FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 23:34

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
Новини "INTERNET TV"
RATVODДата: Четвер, 06.03.2014, 12:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини INTERNET TV


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:52 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інтернет-провайдери через рішення Нацради

можуть втратити інтернет-телебачення




Оператори, що мають в тестовому режимі послугу цифрового інтерактивного телебачення (IPTV), можуть розпрощатися з думкою заробляти на цьому гроші. Як випливає з опублікованого на сайті Національної ради з питань телебачення і радіомовлення роз'яснення, отримати ліцензію на комерційне мовлення можуть тільки ті компанії, які не надають до цієї послуги тестовий доступ. Останнє регулятор вважає незаконною діяльністю.

Найбільші досі без ТБ


Декільком компаніям, які займаються IPTV-мовленням без дозволу, нацрада вже відмовив в отриманні ліцензії. Серед них - обслуговуючий 1,6 млн абонентів проводового інтернету «Укртелеком», який надає цю послугу в тестовому режимі вже протягом декількох років.

Яка частина клієнтів дивиться інтерактивне телебачення, представник оператора, який побажав не називати свого імені, не повідомив. Всі спроби «Укртелекому» отримати ліцензію поки не увінчалися успіхом.

«У попередні роки компанія кілька разів подавала заявки на її отримання, в 2013 р. не зверталася», - підтвердив співрозмовник. Втім, надаючи послугу, компанія діє строго в рамках законодавства, додав він.

Не може отримати ліцензію і другий за величиною інтернет-провайдер України - компанія «Київстар», яка обслуговує близько 700 тис. інтернет-абонентів. Відповідну заявку оператор подав ще в 2009 р.

З тих пір він чотири рази звертався в нацрада з проханнями про її розгляді, розповів директор з корпоративних комунікацій «Київстару» Михайло Шуранов.

«Ми не отримували від регулятора прямих відмов, але всякий раз нам повертали документи« на доопрацювання »під різними несуттєвими приводами, аж до зауважень до комам або оформлення заявки», - підкреслив він.

Останній раз компанія подавала документи на отримання ліцензії в 2012 р., проте ситуація повторилася. Але «Київстар» і не транслює телеканали по своїй мережі в тестовому режимі - він всього лише надає послугу «відео за запитом», запевнив співрозмовник.

Без ліцензії на IPTV працює і «Тріолан», обслуговуючий приблизно 213 тис. інтернет-абонентів.

«У нас є ліцензія провайдера програмної послуги (провайдера кабельного ТБ. -« Капітал »), тому я не розумію, навіщо отримувати ще й ліцензію на IPTV», - розповів співзасновник київської мережі «Тріолан» Вадим Сидоренко. Ліцензія на інтернет-телебачення в Києві, наприклад, обійдеться в 0,5 млн грн.

Оператори сумніваються в ефективності


Інтернет-телебачення в Україні без будь-яких дозволів надає величезну кількість гравців, а відповідні ліцензії є тільки у кількох десятків дрібних компаній і двох великих кабельних операторів, та й то на декілька регіонів, зазначив Шуранов.

Наприклад, телекомунікаційна група Vega (153 тис. інтернет-абонентів) розпорядженні ліцензії в Одесі та Київській області. У «Волі» (550 тис. абонентів інтернету) є ліцензія на кілька районних центрів в різних областях.

«Оператори« йдуть на розвідку »- отримують ліцензії, щоб зрозуміти, що вони їм дають. За моїми спостереженнями, не дають рівно нічого », - пояснює Вадим Сидоренко.

На думку регулятора, отримання ліцензії необхідно, щоб продавати IPTV як самостійну комерційну послугу, а не як безкоштовний доважок до інтернет-підключення. Але для отримання такої ліцензії нацрада вимагає, щоб на момент подачі заявки ніякого IPTV-мовлення оператор не здійснював - він зможе відновити його лише після отримання відповідного дозволу.

У середньому з моменту подачі заяви до оформлення ліцензії проходить близько місяця, однак за цей час абоненти можуть підключитися до конкуруючого сервісу інтернет-телебачення, побоюються оператори.

«Укртелеком» і «Київстар» у конфлікти з регулятором поки не вступають, але шукають економічно вигідніші і менш трудомісткі способи реалізації інтернет-ТБ. «Укртелеком» вже кілька місяців надає своїм абонентам послугу «ОГО! Кіно» - безкоштовний доступ до порталу oll.tv, з яким у оператора тепер загальні власники (холдинг СКМ Ріната Ахметова).

«Київстар» надає абонентам знижки на перегляд відео на порталі megogo.net. Але питання надання користувачам послуги телебачення для компанії залишається відкритим. За словами Шуранова, оператор все ще зацікавлений в отриманні ліцензії, яка дозволить надавати доступ до контенту за запитом, послуги телебачення в пакеті з інтернетом та мобільним зв'язком.

Вікторія Власенко...

RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:52 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Холдинг Ахметова націлився на ринок

інтернет-телебачення




Синергія від розміру: Укртелеком Ахметова буде продавати абонентам IPTV-телебачення під брендом Oll.tv, який теж належить Ахметову

Медіа Група Україна (МГУ) належить СКМ Ріната Ахметова виходить на новий для неї ринок інтернет-телебачення. IPTV сервіс, який дозволяє дивитися цифрове ТБ за допомогою інтернет-каналу.

Такий сервіс з 15 липня стане доступний інтернет-абонентам Укртелекому та Вега (також належить СКМ). Про це ЛІГАБізнесІнформ в інтерв'ю повідомив член наглядової ради МГУ Федір Огарков. "Це" коробкове рішення ", яке з'явиться в пунктах продажів Укртелекому 15 липня, - розповів Огарков. - Наш продукт - це сет-топ-бокс з підключенням до інтернету і телевізора. Для якісної та безперебійної роботи достатньо швидкості в 3-5 мегабіт" .

