FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 10:02

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
RATVODДата: Неділя, 08.09.2019, 21:18 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інформування про переривання трансляції телеканалів 9 вересня у зв’язку

з плановими роботами на антено-фідерних пристроях концерну
РТТ




Шановні абоненти!


9 вересня 2019 року з 02:00 до 14:00 будуть проводитись масштабні піврічні планові роботи на антено-фідерних пристроях та енергоживленні РТПС, РТС, РРС и ГКУ РТ концерну РТТ.

Під час проведення робіт буде відсутня трансляція телеканалів: К1, К2, ICTV, 5 канал, СТБ, Новый канал, НТН, ТРК Украина, 1+1, ТЕТ, UA:Перший, UA:Крим, 2+2, М1, М2, Мега, 8 канал, ПлюсПлюс, Інтер, Прямий, Прямий HD, Піксель, Enter Film, Zoom, НТА, 24 канал, UA:Львів.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

03.09.2019

RATVODДата: Неділя, 08.09.2019, 21:27 | Повідомлення # 92
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інформування про переривання трансляції телеканалів 9 вересня у зв’язку

з плановими роботами у Дата центрі партнера нашої компанії Cosmonova




Шановні абоненти!


9 вересня 2019 року з 08:00 до 12:00 будуть проводитись планові роботи у Дата центрі партнера нашої компанії Cosmonova.

Під час проведення робіт можливе переривання трансляції телеканалів: КДРТРК, Правда Тут, HD Fashion, GENUINE TV, UA-TV ,XSPORT, FILMUA LIVE, UA-Харьков, Ільдана.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

07.09.2019

RATVODДата: Понеділок, 16.09.2019, 22:16 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ визнана кращим постачальником

телевізійного контенту




Компанія ВОЛЯ отримала премію Telecom Awards 2019
як кращий національний постачальник телеконтенту.


Таке рішення прийняло журі четвертої Всеукраїнської церемонії нагородження компаній і персоналій телеком- і медіа-індустрії. ВОЛЯ вже вдруге відзначена такою нагородою.

Також ВОЛЯ отримала Диплом лауреатів 2-го ступеню за тариф "Все включено" у номінації «Рішення року для масового ринку».

Telecom Awards 2019 об'єднує понад 300 представників профільних асоціацій, національних регуляторів і влади, вітчизняних і міжнародних галузевих підприємств, світових виробників і постачальників сучасного телекомунікаційного обладнання та інших представників, зацікавлених у розвитку галузі.

ВОЛЯ докладає максимум зусиль для розвитку телевізійного контенту. Компанія пропонує абонентам 200 телеканалів, 36 з яких у форматі HD. Завдяки успішній співпраці з провідними медіагрупами України та світовими лідерами у сфері виробництва контенту - FOX, Discovery, AMC, Nat Geo ВОЛЯ наповнює пакети телепрограм рейтинговими фільмами і шоу.

ВОЛЯ вже 5 років реалізує проект власних телеканалів Воля CINE+, які дивляться близько півмільйона сімей. Канали Воля CINE+ упевнено посідають топ-позиції по телеперегляду. Наприклад, Воля CINE+ HIT і Воля CINE+ входять до топ-5 фільмових каналів, а Воля CINE+ MIX і Воля CINE+ LEGEND - у першій десятці.

ВОЛЯ неодноразово підтверджувала статус лідера ринку. Так, у 2018 році компанія в 4 й раз поспіль стала переможцем у номінації «Кращий провайдер цифрових розваг: телебачення та високошвидкісний Інтернет» за результатами Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року» в Україні.

16.09.2019

RATVODДата: Субота, 02.11.2019, 08:17 | Повідомлення # 94
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ запустила сервіс Disney Channel on Demand

для найвимогливіших прихильників мультфільмів




З 1 листопада новий VoD сервіс (відео за запитом) Disney Сhannel on Demand
буде доступний в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ CINEMA.


Завдяки співпраці ВОЛЯ зі світовим кіногігантом Disney улюблені герої стають ближчими. Тепер в онлайн-кінотеатрі можна дивитися легальний контент від трьох популярних каналів:

• Disney Juniorблок програм для дошкільнят віком від 2 до 7 років.

• Disney XDвипускає в ефір здебільшого дитячі-підліткові анімаційні телесеріали.

• Disney Сhannelмікс захопливих мультфільмів та серіалів.


ВОЛЯ — єдиний провайдер в Україні, який забезпечує такий ліцензійний контент. Усього упродовж року в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ CINEMA з'являться 40 мультиплікаційних серіалів у HD якості, а це понад 500 серій культових серіалів від каналів Disney. Причому кожні три місяці контент буде повністю оновлюватися. Ми подбали й про якісний український дубляж, крім того — глядач може перемикати звукову доріжку на мову оригіналу або українську.

Такі хіти від Disney, як «Клуб Міккі Мауса», «Елена з Авалору», «Спайдермен» та багато інших тепер доступні в зручний час і для маленьких глядачів, і для кожного члена сім'ї.

