Дата: П`ятниця, 22.07.2022, 09:43 | Повідомлення # 109
Супер Модератор
Країна:
Статус:
Христина Панасюк
Сталеві люди
Мої неймовірні, сталеві люди! Моя, Україно, з тобою весь світ! З росою на сонці зникають іуди. Це твоя Перемога, це твій вільний політ...
Слова і музика - Христина Панасюк Аранжування - Студія звукозапису Івана Рокіщука Гітари - Павло Подранецький Бас - Михайло Кравчук
У ролях: Воїн - Олександр Кір'янов Військова - Катерина Степанова Військовий - Олексій Бєлов Дівчинка - Марія Бородуліна Волонтери - Євгенія Бритик, Ірина Бюбякіна, Любов Кравченко, Діана Доскоч Бабуся - Галина Терещук
Режисер - Олександра Кір'янова Оператор-постановник - Дмитро Неволін Другий режисер - Олександра Віннічук Гафер - Павло Журба Художник по костюму - Владислава Бабак Художник по гриму - Богдана Бургела Кольорокорекція - Валерій Гриценко Вiзуальнi ефекти - Віталій Вертячих Водій - Олександр Семікін Кейтеринг - Тетяна Зайцева
Окрема подяка: - Волонтерському центру "Демократична сокира", - Київському центральному залізничному вокзалу
Дата: П`ятниця, 22.07.2022, 09:44 | Повідомлення # 111
Супер Модератор
Країна:
Статус:
Олена Білоконь
Журавлі
Слова - Зої Журавки Музика - Олени Білоконь Відеоряд - Анатолія Ярового
Там журавлі летіли клином Вечірнім небом над селом. А батько сивий, мати сива, Дивились в небо за вікном.
Один журавлик повернувся, Змахнувши їм своїм крилом. І наче сином обернувся, Почувся голос під вікном.
Приспів: Мамо, мамо! - він крикнув криком журавлиним, Мамо, мамо, і янголом злетів у вись. Чуєш, тату, я захищав свою країну, а ви живіть, а ви живіть тут як колись.
Я вас прошу мене пробачте Інакше просто не зумів. Болить, я знаю та не плачте. І в небо янголом злетів.
Голосить матінка за сином, А батько наче скам'янів. Вдивляється у небо синє. Когось з-за хмар чекає він.
А ключ у небі журавлиний Махає їм з небес крильми То не сім'я літа пташина - То наші янголи сини!
Дата: П`ятниця, 22.07.2022, 09:45 | Повідомлення # 116
Супер Модератор
Країна:
Статус:
SANNA
"Синочки, повертайтеся живими"
#SANNA – українська співачка, яка розпочала свій творчий шлях з 22 років. Більшу частину свого життя #SANNA прожила в Америці, після чого повернулась в рідну Україну і розпочала кар’єру професійної виконавиці.
Сьогодні я презентую вашій увазі нову версію #СиночкиПовертайтесяЖивими яка створена для ширшого кола людей! Я так хочу, щоб ця пісня на вірш мого батька, була почута якомога більшою кількістю слухачів❤️
Тату, люблю тебе! Відчуваю та знаю, що ти завжди зі мною, поруч.
Відео - Zoo Cinema Текст - Петро Ващик Музика, радіо версія, аранжування - Роман Черінов Гітара - Орест Галицький Віолончель - Андрій Климончук Бек вокал - Ірина Батюк
Дата: П`ятниця, 22.07.2022, 09:45 | Повідомлення # 117
Супер Модератор
Країна:
Статус:
Майя Mova
" Нас весна не там зустріла"
Пісня, що не втрачає своєї актуальності. Написана у 1985 році. Тричі намагались записати її. Вперше ще у Львові у 2014 році, потім у Києві, у мирний час.. За різних обставин- не вдавалось.
І лише сьогодні - це правда, яку проживаємо усією країною. Наша спільна жива рана..
виконавець Maya Chedryk слова - Йосип Струцюк музика- Олександр Гаркавий аранжування і клавішні - Vital Perepelytsia гітара - Алёша Ивченко ударні зведення мастеринг - Валерій Лихачов Студія звукозапису AV Sound відео та монтаж Александр Чедрик , @Денис Пронский
Чорні ночі в наші очі, В наші зорі кулі свищуть. Хай обійме стан дівочий Чорний дим од пожарища.
Нас весна не там зустріла І не ті пісні співала. Ти стріляв із скоростріла, Я набої подавала.
Облітає цвіт калини, Перепел замовк у житі... Ще учора тут жили ми, А сьогодні тут чужинці.
Нас весна не там зустріла | І не ті пісні співала. | Ти стріляв із скоростріла,| Я набої подавала. | (2)
В чорні ночі нам не спати Із тривогами своїми. Всіх кривавих окупантів Проженемо з України.
Ми не вийдем з того бою Ми не станем на коліна. Стали ми на смерть з тобою, Щоб не вмерла Україна!
Нас весна не там зустріла І не ті пісні співала. Ти стріляв із скоростріла, Я набої подавала.
І нехай буде Воля Божа в нас.. Він заступиться за нас!