FORUM TV-SATЧетвер
03.10.2024, 16:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
лідаДата: П`ятниця, 02.04.2010, 16:16 | Повідомлення # 316
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Зміни в балтійськомупакеті Viasat

Канали РЕН-ТВ Балтік, РТР-Планета Балтік і Перший Балтійський канал з 1 квітня залишили пакет Viasat Balticна супутнику Sirius-4 (5E). Кодування Videoguard з них знята і вони тепер кодуються тільки в Viaccess длякабельних операторів.

лідаДата: П`ятниця, 02.04.2010, 16:29 | Повідомлення # 317
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Телаканал "Де і Хто" розпочав тестове мовлення на супутнику "Ямал-200"

1 квітня 2010 телеканал "Де і Хто" розпочав тестове мовлення на супутнику "Ямал-200" 90град. в. д.З -діапазонуВАТ "Газпром космічні системи".

Де і хто - справжній ігровий телеканал. У програмі каналу показують інтерактивну вікторину з телеглядачами, музику, кіно та розважальні програми (в основному власний, а також придбаний контент).

За даними Вікіпедії, 63% відсотки глядачів - це чоловіки - ті, хто веде активний спосіб життя, пробує все нове і любить грати. На 70% контент каналу "Де і хто" складається з оригінальних авторських програм.

Параметри мовлення:

3,645 GHz, R, SR: 28000, FEC: 3 / 4; DVB-S/QPSK, відкрито

RatvodTechДата: П`ятниця, 02.04.2010, 17:19 | Повідомлення # 318
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Телеканал "100 ТБ"

З 1 квітня 2010 року Телеканал «100 ТБ» перейшов на мовлення з іншого супутника - «Intelsat 904» 60° Е.

Мовлення з супутника «Експрес АМ1» припинено.



RatvodTechДата: П`ятниця, 02.04.2010, 17:42 | Повідомлення # 319
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Телеканал TV Armenia Ru почав

тестове мовлення на супутнику Hot Bird 8 (13E)

1 квітня на супутнику Hot Bird 8 (13E), на частоті 12,322 GHz, поляризація горизонтальна,
почав тестове мовлення вірменський телеканал російською мовою.

Називається канал TV Armenia Ru.

Програмна сітка телеканалу TV Armenia Ru складається з культурних, політичних, соціальних і економічних програм для вірменської діаспори, що проживає в країнах СНД, Азії, Європи і Америки. Телеканал створений 1-го березня 2010 р., в Москві, РФ.Формат - 16:9, канал - цифровий. Зона обхвату супутника Hot bird 13гр. - Росія (з Уралу на захід), вся Європа, Північна Африка, Близький Схід. Прийом на індивідуальні супутникові антени (кількість тарілок в населення тих, що регулярно дивляться канали на Hot bird) - Росія - 2,5 млн., Європа - 30 млн., Північна Африка і Близький Схід - 25 млн. Вихідний сигнал передається через оптоволоконну мережу операторові і через нього на супутник Hot Bird 13гр.

До речі саме з супутника Hot bird віщає сьогодні Перший суспільний канал Вірменії «H1» і «Шант».

Технічні параметри:

Hot Bird 8 (13E)
12,322 GHz, H, SR:27500, FEC:3/4;DVB-S/QPSK
Кодування: відкрито

лідаДата: Вівторок, 06.04.2010, 21:22 | Повідомлення # 320
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Телеканал "Страна"

Мовлення супутника Hotbird-6 c 1 травня здійснюватися небуде.

З 1 травня 2010 телеканал "Страна" буде здійснювати мовлення виключно з супутника «Експрес-МД1», який забезпечує широке охоплення і впевнений прийом в Росії.

Параметри для налаштування: 80 гр. EAST, частотний діапазон «С», транспондер№ 10, частота 3875МГц, поляризація кругова права, символьна швидкість 32000 Msps, FEC 3 / 4.

Мовлення з супутника Hotbird 6 c 1 травня 2010 телеканалом "Страна" здійснюватися не буде.

лідаДата: Середа, 07.04.2010, 20:16 | Повідомлення # 321
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
[07-04-2010]
Шансон ТБ на супутнику Hot Bird 6, 13.0 ° E



Сьомого квітня на супутнику Hot Bird 6, 13.0 ° Eрозпочав мовлення телеканал Шансон ТБ.

