FORUM TV-SATСубота
27.07.2024, 08:54

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • »
МУЗИЧНІ канали на SAT TV
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:14 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Музичні канали

на SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: П`ятниця, 09.10.2009, 12:36 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Музичний телеканал Eska TV

віщатиме відкрито протягом 2-3 тижнів

Музичний канал Eska TV без будь-яких оголошень,
припинив кодування сигналу на супутнику
Hot Bird 6 (13°E).

Теоретично, зараз доступ до каналу мають всі зацікавлені, але прийом можливий виключно на ресівери HD, оскільки канал хоча і передається в MPEG-2/SD, але весь транспондер використовується для телеканалів DVB-S2, по-цьому для перегляду каналу знадобиться HD приймач.

В даний час невідомо скільки продовжиться відкрите мовлення - чи буде це тимчасово або канал в найближчому майбутньому знову закодують.

Технічні параметри:

Hot Bird 6 (13°E)
10,834 GHz, V, SR:27500, FEC:3/4; DVB-S2/8PSK

ID: Eska TV
PID V: 532 (MPEG-2/SD)
PID A: 632
PID PCR: 532
SID: 3515
PID PMT: 1015
Кодування: відкрито, зазвичай Conax CAS7

Польський новинний ресурс satkurier.plуточнив
у представника
ITI Neovision про відкрите мовлення каналу Eska TV.
Відкрите мовлення продовжиться протягом 2-3 тижнів, це пов'язано з технічними змінами які вносить TVN.

www.sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: Понеділок, 12.10.2009, 13:46 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Africabox TV - новий музичний телеканал з Африки

Africabox TVє новим каналом, який віщає африканську музику 24 години в добу 7 днів в тиждень.
Телеканал доступний в рамках телевізійної послуги ADSL Free у Франції.

В майбутньому канал з'явиться також в пропозиціях французьких платформ Orange і SFR.

Представництво Africabox TV знаходиться у Франції.

У програмній сітці Africabox TV досить інтерв'ю, концертів і кліпів. Головною метою каналу є розширення свого мовлення у всьому світі для того, щоб африканська діаспора в багатьох країна мала доступ до каналу.

Інтернет сайт: www.africaboxtv.com

www.sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 15:22 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
ДЕКІЛЬКА МІСТ ЗАЛИШИЛИСЯ БЕЗ MTV РОСІЯ

Глядачі в подиві, з якої причини відключили MTV.

MTV Росія орендував станції для ефірного мовлення в перерахованих містах в холдингу «Медіа Опе». В результаті злиття активів «АФ Медіа Холдинг», що володіє телеканалами «7ТВ» і «МУЗ-ТБ», і «Медіа Оne», керівництвом нової медіа-групи було прийнято рішення про трансляцію на наявних частотах одного з телеканалів холдингу - МУЗ-ТБ.

Сумарний вклад ефірного мовлення в цих містах в національне мовлення MTV складав порядка 6-8%.
Менеджмент телеканалу приймає екстрені заходи по доставці сигналу до глядачів альтернативними способами, у тому числі за допомогою кабельних мереж в містах. В даний час мовлення каналу здійснюється у всіх крупних мережах вказаних міст (у тому числі «Ер-телеком», «Мультінекс», «УфаНет», «ЕРОС»), а також сигнал MTV включений в мережі «Стрім ТБ».

Юлія Яковлєва
tv-digest.ru


RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 15:25 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
RU Music - кращий музичний канал України !

Шановні телеглядачі, колеги і друзі! Колектив музичного телеканалу RU MUSIC квапиться поділитися з вами приємною новиною. За результатами глядацького голосування авторитетного інформаційно-аналітичного журналу про телебачення "Mediasat" наш телеканал став першим в номінації "Кращий музичний телеканал". І до цієї винагороди ви, наші партнери, колеги і друзі маєте своє безпосереднє відношення. RU MUSIC виправдав це звання і обіцяє тримати таку ж позицію і надалі часу!

rumusic.tv


RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 15:43 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Музична мережа Last.fm запустить телеканал

Стало відомо, що музичний сервіс Last.fm незабаром запустить власний телеканал Last.TV,
який працюватиме як в Інтернеті, так і оффлайн.

