FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 08:27

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 7010CR, 8400 CR » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR
RATVODДата: Wednesday, 10.02.2010, 14:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ GLOBO 7010CR

Всі запитання по даних моделях ресіверів
KIT-76Дата: Wednesday, 10.02.2010, 14:43 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 11
Статус: Оффлайн
Добрий день. Допоможіть будласка знайти новий дамп на Ортон 7010 хр. Дякую 031

http://tv-sat.at.ua/sml/a7.gif
viskomДата: Wednesday, 10.02.2010, 14:43 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (KIT-76)
Добрий день. Допоможіть будласка знайти новий дамп на Ортон 7010 хр. Дякую

Подивіться тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Wednesday, 10.02.2010, 14:44 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (KIT-76)
Добрий день. Допоможіть будласка знайти новий дамп на Ортон 7010 хр. Дякую

Тюнер Ортон 7010 хр ( Модель 5119, Версія процесора 5119, Версія завантажувача 1.6.0 ) - є клоном
GLOBO 7010 CR/CX, 7100CR ( 5119 ) і Ви можете завантажувати в свій тюнер ПЗ , дампи, список каналів і файли ключів , які викладено на тюнер GLOBO 7010 CR/CX, 7100CR

Дамп на Ортон 7010 хр - в Повідомлення # 10 від viskom


KIT-76Дата: Wednesday, 10.02.2010, 14:44 | Повідомлення # 5
новачок

Країна:
повідомлень: 11
Статус: Оффлайн
Дуже дякую буду пробувати. drinks

http://tv-sat.at.ua/sml/a7.gif
sergey1206Дата: Thursday, 11.02.2010, 16:39 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
пiсля завантаження нового софту та списку каналiв та ключiв жоден з каналiв не працюе е тiльки напис слабкий сигнал або вiн вiдсутнiй. допоможiть вирiшити цю проблему
RATVODДата: Thursday, 11.02.2010, 16:55 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
sergey1206, а свої налаштування комутатора DiSEgS в МЕНЮ тюнера Ви виставили ???

sergey1206Дата: Thursday, 11.02.2010, 17:07 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
нi пiдскажи як це зробити буду дуже вдячний
drezinaДата: Thursday, 11.02.2010, 20:56 | Повідомлення # 9
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
А у мене таке питаннячко. Глобо 7010 CR на останних прошивках, буде працювати з катрточкою Радуги.
drezinaДата: Thursday, 11.02.2010, 20:56 | Повідомлення # 10
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
Quote (drezina)
Софт Тruman 5119 house emu 2.4.66 all_05.02.2010. Opticum_Globo_Orton_Yumatu_MX_Plus_7100CX_7010CX_70 00CX_4050CX_4100TSCX ************************************************************************* - Added: ART, JSC Sport 1-8, BIS, SCT @ 13.0E (TESTET 100%) - Digi TV_AU_ ok @ 0.8W

RATVOD, и что работает все это Added: ART, JSC Sport 1-8, BIS, SCT @ 13.0E (TESTET 100%)

RATVODДата: Thursday, 11.02.2010, 20:56 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
и что работает все это Added: ART, JSC Sport 1-8, BIS, SCT @ 13.0E

На даному софті в даний час працює тільки пакет SCT @ 13.0E. До 08.02.2010. працювали всі пакети.
Потім на пакетах ART, JSC Sport 1-8, BIS провайдери замінили ключ з 08 на 09 в кодуванні Viaccess 2.6.


drezinaДата: Saturday, 17.07.2010, 12:46 | Повідомлення # 12
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
Щось прошив я ресивер ось цим дампом Dump Flash - Globo7010 CR-2.4.73- 13.07.2010. 4-5-13-53-75 by RATVOD, а пакет Bis з HotBird не відкриває, так і повинно бути?
RATVODДата: Saturday, 17.07.2010, 12:54 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
В мене також пакет Bis з HotBird не відкрився. Попробуйте завантажити свіжі файли ключів Yumatu MX PLUS KEY by usb за 17.07.2010 - повинні відкритися ( в мене на даний час тюнери GLOBO відсутні, щоб перевірити ).

drezinaДата: Monday, 19.07.2010, 20:38 | Повідомлення # 14
новачок

Країна:
повідомлень: 12
Статус: Оффлайн
А в даному файлі ключів, ключі BISS на всі канали присутні.

Повідомлення відредагував drezina - Monday, 19.07.2010, 20:55
RATVODДата: Monday, 19.07.2010, 21:06 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Ключі BISS присутні, але не на всі українські канали. Необхідно після завантаження файлів ключів перевірити відкриття потрібних каналів і відкоригувати ( при необхідності додати )..

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » GLOBO 7010CR, 8400 CR » Обговорення ПЗ (Discussion), проблем GLOBO 7010CR (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022