FORUM TV-SATСереда
29.01.2025, 23:35

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Новини літніх Олімпійських ігор
RATVODДата: Понеділок, 23.07.2012, 10:30 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
Статус: Оффлайн
Новини літніх Олімпійських ігор

RATVODДата: Понеділок, 23.07.2012, 10:33 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:

Олімпіада -2012- Лондон

Українці можуть отримати на Олімпіаді 27 медалей

У всякому разі, так вважають іноземні ЗМІ

Українські олімпійці можуть виграти дев'ять золотих медалей - таким оптимістичним прогнозом американська газета Sacramento Bee підсумувала результати дослідження «Олімпіада і економіка 2012», проведеного інвестиційним банком Голдман Сакс.

В цілому, українські спортсмени можуть розраховувати аж на 27 медалей, пише видання. Такі надії дозволили авторам дослідження стверджувати, що Україні буде єдиною державою з ринком, що розвивається, яке увійде в десятку країн з найбільшою кількістю перемог на Олімпійських іграх в Лондоні.

Для визначення ймовірності того, що країна виграє певну кількість медалей, експерти з Голдман Сакс враховували такі чинники як прибуток, політичні умови, макроекономічну стабільність і макроекономічні показники, людський капітал, технологічний розвиток та мікроекономічну середу, пояснює видання.

За результатами аналізу, України посіла десяту сходинку рейтингу від Голдман Сакс. Випереджають її такі країни як США, Китай, Великобританія, Росія, Австралія, Франція, Німеччина, Південна Корея та Італія.

На думку експертів, найбільше економічні показники країни впливають на шанси перемоги в таких видах спорту як велоспорт, дзюдо, веслування і плавання.

RATVODДата: Середа, 01.08.2012, 12:34 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
Олімпіада - 2012

Футбольні матчі - FTA / Biss

Середа, 01 серпня 2012р.

GMT +2, ЧОЛОВІКИ

RATVODДата: Вівторок, 09.08.2016, 08:14 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
Олімпіада - 2016 - Ріо-де-Жанейро

RATVODДата: Вівторок, 09.08.2016, 08:18 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
Сергій Куліш приніс Україні

першу медаль Олімпіади-2016

Українець Сергій Куліш приніс Україні першу медаль
на Олімпіаді 2016 в Ріо-де-Жанейро!

Наш спортсмен у змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки з 10 метрів завоював срібну медаль.

Куліш досить довго лідирував в загальному заліку, але не втримав лідерство, мало не завершивши виступи ще до розподілу нагород. Однак Сергій зібрався і зумів спочатку обійти індуса Абхінава Біндра, а в боротьбі за "срібло" випередити росіянина Володимира Масленникова.

Однак поборотися за "золото" йому не вдалося. З олімпійським рекордом фіналів переміг італієць Нікколо Капріані (206,1).
Результат українця - 204,6.
Ще один українець Олег Царьков у фіналі посів восьме місце, набравши 79,7 балів.

Відразу після чудового виступу на Олімпійських іграх в Ріо наш новоспечений срібний призер Ігор-2016 з стрільби з пневматичної гвинтівки на 10 метрів Сергій Куліш розповів прес-службі Національного олімпійського комітету України, як це опинитися в олімпійському фіналі і зайняти місце на п'єдесталі пошани головного старту чотириріччя .

"Я намагався вести себе як на звичайних змаганнях і стримувати емоції. Не думав про олімпійську медаль, а намагався працювати в звичайному руслі, щоб не допустити помилок. Я просто робив свою роботу, намагаючись виконати завдання, які були поставлені напередодні цього важливого старту", - зізнався українець.

"Кожен спортсмен має мрію потрапити на Олімпійські ігри, а у мене є і Олімпійська медаль. Це дуже багато для мене значить", - додав Сергій.

ДОСЬЄ: Сергій Куліш

Народився: 17 квітня 1993 року
Тренер: Нагній Віктор Анатолійович.

Заслуги: Майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий Чемпіон України. Чемпіон Європи, багаторазовий призер Етапів Кубка світу, рекордсмен світу, Європи, України (багаторазово), призер 1-х Юнацьких Олімпійських ігор, кандидат в олімпійську збірну Лондон-2012, срібний призер Олімпіади-2016.

