FORUM TV-SATНеділя
01.12.2024, 21:14

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
Статус: Оффлайн
RATVODДата: П`ятниця, 01.06.2018, 08:39 | Повідомлення # 196
Адміністратор

Країна:
У "Великому боксі" на "Інтері" покажуть бій

Романа Головащенко за чемпіонський титул

У суботу, 2 червня, о 20:45 в програмі "Великий бокс" відбудеться пряма трансляція
боксерського поєдинку між українцем
Романом Головащенко і південноафриканцем Кевіном Лерен.

Протистояння спортсменів за титул чемпіона світу за версією IBO в першій важкій вазі пройде в столиці Азербайджану, Баку.

Українських телеглядачів чекає захоплюючий бій, адже Роман Головащенко - сильний і жорсткий боксер. Це підтверджує і статистика. Українець має в своєму активі 19 перемог, причому 17 з них були достроковими: Роман або відправляв суперника в нокаут, або противник просто відмовлявся продовжувати бій. 2 червня Головащенко отримає шанс завоювати чемпіонський титул. Більш того, Роман пообіцяв продовжити статистику дострокових перемог і збирається нокаутувати Кевіна Лерен ще в першій половині бою!

"Уже в цю суботу до чинних чемпіонів світу - Усика і Ломаченко - може приєднатися ще один український боксер, -говорить ведучий" Великого боксу" Роман Кадемін. - Головащенко - яскравий представник силового боксу, який завжди намагається закінчити бій достроково, завдаючи сильних ударів, психологічно ламаючи суперника. Така манера боксу подобається глядачам. Цього разу Роман підійшов до тієї межі, коли він буде битися вже не тільки за себе і свою команду, а й за всю країну. Тому на цей поєдинок він налаштований дуже серйозно і відкрито називає його найважливішим боєм в своєму житті ".

Спочатку бій повинен був відбутися 27 квітня. Але через травму Лерени був перенесений на 2 червня. Так що обидва боксери отримали додатковий час на підготовку.

"Ми змогли більш ретельно підготуватися до цього поєдинку, вивчити слабкі сторони Лерени, - каже Головащенко. - Припускаємо, що потрібно буде побігати за суперником, тому що відкритого поєдинку Кевін уникатиме. Тренер поставив мету: закінчити бій до шостого раунду, але як все складеться, буде видно. Можливо, вийде це зробити і раніше. Для мене цей бій - велика відповідальність. перед своєю командою, перед уболівальниками, перед глядачами. перед усіма, хто причетний до моєї боксерської кар'єри ".

За словами Романа, Кевін - ще молодий, цілеспрямований і не битий чемпіон світу. Незважаючи на схожі вагові параметри, Лерена нижче свого супротивника на 5 см і б'є лівою рукою, що внесе певні корективи в хід протистояння.

Боксувати Головащенко і Лерена будуть на нейтральній території. Кожен хотів, щоб поєдинок відбувся в його країні. І Баку став компромісним рішенням для обох сторін. Підготовка українського спортсмена до бою також проходила не в Україні. Для цього команда Головащенко під керівництвом тренера Шаміля Керімова вирушила до Німеччини.

Чи зможе Головащенко роздобути для України ще один чемпіонський пояс? Скільки раундів триватиме поєдинок боксера з ПАР і українського нокаутери? Дивіться пряму трансляцію бою Головащенко - Лерена 2 червня в 20:45 на "Інтері" у програмі "Великий бокс".

Промо-анонс - поєдинку -

Напередодні бою Роман Головащенко побував в студії програми "Ранок з Інтером", де представив свій лот для благодійного аукціону "Інтер - дітям". Шанувальники спортсмена і любителі боксу вже зараз на сайті deti.inter.ua можуть придбати рукавички Романа з його автографом, в яких він боксував у 2013 році в Баку. Це по-справжньому пам'ятна річ, так як в тому поєдинку Головащенко отримав травму в 5 раунді, але продовжив бій і переміг!

Роман Головащенко в гостях програми "Ранок з Інтером" -

Червень для любителів боксу і телеглядачів "Інтера" буде спекотним. В ефірі телеканалу - три титульних боксерських поєдинки. Крім бою Головащенко - Лерена, "Інтер" транслюватиме поєдинки Теренс Кроуфорд - Джефф Хорн (10 червня) і Артем Далакян - Сірічаі Тайен (17 червня). Слідкуйте за анонсами.

