FORUM TV-SATНеділя
08.09.2024, 03:29

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
МУЗИЧНІ канали на SAT TV
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:14 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Музичні канали

на SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Понеділок, 22.03.2010, 10:47 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Новий музичний канал 4Hit з'явився

на супутнику Hot Bird 6 13E.

4Hit почав некодоване мовлення на частоті 10,853 GHz, pol. H оператора Media Broadcast.

Канал транслюється на мові фарсі і пропонує популярні і відомі європейські музичні кліпи, а також музику з Ірану.
4 Hit не має дуже великої бази даних відео кліпів, в результаті частий йдуть повтори, що, можливо, з часом виправиться. 4 Hit аналогічний TV Persia One, який віщає з 11,054 GHz, pol. H.

Технічні характеристики 4 Hit:

Hot Bird 6 (13E)
tp.117 (10,853 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
ID: Service 4 (раніше ID: IRAN - TV MARKET)
PID V: 4410
PID A: 4420
PID PCR: 4410
SID: 8644
PID PMT: 4400
Кодування: немає

RATVODДата: Понеділок, 22.03.2010, 13:09 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
RUsong TV - новий канал,

присвячений російській музиці

Тести нового телеканалу проходили в ніч з 19 на 20 березня 2010 року
на каналі Bridge TV після музичного блоку «Bridge to Nightlife».

Тематика каналу: Кліпи вітчизняних виконавців, концертні записи, пісні з кінофільмів (Іван Васильович змінює професію, Бременські музиканти та інші), а також кліпи, популярні лише в Інтернеті (Репер Сява, Микола Воронів та інші)

На даний момент в щоденній сітці мовлення цього телеканалу знаходяться наступні музичні блоки:

* Вранішні кліпи
* Денні кліпи
* Вечірні кліпи
* Нічні кліпи
* Музичні новинки (починаючи з 9:00, і далі кожні 6 годин)
* Шансон (10:00 і 16:00)
* Пісні кіно (починаючи з 7:45, і далі кожні 2 години до 21:45)
* Дитячий блок (8:00)
* Ретро-блок (12:00 і 18:00)
* Легка музика (14:00)
* Танцювальний блок (23:00)
* Доля-блок (20:00)

Час московський.

RUsong TV - телеканал, що транслює вітчизняну музику. Третій по рахунку проект телекомпанії «Він-медіа», який ще випускає телеканал світової музики «BRIDGE-TV» і позновательный телеканал про Росію «Russian Travel Guide». Телеканал віщає цілодобово і орієнтуватиметься на вітчизняну музику. У ефірі каналу всі стилі і напрями вітчизняної музики народів Росії.

Сайт телеканалу - ht.p://rusongtv.ru/ (на реконструкції )

RATVODДата: Середа, 24.03.2010, 14:57 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Музичний канал VH1 в Росії

закриють все ж влітку

«VH1 Росія», п'ять років тому запущений в російському ефірі для тих,
хто виріс з
«покоління MTV», може бути закритий.

Як з'ясував «Маркер», власник каналу група «Проф-медиа» готується оголосити
про припинення роботи телеканалу, що останнім часом приносив збитки акціонерам
за словами двох джерел
«Маркера» в «Проф-медиа».
Орієнтовний термін закриття початок літа 2010 р.

Про швидке закриття музичного телеканалу в Росії «Маркеру» розповіли відразу два джерела в групі «Проф-медиа».Пресс-служба «Проф-медиа» відмовилася від коментарів, прес-служба телеканалу «MTV Росія» не підтвердила, але і не спростувала інформацію «VH1 Росія» працює на території країни з кінця 2005 р. Запускали канал в Росії менеджери «MTV Росія». В середині 2007 р. «Проф-медиа» купила за $ 360 млн 100% акцій Wayfarer Media Limited, контролюючою «MTV Росія» і кабельний «VH1 Росія». При цьому ліцензії на обоє каналу контролює компанія Viacom, за угодою з якою і MTV, і VH1 в Росії можуть використовувати глобальні бренди, програми і музичне відео з міжнародної бібліотеки. Цього року почалися переговори про переоформлення ліцензійного договору з Viacom. І саме з новими умовами лиценизирования може бути зв'язане закриття «VH1 Росія», передбачають в «Муз ТВ».гендіректор Андрій Дімідов з 2003 по 2007 р. глава департаменту дистрибуції «MTV Росія»

