FORUM TV-SATЧетвер
03.10.2024, 14:17

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Четвер, 25.02.2010, 22:50 | Повідомлення # 286
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
"Аудиторія "Першого автомобільного"

збільшилася на 4-5 млн. глядачів"

- А. Глущенко

Днями (22 лютого) український телевізійний канал «Перший автомобільний» почав мовлення на супутнику Sirius 4. Здійснюється воно на частоті оператора Thorsat - 12,073 ГГц, H, з якою ведеться трансляція цілого ряду інших українських телеканалів. «Перший автомобільний» також доступний і з супутника Eutelsat W4 (36 гр.в.д.) в рамках супутникової платформи «Поверхня Плюс» на частоті 11,727 ГГц, L. Не виключено, що незабаром канал припинить мовлення на даному супутнику.

Здавалося б, ну і що з того, це просто технічні нюанси, але насправді це дуже ефективний маркетинговий хід. Просто перейшовши з одного супутника на іншій, телеканал практично автоматично збільшує свою аудиторію у декілька разів. Чому? Про це Sostav.ua попросив розповісти керівника аналітичного відділу журналу Mediasat Олександра Глущенко.

Саша, відразу про головний: як зміниться аудиторія телеканалу після переходу на новий супутник?

Запустивши 8 травня 2008 року «Перший автомобільний», керівництво каналу вибрало супутник Eutelsat W4 у позиції 36гр.в.д. для поширення сигналу на територію України. Дана супутникова позиція вигідна з кількох причин. По-перше, Eutelsat W4 - потужний супутник, для прийому якого індивідуальному користувачеві потрібна антена 60 см в діаметрі, а для ретрансляції сигналу кабельним операторам можна використовувати дзеркало від 115 див. По-друге, поява відкритого каналу на цьому супутнику автоматом збільшує аудиторію глядачів на декілька мільйонів. З цієї позиції сигнал распространаяют провайдери супутникового платного ТБ: «НТВ-плюс», «Тріколор» і «поверхня-плюс», а аудиторія приймає сигнал - близько 8 млн. домогосподарств. Єдиний мінус цієї аудиторії - те, що вона практично вся - жителі Російської Федерації. Кількість українських домогосподарств, які мають можливості приймати супутник Eutelsat W4, - не більш 300тыс. Можливо, не зовсім коректно було б пропонувати українському рекламодавцеві російську аудиторію, та і чи навряд вона його зацікавила б. Тому, основну аудиторію каналу в Україні складали абоненти кабельних мереж, а це декілька мільйонів домогосподарств.

За даними Державного комітету статистики України, супутникове ТБ мають можливість дивитися близько 2 млн домогосподарств. Історично склалося, що найпопулярнішими супутниковими позиціями для прийому в Україні є 13 гр.в.д, 5гр.в.д і 4гр.з.д. З двох останніх віщає максимальна кількість українських телеканалів у відкритому доступі. Прийом сигналу з цих позицій, розташованих близько один від одного, в Україні можливий на антену 90см, що дозволяє при мінімумі витрат отримати максимальну можливу кількість каналів у відмінній якості. Оскільки у в'язці супутників HotBird, що приймаються, - Sirius - Amos на антену з трьома встановленими конверторами, Sirius знаходиться у фокусі антени, можна сміливо передбачати, що мінімум 95% домогосподарств України мають можливість прийому каналів з Sirius. Тому, перехід каналу з супутника Eutelsat W4 на супутник Sirius-4 - сповна логічний і виправданий з точки зору збільшення української аудиторії крок. Почавши мовлення з супутника Sirius-4, «Перший автомобільний» автоматично збільшив свою аудиторію мінімум на 5 млн. глядачів. Річ у тому, що канал почав мовлення на частоті, на якій раніше віщав канал «Інтер+», який за умовчанням приймався кожною українською сім'єю.

Чи відрізняється вартість оренди ємкостей на супутниках? Канал від зміни супутника виграє в цьому плані або декілька програє?

Вартість оренди ємкостей на супутнику Sirius-4 трохи дешевша, ніж на Eutelsat W4. Не варто забувати, що в компанії SES Sirius в Україні є свій офіс і свій аплинк (супутникова станція ), що дає їм можливість гнучкіше личити до формування ціни для конкретного клієнта. У випадку ж з підйомом сигналу на супутник Eutelsat W4, то компанія «Поверхня», є посередником, що не дає їй можливості гнучкого ціноутворення.

