FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 12:29

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 12:24 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн


Новини

" Триколор - ТВ "


Tricolor TV on Eutelsat W4 at 36.0°E

" Триколор ТВ Сибирь "

Tricolor TV Sibir on Bonum 1 at 56.0°E
slavasamДата: Середа, 11.07.2018, 20:22 | Повідомлення # 406
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТВ"

18 липня 2018 року з 02:00 до 11:00 за московським часом проводитимуться планові профілактичні роботи на обладнанні, що відповідає за доставку сигналу на супутники. Дані заходи спрямовані на реалізацію нових технологій мовлення і підвищення якості телебачення для кожного абонента «Триколор ТВ». У зазначений період мовлення супутникових теле- і радіоканалів «Триколор ТВ» буде призупинено. Канали, які транслюються через інтернет (сервіс «Онлайн ТВ»), продовжать працювати в звичайному режимі. Доступність онлайн-сервісів залежить від технічних можливостей приймальних пристроїв. Детальніше на tricolor.tv.

Після закінчення робіт мовлення відновиться автоматично, за винятком каналів 1HD Music Television і MTV HD. Для відновлення перегляду цих телеканалів необхідно виконати пошук каналів «Триколор ТВ».
RATVODДата: Четвер, 26.07.2018, 21:38 | Повідомлення # 407
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТВ"

Зміни в складі «Триколор ТВ»



25 липня 2018 року телеканал Playboy TV вийшов зі складу пакета «Нічний»
в зв'язку з закінченням періоду тестового мовлення
.


Приносимо вибачення за можливі незручності.


RATVODДата: Четвер, 26.07.2018, 21:48 | Повідомлення # 408
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини від "Триколор ТВ"

Оновлений «Наш Футбол» в складі «Триколор ТВ»



Телевізійна компанія «Ред Медіа» запускає новий преміальний канал про російський футбол «МАТЧ ПРЕМ'ЄР»
на позиції в загальному списку раніше існуючого телеканалу «Наш Футбол».


З 28 липня 2018 року телеканал «МАТЧ ПРЕМ'ЄР» доступний абонентам «Триколор ТВ» в рамках послуги «Наш Футбол».

Телеканал «МАТЧ ПРЕМ'ЄР» - преміальний канал про російський футбол з ексклюзивним контентом. Його глядачі зможуть подивитися абсолютно всі матчі Російської прем'єр-ліги сезону 2018/2019 років в прямому ефірі і гри Кубка Росії, а також товариські поєдинки клубів РПЛ, огляди всіх турів Англійської прем'єр-ліги, іспанської Ла Ліги, німецької бундесліги, італійської Серії А і французької Ліги 1.

Шість десятків матчів протягом усього сезону будуть транслюватися паралельно на федеральному каналі «Матч ТВ», але повна картина російського футболу буде доступна тільки на телеканалі «МАТЧ ПРЕМ'ЄР», говориться в офіційному повідомленні правовласника. В ефірі глядачів чекають прем'єрні покази футбольних програм каналу «Матч ТВ», в числі яких «Все на футбол. Афіша »,« Футбольні канікули »,« Тотальний футбол »і« Спеціальний репортаж ».

Телеканал буде доступний абонентам «Триколор ТВ» в зоні мовлення супутників «Експрес-АМУ1» і Eutelsat 36B в форматі MPEG-4, а також в зоні мовлення супутника «Експрес-АТ1» (проект «Триколор ТВ. Сибір») у складі пакету каналів «Наш Футбол».

Бажаємо приємного перегляду!



RATVODДата: Четвер, 16.08.2018, 08:18 | Повідомлення # 409
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Триколор ТВ» провів ребрендинг,

ставши мультиплатформенним оператором




15 серпня «Національна супутникова компанія», найбільший оператор цифрового телебачення Росії,
почав надавати послуги під брендом «Триколор» з оновленим логотипом.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі провайдера.

Так, за словами прес-служби, лінійне телебачення стає частиною бренду «Триколор». Зміни в позиціонуванні стали відображенням стратегії компанії по формуванню мультиплатформенного оператора цифрового середовища, що пропонує єдиний інформаційний простір розваг і сервісів для всієї родини, доступний з будь-якого пристрою, в будь-якому місці і незалежно від часу.