ВОЛЯ уже багато років співпрацює з Disney. Топові фільми Disney стали невіднятною частиною телеканалу ВОЛЯ CINE+ KIDS, одного з власних каналів компанії. Всього таких каналів п'ять — у цьому році компанія відзначила п'ятиріччя їхнього запуску. ВОЛЯ наповнює програми своїх каналів високоякісним контентом завдяки прямим договорам із провідними виробниками та світовими кіностудіями: Disney, Pixar, MARVEL studios, Lucasfilm та інші.

Спільно з ВОЛЯ Disney реалізував в Україні одну зі своїх масштабних світових ініціатив — Dream Big Princess, мета якої — надихнути юних принцес, навчити вірити у свою мрію та невпинно йти до мети. ВОЛЯ в партнерстві з Disney створила новий формат, який допоміг об'єднати історії мультфільмів та справжнє життя. Юні панянки змогли поділитися історіями про свою велику мрію на сторінці ВОЛЯ в Facebook.

— Запуск сервісу Disney Channel on Demand в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ CINEMA підтверджує стратегію розвитку компанії — розвивати співпрацю з провідними світовими виробниками контенту, щоб забезпечувати телеглядачів легальним продуктом високої якості. Також ми прагнемо надавати зручний доступ до такого контенту, пропонуючи дивитися його в будь-який час, у будь-якому місці через мобільний додаток ВОЛЯ TV, — говорить Сандра Крауіня, директор з маркетингу ВОЛЯ.

Онлайн-кінотеатр ВОЛЯ CINEMA — додаткова послуга інтерактивного телебачення від компанії ВОЛЯ, яка дає доступ до легального контенту в зручний для глядача час. У кінотеатрі завжди є широкий вибір фільмів для найрізноманітнішої аудиторії та на будь-який смак.

ВОЛЯ TV — додаток для смартфонів і планшетів, який дозволяє дивитися телеканали та фільми в онлайн-кінотеатрах обраного абонентом тарифу в будь-який час та в зручному місці.

01.11.2019



RATVODДата: Понеділок, 04.11.2019, 21:41 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Що пропонує ВОЛЯ телеглядачам супутникового ТБ

у зв'язку з початком кодування сигналу




З листопада в Україні розпочинається процес часткового кодування відкритого супутникового ТБ сигналу
4 найбільших медіагруп України
(1 + 1 Media, «Медіа Група Україна», StarLightMedia, Inter Media Group).


Його повне кодування заплановано на січень 2020 року.

Це означає, що перегляд телепрограм безкоштовно і безпосередньо з супутника стане недоступним. У відкритому доступі не будуть транслюватися популярні українські телеканали: 1 + 1, Інтер, СТБ, Новий канал, ТРК Україна, ICTV, ТЕТ, НТН , Enter-фільм, 2 + 2, К1, К2, Бігуді, Індиго, ОСЕ, Мега, Zoom, НЛО, Уніан, Плюсплюс, Піксель, М1, М2 (усього 23 провідні канали).

Доступ до сигналу буде тільки в офіційних провайдерів. І телеглядачам доведеться обирати між кабельним, супутниковим, IPTV/OTT (інтерактивне телебачення) і ефірним цифровим сигналом Т2 (прийом на антену).

Абоненти компанії ВОЛЯ не відчують жодних незручностей у зв'язку з кодуванням. Компанія і зараз отримує сигнал із супутника легально і через свою кабельну мережу передає його на телевізори та мобільні пристрої телеглядачів.

Що стосується власників супутникової антени, ВОЛЯ готова запропонувати цікаві і дуже привабливі варіанти доступу до улюблених телеканалів.

Вигідна пропозиція - це подвійна послуга: інтернет плюс інтерактивне телебачення. Зараз можна оформити передплату на послугу за акційною ціною в рік - всього 99 грн/місяць.

Інтерактивне ТБ ВОЛЯ - це можливість дивитися на екрані телевізора сотні рейтингових цифрових каналів з усього світу, в тому числі і HD якості. Крім того, можна підключити тематичні додаткові пакети «Спорт», «Дитячий», «Розважальний». Інтерактивне телебачення працює за умови наявності доступу в інтернет від будь-якого інтернет-провайдера на швидкості не нижче 10 Мбіт/с.

Велика перевага цього ТБ - онлайн-кінотеатр Воля Cinema, який налічує понад 30 тисяч фільмів. Цим ресурсом можна керувати за допомогою простого і зрозумілого програмного гіда. Дивитися таке телебачення можна на будь-якому гаджеті в зручному місці, у зручний час.

Також компанія готова запропонувати традиційне кабельне телебачення: як цифрове, так і аналогове. І теж за спеціальною ціною.

Підключення до послуг компанії новому абоненту обійдеться всього в 1 грн, крім того обладнання вже входить у вартість пакету послуг.

ВОЛЯ має багаторічний досвід надання телекомунікаційних послуг, кабельну мережу, яка покриває більшу частину України і сучасні сервісні рішення.