Хто зараз присутній на супутнику Eutelsat W4 і Sirius 4?

У позицію 36гр.в.д. в кінці минулого року був запущений новий супутник Eutelsat W7 і всі канали з W4 перейшли на нього. У даній позиції мовлення ведуть пакети платного ТБ : «НТВ-плюс», «Тріколор», «поверхня-плюс», близько 15 відкритих каналів, серед яких російські «ТБ 3 Росія», «Експерт», «Шансон ТБ», Russian Travel Guide, «Союз», Bridge TV, «А-1 Росія», «Муз ТБ», 7ТВ, «Про Покер», і українські - Biz TV, «ЧП. Інфо». У березні до українських каналів додасться канал «Pro Все», який, можливо, займе місце «Першого автомобільного, що звільнилося».

На супутнику Sirius-4 віщає пакет «Віасат Україна», який складається з 40 телеканалів, українські канали : ТЕТ, ТРК «Україна» і Футбол, які віщають в кодованому доступі, а також відкриті «Новий канал», «Голос», «Київська Русь», «Рада», «5-й канал», News One, RU Music, «Слов'янський міжнародний канал», Star TV, «Погода ТБ», «ОК», English Club, UBC, «Тіса-1». Канали російською мовою - ТВЦ International, «Ідеальний світ», «ТБ-3 Росія», «Перший Балтійський музичний канал», «ТБ-5 Латвія».

Чому канали раніше цього не зробили?

Восени минулого року група «Інтер», канали якої були розкидані по супутниках Sirius-4, Amos-2, HellasSat-2 в цілях мінімізації витрат і оптимізації доставки сигналу, побудувала на Троєщині власний телепорт і сформувала пакет своїх каналів для роздачі по Україні через супутник Amos-3.

Частоти, що звільнилися, після переходу каналів «Інтеру», викликали резонансний сплеск інтересу до них з боку інших каналів. Вся пікантність ситуації в тому, що канали групи «Інтер» присутні у всіх кабельних мережах України, а їх більше 700. Потрапляючи на таке місце, що звільнилося, новий канал отримував лояльне відношення кабельного оператора до себе. Адже устаткування встановлене, канал приймається. Для входу в таку кабельну мережу потрібно застосувати мінімум зусиль. Я навіть не виключаю випадки, коли «особливо зайняті» кабельники забували перенастроювати устаткування на прийом каналів «Інтеру» з нової частоти, і канал, який зайняв його місце, - автоматом потрапляв в мережу. Невідомо, скільки часу могло пройти, поки кинуться і відмітять заміну. Спробуй потім без скандалу і скарг від абонентів замість одного включити інший? Простіше включити два. Можливо, на це деякі канали частково і розраховували. Так само не варто забувати і про аудиторію в 2 млн. домогосподарств, де встановлені супутникові антени. Потрапляючи на місце каналів групи «Інтер», новачки автоматом збільшують свою аудиторію. Глядачеві не потрібно перенастроювати ресівер, для нього ситуація виглядала більш, ніж банально, просто одного прекрасного дня на місці каналу «Інтер+» почав віщати канал «Перший автомобільний», і його аудиторія автоматом збільшилася на 4-5 млн глядачів.

Артем Вакалюк

www.sostav.ua


лідаДата: Субота, 27.02.2010, 13:39 | Повідомлення # 287
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Новий телеканалРТУ

Один із засновників телеканалу 1 +1 Борис Фуксман заявив про намір створити новий ефірний загальнонаціональний телеканал. Його розвитком займеться команда, яка створювала 1 +1.

Телеканал отримав назву РТУ - Радіо Телебачення України. Він буде телеканалом загального інтересу, з трансляцією передач власного виробництва, документальних та художніх фільмів, дитячих та спортивних програм. На першому етапі інвестиції складуть $ 50 млн. Фуксман стверджує, що у його компанії - Української медійної групи - такі гроші є. Втім, за словами бізнесмена, в майбутньому не виключено залучення інших інвесторів, у тому числі й Олександра Роднянського, з яким Фуксман в середині 90-х створював 1 +1.

Мовлення телеканалу планувалося розпочати вже цього року, але під час останнього конкурсу ефірних телевізійних частот РТУ не отримав жодної. В основному частоти отримали телеканали ТВі і 5 канал - нагадаємо, це рішення Нацради з телебачення і радіомовлення спричинило невдоволення групи Інтер та судові процеси. Подати на нацрада до суду має намір і Українська медійна група, пише газета.