Телерекламний ринок змінився рекламні доходи збільшилися при пропорційному зменшенні музичних кліпів, що поставляються з американської бібліотеки, передбачає один з ініціаторів російського запуску «VH1 Росія» Леонід Юргелас.С 2000 по 2008 р. займав пости комерційного і генерального директора групи компаній «MTV Росія»; сьогодні - віце-президент по спортивному маркетингу агентства Media Arts Group
«Проф-медиа» в нинішніх переговорах з Viacom наполягатиме на зниженні відсотка за ліцензією. Неефірний «VH1 Росія» обходиться порівняно недорого: річні відрахування за ліцензією «Проф-медиа» співбесідники «Маркера» оцінили в декілька сотень тисяч доларів. При цьому «VH1 Росія» так і не став прибутковим, вважають співбесідники «Маркера» і його закриття стане логічним продовженням антикризової програми скорочення витрат.

Втім, «Проф-медиа» є чим його замінити. Адже в Росії також віщає оригінальна версія музичного телеканалу VH1 і VH1 Classic. Глобальна мережа VH1 (до запуску «VH1 Росія») включала 17 телеканалів, що віщають на п'яти мовах світу на території більше 140 країн, чий сукупний обхват перевищує 119 млн домогосподарств. Не виключено, що «Проф-медиа» погодилася на ліквідацію дублера, аби зайнятися дистрибуцією класичного VH1. Благо цей канал користується великою популярністю в російської аудиторії.

RATVODДата: Понеділок, 12.04.2010, 17:05 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
У Росії може з'явиться український музичний канал

Міністр освіти Дмитро Табачник підтримує пропозицію створити український музичний телеканал,
який здійснюватиме мовлення за кордон
.

Про це він сказав за результатами проведення підкомісії по гуманітарних питаннях Українсько-російської Міждержавної комісії в Москві.

"До ініціативи створення музичного каналу, який би здійснював мовлення на закордон, я відношуся позитивно", - сказав Табачник.

При цьому він відзначив, що в 2010 році із-за економічних складнощів, урізування бюджету і "спадок, який залишився від колишнього уряду", це питання може вирішуватися лише за рахунок недержавних засобів.

"Якщо хтось його просуватиме", - додав міністр.

За словами Табачника, для того, щоб українські телеканали і радіостанції віщали в Росії, а російські - в Україні, працює велика група українських фахівців - "з відомств, які займаються телебаченням і радіомовленням".

"Я ось зустрічався в Києві з директором дуже ліберальної російської радіостанції "Відлуння Москви" паном Венедіктовім. Наскільки він мене інформував, він розглядає питання про присутність "Відлуння Москви" в Україні. Ми готові вітати це питання", - сказав Табачник.

У свою чергу, міністр освіти і науки Росії Андрій Фурсенко також висловив думку, що в Росії "має бути - і навіть не один - український телеканал".

"Я вважаю і, як голова підкомісії, готовий звернутися із пропозицією, аби в цей пакет (НТВ+), в якому присутні німецькі, французькі і арабські телеканали, був включений і український", - сказав він.

По матеріалах УНІАН
Подробиці


RATVODДата: Неділя, 18.04.2010, 12:16 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Музично-розважальний телеканал «9 Волна»

з'явився на супутнику Intelsat 904, 60E

16 квітня на супутнику Intelsat 904, 60E почав мовлення телеканал «9 Волна».
Передача сигналу здійснюється у відкритому вигляді на наступних параметрах 11085 V 1530 3/4.
Формат мовлення MPEG-4.

«9 Волна» - це кліпи різні по своїх напрямах: від популярних до народних. Наймасовіший жанр - естрадний, він подається глядачеві як з елементами національної обробки, так і в новітніх популярних стилях. Національний склад пісень і мелодій різний: росіяни, козачі, абхазькі, осетинські, вірменські, карачаївки, адыгские, балкарські, черкеські і ін. Список музичних композицій програми постійно поповнюється.

Основою, об'єднуючою багатонаціональні народи, є мовлення російською мовою. Концепція каналу так само включає інформаційні програми, з яких глядачі дізнаються про останні новини культури регіонів, що є сусідами. Театральні постановки, популярні презентації, виставки і покази, новині про життя зірок півдня, їх гастролях, а так само прем'єри і новинки музичної індустрії стають відомі масовому глядачеві саме завдяки нашому каналу.