Компанія успішно співпрацює як з провідними національним телеканалам України, так і з світовими гігантами в області виробництва контенту. Тому в наших телеглядачів є можливість дивитися улюблені канали в кращій якості, а також новинки серіалів менш, ніж через 24 години після світових показів, а іноді й раніше світових прем'єр.

04.11.2019



RATVODДата: Вівторок, 17.12.2019, 23:29 | Повідомлення # 96
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Воля» запускає нового інтернет-провайдера

під брендом
INJOY



Скріншот сайту injoy.in.ua

Найбільший український провайдер «Воля» готує новий бренд
.

На сайті Укрпатенту на ім'я компанії зареєстрована нова ТМ - INJOY, передає Ліга.Tech.

Згідно з даними, на сайті INJOY ніякої інформації про приналежність «Волі» немає. Повідомляється, що даний провайдер є локальним постачальником інтернет-послуг в Дніпрі.

У Волі також не підтверджують, що торговий знак є власністю компанії. Говориться про те, що INJOY є партнером провайдера. Найімовірніше, «Воля» просто не хоче асоціювати себе з новим брендом.

Як пояснив екс-директор «Тріолан» Вадим Сидоренко, така позиція пов'язана з бажанням провайдера спробувати щось нове. По суті, новий бренд є полем для експериментів.

"Може, просто потрібен бренд для експериментів, щоб в разі чого не шкода було", - говорить Сидоренко.

Нагадаємо, в цьому році провайдер «Воля» отримав нових іноземних інвесторів. Одним з них стала австралійська компанія Warana Capital Pty Ltd, яка купила 5,6% акцій ВОЛІ. У той же час OL Group Ltd, зареєстрована на Кайманових островах, придбала 8,4%.

Лада Васюкова

17 грудня, 2019



RATVODДата: Субота, 28.12.2019, 10:06 | Повідомлення # 97
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ відкриває доступ абонентам

до усіх телеканалів на новорічні свята




Новорічні свята для абонентів ВОЛЯ стануть ще більш приємними
завдяки можливості промоперегляду усіх телеканалів.


Компанія з 28 грудня 2019 року по 10 січня 2020 року відкриває усім абонентам цифрового та інтерактивного телебачення доступ до понад 150 телеканалів*.

Також у ці святкові дні усі абоненти ОТТ зможуть насолодитися фільмами, мультиками та спортивними подіями в онлайн-кінотеатрах Воля Cinema, FOXNOW та Воля Футбол+.

ВОЛЯ підготувала багато цікавого, щоб контент був тематично різноманітним і актуальним для будь-якого віку та інтересів.

Наприклад, на телеканалі Воля CINE+ HIT фантастичний тиждень з 30 грудня по 5 січня із супергероями, що вражають надприродними здібностями: «Людина Мураха», «Вартові галактики», «Капітан Марвел», «Месники: Завершення», «Скло», «Варкрафт». А на телеканалі Воля CINE+ MIX - улюблені світові комедії: «Буркотун», «Оскар», «Людина-оркестр», «Приборкання непокірного», «Високий блондин у чорному черевику», «Шалено закоханий», «Укол парасолькою».

Для того, щоб отримати промодоступ до телеканалів, абонентам кабельного телебачення необхідно налаштувати свій тюнер. Детальніше про налаштування читайте в інструкції. Абонентам інтерактивного телебачення достатньо перезавантажити обладнання.

Приємного перегляду!

*доступ відкрито до всіх телеканалів, окрім каналів Футбол 1 HD, Футбол 2 HD і каналів додаткового пакету «Нічний».

27.12.2019

RATVODДата: Четвер, 09.01.2020, 11:40 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ВОЛЯ відкрила у Києві

Центр сучасних технологій «Оболонський»




Компанія «ВОЛЯ» відкрила у Києві Центр сучасних технологій (ЦСТ) «Оболонський»
за адресою
: вул. Маршала Тимошенко, 29.


ЦСТ розташований зручно для відвідувачів, сюди можна добратись пішки усього за 5 хвилин від станції метро «Мінська». Та і місце добре відоме мешканцям – раніше у ВОЛЯ був ЦСТ на проспекті Оболонський, 26.

ЦСТ «Оболонський» відкрито у розрахунку на абонентів, які мешкають у Оболонському та Подільському районах.

У ЦСТ надають весь комплекс сучасних послуг від лідера цифрових розваг. Тут можна проконсультуватися, підключити Інтернет, телебачення, комплексні послуги з мобільним зв'язком від компанії lifecell, а також протестувати інтерактивні сервіси.

Графік работи ЦСТ «Оболонський»: Пн - Сб: з 9:00 до 20:00; Нд: з 9:00 до 18:00.

Зараз у Києві діють 8 Центрів сучасних технологій компанії ВОЛЯ.

В Україні нині працюють понад 50 Центрів сучасних технологій ВОЛЯ. За останні три роки компанія інвестувала в їхній розвиток 10 млн грн.

