Дата: Четвер, 17.11.2022, 07:46 | Повідомлення # 261
Адміністратор
Країна:
Статус:
Наталя Фаліон та Лісапетний батальйон
" Лісапет, мій, лісапет " ( нова версія )
ПРЕМ'ЄРА - 2022
УВАГА! Нова версія старенького лісапета.
До 30 ти річчя моєї творчої діяльності я переписала на новий лад свій старенький лісапет. Лісапет, мій, лісапет, тепер в ньму йдеться про весь нелегкий шлях, який "він" і ми разом з "ним" пройшли за ці довгі 30- ть років, лісапетом, наче танком.
Дата: П`ятниця, 25.11.2022, 22:43 | Повідомлення # 268
Супер Модератор
Країна:
Статус:
Встань, Тарасе, подивися на кручі Дніпрові ! Несе зараз наш Славутич кров у Чорне море. Кров ворожу, як ти мріяв і Бога просив , щоб він нашу Україну славну воскресив.
Поглянь , батьку, на Таврію! Це неначе сон, Майорить уже наш прапор над містом Херсон. Можеш линути до Бога молитись за нас, Щоб звільнили наші хлопці ще й Крим і Донбас. Щоб згинули вороженьки як роса на сонці Й добре стало українцям у своїй сторонці.
Хай з'єднаються Карпати з Кримськими горами, а ліси наші волинські з вільними степами, Слобожанщина з Поділлям, Запоріжжя з Львовом, а Одеса мама рідна розквітне над морем. Переяслав засміється, заспіває Київ, І в Десні дідусь Чернігів свої сльози змиє.
Проси в Бога, рідний батьку, милості за нас. А ще скажи хай підкине зброї прозапас. Щоб коли Він спочиває, ми не заважали, А і самі вороженькам хребет поламали .