FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 09:04

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
Новини "INTERNET TV"
RATVODДата: Четвер, 06.03.2014, 12:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини INTERNET TV


RATVODДата: П`ятниця, 11.05.2018, 22:38 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Людство йде в інтернет:

онлайн-медіа перевершать лінійне ТБ




У 2018 року час, що проводиться людьми за переглядом онлайн-медіа,
перевищить час, що проводиться ними за переглядом програм лінійного ТБ.


За даними нового опитування, проведеного агентством GroupM, вже в поточному році час, який люди по всьому світу щодня проводять в Інтернеті, перевищить час, який вони проводять за переглядом програм лінійного телебачення.

У новому звіті, «Стан цифри», підготовленому медіа-інвестиційною групою WPP, експерти прогнозують, що в 2018 році споживачі по всьому світу щодня проводитимуть за переглядом медіа в середньому 9 годин 44 хвилини. При цьому в 2017 році даний показник становив 9 годині 41 хвилині, а в 2015 - 8 годин 50 хвилин.

При цьому з онлайн-медіа споживач вперше буде проводити більше часу, ніж з лінійним ТВ: частка онлайн-медіа складе 38%, а частка ТБ - 37%, а баланс розподілиться, головним чином, серед друкованих видань (7%) і радіо ( 18%).



У GroupM також проаналізували програмні тенденції: в середньому по країнах, в яких проводилося дослідження, в 2017 році 44% онлайн-інвестицій були перенесені програмним шляхом, в 2016 році цей показник становив 31%. У 2018 році, згідно з прогнозами, цей показник виросте до 47%.

Для інвестицій в онлайн-відео, втім, програмний компонент менше - на рівні 22% за станом на 2017 рік проти 17% в 2016, і, згідно з прогнозами, в поточному році він зросте до 24%.

Крім цифр, агентство GroupM досліджувало мережу WPP з метою отримання відповідей на різні питання, що стосуються поточного функціонування галузі.

Наприклад, Blockchain має обмежену привабливість, оскільки необхідно регулярно оновлювати кожен комп'ютер, який бере участь в мережі, занадто уповільнює процеси в реальному світі.

Штучний інтелект, в свою чергу, несе в собі не тільки швидкість, але і можливість аналізу в масштабах креативного і медіа-розміщення, і, як очікується, буде відігравати важливу роль в боротьбі з шахрайством.

«Автоматизація та талант - дві важливі теми в рамках поточної революції реклами», - говорить генеральний директор GroupM Global Келлі Кларк.

«Одним з недоліків процесу спеціалізації є збільшення кількості фахівців, які знають все більше і більше, але при цьому їх знання стосуються все меншого і меншого кількості тем», - додав він. - «Ми повинні використовувати автоматизацію для звільнення сили мозку, таким чином, талановиті люди можуть дивитися за всією екосистемою медіа, допомагаючи клієнтам оптимізувати короткострокові результати і формувати довгострокову цінність бренду».

Борис Скуратівський

- 10 травня, 2018



RATVODДата: Субота, 12.05.2018, 16:37 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Google підтримає своїм авторитетом

Альянс потокового відео




IT-гігант - компанія Google - приєдналася до числа членів Альянсу потокового відео - галузевого форуму,
який був створений для вирішення завдань, пов'язаних з поліпшенням якості передачі потокового відео
.


Альянс потокового відео (Streaming Video Alliance) - галузевий форум, в число завдань якого входить вирішення різних питань, пов'язаних з поліпшенням якості передачі і відображення потокового відео, повідомляє про прийняття в число своїх членів компанії Google.

У четвер, 10 травня, представники компаній, які є членами Альянсу, зібралися в штаб-квартирі компанії Viacom в Нью-Йорку.

«За чотири роки, що минули з моменту формування Альянсу, відбулося багато важливих подій. З'явилися і отримали своє застосування на практиці нові галузеві технології, в наші ряди вступили нові члени - такі, як компанії AWS і Google, при цьому споживчий попит і обсяги споживаного потокового відео продовжують рости», - заявив виконавчий директор Альянсу потокового відео Джейсон Тібі.

