FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 08:31

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
Новини "INTERNET TV"
RATVODДата: Четвер, 06.03.2014, 12:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини INTERNET TV


satBuffonДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:49 | Повідомлення # 31
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Adobe розробила нове рішення для доступу
до платного Тб через інтернет

Компанія Adobe Systems представила послугу Adobe Pass - нове рішення, що дозволяє абонентам платного телебачення авторизуватися і отримати доступ до ТБ каналів практично з будь-якого підключеного до інтернету пристрою. На додаток до існуючих платформ Flash і HTML5, Adobe Pass дозволяє ТБ провайдерам і власникам аналогічного контенту транслювати найширший спектр передач на різних платформах (включаючи Windows, Mac OS, Android, ios, Blackberry і Google TV), забезпечуючи при цьому високу якість і безпеку. Як відзначають розробники, оскільки Adobe Pass дозволяє ТБ провайдерам ідентифікувати абонентів у мережі та надавати їм всі види послуг у будь-який час і в будь-якому місці, ідею впровадження даного рішення підтримали багато компаній, що працюють у сфері телерадіомовлення і підтримують рух TV Everywhere.

Завдяки Adobe Pass, абоненти платного телебачення зможуть без зайвих зусиль отримати доступ до пакету каналів в інтернеті, на які вони підписані; не потрібно нічого завантажувати, треба просто зайти один раз. Adobe Pass усуває головний бар'єр на шляху до впровадження TV Everywhere - складний процес ідентифікації користувачів, що вимагає багаторазової авторизації і завантажень. Adobe Pass максимально спрощує процес підтвердження права абонента на перегляд того або іншого контенту, одночасно забезпечуючи безпеку і надійність. За словами творців, рішення поєднує в собі все найкраще від платформи Flash для високоякісного мовлення і adobe flash Access для забезпечення максимальної безпеки. На пристроях, поки не підтримують технології Adobe Flash, використовується HTML5.

"Шляхом розширення популярної і багатющою платформи Flash під тб контент, ми надаємо абонентам платного телебачення можливість дивитися улюблені канали в інтернеті, - коментує Притам Шетті, віце-президент по мультимедійній реклами компанії Adobe. Наша досконала розробка робить процес авторизації практично непомітним для ТБ провайдерів, власників контенту і, найголовніше, для телеглядачів".

Adobe Pass допомагає провайдерам своєчасно реагувати на зміни ринку, надаючи абонентам платного телебачення можливість дивитися улюблені канали за межами будинку (і користуватися при цьому послугами одного провайдера). Багато компаній вже почали використовувати Adobe Pass - це Turner Broadcasting System, MTV Networks, Comcast і Synacor (від особи Dishonline.com і ін.).

"Зараз, коли смартфони, планшети і телевізори з доступом в інтернет просто заполонили ринок, вкрай важливо швидко і легко адаптувати свої послуги під нові пристрої, - коментує Джеремі Лег, старший віце-президент з розвитку бізнесу і багатоплатформений дистрибуції turner broadcasting Systems (TBS). - Adobe Pass спрощує процес інтеграції послуг провайдерів, що дозволяє швидко реагувати на вимоги клієнтів і показувати їм те, що вони хочуть, на тих пристроях, які їм подобаються".

Гнучкі умови роботи Adobe Pass дають власникам контенту повну свободу управління. Вбудована flash Player 10.1 і більш пізні її версії система безпеки Flash Access захищає від незаконного використання шляхом прив'язки користувача до певного пристрою. Таким чином, є можливість обмежити кількість пристроїв, прив'язаних до одного рахунку.

Джерело:

satBuffonДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:50 | Повідомлення # 32
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Google готовий вкласти $ 100 млн
у створення власного телебачення


Корпорація Google планує витратити 100 мільйонів доларів на створення і заповнення передачами 20 спеціалізованих каналів на відеосервісі Youtube. Інтернет-гігант, як і його конкурент Netflix, хоче створювати власну потокову відеопродукцію, розроблену з урахуванням специфіки Інтернету і тому не вимагає серйозних витрат. Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на інформовані джерела.

Коли саме Google приступить до створення власних телешоу або серіалів, не уточнюється, але з часом її ініціатива зможе скласти конкуренцію традиційним ТБ, якщо вірити недавнього дослідження Convergence Consulting Group. Згідно з цією доповіддю, все більше число жителів США відмовляються від супутникового і кабельного телебачення на користь онлайнового відео.

За підрахунками CCG, між 2008 і 2011 роками "висмикнуть кабель" 2,07 мільйонів жителів США. Як підкреслюється в доповіді, тільки в минулому році від послуг кабельного телебачення відмовився 1 мільйон будинків, пише CNET. Відзначається, що середній передплатник у США платить за послуги тб 74 долари на місяць (62 центи в годину) і дивиться телепрограми сумарною тривалістю 120 годин.