Популярний потоковий музичний сервіс Last.fm планує розширити свій бренд, запустивши новий телевізійний канал.

Як повідомляє Music Week, новий сервіс Last.TV буде доступний таким, що всім бажає як в Мережі, так і оффлайн. Проте перший час трансляція буде запущена лише на головному сайті Last.fm.

Сервіс Last.fm був куплений компанією CBS в 2007 р. за 0 млн. За допомогою запуску Last.TV він має намір збільшити популярність цього бренду по всьому світу і розширити свою аудиторію.

Згідно наявної інформації, спочатку Last.TV пропонуватиме глядачам перегляд музичних фестивалів в Європі. Запуск нового каналу повинен відбутися вже в січні 2009 року.

Антон Труханов
newsland.ru


RATVODДата: Неділя, 15.11.2009, 20:19 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
QTV, M1 і М2 - перепозиціоніруються

Ряд каналів QTV, M1 і М2, які входять в телегрупу StarLightMedia збираються перепозиціоніруваться.
Про це було заявлено на сьогоднішній конференції групи.

Канал QTV планує завершити перепозиционирование вже до січня 2010 року. «На каналі QTV буде зменшений градус провокационности і з'являться серіали», - підкреслив генеральний директор СТБ Володимир Бородянський.

Канали М1 і М2 також готують зміни. За словами голови правління каналу М1 Олександра Асаулюка, в грудні цього року канал М1 планує перезапустити програму Guten morgen. На М2 з'явиться більше італійської музики і «старої доброї долі».

У StarLightMedia входять: Новий канал, ICTV, СТБ, QTV, М1 і М2. Доля групи в І півріччі 2009 років, по аудиторії люди у віці 18+ в містах з населенням 50 тыс+: 25%, по аудиторії 14-49, 50 тыс+ - 33,3%. Гендиректор StarLightMedia - Олександр Богуцкий.

mediabusiness.com.ua


RATVODДата: Понеділок, 23.11.2009, 21:36 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Перший музичний Білорусь міняє формат

До Білорусі нарешті прийде популярний телепродукт від «СТС Медіа»

23 листопада Перший музичний телеканал міняє формат.
Про це повідомив генеральний директор телеканалу Валерій Кравчук 13 листопада на прес-конференції в Мінську.

За його словами, канал почне транслювати російські багатосерійні фільми, розраховані на молодіжну аудиторію: «Ранетки», «Батькові дочки», «Кадетство», телепроект «6 кадрів». Серіали куплені в російського телеканалу СТС, який успішно транслював їх в Росії і Україні. Проте творцями цих фільмів є білоруси: колишні учасники КВН Леонід Купрідо, Віталій Шляппо, Олексій Троцюк, режисер Сергій Арланов під керівництвом генерального продюсера В'ячеслава Муругова.

В центрі серіалу «Батькові дочки» - взаємини батька-одинака з п'ятьма дочками. Фільм є володарем двох статуеток російської телевізійної премії «Тефі-2008» в номінаціях «Ситком» і «Продюсер фильма/сериала», а також двох статуеток «Тефі-2009» в номінаціях «Ситком» і «Сценарист телевізійного художнього фільму або серіалу». На основі подій фільму в світ вийшла книга «Батькові дочки» в п'яти частинах.

«Кадетство» розповідає про сучасних суворовців з їх багаточисельними традиціями, жартами, розиграшами, проблемами. У Росії серіал став найпопулярнішим серед фільмів, які транслювалися з 20.00 до 21.00.

Серіал «Ранетки» присвячений життю п'яти учениць старших класів звичайної московської школи, які повинні об'єднатися в шкільну рок-групу. У Росії його поглянули близько половини дівчат і третина хлопців 11-17 років.

Телепроект «6 кадрів» - це популярне телевізійне шоу з комедійних мініатюр. Всі скетчі виконують шість акторів. У Росії молодіжна аудиторія серіалу перевищила 50 %.