Телеканал «9 Волна», транслюється в кабельній мережі таких міст ЮФО, як Новоросійськ, Сочі, Геленджік, Кисловодськ, Нальчик, Армавір, Махачкала, Каспійськ, Невінномисськ, Астрахань, Железноводськ, Туапсе, Черкесськ.

Сайт телеканалу - www.9volna.ru

Скріншоти:

Джерело - Форум журналу Медіасат


RATVODДата: П`ятниця, 21.05.2010, 11:12 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
МУЗ-ТБ готує м'який ребрендинг

Музичні телеканали втрачають популярність. Глядачі ідуть в інтернет.
Генеральний директор МУЗ-ТБ Андрій Дімітров йде за ними:
готує м'який ребрендинг телеканалу і шукає нові формати.

- Як для МУЗ-ТБ пройшов перший квартал поточного року в порівнянні з результатами за той же період 2009 року?

- МУЗ-ТБ як і раніше закрита компанія, ми не розкриваємо фінансових показників. З точки зору бізнесу ми провели дуже велику роботу. Торік ми завершили перехід на нову цифрову технологію, завершили етап реструктуризації бізнесу і зараз вирішуємо завдання творчого характеру: запускаємо нові проекти, готуємося до серйозного зростання в новому сезоні. В цілому фінансові чекання виправдалися. Складнощів з досягненням цілей не було.

- Розкажіть про зміни у фірмовому стилі каналу - про зміну формату і програмної сітки. Це частина процесу ребрендингу?

- Ці зміни - доки не ребрендинг. Ми всього лише почистили ефірну сітку, прибрали зайві графічні елементи, перебудували систему ефірного промо. Перезапуску каналу не було. Ми не плануємо повністю міняти концепцію телеканалу, оскільки існує лояльна аудиторія - старий бренд розвивався 15 років. Прибирати музичну концепцію ми не збираємося, збираємося її розвивати, додавати щось нове. Ми розуміємо, що музичне мовлення в чистому вигляді вже нецікаво. Аудиторія вирушає в інтернет, використовує гаджети, які ніяк не пов'язані з телевізором, тому ми шукаємо нові формати. Наш досвід з проектами «Мафією» і «Крокодил» - приклад того, що ми уміємо намацати вектори розвитку, які успішно працюють.

- Яка доля digital-бюджета в загальному об'ємі витрат МУЗ-ТБ в 2010 році?

- Поки доля бюджету на нові медіа невелика, але торік його практично не було. Ми розуміємо, що «цифра» і нові медіа - це важлива стаття витрат, яка вимагає раніше всієї уваги менеджменту компанії. Цього року ми найняли нову команду по роботі з цифровими медіа. Плануємо переробити сайт, в нього будуть інтегровані різні плеєри. Для нас стратегічно важлива співпраця з такими партнерами, як Zoomby.ru. Ми розуміємо, що аудиторія вирушає в інтернет. Щороку 5 7% нашій цільовій аудиторії - це люди у віці 11 34 років - вирушають в інтернет. Ми не хочемо їх втрачати, тому підемо за ними. Ми починаємо інвестувати, але треба розуміти, що ми не є профільними інвесторами. Наївно вважати, що ми зараз створимо якийсь крупний майданчик і вкладатимемо в неї гроші, бажаючи витримати конкуренцію. Ми дивитимемося на галузь, приділятимемо їй увагу. Але на поточному етапі ми лише вивчаємо. Зараз ми вирішуємо першочергові завдання, але думаємо над стратегією розвитку в інтернет- форматі.

- Чи передбачає стратегія розвитку МУЗ-ТБ крупні інвестиції в інтернет-проекти?

- Поки немає. Але ми дивитимемося і якщо раптом зрозуміємо, що це стратегічно необхідно, то зробимо. Для нас не принципово поважно володіти якимсь ресурсом. Нам важливий інтерес аудиторії: ми розвиваємо МУЗ-ТБ і 7ТВ з точки зору інтересу глядачів.

- Яких результатів ви чекаєте від переходу на цифровий формат мовлення?

- Перехід на цифрове мовлення був необхідний. Він не привів до серйозної зміни сприйняття каналу глядачами. Підвищилася якість, з'явилося поясне мовлення. Це структурує сітку, і це правильний крок. Але головне завдання - це програми, які цікаві глядачам.

