| FORUM TV-SAT | Вівторок 10.02.2026, 08:54
Вітаю Вас Гість | RSS |
|
 |
|
| |
|
|
|
|
Увага! Проводиться набір модераторів форуму!
| |
| RATVOD | Дата: Понеділок, 24.05.2010, 16:30 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Увага !!!
Адміністрація Форуму tv-sat.at.ua проводить набір модераторів розділів!
Якщо Ви маєте бажання стати м о д е р а т о р о м форуму, то Ви повинні відповідати наступним вимогам:
1. Добре володіти знаннями в розділі, який хочете модерувати. 2. Слідкувати за розділом і його наповненням. 3. Відповідати на поставлені користувачами запитання. 4. Систематично відвідувати форум. 5. Приймати активну участь в загальному розвитку форуму.
Усім бажаючим допомагати в розвитку форуму прохання відписуватися у цій темі, вказуючи назву розділу для модерування.
З повагою, Адміністрація форуму tv-sat.at.ua
|
|
|
|
| satBuffon | Дата: Вівторок, 25.05.2010, 00:11 | Повідомлення # 2 |
V.I.P
Країна:
Статус: 
| Я пропоную свою кандидатуру на посаду модератора розділу Тюнери Openbox.
|
|
|
|
| KiberK | Дата: Неділя, 25.07.2010, 21:38 | Повідомлення # 3 |
житель форуму
Країна:
Статус: 
| Пропоную себе, як модератора розділів: Тюнери GLOBO, OPTICUM, Тюнери з емулятором, Тюнера нема в списку ?, Не знаєте де запитати?, а взагалі я можу модерувати будь - який розділ ,якщо потрібно, крім HDTV ресівери ....
Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 25.07.2010, 22:44 | Повідомлення # 4 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| В нас на форумі закріплення модераторів за розділами форуму не заведено. Модерування проводиться всіх розділів ( по можливості ).
|
|
|
|
| KiberK | Дата: Понеділок, 26.07.2010, 09:20 | Повідомлення # 5 |
житель форуму
Країна:
Статус: 
| Quote (RATVOD) В нас на форумі закріплення модераторів за розділами форуму не заведено. Модерування проводиться всіх розділів ( по можливості ). Та я не проти, просто у деяких розділах повідомлення мої зявляються рідко, уви, но з Dreambox, AZBoz, IPBox справи не мав.
Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Понеділок, 26.07.2010, 09:27 | Повідомлення # 6 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Ви не зовсім правильно зрозуміли. Модерувати всі розділи не обов"язково. Модерування проводиться в тих темах і розділах, які знаєте.
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Вівторок, 04.11.2014, 19:33 | Повідомлення # 7 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Адміністрацією Форуму tv-sat.at.ua проводить набір модераторів розділів!
Умови до кандидатів викладено в Повідомленні # 1
|
|
|
|
|
|
|