В даний час мовлення з даною орбітальній позиції здійснюється у відкритому вигляді. Скріншоти телеканалу можна подивитися на форумі журналу Медіасат.

У фокусі телеканалу Шансон ТВ - всі традиційні пісенні жанри і їх виконавці: авторська (бардівська) пісня, класичний і сучасний міський романс, каторжанская пісня і «блатна» музика, народна пісня, російський джаз, лірика рок-музики, пісні з улюблених кінофільмів і кіномузики, російська, радянська і російська естради, світовий шансон. Репертуар: 85% - російська музика, 15% - іноземна.

Нагадаємо, що канал розпочав супутникове мовлення під кінець 2006 року. На сьогоднішній день сигнал каналу у відкритому вигляді також поширюється через супутник Eutelsat W4, 36.0 ° E. «Шансон ТВ» став другим каналом так званого «блатного» напрямку після Ля-Мінор. Офіційний дистриб'ютор телеканалу Шансон ТБ - компанія «Медіа-березень».

Параметри мовлення:

Hot Bird 6, 13.0 ° E
11034 МГц, V, SR: 27500, FEC-3 / 4, DVB-S/QPSK

RATVODДата: Четвер, 08.04.2010, 21:45 | Повідомлення # 322
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
SciFi стає Syfy Universal з 9 квітня

Мераб Габунія, генеральний директор Universal Networks International Russia,
оголосив про ребрендинг SCI FI Channel Russia.

У другому кварталі 2010 року канал буде під брендом Syfy.
Еволюція SCI FI в Росії є продовженням успішного ребрендингу каналу в США.

Завдяки зміні назви на Syfy, звучання якої фонетично ідентично старому, оновлений бренд стає привабливим для ширшої аудиторії і охоплює ширший спектр жанрів розважального телебачення, що звертаються до уяви: фентезі, шоу про паранормальні явища, реалити-шоу, містику, экшн і пригоди, а також наукову фантастику. Це створює сприятливі умови для розвитку бренду шляхом створення оригінальної торгівельної марки, яка легко знайде контакт із споживачами завдяки присутності як в кабельних мережах, так і в інтернеті і в нових цифрових медіа.

Imagine Greater (Уява без кордонів) стане новим посланням і слоганом бренду, який запрошує глядачів, партнерів і рекламодавців в нову еру безконечної уяви, виняткових вражень і кращих розваг. Syfy - більш повно відповідає чеканням від найпопулярнішого в світі жанру розважального телебачення і відображає поточну стратегію по розробці нової програмної політики, завдяки якій буде простіше знайти доступ до нових глядачів. Syfy не відриватиметься від свого коріння, але в той же час охопить ширший спектр жанрів, де головне - це уява і фантазія.

«Оновлений бренд SyFy як і раніше звертатиметься до своєї ключової аудиторії. Проте нове ім'я допоможе залучити більшу кількість людей і відобразити широту нашої програмної політики», - говорить Мераб Габунія.

Назва Syfy Universal, на відміну від родової назви однієї з розважальних жанрів «sci-fi» («наукова фантастика»), чітко визначає оригінальну, індивідуальну торгівельну марку, яку можна буде використовувати на всіх платформах, де здійснюється мовлення каналу, а також за їх межами, від Hulu до iTunes. Syfy також створює зонтичний бренд, який може бути використаний в суміжних підприємствах під назвою Syfy Ventures: Syfy Games, Syfy Films і Syfy Kids.

Крім того, оскільки зона обхвату бренду дуже швидко розширюється і до кінця наступного року планується довести кількість міжнародних каналів до п'ятдесяти, Syfy повністю відповідає вимозі по створенню прийнятого у всьому світі, реєстрованого фірмового найменування, яке вказує на унікальність бренду в кожному регіоні.

Запуск оновленого бренду відбудеться на телебаченні і в мережі Інтернет в другому кварталі 2010 року і супроводитиметься прем'єрним показом нового рейтингового серіалу «Caprica» і російською прем'єрою прославленого серіалу «Одинадцята година» (Eleventh Hour). Далі послідують нові сезони улюблених серіалів (як ігрових, так і риалити) - «Склад 13» (Warehouse 13), «Пункт призначення - Правда» (Destination Truth), «Мисливці за приведеннями» (Ghost Hunters International), «Легенда про Шукача» (Legend of the Seeker) і «Притулок» (Sanctuary). Scifichannel.ru поміняє свій URL на syfyuniversal.ru. Ребрендінгу каналу передуватиме маркетингова кампанія.