- МУЗ-ТБ продовжить співпрацю з телеведучою Ксенією Собчак?

- Вона не наш співробітник. Але ми із задоволенням працюємо з Ксенією по різних проектах. Наприклад, вона вестиме премію МУЗ-ТБ в червні разом з Іваном Ургантом. В цілому вона дуже цікава нашій аудиторії, по всіх фокус-групах, ми це розуміємо. Якщо буде можливість зробити якийсь проект з цією персоною, ми це зробимо із задоволенням.

- Чому в Росії не прижився формат музичного телемовлення?

- Формат суто музичного мовлення не пішов не лише в Росії, але і у всьому світі. Всі крупні музичні канали це розуміють. MTV ще в 2002 році відмовилося від нього. Раніше був лише один канал доставки музичного відео - це телевізор. Тепер каналів багато. Можна включити ТБ, можна зайти в інтернет і викачати те, що потрібне. Це не лише російська, це світова тенденція. Музичне відео дивляться фоном, поетом аудиторія легко вирушає. Цільова аудиторія з'являється не в музичного відео, а програм, брендів. В музичного відео є межа - його не можна довго дивитися. Музичне відео має деяку стелю.

- Ви враховуєте це в програмних змінах?

- У програмній сітці каналу приблизно 40% музичного відео, ми не плануємо скорочувати його об'єм. Проте прайм і предпрайм ми заповнюємо програмами, які залучають більше уваги, чим музичне відео.

Марина Наумова

Новинний проект INFOX


RATVODДата: Субота, 22.05.2010, 11:14 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
MTV в Латвії збанкрутіло

Компанія по наданню бухгалтерських послуг Rimess подала до Центрального районного суду Риги
позов про визнання ТОВ MTV Latvija неплатоспроможним.

Суд позов прийняв і порушив справу. Адміністратором неплатоспроможності призначена Едіте Пурмале.

Дата розгляду справи ще не визначена.

Компанія Мtv Baltijas kanЕЎls, в якої в кожній з країн працюють канали MTV Latvija, MTV Lietuva і MTV Eesti свою роботу початку у вересні 2006 року. Торік у зв'язку з важкою економічною ситуацією в країні компанія MTV Latvia в цілях зниження витрат припинила свою роботу і об'єдналася з MTV Lietuva.

За даними Firmas.lv, MTV Latvija повністю належить литовській компанії MTV Networks Baltic.

2007 рік MTV Latvija завершила із збитками у розмірі 63 300 латів і зворотом в 950 000 латів.


RATVODДата: П`ятниця, 25.06.2010, 16:37 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Відкриття каналу "MTV - Azerbaijan".

В кінці вересня планується відкриття музичного телеканалу "MTV - Азербайджан".
Про це повідомив регіональний менеджер телеканалу Матхев Голдстейн.

Він відзначив, що відкриття каналу наголошуватиметься урочисто, «це буде грандіозна культурна подія»: "Ми плануємо провести фестиваль. На цей захід ми плануємо запросити таких світових зірок як Rihanna, Shakira, JAY-Z, Black Eyed Peas, Avril Lavigne, Mika і багато інших".

Азербайджанські телеглядачі зможуть побачити свої улюблені пісні на новому каналі. Передачі транслюватимуться в інтерактивному режимі, і також виконуватимуть побажання глядачів.
М.Голдстейн також відзначив, що даний проект зробить величезний вплив на розвиток туризму в країні: "Зазвичай, коли проводяться такі фестивалі, в країнах вдесятеро збільшується рівень туризму. Такого роду заходи в одну ніч зможуть змінити імідж країни".

Відзначимо, що відкриття «MTV - Azerbaijan» безпосередньо транслюватиметься по всіх місцевих напруженнях, і мільйони глядачів зможуть стежити за цим фестивалем.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.lastfm.ru


RATVODДата: Четвер, 01.07.2010, 16:26 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Dance TV HD почне відкрите мовлення

в орбітальній позиції 23,5 гр.с.д. (+ відео)

7 липня 2010 року на супутнику ASTRA, орбітальна позиція 23,5 гр.с.д., почне мовлення
новий
голландський міжнародний телеканал про клубну музику - Dance TV HD.

