FORUM TV-SATЧетвер
03.10.2024, 18:24

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Понеділок, 26.04.2010, 13:20 | Повідомлення # 331
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал "Балапан"

На базі телекомпанії "Казахстан" до кінця року буде створений телеканал "Балапан"

Про це повідомив віце-міністр зв'язку і інформації Нурай Уразов,
повідомила прес-служба міністерства в п'ятницю.

“На базі телеканалу “Казахстан” до кінця року буде створений дитячий канал “Балапан” з мовленням на державній мові”, - сказав Н. Уразов на засіданні колегії міністерства по реалізації завдань, позначених в посланні президента народові Казахстану.

Також, до кінця року будуть внесені пропозиції по створенню телеканалу, який був би орієнтований на показ кращих досягнень казахської культури, творів документалістики, художніх фільмів, проінформував віце-міністр.

Н. Уразов повідомив, що протягом першого місяця роботи міністром були проведені ряд нарад з участю медіа-співтовариства. За підсумками цих зустрічей були затверджені плани робіт міністерства у всіх сферах ЗМІ: телебаченні, друці, інтернеті. Зокрема, буде наповнена новим вмістом робота державних ЗМІ, планується впровадження нових технологій, створені рівні конкурентні умови для всіх суб'єктів ринку, забезпечено зростання казахстанського вмісту.

www.sat24.ru

Сообщаєт:www.zonakz.net


RATVODДата: Вівторок, 27.04.2010, 13:59 | Повідомлення # 332
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканали РТУ і Док ТБ

на Amos 2, 4.0°W.

На Amosі, найближчим часом, на тр. 10722 Н, 27500 3/4
замість Тест 1 і Тест 2 з'являться
два нові українські канали РТУ і Док ТБ.

Перший показуватиме фільми, серіали, пізнавальні передачі,
другий же безпосередньо лише документальне кіно, і швидше за все буде кодований, правда,
в якому кодуванні доки ніхто не говорить, будемо сподівається, що в BISS.

Ще одні новини, що стосуються Першого національного (УТ - 1), по словах Е. Бенкендорфа, глави цього каналу, мовлення каналу з вересня місяця цього року здійснюватиметься 24 години з вихід на мовлення через супутник, правда він не уточнив через який супутник Сіріус 5Е, Амос 4W або 39Е, на цих трьох супутниках зосереджені найбільша кількість українських каналів.


RATVODДата: Середа, 28.04.2010, 22:41 | Повідомлення # 333
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Вірменський телеканал «Еркир Медіа»

почне супутникову трансляцію

Вірменський телеканал «Еркир Медіа» з 28-го червня почне трансляцію по всьому світу за допомогою авторитетного супутника Hot Bird, повідомили у вівторок агентству «Новини-Вірменія» в телекомпанії.

«Незабаром кожна людина в світі дістане можливість відстежувати події в країні за допомогою телеканалу «Еркир TV», - говориться в повідомленні.
Телеканал «Еркир Медіа» заснований в 2003 році. Телеканал є ресурсом, що підтримує ідеологію і позиції Вірменської революційної федерації «Дашнакцутюн».

Новини-Вірменія


RATVODДата: Четвер, 06.05.2010, 11:43 | Повідомлення # 334
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Universal Channel міняє свою подобу

Вперше в програмі каналу - російськомовні фільми і програми.

Компанія Universal Networks International (UNI) представляє оновлений бренд свого ведучого розважального каналу Universal Channel в рамках загальної стратегії оновлення основних п'яти брендів для надання нового оригінального контента, направленого на інтереси локальної аудиторії по всьому світу. Глядачі України, країн Прибалтики і СНД зможуть побачити новий образ каналу в ефірі з 5 травня 2010 року. У зв'язку з оновленням каналу буде запущений новий веб-сайт Universal Channel, що містить цікаві відеоролики, епізоди улюблених фільмів і програму передач.

Universal Channel є одним з найуспішніших брендів UNI, з насиченим репертуаром з хітових серіалів, блокбастерів і передач, кожна з яких володіє власною харизмою і не може залишити глядача байдужим.

Серед новинок оновленої програмної лінійки - комедійний серіал «Сестра Джеки» (Nurse Jackie), високо оцінені критиками «Числа» (Numb3rs) і захоплюючі епізоди «Ясновидця» (Psych). Вперше на каналі буде показана поліцейська драма «Rookie Blue», знята в співпраці з компанією E1 Entertainment, де в головних ролях знялися Місси Перегрім (Missy Peregrym) і Грегорі Сміт (Gregory Smith). Серед інших новинок каналу - запуск серіалу «Facing Kate» з Сарою Шахи (Sarah Shahi) в головній ролі - цей проект реалізований спільно з USA Networks.