30.05.2018

DMishaДата: Субота, 02.06.2018, 18:46 | Повідомлення # 197
V.I.P

Країна:
Ломаченко зробив важливу заяву щодо можливого бою із зірковим американцем

Василь Ломаченко, який відновлюється після операції на плечі, не бачить у своїх наступних суперниках американця Майкі Гарсію.

Українець скоріше за все після одужання буде готуватися до бою із мексиканцем Реєм Бельтраном, розповів Лома в інтерв’ю LA Times.

“Це було б безглуздо планувати одразу після завершення тривалого періоду без боїв зустріч із Майкі Гарсією. Звісно, я б хотів битися із кимося як-от Бельтран. Адже він – значно поступається Майкі за рівнем”, – каже Ломаченко.

“І так, я справді зацікавлений у бою з Майкі. Рано чи пізно цей матч відбудеться. Зараз це лише питання часу”, – додав український боксер.

Нагадаємо, Ломаченко 12 травня виграв у Хорхе Лінареса та став чемпіоном світу за версією WBA у легкій вазі.

Приблизно через два тижні після цієї перемоги стало відомо, що Ломаченку необхідно лягти під ніж. Операція відбулася 30 травня у Лос-Анджелесі, а Ломаченко повідомив, що встигне провести ще один бій до кінця 2018 року.

Джерело:

Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 02.06.2018, 18:49
DMishaДата: Субота, 02.06.2018, 22:49 | Повідомлення # 198
V.I.P

Країна:
Українець Головащенко не зміг завоювати чемпіонський пояс IBO

Українець побував в нокдауні, але вистояв усі 12 раундів

Український боксер Роман Головащенко не зміг завоювати титул чемпіона світу за версією IBO в першій важкій вазі. Українець в Баку, Азербайджан, програв володарю пояса Кевіну Лерені. Бій тривав усі 12 раундів і завершився одноголосним рішенням суддів на користь південноафриканця - 115: 112, 115: 112 116: 111.

Українець більш активно провів бій, але Лерена завдав більше небезпечних ударів. Одна з його атак в п'ятому раунді завершилася нокдауном Головащенка - українець пропустив аперкот і опустився на коліно. В інших раундах українець більше атакував, але завдати вирішального удару йому не вдалося.

У попередній зустрічі Лерена переміг іншого українця Дмитра Кучера.Той поєдинок відбувся в березні цього року і завершився перемогою Лерени одноголосним рішенням суддів.

До цієї зустрічі 30-річний Головащенко на професійному рингу здобув 19 перемог (17 нокаутом) і зазнав однієї поразки, та й то через травму. У минулому році він завоював вакантний титул інтерконтинентального чемпіона IBO, а до цього був титул чемпіона Європи за версією IBF, що є кращими його здобутками на даний момент.

Відзначимо, що титул за версією Міжнародної боксерської організації (International Boxing Organization), або просто IBO, не є одним з чотирьох основних в світі боксу. Бій за основні титули (WBC, WBO, IBF і WBA) проведуть Олександр Усик і Мурат Гассієв в фіналі Всесвітньої боксерської Суперсерії.

Джерело:

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 02.06.2018, 22:55
DMishaДата: Вівторок, 05.06.2018, 21:47 | Повідомлення # 199
V.I.P

Країна:
Я повинен битися з Ентоні Джошуа

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Повєткін розповів, що готовий битися проти чемпіона світу в суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа.

"Я став обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу, і тому я повинен битися з Ентоні Джошуа. Коли і де це станеться поки невідомо, все залежить від промоутерів. Швидше за все, бій відбудеться в Англії восени", - сказав Повєткін в інтерв'ю Fightnews .

Нагадаємо, що свій останній поєдинок Повєткін провів 31-го березня проти британця Девіда Прайса, в якому здобув перемогу нокаутувавши його в п'ятому раунді.

Джерело:

DMishaДата: П`ятниця, 08.06.2018, 09:13 | Повідомлення # 200
V.I.P

Країна:
Українець знищив суперника за два раунди

Перспективний український боксер Сергій Богачук (8-0, 8 КО) здобув яскраву перемогу над мексиканцем Сезаром Соріано Баруменом (26-38-3, 16 КО)

Українець, якого тренує відомий мексиканський тренер Абель Санчес нокаутував суперника вже в другому раунді поєдинку нищівним ударом в печінку.