Втім, за словами експертів, ефірні частоти стають все меншою цінністю. "Безперешкодно мовлення на аналогових частотах канали зможуть тільки кілька років. Потім їм доведеться або паралельно мовлення у двох режимах - аналоговому та цифровому, або повністю переходити на" цифру ", - стверджує координатор Асоціації Індустріальний телевізійний комітет Денис Гурський.

Нагадаємо, нещодавно єдиним власником телеканалів 1 +1 та Кіно став Ігор Коломойський: за $ 300 млн компанія Central Media Enterprises, яка стояла біля витоків телеканалу, продала свою частку. Незабаром після оголошення операції Фуксман заявив, що Коломойський сильно переплатив за канал. В останні роки рейтинги телеканалу знижуються.

RATVODДата: Понеділок, 01.03.2010, 21:41 | Повідомлення # 288
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
TРК 'Петербург - П'ятий канал'

міняє конфігурацію поясного мовлення.

Замість версії +3ч запускаються версії +2ч і +4ч.

Зараз версія +3ч на всіх супутниках замінена на +2ч.

Версія +4ч з'явиться ледве пізніше.

Також додасться версія +7ч.



RATVODДата: Вівторок, 02.03.2010, 19:13 | Повідомлення # 289
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Канал «100 ТБ» на супутнику Intelsat 904

1 березня на супутнику Intelsat 904 (60 гр.с.д.) почав мовлення телеканал з Санкт-Петербурга «100 ТБ».
Мовлення здійснюється в Ku-діапазоні у відкритому вигляді.

Телеканал також транслюється з супутника Експрес АМ-1 (40 гр.с.д.) в C-діапазоні на частоті 3770 Мгц, R.

100ТВ - російський регіональний телеканал, що здійснює цілодобове мовлення. Почав свою роботу 31 серпня 2003 року під назвою телеканал «СТО». З жовтня 2007 року носить назву «100ТВ». Входить в Балтійську медіагрупу.

Параметри мовлення:

Intelsat 904, 60 гр.с.д., частота 10974 Мгц, поляризація вертикальна, символьна швидкість 3333 Мс/с, FEC-3/4

Віталій Мосейчук
Mediasat


RATVODДата: Середа, 03.03.2010, 21:53 | Повідомлення # 290
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Телеканал ТВ3 припинив мовлення

на Sirius 4 ( 4,8E )

1 березня 2010 на супутнику Sirius 4 (4,8E) припинив мовлення російський комерційний телеканал ТВ3.
На супутнику Sirius 4 (4,8E) канал почав трансляцію в кінці 2009 року.

В даний час канал ТВ3 Росія можна приймати в Ку-діапазоні з супутника Eutelsat W4 (36E) в рамках української платформи супутникового телебачення Поверхность Плюс.

Поверхность Плюс в недавно проводила технічні тести мовлення каналу ТВ3 в стандарті DVB-S2.
Тести ТВ3 в DVB-S2 були завершені.

Tехнічні параметри:

Eutelsat W4 (36E)
11,727 GHz, L, SR:27500, FEC:3/4, DVB-S/QPSK
Кодування: відсутнє



viskomДата: Середа, 03.03.2010, 21:53 | Повідомлення # 291
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1946
Статус: Оффлайн
Оператор "Оріон Експрес" припиняє мовлення

на супутнику Експрес АМ2. 80Е

Мовлення на супутнику Експрес АМ2. 80Е буде закрито вже на наступному тижні.

Абонентам, які приймають сигнал із супутника «Експрес АМ2» (80 ° східної довготи) необхідно
переналаштувати обладнання для прийому сигналу з нового супутника
Intelsat 15 (85,15 ° східної довготи)

* Оператор не може гарантувати працездатність космічного апарату «Експрес АМ2» і планує призупинити надання послуг з 80 ° с.д. у першому півріччі 2010
* З 05.03.2010 нові активації на космічний апарат «Експрес АМ2» не проводяться.
* З 10.03.2010 припиняється вільне мовлення з «Експрес АМ2».