Вийшовши на ринок в 2005 році, «Триколор ТВ» зробив супутникове телебачення доступним для всіх жителів Росії. Протягом своєї історії компанія розвивалася, гнучко реагуючи на зростаючі запити споживачів і ринку, пропонуючи клієнтам передові рішення для забезпечення високої якості послуг. Так, оператор першим провів трансляцію у форматі надвисокої чіткості і включив в мовлення пакет телеканалів в UHD, а також запустив супутникову трансляцію радіостанцій. Сьогодні «Триколор» - лідер російського ринку платного цифрового телебачення з абонентською базою понад 12 млн домогосподарств.

В кінці 2017 року «Триколор» оголосив про зміну бізнес-стратегії компанії - трансформації з оператора лінійного телебачення в мультиплатформенного і мультисереднього оператора цифрового середовища. В основу нової парадигми розвитку лягли зміна моделі споживання контенту, а також перетікання аудиторії до цифрового способу життя. Основним продуктом компанії стає єдиний комплекс цифрових послуг і сервісів, що включає телеперегляд.

«Триколор» формує новий для російського ринку тип оператора, який враховує головні тенденції розвитку галузі та відповідає запитам сучасних споживачів.

Зміна бренду - послідовний крок, що відкриває нову главу в історії розвитку компанії. Слоган «Триколор. Ваш оператор цифрового середовища »є відображенням зміненої бізнес-моделі, в рамках якої оператор продовжить впроваджувати інновації, розвивати можливість доступу до комплексних цифрових послуг і високотехнологічних сервісів.

- 15 серпня, 2018

Редакція


RATVODДата: Середа, 31.10.2018, 09:11 | Повідомлення # 410
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Триколор запускає два власних телеканали:

«Шокуюче» і «Романтичне»



Логотипи телеканалів «Шокуюче» і «Романтичне»

Мультиплатформовий оператор цифрового середовища Триколор запускає телеканали
власного виробництва:
31 жовтня - «Шокуюче», а 3 листопада - «Романтичне»


В ефірі телеканалів, які будуть представлені в SD- і HD-форматах, глядачі побачать культові фільми і прем'єри останніх років, в тому числі від компаній Paramount, Warner Bros., Sony, MGM.

«Шокуюче» - це результат ребрендингу телеканалу «Кінопоказ HD-1», який віщає з серпня 2008 року. Канал створений для активних людей, які люблять отримувати адреналін і відчувати яскраві емоції від перегляду страшного кіно. До колекції увійшли франшизи: «Паранормальне явище», «Кошмар на вулиці В'язів», «Астрал», «Сіністер», «Шукачі могил», «Техаська різанина бензопилою», «Пункт призначення»; класика жанру: «Повернення живих мерців», «Дитячі ігри», «Кладовище домашніх тварин», «Ловець снів»; прем'єри останніх років: «Жінка в чорному», «Відьма з Блер: Нова глава», «Мучениці», «Крик 4», «Жах Амитивилля: Пробудження», «Прокляті: Протистояння», «Телекінез».



Новий телеканал «Романтичне» пропонує турецькі і латиноамериканські серіали, а також колекцію голлівудських та європейських фільмів. Комедії, драми, мелодрами - романтика у всіх її проявах. Старт каналу ознаменується показом відомого бразильського серіалу «Сімейні узи». Також на каналі глядачі побачать культове кіно: «Брудні танці», «Вам лист», «Місто ангелів», «З любов'ю, Рози», «Солодкий листопад»; сучасні мелодрами: «Три метри над рівнем неба», «Три метри над рівнем неба. Я тебе хочу»,« Дружина мандрівника в часі» , «Дорогий Джон», «Щоденник пам'яті», «Будинок біля озера», «Краще в мені».



Ефірне оформлення телеканалів створила одна з найвідоміших в Росії і за кордоном студія «ШАНДІЗАЙН.ПРО». Для т / к «Шокуюче» вибрали яскравий і оригінальний стиль, що відображає жанр «хоррор». Для т / к «Романтичне» - м'який, повітряний і ніжний стиль графіки, передає атмосферу романтики.

Микола Орлов заступник директора по тематичної політиці: «Ми продовжуємо розширювати лінійку телеканалів власного виробництва, які будуть цікаві різним аудиторіям. «Шокуюче» - це все те, про що ви боялися подумати, що боялися уявити. «Шокуюче» - це ваш найстрашніший кошмар. Холодить кров жахи і трилери - мільйон приводів випробувати свої нерви. Любите хоррори, вам сюди. А «Романтичне» об'єднає і виправдає очікування тих, хто вміє глибоко відчувати, емоційно переживати, не боїться своїх сліз, знає ціну справжньої радості».