Сет-топ-бокс - прилад, який буде передавати сигнал від провайдера до телевізора. Сервіс почне роботу під уже існуючим брендом Oll.tv, що входять в МГУ. Цей інтернет-ресурс був створений в 2012 році для перегляду ліцензійного відео-контенту.

У МДУ сподіваються, що за рахунок синергії Oll.tv і Укртелекому їм вдасться збільшити кількість користувачів. Зараз Укртелеком найбільший інтернет-провайдер в Україні у нього близько 1,6 млн абонентів. "Ми плануємо протягом трьох років охопити понад мільйон абонентів" - розповів про плани Огарков.
Генеральний директор сервісу онлайн-телебачення Divan.TV Андрій Колодюк вважає, що серед абонентів Укртелекому таку послугу зможуть дозволити собі менше половини абонентів. "Необхідну швидкість для IPTV-сервісів буде мати не більше третини абонентів Укртелекому, так як їх більшій кількості просто не вистачить швидкості" - зазначив Колодюк. Втім, поки що жодному інтернет-провайдеру не вдалося продати IPTV телебачення третини своїх абонентів.
Так найбільшим гравцем на цьому ринку - є телекомпровайдера Воля, який надає послугу IPTV-телебачення 17000 клієнтів, в той час як усього у компанії більше 600 000 абонентів.

IPTV-телебачення від МГУ буде коштувати від 39 до 159 гривень на місяць. Стандартний пакет (79 грн) буде давати доступ до відеоархіву Oll.tv. У максимальному пакеті налічуватиметься понад 130 каналів. Для порівняння, зараз Воля по акції надає послугу IPTV телебачення від 30 грн / міс. У пакет входять 175 каналів, правда, на відміну від рішення Oll.tv за оренду обладнання доведеться платити окремо - 10-12 грн на місяць.

Зараз група володіє ліцензією для мовлення на 60% території України. У МДУ також планують роздобути і інші 40%, але, за словами Огаркова, цей процес може затягнутися через події на сході країни.

У МДУ не збираються обмежуватися співпрацею тільки з Укртелекомом. Зараз група укладає договори з іншими інтернет-провайдерами, щоб їхні абоненти також мали можливість дивитися телебачення від Oll.tv

Тетяна Цукрова

14.07.2014

ЛІГА.Бізнес
RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:52 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Відеосервіс OLL.TV включив телебачення



З 15 липня OLL.TV став сервісом інтерактивного цифрового телебачення, пропонуючи глядачам більше 130 українських та кращих світових телеканалів, а також багату відеотеку фільмів, серіалів і шоу.

Протягом двох років, з моменту свого старту, відеосервіс OLL.TV працював як онлайн-кінозал, пропонуючи глядачам фільми і серіали в рамках платної підписки. Перегляд був доступний на екранах комп'ютерів, на телевізорах з підтримкою Smart TV і через програми, вбудовані в медіа-плеєри сторонніх виробників.

Читайте також: Холдинг Ахметова націлився на ринок інтернет-телебачення

Нова версія OLL.TV орієнтована на перегляд на екрані ТБ, базується і поширюється разом з оригінальною ТВ-приставкою. Відмінною особливістю є адаптація під телевізори різних поколінь, підтримка декількох мов інтерфейсу користувача, можливість формування бібліотеки особистих переваг.

Директор компанії «Діджитал Скрінз» Георгій Барзашвілі повідомив наступне:
«Новий продукт на базі OLL.TV стане унікальним домашнім центром розваг. У нашому сервісі пакет ТВ-каналів суміщений з величезною колекцією фільмів і іншого відео-контенту. Ми застосували кращі світові технології в області цифрового телебачення, які дають глядачеві можливість гнучко управляти контентом. Користувачеві доступні електронні телепрограми каналів, тематична рубрикація, функція паузи телеефіру, а також перегляд ТВ-каналів у записі за кілька попередніх днів. Також сервіс дозволяє бачити прямо на екрані свого телевізора постійно оновлювану відеотеку OLL.TV, яка включає тисячі годин фільмів, серіалів і шоу. Вимогливому глядачеві доступні канали та фільми у форматі HD, субтитри і звукові доріжки на різних мовах. Нова версія відеосервісу розвивається, вона буде рости функціонально, розширювати асортимент контенту і пропонувати своїм користувачам ще багато цікавих новинок ».

Сервіс доступний у мережах інтернет-провайдерів - партнерів. На старті проекту ключовим партнером OLL.TV є «Укртелеком», сервіс також доступний абонентам компанії «Вега». Протягом другого півріччя 2014 оновлений сервіс з'явиться в пристроях з підтримкою Smart TV і на мобільних платформах.

Директор з розвитку бізнесу «Медіа Група Україна» Олексій Куракін каже:
«Для України наша пропозиція унікально і ексклюзивно, воно повинно викликати великий інтерес. Ми націлені на роботу з усім ринком і зараз знаходимося у стадії переговорів та підготовки до запуску сервісу OLL.TV в мережах інших провайдерів. OLL.TV прагне забезпечити прозорість умов співпраці і єдині умови роботи всім своїм партнерам, єдині стандарти високої якості послуг усім абонентам ».

Новий продукт OLL.TV буде включений до складу комплексних тарифних планів партнерів разом з послугами доступу в інтернет і телефонії. Також сервіс буде доступний як самостійна додаткова послуга - абонентам будуть запропоновані три тарифних плани з рекомендованою вартістю пакетів - 39, 79 і 159 гривень на місяць. Крім того, у користувачів буде можливість підключати кілька телеекранів в одному домогосподарстві за спеціальними цінами.

Колишній OLL.TV буде доступний нинішнім передплатникам до кінця поточного року.