У число членів Альянсу входять компанії і приватні особи, що представляють всі сектори екосистеми потокового відео - зокрема, оператори мереж, постачальники технологій, провайдери послуг і власники контенту.

Борис Скуратівський

- 11 травня, 2018



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:45 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Microsoft купить Netflix, -

прогнозує досвідчений медіа-аналітик




Корпорація Microsoft спробує купити Netflix,
щоб спробувати зайняти гідне місце на ринку потокових медіа.


Такий прогноз зробив досвідчений медіа-аналітик Портер Бібб.

Бібб, аналітик в сфері технологій і засобів масової інформації з більш ніж 40-річним досвідом на Уолл-Стріт, в своєму прогнозі не озвучив термінів, в які, на його думку, корпорація Microsoft зможе зробити спробу придбати активи Netflix. Однак він зазначив, що технологічному гіганту не вистачає присутності в сфері медіа-контенту, і він бажає увійти в сектор потокових медіа.

«Вони намагаються увійти в сектор хмарних технологій так швидко, як тільки можуть. Але у них немає ніякої прямої присутності в сфері поставок споживчого контенту, - заявив в інтерв'ю програмі «Squawk Box» на каналі CNBC керуючий партнер Media Tech Capital Partners. - Я думаю, що Netflix буде придбаний компанією Microsoft, яка в даний час не працює в сфері контенту».

Акції компанії Netflix, чия ринкова вартість складає приблизно 142 мільярдів доларів, за останні 12 місяців зросли в ціні більш ніж на 100%. Прагнення корпорації Microsoft придбати Netflix може здатися дивним. Однак експерти ринку, включаючи Джима Креймера з CNBC, раніше вже відзначали, що тугий гаманець Microsoft міг би дозволити Netflix виплачувати голлівудським кіно-і телестудіям великі гонорари за контент.

В останньому квартальному звіті Netflix йдеться, що в поточному році компанія планує витратити на закупівлю контенту від 7,5 до 8 мільярдів доларів. Що, загалом-то, відповідає більш ранніми прогнозами.

В кінці минулого місяця ціна акцій корпорації Microsoft, чия ринкова вартість складає 739 мільярдів доларів, зросла - після того, як в корпорації заявили про те, що її прибуток за квартал перевищив прогнози Уолл-Стріт. В значній мірі це було викликано успіхами корпорації в сфері хмарних обчислень, де вона конкурує з інфраструктурними пропозиціями Amazon Web Services. За останні 12 місяців ціна акцій Microsoft зросла майже на 40%.

У Microsoft і Netflix поки не надали свої коментарі з даного питання.

Прогнози Біббі щодо можливого злиття Microsoft і Netflix були зроблені по гарячих слідах новин щодо планів іншого важливого злиття на медіа-ринку - операції компанії Walt Disney про покупку більшості активів Twenty-First Century Fox. Джерела CNBC повідомляють про те, що Comcast готується висунути компанії Twenty-First Century Fox пропозицію щодо покупки всіх її «розважальних» активів повністю за кошти. Однак це стане можливим лише в тому випадку, якщо уряд затвердить попередній договір компанії AT & T про покупку Time Warner.

Втім, Бібб заявив, що угода Comcast / Twenty-First Century Fox може не відбутися, оскільки медіа-магнат Рупперт Мердок бажає зв'язати майнові активи Fox з Disney. Мердоку «не потрібні ці гроші», - заявив Бібб.

Нагадаємо, раніше Барі Рітолц, засновник Ritholtz Wealth Management, надав свої доводи щодо того, чому компанії Apple необхідно придбати відеосервіс Netflix.

Борис Скуратівський

- 14 травня, 2018



RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:45 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телебачення з Інтернету

В період затяжних дощів у мене став пропадати сигнал із спортивного телевізійного каналу, і напередодні початку хокейного сезону я вирішив підстрахуватися від погодних катаклізмів. У Інтернеті одночасно транслюються тисячі програмі ТБ-станцій і музики, серед них є як любительські, так і цифрові версії реальних телекомпаній. Деякі з них зашифровані від нелегального перегляду (в основному фривольного вмісту), але велика частина доступна для перегляду на комп'ютері.