Як завірив Кравчук, канал збереже музичну складову ефіру. Кліпи, відібрані авторським колективом телеканалу, транслюватимуться в денному ефірі. З 23.00 до 7.30 канал транслюватиме плей-лист кліпів по замовленнях глядачів.

Нова ефірна політика дозволить розширити аудиторію телеканалу в п'ять разів, розраховує директор. Якщо зараз основна аудиторія - дівчата приблизно 25 років, то з трансляцією серіалів інтерес до Першого музичного може виникнути у людей постарше, а також у підлітків і дітей, сподівається Кравчук.

Коментар TV.TUT.BY
Нарешті і телеглядачі Білорусі зможуть оцінити телепродукт медіахолдингу «СТС Медіа» (телеканали компанії - СТС, «Домашній», ДТВ - не поширюються на території нашої країни за допомогою ефірного або кабельного мовлення). Нагадаємо, «СТС Медіа» вже давно планує вийти на білоруський ринок - газета «Коммерсант'» повідомляла про це ще в лютому поточного року. У березні в своєму блозі на Naviny.by про ці плани холдингу розповів і Олександр Зімовський, голова Белтелерадіокомпанії. А в серпні «Комерсант» заявив про найбільш вірогідного партнера по виходу до Білорусі - телеканалі «БелМуз ТБ». «Російська компанія надасть свій контент і інвестиції, місцевий канал - технічну базу. Що набрала чинності в лютому цього року нова редакція закону Республіки Білорусі «Про ЗМІ» забороняє іноземцям володіти більше 30 % статутного фонду ЗМІ», - роз'яснює «Комерсант».

Цікаво, що другого жовтня в прес-центрі газети «Комсомольська правда в Білорусії» директор Дирекції телеканалу «ЛАД» Сергій Кухто на питання, чи можливий показ програм СТС в ефірі «Ладу», відповів: «З каналом СТС ведуться переговори, я сподіваюся, найближчим часом вони завершаться успішно».

ДОВІДКА:
«СТС Медіа» управляє телеканалами СТС, «Домашній» і ДТВ, чия сукупна середньодобова доля аудиторії серед глядачів старша за чотири роки, за даними TNS, в апреле-июне дорівнювала 13,4 %. Виручка в першому півріччі 2009 років - 8 млн (-29% до аналогічного періоду минулого року), чистий прибуток -,6 млн (-41%). Капіталізація на NASDAQ на шосте серпня цього року - біля,97 млрд. Основні акціонери - Modern Times Group (39,4%), «Альфа-групп» (26%), FMR Corp. (5,8%), Олександр Роднянський (5,4%).

Анастасія ЯНУШЕВСЬКАЯ, БЕЛАПАН
Андрій КАРЕЛІН, портал «Телебачення Білорусі»

TV.TUT.BY


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 11:40 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Польський музичний канал Rebel TV

почав тестове мовлення

1 грудня, новий польський музичний канал Rebel TV почав тестове мовлення. Зараз тестове мовлення здійснюється із з транспордера оператора GlobeCast на супутнику Hot Bird 6 (13 гр.с.д.).

Початок повноцінного мовлення запланований на 15 грудня 2009 року.

Мовлення каналу буде здійсняться у відкритому вигляді, отже він буде доступний як для індивідуального прийому, так і для абонентів супутникових платформ, які розташовані на супутнику Hot Bird 6 (13 гр.в.д.).