В найближчому майбутньому мовлення каналу здійснюватиметься у відкритому вигляді.
Всі програми на телеканалі будуть лише в
HD-дозволі.

Канал планує підписати договори на поширення сигналу з ведучими європейськими супутниковими і кабельними операторами.

У програмній сітці каналу можна буде побачити новини клубного європейського життя, звіти про минулі заходи, послухати інтерв'ю з відомими ди-джеями, а також насолодиться прямими трансляціями з нічних клубів всього світу.

Сайт телеканалу http://www.dancetv.nl



RATVODДата: Четвер, 01.07.2010, 16:53 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Телеканали RU Music і News One почали

мовлення з супутника «Astra-2C»

27 червня 2010 р. телеканали RU Music і News One почали відкрите мовлення з супутника «Astra-2C»,
орбітальна позиція 31,5 гр.с.д.

Трансляція сигналу здійснюється у відкритому вигляді 24 години в добу.

RU MUSIC - це єдиний в Україні і перший в світі музичний канал, чий ефір відданий лише російській ® і українській (U) популярній музиці. У ефірі з березня 2005 року. Канал є першовідкривачем нових імен, безліч раніше невідомих виконавців з Росії і України сталі відомі широкому глядачеві саме завдяки RU MUSIC.

NEWS ONE - перший український канал швидкої подачі інформації! 100% ефиру NEWS ONE віддається під відеозвіти подій, що відбувалися у всьому світі в перебігу останніх 24 годин. Канал дає інформацію у міру її вступу, інформація розділяється по типах (події в світі, події в Україні, шоу-бізнес, спорт, т.д.). Головна відмінність NEWS ONE від останніх каналів - це відсутність якого-небудь аналізу подій, канал подає новини, як вони є, не нав'язуючи глядачам своєї думки. NEWS ONE єдиний канал в Україні, який надає новини із США, і єдиний канал, який має можливість надавати так звані "закриті новини шоу-бізнесу" і матеріали paparazzi.

Нагадаємо, що з 27 червня 2010 р. телеканали RU Music і News One почали відкрите мовлення на супутнику Sirius 4 (4,8Е) на частоті 12,073GHz, замінивши на супутнику телеканали Enter Film і Enter Music, які припинили мовлення на Sirius 4 і перейшли на супутник Amos 3.

Технічні параметри:
Супутник - «Astra-2C»
12012, V, SR:27500, FEC:9/10, DVB-S2/QPSK

Журнал Медіасат

RuMusic


RATVODДата: Понеділок, 19.07.2010, 16:43 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Об'єднання МУЗ-ТБ і 7ТВ вже

почало приносити плоди

Завершена операція по об'єднанню телевізійних активів «Медіа-1» і «АФ Медіа Холдинг»
і утворений новий холдинг «ЮТВ».

На думку менеджменту компанії, результати об'єднання вже є.

Як повідомляє прес-служба МУЗ-ТБ, сторони завершили оформлення документів і оголосили про закриття операції між групою «Медіа-1» і «АФ Медіа Холдинг», яка була підписана 19 серпня 2009 року і схвалена Урядовою Комісією з контролю за іноземними інвестиціями 3 лютого 2010 року.

В результаті операції на паритетній основі сформований новий телевізійний холдинг - «ЮТВ». До нього увійшли телевізійні активи Групи «Медіа-1» і «АФ Медіа Холдинг» - 33 регіональних ефірних телевізійних станції, об'єднані в «Медіа-1 ТБ», 75% акцій телеканалу «МУЗ-ТБ» і 100% «7ТВ», якими володів «АФ Медіа Холдинг». Кожна із сторін отримала по 50% в об'єднаній компанії. Операційним управлінням з дати підписання операції зайнялася «Медіа-1».

Для управління активами заснована компанія «ЮТВ-менеджмент», генеральним директором якої став Іван Таврін.

У Пораду директорів «ЮТВ-менеджмент» увійшли по трьох представників від кожного з акціонерів: Андрій Галієв, Демьян Кудрявцев і Сергій Горін від «АФ Медіа Холдинг», Дмитро Крюков, Іван Таврін і Дмитро Сергєєв від «Медіа-1». Андрій Галієв, представляючий «АФ Медіа Холдинг», вибраний Головою Поради директорів компанії, що управляє.