08.01.2020



RATVODДата: Субота, 25.01.2020, 09:03 | Повідомлення # 99
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інформування про зміни з 15 березня 2020 року

в ретрансляції компанією ВОЛЯ футбольних телеканалів




У 2020 році в зв'язку зі зміною стратегії поширення контенту «Медіа Групою Україна»
канали «Футбол 1» і «Футбол 2» переходять на індивідуальну передплату
та будуть доступні у обмеженого числа провайдерів.


Така модель дистрибуції спортивного контенту давно застосовується у всьому світі. Оскільки спортивні трансляції - це преміальний ТВ-контент, він доступний тільки по передплаті. Тепер і Україна не буде винятком.

Таким чином, окрема передплата на канали «Футбол 1» та «Футбол 2» у поточному році буде доступна для абонентів двох супутникових провайдерів, які належать «Медіа Група Україна». Також право по поширювати передплату на «Футболи» отримали всі провайдери, у яких є контракти на трансляцію каналів з МГУ, серед них і ВОЛЯ.

Вартість пакету для всіх провайдерів складе 109 грн на місяць.

Найбільший телевізійний провайдер ВОЛЯ не випадково потрапив до числа обраних партнерів. У минулому році канали «Футбол 1» і «Футбол 2» разом із ВОЛЯ перемогли в тендері УЄФА і отримали права на трансляцію всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи сезонів 2018-2021.

Тому в 2020 році ВОЛЯ продовжить радувати всіх цінителів преміального спортивного контенту. Матчі 1/8 фіналу ЛЧ стартують вже 18 лютого - діючий чемпіон «Ліверпуль» зіграє з «Атлетіко», «Манчестер Сіті» зіграє з «Реалом», а «Челсі» - з «Баварією». З 20 лютого глядачі зможуть насолоджуватися видовищним європейським футболом в 1/16 фіналу ЛЄ. Серед учасників, які продовжують боротьбу за трофей, донецький «Шахтар». Підопічні Луїша Каштру зійдуться з «Бенфікою» з Португалії.

У новому році футболу для шанувальників спорту стане більше. З лютого 2020 року з'явиться третій футбольний телеканал - «Футбол 3». Він буде транслювати частину матчів чемпіонатів Франції, Бельгії, Іспанії, а також новий преміальний контент. Канал буде доступний абонентам компанії ВОЛЯ в усіх основних пакетах телепрограм аналогового, цифрового та інтерактивного телебачення.

Для футбольних фанатів в пакетах ВОЛЯ також з'явиться новий спортивний канал «Шахтар ТБ», який порадує матчами і програмами за участю улюблених команд.

Поряд з тим, канали «Футбол 1/2», у зв'язку зі зміною умов надання послуги з боку правовласника «Медіа Група Україна», з 15 березня 2020 року будуть виключені з усіх основних пакетів телепрограм ВОЛЯ, у всіх містах. Ці два канали з лютого 2020 року продовжать своє існування в рамках окремого пакету «Футбол HD».

Зараз канали «Футбол 1» і «Футбол 2» ексклюзивно транслюють на території України всі матчі ЛЧ, ЛЄ, Суперкубка УЄФА, Ліги Націй, Еврокваліфікаціі, показують поєдинки Української Прем'єр-Ліги, Кубка і Суперкубка України, чемпіонатів італійської Серії А, бельгійської Ліги Жюпіле, іспанської Ла Ліги, німецької Бундесліги і французької Ліги. У цьому році глядачів телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» також чекають матчі Євро-2020, на якому зіграє і національна збірна України.

Щоб продовжувати дивитися всі матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА в прямому ефірі, короткі огляди, архіви матчів у режимі 24/7 і без реклами, кожен бажаючий може підключити додаткову послугу ВОЛЯ Футбол + за 29 грн на місяць. Водночас, у будь-якого абонента є можливість обрати один із відкритих для підключення пакетів Volia Smart HD або Optimal HD, який ми поліпшили, додавши бібліотеку ВОЛЯ Футбол+.

Також в пакетах ВОЛІ доступні й інші рейтингові спортивні телеканали. Такі як Eurosport 1/2 - для шанувальників найпопулярніших Євро Ліг, таких як Бундесліга та Setanta Sports, який є власником прав на трансляцію англійської та шотландської Прем'єр-Ліги в Україні. На додаток до багатого вибору футбольного контенту, програма каналу наповнена ексклюзивними трансляціями NBA, NHL, Формули 1 і UFC.

24.01.2020

RATVODДата: Неділя, 09.08.2020, 07:52 | Повідомлення # 100
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Воля та Дісней створили один з найбільших

кінотеатрів за підпискою в
Україні




Воля та Дісней домовилися про довгострокову співпрацю та підписали декілька контрактів
на отримання новинок від студій Walt Disney, Pixar, Marvel, а також Lucasfilm.


Головна родзинка сезону – контент від гіганта 21th Century FOX, який тепер також належить Діснею.