Бренда SyFy був запущений в США 9 липня 2009 року і зібрав, за підсумками третього кварталу 2009 року, рекордну аудиторію за всю 17-річну історію бренду, встановивши нову планку по загальній кількості глядачів - 1,36 млн. Показники глядацької активності в період з 29 червня по 27 вересня дозволили Syfy зайняти четверте місце в категорії Adults 25-54 (дорослі у віці від 25 до 54 років), що стало рекордним для бренду результатом в третьому кварталі і вивело його на перше місце серед всіх ключових кабельних мереж розважального телебачення.

У жовтні 2009 року NBC Universal оголосив про свій багатомільйонний інвестиційний проект ребрендинга міжнародного портфеля каналів і оновлення індивідуальності брендів. Частиною цього проекту стане позиціювання брендів за допомогою свіжого оригінального контента і нового візуального втілення. Ребрендінг SyFy в Росії - це перший крок до реалізації стратегії, затвердженою компанією торік.

tvnetnews.ru


RATVODДата: Четвер, 08.04.2010, 21:48 | Повідомлення # 323
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Перший Національний більше

не дублюватиме російську мову в новинах

Інформація про це з'явилася минулого тижня, проте лише вчора її офіційно підтвердила
прес-служба Першого Національного.

На думку заступника генерального директора каналу по суспільному і суспільно-політичному мовленню Олександра Пантелеймонова, голоси і інтонації коментаторів інколи позначають більше, ніж їх заяви. І вони не хочуть позбавляти глядачів такої важливої складової новин.

Дату, коли буде введено це «ноу-хау», він доки не озвучив. Проте, за неофіційною інформацією, перший випуск оновлених «Новин» повинен був вийти в ефір учора увечері. За словами керівництва Першого, нововведення торкнеться лише «синхронів». Всі сюжети журналісти каналу як і раніше готуватимуть на українському.

Перший Національний був єдиним каналом, де новини повністю виходили українською мовою. У 2005 році таку ідею запропонував віце-президент каналу Андрій Шевченко (нині працює народним депутатом від партії БЮТ). Після цього голос диктора став перекладати українською мовою навіть чиновників і депутатів, якщо вони говорили по-російськи.
www.kp.ua


RatvodTechДата: Середа, 14.04.2010, 00:03 | Повідомлення # 324
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
"Де і Хто" розширив аудиторію

Новий телеканал "Де і Хто" з 1 квітня 2010 р. почав мовлення
з супутника
"Ямал-200" в С-діапазоні на 90 град. с. д.

"Ямал-200" вже третій супутник, за допомогою якого "Де і Хто" поширює сигнал.
Завдяки новому космічному борту телеканал став доступний 50 млн. потенційних споживачів.

У зв'язку з істотним розширенням потенційної аудиторії і активною роботою над укладенням договорів з наземними операторами кабельного і цифрового ТБ "Де і Хто" змінив телепрограму каналу, запустивши відразу декілька нових проектів.

"У зв'язку з істотним приростом аудиторії, "Де і Хто" запустив ряд нових розважальних шоу: гру-провокацію "Зірки до відповіді", комедійно-еротичний серіал "Під однією ковдрою", авторське пародійне шоу письменника-сатирика Юхима Смоліна "Невелика різниця", - говорить менеджер по зв'язках з громадськістю
Телеканалу Дарина Кудачкина.

Окрім мовлення на супутнику "Ямал-200" телеканал продовжує мовлення через супутник "Ямал-200 2" в орбітальній позиції 49° в.д. у пакеті з "РТР Планета", "Вести-24", "РЕН ТБ", "ТВЦ - Європа", "Зірка", TVCI, RussiaToday і RusiyaAl-Yaum і супутник Eutelsat W 7 Ku - діапазону (MPEG 4) із ЗАТ "Національна супутникова компанія Тріколор ТБ".

