FORUM TV-SATНеділя
08.09.2024, 04:41

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
МУЗИЧНІ канали на SAT TV
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:14 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Музичні канали

на SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: П`ятниця, 18.12.2009, 20:01 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Телеканал A-ONE попав в мобільні телефони



Перший Альтернативний Музичний Телеканал A-ONE завжди йде в ногу з передовими технологіями і розширює можливості мовлення різними способами. Із запуском в тестовій експлуатації послуг мобільного телебачення стандарту DVB-H Телеканал A-ONE зможуть побачити всі абоненти «Білайн» і користувачі мобільних телефонів Samsung P960, які позиціюють як «перший слайдер з підтримкою мобільного ТБ-мовлення».

В період тестової експлуатації послуга є для користувачів безкоштовною. Окрім самого телефону для використання сервісу мобільного телебачення від «Білайн» і перегляду Першого Альтернативного Музичного Телеканалу A-ONE зокрема необхідна спеціальна SIM-карта. Новим абонентам вона видаватиметься оператором, а існуючим клієнтам мережі пропонується безкоштовно обміняти стару SIM-ку на нову. При обміні поточний рахунок, номер мобільного телефону і тарифний план зберігаються. На даний момент послуга доступна на території Москви в межах МКАД.

Завдяки спеціальним функціям мобільного телефону, можливості перегляду мобільного телебачення значно розширюються. Так, завдяки інтегрованим веб-сервер-службам при перегляді музичного кліпу на дисплеї відображується URL, звідки можна викачати це кліп. Ще один сервіс SMS Ticker показує вхідні SMS як прозорі спливаючі повідомлення, що дозволяє не зупиняти перегляд ТБ-програми.

«Ми переконані, що в столітті комунікацій, що настало, телебачення має бути завжди і скрізь зі своїм глядачем. Телеканал A-ONE радий бути одним з перших, хто робить все можливе, аби не розлучатися зі своїми залицяльниками ні за яких обставин», - коментує ситуацію Генеральний директор Телеканалу A-ONE Ігор Загоруйко. - «Мобільне телебачення - це новий крок вперед, і тому в партнерстві з компанією «Білайн» ми його робимо: пропонуємо увазі нашій аудиторії «мобільну версію A-ONE». Тепер ми можемо з упевненістю сказати, що телеканал може бути з глядачем рівно стільки, наскільки вистачає заряду акумулятора його мобільного пристрою».

© Media Guide


RATVODДата: Вівторок, 22.12.2009, 15:40 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Телеканал "RU.TV"



З 1 лютого 2010 року мовлення "RU.TV" з супутника "HotBird 6"
буде призначене виключно для фізичних осіб.


У зв'язку з цим мережам кабельного телебачення рекомендується змінити налаштування.


Важлива новина для всіх мереж кабельного телебачення, що приймають сигнал RU.TV з супутника HotBird 6! З 1 лютого 2010 року сигнал з HotBird 6 буде призначений виключно для перегляду фізичними особами.
Кабельним мережам рекомендується здійснювати прийом сигналу RU.TV з супутників Ямал 201, 90 г.в.д. (без кодування) і Eutelsat W4, 36 E (Пакети «НТВ-ПЛЮС» і «Тріколор ТБ»).

Супутник: Ямал 201, 90 г.с.д.
Номер транспондера супутника:
Поляризація: кругова ліва
Робоча частота: 3 954 Мгц
Символьна швидкість: 29500 Мсимв/с,
FEC - 3/4

Супутник: Eutelsat W4, 36 E (НТВ ПЛЮС)
Поляризація: кругова ліва
Робоча частота: 12 341 Мгц
Символьна швидкість: 27500 Мсимв/с,
FEC - 3/4


Поширення сигналу з супутника Ямал здійснюється в некодованому вигляді. Картки для прийому з супутника Eutelsat W4, 36 E в пакеті «НТВ ПЛЮС» на 2010 р. не надаються. Сигнал можна приймати при підключенні до пакету «Тріколор ТБ». Для отримання права на поширення даного сигналу у вашій мережі без виплати додаткової винагороди звертайтеся до департаменту регіонального розвитку RU.TV

www.sat24.ru


RATVODДата: П`ятниця, 15.01.2010, 16:35 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
« Перший музичний » міняє назву

21 січня поточного року «Перший музичний телеканал» вийде під новою назвою «ВТВ».
Новий продукт позиціює як телеканал для родинного перегляду.