«Ефект об'єднання наших активів вже почав приносити результати і ми спостерігаємо серйозне зростання «МУЗ-ТБ» і «7ТВ». Це стало можливим як завдяки зростанню покриття мереж за рахунок включення станцій «Медіа-1 ТБ», так і в результаті великої роботи, виконаною нашою командою. У найближчих планах - запуск нової сітки на каналі «МУЗ-ТБ» і повне переформатування «7ТВ», - коментує операцію Іван Таврін.

«Помітне поліпшення фінансових і аудиторних показників обох каналів стало прогнозованим результатом операції. Ми переконані, що позитивна динаміка збережеться і розвиток каналів продовжиться», - говорить Андрій Галієв.

Основним акціонером Групи «Медіа-1» є Іван Таврін. Крупним акціонером також є Фонд прямих інвестицій «Ельбрус Капітал».

Медіаатлас


RATVODДата: Вівторок, 27.07.2010, 17:57 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Телеканал «RuSong TV» виходить на супутник

У найближчому часі на супутнику Eutelsat W4 (36 градусів східної довготи) планується
початок мовлення
нового вітчизняного музичного телеканалу RUSONGTV.

За інформацією сайту телеканалу RUSONGTV його повноцінне мовлення почнеться 1 серпня 2010 року.
А по повідомленню інтернет сайту Tele-SatINFO.RU канал почне тестове мовлення вже сьогодні, 27 липня.

Нагадаємо, що про початок мовлення телеканалу вже повідомлялося в кінці лютого 2010 року. Тоді говорилося про те, що телеканал RUSONGTV почне мовлення 1 травня 2010 року, замінивши мовлення каналу "Russian Travel Guide"(RTG) на супутнику Eutelsat W4.

У ефірі телеканалу можна буде побачити кращі кліпи різних напрямів музики. Прайм-тайм телеканалу наданий як дорослим (від 30 до 60 років) так і найменшим глядачам (від 4 до 12 років). Rusong TV володіє ексклюзивними правами на показ багатьох відеокліпів. На телеканалі будуть також представлені чарты TOP-10 і Мобільний хіт-парад, програма RETRO DANCE, що складається з найвідоміших танцювальних хітів 90-х, а також блок Bridge to Nightlife, в якому показані кращі танцювальні кліпи і власні зйомки найбільших танцювальних заходів.

На сайті телеканалу також приведені технічні параметри на яких здійснюватиметься мовлення каналу RUSONGTV:

Супутник EUTELSAT W4
Поляризація: Кругова ліва L (Н)
Частота, MHz: 11727
Символьна швидкість: 27 500
FEC: 3/4

RUSONGTV- музичний телеканал, що транслює 24 години в добу найпопулярніші вітчизняні кліпи різних напрямів музики. RUSONGTV повністю є російським аналогом телеканалу BRIDGE TV, який почав своє мовлення в 2005 році, і за час свого існування став музичним телеканалом, що самим зажадався. Ефір телеканалу вишиковується професійні DJ-ми RUSONGTV цілодобово, в режимі on-line. Глядачам надається можливість спілкуватися між собою і з діджеями в прямому ефірі, через sms-чат.

Віталій Мосейчук
Журнал Медіасат


RATVODДата: Четвер, 19.08.2010, 22:06 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Україна планує ретранслювати

свої музичні канали до Росії

Україна ініціюватиме питання ретрансляції своїх музичних телеканалів в Росії.
Про це посол України в РФ Володимир Ельченко сказав в інтерв'ю газеті «Вісті в Україні».

«Окрім ретрансляції українських інформаційно-пізнавальних телеканалів ми ініціюватимемо розгляд можливості надання платформ для ретрансляції музичних телеканалів. Упевнений, що такі телеканали зажадаються не лише серед етнічних українців - громадян Російської Федерації, але і серед росіян, які люблять українські пісні і культуру», - сказав Ельченко.

Відповідаючи на питання про те, як просувається робота в ситуації з трансляцією інформаційно-пізнавальних українських телеканалів на території Росії, посол відзначив, що робота продовжується, і в найближчому майбутньому буде можна побачити результати.

«Зараз Національна телекомпанія України проводить переговори з російською телекомпанією «НТВ+» про включення її в сітку кабельного мовлення. По суті, залишилося вирішити лише деякі технічні питання, які знаходяться у сфері компетенції телевізійних компаній. У теж час, якщо буде потрібно з нашого боку допомогу, ми її надамо», - сказав він.