Окрім виходу на мовлення через "Ямал-200" "Де і Хто" досяг принципових домовленостей з двома крупними наземними операторами зв'язку. "У травні 2010 р. абоненти найбільшого московського оператора цифрового телебачення "Акадо" побачать "Де і Хто". Крім того, наш канал скоро буде доступний абонентам "Мегафону", підключеним до послуги "Мобільне ТБ" (Loop-видео)", - ділиться Дарина Кудачкина.

ВІКТОР ЛОГИНОВ
© ComNews


RatvodTechДата: Середа, 14.04.2010, 00:10 | Повідомлення # 325
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
ТНТ і РЕН ТВ все-таки увійдуть

до переліку федеральних каналів

Федеральна антимонопольна служба (ФАС) сподівається включити ТНТ і РЕН ТВ в перелік телеканалів,
на які поширюються поправки до закону
"Про рекламу",
що обмежують з 2011 року ринкову долю продавця телереклами 35%.

Служба попросила Роскомнадзор враховувати при визначенні федеральних телеканалів не лише видані ліцензії на телемовлення, але і угоди на ретрансляцію телепрограм. Такий підхід ФАС легко можна буде оспорити в суді, попереджають юристи.

ФАС зробила повторний запит в Роскомнадзор з метою скласти перелік федеральних телеканалів, оголосив вчора заступник керівника служби Андрій Кашеваров. Такий список відомству необхідний, аби відстежувати дотримання закону "Про внесення змін в ст. 14, 33, 36 ФЗ "Про рекламу"": з 29 грудня 2010 року федеральним телеканалам заборонено працювати з продавцем телереклами, чия доля перевищує 35% від тих, що всіх поступили саме на ці телеканали рекламних бюджетів за останні два роки. Федеральним телеканалом, як мовиться в законі, є "організація, що здійснює ефірне телемовлення на території більше п'яти суб'єктів РФ".

Роськомнадзор вже підготував ФАС список 15 каналів (11 юрособ), відповідних наявному в законі формулюванню: до нього не увійшли дві крупні телемережі ТНТ і РЕН ТБ, а також канал, що належить Міноборони, "Зірка". Просто використаний в законі термін "організація" мав на увазі наявність ліцензій на мовлення більш ніж в п'яти регіонах лише у однієї юрособи, а не у всієї групи компаній (див. "'" від 24 березня). Тепер ФАС просить Роськомнадзор враховувати не лише власні ліцензії компанії, але і ліцензійні угоди на ретрансляцію її програм іншими станціями, уточнив пан Кашоварів. Тим самим, за його словами, перелік федеральних каналів може збільшитися на три-чотири компанії. Відповідь на такий запит зараз готується, підтвердив помічник керівника Роськомнадзора Михайло Воробйов.

В ТНТ сьогодні 20 власних станцій і більше 500 партнери-ретрансляторів в 922 містах, уточнили в прес-службі телеканалу. В РЕН ТБ, як сказано на сайті каналу, 27 власних станцій, всього програми каналу передають більше 1,1 тис. ефірних і кабельних мовців.

Без врахування виручки ТНТ і РЕН ТВ долі в рекламних зборах каналів, вже названих федеральними, неминуче збільшуються. Так, Асоціація комунікаційних агентств Росії оцінює сукупні витрати на телерекламу в 2008 році в 138,9 млрд крб. (з ПДВ; близько 10% доводиться на регіональні телестанції). При заявленій виручці в 12,3 млрд крб. в 2008 році доля ТНТ тоді дорівнює 8,9%, РЕН ТБ - 4,1% при виручці 5,7 млрд крб. А доля, наприклад, холдингу "СТС Медіа" (телемережі СТС, "Домашній" і ДТВ) з виручкою майже 18,8 млрд крб. складає 13,5%. Якщо ж при оцінці всього ринку не враховувати ТНТ і РЕН ТБ, то при тій же виручці доля "СТС Медіа" зростає вже до 15,3%. Отже, можливість "СТС Медіа" об'єднатися в пул з яким-небудь іншим холдингом для спільних продажів телереклами ускладнюється.

Партнер колегії юристів ЗМІ, що управляє, Федір Кравченко сумнівається, що переписаний перелік телеканалів відповідатиме прийнятому в законі формулюванню: "З визначення виходить, що мається на увазі саме наявність ліцензії на мовлення". Заступник гендиректора юрфирмы "Право і консультація" Павло Монаков також рахує новий підхід ФАС уразливим: "За бажання включення телеканалу в перелік федеральних, виходячи з числа тих, що ретранслюють його передачі станцій, можна оспорити в суді".