У офіційному повідомленні, поширеному 14 січня, говориться, що в листопаді 2009 року було проведено оновлення філософії мовлення «Першого музичного». Телеканал вперше почав транслювати телесеріали. В майбутньому ефір телеканалу буде доповнений художніми, мультиплікаційними фільмами і розважальними телепрограмами (зберігши в не переважаючому об'ємі трансляцію музичних кліпів).

На думку керівництва компанії, в результаті всіх змін вийде абсолютно новий формат телеканалу, орієнтований вже не на домінанту музичної складової, а на розважальне телебачення для родинного перегляду. У зв'язку з цим виникла необхідність змінити назву телеканалу «Перший музичний телеканал» на «ВТВ», аби його програмний вміст відповідав назві

Засновником телеканалу по колишньому залишається ТОВ «Добровидение».

Marketing.By
TV.TUT.BY


RATVODДата: Вівторок, 19.01.2010, 14:52 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
КАНАЛ A-ONE:

ПІДСУМКИ 2009 І ПЛАНИ НА 2010

У 2010 році A-ONE обжене час

2009 рік став для Першого Альтернативного Музичного Телеканалу A-ONE роком великих змін і нових перспектив. Протягом року Телеканал придбав нових партнерів, глядачів, представив 10 нових програм, виступив організатором ряду крупних концертів і значно розширив клиповую базу.

Кадрові зміни

У 2009 році на Першому Альтернативному Музичному Телеканалі A-ONE сталися ряд кадрових перестановок. У квітні 2009 року пост Генерального продюсера покинув Михайло Козирев, призначений на цю посаду у вересні 2008 року. Михайло Козирев був важливою і цікавою сторінкою в біографії телеканалу, але його відхід - рух A-ONE вперед у пошуках самих себе.

У вересні 2009 року пост Генерального Директора Телеканалу A-ONE залишив Михайло Евграфов, який увійшов до складу Поради Директорів Медіа-холдингу A1. На сьогоднішній день Генеральним директором A-ONE є Ігор Загоруйко, що створював телеканал A-ONE в команді «отцов-основателей».

Технічний обхват

У 2009 році Телеканал A-ONE продовжив активну роботу в регіонах, направлену, в першу чергу, на підключення нових абонентів, а також на зміцнення стосунків з давніми партнерами. За рік до A-ONE приєдналися 170 операторів і більше 3,5 мільйонів глядачів в 140 містах Росії, тому числі в Казані, Архангельську, Кемерово. Влітку 2009 років Телеканал почав ефірне мовлення у Воронежі на 31 ТВК.

На кінець 2009 років в ліцензії телеканалу A-ONE на кабельне телемовлення вказані назви 320 населених пунктів від Калінінграда до Знахідки.

В кінці 2009 року A-ONE почав мовлення на мобільні телефони в цифрових мережах DVB-H компанії «Білайн» і Yota в Москві.

Впізнанність бренду

Згідно щоквартальним дослідженням компанії TNS Gallup Media, сьогодні Перший Альтернативний Музичний Телеканал знають 12,4 % населення крупних російських міст (більше 8 мільйонів чоловік).

Інформаційна підтримка.

Одним з чинників зростання впізнанності бренду телеканалу є активна концертна діяльність і підтримка різних культурних заходів в Росії і регіонах.

У 2009 році телеканал надав інформаційну підтримку більше 1000 заходам, серед яких найбільший російські фестивалі, опен-эйры, а також соціально-значимі проекти. Так, A-ONE взяв участь в крупному московському граффіті-фестивалі «Енергія Мрії», який проходил в столиці за ініціативою ВАТ «МОЕК» (Московська Енергетична Об'єднана Компанія) і за підтримки Уряду Москви. Головне завдання фестивалю - художнє оздоблення фасадів будівель, а також теплових підстанцій, що окремо стоять. У 2009 році «Енергія Мрії» проходила під девізом «Місто Майбутнього». В рамках акції Телеканал A-ONE проводив свій конкурс «Музика міста», переможці якого дістали можливість розмалювати міські трансформаторні будки по власних ескізах в стилі A-ONE.