Не став виключенням і російський сегмент медіаринку, що запустив жадібні щупальця в самі глухі райони глобальної павутини. На сайті тих, що представляють солідний набір свіжого софтвера «Brothersoft» http://ru.brothersoft.com я відшукав цілу підбірку безкоштовних програм, призначених для перегляду ТБ в Інтернеті. Головним критерієм відбору для мене, поки профана в мережевому ТБ, став розмір і безкоштовність приймаючої програми.

Чемпіоном стала «JLC's Internet TV», розроблена для перегляду безкоштовних онлайнових ТБ-передач. Не дивлячись на смішний розмір - завантажувальний файл «jlc_s_internet_tv_1_1_beta_4» важив всього 135 Кб, в анотації обіцялося, що в ній вже предустановленно більше 1300 каналів, а головне, можна автоматично оновлювати список станцій через Мережу. Для успішної роботи цифрового тюнера рекомендується встановити «Windows 2000/XP/Vista», «Windows Media Player», «Real Player» і підключити персоналку до інтернету. Чим ширше канал зв'язку з мережею, тим більше якісну картинку побачить цифровий телеглядач.

При установці програми з'ясувалося, що мені дісталася англомовна версія, так що я залишив її налаштування за умовчанням. На комп'ютері вона зайняла лише 249 Кб. При першому запуску вона запропонувала відновити список каналів. Відповідаю згодою. Після недовгого чекання «JLC's Internet TV» запрацював без проблем. Відразу йду в налаштування на першій закладці ж натискую на кнопку «Мовні файли» і завантажую його з сайту розробника. Отриманий каталог «languages» копіюю в теку з тюнером. Виділяю мишкою «Russian2», натискую «підтвердити» і після перезавантаження - все на рідній мові. З інших налаштувань мене залучив виділений червоним кольором 18+, де мені запропонували купити річну підписку на канали для дорослих всього за 20 баксів.

Програма розділена на два вікна - канали і екран інтернет- телевізора, поки зайнятий засланнями на«Windows Media Player», «Real Player» (у «Windows» вони присутні за умовчанням) але якщо виникли проблеми, їх можна переустановити. Всього «JLC's Internet TV» знайшов в мережі 3130 ТБ-каналів, проте переглядати можна лише відмічені зеленою галочкою. Окрім назви цифрової станції мене інформують про його тематику, «бітрейт», і можливе сортування по країнах. Клікаю мишкою на Росію, і мені відкривається список з 80 каналів. Дивитеся собі на втіху.

kvnews.ru


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:45 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Вальдемар Дзіки:

«ІНТЕРНЕТ-ТБ - найближче майбутнє всіх національних каналів»

Медіагалузь виявилася одній з що найбільш постраждали від кризи. А значить, і трансформуватися вона повинна кардинальнее інших. Про те, які зміни очікуються на українському ТБ, скільки грошей може заробити «телек» в 2009 році і чим відрізнятиметься ІНТЕРНЕТ-ТБ від традиційного, ми говорили з Вальдемаром Дзіки, генеральним директором ТРК «Україна».

К: Ви будуєте медіагрупу. Вже визначилися з каналами, які до неї увійдуть?
В.Д.: До кінця 2010 ми плануємо запуск 5 каналів. Зараз вже працюють 3 - «Україна», «Футбол» і «Донбас» (планується до запуску в тестовому режимі в жовтні - прим. ред.). Через рік-півтора «Донбас» буде повноцінним регіональним каналом - репортажі, ток-шоу і передачі для аудиторії Східної України. Ледве пізніше запустимо новинний (я сподіваюся, в перших 3-4 місяці наступного року) і жіночий канал (або кінець 2010-або початок 2011 року). Також в планах ТРК International - але це буде комбінація наших програм з різних каналів. У другій половині 2010 років, можливо, з'явиться «Футбол Special» - інтерес до футболу в країні дозволяє це планувати.