Телеканали увійдуть до складу основних пакетів «Єдиний», «Екстра», «Єдиний Ultra HD». На європейській частині Росії «Шокуюче» буде доступне під номером 205 (HD) і 206 (SD) в загальному списку каналів; «Романтичне» - 209 (HD) і 210 (SD). У Сибіру телеканали будуть віщати тільки в форматі високої чіткості на тих же позиціях.

Нагадаємо, у Триколора 10 власних кіноканалів, включаючи «КіноПреміум», «Гостросюжетний», «Наш Кінороман», «Наш Детектив», «Наше Улюблене», «Кінопоказ HD-2», «Кінопоказ», а також UHD-канали «Кіно UHD» і «Серіали UHD». Всі телеканали, крім віщаючого в SD-форматі каналу «Кінопоказ», транслюються ексклюзивно в складі «Триколор ТВ».

30 жовтня, 2018

RATVODДата: П`ятниця, 07.12.2018, 14:03 | Повідомлення # 411
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Триколор ТВ» включив телеканал FAN HD



05 грудня 2018 року «Триколор ТВ» включив до складу
пакетів
«Єдиний», «Екстра» і «Єдиний Ultra HD» телеканал FAN HD.


FAN HD - єдиний в Росії телеканал, який показує анімаційне та ігрове кіно в жанрі фентезі і фантастики. Намальовані світи, альтернативні реальності, наділені незвичайними здібностями супергерої, яскраві емоції і нові враження - основа залучення нової, найбільшої потенційної аудиторії. В ефірі телеканалу - популярний і затребуваний контент: культові картини від основоположників жанру - японських виробників Gonzo, MadHouse, Toho, Kadokawa, Bones, а також голлівудських мейджорів, включаючи Marvel, Sony Pictures, Warner Bros.

Для настройки телеканалу натисніть «Menu» на пульті ДУ вашого приймача, виберіть пункт «Пошук каналів« Триколор ТВ », натисніть« OK »і зробіть оновлення списку каналів, слідуючи підказкам на екрані.

Приємного перегляду!

05 Грудня 2018

slavasamДата: Середа, 06.02.2019, 20:58 | Повідомлення # 412
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Російський «Триколор» запустив новий телеканал


В арсеналі власного виробництва компанії з'явився канал «Комедийное». Інформація про це розміщена на офіційному сайті оператора.

Згідно з даними, ефір телеканалу складається переважно з комедійних фільмів і серіалів. Серед них популярні хіти розважального жанру 80-х років, а також нові кінопродукти, зняті, в тому числі, такими великими кіностудіями як «Paramount» і «Sony».

Очікується, що основну аудиторію «Комедійного» складуть глядачі старше 18 років. Директор «Тріколора» по контенту Арсен Хомутов зазначив, що, наповнення каналу орієнтоване на дорослих людей і покликане «розвантажити» і відвернути від побутових і робочих турбот.

«" Комедийное "- це канал для створення позитивного настрою. Він буде цікавий глядачам, які хочуть відпочити від нудних буднів, посміхатися і веселитися », - прокоментував Хомутов.

Відзначається, що на даний момент «Триколор» створив 11 каналів. Серед них: «Шокуюче», «Романтичне», «КіноПреміум», «гостросюжетний», «Наш Кинороман», «Наш Детектив», «Наше Улюблене», «Кінопоказ», новачок «Комедийное», а також UHD-канали «Кіно UHD »і« Серіали UHD ».
джерело
RATVODДата: Вівторок, 26.02.2019, 18:35 | Повідомлення # 413
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Апгрейд: Триколор перетворив

детективний канал в
«Наше Круте»




Триколор запускає новий екшн-телеканал.


Фактично, «Наша Круте» є продуктом ребрендингу раніше існуючого, давнього каналу, йдеться на сайті оператора.

Повідомляється, що компанія вирішила переформатувати «Наш Детектив», запущений в 2016 році, змінивши не тільки назву, а й тематичне наповнення каналу, в результаті чого було представлено «Наша Круте».