Джерело:

DMishaДата: П`ятниця, 08.06.2018, 09:15 | Повідомлення # 201
V.I.P

Країна:
Холіфілд хотів би побачити ще один бій Кличка

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі американець Евандер Холіфілд вважає, що в зал боксерської слави боксу слід внести українського екс-чемпіона Володимира Кличка.

"Думаю, це добре, коли ти сам приймаєш рішення завершити кар'єру. Він був чемпіоном 10 років, і ніхто не міг побити його.

Якщо чесно, то я хотів би побачити від нього ще один бій. Але це не повинен був стати реванш проти Ентоні Джошуа. Я хотів би, щоб Кличко завершив кар'єру після перемоги, він міг перемогти. Але коли ти приймаєш таке рішення, то воно повинно бути остаточним.

Він зробив дуже багато великих речей за свою кар'єру. Він повинен буде увійти в Зал боксерської слави, як один з кращих боксерів", - цитує Холіфілда сайт klitschko-brothers.com.

Нагадаємо, на днях до зали слави боксу був внесений перший українець Віталій Кличко.

Джерело:

DMishaДата: Субота, 09.06.2018, 18:18 | Повідомлення # 202
V.I.P

Країна:
Тайсон Фьюри возвращается в бокс

Сегодня, 9 июня, Тайсон Фьюри вернется на ринг в бое против Сефера Сефери.

Бывший чемпион мира в супертяжелом весе Тайсон Фьюри возвращается в бокс после двух с половиной лет перерыва боем против 39-летнего албанца Сефера Сефери.

Команда британца выпустила крутой промо ролик к поединку Фьюри, где большую часть уделили победе Тайсона над Владимиром Кличко в ноябре 2015 года.

Напомним, что бой Фьюри – Сефери пройдет 9-го июня в Манчестере.

Джерело:

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 09.06.2018, 18:20
DMishaДата: Субота, 09.06.2018, 19:23 | Повідомлення # 203
V.I.P

Країна:

Дивіться: Неділя, 10 червня 06:20

Теренс Кроуфорд - Джефф Хорн

Пряма трансляція боксерського поєдинку між чемпіоном світу за версією WBO у напівсередній вазі австралійцем Джеффом Хорном і екс-абсолютним чемпіоном світу у першій напівсередній вазі американцем Теренсом Кроуфордом.
Для Хорна це буде другий захист титулу, а для Кроуфорда - дебют у напівсередньому девізіоні.
Бій пройде на арені Mandalay Bay у Лас-Вегасі, США.

Джерело:

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 09.06.2018, 19:25
DMishaДата: Неділя, 10.06.2018, 14:19 | Повідомлення # 204
V.I.P

Країна:
Четверо украинок гарантировали медали чемпионата Европы по боксу

4 украинки прошли в полуфиналы чемпионата Европы по боксу.

В Софии (Болгария) определились участницы 1/2 финала XI чемпионата Европы по боксу среди женщин.

В составе сборной Украины в полуфинал отобрались и гарантировали, как минимум, бронзовые медали Анна Охота (весовая категория до 48 кг), Мария Бадулина (64 кг), Мария Боруца (75 кг) и Анастасия Черноколенко (81 кг).

Полуфиналы софийского чемпионата Европы намечены на 11 июня, финалы - на 12-е.

Джерело:

DMishaДата: Вівторок, 12.06.2018, 12:20 | Повідомлення # 205
V.I.P

Країна:
Стало відомо, проти кого битиметься українець за титул, який відібрали у Головкіна

Сергій Дерев'янченко

У Міжнародній федерації боксу (IBF) прийняли рішення розіграти вакантний титул в середній вазі між першим і третім номером рейтингу організації, Сергієм Дерев'янченком з України та американцем Деніелом Джейкобсом.

Раніше IBF відібрала титул у Геннадія Головкіна за небажання битися з обов'язковим претендентом Дерев'янченком.

У понеділок з штаб-квартири IBF були відправлені листи промоутерам бійців з пропозицією негайно приступити до переговорів. Якщо сторони не домовляться до 11-го липня, то будуть призначені промоутерські торги.