К: Чи бачите Ви ІНТЕРНЕТ-ТБ конкурентом традиційному телебаченню?
В.Д.: Так, звичайно. Ми вже готуємося до ери ІНТЕРНЕТ-ТБ. У структурі СЬКМ створена компанія Digital Ventures, яка власне за це і відповідає. Ми бачимо Інтернет як додаткову форму дистрибуції, яка розрахована на молоду аудиторію, - 12-18 років. Через 2-3 роки більшість молодих людей сидітимуть в Інтернеті, а не перед телевізором. І ми повинні запропонувати їм цікавий продукт.

К: Тобто це лише питання дистрибуції, не контента?
В.Д.: Ні, безумовно, в Інтернеті інша мова, інші форми - 3-5 хвилин. Потрібно замовляти серіали, програми нового формату для аудиторії 12-18 років. Раніше або пізніше всі національні канали будуть вимушені про це подумати. Питання якості картинки буде вирішено в найближчих 2-3 роки, і вже буде байдуже, ви сидите перед телевізором або перед комп'ютером.

Проблема, яку ми повинні вирішити найближчим часом, - це контент. Велика бібліотека просто необхідна для ИНТЕРЕНТ-ТВ. Якщо ми пропустимо цей час і не створимо необхідної кількості програм, то у результаті все мовлення здійснюватиметься з декількох серверів - в Москві, Лос-Анжелесе, Лондоні і Парижі (французи просто великі патріоти своєї мови). І все. Ми повинні робити все, аби 20-30% виробництв були українськими.

К: Чи відрізняється український глядач від канадського або польського, яких Ви теж добре знаєте?
В.Д.: Глядач не особливо відрізняється. У Канаді і Західній Європі дивляться американські серіали, тут - російські. Тобто формат той же.

К: Формат - отака священна корова для ТБ. Останнім часом всі нарікають, що на ринку не з'являлося нових форматів.
В.Д.: Щороку ми їдемо до Канн купувати і переглядати програми, і всі говорять: «Який жахливий рік, нічого нового». Мабуть, реалити-шоу - це був останній новий формат. Все інше - комбінації того, що вже було. Але я думаю, що майбутнє ТБ - це телебачення людей, а не форматів. Савік Шустер в рамках традиційного формату - політичного шоу - робить щось більше, ніж звичайні ведучі. Це телевізійний талант - робити щось більше, ніж зазвичай передбачав цей формат.

К: Вальдемар, Роман Балаян говорив, що лише режисер розуміє, яким буде фільм. Напевно, на ТБ лише генеральний директор знає, яким буде канал?
В.Д.: Як канал називається, таким він і має бути - загальнонаціональний канал «Україна». 60% мовлень - наше виробництво. За 2-3 роки ми повинні знайти своїх осіб (ведучих - прим. ред.) для різних жанрів. Я б хотів, аби глядачі приходили на канал, а не на програму. Аби вони знали, що на нашому каналі все найвищої якості. В цілому, це має бути сильна медіа-група - один з лідерів на ринку.

К: У мене відчуття, що канал все-таки чоловічий.
В.Д.: Ні, канал жіночий і дорослий. Дорослий свідомо. Чому ми не підключаємо молодого глядача? Тому що на цю аудиторію працюватиме ІНТЕРНЕТ-ТБ, а якщо цього буде недостатньо, то можливий запуск молодіжного каналу. Але з'єднати молодого глядача і вікового на одному каналі неможливо - вони вимагають різних продуктів і підходів.

К: Ви робите ставку на власне виробництво. Для цього, звичайно ж, потрібні кадри, але де їх узяти в потрібній кількості, а головне - якості? Курсів або шкіл при каналах Ви, наскільки я зрозумів, не визнаєте.
В.Д.: Немає, лише практика - 2-3 роки роботи на каналі. Але, проте - при всіх труднощах з кадрами, інвестуванням і ін. - ми повинні запустити і розвинути власне виробництво. Інакше, якщо лише транслюватимемо повтори російських і американських серіалів, глядач купить «тарілки» і прийматиме сигнал з інших країн. І іноземні канали відразу на це відреагують. Доля українського ТБ може скоротитися до 30%. Це поганий сценарій. Але треба про це думати і постаратися його уникнути.

