NewsOne рушив 9 років тому, у червні 2006 року. У 2014р. відправник відкрив нову студію, модернізовано обладнання та перебудував пропозицію програмного забезпечення. Враховуючи попит на NewsOne HD, вирішив почати паралельно викидів супутника у форматі SD і HD, що відбулося 20 липня 2015 року. Тестовий режим триватиме до середини серпня. З фінансових причин відправник не встановив ще, чи буде трансляція телебачення HDTV стане основною формою розподілу каналу. Звичайно, канал можна буде дивитися в прямому ефірі потік HD через Інтернет.

На Україні існує дуже великий попит на відображення контенту високої якості. Між тим, багато глядачі для цього не підготовлених. Незважаючи на наявність сучасних телевізорів, число їх власників у 10 разів менше від загального числа абонентів. На додаток операторам кабельного легше поширювати версію SD. Передача HD є одним з послідовних перспектив розвитку каналу NewsOne, але не відомо, чи буде він реалізований. Може бути, у більш пізній термін.

Однією з основних причин, що блокує відправника є вартість передачі HD-сигналу на супутник, що знаходиться в 30 разів вище, ніж мовлення в цьому форматі через Інтернет. Ще одна річ-це криза політико-економічний в країні.

Технічні параметри:
Astra 4A (4,8°E)

tp. 15 (12,073 Ггц, пол. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: News One HD Тест
PID V: 6521 (MPEG-4/HD)
PID A: 6522
PID PCR: 6521
SID: 6520
PID PMT: 6520
Кодування: немає
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 14.08.2015, 08:18 | Повідомлення # 757
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Стартує телеканал про Джеймса Бонда

Відмінна новина для любителів бондіани, хоча і омраченная двома обставинами:

1. Ненадовго;

2. Далеко від основної глядацької аудиторії в Росії;

Тим не менш, у любителів бондіани з'являється свій телеканал.

Отже, німецька супутникова платформа Sky Deutschland відкриває телеканал про Джеймса Бонда. Телеканал отримав назву Sky 007 HD, і почне мовлення 5 жовтня поточного року.

Як повідомляється, таким чином вперше на німецькомовному телебаченні саме Sky 007 HD представить всі двадцять три існуючих кінофільму про Джеймса Бонда без перерв на рекламу, в HD якості, і з англійської та німецької звуковими доріжками. При цьому, наскільки можна зрозуміти з повідомлень німецької преси про контенті нового телеканалу, йдеться тільки про показ бондіани виробництва Eon Productions, яка і зняла практично всі серії фільмів про Бонда. Однак необхідно пам'ятати, що усього в природі існує двадцять п'ять фільмів про Бонда – але два не відносяться до класичної серії.



На ілюстрації: Логотип запущеного в жовтні телеканалу Sky 007 HD.


Телеканал Sky 007 HD замінить у пакетах Sky Deutschland інший телеканал цієї платформи Sky Hits channel. Новий канал буде доступний не тільки через супутник (нагадуємо, що Sky Deutschland транслюється для Німеччини і Європи через супутникову угруповання Astra 1KR/1L/1M/1N у позиції 19.2 гр. E (також платформа видно через цей супутник і в Росії), але і на Інтернет-сервісі Sky Deutschland і в кабельних мережах. Канал буде кодуватися, але всі передплатники пакета Sky Film зможуть його побачити без додаткової оплати.

Однак радіти любителем бондіани, навіть якщо вони мають можливість дивитися канали Sky Film, доведеться недовго, оскільки вже 6 грудня поточного року телеканал Sky 007 HD буде ліквідовано. Sky Deutschland і раніше робив подібні трюки з тимчасовими телеканалами. Так, як нагадує Інтернет-видання digitalfernsehen.de раніше на Sky Deutschland виходили тимчасові телеканали за тематикою «Зоряних воєн» і «Гри престолів». Запуском каналу Sky 007 HD платформа Sky Deutschland підігріває інтерес глядацької аудиторії напередодні нового фільму про Бонда «007: Спектр», який повинен вийти в кінці жовтня 2015 р.