«Ми дуже раді розширенню співпраці з ВОЛЯ. Наше завдання – надавати користувачам Воля найбільш цікавий контент», - прокоментувала подію Ганна Вальчак, директорка з продажів Дісней в країнах Центральної, Східної Європи та Африки.

Так що ж отримують користувачі Воля від нових контрактів з Діснеєм?

Перш за все – можливість переглядів усіх новинок та прем’єр від студій Walt Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm на телеканалах групи CINE+ , також за допомогою щомісячної підписки SVOD (Subscription Video on Demand – надання користувачам за типом підписки на 1 місяць пакета фільмів). А це означає, що прем’єри нового сезону: Холодне серце 2, Зоряні війни, Скайвокер.Схід – будуть представлені у кінотеатрі Воля та доступні усім бажаючим. Приємність в тому, що усі відео – це високоякісний контент, який можна дивитися як за підпискою, так і за допомогою послуги оренди.

Подробиці…


Послуга оренди фільму або TVOD (transactional video on demand) – це тип оренди фільму на 48 годин, для безлімітного перегляду, за певну одноразову сплату. На даний момент сплата складає усього лише 69 грн.! (чудова альтернатива офлайн кінотеатрам у карантин). Дякуючи новому контракту з Дісней, компанія розширила бібліотеку даної послуги, додав туди усі новинки та прем’єри 21th Century FOX.

Але це ще не все, також Воля щороку буде отримувати 150 фільмів для онлайн кінотеатра ВОЛЯ CINEMA, серіали студії ABC, близько 500 годин контенту на рік, більше 500 епізодів мультсеріалів від Disney Channel.

«Коротко резюмуючи результат нашої співпраці – в нас один з найбільших кінотеатрів за підпискою, з найрізноманітнішим контентом від Дісней, на території України» - повідомляє Сандра Крауїня, маркетинг директорка Воля.

07.08.2020



RATVODДата: Субота, 22.08.2020, 07:58 | Повідомлення # 101
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Шановні абоненти, фанати футболу

та прихильники спортивних програм!




Компанія Воля приділяє особливу увагу спортивному контенту, адже ми знаємо,
що серед наших абонентів є чимало шанувальників футболу та спорту.


Свідчення цьому – перемога в найбільшому тендері УЄФА, що дає нам права на трансляцію усіх матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи сезонів 2018-2021. Запуск нового спортивного каналу «Шахтар ТБ», в пакетах ВОЛЯ, що радує шанувальників футболу матчами та програмами за участю улюблених команд. Поява нового футбольного телеканалу «Футбол 3» в усіх основних пакетах телепрограм аналогового, цифрового та інтерактивного телебачення.

Але ми не зупиняємося на досягнутому.

Отже, маємо для вас гарні новини , з 01.09.2020 канали «Футбол 1» та «Футбол 2» будуть перенесені з усіх основних пакетів в окремий додатковий пакет «Футбол HD». Вартість якого складатиме усього 109 грн. на місяць. Ми звертаємо увагу на потреби наших любих шанувальників футболу, тому даємо змогу переглядати улюблені канали окремо, без необхідності підключення до основних пакетів.

Також, з 1 вересня 2020 року «меню» компанії доповнить новий основний тариф «Воля Спорт HD». Він створений спеціально для абонентів, які обирають якісні спортивні програми та основний набір національних телеканалів. Пакет «Воля Спорт HD» складається з 76 телеканалів, з яких 16 спортивних: Eurosport 1, 2, HD; Setanta Sports; XSports та, звісно, блок футбольних: Футбол 1, 2, 3, Шахтар ТБ та інші. Пакет містить доступ до каталогів Football+.

Тариф пропонується як з послугою доступу до Інтернету, так і без неї. Відповідно, ціна буде різною: 269 або 169 грн./місяць.

Тарифний пакет «Воля Спорт HD» буде доступний користувачам цифрового, а також інтерактивного телебачення. Ну і, звісно ж, підписникам мобільного ТВ Воля з можливістю перегляду контенту на смартфонах та смарт ТВ.

Хочемо нагадати, що для абонентів Воля існує додатковий пакет «Спорт», до якого входять телеканали: «Eurosport ½» - для шанувальників найпопулярніших Євро Ліг: Бундесліга, Setanta Sports», NBA, NHL, формула 1, UFC та інші.

Слідкуйте за нашими новинами та переглядайте кращі спортивні канали разом з Воля!

21.08.2020

RATVODДата: П`ятниця, 16.10.2020, 09:29 | Повідомлення # 102
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
MEGOGO покаже матчі

Ліги чемпіонів і Ліги Європи у форматі



Getty Images

Перша трансляція - 20 жовтня


Стрімінговий сервіс MEGOGO транслюватиме матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи в цьому сезоні.

Спільно з телекомунікаційним провайдером Volia MEGOGO анонсував показ деяких матчів єврокубків у форматі 4К.

Вже наступного тижня, 20 жовтня, на MEGOGO і Volia буде доступна перша трансляція матчу групового раунду Ліги чемпіонів 2020/21.