Поправки до закону "Про рекламу" направлені проти групи "Відео Інтернешнл" (ВІ), за підсумками 2008 року що контролювала більше 60% всіх продажів телереклами в країні. Зараз ВІ продає рекламу в ефірі 13 телеканалів. З 2011 року вона зможе продовжити співробітничати лише з одним з трьох своїх нині найкрупніших клієнтів - "Першим каналом", ВГТРК або "СТС Медіа". Як повідомляв "'" 9 квітня, структури банку "Росія", РЕН ТВ, що володіють, і "П'ятим каналом", зараз близькі до покупки 100% груп "Відео Інтернешнл". На думку учасників ринку, якщо операція відбудеться, ВІ може залишитися продавцем "Першого каналу", РЕН ТБ і "П'ятого", а з ВГТРК продовжить співпрацю як посередник, що надає сервісні послуги формально вибраному держхолдингом сейлз-хаусу. "Схеми, коли один селлер передовірить продажі іншому, не пройдут", - підкреслив пан Кашоварів.

Сергій Собольов, Павло Белавін
kommersant.ru


RatvodTechДата: Середа, 14.04.2010, 00:18 | Повідомлення # 326
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Viasat показує піратську версію

каналу «РТР-Планета»

Між компанією Baltic Media Alliance, що володіє правами на російські канали в Латвії,
і оператором супутникового телебачення Viasat, розгорівся скандал.

Правовласник звинувачує Viasat у використанні піратської версії російського каналу «РТР-Планета»,
аклієнти оператора вже майже два тижні не можуть дивитися російське телебачення.

З 1 квітня мовлення трьох популярних в Латвії ТБ-каналів - ПБК, «РТР-планета», «РЕН-ТВ» - в мережі Viasat було припинено, оскільки, як мовиться в офіційному повідомленні компанії, «правовласники запитали за них непомірно високу ціну».

Поширенням каналів займається естонське підприємство MTU BAL (Балтійський союз авторів і мовців), а права на поширення йому передала латвійська компанія Baltic Media Alliance.

З 8 квітня Viasat відновив мовлення каналу «РТР-планета», а сьогодні холдинг Baltic Media Alliance виступив з офіційною заявою, в якій звинувачує Viasat у використанні піратською, тобто неліцензованій версії каналу.

«Керівництво ВГТРК (власник каналу РТР. - Прим. Телеграфу) саме нам віддало права на спеціально розроблену для балтії версію «РТР-планета». Viasat, у свою чергу, показує версію, призначену для України. Це грубе порушення авторських прав, яке повинне переслідуватися згідно з» законом, - заявив Телеграфу голова правління Baltic Media Alliance Олег Солодов.

За його словами, Viasat узяв в заручники своїх абонентів, з якими поміщені дуже тяжкі і вигідні для оператора умови. Аби розірвати договір, клієнтові потрібно заплатити операторові 25 латів.

У свою чергу керівник Viasat в Латвії Валт Ермансонс повідомив Телеграф, що трансляція ведеться на законних підставах, але детальне юридичне пояснення пообіцяв дати пізніше.

Тим часом заручниками конфлікту між підприємствами стали звичайні глядачі, які вже майже два тижні позбавлені популярних каналів. Коли поновиться мовлення, ні та, ні інша сторона Телеграфу не сказали.

«Щодня нам скаржаться на Viasat», - повідомила Телеграф керівник відділу комунікацій Центру захисту прав споживачів Саніта Гертмане. Правда, скарги сам центр не розглядає, а відправляє претензії в Комісію з регулювання суспільних послуг, яка видала ліцензію операторові супутникового телебачення.

«Але питання про умови розірвання договору з Viasat, що обходиться клієнтові в 25 латів, центр вивчає», - відзначила Гертмане.

Олексій ДУНДА

telegraf.lv


RATVODДата: П`ятниця, 16.04.2010, 22:16 | Повідомлення # 327
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
«Моя Планета» кодує сигнал

З 1 травня 2010 року буде проведено кодування сигналу телеканалу «Моя Планета»
на супутнику ABS (LMI-1)(орбітальна позиція 75 градусів с.д.)
за допомогою системи умовного доступу «IRDETO».