Нагадаємо, всі серії про Джеймса Бонда (James Bond) оповідають про пригоди вигаданого героя британської спецслужби MI6. Фільми зняті за романами Яна Флемінга (Ian Lancaster Fleming). Перший фільм вийшов у 1962 р.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 18.08.2015, 17:05 | Повідомлення # 758
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Канал QTV змінює логотип і ефірну графіку


На телеканалі QTV стартувала промокампанія, яка знайомить глядачів з його новим логотипом, 31 серпня канал представить нову ефірну графіку. Про це повідомляє Михайло Рапота, креативний директор ТОВ «Хмарочос Медіа».
Новий логотип QTV - це жвавий помаранчевий «головастик» у вигляді літери Q. Помаранчева літера Q стане головним героєм анонсів у вересневій промо-кампанії нового сезону телеканалу. З ним взаємодіятимуть робот Бендер, черепашки ніндзя, Губка Боб, Гомер Сімпсон, Пітер Гріфін та інші анімаційні герої телеканалу.
Нагадаємо, канал QTV розпочав мовлення 1 вересня 2008 року. Нині позиціонує себе як анімаційний телеканал для сімейного перегляду.



джерело
slavasamДата: Середа, 19.08.2015, 10:09 | Повідомлення # 759
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Розпочато випуск телевізійних новин російською мовою «Голосу Америки»




«Голос Америки» (The Voice of America — VOA) приступив до випуску щоденної телепрограми новин російською мовою. Новини отримали назву «Брифінг». Перші випуски передачі відзначені в останні дні. Запуск телевізійної програми новин російською мовою даної станції стався вперше за десять років, і другий раз в історії «Голосу Америки».

Нагадаємо, що десять років тому — у 2005 році, поряд з випуском щотижневої недільної телепрограми «Вікно у світ», «Голос Америки» вже робив спробу випускати щоденну телепрограму новин російською мовою «Об'єктив». Тоді в рамках мультиязыкого телеканалу «Голосу Америки» (є в тому числі і на супутнику Hotbird 13 гр. E) російській службі VOA вдалося отримати два півгодинних відрізка о 19.00 та 20.30 годин московського зимового часу. В цей час з понеділка по суботу і стала передаватися півгодинна програма «Об'єктив» з актуальних випуском новин та коментарями на злободенні теми. Програма також містила телеверсії інтерв'ю, які виходили в ефір в рамках російської радіопрограми VOA. «Об'єктив» був більш актуальним і політизованим, ніж «Вікно в світ», яке замінювало його в неділю, хоча і містив, зазвичай в завершенні, сюжети на «легкі» — розважальні та пізнавальні теми. «Вікно у світ» у 2000-ті роки ретранслировалась і на російському ефірному телеканалі ТВ-3.

Тут зауважимо, що незважаючи на те, що вся Москва, і не тільки, вже з кінця 1990-х рр. була обвішана супутниковими тарілками на «Голосі Америки» дуже довго не вірили (і, мабуть, не вірять досі), що глядач в сучасній Росії готовий дивитися телевізійні програми з Вашингтона безпосередньо через свої домашні «тарілки», минаючи кабельних і ефірних операторів. Як писала авторові цієї статті в 2005 році продюсер російських телепрограм «Голосу Америки» Ірина Попова, для станції був несподіваним деякий успіх їх російськомовних телепрограм у власників індивідуальних супутникових антен (цей успіх став очевидним, коли станція стала отримувати відгуки від таких «глядачів-індивідуалістів»).Тим не менш, всі телевізійне мовлення на «Голосі Америки» українською мовою завжди орієнтується, насамперед, на цілі ретрансляції кабельними і ефірними операторами, а тепер і на Інтернет.