Анонси подій будуть з’являтися в розділі “Спорт” на MEGOGO і на офіційних сторінках Volia в Facebook.

Спортивний контент буде доступний передплатникам пакетів “ТВ і Кіно: Оптимальна” і “ТВ і Кіно: Максимальна”, а також в пакетах інтерактивного, мобільного і Smart телебачення від Volia.

Vladyslav Ch

15 жовтня 2020


RATVODДата: Середа, 02.12.2020, 14:50 | Повідомлення # 103
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Volia приєдналася до Ініціативи «Чисте небо»



1 грудня компанія Volia стала асоційованим членом
антипіратської Ініціативи «Чисте небо».


Volia є провідним українським загальнонаціональним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: OTT, аналогове, цифрове, HD- і інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету, а також послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів. Компанія пропонує до 200 телеканалів від українських і кращих міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри і бібліотеки контенту від кращих світових студій, дотримуючись усіх міжнародних норм в області авторських і суміжних прав.

Сандра Крауіня, директор по маркетингу компанії Volia, прокоментувала цю подію: «Протягом багатьох років наша компанія веде систематичну роботу з просування легального контента в Україні. У нас є довгостроковий контракт з провідними студіями, такими як Disney, Fox, Universal, Paramount. Ми - офіційний інформаційний партнер УЄФА по футбольним матчам Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Ми вклали величезні кошти в створення кіноканалів "Воля Cine +" і футбольних каналів "Воля Футбол +", що пропонують кращі розваги для українців. Ми знаємо ціну піратству. Наша мета це зробити зміни в свідомості українців, щоб відмова від піратського контенту стала для них звичкою, як, наприклад, сортування сміття ».

Також Сандра додала, що споживання легального контента - це чесне ставлення до тих, хто його виробляє, вкладаючи в нього свої сили і час. Такий підхід дозволить контент-мейкерам реалізовувати нові ідеї, а також покращувати якість кінцевого продукту. «Об'єднання зусиль всіх учасників ринку в рамках Ініціативи «чисте небо» дозволить нам ефективно просувати ідеї "Антипіратство" і легального контенту в Україні», - підсумувала директор по маркетингу компанії Volia.

Ініціатива «Чисте небо» вважає, що боротьба з піратством може бути ефективною тільки при комплексному підході. Для цього необхідне об'єднання всіх учасників креативної індустрії: правовласників, рекламодавців, провайдерів та інших контент-провайдерів. Члени Ініціативи об'єднуються як однодумці, розділяючи загальні принципи суспільного союзу, такі як прихильність праву інтелектуальної власності, готовність рішуче боротися за свій продукт, припиняти співпрацю з тими, хто порушує права правовласників.

В'ячеслав Мієнко, керівник Ініціативи «Чисте небо», коментує приєднання Volia: «Асоційоване членство в «Чистому небі» такої компанії як Volia додасть Ініціативі ще більше результативності в боротьбі з піратством в Україні. Провайдер Volia займає сильну позицію на ринку телекомунікацій і, впевнений, що за її прикладом компанії підуть і інші гравці телеком-ринку. Ми раді спільно і посилено продовжувати боротьбу з піратством і розвивати ринок легального контенту».

Микола Фаенгольд, заступник керівника Ініціативи «Чисте небо», вітає нового учасника союзу і зазначає: «Ми завжди робили акцент на необхідності приєднання до боротьби з піратами як правовласників, так і провайдерів. Компанія Volia об'єднує обидва напрямки. Оскільки Volia найбільший провайдер телебачення в Україні, ми чекаємо, що її приклад наслідуватимуть і інші постачальники послуг, а боротьба стане максимально ефективною».

Члени «Чистого неба» мають доступ до внесення ресурсів-правопорушників на сервіс blacklists.org.ua, на міжнародну платформу Всесвітньої організації із захисту інтелектуальної власності WIPO ALERT Database (найближчим часом), а також до інших сервісів. Членство в «Чистому небі» дає можливість блокувати фінансові потоки «піратів» в банках і платіжних системах (Visa / MasterCard), в тому числі завдяки співпраці з асоціацією ЕМА. Учасники Ініціативи можуть отримати підтримку в сфері захисту інтелектуальної власності, допомоги у взаємодії з державними органами, інформаційну підтримку, а також обмін досвідом з іншими членами і партнерами Ініціативи.

«Чисте небо» запрошує гравців медіаринку, які прагнуть запобігти поширенню нелегального контенту і захистити авторське право в Україні, приєднатися до Ініціативи. Подавати заявки про вступ можуть продакшн-компанії, іноземні телеканали і правовласники, рекламні агентства, провайдери програмних послуг і всі, кому не байдужа тема захисту прав інтелектуальної власності, і хто підтримує принципи Ініціативи.

Ольга Ваганова

01 грудня, 2020.