Для порівняння, ті, хто купує передачі в itunes, платить 3 долари за годину контенту. Скласти конкуренцію телебаченню поки може тільки Netflix, де один час перегляду обходиться приблизно в 27 центів (при замовленні відео загальною тривалістю 30 годин) або навіть 20 центів (40 годин). Перегляд потокового відео або одного DVD обходиться користувачам Netflix в 25 центів за годину.

За оцінкою аналітика Citigroup Марка Махані, в 2011 році чистий дохід Youtube склав 544 мільйона доларів. У цьому році, як очікується, відеосервіс отримає 800 мільйонів доларів чистого доходу.

Джерело:

kozakuaДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:50 | Повідомлення # 33
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
«Укртелеком» выйдет на рынок цифрового тв




В текущем году структура компании «Укртелеком» может быть сильно изменена, о чем на собрании акционеров заявил глава компании Георгий Дзекон. Ожидается, что филиальная структура в областях будет свернута и вместо нее компания сформирует несколько региональных центров (пока озвучена цифра в пять-шесть структур). На данный момент внутри компании готовится детальный план по реорганизации, который будет представлен до 1 сентября этого года.
Также оператор хочет предпринять ряд мер для удержания абонентской базы фиксированной телефонии, а в некоторых регионах даже увеличить ее. Немаловажным для «Укртелекома» является и развитие направления цифрового телевидения. Предполагается, что этой услугой будет пользоваться половина абонентов с широкополосным доступом в Интернет и «Укртелеком» желает удержать как минимум 35% доли рынка.


Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:50 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інтернет-телебачення витіснить

традиційний телеперегляд




Незабаром інтернет-телебачення витіснить традиційний телеперегляд. Все більша кількість користувачів віддають перевагу онлайн-телебаченню ефірному, а рекламні бюджети поступово перетікають в Інтернети. І якщо "ефірщки" найближчим часом не переглянуть концепцію розвитку телебачення, то традиційне ТБ зможе задовольнити потреби лише мешканців найглухіших куточків.

Зізнаюся, я сама більшу частину візуальної інформації отримую з Мережі. Це дозволяє дивитися тільки те, що хочеться, в будь-який зручний для мене час і без перерв на рекламні паузи. І з кожним днем в Інтернеті з'являється все більше проектів, присвячених телеперегляду. У 2011 р. до тих, які були, додалося ще кілька. Так, до працюючих Ivi.ru, TVzavr.ru і Zoombie.ru додався інтегрований з сервісом RuTube портал Now.ru. І варто очікувати появи ще декількох подібних порталів. Проте компанії, які вже рік пропрацювали на ринку, запевняють, що рекламна модель в Рунеті поки не працює, і як "свежепрібившіе" будуть заробляти гроші - незрозуміло.

Проте, згідно останнім дослідженням Асоціації комунікаційних агентств Росії (АКАР), рекламні бюджети в Інтернеті нарощують оберти, тоді як традиційна ТВ-реклама падає. І нехай обсяги інтернет-реклами поки не настільки великі, як у ТБ-реклами, очевидно, що в недалекому майбутньому мережева реклама за обсягами наздожене і пережене традиційну.

Крім порталів, що пропонують контент, зараз активно розвивається історія з інтернет-телебаченням. Подібні проекти вже отримали широке поширення за кордоном (згадаємо, Google TV, Apple TV і Boxee, активно і досить-таки успішно просувають свої проекти). Днями і российcкие "Зв'язковий" зізнався, що працює над створенням системи під власним брендом, що працює за схемою, близькою до Apple TV. "Зв'язковий" планує закупити в одного з найбільших вендорів приставки-декодери і надавати послуги інтернет-телебачення без прив'язки до будь-кого з існуючих операторів, - повідомив ComNews віце-президент "Зв'язкового" Майкл Тач. - Для підключення потрібно лише set-top-box "Зв'язкового" та інтернет-підключення ". Над подібним проектом, за словами експертів, працюють і деякі російські стільникові оператори.

Крім того, нехай повільно і не дуже виразно, але все ж на російському ринку розвивається модель мобільного телебачення. Згідно з даними щорічного дослідження PWC "Всесвітній огляд індустрії розваг і ЗМІ: прогноз на 2011-2015 рр.." (Global Entertainment & Media Outlook 2011-2015), в Росії всі великі оператори мобільного зв'язку пропонують телевізійні послуги, але вони користуються попитом в основному тільки у великих містах. "Попит на телевізійні послуги через мобільний телефон в Росії поки стримується необхідністю купувати дороге мобільне обладнання, що підтримує цей сервіс", - відзначають аналітики PWC.

Якщо в січні 2010 р. мобільне ТБ дивилися менше 150 тис. абонентів, то до початку 2011 р. кількість користувачів послуги досягло майже 1 млн осіб. У той же час мобільне ефірне мовлення в Росії, як видно, вже не отримає розповсюдження: всі оператори "великої трійки" запустили в комерційну експлуатацію мобільне телебачення на базі технології video streaming (потокове відео). Останнім це зробив "Вимпелком" в грудні 2010 р.