З жовтня 2007 р. випуск телепрограми «Об'єктив» було припинено, а в 2008 р була припинена і програма «Вікно в світ». Як сказав тоді автору цієї статті шеф московського бюро «VOA» Пітер Федынски, ««Голос Америки» з незалежних від станції причин втратив багато кабельних і ефірних партнерів в Росії». Мабуть, тоді на станції зробили висновок, що тільки для неясного кількості індивідуальних глядачів, які приймають програми безпосередньо з супутника, мовлення «Об'єктиву» не окупається.

Нова програма «Брифінг», запущена тепер, також не орієнтується на власників індивідуальних супутникових антен (її навіть поки немає на мультиязыковом супутниковому телеканалі «Голосу Америки» Hotbird 13 гр. E, де наприклад є телепрограми станції українською мовою і ряді інших європейських мов). Таким чином передачу можна дивитися виключно на сайті російської редакції «Голосу Америки». Можливо, саме з-за свого формату розповсюдження, «Брифінг» коротше, ніж колишній «Об'єктив», і виходить тривалістю всього в 12 хвилин (з понеділка по п'ятницю).

Тут зазначимо, що кілька місяців тому «Голос Америки» також став брати участь у ще одному телепроекті російською мовою — спільно з американською мовної станцією «Радіо Свобода/Вільна Європа (Radio Free Europe/Radio Liberty» — RFE/RL) — у тридцятихвилинної щоденної телепрограми новин російською мовою «Теперішній час». Ця програма також поки не присутній на супутниках, але вже може похвалитися великою кількістю ефірних станцій її ретранслює – на Україні, в Грузії, в Литві (але не в Росії, де вона не ретранслюється ніде). Крім того, програму «Теперішній час» можна дивитися в Інтернеті.

«Голос Америки» входить в систему національного іномовлення США, керованого «Радою керуючих мовленням» (Broadcasting Board of Governors, BBG). Крім «Голосу Америки» (служби на 46 мовах), до складу цієї системи входять арабомовний телеканал «Al hurra» («Вільний») і арабоязычная радіостанція Radio Sawa («Радіо Разом»); Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL), що транслює на 28 мовах (включаючи російську) для Євразії; Radio Free Asia (RFA) передавальна на 9 мовах для Східної і Південно-Східної Азії; і іспаномовне телерадіомовлення Marti для Куби і Латинської Америки. Також нагадаємо, що навесні 2014 р. російська служба «Голосу Америки» відмовилася від випуску радіопередач. При цьому в останні роки надходили повідомлення, що російська редакція «Голосу Америки» зробить упор на сторінці в Інтернеті та телевізійному мовленні, хоча окремого телеканалу російською мовою поки не планується, хоча таке питання і розглядалося на нещодавньому засіданні Broadcasting Board of Governors.
джерело
slavasamДата: Четвер, 20.08.2015, 17:54 | Повідомлення # 760
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «Discovery World» змінює назву і концепцію


Шановні абоненти!


З 1 вересня 2015 канал «Discovery World» змінює свою назву і концепцію.

Починаючи з вересня телеканал буде перейменований в DTX (Discovery Turbo Xtra). Він адресований чоловічій аудиторії. Програма телеканалу сформована з передач телеканалів «Діскавері» і «Євроспорт».

Телеканал буде цікавий шанувальникам «Діскавері», що захоплюються ремонтом і тюнінгом автомобілів і всіма пристроями, які мають двигун. Також на телеканалі ви побачите контент від «Євроспорту»: шосейно-кільцеві автогонки і мотокроси, чемпіонат Європи з ралі, екстремальний спорт.

Смішне відео пропонують тележурнали «WATTS» і «Солдати невдачі». У сітці мовлення «DTX» також будуть програми про спорт, правильне харчування, нерухомість, «Аукціон вінтажних авто», «Грошові питання».

Бажаємо вам приємного перегляду!
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 21.08.2015, 12:24 | Повідомлення # 761
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Україні з’явиться новий супутниковий канал про моду - HDFashion&LifeStyle



20 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ТОВ «ЕЙЧДІ ФЕШН» ліцензії на супутникове мовлення (супутник АМОС-2,3) на десять років. Таким чином, незабаром в Україні має з'явитися новий супутниковий телеканал про моду - HDFashion&LifeStyle. Натомість припиняє мовлення супутниковий телеканал HDFashion, термін дії ліцензії якого спливає в жовтні.

