Дата: П`ятниця, 24.08.2018, 04:27 | Повідомлення # 226
V.I.P
Країна:
Статус:
Бокс могут исключить из программы соревнований Олимпийских Игр 2020
после 2-го сентября
Как бы фанаты мирового бокса не были бы против, но наш любимый вид спорта сейчас находится на волоске от снятия с Олимпийских игр 2020 года, которые пройдут в Токио, Япония.
Казалось бы, как бокс – вид спорта, который был на каждой Олимпиаде с 1904 года, может быть в итоге исключён из соревнований? Очень просто, а виной всему этому коррумпированные судьи и организации такого типа, как AIBA, которые занимались организацией всех любительских турниров – чемпионаты Европы, Азии, Мира, Олимпийские и Азиатские игры.
Начались разговоры об исключении бокса ещё с Олимпиады в Рио-де-Жанейро в 2016 году, когда судьи были пойманы на коррупции и выносил ряд несправедливых решений, которые были освистаны как фанатами, так и представителями СМИ. Все судьи были лишены лицензии и возобновить её можно было, только если Комитет в индивидуальном порядке рассмотрит лично ваши действия.
Затем проходили Азиатские Игры в Южной Кореи, где все жаловались на предвзятое отношение и фальсификацию результатов в пользу корейских бойцов. Примеров несправедливых решений достаточно много и теперь судьям выдан последний шанс – Летние Азиатские Игры в Джакарте, Индонезия, которые стартовали 18-го августа и закончатся 2-го сентября. Если и на этот раз судейские решения будут несправедливыми и борьба с коррупцией не будет видна, Международный Олимпийский Комитет (МОК) уберёт бокс из Олимпийских Игр в Токио. Об этом сообщил президент МОК Томас Бах:
«Мы видим некий прогресс в борьбе с коррупцией в боксе, но в некоторых страна ещё не хватает честности и объективности. Поэтому, мы сохраняем за собой право исключить бокс из ОИ в Японии».
Дата: Середа, 29.08.2018, 20:06 | Повідомлення # 228
V.I.P
Країна:
Статус:
Джон Лоуренс Салліван переміг
співвітчизника-американця Домініка Маккафрі
«Мене звати Джон Лоуренс Салліван, і я можу набити морду будь-якому сучому синові в цьому закладі». Ці слова, сказані часом нетверезим голосом, були знайомі завсідникам усіх барів Бостона. Звісно, бажаючих кинути виклик відомому боксерові з часом ставало все менше.
Переконавшись, що на його владу ніхто не зазіхає, звучала наступна фраза: «Всім випивка за мій рахунок» (Салліван, до речі, перший американський спортсмен, який заробив $1 млн).
133 роки тому, 29 серпня 1885-го, Джон Лоуренс Салліван переміг співвітчизника-американця Домініка Маккафрі та увійшов в історію як перший чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за сучасними правилами маркіза Квінсберрі, розповідає боксерський оглядач Василь Танкевич.
Дата: П`ятниця, 31.08.2018, 19:35 | Повідомлення # 229
V.I.P
Країна:
Статус:
Лебедев: понимаю Усика,
но у меня есть право на бой с ним
Российский тяжеловес продолжает добиваться боя с Александром Усиком.
39-летний Денис Лебедев настаивает на своем праве сразиться с украинцем, которому принадлежат все пояса в крузервейте.
Цитата
«Я не смог принять участие в суперсерии, но по правилам WBA я остаюсь «чемпионом в отпуске» и имею право на бой против Усика. Но также я понимаю Александра, он провел классный турнир и очень хороший финальный бой», — цитирует россиянина официальный сайт промоутерской компании RCC Boxing.
«В исполнении Усика мы увидели, что означает «Его Величество Бокс», и я буду очень рад с ним сразиться, если наши промоутеры сумеют договориться».
Ранее на праве Лебедева на бой с Усиком настаивал и его промоутер Владимир Хрюнов.