«В ефірі телеканалу «Наша Круте» - справжнє кіно для чоловіків. На каналі зібрані тільки російські фільми: блокбастери останніх років, культові бойовики 90-х, трилери та кримінальні драми, гучні розслідування таємниць минулого і сучасних заплутаних злочинів. Глядачів також чекають захоплюючі історичні та детективні серіали, картини про героїчні подвиги захисників Батьківщини і боротьбі з беззаконням», - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними, новий канал розрахований не тільки на чоловіків, але і на жінок у віці від 18 років. «Наше Круте» є в трьох пакетах в форматі SD і HD.

Нагадаємо, нещодавно в арсеналі власного виробництва «Триколору» з'явився телеканал «Наше Комедійне», який став 11 авторським продуктом компанії.

Лада Васюкова

- 26 лютого, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 08.03.2019, 17:29 | Повідомлення # 414
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Триколор надав абонентам

доступ до
Мотоспорт ТВ




Абоненти Триколор отримали доступ до телеканалу Мотоспорт ТВ.


Він був запущений на платформі з учорашнього дня, сказано на офіційному сайті цифрового оператора.

Тепер глядачі зможуть побачити найбільш знакові події зі світу авто- і мотогонок з усього світу. Зокрема, Мотоспорт ТВ на ексклюзивних правах покаже королівську мотосерію MotoGP.

«Новий сезон MotoGP клієнти Тррколору зможуть побачити вже з 9 березня. Телеканал транслюватиме кваліфікаційні та основні заїзди в прямому ефірі, годинні огляди кращих моментів, спеціальні репортажі з паддоку перед стартом кожної гонки, а також додаткові відеоматеріали», - йдеться в повідомленні Триколору.

Також клієнти Триколору отримають доступ до ексклюзивного контенту телеканалу Мотоспорт ТВ, що складається з різноманітних спортивних програм, проектів та шоу.

Нагадаємо, раніше Триколор ребрендував власний канал «Наш Детектив», переформатувавши його в новий екшн-телеканал «Наше Круте».

Також недавно відеосервіс Motorsport.tv запропонував своїм користувачам безкоштовну передплату з невідключаємою рекламою.

Лада Васюкова

07 березня, 2019.



RATVODДата: Субота, 04.05.2019, 10:30 | Повідомлення # 415
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
У Росії Триколор допоміг

засудити
ТВ-пірата до примусових робіт




Жителю Росії присудили одне з найсуворіших покарань за піратство.


Порушник отримав 1,5 роки примусових робіт за надання нелегального доступу до контенту Триколору, повідомляє прес-служба оператора.

Згідно з даними, пірат протягом двох років модифікував і продавав приймальне обладнання для надання незаконного доступу до каналів Триколору. Затримати зловмисника вдалося тільки в 2016 році.

«Затримати зловмисника правоохоронцям вдалося в січні 2016 року в рамках «перевірочна закупівля», яку організували співробітники ГУ МВС Росії по Ставропольському краю. Злочинець намагався продати оперативнику, який виступав в ролі закупника, приймач за 2000 рублів», - йдеться в прес-релізі.

Таким чином, в лютому поточного року порушник був засуджений і отримав остаточний вирок у вигляді примусових робіт терміном в 1,5 року, щомісячних відрахувань державі і виплати Триколору понад 100 тисяч рублів компенсації.

Нагадаємо, минулого місяця в Білорусі відправили під суд пірата, який "взламував" техніку Триколору для надання користувачам нелегального доступу до телеканалів.

Лада Васюкова

- 02 травня, 2019

slavasamДата: Четвер, 23.05.2019, 20:34 | Повідомлення # 416
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Триколор запустить пригодницький канал для дітей


Триколор проведе ребрендинг одного зі своїх каналів. Ginger HD змінить назву на «Капітан Фантастика» і почне мовлення вже 1 червня, в День захисту дітей, повідомляється на сайті оператора.

Згідно з даними, «Капітан Фантастика» позиціонує себе як перший пригодницький канал для дітей. Ефірним наповненням каналу послужать фантастичні мультфільми та серіали, художні фільми, програми-експерименти і інший пізнавально-розважальний контент.

Вікова аудиторія каналу - діти від 4-х до 12-ти років. Повідомляється, що програми «Капітана Фантастики» підібрані таким чином, щоб розвивати у дитини інтелект і творче мислення, а також допомагати маленьким глядачам в соціальній адаптації.