2014-07-15

Мediasat


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:52 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
BRAINBASKET ЗАПУСКАЄ ПЕРШИЙ

УКРАЇНСЬКИЙ ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ КАНАЛ ПРО ITBRAINTV




BrainTV стане першим в Україні телевізійним проектом, головною метою якого стане вільний доступ до освітнього ІТ контенту та посилення бренду українського ІТ ринку як у країні, так і за її межами.

Контент каналу буде включати освітні, інформаційні та розважальні програми про ІТ українською та англійською. Денний ефір буде наповнено в основному програмами українською мовою, в той час як вечірній та нічний ефіри будуть включати більше програм аглійською для того, щоб покрити аудиторію закордоном.

За словами директора фонду BrainBasket Володимира Люльки, канал розширить інформаційне поле українців, які цікавляться ІТ. “Гравцям українського ІТ ринку важливо мати місце в медіа, де можна знайти схожих по мисленню та прагненням людей, де можна тусоватися, спілкуватися, радіти успіхам і розповідати про свої радощі у країні та за її межами.Люди, яких цікавить ІТ сектор, але які доки мають дуже приблизне уявлення про те, як він працює і який у нього потенціал, зможуть дізнаватися більше про нього через канал. Також вони зможуть навчитися програмувати та надихнуться прикладами українських ІТ підприємців через BrainTV”, – коментує Люлька.

Мультимедийный ОТТ-сервис Divan.TV выступає головним технологічним партнером проекту. Через платфрому Divan.TV канал вийде в тестову веб-трансляцію 24/7 у березні 2016. До кінця літа 2016 планується вихід на кабельне телебачення та мобільний додаток Divan.TV. Канал можна буде дивитися у вільному доступі онлайн і за межами України.

“Будучи експертом на ринку телекомунікацій, Divan.TV бачить потребу в освітньому контенті, але якщо раніше його основною аудиторією були школярі та їхні батьки, то тепер планується задовольнити послугою “освіта через ТВ” новий сегмент ринку – ІТ аудиторію”, – прокоментував засновник Divan.TV, Андрій Колодюк. “Не побоюсь сказати, що результатом появи спеціалізованого IТ каналу – BrainTV – стане ріст вього IТ ринку”.

Виконавчим директором каналу BrainTV призначено Божену Шеремету, маркетинг спеціаліста української ІТ компанії Coppertino та колишнього IT-журналіста англомовного видання Kyiv Post. “З появою BrainTV українські технологічні компанії нарешті отримають промо-майданчик для відео-реклами, а українці отримають оригінальний освітній та розважальний відео контент про ІТ 24/7”, – коментує Шеремета. Серед самих цікавих проектів каналу планується запуск реаліті-шоу про стартапи, ТВ акселератора, щоденної служби новин та подання оригінального освітнього контенту в поле ІТ від провідних американських університетів.

За підтримки некомерційної організації Nova Ukraine, яка займається збільшенням обізнаності про Україну в США та інших країнах світу, плануєтсья створення і відео-контенту про українських ІТ підприємців та спеціалістів у США.

Серед партнерів проекту також Ciklum і Luxoft. «BrainTV – один з самих доступних і ефективних каналів отримання знань про ІТ. Сучасна молодь живе онлайн і поява онлайн-теканалу – підходяща ідея для привернення уваги тих, хто цікавиться новими технологіями, хто прагне бути в курсі цікавих ІТ-подій та хоче розвиватися. Це майданчик для обміну ідеями. ІТ вже відбулися як галузь в Україні і настав час говорити про себе все більше і більше. Я впевнена, що BrainTV – найкраще для цього рішення», – комментує Маріанна Коніна, PR директор Luxoft Украина.

“Я думаю, що телеканал може стати відмінною комунікаційною платформою як для подальшої інтеграції нашої галузі, так і для надання можливості тим людям, які ще далекі від ІТ, зробити крок у майбутнє – дізнатися більше про сучасні технології, а, можливо, з часом і набути нову професію” – сказала Марина Вишегородських, віце-президент по HR та организаційному розвитку Ciklum.

Заступник голови адміністрації президента по реформам Дмитро Шимків, також виявив підтримку проекту від імени Адміністрації Президента. «Потреба в обміні інформацією та досвідом, отримання цікавих знань, відслідковування сучасних трендів – всі ці потреби притаманні будь-якій галузі. ІТ потребує сучасного інструменту, яким є онлайн ТВ. Україна є одним з лідерів сучсаних інноваційних технологій, відповідно і підвищення рівня знань і можливість залишатися на хвилі сучасності – критичний фактор дял утримання провідних позицій і продовження розвитку в будь-яких регіонах країни та за її межами», сказав Шимків.



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:53 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Відео стане рушійною силою

потрійного збільшення IP-трафіку до 2020 року




У найближчі п'ять років обсяги інтернет-трафіку по всьому світу збільшаться майже втричі при середньорічних темах зростання (CAGR) на рівні 22%. Мабуть, головною основою такого стрибка стане відео - про це свідчать останні дані наочно індексу розвитку мережевих технологій (Cisco VNI).

У цей період з'явиться понад мільярд нових користувачів інтернету, завдяки чому інтернет-спільнота виросте до 2020 року до 4,1 мільярда користувачів (при трьох мільярдах станом на 2015). Однак процес глобальної цифрової трансформації, заснований на появі нових персональних пристроїв і з'єднань між машинами (M2M), надасть ще більший вплив на збільшення обсягів трафіку.

У найближчі п'ять років IP-мережі отримають до десяти нових пристроїв і підключень, що збільшить їх загальну кількість з 16,3 мільярда в 2016 році до 26,3 мільярда в 2020. При цьому, за прогнозами, до 2020 року на душу населення припадатиме 3,4 пристрою і з'єднання - при показнику в 2,2 в 2015 році.