Для операторів кабельних мереж, з якими підписані відповідні договори, карти системи умовного доступу Smart Card для авторизації і розшифровки вмісту каналу будуть відправлені поштою.

До 30.04.2010 р. сигнал телеканалу «Моя Планета» у відкритому варіанті доступний з супутника «ABS 1» т.с.75 с.д..

Параметри налаштування приймальних станцій на транспондер 5:

- Частота прийому 12640 Мгц
- Поляризація на прийомі Вертикальна
- Необхідні діаметри приймальних антен: 1.5 - 2.4 м.

Телеканал «Моя Планета» (свідоцтво про реєстрацію ЗМІ ФС 77 - 37998 від 28 жовтня 2009 р.) - перший російський цілодобовий пізнавальний канал про подорожі, науку і історію. Вийшов в ефір в листопаді 2009 року. «Моя планета» входить в сімейство кабельних телевізійних каналів ВГТРК і пропонує глядачам кращі вітчизняні і зарубіжні програми і документальні проекти.

mediaatlas.ru


RATVODДата: Неділя, 18.04.2010, 12:09 | Повідомлення # 328
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Телеканал «Домашній» з'явився

на платформі «Східний Експрес»

16 квітня телеканал «Домашній» увійшов до складу безкоштовних телеканалів,
доступних для перегляду глядачами телебачення
«Східний Експрес» (КА «Експрес АМ3», 140° с.д.).

Телеканал транслюється в годинній версії +7 годин від московського часу,
спеціально для глядачів Сибіру і Далекого Сходу.

«Домашній» - телеканал для родинного перегляду. Програми телеканалу «Домашній» допомагають ростити дітей розумними і здоровими; розповідають, як декорувати квартиру, як приготувати смачні, вишукані і економічні блюда; радять, де подорожувати і як відпочивати, як зберегти молодість і красу, як позбавитися від хвороб, як добитися ідеальної фігури, як розводити квіти, як виховувати домашніх вихованців. Словом, тут знаходить своє віддзеркалення весь спектр домашніх турбот.

Детективні серіали і любовні телеромани, золота колекція світового кіно, улюблені радянські кінокартини, найпопулярніші мультфільми для дітей - кінопоказ каналу «Домашній» відрізняється різноманітністю і високим класом.

Воістину величезний вибір програм, особливо в прайм-тайм і вихідні дні, дозволяють кожному глядачеві провести час в екрану із задоволенням. Вдень по буднях домінують корисні передачі і телеромани, а увечері і по вихідних днях всю сім'ю чекають увлекательные фільми, цікаві програми, що хвилюють.

Телеканал «Домашній» - це розумний, добрий, емоційний світ, в якому цінуються родинні пріоритети.

Безкоштовні телеканали у складі супутникового телебачення«Східний Експрес» (КА «Експрес АМ3», 140° с.д.):

Перший канал (+6)
Росія 1 (+6)
Росія 2
Росія 24
Росія К
(+6)
Домашній (+7)
Зірка (+7)
5 канал (+3)
Експерт ТБ
Інфоканал
«Оріон Експрес»

www.orion-express.ru


RATVODДата: Субота, 24.04.2010, 10:11 | Повідомлення # 329
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
"Дев'ятка" розсовує горизонти:

ізраїльському каналу дозволено віщати на Україну

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення дозволила
ізраїльському 9-у каналу вести трансляції в кабельних і супутникових мережах.

Коореспондент ZMAN.com попросив Леоніда Блехмана, генерального директора і головного редактора 9-го каналу, роз'яснити, що означає прорив ізраїльського каналу на телеекрани України.

- Дев'ятий канал доступний телеглядачам в багатьох країнах світу, - сказав Леонід Блехман. - Наші передачі дивляться багатолітні підписчики в США, Канаді, на території Росії, Казахстану, Прибалтійських республік, Австралії, Молдови. У нинішньому році до них приєдналася низка країн Європи, глядачам яких доступний 9-й канал. З Україною ж завжди була проблема. У останні два роки ми намагалися її вирішити, але відповідно до українського законодавства від нас вимагали перекласти всі передачі українською мовою, а це неможливо: адже основу нашого мовлення складають оперативно підготовлені новинні блоки. А потім, коли всі наші документи стали відповідати вимогам Конвенції про трансграничне європейське мовлення - дітища Євросоюзу, українські власті і зовсім обмежили мовлення телеканалів російською мовою.