К: Вальдемар, ви не лише менеджер, але і людина мистецтва - кінорежисер. Чи спостерігаєте Ви в Україні активне культурне життя? Або ми все-таки провінція?
В.Д.: Це ваша проблема. Всіх. Я цього не розумію. Ця «провінція» сидить лише в голові людей на рівні розуміння того, що ми робимо - важливе або неважливе. Різниця в роботі в Україні і інших країнах лише в тому, що у людей - і молодих у тому числі - немає упевненості в собі: «ми цього не зробимо, це ж Україна». Чому ми не можемо зробити щось краще за всіх?

Канада теж знаходиться поряд з США, але в Торонто і Монреалі ніхто не відчуває себе провінцією. Так, Москва велика, у них завжди буде більше грошей, і треба подумати, як це використовувати - от і все. Отже проблема провінція - лише у вас в голові.

Розмовляв Сергій Прімаков
kontrakty.ua


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:45 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
У британських глядачів з'явиться

гібридне телебачення

Перегляд телесеріалів і шоу не в прямому ефірі, а через інтернет,
стає настільки популярним явищем, що деякі європейські телекомпанії
вирішили підключити телевізори до
Мережі безпосередньо.

Таку можливість незабаром дістануть німецькі і британські глядачі.

Найбільш амбітний проект в цьому відношенні задумали у Великобританії: там безпосередньо з телевізорів реалізують безкоштовний доступ до сервісів і контенту за запитом (on-demand). Сама по собі ідея не нова, але реалізація її в корені відрізняється від звичної. Зараз, наприклад, безкоштовний доступ до архівних телесеріалів, що вже вийшли в ефір, можуть отримати лише користувачі інтернет-сервісів на кшталт Hulu.com або iPlayer (у Росії - Turbofilm.ru). Але для них необхідний комп'ютер, оскільки зберегти телепрограми для подальшого перегляду на телевізорі за допомогою таких сервісів неможливо.

Це і є головним аргументом британських розробників проекту, що отримав назву Canvas. Якщо хочете дивитися попередні епізоди шоу безкоштовно, ви будете вимушені дивитися їх з комп'ютера, якщо хочете дивитися на телевізорі - вимушені платити контент-провайдерам. Звичайно, тут не береться до уваги піратство і торрент-трекеры, оскільки в Британії з цим все задоволено строго.

Таким чином, суть "гібридного телебачення" полягає в об'єднанні двох безкоштовних способів здобуття телевізійного контента в одному пристрої - в телевізорі. У своїх фантазіях розробники Canvas доходять навіть до аналогій з Apple AppStore. Мов, гібридне телебачення дасть незалежним розробникам можливість створювати ці "телевізійні додатки", які будуть, наприклад, виводити на екран релевантну інформацію (рекламу, звичайно) по тій темі, що зараз освітлює в телепередачі.

У Великобританії над проектом працюють чотири телекомпанії: ВПС, BT, ITV і Five, і вони мають намір витратити на нього в цілому Ј24 млн. Їх представники переконані, що саме зараз прийшов час об'єднувати телебачення і Інтернет. Саме так можна запобігти відтоку телевізійної аудиторії в Мережу, де контент доступний в будь-який слушний час і не уривається рекламою.

Canvas прийде на зміну сервісу Freeview, що існує у Великобританії з 2002 року. Freeview - це оператор цифрового телебачення, що віщає в стандарті DVB-T. Він транслює безкоштовні теле- і радіоканали і надає доступ до деяких інтерактивних сервісів ВПС і Sky. Тепер до цього повинен додатися доступ до сторонніх контент- і сервіс-провайдерів через інтернет.

Природно, знайшлися і невдоволені таким швидким еволюційним розвитком звичного ТБ. Компанія British Sky Broadcasting - лідер в сегменті платного телебачення, заявила, що дії ВПС і партнерів безпосередньо шкодять їх бізнесу. Хто ж захоче платити за контент, якщо він в масі своєю буде доступний безкоштовно. Втім, в масі своєю не означає цілком: розробники проекту планують розробити механізми монетизації, в першу чергу через мікроплатежі за окремі "преміум-послуги".

Приставки до телевізорів (Project Canvas Set Тор Boxes), які виводитимуть їх в Інтернет і працюватимуть з сервісами, повинні поступити в продаж до Різдва наступного року. Повністю упровадити Canvas партнери планують до Олімпійських ігор 2012 роки.