Визнаним лідером в порівнянні з іншими додатками залишатиметься відео-контент і послуги відео. На частку відео до 2020 року припадатиме до 79% всього світового трафіку - при 63% за станом на 2015 рік. До 2020 року щомісяця через інтернет буде передаватися до трьох трильйонів хвилин відео, що дорівнює п'яти мільйонам років, або близько одного мільйона хвилин відео в секунду. На частку відео в HD і Ultra HD до 2020 року припадатиме до 82% всього інтернет-трафіку - при 53% за станом на 2015 рік.

«Процес цифрової трансформації зачіпає сьогодні мільярди користувачів і компаній по всьому світу, - говорить віце-президент Cisco з питань маркетингу провайдерів Дауг Вебстер. - Інновації необхідні Cisco і клієнтам її провайдера для надання масштабованих, захищених і високоякісних послуг з використанням мережевої широкосмугового інфраструктури будь-яких типів ».

Якщо говорити про чистий обсяг, то IP-трафік досягне до 2020 року 194,4 екзабайт на місяць - при 72,5 екзабайт на місяць в 2015. Річні світові темпи передачі до 2020 року досягнуть 2,3 зеттабайт. Для розуміння, 2,3 зеттабайт - це 12 годин потокової музики в день на душу населення або 33 години потокового відео в Ultra HD на кожного жителя Землі.

Обсяги трафіку в інтернеті в години пік ростуть швидше, ніж середній інтернет-трафік. Обсяги інтернет-трафіку в години пік з 2015 по 2020 зростуть майже в 5 разів (а якщо точніше - в 4,7 рази) і досягнуть позначки в 2,6 петабіт / сек. У той же час середній інтернет-трафік за цей же період зросте в три рази.

За всіма часовими поясами «прайм-тайм в інтернеті» зазвичай має місце з 9 вечора і до півночі.



- 9 червня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:53 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Почав мовлення інтернет-телеканал

«Харків-ТБ»




Новий канал розповість про історію міста і його знаменитих особистостей.


Розпочав роботу інтернет-телеканал «Харків-ТВ». Його запуск був спеціально приурочений до дня міста, який відзначається 23 серпня. Про це повідомляє портал «Східний Дозор. Харків ».

Новий телеканал розповість про телебачення і телевізійників Харкова, оскільки саме в ньому в 90-і роки з'явилося недержавне ТБ, яке вело мовлення не тільки на території міста, а й в усьому СРСР. Тепер всі телепрограми 90-х і 2000-х років, а також документалістика 60-70-х років студії харківського телебачення, доступні на сайті каналу всім бажаючим.

Творець інтернет-телеканалу «Харків-ТВ», телеведучий і медіаменеджер Ігор Жуков:

«Нашим каналом ми показуємо, що Харків гідний всеукраїнського, а, може, навіть і всесвітнього телеканалу, адже в різних куточках планети живуть харків'яни, які продовжують любити своє рідне місто і хочуть бути в курсі його подій, проблем і новин. І «Харків-ТБ» - для всіх, хто любить наше місто і не уявляє себе без нього».

Крім цього контент «Харків-ТБ» включає в себе хронікальні кадри чорно-білого кіно, перших кольорових зйомок, а також сучасних відеотехнологій: «тайм-лайпс» (уповільнена зйомка), професійна аерозйомка в цифровій якості з дозволом 4К. Також з програм телеканалу телеглядачі дізнаються про невідомі подробиці життя таких харків'ян, як Людмила Гурченко, Клавдія Шульженко, лауреатів «Оскара» Євгена Мамута і Варвари Каринської, фотографа і першого кінематографіста Альфреда Федецького, композитора Костянтина Горського, архітектора Олексія Бекетова і багатьох інших.

Аліса Стоянова

- 23 серпня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:53 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Відеосервіс OLL.TV випустив спеціальний додаток

для перегляду футболу в форматі
Virtual Reality




Sensorama Lab і українська компанія Digital Screens, керуюча відеосервісом OLL.TV,
випустили спеціальне мобільний додаток
OLL.TV Football VR.


За допомогою цього додаткe користувачі зможуть подивитися в форматі Virtual Reality кращі моменти футбольних матчів - Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА, чемпіонатів України, Англії та Іспанії, матчів кваліфікації до Чемпіонату світу 2018.

У майбутньому розробники обіцяють випустити додаток, яке дозволить дивитися прямі трансляції футбольних поєдинків в форматі віртуальної реальності.

Сьогодні додаток сумісний зі специфікацією на базі операційної системи Android. Для перегляду також буде потрібно шолом віртуальної реальності Google Cardboard.

Директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Олексій Куракін повідомив кореспонденту Mediasat, що найближчим часом додаток OLL.TV Football VR стане також доступно власникам пристроїв, що працюють під управлінням операційної системи iOS. У плани компанії входить і висновок додатки на платформу очок віртуальної реальності Oculus Rift.

Віталій Мосейчук

- 18 вересня, 2017



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:53 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Відмова від супутникового телебачення на користь IP-транскодування:

зниження витрат на мовлення в 10 разів




Виробники контенту зацікавлені в його доступній передачі в ефір,
тому що від цього залежить охоплення аудиторії і рейтинг каналу.


Розповсюджувачі в особі провайдерів зі свого боку хочуть здешевити прийом сигналу, що позначиться на вартості його доставки до абонентів і популярності конкретного оператора. Технічно грамотно вийти з положення, що склалося з максимальною економічною вигодою дозволяє комплексне рішення для каналів і провайдерів від Мережі Ланет, яке має на увазі перехід на технологію IP і використання наземної системи замість супутникової.

Супутникове мовлення вимагає істотних фінансових витрат. Чи можливо скорочення витрат? Перехід на передачу сигналу по протоколу IP дозволить істотно знизити вартість виходу в ефір творцям контенту, а операторам - здешевити прийом сигналу для подальшої доставки до абонентів.

