Дата: Субота, 12.09.2009, 22:35 | Повідомлення # 3
Адміністратор
Країна:
Статус:
Результати нашого опитування:
------------------------------------------------------------------------- *Всім дуже вдячний за участь .,особисто мене зацікавило з цього 10% користувачів, які взяли участь в опитуванні,- а саме: якими тюнерами вони користуються?
Дата: Неділя, 13.09.2009, 00:16 | Повідомлення # 4
Адміністратор
Країна:
Статус:
Мене також зацікавили ці 10% користувачів. Висловлюю і я вдячність тим 115 користувачам, які на даний час взяли участь в опитуванні. Ще є прохання до користувачів, висловлювати побажання в цьому розділі про включення на форум моделей тих тюнерів , на які відсутня програмна підтримка на нашому форумі. Ми , по можливості, врахуємо всі Ваші побажання.
Дата: Четвер, 30.12.2010, 11:39 | Повідомлення # 8
V.I.P
Країна:
Статус:
Quote (RIZIK)
МОДЕРИ створіть будь- ласка тему Список Українських та Російських каналів (таблиця)
Така тема вже існує , можете підредактувати список і викласти його. Списки з других ресурсів будуть видалені!! "Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
Дата: Вівторок, 03.05.2011, 19:56 | Повідомлення # 11
V.I.P
Країна:
Статус:
За баннер на форумі адміністрації спасибі!,мені він сподобався! А от було б не погано повернути на форумі забарвлення нікнеймів відповідно до рангу,а то помітив що воно пропало останні дні
Дата: Понеділок, 25.07.2011, 10:40 | Повідомлення # 13
Адміністратор
Країна:
Статус:
Прохання до користувачів форуму,якщо Ви помітили бите ( не робоче) посилання повідомте про це модератору або напишіть тут вказавши місце-знаходження посилання. Sat-Integral S-1237 HD Able