Sport. Segodnya

RATVODДата: Вівторок, 09.08.2016, 11:13 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
Ольга Харлан:

"Це ще не все - хочу завоювати медаль у команді"

Українка виграла "бронзу" в індивідуальних змаганнях

Ольга Харлан продовжує штампувати олімпійські медалі. "Золото"-2008, "бронза"-2012, "бронза"-2016...
У Ріо Оля їхала за індивідуальним "золотом". І стартувала впевнено, обігравши мексиканку Гонсалес – 15:8.
Потім з таким же рахунком була переможена партнерка по команді Аліна Комащук.

"Це був найскладніший бій для мене. Я трималася, щоб не плакати. Ми скільки разом працюємо. Скільки змагаємося... І досі жодного разу не зустрічалися. І ось перша зустріч на Олімпійських іграх. Це було жахливо, – згадує Харлан . – До бою ми не розмовляли, кожен думав про своє. А коли я виграла, Аліна побажала мені удачі".

У чвертьфіналі Харлан розгромила італійку Гулотту – 15:4, а далі спіткнулася на майбутній чемпіонці Яні Єгорян. Оля була якоюсь трохи скутою, невпевненою. По ходу поєдинку отримала сильний удар по руці. "Було боляче, – зізналася Оля. – Ні, це не був навмисний удар. Яна підійшла потім і вибачилася. А що зі мною трапилося, я не знаю".

Харлан програла Єгорян – 9:15.
Зате в поєдинку за "бронзу" обіграла француженку Манон Брюне – 15:10.

"Я дуже рада цій медалі. Шалено рада, що вона олімпійська. Хоча очікування були іншими. Напевно, це і зіграло якусь роль. Рада, що я з нагородою. Але це ще не все. Я хочу завоювати медаль ще в команді" , – заявила Харлан.

Sport. Segodnya

RATVODДата: Вівторок, 09.08.2016, 11:19 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
Медальний залік Олімпіади-2016

станом на 09.08.2016

Sport. Segodnya
RATVODДата: Четвер, 11.08.2016, 08:19 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
Олег Верняєвсрібний призер в багатоборстві

на
Олімпіаді 2016

Наш спортсмен лише в останній вправі
поступився дворазовому олімпійському чемпіону

Український гімнаст Олег Верняєв завівав срібну медаль у багатоборстві на Олімпіаді 2016 в Ріо-де-Жанейро.
Українець лідирував в підсумковому заліку практично до самого фінішу змагань, однак за підсумками вправи на перекладині, на жаль, випустив з рук золоту медаль. При цьому судді вперше за фінал поставили Олегу оцінку нижче 15 балів, що гарантувало б йому перемогу.

Вільні вправи Верняєв завершив з результатом 15,033 бала, вправи на коні – 15,533 бала, кільця – 15,300 бала, опорний стрибок – 15,500 бала, паралельні бруси – 16,100 бала, перекладина – 14,800 бала.
Підсумковий результат українця – 92.266 бала.

Золота медаль дісталася Кохей Утімурі (Японія) – 92.365 бала. Для нього ця медаль третя в кар'єрі після тріумфів у Лондоні-2012 і в Ріо в командній першості.

"Бронзу" з результатом 90,641 бала завоював бронзовий призер Ігор у Лондоні Макс Уитлок (Великобританія).

ДОСЬЄ: ОЛЕГ ВЕРНЯЄВ

День народження: 29 вересня 1993 року, Донецьк (22 роки)

Чемпіон світу (2014), дворазовий чемпіон Європейських ігор (2015), чотириразовий чемпіон Європи (2014, 2015, 20116)

Sport. Segodnya

RATVODДата: Четвер, 11.08.2016, 08:22 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:

станом на 11.08.2016

Медалі Ріо-2016 вже завоювали спортсмени 51-ї країни!

У Ріо-де-Жанейро завершився п'ятий день змагань на Олімпіаді-2016.

Лідерство утримує збірна США, яка вже має в своєму активі 32 медалі – 11 "золотих", 11 "срібних" та 10 "бронзових".

На другому місці, як і вчора, Китай, а на третє вийшла Японія.