Технічні параметри:
Hot Bird 6 (13E)
11,585 GHz, V, SR:27500, FEC:3/4; DVB-S/QPSK

Rebel TV - це цілодобовий музичний телеканал, який присвячений доля музиці, фільмам про зірки доля сцени, прямим трансляціям з концертів, інтерв'ю, що супроводяться.

www.sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 12:05 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Муз-ТВ і MTV перестануть бути

музичними каналами

Недавно на одному з головних музичних російських каналів MTV сталися важливі кадрові перестановки. Генеральний директор Олексій Ефімов покинув своє крісло, тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора музичного каналу «MTV Росія» призначений Роман Саркисов, який поєднає нову посаду з постом гендиректора телеканалу «2х2». Глядачам прекрасно помітно, що за останні роки MTV Russia перетворився з чисто музичного каналу в розважальний. Доля серіалів, телепередач і шоу складає на даний момент 80% (!) ефіру, хоча раніше в основі «сітки» були музичні кліпи. Кореспондент «Нашої Версії» розбиралася, чи можливо в найближчій перспективі повернення вітчизняного MTV до своїх витоків.

Що з'явилися з різницею в два роки музичні «МУЗ-ТБ» і MTV Russia в кінці 1990-х відразу оволоділи увагою молоді. Перші декілька років тут крутили музичні кліпи 24 години в добу, але поступово телепродукція стала мінятися. Як вважають експерти, розвага - це масовий жанр, який цікавий глядачеві, тоді як кліпи - доля невеликого прошарку меломанів. Ще недавно обоє каналу прагнули поєднати музичний і розважальний контент, але останній почав явно домінувати.

У результаті мільйонам російських меломанів зараз доводиться несолодко: поглянути відеоролики улюблених виконавців можна або в Інтернеті, або на платних супутникових каналах. В зв'язку з цим недивно, що кількість останніх з кожним роком зростає - зараз їх вже більше 30.

«Зараз криза: у людей проблеми в житті, вони намагаються знайти вихід в розвагах, - розповів колишній генеральний директор MTV Олексій Ефімов. - Російський MTV не відразу це усвідомив, весь час намагався схрестити наявність музичного продукту і розважального. І складався парадокс: канал сприймають як музичний, а рейтинги приносили лише розваги. Тому я, коли зайняв свій пост, спробував зробити канал розважальним - ми майже відмовилися від музики».

На ділі вирішальним чинником у виборі залишаються рекламодавці, які в Росії абсолютно не зацікавлені ставити рекламу в проміжку між кліпами. Навіть не дивлячись на те, що в MTV і «Муз ТБ» дуже приваблива структура аудиторії - вона складається з молоді до 20-35 років, - це саме ті глядачі, які є найактивнішими користувачами реклами. У результаті зараз рекламний ефір каналів розпродається на 100%. Загалом, вочевидь, що в гонитві за цифрами рейтингів і рекламними прибутками музичне телебачення, по суті, підміняє свій власний формат.

«Музичне телебачення у всьому світі виглядає зараз досить жалко: і від того розквіту, який був в 80-90 роки, зараз мало що залишилося, - розповів «Нашій Версії» відомий музичний критик Артемій Троїцкий. - Це зв'язано і із загальною кризою в музичній індустрії, і з творчою кризою популярної музики у всьому світі, і з тим, що справжні меломани перестали дивитися музичне телебачення». Що ж, напевно, так воно і є, ось тільки в Росії зміна жанру, як завжди, сталася глобальніший, ніж на останньому світі. Якщо в Європі і Америці кліпи погано-бідно йдуть по музичних каналах у будь-який час, то в нашій країні їх можна побачити лише вночі. У прайм-тайм MTV-Russia і «МУЗ-ТБ» показують всі - шоу, ігри, серіали, мультфільми, лише не власне музику.

«Найближчими роками ситуація продовжить мінятися, - упевнений аналітик комерційного телерадіомовлення Денис Соколов. - В ефірах MTV і «МУЗ-ТБ» з'являтиметься все більше програм, що не мають відношення до музики. Пояснюється це просто: на ринку музичного телебачення, сьогодні склалася тенденція до переважання розважальних передач над музикою. Рейтинг в програм вище за відсотки на 20. Оскільки MTV і «МУЗ-ТБ», природно, хочуть заробляти, кількість кліпів в ефірі неминуче зменшуватиметься». При цьому, як упевнений експерт, умови ліцензії на мовлення обоє каналу все ж дотримують: 30% контента тут віддано передачам, що потрапляють під визначення «музичні». Що транслюється під цим соусом - питання інший.