Згідно поданих ТОВ «ЕЙЧДІ ФЕШН» документів, власники новоствореного каналу - Олена Видайко (80% статутного фонду) та Ігор Редькін (20% статутного фонду). Директор - Анна Мовсісян.
Загальний обсяг мовлення - 24 години на добу, частка програм (передач) власного виробництва - 19 годин 40 хвилин на добу (82%), формат - розважальний. При цьому заявлено, що мінімальний обсяг розважальних програм становитиме 16 годин на добу, еротичних програм - 4 години на добу.

Під час розгляду заяви на отримання ліцензії представники телеканалу заявили, що збираються монетизувати його завдяки продажу реклами та платного доступу до контенту.

Нагадаємо, 20 лютого посаду генерального продюсера телеканалу HDFashion в Україні залишив Василь Климчук, який у 2014 році поєднував цю роботу з роботою на парламентському телеканалі «Рада». Після того, як пан Климчук залишив HDFashion, він разом з Олегом Афанасенком вирішив створити новий канал IDFashion.

1 травня Олег Афанасенко заявив, що протягом місяця зазнав двох нападів від невідомих. За словами пана Афанасенка, 9 квітня близько 12.00 у центрі Києва, на вул. Великій Васильківський на нього напав невідомий і завдав удару ножем. Постраждалий потрапив у реанімацію.

У ніч на 30 квітня у двір приватного будинку Олега Афанасенка у Києві невідомий кинув пляшку із запалювальною сумішшю, внаслідок чого загорівся і вщент згорів його автомобіль. В цей момент самого постраждалого не було у Києві.

Відомості про напади на співвласника нового українського телеканалу ID Fashion Олега Афанасенка внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даними фактами проводиться досудове розслідування.

Постраждалий пов'язує обидва випадки із своїм медійним бізнесом. За його словами, 29 квітня канал IDFashion отримав ліценцію за рішенням Нацради. Завадити запуску нового каналу про моду прагнуть конкуренти, впевнений постраждалий.

джерело
slavasamДата: Середа, 26.08.2015, 18:25 | Повідомлення # 762
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
TV1000 Російське Кіно виходить на польський ринок




Міжнародна медіа група MTG знайомить польський ринок з новим фільмових телеканалом російською мовою - TV1000 Російське Кіно.
Канал в даний час доступний для національних операторів платного ТВ.TV1000 Російське Кіно є одним з найпопулярніших телеканалів у Росії,який кожен місяць сягає понад 26 мільйонів глядачів.Телеканал показує оригінальні фільми російською мовою з класики кіно і останні хіти,такі як "Ялинки" і "Легенда" 17.
Канал працює в Сполучених Штатах америки та Ізраїлі (з червня 2014 року) - у зв'язку з чим охоплення MTG виріс на 38 країн.Тепер TV1000 Російське Кіно виходить на польський ринок.Канал буде транслюватися на мові оригіналу.
В даний час ведуться переговори з супутниковими і кабельними операторами про включення каналу в свої пропозиції.
джерело
RATVODДата: Неділя, 30.08.2015, 21:44 | Повідомлення # 763
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
Українське іномовлення замість Ukraine Tomorrow

матиме логотип UATV




Українське іномовлення замість Ukraine Tomorrow матиме логотип UATV (ФОТО, ВІДЕО)
Телевізійний канал мультимедійної платформи іномовлення України замість Ukraine Tomorrow матиме логотип UATV. Саме такий логотип було представлено у відеопрезентації телеканалу іномовлення на засіданні Кабінету Міністрів України 28 серпня. Слоган каналу - «Завжди поруч».


Заставка телеканалу UATV


Нагадаємо, на початку серпня міністр інформаційної політики Юрій Стець в інтерв'ю «Телекритиці» повідомив, що приватна компанія бізнесмена, власника групи каналів «Інтер» Дмитра Фірташа запатентувала бренд Ukraine Tomorrow, під яким планувалося запустити оновлений канал іномовлення.