Більш бюджетна альтернатива супутниковому мовленню не є новинкою, проте тільки зараз IP-транскодування починає активно застосовуватися. Високий попит пов'язаний з розвитком технологій і створенням потужної інфраструктури. Мережа Ланет пропонує перейти зі супутникової передачі на мовлення по протоколу IP. Зміна способу доставки сигналу дозволить не тільки заощадити на мовлення, а й розширити свою аудиторію.

Недорогий спосіб доставки сигналу - передача по IP-протоколу


Кожен творець контенту максимально зацікавлений в недорогий доставці сигналу в хорошій якості. Також телеканали шукають способи безперебійного мовлення.

Передача по IP-протоколу - ідеальне рішення для виробників контенту. В даному випадку телеканали можуть істотно скоротити витрати, особливо при поширенні HD-версії.

Завдяки конвертації IP-сигналу з'являється можливість поширювати необмежену кількість каналів з високим рівнем SLA мультикаст - до 99,7%. На серверних потужностях Мережі Ланет відбувається транскодування в необхідний формат, в залежності від поставлених завдань і потреб подальшої ретрансляції: в якість SD, HD, mpeg4, mpeg2 або ж web-показ на сайті замовника в режимі реального часу.

Кожен канал може змінити супутник або ж внести коригування в кодування сигналу. У таких випадках існує велика ймовірність, що сигнал до оператора не дійде через технічні можливості встановленого обладнання. Навіщо ж створювати труднощі партнерам? IP-транскодування не допускає подібного. Тут настройка мовлення відбувається тільки один раз, що є гарантією доставки сигналу до оператора.

Як здійснюється прийом і конвертація SDI-сигналу в IP-потік? У Ланет діють за таким планом:

1. Отримують сигнал телеканалу.
2. Транскодують отриманий сигнал в будь-який формат IP (HTTP, Юнікаст, мультикаст).
3. Проводять доставку сигналу до будь-якого провайдера України.

У схематичному плані (шлях сигналу від виробника контенту до провайдерів): телеканал - Сервер Ланет - Мережа Ланет - Головна станція Ланет - точка обміну трафіком або глобальна мережа Інтернет - провайдери.

Технологія з використанням наземної мережі і протоколу IP має ряд переваг, порівняно із супутниковим мовленням:

> Економія на поширенні сигналу до 10 разів.
> Незалежність провайдера від використовуваних телеканалом супутників і типів кодування.
> Економія на курсі валют, тому що оплата за послуги супутникових операторів здійснюється в іноземній валюті, а прибуток від трансляції надходить в національній.
> Мінімізація складного обладнання і кількості персоналу для його обслуговування.
> Різноманітність форматів поширення.
> Висока якість картинки.
> Можливість розширити аудиторію за рахунок здешевлення послуги, що автоматично підвищує прибуток.
Ланет

Content Delivery Network - організація якісної web-трансляції


Мережа Ланет володіє необхідною інфраструктурою, яка дозволяє організовувати якісні трансляції на сайтах. Прийом сигналу здійснюється в потрібному форматі з будь-якого джерела. Що дає творцям контенту послуга CDN (Content Delivery Network) від Ланет?

> Проведення трансляції на своєму сайті в високій якості, без перебоїв.
> Перегляд користувачем наданого відеоматеріалу без плагінів і медіаплеєрів.
> Можливість розширити свою аудиторію.
> Оптимізацію контенту під платформу, на якій здійснюється перегляд.
> Скорочення фінансових витрат на придбання власного спеціалізованого обладнання.

Аудиторія Мережі Ланет в сотні тисяч абонентів стає доступною нашим партнерам, що відкриває шлях до масової платформи з розповсюдження контенту, а також дає можливість реалізації міжнародних проектів. Все це діє позитивно на репутацію каналу, популярність провайдерів і задоволення кінцевого користувача, завдяки високій якості зображення і доступною вартості послуги.

Мережа Ланет - надійний партнер для виробників контенту


Мережа Ланет прагнути до лідерства на внутрішньому ринку в сфері IP-транскодування. Організація має потужну інфраструктуру і великий досвід роботи. Головними відмітнними особливостями Мережі Ланет є:

* Організація процесу доставки сигналу - від прийому до поширення.
* Досвід організації прямих трансляцій заходів (спортивних змагань, конференцій, фестивалів і т.д.).
* Власна ОТТ-платформа всеукраїнського масштабу.
* Високий рівень надаваного SLA мультикаст - 99,7%, що відповідає класу Tier1.
* Швидке виконання всіх робіт без втрати якості.
* Кваліфікована допомога від фахівців компанії.

Мовлення по IP-протоколу - найкраща альтернатива супутниковій передачі сигналу


IP-транскодування є єдиним бюджетним способом доставки сигналу до провайдера. Економія, порівняно із супутниковим мовленням, - до 900% на поширенні і до 300% на прийомі сигналу. Також IP-транскодування гарантує високу якість картинки і дозволить максимально розширити покриття і аудиторію.

Довіряйте процес доставки сигналу до провайдера і абонента професіоналам. Звертайтеся до фахівців Мережі Ланет та економте на мовлення.

Борис Скуратівський

- 19 квітня, 2018



RATVODДата: Середа, 13.06.2018, 21:55 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
LG і MEGOGO запустили в Україні

новий телевізійний сервіс




Один з провідних у світі виробників побутової техніки і hi-tech товарів компанія LG і міжнародний відеосервіс MEGOGO
оголосили про запуск нового спільного проекту в Україні - LG ПЛЮС КАНАЛИ.


Власники LG Smart TV отримали новий досвід перегляду телеканалів. Більше немає необхідності підключати кабель і налаштовувати обладнання, достатньо підключити телевізор до інтернету і запустити додаток. А наступного разу при включенні телевізора додаток буде стартувати автоматично на обраному раніше каналі.