У разі, якщо справа дійде до промоутерських торгів, призовий фонд буде розподілений між бійцями порівну.

Джейкобс також є кандидатом на бій проти мексиканця Сауля Альвареса - цей бій може відбутися 15 вересня.

Відзначимо, що у Дерев'янченка і Джейкобса не тільки один менеджер Кіт Коннолі, але і тренер - обидва працюють під керівництвом американця Андре Розьє, пише vringe.com.

Як відомо, раніше тренер Дерев'янченка наїхав на Головкіна через саботаж бою із українцем.

Джерело:

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 12.06.2018, 12:21
DMishaДата: Четвер, 14.06.2018, 14:25 | Повідомлення # 206
V.I.P

Країна:
Українки завоювали чотири медалі на чемпіонаті Європи з боксу

При цьому українські спортсменки залишилися без "золота".

Українки святкували успіх в чотирьох вагових категоріях

У Софії завершився чемпіонат Європи з боксу серед жінок. Представниці України на цьому турнірі завоювали чотири нагороди у чотирьох вагових категоріях.

"Срібло" взяла Марія Боруца, яка виступала у ваговій категорії до 75 кг. Бронзові нагороди в активі Анни Полювання (48 кг), Марії Бови (64 кг) і Анастасії Черноколенко (81 кг).

Джерело:

DMishaДата: Четвер, 14.06.2018, 14:49 | Повідомлення # 207
V.I.P

Країна:
Усик не против боя с Гассиевым в России

Украинец готов сразиться с Муратом Гассиевым где угодно

Вчера Александр Усик заявил, что готов провести бой с Муратом Гассиевым в финале WBSS в любом городе мира. Теперь же украинец, который ранее выступал против боя с России, заявил, что готов сразиться с Гассиевым и на его территории:

«- Я правильно понял, что, если Comosa скажет, что драться надо в Москве, вы возражать не будете?
- Я не буду возражать. Однозначно. Думаю, и моя команда не будет возражать, потому что мы спортсмены, мы выходим на ринг боксировать. Ну, а где это будет, это уже решают промоутеры, менеджеры. С ними об этом надо договариваться, но никак не со мной. Мне нужно только сказать, где и когда это будет. Там я и буду драться.

- Вы не опасаетесь того, что в Москве можете столкнуться с какой-то судейской необъективностью, как это часто бывает на чужой территории?
- Если честно, я об этом не думаю. Мы предполагаем, а Бог располагает. Но, конечно, такие вещи бывают везде. Поэтому я и считаю, что бой в идеале должен проходить на нейтральный территории.

- Как проходит подготовка? Не беспокоит ли травма, из-за которой бой пришлось переносить?
- Слава Богу, нет. Подготовка проходит хорошо, все строго по плану. Мы тут все время плаваем по одному и тому же «бермудскому треугольнику»: тренировка-отдых-питание, тренировка-отдых-питание… Александр Гвоздик помогает мне. Мы с ним не только тренируемся, хотя это, конечно, основное, но среди прочего еще и катаемся на лошадях. В общем, все идет хорошо».

Бой против Гассиева Усик должен провести 21 июля.

Джерело:

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 14.06.2018, 14:49
DMishaДата: Неділя, 17.06.2018, 13:33 | Повідомлення # 208
V.I.P

Країна:
ГВОЗДИК: Я изо всех сил пытался не разозлить Усика во время спаррингов

Украинский боксер надеется, что поединок против Адониса Стивенсона пройдет в Киеве

«Временный» чемпион мира по версии WBC Александр Гвоздик (15-0, 12 КО) очень надеется, что вскоре будет официально объявлено о проведении его титульного боя против обладателя пояса WBC Адониса Стивенсона (29-1-1, 24 КО).

Поединок должен состояться в Киеве. Если удастся договориться, Гвоздик хочет попросить украинского тяжеловеса Александра Усика (14-0, 11 КО) помочь ему с подготовкой к поединку.

- Когда возникла идея организовать вам чемпионский бой в рамках 56-го конгресса WBC (Всемирный боксерский совет), который пройдет с 30 сентября по 5 октября в Киеве?