Власні концерти.

У 2009 році Телеканал A-ONE виступив організатором 3 концертів зірок світової сцени. Влітку 2009 років в Санкт-Петербурзі прошли концерти Manu Chao і легенди альтернативної музики - групи Faith No More.

У жовтні 2009 року в московському клубі Б1 при щонайповнішому аншлагу відбулася V Ювілейна Церемонія нагородження премією RAMP 2009. Спеціальними гостями премії були команди Billy’s Band, Brainstorm, «Ляпіс Трубецкой», Lumen, Yoav, а хэдлайнером церемонії стала команда Franz Ferdinand.

Музична політика.

У 2009 році музична політика Першого Альтернативного істотно не змінилася. A-ONE продовжує триматися спочатку встановленого курсу і просувати хорошу, якісну музику. На сьогоднішній день основу ефіру A-ONE складає:
• сучасна актуальна світова музика (величезний пласт талановитих груп і артистів, не представлений на телебаченні);
• «золота класика» рок-н-ролу; спадщина великих груп, прошедших перевірку часом; пісні, на яких виросло ціле покоління вітчизняних меломанів;
• все інтересне, незвичайне і модне, таке, що з'являється в музиці сьогодні; майбутні зірки і флагмани нових музичних стилів; все те, де зароджуються завтрашні музичні революції;
2009 рік почався із запуску в ефір відразу декількох гучних прем'єр: «Мішаніна» з Михайлом Козиревим, Urbana з ви-джеем Ченом, Old School з Рітою Мітрофанової, «Світ і Ной» з анімаційним ведучим Ниємо, а також «Велика риба» з Юрієм Гримовим. Окрім цього в 2009 році були представлені програми «Хто тут?», «Парний прогін», «Страх парад», Ekstrakt, а також дорогоцінні «Метали», яка виходить спільно з журналом Billborad. Всього у 2009 році в ефірі A-ONE було представлено 10 програм власного виробництва.

Торік на ексклюзивних правах в ефірі A-ONE прошли прем'єри 41 кліпу, серед яких відео від DEPECHE MODE, GREEN DAY, OASIS, U2, MARILYN MANSON, MUSE, FRANZ FERDINAND, THE PRODIGY, RAMMSTEINPLACEBO, «КАСТА», NOIZE МС, «ЛЯПІС ТРУБЕЦКОЙ» і ін.

«2010 рік буде роком змін», - коментує Генеральний директор Телеканалу A-ONE Ігор Загоруйко. - «Зміниться програмування ефіру, він стане більш насиченим і динамічним, з'являться нові програми і спецпроекти. Телеканал буде ширше представлений в інтернеті: аудиторія дістане можливість перегляду як кліпів з ефіру A-ONE в тематичних інтернет-каналах, так і програм, у тому числі і інтерактивних, за участю тих, що всіх бажають. Перший Альтернативний, безумовно, надаватиме підтримку регіональним акціям і концертам, а також виступати організатором різних заходи. Підсумки музичного року підведе RAMP 2010, який пройдет в 6-ой раз. Час біжить, і ми квапимося встигнути за ним, а інколи і обігнати його».

Відділ Promo&PR телеканалу A-ONE
tv-digest.ru


RatvodTechДата: Вівторок, 19.01.2010, 18:11 | Повідомлення # 35
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
4fun Media з новим музичним каналом

Компанія 4fun Media має намір запустити в кінці 2010 року
новий телевізійний канал з танцювальною музикою.

Цільовою групою для цієї станції будуть глядачі у віці від 13 до 29 років.

4fun Media пропонує в даний час на польському ринку два канали: 4fun.tv і Rebel: tv. Другий розпочав мовлення у грудні 2009 року і присвячений рок-музиці.


RATVODДата: П`ятниця, 22.01.2010, 20:20 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
ТБН готується відкрити молодіжний телеканал

Суспільний телеканал ТБН готується до відкриття молодіжного музичного телеканалу.
JCTV -молодіжний телеканал, який зараз віщається в рамках ТБН, планує вийти на окреме мовлення.