Вперше Universal Channel включить російськомовний контент в лінійку своїх програм. Прем'єрою на каналі стануть хітові фільми «Любов-морква» і «Любов-морква 2» з Гошів Куценко і Кристиною Орбакайте в головних ролях. Це підтверджує наміри UNI інвестувати в місцеві проекти і збільшує і без того насичену програму передач, нарівні з глобальним контентом, вироблюваним в США.

Колін Маклеод (Colin McLeod), керуючий директор UNI, по країнах Центральної і Східної Європи відзначив: “Оновлення Universal Channel в Россиі/странах Прібалтіки/СНГ є природним кроком в розвитку UNI. Спираючись на розважальну спадщину каналу Universal, ми продовжимо показ якісного контента, акцентуючи увагу на сучасному і яскравому образі каналу. Серед нових персонажів каналу - социопат доктор Грегорі Хауз, імпульсивна медсестра Джеки, дійшлі брати Епс, що розкривають злочини в серіалі «Числах», сприйнятливий Шон Спенсер в «Ясновидцеві» і розтяпа Сем Брігс в «Гіршому тижні”.

З 2007 року UNI послідовно збільшила кількість своїх каналів з 14 до 70 до 2010 року. В найближчому майбутньому планується запуск нових каналів і HD послуг.

У жовтні 2009 р. Universal Networks International оголосила про багатомільйонні інвестиції в повторне позиціювання п'яти флагманських брендів (Syfy Universal, DIVA Universal, 13th Street Universal, Universal Channel і Studio Universal), які є головній складовій стратегії зростання компанії, разом з такими новими послугами як HD and VOD. З початку реалізації стратегії ребрендинга UNI збільшила число своїх абонентів до 180 мільйонів в 150 країнах світу.

На сьогоднішній день представлення нових брендів і послуг вже почалося у всьому світі. Канал Universal Channel запущений в Японії і Південній Африці, канал Syfy Universal - у Франції, Великобританії, Іспанії, Бенелюксі і Росії, ще більша кількість нових каналів запланована на 2010 - 2011 рр. Запуск каналу Studio Universal в одній лише Латинській Америці був відмічений підвищенням глядацької активності на 20% в регіональному зрізі серед жінок у віці від 18 до 49 років. Запуск Syfy Universal у Франції в січні цього року супроводився вражаючим зростанням аудиторії на 50 % серед глядачів у віці від 25 до 49 років, що дозволило каналу зайняти друге місце по популярності в цій країні.

Про компанію Universal Networks International

Universal Networks є одна з провідних мереж розважальних програм, що поставляє якісний контент і привабливі бренди більш ніж 150 мільйонам глядачів в 130 країнах Європи, Близького Сходу, Африки, Латинської Америки і Азії. Флагманськими каналами портфеля Universal Networks є: Syfy Universal, Diva Universal, Studio Universal, Universal Channel і 13th Street Universal, які пропонують повний спектр видовищ і розваг аудиторії по всьому світу. Universal Networks також володіємо брендами Movies 24, the Hallmark Channel (за межами США) і має долю в спільному підприємстві каналу KidsCo.

Universal Networks є частиною NBC Universal, одного з лідерів серед засобів масової інформації і індустрії розваг в області розробки, виробництва і поширення розважальних, новинних і інформаційних програм по всьому світу. 80-%долей NBC Universal володіє General Electric, а 20- - компанияVivendi.

Про канал Universal Channel

Показуючи найулюбленіші і самі обговорювані шоу і фільми, канал Universal приносить в будинок не просто телебачення, а відчуття розваг. Шоу з цікавими персонажами, багаті сюжетні лінії з неординарними особами наповнюють серце каналу ВІДЧУТТЯМИ. Захоплюючий, наелектризований і такий, що зачаровує світ розваг разом з Universal.

Джерело - Universal Networks International


RATVODДата: Понеділок, 10.05.2010, 18:58 | Повідомлення # 335
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Digi TV відключив Nagravision 2

на угорському Sport2

Компанія RCS/RDS, оператор міжрегіональної супутникової платформи Digi TV,
відключив сьогодні вранці на угорській версії спортивного каналу Sport2
стару систему умовного доступу Nagravision 2.

