FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 19:25

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " OTT " ( Over the Top ) (Без обговорення !!!)
Телебачення " OTT " ( Over the Top )
RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 10:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телебачення OTT

(Over the Top )




RATVODДата: Субота, 24.02.2018, 15:47 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Fox News планує запустити

OTT платформу




Телеканал Fox News планує запустити спеціалізовану потокову OTT службу,
беручи до уваги думку, яку сформувало міжнародне сприйняття каналу.


Проект Fox Nation вийде за межі кабельних мереж, в яких канал Fox News сформував свій імідж, і буде доступний користувачеві безпосередньо, по поки ще по неназваній ціні.

«Сьогодні, коли показники перегляду нашого каналу в традиційних кабельних мережах вийшли на небувало високий рівень, ми з радістю повідомляємо про запуск нової цифрової пропозиції, адресованої цілком найбільшим фанатам Fox News, які представляють найбільш лояльну аудиторію кабельних мереж, якщо не телебачення в цілому, - говорить старший віце-президент відділу розвитку мережі і виробництва Джон Фінлі. - В основі даного проекту лежить бажання надати такому глядачеві, який, серед іншого, належить до числа найбільш освічених і підкованих в кабельному секторі, чітко спеціалізований контенту на платформі, яка буде йому доступна в будь-який час і в будь-якому місці ».

Глядачі в Сполучених Штатах вже можуть дивитися потоковий контент від Fox і інших мовників на Android TV, Apple і інших пристроях, проте доступ до живих трансляцій прив'язаний до наявності підписки на послуги кабельників. У разі відходу від даної моделі кабельники можуть втратити частину грошей, одержуваних ними за транспортування контенту.

У той же час, більшість міжнародних мовників - серед яких Al Jazeera, Sky News і Euronews - доступні в потоковому режимі без обмежень.

Борис Скуратівський

- 23 лютого, 2018



RATVODДата: Четвер, 01.03.2018, 16:04 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Formula 1 розповіла якою буде

ОТТ-платформа F1 TV




Визнаний лідер мотоспорту - Formula 1 - планує запустити платформу F1 TV вже на початку
сезону 2018 Чемпіонату світу з автогонок у класі «Формула-1», що проводиться під егідою FIA.


Платформа стане інноваційним проектом, який дасть можливість уболівальникам отримувати ще більше задоволення від перегляду гонок на Гран-прі.

Служба F1 TV - ОТТ-платформа від компанії Formula 1, створення якої стало найбільшою на сьогоднішній день інвестицією компанії в цифрову трансформацію.

Любителі перегонів Formula 1 отримають можливість дивитися потокові трансляції кожного заїзду зі звуковим супроводом на різних мовах і без реклами. Крім цього, на платформі можна буде ексклюзивно побачити трансляції з 20 бортових камер, встановлених в кабіні кожного з автомобілів, що беруть участь в заїзді. На F1 TV Pro будуть транслюватися унікальні, недоступні на інших платформах, канали, що дають можливість багаторівневої персоналізації.

Передплатники зможуть вибирати необхідний їм контент для перегляду, а також час і місце доступу до нього. Всі гонки, кваліфікаційні заїзди та інші матеріали будуть транслюватися наживо; також на платформі будуть доступні трансляції прес-конференцій та інтерв'ю, дані перед заїздами і після них. Передплатники зможуть дивитися гонки основної серії, Чемпіонату Formula 2 від FIA, серії GP3, а також гонок на Кубок Porsche.

Протягом цього сезону платформа F1 TV буде доступна на чотирьох різних мовах (англійська, французька, німецька та іспанська), на майже двох десятках ринків (серед яких - Німеччина, Франція, США, Мексика, Бельгія, Австрія, Угорщина і велика частина країн Латинської Америки). На початковому етапі платформа буде доступна користувачам настільних ПК і через web. Потім поступово будуть запускатися мобільні і ТБ-програми для Amazon, Apple і Android, що дають можливість дивитися контент на різних пристроях без додаткової оплати. Вартість передплати на F1 TV Pro становитиме 8-12 доларів на місяць, а конкретні суми будуть визначатися кон'юнктурою ринку.

Дешевший пакет - що не передбачає «живих» трансляцій - F1 TV Access дасть можливість переглядати хроніку заїздів, слухати радіо-коментарі, а також дивитися підбірку найяскравіших заїздів в уїк-енд. Передплатники також отримають доступ до безпрецедентно широкого архіву відео-контенту з історії Formula 1. Підписка на пакет F1 TV Access буде доступна практично по всьому світу.