«Оріон Експрес» пропонує абонентам, що не одержують цілодобове мовлення з супутника «Експрес АМ2» (80 ° східної довготи), переналаштувати обладнання на новий супутник (Intelsat 15 / 85,15 ° східної довготи) і дивитися якісне цифрове телебачення!
__________________


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Середа, 03.03.2010, 21:53 | Повідомлення # 292
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1946
Статус: Оффлайн
Cyprus Travel Guide TV

тестується на 13E

На супутнику Hot Bird 8 в тестовому режимі з'явився канал Cyprus Travel Guide TV (CTG.TV).
Це канал Travel Channel, що займається висвітленням Кіпру для мандрівників (туристів) Європи і світу.

Тести складаються з коротких рекламних повідомлень на грецькою, англійською та російською мовами. Може бути, станція буде транслюватися на трьох мовах.
CTG.TV сприяє Кіпру - показує чудові пляжі, мальовничі гірські ландшафти, природні краси, багату культурну спадщину, кулінарні шедеври і основні розваги, пропоновані на мальовничому острові.
Станція в першу чергу звернена до народу Росії, її мовлення також планується організувати в Європі, Сполучених Штатах Америки, Канаді, на Близькому Сході, Узбекистані.

Технічні параметри:

Hot Bird 8 (13E)
tp. 14 (11,470 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 5 / 6; DVB-S/QPSK)
ID: Cyprus Travel Guide TV I
PID V: 145
PID A: 148
PID PCR: 145
SID: 9
PID PMT: 144

Кодування: немає


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: П`ятниця, 05.03.2010, 08:32 | Повідомлення # 293
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
UPC Direct продовжив тести на 1W

програм DOQ і Fishing and Hunting

Супутникова платформа UPC Direct продовжила тести на новій орбітальній позиції 0,8°W/1°W,
де розташовані супутники Thor 3, Thor 5, Thor 6 і Intelsat 10-02,

двох програм - DOQ і Fishing and Hunting Channel угорської компанії IKO Cable.

За неофіційною інформацією, їх відкривають картки UPC DTH Sarl, який обслуговуватиме UPC Direct в новій орбітальній позиції.
Карти доступу UPC Direct також декодують обоє программы- Fishing and Hunting і DOQ.

Технічні параметри:

Супутник: Thor 6 (0.8 ° W)
Частота: 11.747 ГГц
Поляризація: горизонтальна
SR: 28000
FEC: 5/6
Стандарт: DVB-S

_DoQ_
service ID: 1007
video PID: 7107 (MPEG-2/SD)
audio PID: 7207 (на угорській мові), 7307 (англійськ а, оригінал), 7407 (на чеській мові)

Кодування (CA systém): Conax (Focus Sat) + CryptoWorks ( UPC Direct)

_Fishing and Hunting Channel_
service ID: 1006
video PID: 7106 (MPEG-2/SD)
audio PID: 7206 (на угорській мові), 7306 (англійська, оригінал), 7406 (на чеській мові)

Кодування (CA systém): Conax (Focus Sat) + CryptoWorks ( UPC Direct)

wizardfox.net


RATVODДата: П`ятниця, 05.03.2010, 08:37 | Повідомлення # 294
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Da Vinci Learning вже на Amos

Da Vinci Learning приступив до здійснення свого мовлення на супутнику Amos 3 (4W).
Кодоване в Conax мовлення було включене на tp. 8 (11,260 GHz, pol. H).

До цих пір основним джерелом сигналу був Sirius 4 (4,8 E) тр. 11 (12,715 GHz, pol. H). Запуск мовлення на новому місці, оголошений на 1 березня, -фактически стався 3 березня.
Мовлення каналу на нових параметрах призначене для ретрансляції в супутникових і кабельних платформах. Час для перекладу на нові параметри представлений до 1 квітня, після чого мовлення з супутника Sirius 4 (4,8 E) тр. 11 (12.715 GHz, pol. H, SR: 3330, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK) буде завершено.

Нові технічні параметри:

Amos 3 (4W)
tp. 8 (11,260 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
ID: DaVinci Learning

PID V: 3840
PID A: 3841 (польська), 3842 (оригінал), 3843 (угорська), 3844 (українська- деякі програми)
PID PCR: 3840
PID PMT: 3850

Кодування: Conax


лідаДата: П`ятниця, 05.03.2010, 16:46 | Повідомлення # 295
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Польский муз.канал 4Fun.TV(10719 V)

Польськамузичнийканал«4fun.tv»переходить на мовлення у форматі 16:9

Музичний канал 4fun.tvз 8 березня2010р. починає трансляцію своїх програм у форматі 16:9. Зміни також відбудуться в інтерактивному оформленні каналу. Шляхом зміни формату мовлення з 4:3 до 16:9, глядачі отримують найкраще панорамне якість зображення.
Зміниться обов'язковий інтерактив станції, який забезпечує абсолютно новий і більш читається контакт з глядачем. Основними кольорами нового оформлення буденапівпрозорийбілий і фіолетовийкольори.