Sport2 Hungary тепер закодований двома системами Nagra Media Access (Nagravision 3 і Nagravision 4):
CAID 1802 і 1880, - Nagravision 2 (CAID 1801) вже не працює.

RCS/RDS слідує поступовому відходу від старої системи Nagravision 2, з тим аби уникнути можливого незаконного прийому. Раніше були переведені канали: DigiFilm 1 і 2 (Romania), Zone Romantica Hungary, Movies 24 Hungary і тепер Sport2 Hungary. Виключення старої системи в даний час стосується лише румунського і угорського ринку, а згодом і чеського і словацького ринків.

Технічні параметри Sport 2 Hungary:

* Intelsat 10-02 ( 1°W ), 12,563 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK


RATVODДата: Четвер, 13.05.2010, 21:46 | Повідомлення # 336
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал "Гамма" переходить

на супутник Amos

Український телеканал "Гамма"з 15 червня переходить на супутник Amos 3

з супутника Hellas Sat 2 (39.0E), на якому він транслювався з липня 2009 року.

Параметри прийому: 11389 H 27500 3/4. Промінь "Amos 3 Europe" Відкрито

Тестову трансляцію з супутника Amos 3 канал «Гамма» починає 15-го травня 2010 року.

Телеканал "Гамма"

RATVODДата: Субота, 15.05.2010, 12:11 | Повідомлення # 337
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал OCEAN-TV став віщати

з трьох супутників

1 квітня телеканал «підняв» тестовий сигнал з космічної платформи «Intelsat 15» (85.15 с.д.),
а з 1 травня почалося комерційне мовлення з нового супутника.

Обхват космічного апарату «Intelsat 15» дозволяє транслювати телеканал на Центральну і Західну частини Росії, Східну Європу, всі країни колишнього Радянського Союзу, Ізраїль, Туреччину, Північний Китай, Північну Індію, Пакистан. Згідно технічним параметрам супутника, телеканал OCEAN-TV може бути доступний для 350 000 000 чоловік. З новим супутником значно розширилися можливості мовлення - зараз OCEAN-TV можна приймати в мережі MMDS.

У штатному режимі отримують стійкий цілодобовий сигнал з супутника «Експрес АМ-3» (140 с.д.) Сибір і Далекий Схід. Продовжується передача даних з супутника «Експрес АМ-2» (80 с.д.)

Спасибі всім тим, хто був з нами в періоди нестабільної роботи супутника «Експрес АМ-2»!

tvnetnews.ru


RATVODДата: Неділя, 16.05.2010, 09:20 | Повідомлення # 338
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Українське телебачення:

Gamma TV вже на супутнику AМОС

Український телеканал Gamma TV почав мовлення 14.05.2010.
на ізраїльському телекомунікаційному супутнику Amos 3 ( 4.0°W ).

Для прийому в Центральній Європі досить антени діаметром 60 см.

Gamma TV почв мовлення у позиції 39°Е в червні 2009 року. Для прийому каналу з супутника Hellas Sat 2 (39°E), 11,512 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 7/8 в Центральній Європі(Чехії) необхідна офсетна антена 140 cм.
Gamma TV віщає 24 години в добу і пропонує програми для всіх віків - новини країни і з-за кордону, фільми, музичні передачі, серіали, мультфільми і багато що інше.

Технічні параметри :
Amos 3 ( 4.0°W )
11,389 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4
DVB-S/QPSK
service ID 10
video PID 2561
àudio PID 2562
FTA


RATVODДата: Середа, 19.05.2010, 22:36 | Повідомлення # 339
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Львівський телеканал « НТА »

почав супутникове мовлення

19 травня на супутнику Hellas Sat 2 (39 гр.с.д.) в пакеті «Укркосмос»
почав мовлення новий телеканал « НТА ».

« НТА » - це одна з кращих регіональних телекомпаній,
яка спеціалізується на виробництві якісної телевізійної продукції
.
Сигнал телеканалу також доступний в ефірному аналоговому форматі у Львові і області.

Потенційна аудиторія - люди з середньою і вищою освітою у віці від 18 до 50 років з середнім і високим рівнем доходів і активною життєвою позицією.
Найбільш рейтингові передачі: НТА-новини, бізнес-новини, НТА-тиждень, Бізнес-тиждень, Екстремальний уікенд, Велика подорож, Автосвіт, Хроніки древнього міста.
Мовлення здійснюється 24 години на добу.