- Мне ее озвучил мой менеджер Эгис Климас пару недель назад. Считаю, что идея – отличная. И для меня, и для наших фанов бокса. Подготовку в этом случае тоже буду проводить в родной стране. Это дает определенные возможности. Например, если соперником будет Стивенсон, я бы попросил Сашу Усика помочь мне с подготовкой. Саша – левша и у нас хороший опыт спаррингов.

- Спарринги с Усиком носили ожесточенный характер?

- Во время спарринг-сессий я изо всех сил пытался его не разозлить. Потому что, если Саня будет ожесточаться, мне в ринге станет некомфортно.

- Какая ситуация с организацией боя на данный момент?

- 29 мая президент WBC Маурисио Сулейман постановил, что команда Стивенсона в 30-дневный срок должна договориться с моим промоутером об организации поединка. Есть время до конца июня. Если сторонам не удастся договориться о финансовых условиях проведения боя, Всемирный боксерский совет проведет торги на организацию поединка.

Там уже победит тот промоутер, который сформирует наибольший призовой фонд боя. Во время торгов в штаб-квартире WBC будут вскрываться конверты, в которых будет прописана сумма призового фонда. Кстати, в торгах могут принимать участие не только промоутеры боксеров, выходящих в ринг. По регламенту Всемирного боксерского совета, 65 процентов призового фонда достается действующему чемпиону, 35 – претенденту.

- Общался с американскими коллегами, они утверждают, что Стивенсону нужно заплатить порядка 1,5 миллиона долларов, чтобы он прилетел в Украину. А это значит, что на торгах сумма должна превышать 2 миллиона…
- Финансовые ресурсы позволяют Top Rank выиграть торги. Если Стивенсон не захочет прилетать, промоутеры могут меня сделать чемпионом без боя. То есть Стивенсона, который последнюю обязательную защиту титула проводил в 2013 году (!), могут лишить звания чемпиона мира. Но становиться чемпионом без боя не нужно ни моим промоутерами, ни мне – гонорары ведь выплачивают за проведенные поединки, а не за чемпионские титулы. Мне самому интересно, как будут развиваться события. Мы об этом узнаем через несколько недель.

- В случае, если промоутеры Стивенсона предложат провести бой в Канаде, готовы отправиться в Страну кленового листа?

- Вообще без проблем. Все понимают, что сборы с боя зависят от того, насколько платежеспособна публика, которая хочет увидеть этот бой. Реалии таковы, что в Канаде она намного более платежеспособна, чем в Украине. Это касается и продажи билетов на бой, и продажи прав на телетрансляцию. Хотя, конечно же, если бы у меня был выбор, я бы провел бой в Украине.

Ранее Гвоздик выражал сомнения в том, что бой против Стивенсона вообще состоится. Украинец подозревает, что встречи с ним канадец может предпочесть реванш против Баду Джека (21-1-3, 13 КО).

Джерело:

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 17.06.2018, 20:20
DMishaДата: Вівторок, 19.06.2018, 20:37 | Повідомлення # 209
V.I.P

Країна:
Отакої! Бій Усик-Гассієв відбудеться в Москві

Фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії у важкій вазі між українським чемпіоном світу за версіями WBC / WBO Олександром Усиком (14-0, 11 КО) та російським чемпіоном WBA/IBF Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО) пройде 21 липня в Москві (Росія).

Про це повідомив генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов на на прес-конференції.

"Суперсерія буде в Москві 21 липня, це буде старт Міжнародного дня боксу. Буде два бої: Інна Сагайдаковська проти Сесілії Брекхус і Гассієв проти Усика за Кубок Мухаммеда Алі. Це не через те, що Мурат росіянин. Суперсерія - один з головних боксерських турнірів, і нам було важливо, щоб майданчик був у Росії", - сказав Кремльов.

Джерело:

DMishaДата: П`ятниця, 22.06.2018, 19:53 | Повідомлення # 210
V.I.P

Країна:
Постол - Тейлор. Дуель поглядів

Український екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі Віктор Постол (29-1, 12 КО) зустрівся із наступним суперником британцем Джошем Тейлором (12-0, 11 КО).

Їхня битва поглядів не визначила переможця.

Сам бій відбудеться вже 23 червня у Глазго. На кону стоятиме пояс WBC Silver, а також право на зустріч з повноцінним чемпіоном WBC.

Джерело:

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024