Не охоплені Інтернетом громадяни вже давно радіють супутниковому телебаченню у найвіддаленіших частинах Росії і навіть не засмучуються через відсутність ефірного сигналу. Наприклад, "Триколор ТВ" забезпечує доступом до телебаченню 8 млн абонентів.

Тому "ефірщікам" пора бити тривогу і терміново придумувати нові бізнес-моделі. Контентом користувача зараз не здивуєш, до того ж в ефірі оригінального і цікавого контенту вдень з вогнем не знайдеш. Думайте, панове, швидше думайте!

ТЕТЯНА КАПУСТІНА,
© ComNews


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:50 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
"Укртелеком" розвине інтернет-залежність

Компанія затвердила нову стратегію розвитку




Фото: Олег Харсеев / Коммерсант


Новий власник "Укртелекому" вчора оголосив стратегію розвитку оператора. Традиційний бізнес - фіксований зв'язок, яка приносить компанії близько 40% прибутку, - не має резервів розвитку. Тому основними пріоритетами "Укртелекому" стануть послуги широкосмугового доступу в інтернет, цифрового телебачення і "хмарних" технологій. У "Укртелекому" є хороша перевага перед конкурентами - найбільша в країні телефонна мережа, відзначають експерти.

На вчорашньому зібранні "Укртелекому" акціонери прийняли два принципових рішення: затвердили стратегію розвитку на 2012-2014 роки і оголосили про відхід з посади голови правління Георгія Дзекона (докладніше див його інтерв'ю в "видання" від 1 листопада). Він призначений членом наглядової ради. Хто займе його посаду, поки не відомо.

Хоча найбільшою статтею доходів (близько 40%) "Укртелекому" залишається фіксований зв'язок, в компанії відзначають, що в цього бізнесу немає перспектив. Кількість абонентів за півтора року скоротилося на 0,4 млн - до 9,9 млн чоловік за рахунок переходу на мобільний зв'язок. "Ми можемо тільки стабілізувати відтік", - зазначив глава дирекції маркетингу та розвитку продуктів компанії Андрій Бургомістренко.

Тому розвиватися "Укртелеком" планує в основному за рахунок послуги широкосмугового доступу в інтернет. Зараз компанія надає його під ТМ "Ого!" за технологією ADSL через існуючу мідну телефонну мережу. Частка компанії на ринку доступу в інтернет вже становить близько 30% (1,17 млн ​​абонентів), за два роки компанія планує збільшити її до 35%. При цьому оператор заявив про початок будівництва оптоволоконної мережі (FTTP), швидкість передачі даних якої вчетверо перевищує швидкість ADSL-технології, досягаючи 100 Мбіт / сек. "За рік-два ми збираємося довести кількість абонентів FTTP до 80-100 тис.", - повідомив вчора пан Дзекон. Також "Укртелеком" планує вийти на ринок цифрового телебачення і запропонує малому і середньому бізнесу "хмарні" сервіси, що дозволяють працювати з документами і електронною поштою на віддалених обчислювальних потужностях. На реалізацію нової стратегії щорічно буде виділятися 10-12% обороту компанії.

Широкосмуговий доступ (ШСД) в інтернет - перспективний напрямок, тому що його проникнення на сьогоднішній день невелика - близько 37% користувачів інтернетом старшого віку, відзначає заступник директора компанії GfK Ukraine Гліб Вишлінський. До того ж в останні два роки ШПД - єдиний сегмент ринку, який показував зростання, відзначає аналітик дослідницької компанії iKS-Consulting Микола Оліярник. "Мобільний зв'язок довгий час була драйвером зростання, проте вона досягла своєї точки насичення. Зараз ШПД в абсолютних цифрах займає хоч і не більшу частку, але вона буде збільшуватися", - відзначає пан Оліярник. При цьому в "Укртелекому" є хороша перевага на цьому ринку - найбільше покриття країни провідним зв'язком, додає пан Вишлінський. На його думку, "Укртелекому" необхідно зробити упор і на роботу з корпоративними клієнтами. "Спочатку в оператора не була налагоджена системи роботи з корпоративними клієнтами. Займаючи монопольне становище, компанія розуміла, що до неї в будь-якому випадку перейде клієнт, і для цього не потрібно думати про хороше сервісі", - говорить він.

Марія Попова, Вероніка Гаврилюк
RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:50 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інтернет "наступає на п'яти" класичному

кабельному телебаченню


Web Media Day - конференція "Медіабізнес в Інтернеті", яка зібрала фахівців медіаринку Україні
і була присвячена питанням розвитку медіабізнесу за допомогою Інтернет.