RATVODДата: Субота, 06.03.2010, 10:19 | Повідомлення # 296
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
ТБ не для всіх

«Національна медіа група» (НМГ) хоче зробити з «П'ятого каналу» «розумного і знаючого співбесідника»
не для масової аудиторії. НМГ сподівається зробити його рентабельним.

На базі «П'ятого каналу» буде створено якісне телебачення, що не зраджує своїм «ленінградським» традиціям, але економічно ефективне, розповів голова експертної поради НМГ-ТВ Олександр Роднянський. За його словами, це має бути «канал, здатний обговорювати весь порядок денний», «розумний, знаючий співбесідник», який «не гратиме з глядачами в піддавки». На «П'ятому», за його словами, не з'являться розважальні серіали, сітка збудована довкола пізнавальних передач, ток-шоу, новин, кіно «з авторським підписом». Нова сітка почне працювати на каналі з 15 березня.

«У нас немає наміру драматично наростити число глядачів, нам необхідно залучити якіснішу аудиторію, створити бренд каналу, це дозволить нам краще продаватися і збільшити доходи», - говорить Роднянський. Ядром повинні стати глядачі 35-45 років. За три роки доля «П'ятого каналу» повинна вирости з нинішніх 2% (дані TNS по російських глядачах старше 18 років в січні - лютому) до 4%, розраховує Володимир Ханумян, гендиректор НМГ-ТВ.

НМГ не розкриває ні фінансових показників «П'ятого каналу» за 2009 р., ні розміру інвестицій. У 2008 р. виручка НМГ, за власними даними, склала 198,99 млн крб., чистий збиток - 3,87 млрд крб. (РСБУ). По словах Ханумяна, витрати на программинг «П'ятого каналу» цього року виросли на 30%, але при цьому були скорочені інші витрати. Завдяки синергії з РЕН ТВ до 2011 р. телевізійний підрозділ НМГ вийде на самоокуповування, розраховує Ханумян. Сам «П'ятий канал» стане рентабельним протягом декількох років, говорить він, не уточнюючи конкретні терміни.
Ксенія Болецкая
ВІДОМОСТІ


лідаДата: Середа, 10.03.2010, 15:49 | Повідомлення # 297
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Євроспорт на Астра (19Е) тепер у форматі 16:9

НімецькаEurosport в 16:9

Некодованих німецький Eurosport, доступний в цифровому вигляді на Astra 1L (19,2 E), 9 березня перейшов від формату 4:3на сучасний 16:9. Перехід було заплановано раніше, але був відкладений через технічні проблеми. Аналоговий Eurosport з 19,2 E як і раніше залишається в форматі4:3.

Технічні параметри:

Astra 1L (19,2 E)
tp.91 (12,226 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4;DVB-S/QPSK)
ID: Eurosport
PID V: 101
PID A: 103 (німецька)
PID PCR: 101
SID: 31200
PID PMT: 280
Кодування: немає.

Останнім часом подібний крок зробив німецькийканалтелемагазин QVC.

RATVODДата: Четвер, 11.03.2010, 14:51 | Повідомлення # 298
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Популярні телеканали знову належать латвійцям

Телекомпанії LNT і TV-5 перейшли в руки засновника каналу LNT Андрейса Екиса.
Створене ним АТ Neatkarīgie nacionālie mediji викупило акції телеканалів
у світового медіамагната
News Corporation.

По словах Екиса, нинішня ситуація дозволила повернути в латвійські руки одні з найважливіших засобів масової інформації.

«Наша пропозиція була найбільш вигідною для News Corporation, - говорить глава NeatkarЕ©gie nacionЕЎlie mediji. - Тим більше, ми пообіцяли дотримуватися тих цінностей, які культивувалися, поки телекомпанія знаходилася в руках найбільшого в світі медіаконцерну».

Як говорить Екис, NeatkarЕ©gie nacionЕЎlie mediji має намір раширять свою діяльність на латвійському ринку.