Україна після вчорашнього "срібла" Олега Верняєва в багатоборстві піднялися на 30-те місце в медальному заліку.

Sport. Segodnya
RATVODДата: Четвер, 11.08.2016, 08:54 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
Українка Еліна Світолінаголовна сенсація

тенісного турніру
Олімпіади-2016

Краща українська тенісистка в Ріо обіграла кращу тенісистку світу
і закохала в себе бразильських фанатів

Краща українська тенісистка 21-річна Еліна Світоліна в ніч на середу за київським часом здобула перемогу, яку експерти вже назвали найважливішою в її кар'єрі! На олімпійському тенісному турнірі в Ріо вона здолала кращу тенісистку світу – американку Серену Вільямс, яка 22 рази перемагала на турнірах "Великого Шолома" і в Бразилії захищала свій титул олімпійської чемпіонки.
Рахунок – 6:4, 6:3.

Дорога до медалі для Еліни відкрита! Українка дякує публіку, яку закохала в себе під час матчу, кидає м'ячики на трибуну, а вболівальники викликають її на біс в центр корту. Ця гра може стати найяскравішою на тенісному турнірі!

"Відчуття неймовірні! А все ще не можу повірити, що матч завершений і він – в мою користь!", – Скаже відразу після матчу Світоліна, з якою останнім часом працює екс-перша ракетка світу бельгійка Жюстін Енен.

Світоліна стала першою українською тенісисткою в історії, що вийшла в чвертьфінал Олімпійського тенісного турніру в одиночному розряді. Але для того, щоб завоювати медаль, Еліні має бути виграти ще два поєдинки, а для завоювання "золота" – три. Наступний матч – проти чеської тенісистки Петри Квітової: вони зустрічалися між собою тричі і поки рахунок 2:1 на користь Петри, поки...

За свою кар'єру Світоліна заробила на корті більше 3 мільйонів доларів (якщо точно – $ 3 152 490). На Олімпіаді тенісистки не отримують призові за перемоги – лише за медалі. Але для Еліни це і не важливо:

"Я не граю за призові. Я граю за батьківщину"

У рейтингу тенісисток світу Світоліна займає поки 20-е місце, а її найкраще досягнення – 14-е місце. Почала кар'єру в 2010 році і з того часу лише покращує свої позиції. Її рейтинг на кінець року: 2010 рік – 498-е місце, 2011 рік – 269-е місце, 2012 рік – 156-е місце, 2013 рік – 40-е місце, 2014 рік – 29-е місце, 2015 рік – 19 -е місце.

Еліна Світоліна народилася в Одесі, однак зараз "резиденція" першої ракетки України – Харків, де її підтримує місцевий бізнесмен. У свій 21 рік Світоліна вже виграла 4 турніри WTA в одиночному розряді і 2 – в парі, а також 9 турнірів нижчої категорії – ITF.

ЕЛІНА СВІТОЛІНА: "ДУМАЮ, ДЛЯ СЕРЕНИ ЦЕ – ШОК!"

- Еліна, які емоції після переможного розіграшу.
- Відчуття, що я зробила це. Я більше була сконцентрована на тому очку. Вигравши його я не вірила, що це все. Думала, що далі ще треба грати.
- Ви згодні, що це історична перемога?
- Неймовірні відчуття. Я до кінця намагалася не думати про перемогу, намагалася постійно перебувати в моменті, думати тільки про наступні м'ячі. І мені це дуже допомогло.
- Для Серени – це шок?
- Думаю так.
- Як вдавалося зберігати холоднокровність в настільки складному матчі?
- Я намагалася тримаються. Мені вдалося зберігати концентрацію з початку і до кінця. Це дуже важливо. Були маленькі випади з мого боку. Але вони були короткими, не так як у Серени.
- П'ять подвійних Серени – це наслідок вашої холоднокровності?
- У неї трапляються такі моменти, я очікувала, що у неї може бути спад. Головне було тримати свою концентрацію. Грати кожен м'яч як останній і самій атакувати.
- Коли побачили, що у вас Серена по сітці, не було думки, що краще було б з нею зустрітися у фіналі?
- Так не думала, але зізнаюся, що мені не пощастило. Все-таки я не низько посіяна, щоб зустрічатися в 1/8 фіналу з першою ракеткою. Але нічого, я вийшла і виграла. Краще обіграти першу ракетку, ніж когось іншого. Ти тренуєшся, працюєш для таких моментів.
- Ви під час гри, щось собі постійно повторювали.
- Було. Але я не скажу, що говорила.
- У чвертьфіналі зустрінетеся з Квітовою.
- Поки не думаю про цей матч. Вона дуже незручний суперник. Шульга. Але я нічого особливого не роблю. Намагаюся грати в свою гру. Головне грати самій.
- Чому для вас перемога на Олімпіаді важливіша успіхів на "Великому шоломі"? Багато тенісистів вважають навпаки, адже на Іграх немає призових.
- Для мене Олімпіада важливіша, тому що в Україні більшість людей цінує більше олімпійське "золото", ніж перемоги на "Великому шоломі". Не думаю, що багато хто в Україні знає, що таке "Великий шолом". Я не граю за призові. Я граю за батьківщину.

