FORUM TV-SATНеділя
25.02.2024, 14:20

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » OpenBox S1, X-5х0, X-8х0 » Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх
RATVODДата: Субота, 08.08.2009, 11:29 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28328
Статус: Оффлайн
Обговорення ПЗ: софтів,

списків каналів і налаштувань, файлів ключів


Openbox S1, F-300, F-500, X-540, X-560, X-590,

X-800, X-810, X-820 CI


vv4444Дата: Середа, 25.05.2011, 23:06 | Повідомлення # 136
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Доброго времени суток!
Такая проблема - после включения тюнера через 5-10 минут пропадает сигнал с Sirius 4.8E, после выключения и паузы в 2-3 мин. появляется опять.

Openbox X800
Openbox X-800 v 5.52 fix trik_( irdeto_2)

Порты на дисек (1.0):
1-Sirius
2-Hotbird
3-Amos
RATVODДата: Четвер, 26.05.2011, 00:07 | Повідомлення # 137
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28328
Статус: Оффлайн
Проблема може бути в перемикачі DiSEgC ( на вхід 1-Sirius по кабелю - попала волога).

Попробуйте спочатку перекинути на перемикачі DiSEgC кабель від конвертора Sirius з 1-го входу на 4 (він у Вас вільний ). І в меню тюнера в налаштуваннях антени зробіть необхідні зміни.

Якщо не допоможе, замініть перемикач.


vv4444Дата: П`ятниця, 27.05.2011, 17:27 | Повідомлення # 138
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
To "RATVOD"
Спасибо за информацию, но причина была немного в другом:
- вход на головку был сильно окислен;
- при закручивании F коннектора на головку или к DiSEgC при наличии тонкого кабеля идет скручивание с него (так что и не заметишь), и как результат плохой контакт кабеля или его отсутствие.


Повідомлення відредагував vv4444 - П`ятниця, 27.05.2011, 17:27
Dged5Дата: Середа, 03.08.2011, 15:47 | Повідомлення # 139
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Подскажите, под него какой конвертор лучше взять????
DJOISIKДата: Неділя, 28.08.2011, 00:03 | Повідомлення # 140
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
усім доброго ван вечора умене тунер x-800 прошивка 5.49fix kolosok x800 ,але питання не про це тут усе працює супер ,я поставив тарілку на 36 і 31 гадус на 31 на чистоті12305Н27500 є чотири канали 2т-кіко-планета і світ там пише відкриті(DVB-S \ MPEG-4 \FTA)-ПИТАННЯ ТАКЕ!Чи можу я їх відкрити на своєму тюнері? Буду дуже вдячний за відповідь................

DJOISIK
RATVODДата: Неділя, 28.08.2011, 09:34 | Повідомлення # 141
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28328
Статус: Оффлайн
Ні, на тюнері Openbox X-800 дивитися дані канали Ви не зможете, вони передаються у форматі стиснення відео MPEG-4, а Ваш тюнер підтримує MPEG-2.

DJOISIKДата: Неділя, 28.08.2011, 10:48 | Повідомлення # 142
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЯКИЙ З ОПЕНБОКСІВ ПІДРИМУЄ MPEG-4

DJOISIK
mykolakДата: Неділя, 28.08.2011, 12:47 | Повідомлення # 143
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Quote (DJOISIK)
СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЯКИЙ З ОПЕНБОКСІВ ПІДРИМУЄ MPEG-4

Openbox S4 - S9 HD
spaiderДата: Неділя, 02.10.2011, 03:00 | Повідомлення # 144
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Перезалийте прогу будь-ласка в цій тему : http://tv-sat.at.ua/forum/76-630-1

Перезавантажив,пробуйте!


Повідомлення відредагував mykolak - Неділя, 02.10.2011, 10:10
spaiderДата: Неділя, 02.10.2011, 16:09 | Повідомлення # 145
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Привіт всім! В мене така проблема коли відкриваю софт х-800 (для того, щоб перешити мій F300FTA в х-800)
(софт Openbox X-800 v 5.53 fix trik_( irdeto full)) то вибиває таке:
polo12Дата: Неділя, 02.10.2011, 16:09 | Повідомлення # 146
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
Всім привіт підскажіть будь ласка чи підходить пульт від Openbox X-800 до Openbox F-500
madiДата: Понеділок, 21.11.2011, 00:38 | Повідомлення # 147
Модератор

Країна:
повідомлень: 123
Статус: Оффлайн
Quote (polo12)
Всім привіт підскажіть будь ласка чи підходить пульт від Openbox X-800 до Openbox F-500

нет


все проходит ,пройдет и это.
Derun521Дата: Четвер, 08.12.2011, 20:04 | Повідомлення # 148
новачок

Країна:
повідомлень: 17
Статус: Оффлайн
Всім доброго здоров*я. допоможiть будь ласка, де я можу скачати бiльш новi дампи: з ПЗ, списком i ключами на канали на супутники Амос, Хотбiрд, Сiрiус, а також на шарiнговi канали - НТВ+, так щоб загрузити через флешку на ОПЕН. Як працювати через Pobedit ще не розiбрався.
Ще таке питання: коли пiдключаю флешку до тюнера для перегляду записаних фiльмiв (у форматi DVDrip) то зображення йде нормально а звуку нема, а деякi iдуть, я так розумiю на тюнерi нема потрiбних кодекiв?
yaroДата: Четвер, 22.12.2011, 01:23 | Повідомлення # 149
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
яку систему кодування треба включити під crypton? 5. Виправлений баг із зависанням ресивера на каналах з кодуванням Crypton 23
mykolakДата: Четвер, 22.12.2011, 01:55 | Повідомлення # 150
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Quote (Derun521)
де я можу скачати бiльш новi дампи: з ПЗ, списком i ключами на канали на супутники Амос, Хотбiрд, Сiрiус, а також на шарiнговi канали - НТВ+, так щоб загрузити через флешку на ОПЕН.

ПЗ ТУТ
Канали на флешку Тут
Ключі на флешку Тут
Quote (Derun521)
Ще таке питання: коли пiдключаю флешку до тюнера для перегляду записаних фiльмiв (у форматi DVDrip) то зображення йде нормально а звуку нема, а деякi iдуть, я так розумiю на тюнерi нема потрiбних кодекiв?

За допомогою кнопки аудио попробуйте вибрати іншу звукову доріжку
Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » OpenBox S1, X-5х0, X-8х0 » Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх (Всі запитання по даних моделях)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024