Дата: П`ятниця, 05.08.2022, 12:15 | Повідомлення # 169
Адміністратор
Країна:
Статус:
NK - НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ
" КОЛИ МИНЕ ВІЙНА "
“Будеш ти любити мене, коли мине війна”, – це не сумнів, а впевненість у тому, що справжня любов здатна пройти через усі перепони та вистояти в найтяжчі хвилини. І врешті-решт знову об'єднати по справжньому закохані серця.
Ой-на, ой-на, Ой-на, ой-на, Ой я знаю, Людям важко.
Я закриваю руками очі. Я так робила тисячі разів. Я так відчути тебе знову хочу, Я чути хочу твій рідний спів.
Ой-на, ой-на, Жито зелене. Ой, не можу жити без тебе. Ой, я знаю, знаю сама, Будеш ти любити мене, Коли мине війна.
Воу-воу, На-на-на-на, Будеш ти любити мене, Коли мине війна. Воу-воу, На-на-на-на, Будеш ти любити мене.
Воу-воу, На-на-на-на, Будеш ти любити мене, Коли мине війна. Воу-воу, На-на-на-на, Будеш ти любити мене.
Всюди люди, Всі дні і ночі Тільки шукаю твої карі очі. Хочу, щоб ти так пишався коханням моїм. Ти знай.
Навколо мене люди, Люди. Сумую без тебе, Де ти? Я птахом злітаю у небо В обійми, щоб ти пригорнув, Тихо прошепотів: “Я скоро повернусь, тільки дочекайся”.
Ой-на, ой-на, Жито зелене. Ой, не можу жити без тебе. Ой, я знаю, знаю сама, Будеш ти любити мене, Коли мине війна.
Дата: Субота, 06.08.2022, 13:05 | Повідомлення # 170
Супер Модератор
Країна:
Статус:
Сергій Лазановський | RIDNYI та Дарина Луцька | DARIKA
" Сила козака "
«Сила козака» - пісня-звернення до всього українського народу, який століттями бореться проти російського гніту. Це послання до поколінь, які полягли за України та історія кожного захисника, який не повернувся додому. Наразі це реалії нашого життя.
Пісня написана на вірш української поетеси та народної співачки Марусі Чурай. Ця колаборація має на меті залучити покоління артистів-початківців створювати музику українською та популяризувати солов’їну.
Дата: Неділя, 07.08.2022, 20:15 | Повідомлення # 172
Адміністратор
Країна:
Статус:
Masha Danilova
" Я ХОЧУ... "
Пісня для мене дуже особлива. Вона про життя, яке у нас було до. Про те що я хочу, щоб було як раніше та як раніше вже ніколи не буде.
Ідея кліпу полягала в тому, щоб донести, що я там є маленька і доросла. Показати, що ми завжди повертаємося туди, де нам було добре, тепло і це звісно безтурботне дитинство. Донести всім, що наші діти з початку війни стали дорослими, самостійними, адже життя змінилося.
Дата: Середа, 10.08.2022, 13:52 | Повідомлення # 178
Адміністратор
Країна:
Статус:
ТЮГ «Апельсин»
" Ми - діти війни "
Авторський проєкт народного аматорського театру юного глядача «Апельсин». «ПК «Світлопільський» Директор Дмитро Клюєв Ідея, автор твору та режисер – Наталя Зозулінська.
Над проєктом працювали:
Підготовча група народного аматорського ТЮГ "Апельсин". Вокальна студія " Покоління NEXT". Вокальний тренер – Анастасія Бушмакіна; Аранжування – Віктор Мельник; Звукозапис – Володимир Корнієнко; Постановник кадрів, оператор та монтаж відео – Іван Таран; Помічник оператора – Наталія Таран; Освітлювачі – Наталія Таран та Валентина Слісаренко. Переклад субтитрів - Ро дляман Волошко.
«Дітям в Україні потрібно,щоб ця війна припинилася,
адже вона ставить під загрозуїх життя та майбутнє!»