Послуги CDN і зв'язку для поширення контенту F1 TV по всьому світу буде надавати компанія Tata Communications - офіційний постачальник послуг зв'язку для Formula 1.

Борис Скуратівський

- 01 березня, 2018



RATVODДата: Субота, 10.03.2018, 10:52 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Viacom запустить власний OTT-сервіс


Фото: Shutterstock

Медіахолдинг Viacom планує запустити власну онлайн-відеоплатформу.


Про це розповів глава Viacom Боб Бакіш, йдеться в дайджесті Інституту сучасних медіа (МОМР) з посиланням на видання Variety. За словами Бакіша, на нову платформу буде завантажено тисячі годин контенту з бібліотеки компанії Viacom, яка управляє телеканалами MTV, Comedy Central, Nickelodeon і кіностудією Paramount Pictures. У російському представництві Viacom не змогли відповісти на питання, чи буде дана онлайн-вітрина представлена ​​на вітчизняному ринку.

Нагадаємо, що власний OTT-сервіс також планує запустити конгломерат Walt Disney Company.

- 07.03.2018



RATVODДата: Неділя, 18.03.2018, 19:32 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Українські ОТТ-оператори в 2016 році

вперше отримали прибуток



Фото - playbuzz.com

Українські оператори ОТТ-послуги за підсумками 2016 року
суттєво збільшили доходи і вперше за п'ять років вийшли в прибуток.


Загальна сума доходів в 2016-м зросла в три рази і склала 251 млн грн проти 75 млн грн в 2015-му. У 2016-му ОТТ-провайдери вперше вийшли в плюс, прибуток склав 48 млн грн проти 123 млн грн збитків у 2015-му. Цю інформацію сьогодні презентував експертно-аналітичний центр «Офіс ефективного регулювання» (BRDO, Better Regulation Delivery Office) на круглому столі про регулювання ОТТ-сервісів.

Підрахунки провели експерти організації на основі фінансових показників ОТТ-операторів, поданих до державних структур (доступні в сервісі YouControl). Аналізувалися фінансові показники тільки тих провайдерів, які працюють виключно як класичний ОТТ-сервіс: MEGOGO, OLL.TV, DIVAN.TV, TRINITY і You TV. За останні п'ять років динаміка доходів і прибутку/збитків ОТТ-сервісів, виглядає так:





У той же час провайдери програмної послуги застосовують технологію IPTV, і з 2016 року надають інформацію про доходи в Держслужбу статистики - відповідно, вона присутня в статистичних бюлетенях «Стан і розвиток зв'язку України». Так, в першому півріччі 2017 року доходи від надання IPTV виросли на 31,7% в порівнянні з аналогічним періодом 2016- го. Інформація вказана з урахуванням ПДВ, в млн грн:



У BRDO відзначають, що реальні фінансові показники можуть бути іншими, оскільки провайдери занижують кількість власних абонентів у звітах, що подаються в державні органи.

Організація BRDO позиціонує себе як незалежний експертно-аналітичний центр, створений за ініціативою Міністерства економічного розвитку і торгівлі та західних партнерів. Організація фінансується Європейським Союзом в рамках проекту FORBIZ і в рамках ініціативи EU4Business.

16.03.2018



RATVODДата: Четвер, 22.03.2018, 13:56 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Динаміка фінансового росту

і інші проблеми
ОТТ




Проблемами ОТТ в Україні зацікавився BRDO - організація,
мета якої налагодити ефективне регулювання українського бізнесу.


На круглому столі, присвяченому розвитку ОТТ в Україні, керівник сектору IT & Telecom BRDO Олександр Кубраков зазначив, що складно говорити про регулювання ОТТ в першу чергу тому, що відсутній механізм державної реєстрації провайдерів. Тому навіть точно не відомо, скільки ОТТ провайдерів працює в Україні. Ще більше питань до кількості абонентів у провайдерів. Згідно приблизними підрахунками Expert & Consulting в платному сегменті OTT + IPTV близько 955 тис. домогосподарств, а в некомерційному - близько 820 тис.

Дослідження Youcontrol показує в цілому позитивну динаміку зростання доходів ОТТ-провайдерів, однак про неї можна говорити лише починаючи з 2016 року, до цього збитки провайдерів перевищували прибуток.