Ну а що стосується згаданої на початку статті Німеччини, то там з гібридним телебаченням все простіше. Поки німці в об'єднанні з французами зайняті стандартизацією протоколів і особливо не поширюються про плани по розгортанню всієї системи. Швидше за все, перехід на гібридне телебачення там відбудеться без особливої помпи.

У всій цій історії журить лише одне: Росія з кожним роком відстає від Європи все більше і більше. У нас в планах немає жодного гібридного телебачення, є лише перехід на цифрове мовлення, да і то - призначений на 2015 рік. На той час, можливо, застаріє і сама ідея передачі сигналу «в цифрі». Зате прямо зараз у нас є прекрасний аналог Hulu.com - Turbofilm.ru. Якщо вам пощастило встигнути пройти реєстрацію, то можете насолоджуватися переглядом 18-ти американських серіалів в оригіналові або з російською звуковою доріжкою.

Ігор Терехов computerra
protv.net.ua


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:46 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телебачення зіллється з Інтернетом

Найближчими роками підключені до Інтернету телевізори можуть знайти широку популярність
у зв'язку з інтересом споживачів до виджетам, говориться в дослідженні компанії
Ernst & Young.

По розрахунках фахівців, якщо в нинішньому році постачання підключених до вебу телевізорів не перевищать 500 тисяч, то до 2013 року їх світові продажі досягнуть 6 млн. одиниць.

Віджети, або допоміжні міні-застосування, вже щосили використовуються на мобільних телефонах і комп'ютерах, коли потрібно швидко виконати яку-небудь спеціалізовану операцію - наприклад, відправити повідомлення на соціальну мережу або завантажити на спеціалізований сайт нові фотографії.

Концепція телевиджетов передбачає також здобуття з Інтернету додаткової інформації під час телепередачі, такий як прогноз погоди, новинні зведення, результати спортивних змагань. Самим нетерплячим надається можливість зробити онлайнову покупку рекламованих в цей час по телевізору товарів.

Багато веб-сайтів і технологічні компанії вже сьогодні просувають комплексну систему, об'єднуючу контент Інтернету і телебачення. Так, соціальна мережа MySpace пропонує телеглядачам обмінюватися електронною поштою або переглядати фотографії за допомогою виджета, розташованого в нижній частині телеекрану.

А недавно Intel представила мультимедійний процесор Atom CE4100, що забезпечує телеглядачів повноцінною взаємодією з інтерактивними інтернет-ресурсами.

В той же час, відзначає інтернет-видання CIO, телевізійним і кабельним операторам доведеться скоректувати стратегію витягання прибули, оскільки телеглядач сповна може перемкнути свою увагу з популярного телешоу на роботу з виджетами, що у результаті вплине на рейтинг телепередачі. Не виключені і конфліктні ситуації, коли телевізійна реклама не відповідатиме тому, що в цей час рекламується за допомогою виджетов.

Ольга ПОРТНОВА
Телеграф.lv


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:46 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
YouTube почне показувати телеканали

Популярний відеосервіс YouTube компанії Google планує розширити свій бізнес і зайнятися показом телеканалів в Мережі. Зараз компанія веде переговори з багатьма представниками ТБ-індустрії про те, аби показувати на своєму сайті їх шоу і серіали в потоковому режимі в обмін на невелику плату. Про це повідомляє видання AllThingsD із засланням на декілька обізнаних джерел.

Зараз відеосервіс вже дозволять переглядати деякі шоу безкоштовно, отримуючи дохід від онлайн-реклами. Тепер же YouTube планує реалізувати у себе сервіс, аналогічний пропозиціям Apple і Amazon: прем'єрні покази нових епізодів серіалів без реклами, за ціною в,99 за одну серію.

Очікується, що весь телевізійний контент буде доступний користувачам на сайті вже наступного дня після першого показу по ТБ. Джерела видання повідомляють, що зараз сервіс веде лише попередні переговори з кабельними мережами і телестудіями. Проте всі сторони налагоджені оптимістично, так що вірогідність позитивного закінчення переговорів вельми велика.