LG ПЛЮС КАНАЛИ - проект унікальний і створений розробниками MEGOGO спеціально для розумних телевізорів LG на базі webOS. Додаток працює на платформі відеосервісу, тому якщо у користувача вже є підписка MEGOGO, то йому необхідно просто авторизуватися в LG ПЛЮС КАНАЛИ. При цьому всім новим користувачам відеосервісу підписка Кіно і ТБ «Максимальна» надається в подарунок на 3 місяці (за 0.01 грн).

Користуючись новим сервісом, власники смарт-телевізорів отримали доступ до широкого вибору телевізійних каналів, в ТВ-медіатеці MEGOGO їх більше 180, а це - топові національні, популярні міжнародні, локальні і тематичні, а також інтерактивні канали фільмів MEGOGO. Крім того, 10 фільмових інтерактивних каналів можна вільно переглядати завжди, незалежно від того, оформлена чи підписка на відеосервіс.

Відзначимо, додаток LG ПЛЮС КАНАЛИ виділяється зручним інтерфейсом, інтуїтивної навігацією і корисним функціоналом, який дозволяє управляти каналами, формувати список обраних каналів, перевіряти програму (EPG) і надає можливість дивитися програми і ТБ шоу, або будь-який інший ТВ контент в запису, так як відео зберігається в архіві протягом 7 днів після його виходу в ефір.

«Сервіс LG ПЛЮС КАНАЛИ - це абсолютно новий спосіб взаємодії з« розумним »телевізором, що надає нашим користувачам« безшовне »і комфортне телеперегляд. Сервіс містить не тільки традиційні ТВ-канали, а й жанрові фільмові канали, які не залишать байдужими вимогливих користувачів. Розробка і запуск сервісу в партнерстві з MEGOGO - це суттєвий етап в еволюції Smart TV технології від LG », - коментує Кевін Парк, директор Smart TV напрямки в компанії LG Electronics.

- 12 червня, 2018

Редакція


RATVODДата: Середа, 13.03.2019, 21:07 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Apple покаже: 25 березня компанія

може представити власний
відеосервіс




У понеділок корпорація Apple розіслала журналістам запрошення на захід,
який відбудеться 25 березня в театрі імені Стіва Джобса в кампусі Купертіно, штат Каліфорнія,
і багато хто вважає, що на даному заході буде оголошено про запуск платформи з відео і телевізійним контентом.


Раніше агентство Reuters повідомляло з посиланням на свої джерела про те, що компанія планує на квітень запуск потокової телевізійної платформи, яка, по всій видимості, буде включати в себе передплатну службу. Компанія Apple часто запускає продукти і послуги через кілька тижнів після заходу.

У своєму запрошенні компанія Apple не описує суть заходу, давши лише коментар одним рядком: «Це буде час для показу» (It's show time).

У компанії Apple вже давно натякали на планований запуск відеоплатформи, витратили 2 мільярди доларів на виробництво оригінального контенту в Голлівуді і підписали контракти з такими зірками, як Опра Уінфі. Раніше агентство Reuters повідомляло з посиланням на обізнані джерела про те, що, серед іншого, платформа може «перепродувати» підписку на контент виробництва CBS Corp, Viacom Inc і Starz від Lions Gate Entertainment Corp, а також пропонувати оригінальний контент Apple.

Очікується, що запускаєма послуга буде доступна по всьому світу, оскільки компанія Apple має амбітні плани, пов'язані з конкуренцією з аналогічними службами компанії Netflix і Prime Video від Amazon.com. Магазин додатків Apples App Store, через який, по всій видимості, і буде пропонуватися послуга, в даний час доступний в більш ніж 100 країнах світу.

Потенційна можливість початку продажу телевізійних послуг стала предметом пильної уваги інвесторів після того, як в січні компанія Apple вперше повідомила про падіння продажів iPhone в період традиційних святкових розпродажів, а також заявила про наміри знизити ціни на iPhone на деяких ринках через коливання валютних курсів.

Компанія Apple також проводить переговори з компанією HBO, яка є частиною належить AT&T групи WarnerMedia, щодо її можливої ​​присутності на платформі. І, згідно з інформацією з поінформованого джерела, дані переговори мають шанс закінчитися результативно ще до запуску послуги.

Незважаючи на наявність ймовірності того, що компанія Apple може представити ближче до кінця місяця оновлені iPad або Apple TV, даний захід, з великою часткою ймовірності, стане першим великим медіа-заходом Apple, де техніка не буде центром уваги, говорить аналітик компанії Creative Strategies Бен Баджарін.

Це важливі зміни в політиці компанії Apple, яка на початку поточного року домоглася того, щоб контент її служби Apple Music звучав в смарт-колонках виробництва конкурентів (таких, як Amazon), а також уклала угоду про партнерство з компанією Samsung Electronics, завдяки якому власники телевізорів Samsung зможуть дивитися на них відео, куплене у Apple.

«Я не думаю, що компанія Apple вирішила відмовитися від HomePod (смарт-колонка від Apple) або Apple TV - це будуть ті пристрої, на яких контент Apple Music і фільми Apple будуть відтворюватися найкращим чином, - заявив Баджарін. - Однак в Apple працюють мудрі люди, які не хотіли б обмежувати перелік пристроїв, на яких користувач може отримувати доступ до послуг компанії».

Борис Скуратовский

- 13 березня, 2018

Редакція


RATVODДата: Субота, 23.03.2019, 18:19 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Занадто багато: 47% споживачів не задоволені

великою кількістю
відеосервісів



Фото: Screen Rant

За даними дослідження «Тенденції розвитку цифрових медіа», яке щорічно проводиться
компанією Deloitte, 47% споживачів вважає, що потокових служб в світі занадто багато.


Статистика вказує на те, що майже половина американських споживачів підписана на кілька платформ - при цьому вибір у них досить широкий і включає в себе такі служби як Netflix, CBS All Access, Hulu, Amazon Prime Video, YouTube Premium, HBO, Sling TV і Showtime . Нещодавно в цю гонку вирішили включитися також компанії Marvel і Apple, які оголосили про прийдешні запуски власних потокових платформ.