Параметри мовлення:

«Hellas Sat 2», 39 гр.с.д.,
частота 11512 Мгц, поляризація горизонтальна, символьна швидкість 30000 Мс/с, FEC-7/8, DVB-S/QPSK.

Журнал Медіасат


RATVODДата: Четвер, 20.05.2010, 00:02 | Повідомлення # 340
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Spacecom і U.A. Inter Media Group

підписали довгострокову угоду

Spacecom, оператор супутникового угрупування AMOS,
повідомив, що 17 травня з UA Inter Media Group було підписано довгострокову угоду,
на оренду транспондерных ємкостей на супутнику
AMOS-3.

Ця угода має на увазі мовлення найпопулярнішого телеканалу в Україні "Інтер" і ще восьми каналів, що входять до групи, включаючи "Інтер +", "Ентер Музика", Ентер Фільм", НТН, K1, K2, МЕГА-СЕРІЯ і MTV Україна на платформі супутника AMOS-3 в орбітальній позиції 4 градуси західної довготи (транспондер 10, Частота - 11389МГц, поляризація - горизонтальна).

"AMOS дає нам можливість покриття сигналом всієї території України, задовольняючи наші потреби і підвищуючи нашу популярність", - заявив Анатолій Сальник, генеральний директор компанії "Торсат", яка займається дистрибьюцией каналів групи Інтер. Поширення каналів через супутник AMOS дає нам очевидні переваги для просування вперед."

"Ми гордимося тим, що "Інтер", один з найвідоміших телеканалів в Україні, почав мовлення через супутник AMOS. Ця угода укріплює наші позиції в Україні, і підкреслює той факт, що найбільш популярні телеканали, в даний час віддають перевагу мовленню через AMOS", заявив Ехуда Амір, віце-президент Spacecom на території СНД.

"Україна є основним ринком для мовлення через супутник AMOS-3 і початок мовлення Інтеру з даної орбітальної позиції дозволяє доставити сигнал до кожного домогосподарства в країні", сказав Девід Поллак, президент і виконавчий директор Spacecom. "Довгострокові стосунки мають важливе значення для нашої бизнес-модели і угоду з Інтером є безпрограшним, будучи довгостроковими зобов'язаннями на користь телекомпанії, її клієнтів і AMOS".

Медіагрупа U.A. Inter Media Group Limited (www.uaimg.com) заснована в 2005 році. Група володіє 61% акцій "Української незалежної ТБ-корпорації" (телеканал "Інтер"), 90% "КІНО-ТБ" (телеканал "Ентер Фільм"), 90% "МУЗЫКА-ТВ" ("Ентер Музика"), телеканалами "Інтер +", "К1", "К2", "МЕГА-СЕРІЯ", телеканалами "НТН", MTV Україна, і іншими медіа-активами. Директор медіагрупи - Олена Хорошковськая. Керівник медіагрупи - Сергій Созановський. Медіагрупа є членом Європейською Бізнес Асоціації, а також Американської Торгівельної Палати в Україні.

Журнал Медіасат


RATVODДата: Четвер, 20.05.2010, 00:05 | Повідомлення # 341
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Національна телекомпанія України має намір

1 вересня почати мовлення в Росії

Гендиректор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф повідомив,
що з
1 вересня НТКУ планує почати мовлення в Росії, "з Божою допомогою",
передають українські інформагентства.

Він сказав, що "зараз йде подача в Нацраду по телебаченню на ліцензію супутникового мовлення, зібраний логотип, підготовлений пакет документів для Національної ради, ведуться переговори і укладення офіційних договорів, аби попасти в пакет НТВ+".

17 травня на прес-конференції в Києві Дмитро Медведев заявив про готовність "почати повноцінне мовлення українською мовою з використанням російських супутникових можливостей, аби всі, хто цікавиться українською мовою, культурою в РФ, могли отримувати інформацію прямо від джерела, маючи в постійному, 24-годинному мовленні один з найбільших українських каналів", не виключивши, що "в перспективі цей перелік можна розширити".

Сьогоднішня "Нова газета" пише, що "наполегливість дружніх обіймів початку, здається, бентежити навіть Віктора Януковича", "він не розраховував настільки швидко і демонстративно міняти європейський вектор на російський, тим більше в очікуванні чергового кредиту МВФ".