Водночас група компаній Дмитра Фірташа Group DF заявила, що почала використовувати словосполучення Ukraine Tomorrow у публічних заходах ще у 2014 році, після чого вирішила зареєструвати такий бренд чотирма мовами.

Засновник і керуючий партнер компанії Prima Veritas, патентний повірений України Наталія Владимирова у коментарі «Телекритиці» зазначила, що процес оформлення прав на бренд компаніями пана Фірташа, не дають підстав Міністерству інформаційної політики не використовувати бренд Ukraine Tomorrow.

12 серпня на засіданні Кабінету Міністрів Україні міністр інформаційної політики Юрій Стець представив презентацію мультимедійної платформи іномовлення України, у якій уже ніде не фігурувала назва Ukraine Tomorrow.



29.08.2015

«Телекритика»


slavasamДата: Середа, 02.09.2015, 16:14 | Повідомлення # 764
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «Культура» змінив формат ранкового шоу


З 31 серпня в ефір телеканалу «Культура» вийшла оновлена ранкова програма «Ранок з Культурою». У новому сезоні глядач побачить уже знайомі та нові рубрики. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Одна з нових рубрик – «Буккроссінг». У ній експерти презентуватимуть книжкові новинки українських авторів, таким чином заохочуючи аудиторію до читання вітчизняної друкованої літератури. Також з’являється рубрика «Поради дієтолога», де спеціалісти розповідатимуть про культуру харчування в різні сезони року, аби надовго залишатися здоровим.

Разом з журналістами глядачі пізнаватимуть секрети різних видів творчості у рубриці «Уроки мистецтва». Крім того, ведучі надаватимуть інформацію про прогноз погоди, свіжі культурні та мистецькі новини з усього світу, аналізуватимуть їх з гостями. Програма продовжить популяризувати сучасну українську музику у рубриці «Музична сходинка».

«Програма “Ранок з Культурою” відрізняється від решти ранкових шоу, оскільки його місія – формувати культурно-освітнє середовище. В ефірі не буде так званих “зірок”, імідж яких іноді не має під собою належного підґрунтя. Натомість ми пропонуємо глядачеві культурну, змістовну інформацію, яку подаватимуть доступною мовою команда молодих журналістів», – розповіла завідувач редакції «Молодіжних програм» Юлія Ісакова.

Оновлений «Ранок з Культурою» буде виходити в ефір щоденно у будні о 7:30, після чого інформаційну естафету прийматимуть оновлені новини.
ДЖЕРЕЛО
RATVODДата: Середа, 09.09.2015, 20:22 | Повідомлення # 765
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28371
Статус: Оффлайн
StarLightMedia готова кодувати канали

з 1 січня 2016




Під час конференції PayTV in Ukraine, організованої в рамках V ювілейного форуму KIEV MEDIA WEEK, глава StarLightMedia Володимир Бородянський заявив про повну готовність кодувати канали медіагрупи. І якщо не в складі ефірної платформи, що заборонено законодавством, то принаймні супутникової.

Володимир Бородянський був незадоволений тим, що представники оператора Viasat не хочуть йти назустріч, і заводять ситуацію в глухий кут, закликаючи залучити в процес «Зеонбуд». Але Оксана Ферчук, генеральний директор Viasat, відповіла, що готова розглядати дану можливість.

У сформованих умовах не дивно, що медіагрупи - не тільки StarLightMedia - хотіли б закодувати канали, адже ситуація з їх кількістю в УПП раніше не дозволена, витрати на контент - дуже великі, а рекламний ринок продовжує падати. Популярність же каналів медіа-четвірки - незаперечна, і за них будуть платити. Але скільки? І як зробити так, щоб платні канали виявилися некодіруемимі для абонентів цифрового наземного ТБ - поки неясно.

8 вересня 2015



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Інформаційні новини SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024