Телевізійний канал LNT почав роботу в 1996 році. Він був утворений в результаті злиття двох приватних телекомпаній, що віщали на одній частоті, - уранішнього каналу Picca TV і інформаційного NTV-5. LNT став першим комерційним мовцем Латвії, що отримав статус національного. У 2003-м польський медіахолдинг Polsat придбав 60% акцій каналу LNT. З 8 травня 2007 року телекомпанія LNT належить концерну медіамагната Руперта Мердока News Corporation.

Інформація про те, що News Corporation активно шукає покупця на LNT, з'явилася на початку січня.
Тоді серед потенційних нових власників каналу неофіційно називався банкір і власник англійського футбольного клубу «Блекпул» Валерій Белоконь. Проте офіційного підтвердження ця інформація так і не отримала.

В кінці лютого було засновано АТ Neatkarīgie nacionālie mediji, членами ради якого стали Андрейс Екис, Ольга Сикстуле-Місане і Гунтарс Траубергс. Правління компанії представлене Нормундом Калниньшем.
Основний капітал підприємства 25 тис. латів. Акції компанії належать Екису.

Згідно дослідженню TNS Latvia, в січні LNT був на другому місці в рейтингу популярності латвійських телеканалів.
На його перегляд глядачі витратили 13% загального часу, проведеного в телеекранів.
У 2009 році LNT був визнаний найпопулярнішим каналом в Латвії.

tvnet

Джерело: telegraf

лідаДата: П`ятниця, 12.03.2010, 22:17 | Повідомлення # 299
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Normandie TV пакеті Fransat

Канали із супутника AТLANTIC BIRD-3 (5 W)

На tp. KC4 (11,096 GHz, pol. V) платформи Fransat на супутнику Atlantic Bird 3 (5W) почав роботу французькийрегіональний канал Normandie TV. CAID каналу вказує на Viaccess PC (wersje 2.5, 3.0 i 4.0), але кодування не активно. Normandie TV-французький канал північного регіонуНормандія.
У пропозиціях каналу інформація з цього регіону, спортивні, кулінарні, культурні та розважальні програми. І звичайно, все, що пов'язано з Нормандії.

Технічніпараметри:

Atlantic Bird 3 (5W)
tp. KC4 (11,096 GHz, pol. V, SR: 29950, FEC: 7 / 8; DVB-S/QPSK)
ID: Normandie TV
PID V: 851
PID A: 852
PID PCR: 851
SID: 405
PID PMT:850
Кодування: Viaccess 2.5/3.0/4.0 (не є активним)

Новий канал вже є на сайті fransat.fr. Цікаво, що станція була включена до числа додаткових каналів, що мовлять FTA: TV8 Mont Blanc, NRJ Paris, TV5 Monde і KTO.

лідаДата: П`ятниця, 12.03.2010, 23:10 | Повідомлення # 300
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Телеканал НТВ відмовився повертатися в телеакадемії

Телеканал НТВ не планує повертатися до складу Академії російського телебачення (АРТ).

Про це представники каналу заявили виданню "Комерсант" після засідання ради засновників телеакадемії, який пройшов увечері в середу, 10 березня.

На зустрічі засновників серед інших обговорювалися реорганізація структури АРТ та перереєстрація її членів. Тим не менше, питання повернення до складу телеакадемії телеканалів НТВ, ТНТ і компанії ВГТРК, що покинули АРТ близько двох років тому, залишилося невирішеним. На минулому в середу засіданні представників цих каналів не було.

У бесіді з "Комерсантом" співробітники ВГТРК заявили, що компанія буде брати участь у конкурсі ТЕФІ-Регіон, але боротися за ТЕФІ в категоріях "Лица" і "Професії" не має наміру. При цьому в ВГТРК підкреслили, що компанія буде готова повернутися в АРТ тільки після того, як до її складу знову увійдуть НТВ і ТНТ.

НТВ і ТНТ оголосили про вихід зі складу засновників телеакадемії навесні 2007 року. На ТНТ це рішення пояснили тим, що телеканал ніколи не вигравав премії ТЕФІ і тому не бачить сенсу у продовженні співпраці з АРТ. Представники НТВ залишили своє рішення без офіційних коментарів.

На який відбувся у середу в засіданні рада засновників академії були прийняті компанія "Червоний квадрат" і телеканал ДТВ.

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024