RATVODДата: Четвер, 24.12.2020, 11:27 | Повідомлення # 104
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«ДАТАГРУП» домовилася про придбання

100 % компанії VOLIA




«Датагруп» оголосила , що досягла домовленості про придбання в Україні
100 % групи компаній Volia за повної підтримки фонду EEGF II Horizon Capital.


EEGF II є єдиним фінансовим інвестором «Датагруп» із часткою 96,13 % разом із генеральним директором Михайлом Шелембою, частка якого становить 3,87 %. Угода підлягає офіційному схваленню з боку регуляторних органів.

Олена Кошарна, засновник та головний виконавчий директор Horizon Capital, прокоментувала цю угоду: «Візія об'єднання цих двох компаній, кожною з яких володіє фонд прямого інвестування, була давньою мрією Horizon Capital і «Датагруп». Ми раді реалізувати можливості, що виникають у результаті злиття двох компаній, які доповнюють одна одну. Як «Датагруп», так і Volia працюють у дуже фрагментованих галузях, що історично означало обмежений інтерес інвесторів і відповідний обсяг інвестицій. Масштаб має дуже велике значення, коли йдеться про телекомунікаційну інфраструктуру, щоб відповідати вимогам зростаючої діджиталізації країни, а це потребує значних капіталовкладень для модернізації та розширення як мережі доступу, так і національної оптоволоконної інфраструктури. Виграють від цього злиття споживачі України та країна в цілому, оскільки Україні потрібні значні інвестиції в інфраструктуру, щоб відповідати вимогам епохи цифрових технологій».

На закінчення вона зазначила: «Я хочу висловити щиру подяку талановитій управлінській команді Volia та її акціонерам, які створили успішний бізнес із метою надавати якісні послуги, впроваджувати інновації та перевершувати очікування споживачів, а також професійній команді «Датагруп».

Михайло Шелемба, генеральний директор та акціонер «Датагруп», додав: «Я з нетерпінням чекаю на початок цього нового, захоплюючого етапу в розвитку компанії. Ринок фіксованого широкосмугового доступу до мережі Інтернет в Україні надзвичайно роздроблений, оскільки в країні працює понад 5000 постачальників цієї послуги. Ця велика фрагментація не дозволяє більшості гравців підтримувати високий рівень інвестицій, необхідний для постійного впровадження нових технологій, що є критичним у сучасному цифровому світі. Злиття компаній «Датагруп» та Volia дозволить нам створити операційну синергію, інвестувати в модернізацію наших мереж, продовжувати надавати високоякісні послуги нашим клієнтам та відкриє більше можливостей для наших співробітників. Кожна компанія обслуговує різні сегменти ринку: «Датагруп» є лідером B2B-сегмента, лише 15 % доходів якої приносить B2C, тоді як Volia – лідер у сегменті B2C, що отримує менш ніж 5 % своїх доходів від B2B-клієнтів. Після інтеграції об'єднаний бізнес генеруватиме понад 130 мільйонів доларів виручки та 50 мільйонів доларів EBITDA з одним із найнижчих коефіцієнтів заборгованості серед великих телекомунікаційних компаній у регіоні Центральної та Східної Європи. Ми сподіваємось, що ця угода дозволить залучити інвестиції в інфраструктуру України як із боку вітчизняних, так і з боку міжнародних інвесторів. Ми віримо в Україну та її майбутнє!»

Антон Дзюбенко, генеральний директор компанії Volia, додав: «Від імені Volia, нашої управлінської команди та співробітників можу запевнити, що ми з нетерпінням чекаємо на початок нової співпраці з «Датагруп» та Horizon Capital. Ми пишаємося нашою командою та вагомими досягненнями протягом багатьох років і сподіваємось на нові здобутки на базі нашої консолідованої платформи. Злиття дозволить нам впровадити нові технології, поліпшити стандарти корпоративного управління та зробити вагомий внесок на шляху України до діджиталізації та подолання цифрового розриву. Це безпрограшний варіант для всіх – компанії «Воля», «Датагруп» та України, – оскільки високі темпи зростання та операційна ефективність принесуть більше податків та переваг суспільству. Більш того, ця угода сприятиме впровадженню урядової ініціативи з досягнення світового лідерства у наданні високоякісних цифрових послуг для наших громадян».

***


«Датагруп» є провідним українським оператором фіксованого зв’язку в корпоративному та оптовому сегментах. Завдяки своїй волоконно-оптичній мережі (включаючи магістральні мережі та FTTx) «Датагруп» є надійним партнером для більшості з-поміж 200 найбільших українських компаній та 93 % банків України. «Датагруп» посідає міцну позицію в роздрібному та МСБ-сегментах та є єдиним в Україні постачальником послуг супутникового зв’язку, який користується попитом у районах без мобільного та кабельного покриття. «Датагруп» надає широкий спектр послуг для бізнесу, включаючи побудову корпоративних мереж, інтернет-послуги та телебачення, доступ до банківських послуг, кібербезпеку та захист від DDoS-атак, послуги телефонії та аутсорсинг контакт-центрів, хмарні послуги та послуги дата-центру. Для приватних користувачів «Датагруп» надає послуги доступу до інтернету, телебачення та телефонії.