Як розповів президент ТБН Ігор Никітін, JCTV збирається стати альтернативою світському музичному телеканалу MTV і тій культурі, яку він пропагує. «Чисте музичне телебачення просто необхідне зараз молоді, - вважає Ігор Никітін, - адже не дивлячись на релігію, національність, сім'ю музика впливає на молоде покоління. Про те, що показує MTV навіть і говорити не потрібно, адже, ні для кого не секрет, що там пропагується вільний секс, гомосексуальні стосунки, кепкування над родинними цінностями і так далі Все це, як отрута, проникає в підлітків і поступово вбиває їх».

За словами президента ТБН, зараз майже немає альтернативи світським музичним каналам, за винятком JCTV, керівником, якого є відомий пітерський музикант Гера Алексєєв, який співробітничає з багатьма світовими клипмейкерами і телеканалами. «Він ставить перед собою завдання створити альтернативу світським каналам», - сказав Никітін.

Відзначимо, що телеканал JCTV, за час мовлення на ТБН, став популярним серед глядачів, про що свідчать їх багаточисельні відгуки.

«Треба розуміти, що молодіжне телебачення не приносить великого доходу, тому воно може бути лише суспільним телебаченням, яке можуть підтримувати ті люди, яким не байдуже майбутнє молодого покоління, - відзначив Ігор Никітін. - Нам потрібно разом створювати цей телеканал, адже наші діти - це майбутнє землі, а музика впливає на низ особливо. Ми хочемо, аби в нашої землі було майбутнє».

www.sat24.ru

Повідомляє: www.invictory.org


RATVODДата: Середа, 10.02.2010, 15:18 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
MTV перестав бути музичним каналом

Відомий музичний канал MTV змінив логотип і перестав позиціювати себе як музичний,
повідомляє
WorstPreviews.

Після 30 років в ефірі MTV зважився на зміну концепції,
яка більш повно відображатиме контент програми телеканалу
.

"Новий логотип є візуальним віддзеркаленням MTV і охоплює всю різноманітність каналу. Він є частиною нової політики каналу в новому тисячолітті", - говориться в прес-релізі компанії. Принципова відмінність нового логотипу від старої, дизайнером якого був Френк Олінськи, полягає у відмові від підзаголовка "Музичне телебачення" (Music Television). В цілому ж обоє символу каналу дуже схожі. Залишається лише невідомим, що тепер означатиме буква "M" в абревіатурі MTV?

Глядачі не раз помічали, що музики на колишньому музичному каналі останнім часом ставало все менше і менше. Кліпи поступилися місцем реалити-шоу ("Модельна школа відьми Дженіс"), передачам ("Наступний", "Тачка на прокачування", "Обшук і побачення") і навіть мультфільмам ("Губка Боб квадратні штани" і "Аватар").


RATVODДата: Четвер, 11.02.2010, 09:22 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Концерт "Пам'яті Майкла Джексона" на "Інтері"

В неділю 14 лютого в 23:40 "Інтер" покаже концерт,

присвячений творчості Майкла Джексона.

Андрій Хливнюк ("БумБокс"), Джамала, Потап і Настя Каменських, група "Пари нормальних", ВладимирГришко, Тіна Кароль, Віталій Козловський і інші відомі українські виконавці заспівають хіти короля поп музики.
Ведучий і ініціатор акції - Павло Шпилько (dj Паша).

Нагадаємо, король поп-музики Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Лос-Анджелесі, у віці 50 років.
Правоохоронні органи, що з'ясовували обставини смерті співця, прийшли до виводу, що Джексон помер від декількох сильнодіючих ліків, введених особистим лікарем.

Дивиться концерт "Пам'яті Майкла Джексона" в неділю 14 лютого в 23:40 на "Інтері".


RATVODДата: Понеділок, 15.02.2010, 10:15 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Канал MTV перестав вважати себе

"музичним телебаченням"

Вперше за 30 років існування телеканал MTV провів масштабний ребрендинг.
Як повідомляє The Wrap, канал перестав вважати себе музичним і відмовився
від відповідного напису
- Music Television ("музичне телебачення") - під своїм логотипом.

У головному офісі компанії пояснили, що MTV вже давно намагався відмовитися від визначення Music Television, оскільки програма каналу за останні декілька років істотно змінилася. Так, новини музики, які раніше були для MTV профільними, відійшли на другий план, а телеглядачам почали пропонувати програми, присвячені зіркам шоу-бізнесу і їх дозвіллю. Крім того, телеканал став транслювати багаточисельні реалити-шоу, мультфільми, серіали і передачі про вечірки.