За словами Леоніда Блехмана, склалася дивна ситуація:

- Європейські країни, наприклад, Прибалтика і Німеччина, транслювали передачі 9-го каналу, а Україна наполегливо затягувала рішення цього питання, прикриваючись обіцянкою: "Завтра."

- І скільки ж часу продовжилося це "завтра"?

- Півтора роки.

- Окрім престижу, що дає Дев'ятому каналу прорив на українські телеекрани?

- Перша і головна перевага: на Україну почне поступати правдива інформація про Ізраїль. Раніше таку інформацію з перших разів отримували глядачі багатьох країн світу, окрім України, хоча деякі українські кабельні оператори на свій страх і ризик включали нас в свій пакет, але весь час знаходилися під загрозою обмеження своєї ліцензії. Вчорашнє вирішення Національної поради України по питаннях телебачення і радіомовлення узаконило мовлення в країні 9-го каналу, завдяки чому до нас вже звертаються багато кабельних операторів з пропозицією почати переговори про трансляцію в різних регіонах України. Окрім можливості надавати телеглядачам України достовірну інформацію про Ізраїль, є тут ще і матеріальний інтерес, тому що люди підписуватимуться на наш канал в рамках телевізійних пакетів і платити за це.

Леонід Блехман підкреслив: Україна володіє колосальним потенціалом русскоговорящих глядачів, що живо цікавляться подіями в Ізраїлі.

- Тобто, зростання числа підписчиків за кордоном вказує на престижність 9-го каналу, чи не так?

- Природно! Це підтверджує навіть той факт, що питання про включення 9-го каналу в пакет мовлення обговорювала українська Рада. Її рішення для нас дуже важливе. У певному значенні воно стало святом, тому що ми працювали над цим питанням протягом двох років. Ми прагнемо завжди добиватися поставлених перед собою цілей - добилися і цього разу, - підкреслив Леонід Блехман.

- У повідомленнях українських інформаційних агентств сказано, що навіть посольство Ізраїлю в Україні клопотало про включення 9-го каналу в число дозволених.

- Посольство клопотало про це ще два роки тому, - підтвердив Леонід Блехман. - Але це не перешкодило попередньому складу Нацради тягнути час.

- Як мовиться, все добре, що добре кінчається.

- Ми щиро рады настільки благополучному фіналу. Україна з її 60-мільйонним населенням дійсно володіє величезним потенціалом: маса її громадян дивиться російськомовні телеканали, в число яких віднині входить і "Дев'ятка", - підвів рису Леонід Блехман.
ZMAN.com


RATVODДата: Субота, 24.04.2010, 10:20 | Повідомлення # 330
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
"СТС Медіа" створить науково-популярний канал

"СТС Медіа"розробляє проект науково-популярного каналу "Галілео",
пише "РБК daily" із посланням на генерального продюсера холдингу В'ячеслава Муругова.

Така ж назва - "Галілео" - носить одна з найпопулярніших передач на каналі СТС, яку веде музикант і шоумен Олександр Хутровий. Передача виходить в розважально-пізнавальному форматі і є варіантом німецької програми Galileo.

Ідею створення в Росії окремого науково-пізнавального телеканалу (аналог Discovery) 22 квітня на засіданні президії Держради РФ озвучив президент Росії Дмитро Медведев. В той же час він відзначив, що перш ніж створювати такий канал, потрібно подумати про його вміст і конкурентоспроможність.

"Якщо це створювати, це має бути не просто канал, як в період мого дитинства, коли виходив дядечко, починав писати на дошці формули. Мені це в школі на уроках показували, це зараз не спрацює, а інші програми коштують великих грошей", - сказав президент.

Раніше він також висловлював цю пропозицію.

Як відзначає "РБК daily", можливою платформою для запуску російського аналога Discovery Channel може стати холдинг ВГТРК. У самому холдингу цю інформацію виданню коментувати не стали, нагадавши лише, що в структурі компанії недавно з'явився пізнавальний супутниковий телеканал "Моя планета".

lenta.ru


Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024