Директор ТПУ Костянтин Грицак, зазначив, що на конференції були підняті вкрай важливі питання, які можуть вплинути на розвиток телеринку Україні в цілому. Цікаві доповіді учасників конференції говорять про те, що у звичайного лінійного ТБ з'являються серйозні конкуренти, що використовують Інтернет, як інструмент доставки інформації глядачеві. Про серйозність такої конкуренції свідчить хоча б той факт, що компанії, що займаються подібними технологіями, сприймають цей бізнес як основний, а не як додатковий.

Одним з конкурентних інструментів проти лінійного телебачення Костянтин Грицак відзначив інтерактивність: «телекомпаніям, які не потрапили в цифрові стрім або в кабельні пакети, не потрібно опускати руки, адже у них є можливість розвивати мовлення в середовищі Інтернет, яка дає те, що не може дати ні ефір, ні цифрове ТБ - це інтерактивність, можливість спілкування саме зі своїм глядачем ». Також існують і інші переваги - тематичні. «Одним з цікавих напрямків для Інтернет-мовлення буде власні розваги та локальні новини», - продовжує директор ТПУ.

itnews.com.


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:50 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Корпоративне ТБ себе покаже



"Ростелеком", запустивши днями послугу "Інтерактивне ТБ" для приватного сегмента користувачів, паралельно розробляє аналогічний продукт і для сегмента B2B. Зокрема, як розповів TelecomDaily директор проекту «Медійні продукти» оператора Андрій Холодний, рішення для бізнес-сегмента може бути представлено в трьох варіантах: "ТВ в кабінеті начальника", готельні рішення і "громадське ТБ" (показ в спорт-барах та інших громадських закладах).
Говорячи про «Ростелекоме», поки оператор більшою мірою зосереджений на просуванні «Інтерактивного ТБ» серед приватних абонентів, проте в майбутньому проект буде розширений. Інші оператори зв'язку, що працюють в цьому ж сегменті, відзначають, що ця послуга досить перспективна і вже розвивають аналогічні проекти або планують це робити.
«Ми надаємо послугу інтерактивного телебачення" Білайн "ТБ для юридичних осіб з квітня 2010 року, - говорить старший менеджер по бренд-комунікацій ВАТ« ВимпелКом »Катерина Лебедєва. - Послуга надається компаніям як для внутрішнього використання, так і для публічного показу в громадських закладах, наприклад, барах і ресторанах. У нас існують спеціальні пакети каналів для корпоративного сегмента. Зараз ми працюємо над тим, щоб розпочати надання послуги в готелях ».
У «Дом.ru» (оператор "ЕР-Телеком") запущено інтерактивне ТБ для B2C-сектора і на його базі оператор буде створювати пропозицію для корпоративних клієнтів. «Як правило, такі рішення використовуються для готельного бізнесу, кафе, барів, а також інших підприємств, де гості закладів проводять тривалий кількість часу, - зазначає прес-служба« Дом.ru ». - Ми прагнемо максимально оптимізувати дану послугу, щоб вона найбільш повно задовольняла запити користувачів як в B2C, так і в B2B-секторі ». У той же час інший петербурзький B2C-провайдер, компанія ТКТ (кабельний оператор, який на приватному ринку концентрується на послугах аналогового і цифрового ТБ, а також ШПД), навпаки, не виводить ТБ в якості окремого продукту для бізнесу. У лінійці "Твій Бізнес" упор зроблений на продажу інтернет-доступу і телефонії з додатковими опціями.
У компанії «Северен-Телеком», представленої в сегменті B2B, є проект IPTV, але позиціонується він скоріше як додаткова послуга, яка повинна бути "в штаті". «Спеціально клієнтів до цього сервісу не підштовхуємо, не просуваємо його в перших рядах, - розповідав раніше TelecomDaily генеральний директор компанії" Северен-Телеком "Сегей Лагір. - Хоча керівники компаній періодично запитують IPTV. Є, які беруть. Але наскільки це використовується в офісі - не уявляю. Часто в контакте, фейсбук та інші сервіси "ріжуть", а тут на тобі - IPTV. Хоча, можливо, і є офіси, де співробітники дивляться IPTV ».
«Наш досвід просування ТБ в сегменті B2B показав, що ця послуга має досить обмежений попит, над формуванням якого потрібно серйозно працювати, - поділився гендиректор компанії" Смарт Телеком "Андрій Суходольський. - Зокрема, говорячи про начальників, їм рідко потрібно ТБ в кабінеті. Все ж там вони воліють працювати ».
Так чи інакше, кожна компанія по-різному оцінює перспективи даного сервісу як додаткова послуга для бізнес-аудиторії. У «Триколор ТВ», наприклад, упевнені, що напрямок ТБ для B2B перспективно з точки зору просування нових послуг на високомаржинальних ринку. «Ми формуємо пропозиції для різних підвидів сегмента В2В - комерційний, публічний і номерний показ, - говорить комерційний директор оператора Сергій ставропольці. - Але є багато підводних каменів - не у всіх телеканалів є права на громадський показ. Це пов'язано з вартістю прав на контент. Іноді насторожує позиція РАВ, яка хоче мати додаткові відрахування від показу. Це відбувається через недосконалість нашого законодавства. Тому фактично, кількість телевізійних каналів для юридичних осіб значно менше, ніж для фізичних, і це теж гальмує зростання даного сегмента ».