Sport. Segodnya

RATVODДата: П`ятниця, 12.08.2016, 05:54 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
Артем Блошенко програв сутичку

за бронзову медаль на
Олімпіаді 2016

Українець поступився чинному чемпіону світу Рюносуке Хага

Український дзюдоїст Артем Блошенко, який виступає у ваговій категорії до 100 кг, не зумів завоювати бронзову медаль на Олімпіаді 2016 в Ріо-де-Жанейро.

У поєдинку за бронзу українець зустрічався з чинним чемпіоном світу японцем Рюносуке Хага. На жаль, наш спортсмен не впорався з іменитим суперником і залишився без медалі.

Sport. Segodnya

RATVODДата: П`ятниця, 12.08.2016, 06:01 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
Еліна Світоліна поступилася Петрі Квітовій

на Олімпіаді 2016

Наша тенісистка припинила виступи в одиночному розряді

Українська тенісистка Еліна Світоліна не змогла продовжити свою переможну серію на Олімпіаді 2016 в Ріо-де-Жанейро.
У поєдинку 1/4 фіналу українка поступилася чеській тенісистці Петрі Квітовій – 2: 6, 0: 6.

Нагадаємо, в попередньому раунді Світоліна сенсаційно переграла кращу тенісистку світу Серену Вільямс, ставши справжньою героїнею тенісного турніру в Ріо.

Sport. Segodnya

RATVODДата: П`ятниця, 12.08.2016, 06:11 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:

станом на 12.08.2016

Українські спортсмени поки не радують високими місцями.

Sport. Segodnya
RATVODДата: Субота, 13.08.2016, 15:01 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
Плавець Андрій Говоров зайняв

п'яте місце на Олімпіаді 2016

Дистанцію 50 метрів вільним стилем виграв американець Ервін

Американський плавець Ентоні Ервін завоював "золото" на дистанції 50 метрів кролем на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

У п'ятницю 35-річний олімпійський чемпіон Сіднея-2000 Ервін проплив дистанцію за 21,40 секунди. "Срібло" завоював олімпійський чемпіон Лондона-2012 на цій дистанції француз Флоран Манаду (21,41), "бронза" у іншого представника США Натана Едріана (21,49).

Українець Андрій Говоров фінішував на п'ятому місці (21,74).

Sport. Segodnya

RATVODДата: Субота, 13.08.2016, 15:02 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:

станом на 13.08.2016

Медалі Ріо 2016 вже завоювали спортсмени 63-х країн!

У Ріо-де-Жанейро завершився сьомий змагальний день на Олімпіаді-2016.

Лідерство утримує збірна США, яка вже має в своєму активі 50 медалей – 20 "золотих", 13 "срібних" та 17 "бронзових". На другому місці, як і вчора, Китай (37 медалей), а на третє вийшла Великобританія (22 медалі). Всього медалі Ігор 2016 вже завоювали спортсмени 63 країн!

Українські спортсмени поки завоювали три медалі: "срібло" у гімнаста Олега Верняева і стрілка Сергія Куліша, "бронза" – у фехтувальниці Ольги Харлан. Наша країна в медальному заліку йде на 42-му місці разом з Кубою.

Sport. Segodnya
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2025