Журнал Rolling Stone відзначає, що кілька років тому дизайнери і менеджери MTV збиралися запропонувати начальству прибрати із знаменитого логотипу каналу підпис Music Television, проте у результаті відмовилися від цієї ідеї, злякавшись негативній реакції.

Тепер же, як вважає керівництво MTV, нове покоління глядачів готове до зміни концепції роботи і розвитку телеканалу. У компанії, втім, завірили, що MTV продовжить освітлювати події, музики, що відбуваються в світі, і не відмовиться від часткового заповнення ефіру музичним відео, проте подібний контент остаточно отримає статус допоміжного.

Примітно, що MTV вже давно почали критикувати за відмову продовжувати працю перш за все музичним каналом. Обурення вмістом програм, які виходять на MTV, виражали навіть самі артисти. Наприклад, в 2007 році на церемонії вручення премій MTV Video Music Awards піп-співець Джастін Тімберлейк призвав телеканал повернутися до колишнього режиму роботи. "Біс візьми, ну показуйте ж більше кліпів! Ми не хочемо дивитися 'Симпсонов'!", - звернувся він до начальства MTV.

Варто відзначити, що російське відділення MTV вже давно відмовилося від напису Music Television під логотипом. PR-директор каналу Юлія Яковлєва в бесіді з порталом Sostav.ru пояснила, що в Росії концепцію виключно музичного телебачення відкинули, аби відповідати гаслу "більше, ніж музика". Більшість програм на російському MTV виробляються за кордоном: кілька років тому канал відмовився від створення своїх власних передач, оскільки це вимагає дуже великих вкладень.

Повідомляє:mediaget.ru


RATVODДата: Вівторок, 23.02.2010, 22:21 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Цього року М2 вийде

на операційний нуль

У 2010 році музичний телеканал М2, який почав мовлення в 2007 році,
вийде на операційний нуль.

Такі надії покладає на канал генеральний продюсер каналу М1 Валентин Коваль.
Про це він повідомив в інтерв'ю «Медіабізнес».

«Я розраховую, що в 2010 році М2 вийде на операційний нуль. Але все залежить від ситуації на ринку продажів. Зараз містити М2 окремо - збитковий бізнес», - відзначив він.

За його словами, М2 перебуває в «анабіозі» з другого кварталу 2009 року. «Я дуже сподівався на відновлення виробництва на каналі під кінець минулого року, але, на жаль, не склалося, - розповідає пан Коваль. - Гадаю, що до четвертого кварталу цього року ситуація зміниться».

Як писав «Медіабізнес» раніше, цього року старший брат М2 - телеканал М1 запустить розважальні проекти «Свіжа кров» і «Miss Music».

Інтерв'ю Валентіна Коваля читайте на «Медіабізнесі» завтра, 24 лютого.

М2 - супутниковий канал «М2-Естрада» почав мовлення в 2007 р. Канал розрахований на аудиторію 25+. Середньодобова доля в аудиторії 18+ в містах з населенням 50 тыс+ в I півріччі 2009 р. склала 0,17%, рейтинг - 0.03%, по аудиторії 14-49 панель «міста 50тыс+» доля - 0.17%, рейтинг - 0.02%. Глава правління - Олександр Асаулюк, генеральний продюсер - Валентін Коваль. Комерційна аудиторія - 14-49 50.000+. Канали М1 і М2 виробляє ЗАТ «Телеодін», яке знаходиться під управлінням Миколи Баграєва. Мовлення: супутникове (Амос-2), кабельне. Сайт: http://www.m2.tv

mediabusiness.com.ua


RATVODДата: П`ятниця, 05.03.2010, 08:43 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
4fun.tv у форматі 16:9

Музичний канал 4fun.tv з 8 березня 2010 починає трансляцію своїх програм у форматі 16:9.
Зміни також стануться в інтерактивному оформленні каналу.