Петербурзький "Вестколл" ввів в комерційну експлуатацію цифрове інтерактивне телебачення для бізнес-сегменту в 2009 році. "З самого початку був взятий курс на комплексний розвиток цього продукту - як з комерційної точки зору, так і з юридичної, - прокоментувала прес-служба оператора. - Від правовласників отримані всі дозволи на мовлення в публічних зонах, а також сформований контент для різних сегментів корпоративних користувачів. Політика правовласників така, що кількість каналів, що придбаваються юридичних особою для публічного перегляду, не повинно перевищувати 30 шт. При цьому кабінет директора або переговорна кімната громадським місцем не вважаються. І тут, відповідно, пакет каналів, який може транслюватися в непублічному місці , ширше. Він може включати в себе до 140 телевізійних каналів ".

Автор: Вєдєнєєва Наталія



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:51 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Розумне ТВ» як майданчик для реклами



Американський ринок - досить специфічна річ, однак, в тому, що стосується високих технологій, з його тенденціями цілком доречно рахуватися. За прикладами - від вже порослого бур'яном Windows95, до останніх айфонів і айпадів - далеко ходити не треба. Все це з звичайним запізненням в один-два роки приходить і до Росії. Те ж саме можна сказати і про ноу-хау в цілком традиційною області, яку останнім часом прийнято вважати повільно, але вірно вмираючої. Йдеться про «розумний телебаченні» (воно ж Smart TV або Connected TV).

Власне, сама технологія підключеного до інтернету TV не настільки нова, щоб про неї поширюватися: в Росії вже досить відомі «розумні телевізори» від Samsung, LG або Phillips, на яких можна переглядати ролики на YouTube, заходити в Facebook або перемотувати вперед-назад фільми та передачі. Разом з тим ринок таких пристроїв у нашій країні поки невеликий. Чого не можна сказати про США, де за обсягом перегляду відеоконтенту Smart TV вже обігнало комп'ютери, смартфони та планшети (хоча поки що окремо, а не разом узяті). У цьому світлі mashable.com радить рекламодавцям придивитися до платформи уважніше.

Згідно з дослідженням консалтингової фірми Frank N. Magid Associates, американська аудиторія Smart TV проводить за переглядом відео на своїх пристроях близько 12:00 на тиждень (сюди входять як короткі ролики, так і повноформатні фільми і телешоу). Для порівняння: ті, хто використовує для відеоперегляду смартфони, витрачають на це 5:00 на тиждень, а ті, хто віддає перевагу планшети - 8:00, що цілком природно, враховуючи невеликі екрани цих гаджетів.

Навпаки, досить несподівано виглядає відставання персональних комп'ютерів (9:00). Можна припустити, що дивитися фільми та ролики на споконвіку призначеному для цього телевізорі виявилося зручніше, ніж на ПК, і, як тільки стало можливим інтегрувати «блакитний екран» та інтернет, відтік з традиційною платформи тієї частини аудиторії, яка, власне, і хотіла в першу чергу «прокручувати» ролики, кіно та інший медіаконтент, почав скорочуватися.

Поки що американська відео-аудиторія ПК (126 млн) дає фору в абсолютних цифрах: 1 млрд 136 млн годин перегляду в тиждень; проти 250 млн годин - на платформі розумного телебачення. Однак зручність великих екранів і можливість підключатися до мережі за допомогою цілої лінійки пристроїв - від Apple TV до приставки Nintendo - змушує задуматися про майбутню медійної конкуренції між старим-добрим ПК і Smart TV.

Для маркетологів це може бути тим більш цікаво, що платформа Connected TV при інтеграції з інтернетом має всі переваги звичайного телебачення: ідеальним форматом для рекламних роликів і тридцяти п'яти - сорокадюймовим екраном, з якого, як це не банально, брендований контент «б'є в очі» і виробляє більш яскраве враження.

За даними Frank N. Magid Associates, реклама в Smart TV вельми результативна. Від 32 до 38% бачили ролик, банер або заставку в «розумному телевізорі», відвідували згадуваний в ній сайт, приймали рішення про покупку рекламованого товару або розповідали про нього кому-небудь ще. Ці цифри, якщо їм вірити, вигідно відрізняються від поки що досить спірного ефекту від реклами на інших інтернет платформах.

У Росії реклама на «розумному телебаченні» поки що робить свої перші кроки. Так, sostav недавно писав про альянс між відеорекламним сервісом Smartclip і LG Smart TV, який крім нашої країни буде діяти в восьми країнах Європи та в Австралії. Робити якісь висновки поки однозначно рано. Тим більше що Smart TV цілком може перетворитися на взаємовигідний союз глядача і виробника контенту, в якому рекламодавцеві просто не знайдеться місця. Однак можна з великою часткою впевненості сказати, що зміни, якими б вони не були, грядуть.