Александр Усик после красивой победы над Муратом Гассиевым вступил в переговоры с британцем Тони Беллью, бой с которым состоится в Великобритании ориентировочно в середине ноября.
После этого украинец планировал переход в супертяжелый вес, но пока конкретных вариантов у него нет.
Дата: Понеділок, 10.09.2018, 08:09 | Повідомлення # 230
Адміністратор
Країна:
Статус:
ТайсонвважаєЛомаченка
найкращим боксером світу
ФотоУкрінформ-UATV
Легендарний американець поставив Ломаченка на перше місце у власному рейтингу.
Екс-чемпіон світу з боксу Майк Тайсон вважає чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA Василя Ломаченка найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.
«Хто зараз кращий незалежно від вагової категорії? Мені подобається український хлопець Василь Ломаченко. Він дуже хороший, у нього відмінний стиль. Еррол Спенс також непоганий, але мені подобається Ломаченко, він кращий на даний момент», - сказав Тайсон.
Нагадаємо, поєдинок за чемпіонський титул WBO між Василем Ломаченком та Хосе Педрасою відбудеться 1 або 8 грудня в Лос-Анджелесі.
Дата: П`ятниця, 14.09.2018, 20:38 | Повідомлення # 231
Адміністратор
Країна:
Статус:
Офіційно:
Усик - Беллью10 листопадавМанчестері
На кону будуть стояти чотири чемпіонські пояси
Відразу два промоутери Едді Хирн і Олександр Красюк сьогодні зробили офіційну заяву. Бій абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українця Олександра Усика (15-0, 11 КО) і британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) відбудеться 10 листопада. Місце зустрічі "Манчестер Арена". Контракти на бій підписані.
На кону будуть виставлені всі пояси Усика - за версіями WBC, WBA, WBO, IBF.
Бій транслюватиметься на телеканалі Sky Sports в Великобританії і DAZN_US в США.
31-річний Олександр Усик провів на на професійному рингу 15 боїв і всі виграв, 11 перемог нокаутом. У своєму останньому поєдинку Усик за очками переміг росіянина Мурата Гассіева і завоював всі чемпіонські пояси, а також став переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії.
35- річний Тоні Беллью на профі-рингу провів 33 бої - 30 перемог (20 нокаутом), 2 поразки і 1 нічия. Прославився двома поспіль перемогами технічним нокаутом над екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі британцем Девідом Хееем.
Дата: Понеділок, 17.09.2018, 20:31 | Повідомлення # 232
V.I.P
Країна:
Статус:
ОЛЕКСАНДР УСИК НАЗВАВ РОЗМІР
СВОГО ГОНОРАРУ ЗА БІЙ З ГАССІЄВИМ
Абсолютний чемпіон світу у першій тяжкій вазі, володар пояса WBC, WBA, WBO та IBF українець Олександр Усик розповів про те, скільки заробив за перемогу над Муратом Гассієвим у фіналі Всеукраїнської боксерської супер серії (WBSS).
"Це брехня. Ніяких десяти мільйонів на кону не було. Максимум - два, з яких потім оплачуються витрати на підготовку, податки і т.д. Так-так, податки з гонорарів також платяться, все "по-білому" - ті, хто цікавляться моїми заробітками, нехай відправляють офіційний запит, на який отримають докладну відповідь. Втім, я не зобов'язаний ні перед ким звітувати: яка різниця, скільки я заробляю, головне - що я не краду", - розповів боксер в ефірі програми "Вацко Light".
Зазначається, що наступним суперником 31-річного кримчанина стане британець Тоні Беллью. Бій, на кону якого стоятимуть всі чемпіонські пояси Олександра, пройде в Манчестері 10 листопада.
Дата: П`ятниця, 21.09.2018, 12:41 | Повідомлення # 233
V.I.P
Країна:
Статус:
Джошуа готовий до "обережного" бою
з Повєткіним
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) заявив, що не має цілі нокаутувати росіянина Олександра Повєткіна (34-1, 24 КО).