У результаті мільйонам російських меломанів зараз доводиться несолодко: поглянути відеоролики улюблених виконавців можна або в Інтернеті, або на платних супутникових каналах. В зв'язку з цим недивно, що кількість останніх з кожним роком зростає - зараз їх вже більше 30. Туди доводиться вирушати і самим музикантам: у пошуках слави багато хто викладає свої ролики відразу в Мережу, хтось платить за ротацію по спеціалізованих мережах. Експерти переконані: пройдет ще декілька років - і музичних федеральних каналів в Росії не залишиться зовсім. Точно так, як і не стане незабаром і загальнодоступних спортивних каналів. Індустрія цілодобових телерозваг в нашій країні вимагає все нові жертви.

Марія Чеськис
«Наша Версія»


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 12:33 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
RU.TV ОДЯГАЄТЬСЯ ПО СЕЗОНУ

4 рази в рік з часом роки міняється і оформлення телеканалу RU.TV! Так сталося і в ніч з 30-го листопада на 1-х грудня! На зміну глянсовим навушникам і різноколірному синтезатору прийшло апетитне вафельно-шоколадне морозиво. Покуштуйте телеканал RU.TV на смак! І не бійтеся захворіти - наше морозиво зігріває Вас 24 години в добу 7 днів в тиждень!

ru.tv


RATVODДата: Середа, 09.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Телеканали «Ru Music» і «News One»

переходять на супутник «Amos-2»

За повідомленням департаменту розвитку мережі телеканалів RU Music і News One, для поліпшення якості супутникового мовлення даних телеканалів і полегшення прийому телеканалів кабельними операторами, прийнято рішення про переклад мовлення з супутника «HELLAS SAT - 2» на супутник Amos 2 (4° з.д.).

У зв'язку з цим, о 0 годині 00 хвилин 21 грудня 2009г. (в ніч з 20 на 21 грудня) почнеться мовлення телеканалів RU Music і News One з супутника Amos 2 (4° з.д.).

Паралельне мовлення з супутника «HELLAS SAT - 2» триватиме до 1 січня 2010 р.

Звертаємо Вашу увагу, що телеканали RU Music і News One з 21.12.09 знаходитимуться в пакеті Spacecom на місці телеканалів К1 і К2, які припиняють мовлення на Amos 2 і переходять на супутник Amos 3. Video/Audio PID інформація залишається без змін, перенастроювання приймального устаткування не потрібне.

ПАРАМЕТРИ ПРИЙОМУ З СУПУТНИКА «Amos 2»:

Супутник - «Amos 2»
Орбітальна позиція: 4° західної довготи
Формат мовлення: MPEG-2
Частота прийому: 10.722 Мгц
Символьна швидкість: 27.500 Мсимв/сек
Корекція помилок:3/4
Поляризація: горизонтальна

РОЗСИЛКА КАБЕЛЬНИМ ОПЕРАТОРАМ


RATVODДата: Четвер, 10.12.2009, 19:05 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Весною 2010 року стартує

HD версія каналу Mezzo

Французький музичний канал Mezzo з початку грудня змінив свій логотип. Сьогодні про це офіційно було повідомлено представником каналу. Також Mezzo ввів сучасну технічну новину - почав мовлення у форматі 16:9, що особливо благотворно позначиться на перегляді глядачами, що мають сучасні плоскопанельні дисплеї.

Канал Mezzo має широкий обхват аудиторії і поширюється в багатьох європейських країнах. З супутника глядачам Центральної і Східної Європи він доступний у складі платформи Digi TV у складі Базового пакету каналів. Також він присутній у складі пропозицій таких DTH операторів, як: НТВ-плюс (36Е), CanalSat, Canal Digitaal, Digital+, TV Vlaanderen (19.2°E), Cyfra+, Nova Hellas, і Orange (13°E), Digiturk (7E), My TV (0.8 ° W), T-Home (4°W) і TV Cabo і Meo (30°W).