Євген Чепурний



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:51 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
У США створили онлайн-телеканал HuffPost Live

для інтернет-користувачів




Інтернет-видання Huffington Post 13 серпня запустило власний онлайн-канал HuffPost Live.

Про це повідомляє The Guardian.


Онлайн-канал мовить по 12 годин п'ять днів на тиждень. Ведучі HuffPost Live обговорюють головні новинні теми один з одним і з інтернет-користувачами. Користувачі виходять в ефір каналу за допомогою веб-камер і відеосервісів Skype і Google Plus. Щоб стати учасником того чи іншого обговорення, користувачі сайту повинні в 140 символах пояснити, чому саме вони підходять на роль гостей ефіру. Такий формат, як пояснила засновник Huffington Post Аріанна Хаффінгтон, повторює пристрій початкового текстового сайту, контент якого багато в чому поставляється блогерами.

Крім прямого ефіру, на сайті HuffPost Live можна також знайти в записі всі попередні дискусії. Теми обговорень варіюються від політики й економіки до розваг і новин зі світу шоу-бізнесу.

Всього на каналі працюють близько 100 чоловік. Однією із співробітниць каналу стала, зокрема, колишня ведуча Russia Today Олена Міньковська.

Huffington Post був запущений в 2005 році як портал, який об'єднує блоги та новини. Формат порталу передбачав безкоштовну публікацію матеріалів блогерів, проте в 2011 році група з 9000 авторів через суд зажадала компенсації за свою працю, проте отримала відмову. У 2012 році Huffington Post вперше отримав Пулітцерівську премію, найпрестижнішу нагороду в США в галузі журналістики. Це була друга Пулітцерівська премія в історії, вручена за інтернет-статтю.

В останній рік Huffington Post особливо активно поводиться на медіаринку: були запущені британська, французька та іспанська версії сайту; на американському сайті були додані спеціальні розділи для негрів, жінок і батьків.

Huffington Post був куплений в 2011 році інтернет-холдингом AOL за 315 мільйонів доларів.



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:51 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Користувачів інтернет-телебачення в РФ

за рік стало в 2,5 рази більше




Число користувачів інтернет-телебачення (IPTV) у Росії за рік зросла більш ніж в 2,5 рази і за підсумками першої половини 2012 року перевищила два мільйони абонентів, повідомив журналістам у середу аналітик Telecomdaily Віктор Логінов.

За його словами, сукупна абонентська база платного ТБ перевищила 27,5 мільйона чоловік. Найбільший гравець на цьому ринку - оператор супутникового телебачення "Триколор ТВ" - обслуговує 7,8 мільйона "платних" абонентів. Серед операторів проводових технологій лідирує "Ростелеком". Його сукупна база перевищила шість мільйонів абонентів. На другому місці - МТС, обслуговуючий більше трьох мільйонів чоловік. На третьому - "ЕР-Телеком" - близько двох мільйонів.

За інформацією Telecomdaily, найбільшим попитом послуги платного ТБ користуються в Центральному федеральному окрузі. Рівень проникнення тут досяг 72,2%. У Північно-Західному федеральному окрузі - 70,2%. У Південному - 64,8%. Найнижчий рівень проникнення - в Сибірському федеральному окрузі, всього 32,8%.

Велика частина аудиторії - це абоненти аналогового кабельного телебачення, попит на яке в останні роки різко знизився. За підрахунками Telecomdaily, за рік сукупна база користувачів кабельного ТБ збільшилася всього на 10%.

Найбільший оператор IPTV в Росії - "Ростелеком" з більш ніж мільйоном абонентів. Другий за величиною оператор IPTV "Вимпелком" (бренд "Білайн") обслуговує більше 750 000 чоловік. Директор з широкосмугового доступу і цифрового ТВ "Вимпелкому" Тимур Аляутдінов каже, що до кінця року оператор планує збільшити абонентську базу до одного мільйона користувачів. За його словами, поки оператори продають послуги платного ТБ своїм же абонентам широкосмугового доступу, тому серйозної конкуренції між операторами немає.

За словами керівника напряму телебачення "Дом.ru" компанії "ЕР-Телеком" Ірини Обуховой, поки на ринку основним попитом користуються послуги традиційного телебачення, а інтерактивні сервіси тільки починають набирати популярність. Однак абоненти пред'являють все більш високі вимоги до якості зображення. За її словами, близько 17% всіх телевізорів в РФ вже підтримують HD.

Директор МТС за фіксованим бізнесу і ТБ Дмитро Багдасарян згоден зі своєю колегою в тому, що у абонентів зростають вимоги до якості відео: "Все більше контенту проводиться в HD, і є ймовірність, що до 2015 року контент стандартного дозволу не буде проводитися зовсім".