Аналітики відзначають, що нова пропозиція YouTube може зіткнутися з проблемами із-за відношення користувачів до цього сервісу. Річ у тому, що Google, на відміну від Apple і Amazon, планує показувати епізоди серіалів лише в потоковому режимі, не даючи користувачам можливості викачувати їх на свій ПК. Оскільки платити все одно припаде, як і за скачування, то багато хто може вважати за краще дивитися цей же телесеріал на інших ресурсах.

YouTube планує транслювати в Мережі телесеріали за плату

Представники YouTube і телестудій вважають, що жодної різниці між переглядом відео в потоковому режимі і скачуванням немає. Вони посилаються на дослідження, згідно яким більшість людей, що викачують серії ТБ-шоу, дивляться їх лише один раз. Також, на думку фахівців, YouTube може вирішити цю проблему, проігнорувавши крупні телехіти, і почавши замість них показувати менш популярні телешоу, які недоступні інтернет-користувачам на інших сервісах.

Число конкурентів в нового сервісу YouTube дуже велике. Окрім вищезазначених Apple і Amazon, це і Hulu, і новий сайт NBC Universal, і ABC, а також власний сервіс кабельних операторів, який має бути запущений в 2010 р.

Антон Труханов
CNews.ru


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:46 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
SLTV - перший російськомовний

інтернет-телеканал про IT

Почалося мовлення інтернет-телеканалу Softline TV (SLTV),
який буде висвітлювати і аналізувати останні події та новини у світі програмного забезпечення
та IT із залученням провідних ринкових експертів.

У програмі телеканалу - новинні, тематичні та інформаційно-аналітичні передачі, пов'язані з ПЗ і інформаційними технологіями.

Канал розрахований на фахівців у галузі інформаційних технологій, керівників компаній і кваліфікованих користувачів, що цікавляться IT-ринком. На сьогоднішній день в ефірі телеканалу виходять п'ять основних передач: "Новости", "Репортаж", "Софт в законі", "Не пропустили", "IT-середовище". У програмі "Новини" розповідається про найбільш значимі події, що відбуваються в області IT-індустрії. Передача "Репортаж" висвітлює найцікавіші та актуальні події та заходів в IT-сфері.

У програмі "Софт в законі" експерти у галузі аудиту, ліцензій та права в сфері ПЗ висловлюють свою думку з приводу актуальних проблем і діляться власним досвідом. В інформаційно-аналітичної передачі "Не пропустили" підводяться підсумки актуальних подій, що відбулися за останній місяць. У тематичній програмі "IT-середовище" обговорюються актуальні тенденції світу IT.

"F1CD"


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:46 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Samsung запускає власний телевізійний канал

Компанія Samsung запустила свій власний телевізійний канал,
трансляція якого здійснюється за допомогою мережі Інтернет в режимі реального часу.

Платформа та створення програм Samsung вирішив не віддавати третім компаніям - все будуть робити самі.

Про тематику нового каналу відомо лише те, що він буде в основі своїй присвячений рекламному зомбуванню користувачів, а також буде служити для них досить ефективним інформаційно-довідковим ресурсом, розповідають про особливості настройки і використання техніки, що випускається корейським індустріальним гігантом. Дивитися нову програму, як і годиться, зможуть власники телевізорів і мобільних телефонів Samsung.

HDTV.ru


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:46 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
У Польщізапущений телеканал,

всі матеріали якого записані з мобільних телефонів

У Варшаві почав роботу телеканал, всі матеріали для якого записуються
за допомогою
камер мобільних телефонів.

При цьому творців телеканалу підтримала влада: чиновники вважають, що це допоможе їм в спілкуванні з народом.

Телеканал під назвою Ktoœ (Хтось) віщає в інтернеті, і розповідає про життя у варшавському районі Таргувка. При цьому значна частина відео прислана жителями району.

Автор ідеї Цезарій Цишевський вважає її унікальним: "Це - голос району, створений за допомогою району. Ні у кого немає такого телебачення!", - цитує його слова російська служба Радіо Свобода.