З 2016 року компанією керує CEO Михайло Шелемба, з яким «Датагруп» вийшла на новий рівень, демонструючи вражаючі операційні та фінансові показники, що були досягнуті завдяки реалізації важливих проєктів у таких сферах, як управління мережею, безпека та ефективність ІТ-систем, мотивація та продуктивність персоналу, а також завдячуючи впровадженню нових продуктів та послуг, зокрема в галузі кібербезпеки та хмарних технологій. На сьогодні «Датагруп» демонструє одні з найвищих темпів зростання на вітчизняному ринку телекомунікаційних послуг.
Більше інформації на сайті https://www.datagroup.ua/

Volia – провідний національний український провайдер телекомунікацій, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD та інтерактивне телебачення, швидкісний доступ до інтернету та послуги одного з найбільших центрів обробки даних в Україні. Компанія пропонує понад 200 телеканалів від українських та найкращих міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри та бібліотеки контенту від найкращих світових студій, дотримуючись усіх міжнародних стандартів у галузі авторського права та суміжних прав. Volia очолює генеральний директор Антон Дзюбенко з липня 2019 року, коли він повернувся з Риги, щоб очолити компанію, в якій він обіймав керівні посади протягом багатьох років.
Більше на сайті https://www.volia.com/

Horizon Capital є провідною інвестиційною компанією в Україні та Молдові, яка управляє чотирма фондами прямих інвестицій (більше 40 інституційних інвесторів) з активами понад 850 мільйонів доларів, із понад 25-річним інвестиційним досвідом у регіоні. Компанія є активним інвестором та підтримує підприємців–візіонерів, які трансформують бізнес-середовище в Україні та регіоні. Наша інвестиційна стратегія фокусується на експортоорієнтованих компаніях у швидкозростаючих секторах економіки, включаючи ІТ, легку та харчову промисловість, сільське господарство, та окремих лідерах внутрішнього ринку. Ми відомі своєю сильною командою, відданістю принципам прозорості, корпоративного управління, сприяння зростанню вартості компаній та історією успішних інвестицій.
Більше інформації на сайті www.horizoncapital.com.ua

22.12.2020

RATVODДата: П`ятниця, 22.01.2021, 12:00 | Повідомлення # 105
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Volia перезаключила контракт з Viasat.



Тепер з правами на кабель, IPTV і OTT


Група Viasat World, що представляє пакет тематичних телеканалів і телевізійний контент за запитом, уклала нову угоду про ретрансляцію належачих їй телеканалів з компанією Volia - провідним українським оператором мереж кабельного телебачення і одним з найбільших операторів послуг платного ТБ в Україні. Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі Viasat.

В даний час пакет телеканалів, що належать групі Viasat World, вже доступний в кабельних мережах компанії Volia, а також на її платформах IPTV і ОТТ.

Передплатники послуг платного телебачення компанії Volia можуть дивитися контент належачий групі телеканалів і служб SVOD, серед яких - пізнавальні телеканали Viasat Nature, Viasat History і Viasat Explore, телеканал драматичних серіалів Epic Drama і спортивний телеканал Viasat Sport, а також фільмові телеканали - TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action і VIP Comedy.

В преміальних пакетах «Волі» доступні також преміальні телеканали групи Viasat World - ViP Premiere і ViP Megahit.

Маркетинг-директор компанії Volia Сандра Крауіня (Sandra Kraujina) зазначила: «Ми раді повідомити про розширення нашої співпраці з групою Viasat World в якості партнера в рамках укладеної нами нової угоди. Канали, що належать групі, надзвичайно популярні в Україні. Ми також спостерігаємо тривале зростання популярності жанру кіно на ринку, причому лідирують тут телеканали TV1000 і ViP. Тому ми впевнені, що наші передплатники зможуть задовольнити всі свої потреби в сфері розваг завдяки фантастичному вибору преміального контенту, пропонованого в портфелі каналів групи Viasat World».

Старший віце-президент з комерції та операціями в групі Viasat World Бенджамін Грукок (Benjamin Groocock), в свою чергу, додав: «Розширення нашої присутності на таких ринках, як Україна, є важливою частиною нашої стратегії, тому ми дуже раді укладення угоди з компанією Volia, завдяки якої ми отримуємо можливість охоплення ширшої аудиторії. Ми володіємо величезною колекцією найяскравіших блокбастерів, а також кращих пізнавальних програм і драматичних серіалів, які ми отримуємо від наших партнерів-дистриб'юторів контенту, і з нетерпінням чекаємо можливості вітати передплатників Volia біля екранів телевізорів, налаштованих на наші канали».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що компанія Volia виключає зі своїх пакетів телеканали сімейства Discovery.

Борис Скуратівський

21 січня, 2020.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини "ВОЛЯ" - провайдера кабельного цифрового ТБ
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024