"Я розумію вболівальників, які дивляться бокс і хочуть бачити нокаут, який поставить крапку в поєдинку. Але в боксі головне - перемогти суперника. У кожного боксера на рингу своя стратегія, своє бачення того, як вести бій з кожним конкретним противником. Я знаю, що якщо з'явиться шанс нокаутувати Олександра, то я скористаюся ним, але я не збираюся що б то не стало нокаутувати його. Я буду розумніший, щоб в спробі перемогти нокаутом не нарватися на удар, який все змінить не в мою користь", - цитує британця BoxingScene.
Нагадаємо, бій Джошуа - Повєткін відбудеться цієї суботи, 22 вересня у Лондоні на стадіоні "Вемблі".
Дата: Неділя, 23.09.2018, 14:26 | Повідомлення # 234
V.I.P
Країна:
Статус:
Джошуа: Змусив Повєткіна
забратись звідси
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) прокоментував впевнену перемогу над росіянином Олександром Повєткіним (34-2, 24 КО).
"Дякую усім, хто зібрався на "Вемблі". Повєткін - складний суперник, але я дуже добре готувався до цього бою."
Все, що ми планували на цей бій, вдалося виконати так чи інакше. Розуміли, що коли він втомиться, він зупиниться. Так і вийшло. Я знав, що він слабкий в корпусі і переключався на нього. Але він таки відчув силу мого удару на собі. Це могло зайняти у мене сім, вісім чи дев'ять раундів, але мета була - прибрати його звідси. Можливо, кілька років тому,я б і не виграв цей бій, але тепер я на піку завдяки тренерському штабу.
Завтра ще один український боксер спробує завоювати «золото». Максим Галінічев (вагова категорія до 56 кг) зустрінеться у фіналі з Абдессамадом Аббазом з Марокко.
Зараз в активі збірної України 17 медалей на юнацькій Олімпіаді: 5 золотих, 6 срібних та 6 бронзових нагород.
Дата: П`ятниця, 19.10.2018, 13:18 | Повідомлення # 236
V.I.P
Країна:
Статус:
Усик, Ломаченко та інші:
розклад боїв українських топ-боксерів до кінця 2018 року
Українські боксери до кінця 2018-го порадують вболівальників яскравими поєдинками
2018 рік став справжнім подарунком для українських любителів боксу. Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, а Василь Ломаченко завоював новий титул чемпіона світу за версією WBA у легкій вазі.
Також чемпіоном світу став ще один український боксер: Артем Далакян завоював титул WBA у суперлегкій вазі. Але на цьому видовищні поєдинки не закінчуються.
Дата і місце бою Дерев’янченко – Джейкобс: 27 жовтня, Нью-Йорк (США).
Олександр Усик проведе свій перший захист титулів. Його суперником став британський екс-чемпіон Тоні Беллью.
Дата і місце бою Усик – Беллью: 10 листопада, Манчестер (Великобританія).
Олександр Гвоздик, тимчасовий чемпіон світу за версією WBC, спробує завоювати повноцінний пояс. Його суперником став володар титулу чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC Адоніс Стівенсон.
Дата і місце бою Стівенсон – Гвоздик: 1 грудня, Квебек (Канада).
Василь Ломаченко проведе об’єднавчий бій з чемпіоном світу в легкій вазі за версією WBO Хосе Педрасою. Переможець поєдинку забере відразу два пояси – WBA і WBO.
Дата і місце бою Ломаченко – Педраса: 8 грудня, Нью-Йорк (США).
Крім цього, екс-чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол битиметься з Мохаммедом Мінумом. Дата і місце бою поки визначаються, але відомо, що поєдинок пройде в андеркарті вечора боксу, головною подією якого стане бій Лінарес – Бронер.
Нещодавно Артем Далакян оголосив про свій добровільний захист титулу чемпіона світу за версією WBA. Українець заявив, що бій пройде до кінця 2018-го року.
Суперник, а також дата і місце бою поки невідомі.