Нагадаємо, в лютому Триколор провів ребрендинг каналу «Наш Детектив», перейменувавши його в «Наше Круте». Таким чином у складі пакетів оператора з'явився новий екшн-канал з бойовиками, блокбастерами, тріллерами і т.д.
джерело
RATVODДата: Субота, 13.07.2019, 12:29 | Повідомлення # 417
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«МАТЧ ПРЕМ'ЄР» в новому сезоні

зробить ставку на ексклюзивний контент




А також буде одна важлива зміна.


Преміальний канал про російському футболі «МАТЧ ПРЕМ'ЄР» в новому сезоні надасть уболівальникам пакет нових опцій. Виходячи із зобов'язань перед РПЛ в рамках чотирирічного контракту, з 12 липня зміниться вартість передплати - вона складе 299 рублів на місяць і 149 рублів за разову трансляцію.
До цього терміну у всіх буде можливість оформити підписку за старою ціною на 10 місяців.

Головне нововведення, яке чекає на вболівальників у новому сезоні, - це єдиний кабінет, щоб у користувача була одна підписка в мобільному додатку «Матч! Клуб », на сайтах matchpremier.ru, matchtv.ru. На даний момент тривають роботи по впровадженню цієї системи. У шанувальників футболу з'явиться можливість дивитися не тільки матчі РПЛ, а також доступ до ексклюзивного контенту. До нього відносяться так звана «перекличка» під час паралельно йдуть матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи, покази матчів російських клубів в єврокубках, огляди європейських чемпіонатів, програми «8-16», «Інсайдери» і багато іншого.

Російський футбол високо затребуваний, місячні підписки в порівнянні з минулим роком зросли на 20%, - коментує креативний директор «Матч ТВ» Гавриїл Гордєєв. - «МАТЧ ПРЕМ'ЄР» - лідер серед інших тематичних каналів по тривалості перегляду: 83 хвилини в день. Сучасна людина давно звик до комфорту: онлайн-покупки, замовлення їжі, оплата квитків ... Все це говорить про те, що він не хоче займатися довгим пошуком чого б то не було. У тому числі - цікавить його футбольного матчу. Ми бачимо, що глядач не просто готовий, а все частіше приходить в мережу за відповідним контентом і оформляє підписку. Що стосується зміни її ціни, то воно є не спонтанним, а частиною виконання довгострокового договору співпраці з РПЛ. Зміна торкнеться всіх середовищ присутності «МАТЧ ПРЕМ'ЄР» - як кабельних і супутникових операторів, так і Діджитал.
«МАТЧ ПРЕМ'ЄР» - преміальний канал про російському футболі з ексклюзивним контентом, на якому доступні всі матчі Російської Прем'єр-Ліги сезону 2018/19 в прямому ефірі. Також глядачі МАТЧ ПРЕМ'ЄР мають можливість дивитися матчі російських клубів в Лізі чемпіонів і Лізі Європи, матчі Кубка Росії та товариські матчі клубів РПЛ, матчі збірної Росії по футболу і молодіжної збірної Росії і аналітичні футбольні програми.

Прес-служба «Матч ТВ»

06 липня 2019


RATVODДата: Вівторок, 03.09.2019, 11:22 | Повідомлення # 418
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Осінні зміни: Триколор провів

ребрендинг
трьох телеканалів


_ _

1 вересня телеканали «КіноПреміум», «Наше Улюблене» та «Гостросюжетний»
вийшли в ефір в оновленому вигляді.


В результаті ребрендингу у них змінилося графічне оформлення, з'явилися нові логотипи. Крім того, телеканали «КіноПреміум» і «Наше Улюблене» змінили назву: тепер вони називаються відповідно «Преміальне» і «Улюблене» відповідно.

Нове ефірне оформлення, створене відомою в Росії і за кордоном студією «ШАНДІЗАЙН.ПРО», покликане підкреслити контентне наповнення кожного телеканалу. Гострі лінії і сталевий колір логотипу «Гостросюжетний» ідеально поєднуються з тематикою каналу, в ефірі якого глядачів чекають кращі зарубіжні блокбастери різних жанрів: бойовик, фантастика, трилер, жахи, пригоди.