Аналітик Telecomdaily Логінов також повідомив, що в цілому в сегменті платного ТБ у Росії середня виручка на одного користувача на місяць (ARPU) склала 141 рубль. Серед абонентів кабельного ТБ ARPU - 149 рублів, супутникового - 124 рубля, IPTV - 164 рублі.

Олег Синча



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:51 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
До 2015 року в Україні буде більше 3 млн. пристроїв

для перегляду
інтернет-ТБ




До 2015 року в Україні буде більше 3 млн. пристроїв smart-пристроїв для перегляду ТБ і кіно через інтернет.

Про це «proIT» заявив Андрій Колодюк, один із засновників Unitrade (мережа магазинів «Сітіком»), який тепер працює над своїм інтернет-проектом Divan.tv.

«Скоро лінійка смарт пристроїв розшириться. Зараз це телевізори, домашні кінотеатри та Blue Ray плеєри. Незабаром на ринку України з'являться пристрої, які дозволять будь-який сучасний телевізор зробити «розумним». Це HDMI-стики. У світі вони вже по $ 50 в роздробі. Вони напоминають флешки, які вставляються в HDMI роз"єм телевізора. По Wi-Fi вони підключаються до домашнього інтернет-роутеру », - розповів він.

За словами Колодюка, на даний момент на руках у українців вже є до 1 млн. подібних пристроїв.



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:51 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
oll.tv почав продавати кіно за передплатою



Компанія «Діджитал Скрінз» розширила бібліотеку контенту відеосервісу oll.tv і перейшла на нову бізнес-модель. Про це «proIT» повідомили в прес-службі компанії.

З 17 вересня доступ до преміального контенту буде здійснюватися на умовах передплати. При цьому значна частина контенту відеосервісу залишиться безкоштовною.

Суть підписаної моделі полягає в тому, що за місячну плату в 40 грн користувач отримає необмежений доступ до бібліотеки контенту. Оформляючи передплату на більш тривалий проміжок часу, її щомісячна вартість зменшиться. Так, при підписці на 3 місяці вона складе 100 грн (вартість 1 місяця - 33,33 грн); на 6 місяців - 180 грн (вартість 1 місяця - 30,00 грн); на 12 місяців - 300 грн (вартість 1 місяця - 25,00 грн).

Всім користувачам компанія надає можливість оформити ознайомчу підписку на два тижні вартістю 1 грн.

«Ми успішно завершили переговори з рядом всесвітньо відомих правовласників і сформували пакет підписки, який, сподіваємося, припаде до смаку широкій аудиторії», - розповів генеральний директор «Діджитал Скрінз» Євген Ковнір.

За його словами, на старті в бібліотеку контенту, доступного за передплатою, увійдуть фільми компаній Sony і Miramax, а найближчим часом її склад поповниться контентом і інших відомих світових виробників. Також, за передплатою будуть доступні прямі трансляції матчів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи, Української прем'єр Ліги, інших європейських ліг.



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:51 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Взаємозамінні інтернет і ТВ



Оператори зв'язку звикли до того, що ціна надаваних ними послуг рік від року знижується. Мегабайт трафіку стає тільки дешевше, регулярне множення швидкостей на діючих тарифних планах давно нікого не дивує. Але дуже схоже на те, що час робити наступний крок - за ті ж гроші давати не просто більше швидкостей, але більше послуг.

Нещодавно сайт BroadbandTrends представив цікаве дослідження про основні тренди конкурентної боротьби і на ринку зв'язку США. У центрі уваги було протистояння компаній, які спочатку спеціалізувалися на послузі платного ТБ (що використовують технологію DOCSIS) і операторів ШСД (використовують технології DSL і FTTx), протистояння по двох послуг - ШПД і платного ТВ. Результати вийшли цікаві.

Фахівці BroadbandTrends виділили дві тенденції, які на перший погляд складно поєднуються один з одним. На ранці ШПД кабельні оператори активно збільшують свою частку (зростання їх абонентської бази близько 12%), а FTTx і DSL оператори або не поліпшують своє становище, або втрачають абонентів. У той же час, на ринку платного ТБ все навпаки: оператори кабельного ТБ втрачають абонентів, а оператори зв'язку ростуть (кількість їх абонентів збільшилася на 20% за рік). Разом два цих виведення виглядають трохи дивно. Немов це два різних ринки. Але ті й інші продають свої послуги пакетами, тобто ТВ і ШПД йдуть в абоненту разом, і конкуренція йде відразу по двох фронтах.

Втім, пояснення даної ситуації все ж таки можна знайти. Необхідно доповнити наведені вище цифри ще двома, тими, які демонструють що ринок кабельного ТБ в США більше ринку ШПД: платним телебаченням користуються 111 430 000 абонентів проти 102 200 000 абонентів ШСД. Кабельні оператори, успішні в першу чергу в розширенні спектру послуг для своїх абонентів (це фіксують і фахівці BroadbandTrends - оператори КТБ виросли за рахунок нових клієнтів ринку ШСД). Оператори ШПД, по всій видимості, теж процвітають у роботі з існуючими абонентами. Абонентів ШПД у них не додалося - так що їх перемоги в тих будинках, де абонент мав двох операторів, для послуг ШПД і КТВ (і тепер відмовився від другого).