"На прес-конференції Віктор Федорович напівжартом поскаржився Дмитру Анатолійовичу:

- Ми прийшли до виводу: так працювати не можна. За короткий період часу провели сім зустрічей і загнали керівників наших робочих груп в ситуацію, коли вони вимушені в прискореному темпі готувати різні рішення.

Але Медведев слабкого місця не дав. І парирував:
- Віктор Федорович сказав, що так працювати не можна, а мені б хотілося додати, що так працювати доведеться. Останніми роками ми багато що упустили, на жаль. Треба надолужувати!"

Політ.ру


RATVODДата: П`ятниця, 21.05.2010, 10:00 | Повідомлення # 342
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Зміни в RAI

Відповідно до раніше запланованих і оголошених змін, з 18 травня ц.р.,
сталися зміни серед каналів італійського суспільного мовця RAI.

Сталася зміна логотипу його телеканалів.
Крім того, канал RAI Sport Piu змінив свою назву на RAI Sport 1.

Внесені зміни імені сталися в 14:30, із запуском каналу RAI Sport 2, який транслюватиметься з параметрами, де до цих пір транслювався новинний канал RAI Notizie 24: на частоті 11,804 ГГц, V, SR-27500, FEC-2/3, DVB-S/QPSK.

У свою чергу, новинний канал Rai News (він так тепер називається) з 15 травня ц.р. доступний на супутнику
Hot Bird (13E) з новими параметрами: 10,992 ГГц, V, SR-27500, FEC-2/3.

Канали транслюються FTA.

Джерело: www.satelitarne.tv


RATVODДата: Субота, 22.05.2010, 10:42 | Повідомлення # 343
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал "ЕРКИР-ТВ"

28 травня почнеться супутникове мовлення телеканал з Вірменії

"Еркир Медіа" (ERKIR TV) на супутнику Hotbird 6, 13.0°E.

Параметри: 11585 V, 27500 3/4. Промінь "HB-6" Відкрито

Новину повідомив: Baba Haykaz



RATVODДата: Понеділок, 24.05.2010, 16:31 | Повідомлення # 344
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
10% беларусів дивляться

незалежне телебачення

Близько 10% беларусів дивляться незалежне телебачення.
Про це розповів Олексій Дзікавіцкий,редактор інформаційного відділу телеканалу «Белсат»
під час фестивалю «Беларусская весна» в Києві.

«Близько 1 млн. глядачів дивляться наш канал. Це близько 10% беларусов. Канал транслюється лише за допомогою супутника. В 17% населення є доступ до супутникового зв'язку. Ми прагнемо до того, аби наша аудиторія розширилася до цього показника. Також всі наші програми розміщуються в інтернеті». За словами Олексія Дзікавіцкого річний бюджет «Белсата» складає 4 млн. євро. 90% цієї суми надає польська сторона.

На каналі працює 120 чоловік. Є мережа кореспондентів в Польщі, Бельгії, Литві, Україні. У Білорусі працюють підпільні офіси.

Довідка

«Белсат» - це супутниковий телеканал на білоруській мові, створений в 2007 році. Його фінансує Міністерство закордонних справ Польщі і TVP (Польське суспільне телебачення).
«Багнет»


RATVODДата: П`ятниця, 28.05.2010, 12:50 | Повідомлення # 345
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал «Маестро» стане

супутниковим новинним каналом

Грузинська незалежна телекомпанія "Маестро" сьогодні вийде в ефір
в оновленому форматі і
вперше віщатиме через супутник.

"Це буде телеканал цілодобових новин", - пояснив агентству "Новини-Грузія"
генеральний директор "Маестро" Каха Бекаурі, виразив надію,
що телекомпанія "займе гідне місце в інформаційному просторі
Грузії".

Він не повідомив деталей нового формату, заявивши, що "все можна буде побачити вже сьогодні увечері".
За його словами, телеглядачі як ведучі побачать як "вже давно знайомі осіб, так і абсолютно нові".

"Ми розраховуємо зайняти перше місце в інформаційному телепросторі Грузії. По оптимістичних прогнозах це станеться до кінця року, в самому гіршому варіанті нам знадобиться рік", - сказав Бекаурі.

Керівництво "Маестро" заявляє, що це буде класичний новинний канал, на якому матеріали подаватимуться збалансовано.

Нагадаємо, Національна комунікаційна комісія надала кабельному телебаченню "Маестро" ліцензію на супутникове мовлення на десять років в липні 2009 року.

© "Грузія Online"


Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024