Кажучи про ретрансляцію інших українських телеканалів, Ельченко, відзначив, що політичне рішення на вищому рівні прийняте. «Зацікавленим українським телекомпаніям потрібно просто продовжувати працювати в цьому напрямі - шукати потенційних партнерів в Росії, домовлятися з ними, укладати договори», - сказав Ельченко.

Посол нагадав, що проект реалізується за ініціативою президентів України і Росії.

Як повідомляв УНІАН, Президент Росії Дмитро Медведев заявив 5 березня на зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, що розглядає можливість виходу «1-2 українських телеканалів» в російський інформаційний простір через супутникову платформу «НТВ+».

Українські організації Росії звернулися до Президента РФ розглянути можливість збільшення кількості українських телеканалів в Росії. Крім того, організації попросили Януковича сприяти створенню спеціального музичного телеканалу української музики для мовлення на закордон.

Цю ідею підтримав міністр освіти і науки України Дмитро Табачник. Він вважає, що в 2010 році із-за економічних труднощів це питання може вирішитися лише за рахунок недержавних засобів.«ForUm»


RATVODДата: Четвер, 19.08.2010, 22:07 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28442
Статус: Оффлайн
Україна планує ретранслювати

свої музичні канали до Росії

Україна ініціюватиме питання ретрансляції своїх музичних телеканалів в Росії.
Про це посол України в РФ Володимир Ельченко сказав в інтерв'ю газеті «Вісті в Україні».

«Окрім ретрансляції українських інформаційно-пізнавальних телеканалів ми ініціюватимемо розгляд можливості надання платформ для ретрансляції музичних телеканалів. Упевнений, що такі телеканали зажадаються не лише серед етнічних українців - громадян Російської Федерації, але і серед росіян, які люблять українські пісні і культуру», - сказав Ельченко.

Відповідаючи на питання про те, як просувається робота в ситуації з трансляцією інформаційно-пізнавальних українських телеканалів на території Росії, посол відзначив, що робота продовжується, і в найближчому майбутньому буде можна побачити результати.

«Зараз Національна телекомпанія України проводить переговори з російською телекомпанією «НТВ+» про включення її в сітку кабельного мовлення. По суті, залишилося вирішити лише деякі технічні питання, які знаходяться у сфері компетенції телевізійних компаній. У теж час, якщо буде потрібно з нашого боку допомогу, ми її надамо», - сказав він.

Кажучи про ретрансляцію інших українських телеканалів, Ельченко, відзначив, що політичне рішення на вищому рівні прийняте. «Зацікавленим українським телекомпаніям потрібно просто продовжувати працювати в цьому напрямі - шукати потенційних партнерів в Росії, домовлятися з ними, укладати договори», - сказав Ельченко.

Посол нагадав, що проект реалізується за ініціативою президентів України і Росії.

Як повідомляв УНІАН, Президент Росії Дмитро Медведев заявив 5 березня на зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, що розглядає можливість виходу «1-2 українських телеканалів» в російський інформаційний простір через супутникову платформу «НТВ+».

Українські організації Росії звернулися до Президента РФ розглянути можливість збільшення кількості українських телеканалів в Росії. Крім того, організації попросили Януковича сприяти створенню спеціального музичного телеканалу української музики для мовлення на закордон.

Цю ідею підтримав міністр освіти і науки України Дмитро Табачник. Він вважає, що в 2010 році із-за економічних труднощів це питання може вирішитися лише за рахунок недержавних засобів.

«ForUm»


mustaffДата: Понеділок, 18.10.2010, 09:19 | Повідомлення # 60
V.I.P

Країна:
повідомлень: 273
Статус: Оффлайн
На супутнику Amos 3 (4° W) розпочав відкрите мовлення німецький музичний радіо канал MagicStar. Канал присвячений суперхітам 70 - 90 - х років минулого сторіччя.

Виробник каналу - компанія MagicStar GmbH.

Технічні параметри:

Супутник: Amos 3 (4° W);

Частота: 11 260ГГц;

Поляризація: H;

SR:27 500;

FEC: 3/4;

DVB-S/QPSK

Повідомлення відредагував mustaff - Понеділок, 18.10.2010, 11:01
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024