Побіжний перегляд сайтів від найбільших ШПД провайдерів ринку США показує цікаве існування кількох підходів. Є традиційна модель трьох послуг, коли triple play складається з двох близьких по вартості (якщо купувати окремо) послуг ШПД і ТБ, плюс традиційно дешева послуга телефонії (наприклад optimum.com). Поруч є приклади коли крок від ШПД до ШПД плюс ТБ приносить мінімальне подорожчання (у того ж Verizon, для підключених по оптиці), або ж додавання базового пакету каналів ТБ нічого не коштує (наприклад у провайдера rcn.com).

Три приклади відображає ту еволюцію в спілкуванні з абонентом, яку провайдери зробили за останній рік. Від логічного підходу - «купіть більше - отримайте знижку», до «підключайтесь до нас (залишайтеся з нами) і ми дамо вам ще послуг за ті ж гроші». Очевидно, що успіх у боротьбі за абонентів, вже знайомих з послугами ШПД і ТБ який фіксують звіт BroadbandTrends якраз за рахунок цієї еволюції.

Окремі новини з інших ринків показують, що розуміння правильності підходу з безкоштовним пакетом ТБ приходить до багатьох учасникам ринку. Так нещодавно Swisscom найбільший оператор в Швейцарії, запропонував своїм ШПД абонентам безкоштовну послугу «Swisscom TV» з 60 звичайними і 20 HDTV каналами. Треба тільки купити (можна в розстрочку Set-Top-Box).

У Європі та США, очевидно добре розуміють, і напевно відчувають, що з популярність OTT провайдерів, які дають набори ТВ пакетів поверх ШСД з'єднання, впливає на думку абонента щодо необхідності платити за ТБ. І йдуть вперед, до нової парадигми triple play.

Доречно згадати, що модель надання послуг IPTV відкриває хорошу можливість поєднувати абонентську плату - набір каналів і платежі за конкретні послуги - замовлення новинок кінематографа. Так що дати пакет безкоштовно - для оператора не значити повністю позбавити себе доходу від надання нової послуги. Плюс завжди є куди розширювати базовий пакет каналів ТБ.

Олексій Леонтьєв



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:52 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
« Перший Ukraine » мовитиме у Канаді, США та Німеччині



З 3 квітня «Перший Ukraine» стане доступним для користувачів канадського IP-провайдера ViaNetTV у Канаді, США та Німеччині.
Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України (НТКУ).

Заступник генерального продюсера каналу «Перший Ukraine» Михайло Смуток вважає, що розширення мовлення сприятиме залученню аудиторії каналу серед української діаспори.

«Основною цільовою групою телеканалу "Перший Ukraine" є українська діаспора. За даними переписів населення, в Канаді нараховується понад 1,2 млн. осіб українського походження, у США - майже 1 мільйон. Тому початок мовлення телеканалу "Перший Ukraine" для понад 2-мільйонної української діаспори Північної Америки є унікальною можливістю долучитися до української мови, культури і загалом українського інформаційного простору», - сказав він.

Розширення покриття телеканалу «Перший Ukraine» є одним із найбільш пріоритетних завдань команди Національної телекомпанії України. Співпраця з провайдерами, які використовують сучасні способи доставки сигналу до глядача через інтернет-технології (IP-телебачення, SMART TV), за словами прес-служби, дозволяє розширити потенційну аудиторію та географію перегляду програм каналу без залучення додаткових коштів.



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:52 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
СТБ, «Новий Канал» і ICTV транслюватимуться на YouTubі



StarLightMedia стала офіційним преміум-партнером YouTube, що дає медіагрупі ще одне джерело монетизації контенту, у тому числі за рахунок зарубіжної аудиторії. Менеджер відеохостингу YouTube у Східній Європі Юрій Хазанов каже, що StarLightMedia - один з найбільших українських правовласників на сервісі і тому компанії було присвоєно статус «преміум-партнер».

«У телеканалів СТБ, Новий канал і ICTV є офіційні сайти, але для повноцінного спілкування з глядачем цього мало. Для нас співробітництво з YouTube - частина нашої політики бути поруч з нашим телеглядачем », - каже операційний директор StarLight Digital Sales Єгор Чернів. За словами топ-менеджера, присутність в відеохостингу YouTube дозволить збільшити глядацьку аудиторію телеканалів.

Офіційний канал СТБ на YouTube почав свою роботу ще в 2007 році, а статус преміум-партнера, телеканал отримав у 2011 році. У 2013 було прийнято рішення об'єднати всі офіційні канали телеканалів групи під одним партнером - Starlight Media.

Нагадаємо, холдинг StarLightMedia виділив свй інтернет-напрям в StarLight Digital.

Олексій Харченко



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024