Дата: Неділя, 19.12.2010, 10:08 | Повідомлення # 318
новачок
Країна:
Статус:
Доброго часу доби, панове! Хочу організувати дурняк на ресивері Q-Sat ST-08, це клон Globe 4100C. На DVB карті дурняк у мене вже давно працює, а от на ресивері ніяк не вдається під'єднатися. Пробував через програмки MCPS та SPIDERSHARE по протоколу Newcamd. Таке враження, що ресивер не дає запитів з потрібним ID. Можливо прошивку якусь спеціальну потрібно для дурняка? Моя ніби дурняк підтримує, але реально запустити його не можу!!! Буду вдячний за відповідь!
Дата: Середа, 22.12.2010, 03:33 | Повідомлення # 324
новачок
Країна:
Статус:
Quote (funt3)
Почитай, може допоможе.
Дякую, допомогло! Але відкриваються не всі канали на НТВ+ 36Е. Наприклад, не хочуть показувати: Кінорейси1-4, Playboy, BlueHustle, майже всі спортивні канали та ще десяток інших. Хоча ці канали чудово відкриваються на ДВБ карті з того самого сервера. Також чомусь не фуричать ТРК Україна та ТРК Футбол із Сіріуса. В чому може бути причина? Дурняк через Spider Share
Дата: Понеділок, 27.12.2010, 12:09 | Повідомлення # 328
новачок
Країна:
Статус:
В коментарях до деяких дампів вказано що працює канал Україна але в мене не працює на жодному. З чим це пов'язано? Можливо потрібно виконати якісь налаштування?
Дата: Понеділок, 27.12.2010, 12:09 | Повідомлення # 329
V.I.P
Країна:
Статус:
Quote (vovazagranowsky)
В коментарях до деяких дампів вказано що працює канал Україна але в мене не працює на жодному. З чим це пов'язано?
Перед Новим Роком був ключ Constant CW(статика) на канал Україна,футбол, який працював декілька днів.Ось і були зроблені дампи з цим ключем,що відкривав канал Україна.Зараз ключ на трк Україна не робочий!!!
Quote (vovazagranowsky)
Можливо потрібно виконати якісь налаштування?
Це Вам не допоможе,є чотири способи перегляду цього каналу: 1)ефірна антена(хороший прийом тільки в обласних центрах) 2)кабельне телебачення 3)у складі VIASAT Україна 4)Ш@ринг