Шляхом зміни формату мовлення з 4:3 до 16:9, глядачі отримують кращу панорамну якість зображення.
Зміниться обов'язковий интерактив станції, який забезпечує абсолютно новий і більш читаний контакт з глядачем. Основними кольорами нового оформлення буде напівпрозорий білий і фіолетовий кольори.

Джерело: 4fun.tv


RATVODДата: Субота, 06.03.2010, 10:16 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Балтійське відділення телеканалу

MTV збанкрутіло

Телеканал MTV Baltics, що представляв продукт відомого музичного телеканалу
MTV в Литві, Латвії і Естонії, збанкрутів.

Борги телекомпанії, за попередніми підрахунками виявляться не менше одного мільйона литовського льоту - $ 290 тисяч. Сплатити їх ні телеканал, ні що управляє їм ізраїльська компанія Ananey Communications, не в змозі.

Ще в листопаді минулого року із-за фінансових проблем з ефіру MTV Baltics зникли програми місцевого виробництва - телеканал став просто ретранслювати сигнал MTV Europe.

Балтійська версія MTV була запущена в 2006 році.

Нагадаємо, недавно телеканал, що свого часу відкрив сегмент музичного телебачення, оголосив про зміну формату і логотипу - він вже не позиціює як music television, віддавши перевагу ширшому сегменту розважального ТБ.

Телеканал MTV Україна почав мовлення в серпні 2007 року, а в кінці минулого року він увійшов до телевізійного холдингу U.A. Inter Media Group.

Кореспондент.net


RATVODДата: Субота, 20.03.2010, 12:30 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
«MTV+2 Росія» припинив своє існування

Шановні колеги !

Нагадуємо Вам, що в ніч з 17 на 18 березня 2010 року мовлення програми MTV«+2»
на супутнику Експрес MD1 80 гр. припинено.

Сигнал програми можна приймати з супутників:

Експрес МД1
Орбітальна позиція - 80 град с.д.;

Ствол - 5;
Частота 3625 Мгц;
MPEG -2;
Символьна швидкість 33483;
FEC - 7/8;
Поляризація на прийом - права;
Сервіс - МТВ «0»

Ямал 201
Орбітальна позиція - 90 град с.д.;

Ствол - 3а;
Частота 3674 Мгц;
MPEG -2;
Символьна швидкість 17500;
FEC - 3/4;
Поляризація на прийом - ліва;
Сервіс МТВ «+4»

З повагою
Департамент Дистрибуції «MTV Russia»


RATVODДата: Субота, 20.03.2010, 15:06 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
VH-1 уходить з Росії

З 1 квітня 2010 року музичний телеканал VH-1 повністю припиняє мовлення на території Росії.

Виробник і володар виняткових прав «VH-1-Россия» - компанія «Музичний океан». Телемережа MTV Viacom, Медіакомпанія - MTV Росія. На лютий 2009 року VH1 Росія зібрав 2,3 млн абонентів мереж платного телебачення на території РФ, 4,7 млн глядачів накопиченого обхвату.

Нагадаємо, що у зв'язку з появою нового проекту MTV - каналу «VH-1-Россия» - у всіх кабельних мережах заборонили трансляцію оригінального VH-1. Ймовірно, з 1 квітня дана заборона перестане діяти.

spbit.su
newsmusic.ru


RATVODДата: Неділя, 21.03.2010, 17:02 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
" RUSONG TV " - новий канал

для любителів російської музики

1 квітня на супутнику «Eutelsat W4/W7» почне відкрите мовлення новий музичний канал «RUSONG TV».
Телеканал повністю присвячений російськомовній музиці.

Чим же канал відрізнятиметься від свого найближчого конкурента - телеканалу «Ru TV»?
На каналі буде присутній блок ретромузики, де транслюватимуться музичні телеролики від «Песняров» до Юрія Антонова, блок музики для дітей, основу якого складуть пісні з радянських (і не лише) мультфільмів + блок російської танцювальної музики.
Тобто телеканал буде створений за образом і подобою «BRIDGETV» (що і не дивно, оскільки в каналів буде загальний виробник).
Не прийнято рішення по телечату на екрані. Перший час мовлення його не буде. Але цілком можливо, що його і не буде. Остання реклама, аналогічна тій що глядачі можуть спостерігати на «Bridge TV», на каналі залишиться.
Мовлення на східні регіони Росії доки не планується.

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024