Також, володар титулу WBO Oriental Денис Берінчик заявив, що проведе захист поясу до кінця 2018-го. Боксер повідомив, що бій повинен відбутися в грудні в київському Палаці спорту.
“Багато людей не вірили в нього перед поєдинками зі мною, але він виграв. Те ж саме і з поясом чемпіона WBC у важкій вазі – ніхто не давав йому шансів, але він його здобув. Якщо хтось може зробити сенсацію, всупереч прогнозам, то це, безумовно, може бути Беллью у поєдинку з Усиком, тому що він вже не раз перемагав всупереч прогнозам”, – заявив Хей в інтерв’ю Sky Sports.
Дата: Понеділок, 22.10.2018, 09:27 | Повідомлення # 237
V.I.P
Країна:
Статус:
Деревянченко - Джейкобс:
где и когда смотреть бой в Украине
Украинский боксер Сергей Деревянченко и американец Джейкобс проведут чемпионский бой в ночь с 27 на 28 октября.
Украинский боксер среднего веса Сергей Деревянченко (32 года) из Феодосии в субботу, 27 октября, поспорит за вакантный чемпионский пояс по версии Международной федерации бокса (IBF). Соперником нашего соотечественника станет 31-летний американец Дэниел Джейкобс (31 год).
Напомним, пояс Международной боксерской Федерации стал вакантным после того, как Геннадий Головкин (38-1-1, 34 КО) предпочел не защищать его, а провести бой против Сауля Альвареса (50-1-2, 34 КО). Деревянченко был обязательным претендентом на титул, ему в соперники назначили Джейкобса.
ГДЕ И КОГДА СМОТРЕТЬ
В воскресенье, 28 октября, в 06:25 в программе "Большой бокс" на телеканале "Интер" смотрите прямую трансляцию из США.
Бой пройдет на арене Madison Square Garden в Нью-Йорке.
Дата: Субота, 03.11.2018, 14:17 | Повідомлення # 238
V.I.P
Країна:
Статус:
Екс-чемпіон світу зробив прогноз на бій
Ломаченко і Педраси
Колишній володар титулу WBO в легкій вазі Рей Бельтран (35-8-1, 21 КО) чекає перемоги Василя Ломаченко (11-1, 9 КО) у бою з Хосе Педрасою (25-1-2, 21 КО).
Бельтран повинен був зустрітися з Ломаченко в об'єднавчому бою за титули WBO і WBA в легкій вазі, проте в серпні цього року одноголосним рішенням суддів програв Педрасі і склав з себе повноваження чемпіона світу.
«Не думаю, що Педраса доставить проблеми для Ломаченко. Василь переможе. А я хотів би провести реванш з Педрасою.
У Ломаченко є навички і стиль, а стиль творить бій. У нього є все, щоб перемогти Педрасу», - сказав Бельтран в коментарі для каналу Villainfy media на YouTube.
Бій Василь Ломаченко-Хосе Педраса за титули WBO і WBA в легкій вазі відбудеться 8 грудня в Нью-Йорку на малій арені комплексу Медісон Сквер Гарден.
Дата: Неділя, 11.11.2018, 10:15 | Повідомлення # 240
V.I.P
Країна:
Статус:
Британський боксер Тоні Беллью оголосив про завершення кар'єри
після поразки від українця Олександра Усика.
«Я програв найвеличнішому спортсмену, з яким коли-небудь виходив на ринг, бажаю йому всіляких успіхів. Для мене ж це однозначно кінець»,— сказав Беллью.
Усик переміг Беллью у ваговій категорії до 90,71 кг, нокаутувавши у восьмому раунді. Тим самим український боксер захистив звання абсолютного чемпіона світу. 35-річний Беллью раніше говорив, що бій з Усиком буде останнім у його кар'єрі.
Бій в Манчестері до 7 раунду був майже рівним. Тоні Беллью вміло захищався і непогано контратакував. Олександр Усик поступово збільшував швидкість і у 8 раунді його перевага стала тотальною. Після серії потужних ударів Белью опинився на підлозі рингу і рефері зафіксував нокаут.