У створенні інтернет-телеканалу взяли участь владі району. Представник місцевої самоврядності Кшиштоф Бугля пояснює це тим, що такий "безпосередній" спосіб створення телеканалу скорочує дистанцію між його установою і людьми, про яких воно повинне піклуватися. "Ми вважаємо, що це добре, коли люди прямо і відверто можуть висловити все, що думають. Адже часто виходить, що інші форми звернень не спрацьовують. Тому ми і взяли участь в створенні такого "мобільного" телебачення в нашому районі", - пояснює він.

Втім, творці телеканалу розраховують в основному на комерційний успіх. Цьому повинні сприяти і низькі витрати Ktoœ: у його штаті працюють всього 10 чоловік.

Кореспондент.net


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:46 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Дивіться телеканал "Україна" в інтернеті !

Найпопулярніші передачі ТРК "Україна" - тепер доступні і на сайті каналу в онлайн-мовленні.

На сайті телеканалу стали доступні в режимі онлайн слідуючі програми:
соціальний телепроект "Критична крапка" (понеділок-п'ятниця 17:10),
інформаційна програма про футбол "Футбольний уїкенд" (неділля 22:20),
інформаційна програма "Події" (понеділок-п'ятниця 17:00 і 19:00, субота 19:00)
і підсумкова програма новин "Події тижня" (неділля 19:00).

Крім того, всі випуски цих передач можна переглянути на сайті і в записі.

Нагадуємо, що ми також продовжуємо онлайн трансляції "Шустер Live" (понеділок-четвер 19:30, п'ятниця 21:30) і музичне шоу "Народна зірка" 2 сезон (субота 20:30).

Приємного перегляду.

ТРК "Україна"


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:47 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Google, Intel і Sony запускають

сервіс інтернет-телебачення

Компанії Google і Intel об'єдналися з Sony для розвитку
платформи для
цифрового телебачення під назвою Google TV

Передбачається, що в рамках проекту буде створена нова програмно-апаратна платформа,
яка дозволить всім відвідувати ресурси начеб-то
Twitter і Picasa за допомогою звичайного телеприймача.

У її основу ляжуть операційна система Android, популярна серед виробників смартфонов, і процесори Intel Atom, повідомляє Компьюлента.

Сторонні розробники дістануть доступ до базового коду платформи, що дозволить їм створювати додатки і розгортати онлайнові сервіси, адаптовані під Google TV.
Sony, як очікується, випустить споживчі пристрої на базі Google TV (можливо, під новим брендом), а Logitech забезпечить проект супутніми аксесуарами - наприклад, компактними клавіатурами.

Про терміни завершення проекту доки не повідомляється.

focus.ua


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 08:47 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Інтерактивне і мобільне ТБ не складуть

конкуренції цифровому телемовленню

Впровадження і розвиток інтерактивного і мобільного телебачення не вимагають внесення змін
до
Державної програми впровадження цифрового телевізійного і радіомовлення в Білорусі до 2015 року,
повідомив кореспондента БЕЛТА перший заступник міністра зв'язку і інформатизації Білорусі Іван Рак.

На його думку, мобільне телебачення, що передбачає перегляд телепередач з екрану стільникового телефону, - це нишевая послуга, призначена для обмеженого круга користувачів. "Ця послуга є порівняно дорогою, і не кожен житель як сільської, так і міської місцевості зможе її собі дозволити", - вважає Іван Рак. Крім того, перегляд на екрані мобільного телефону телепередач або художніх фільмів у сімейному колі незручний.

Що стосується інтерактивного телебачення IPTV, то це, швидше, конкурент кабельному телебаченню, яке завжди співіснувало з класичним аналоговим ефірним мовленням, доповнюючи його, підкреслив співбесідник.

Іван Рак нагадав, що заходи держпрограми реалізуються в Білорусі з 2005 року, на відміну від Росії, де аналогічна програма прийнята лише торік. Кінцева мета держпрограми полягає в тому, аби населення в будь-якій крапці країни змогло приймати загальнодоступний пакет телепередач. В той же час інтерактивне і мобільне телебачення надаються, як правило, в порівняно крупних населених пунктах

БЕЛТА


Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Новини "INTERNET TV"
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024