У 1997 році клієнти, які платили компанії Netflix щомісячну абонплату, отримували поштою необмежену кількість DVD дисків в червоних конвертах. У 2007 році на зміну червоним конвертах прийшла потоковая платформа. У 2013 році Netflix просунувся вперед ще далі, запустивши перший оригінальний проект - «Картковий будиночок». Таким чином, компанія Netflix вказала напрямок руху для інших потокових служб і сприяла згортанню діяльності компаній, що працюють в сфері прокату відео, залишивши працюючим один лише Blockbuster Video. Потоковий гігант як і раніше міцно стоїть на ногах, але стикається з безліччю викликів - включаючи нещодавнє підвищення цін підписки, припинення співпраці з Marvel і жорстку конкуренцію. Успіх Netflix привів до появи безлічі потокових платформ, що призвело до замішання користувачів.

За даними Variety, замість того щоб насолоджуватися широким вибором, майже половина клієнтів висловлює розчарування зростаючою кількістю платформ. Споживачі нарікають на те, що для перегляду того, що хочеться, їм доводиться оформляти підписку на безліч потокових платформ.

«Споживач хоче мати вибір - але лише до певних меж. Схоже, ми входимо в епоху втоми від підписок», - говорить віце-голова Deloitte Кевін Весткот.

Дослідження також показало, що 57% користувачів роздратовується, коли контент припиняє транслюватися або зникає - часто це відбувається без попередження. Нещодавно передплатники Netflix зіткнулися з припиненням трансляції таких проектів, як «Каратель», «Джессіка Джонс» і «Одного разу за один раз». У цьому році кількість роздратованих глядачів може збільшитися ще більше - після того, як будуть запущені платформи Disney і Apple. Можуть також відбутися зміни в бібліотеках Netflix, Hulu і Amazon Prime Video, пов'язані з ліцензованими ними шоу.

За даними дослідження, проведеного Deloitte, середньостатистичний американський споживач підписаний на три різні платформи. Ключ до успіху підписаних платформ лежить в оригінальному програмуванні. Є користувачі, готові платити лише за одне шоу, сприймаючи все інше як бонус. Такі хіти, як «Дуже дивні справи», «Розповідь служниці» і «Джек Райан» змусили 57% передплатників звернути свою увагу на платформу, яка представилаю їх, і стати її передплатниками. У CBS All Access визнали таку формулу успішною та використовували її для найпопулярніших проектів «Сутінкова зона. Відродження» та «Зоряний шлях: Діскавері».

Потокові платформи пройшли чималу еволюцію з того часу, коли розсилалися DVD в червоних конвертах. Однак зростання кількості підписок привів до зростання кількості незадоволених клієнтів. Поява чергових потокових служб виглядає вже як поява нових телеканалів. Колишні яскраві відносини між мережами перетворилися в конкуренцію в спробі створення оригінального контенту. І оскільки загальна вартість передплати на кілька потокових платформ може перевищувати вартість пакету кабельних каналів, з часом середньостатистичний споживач почне розуміти, що він витрачає на все це занадто багато грошей. І в цей момент він запитає про те, чому ж кабельне телебачення і DVR перетворилися на анахронізм.

Нагадаємо, раніше стало також відомо, що відеосервіси вперше перевершили кабельне телебачення за кількістю абонентів.

Борис Скуратівський

- 22 березня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 15.04.2019, 19:24 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
T-Mobile офіційно представила

сервіс домашнього телебачення
- TVision Home



Фото: T-Mobile

У компанії T-Mobile офіційно представили службу домашнього телебачення,
яка незабаром почне роботу під брендом TVision Home.


По суті, нова служба стала ребрендингом служби Layer3 TV - дану компанію T-Mobile придбала в 2017 році з метою запуску через рік на її базі, як тоді висловилися в компанії, «абсолютно нової ТВ служби, що розриває всі шаблони». Втім, запуск проекту був відкладений. І ось, нарешті, в компанії повідомили про початок роботи служби.

Якщо вірити офіційному сайту TVision Home, на початковому етапі послуга буде доступна тільки на території США, а саме - в Чикаго, Далласі-Форт-Уерт, Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Філадельфії, Сан-Франциско, Вашингтоні, округ Колумбія, і Лонгмонті, штат Колорадо, - тобто, в районах, де раніше була доступна послуга Layer3.

Стартова місячна абонплата за користування послугою складе 100 доларів за більш ніж 150 телеканалів, при цьому клієнтам T-Mobile належить знижка на суму 9.99 долара на місяць, яка спочатку буде пропонуватися всім. У списку доступних телеканалів - канали місцевих компаній, регіональні спортивні канали, а також інші канали, доступні в пакетах традиційних служб платного телебачення.

На офіційному сайті TVision йдеться, що в цілому в рамках послуги буде доступно 275 телеканалів.

Крім цього передплатники TVision Home отримають можливість користуватися функцією HD DVR на 400 годин (з можливістю одночасного запису кількох програм), функцією голосового контролю за допомогою Amazon Alexa або Google Assistant, доступ до камер безпеки Nest, добірку контенту в дозволі 4K, а також доступ до каталогу з більш ніж 35 000 фільмів і програм, пропонованих за запитом.

Користувачі зможуть створювати власні унікальні профілі, персоналізувати домашній екран, а також отримувати доступ до власних DVR записів окремо від інших членів домогосподарства.

Також на екрані телевізора можна буде переглядати контент з соціальних медіа - включаючи фотографії та відео з вашої сторінки в Facebook і стрічку в Twitter.

Крім цього служба буде включати в себе потокові додатки - такі як Pandora, iHeartRadio, XUMO, CuriosityStream, Toon Goggles і HSN; в подальшому до них повинні додатися Netflix, YouTube, YouTube Kids і Amazon Prime Video.