Для телеканалу «Преміальне» був розроблений логотип з великої діамантовою короною, яка покликана відобразити ексклюзивність контенту. Канал пропонує популярні фільми і анімаційні стрічки провідних кіностудій Голлівуду. Телеглядачі побачать як класичні картини, так і гучні прем'єри останніх років.
преміальне-700х500.jpg

У сітку мовлення телеканалу «Улюблене» були додані класичні європейські та голлівудські фільми, тому було прийнято рішення змінити не тільки оформлення, а й назва. Логотип каналу «Улюблене» виконаний у вигляді кіноплівки, що нагадує глядачам про епоху великого плівкового кіно, а теплі тони ефірного оформлення дають відсилання до святкового настрою кіноафіш того часу.

«Триколор продовжує розвивати тематичний телеперегляд. Завдяки оновленню лінійки телеканалів власного виробництва наші клієнти отримали можливість дивитися ще більше різноманітного контенту, а за допомогою яскравої візуалізації глядачам тепер простіше вибрати фільм під свій настрій», - каже Арсен Хомутов, директор по контенту Тріколору.

Телеканали «Преміальне», «Гостросюжетний» і «Улюблене», доступні в SD- і HD-форматах, входять до складу пакетів «Єдиний», «Єдиний Ultra HD» і «Екстра».

02 вересня 2019

RATVODДата: Середа, 18.12.2019, 16:35 | Повідомлення # 419
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Триколор» представив новий канал

в
UHD-пакеті



Зображення: Twitter

«Триколор» додав до списку трансльованих UHD-каналів ще один, дев'ятий.


Перелік каналів в форматі Ultra HD, доступних абонентам оператора, поповнив Love Nature 4K, повідомляє офіційний блог.

Повідомляється, що Love Nature 4K доступний в пакетах «Ultra HD» і «Єдиний Ultra HD». Як говорить директор «Триколора» по контенту Арсен Хомутов, новий канал покликаний детально показати глядачам всю красу природи в найкращій якості.

«Love Nature 4K дозволяє глядачам насолоджуватися красою нашої планети в найдрібніших деталях і чудовій якості. Триколор продовжує розвиток UHD-пакета, який сьогодні налічує вже дев'ять каналів, включаючи два телеканали власного виробництва», - повідомив Хомутов.

Відзначається, що в усій Росії «Триколор» є лідером 4K-мовлення. Більш того, за кількістю каналів надвисокої якості оператор займає перше місце не тільки в Росії, але і у всій Європі.

Нагадаємо, восени «Триколор» перезапустив відразу три власних канали. Оператор провів ребрендинг телеканалів «Наше Улюблене», «Гостросюжетний» і «КіноПреміум».

Лада Васюкова

18 грудня, 2019



RATVODДата: Середа, 25.12.2019, 11:29 | Повідомлення # 420
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
В пакетах «Триколора» з'явилися

ще
два телеканали




«Триколор» покаже глядачам контент двох нових телеканалів.


До складу мультиплатформенного оператора цифрового середовища увійшли телеканали Paramout Channel і HDL, повідомляє офіційний блог.

На думку директора «Триколора» по контенту Арсена Хомутова, обидва телеканали в повній мірі зацікавлять аудиторію, так як надають контент як для дорослих, так і для дітей.

«Не сумніваємося, що Paramout Channel і HDL будуть затребувані нашими клієнтами, адже обидва канали пропонують високоякісний контент. Особливо приємно, що контент телеканалів розрахований і на дорослу, і на дитячу аудиторію», - сказав він.

Відзначається, що Paramout Channel - це телеканал з фільмами Paramout Pitures, показує художні і документальні кінокартини, удостоєні численних нагород. У свою чергу HDL є інформаційно-розважальним каналом, який показує глядачеві програми і документальні фільми про природу, науку, подорожі та пригоди.

Paramout Channel і HDL доступні глядачам в пакетах «Єдиний» і «Екстра». Також клієнти «Триколора» можуть дивитися канал HDL в інтернеті за допомогою програми «Триколор Кіно і ТБ».

Нагадаємо, днями «Триколор» представив новий, дев'ятий, канал в UHD-пакеті. Перелік каналів в форматі Ultra HD, доступних абонентам оператора, поповнив телеканал про природу Love Nature 4K.

Лада Васюкова

24 грудня, 2019.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ » Новини "Триколор ТВ", "Триколор ТВ Сибір"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024