Канал Mezzo на європейському телевізійному ринку працює в течію вже 17 років і за цей проміжок часу він здобув популярність, в основному, серед культурологічної частини глядацької аудиторії. Канал доступний для 16 мільйонів сімей в 39 країнах. Його репертуар складають програми таких жанрів, як: опери, балету, концерти класичної і джазової музики, танцювальні програми, документальні фільми і інші програми, аналогічні за змістом. У рік на Mezzo транслюється до 500 годин нового ексклюзивного контента.

За даними соціологічного дослідження, даний канал особливо популярний серед глядацької аудиторії старше 35 років (88%), і в основному - серед чоловічої її половини (61%). Канал Mezzo належить компанії Lagardère Active.

Технічні параметри прийому:

Thor 5 (0.8°W), 11.785 ГГц, Н, SR-28000, FEC-5/6, DVB-S.
Service ID: 3510
Video PID: 4050
Audio PID: 4051 (французська)
Кодування: Nagravision 2, 3

Mezzo HD, мабуть, вийде на ринок в березні 2010 (остаточна дата його старту ще не визначена). Зараз в цьому сегменті телевізійного ринку вже віщають два канали, аналогічні по соднржанию: Brava HDTV і Classica HD. Перший з них глядачі в Чеської і Словацької Республік можуть бачити завдяки присутності у складі пропозиції на супутниковій платформі Skylink. Цей канал поступово розширює і швидко завойовує нову аудиторію в Європі. Недавно він з'явився французькою мовою у складі пропозиції супутникового DTH оператора CanalSat. Другий канал - Classica HD в основному, призначений для немецкоговорящей аудиторії і початків своє мовлення порівняно недавно.

В даний час ще остаточно не ясно, які оператори включають канал Mezzo HD в свою пропозицію. Відповідно до запланованої програми його локалізації, готується до введення в експлуатацію сервіс підтримки DVB субтитрів для мовлення на французькому, російському і польському ринках.

Переклад: yorick
Джерело: Sat-Digest


RATVODДата: Неділя, 13.12.2009, 15:24 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Пакет TV for mig для Данії

Німецький пакет DTH Fernsehpaket який доступний для абонентів в Німеччині, Австрії і Швейцарії
на супутнику Eurobird 9 (9E) з'явився тепер також і в Данії під назвою TV for mig.

Данський дистрибютор HPT APS пропонує музичні канали volksmusik.tv і TVCountry, вони будуть доступні на супутнику як платні канали.
volksmusik.tv це німецька музика pop і folk, а TVCountry запропонує музику кантри із Сполучених Штатів, Німеччини і Австрії . Після виходу на данський ринок Fernsehpaket розширюватиме свою діяльність на останні країни Європи а не лише німецькомовних .

джерело: rapid tv news


RATVODДата: П`ятниця, 18.12.2009, 16:49 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28423
Статус: Оффлайн
Телеканал "Ru music" на Sirius 4.

Телеканал "Ru music" 1 січня з'явиться на супутнику Sirius 4.

Як повідомляє телеканал "Ru music" з першого січня 2010 року, телеканал почне своє мовлення
з супутника Sirius 4. 5Е у відкритому вигляді.

www.sat24.ru


kozakuaДата: П`ятниця, 18.12.2009, 19:49 | Повідомлення # 30
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
RU Music і News One переходять на супутник «Sirius 4»

З 1 січня 2010р. телеканали RU Music і News One починають відкрите мовлення на супутнику Sirius 4 (4,8Е).

Мовлення даних каналів знаходитиметься на місці телеканалів Enter Film і Enter Music, які припиняють мовлення на Sirius 4 і переходять на супутник Amos 3.

З супутника HellasSat-2 паралельне мовлення продовжуватиметься на протязі січня 2010 року.
Раніше також повідомлялося, що мовлення каналів переноситься на супутник Amos 2, але в останню мить керівництво каналів зупинило свій вибір на супутнику Sirius 4.

Технічні параметри: Супутник - «Sirius 4»
12,073GHz, Н, SR:27500, FEC:3/4, відкрито


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
  • Сторінка 2 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024