На відміну від кабельного телебачення з необхідністю тягнути кабель в кожну кімнату, користувачі послуги TVision отримають можливість за 10 доларів в місяць користуватися «лайт-боксами», які підключаються до основного сет-топ-боксу через Wi-Fi.

Втім, чого не вистачає - так це обіцяного «розриву шаблонів».

Навіть у власному прес-релізі компанії T-Mobile йдеться, що середньостатистичний абонент кабельного телебачення щомісяця оплачує рахунок на суму в 107.30 долара на місяць. Якщо стартова вартість послуги становить 90 доларів на місяць, до яких плюсуется плата за підключення додаткових телевізорів і преміальні пакети каналів, то тут не проглядається особливої ​​вигоди - навіть при відсутності «прихованих платежів», таких як плата за активацію або за достроковий розрив договору. (T-Mobile також допоможе оплатити ваш контракт на послуги супутникового ТБ на суму до 500 доларів, якщо ви бажаєте переключитися і не хочете морочитися з виплатою неустойки за розрив договору).

Втім, в T-Mobile обіцяють, що ціни на послугу найближчим часом не зростуть - і це те, чого в наші дні не можуть пообіцяти навіть сучасні провайдери послуг інтернет-телебачення (такі як Sling TV, DirecTV Now, YouTube TV і ряд інших ), оскільки в минулому році вони підвищили ціни.

Борис Скуратівський

- 15 квітня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 06.05.2019, 21:18 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Роскомнадзор прикрив відеосервіс,

який піратив програми
«Футбол-1»




Роскомнадзор заблокував відеосервіс Streamable.


Рішення було прийнято Московським міським судом в зв'язку зі скаргою каналу «Матч-ТВ», передає Телеспутник.

Згідно з даними, «Національний спортивний телеканал», що володіє «Матч-ТВ» подав на Streamable позов до суду, звинувачуючи платформу в неліцензійному показі телепередач каналу «Футбол-1», що належить позивачеві.

Так, 4 березня суд задовольнив прохання «Матч-ТВ» і прийняв рішення про блокування сайту Streamable, зобов'язуючи Роскомнадзор обмежити доступ до ресурсу.

Нагадаємо, минулого місяця Роскомнадзор заблокував понад 130 сайтів з нелегальними копіями серіалу «Гра престолів». У планах регулятора - блокування контенту ще на 26 ресурсах.

Лада Васюкова

- 06 травня, 2019



RATVODДата: Неділя, 16.06.2019, 08:46 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
MEGOGO відкрив безкоштовний оффлайн кінотеатр

в популярній київській локації Бухта




Відеосервіс MEGOGO відкрив кінотеатр в новій популярної столичної локації Бухта.


Безпосередньо кінозал розташувався в Бухта Art Space, на другому поверсі Річкового вокзалу. Тут три вечори на тиждень гості і жителі Києва можуть насолодитися безкоштовним переглядом фільмів і навіть взяти участь в обговоренні кінотворів.

Зараз кінотеатр MEGOGO відкритий по середах, четвергах і неділях. Місткість кінозалу - 70 місць. Замість звичних крісел в кінотеатрі розміщені м'які і зручні пуфики.

Щосереди о 20:00 відвідувачам доступні фільми з сурдоперекладом / субтитрами з каталогу для слабочуючих людей "Дивись як чутно". Серед них - блокбастери, кіношедеври і фільми, що стали легендарними. Наприклад, сьогодні глядачі зможуть подивитися франко-британський фільм «2 + 1» з Омаром Сі в головній ролі. Він добре відомий по грі в іскрометній шедевральній мелодраматичній комедії «1 + 1».

У четвер кіносеанс починається на годину раніше, о 19:00, і проходить вже в партнерстві з Ukrainian Film School*. Особливість кіновечора - обговорення фільмів за участю спеціально запрошених експертів. У програмі по четвергах - покази фестивальних робіт, короткометражок, арт-хаусу, фільмів мовою оригіналу та багато іншого. Так, в цей четвер, 14-го червня, буде показаний оскароносний фільм іранського виробництва - "Комівояжер", а експертом вечора стане Тарас Ткаченко - режисер таких повнометражок як: "Право на Надію", "Опер за викликом", "Чорний Ворон" , а також інших короткометражних і документальних картин.

За неділею в кінотеатрі глядачам будуть представлені різні популярні фільми з медіатеки MEGOGO - зарубіжні хіти "голлівудського" виробництва.
Початок сеансу о 20:00.

Крім того, на літній період організатори планують ввести "дитячий день" і показувати анімаційні фільми, мультсеріали. Також в планах - проведення майстер-класів, лекцій і відкритих зустрічей з експертами медіа-, ТВ- і кіноіндустрій.

12 червня 2019

RATVODДата: Вівторок, 02.07.2019, 20:53 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Більше - не означає краще:

Apple TV+ робить акцент на якості




Платформа Apple TV + працює над власним контентом,
який можна буде побачити вже цієї осені.


Як зазначає керівництво сервісу, матеріалу буде небагато, проте варто розраховувати на незмінно високу його якість, передає Sostav.ru.

Як пояснює старший віце-президент Apple по програмному забезпеченню Едді Кью, відеосервіс робить ставки на якість, а не на кількість. Завдяки цьому керівництво компанії сподівається виграти на контрасті з Netflix - своїм головним конкурентом.

«Netflix створює занадто багато. Їх девіз - робити багато контенту, тому у них завжди є що подивитися, і це працює. У цій моделі немає нічого поганого, але це не наша стратегія», - зазначив Кью.

Нагадаємо, минулого місяця Apple TV+ здивував новими амбіціями. Відеосервіс має намір щорічно брати премію «Оскар», випускаючи близько шести картин з бюджетом від $ 5 млн до $ 30 млн в рік.

Лада Васюкова

02 липня, 2019.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024