Ще одним моментом, який вимагає регулювання, Олександр Кубраков назвав те, що українські ОТТ провайдери знаходяться в несправедливих умовах в порівнянні з іноземними конкурентами, адже останні не платять податки в Україні та їх діяльність не регулюється.

Олег Черниш, Нацрада з ТБ і РМ: «Для виходу на ринок ОТТ провайдерів необхідно максимально спростити процедуру їх реєстрації і / або повідомлення».

Федір Гречанінов, StarLight Media: «Для того, щоб говорити про реєстрацію або регулюванні ОТТ потрібно для початку визначити, кого ми відносимо до провайдерів ОТТ. Чи потрапляють під цю юрисдикцію сайти, які транслюють відео? Де межі тієї чи іншої технології? »

Іван Примаков, 1 + 1 Media: «Наша медіагрупа виступає за регуляцію, а не за вільний ринок, але хотілося б звернути увагу, що поточне регулювання призводить до технологічної нерівності. Не зрозуміло, чому серіал, наприклад, «Свати», заборонений для телевізійного показу, але його можна подивитися в VOD ».

Анатолій Фроленко, [b]Expert & Consulting
: «Окупність ОТТ проектів знаходиться під великим питанням. Одна з причин цього - демпінг. А наслідок - ринок втрачає інвестиційну привабливість. Якщо у кого-то були надії продати українських провайдерів світовим гігантам, Netflix або Youtube, то вони розвіюються. Кращим варіантом для ринку в ситуації, що склалася буде його дерегуляція ».[/b]

Ірина Сахно

- 22 березня, 2018



RATVODДата: Четвер, 05.04.2018, 21:48 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Потокова платформа ESPN +

почне роботу 12 квітня




Платформа ESPN + - відповідь компанії ESPN на зростаючий інтерес до ОТТ-медіа
і зниження популярності традиційного платного ТБ - починає роботу 12 квітня.


Вартість передплати на послуги платформи складе 4.99 долара на місяць.

У компанії ESPN (медіа-бренд, що належить корпорації Walt Disney) стверджують, що платформа ESPN + стане інтегральною частиною кардинально переробленого додатку ESPN - «єдиної цифрової платформи для любителів спорту».

На платформі будуть доступні живі трансляції спортивних заходів, оригінальний контент і програми, доступні за запитом. Платформа ESPN + буде доступна через сайт ESPN.com. У керівництві компанії Disney обговорювали можливість запуску нової служби протягом декількох місяців.

Багато медіа-експертів вважають, що новий додаток зможе також вирішити проблему, пов'язану з так званим «кабельним відказнічеством» - відтоком абонентів, які відмовляються від дорогих пакетів традиційного платного ТБ. Дане явище зробило негативний вплив на кабельні канали ESPN, а також на багато інших кабельні канали.

Паралельно любителі спорту переключаються на різні цифрові медіа-платформи.

Додаток було розроблено входячою в корпорацію Disney недавно реформованою групою Direct-to-Consumer and International, яка займається медіа, технологічними рішеннями і дистрибуцією контенту, створеного входячими в корпорацію Disney групами Media Networks і Studio Entertainment.

Це перший досвід групи з розробки та запуску користувальницького додатку для належачого Disney бренду. В кінці 2019 року планується запуск підписної кіно-платформи від Disney, на якій будуть представлені фільми від Disney, Pixar, Marvel і Lucasfilm, а також ексклюзивний контент.

Технічну підтримку платформи забезпечує компанія BAMTECH - технологічний підрозділ Disney, що входить в структуру групи Disney Direct-to-Consumer і International. Нещодавно ESPN призначила старожила корпорації Disney Джеймса Пайтеро на посаду президента ESPN; він також займає пост співголови Disney Media Networks.

У компанії обіцяють найближчими днями розповісти більше подробиць щодо програмного наповнення нової платформи.

В даний час вже відомо, що на платформі ESPN + можна буде побачити більше 180 важливих баскетбольних матчів - по одній грі в день за весь сезон. А з початком сезону NHL 2018-19 на платформі ESPN + з'являться трансляції хокейних матчів: також 180 матчів, по одному в день протягом усього сезону.

Абоненти також можуть оформити річну передплату на платформу ESPN +, заплативши 49.99 долара.

Крім цього, вболівальники зможуть купити через платформу ESPN + весь позаринковий пакет MLB.TV і дивитися ігри через додаток ESPN. Купівля пакету MLB.TV обійдеться їм ще в 24.99 долара в місяць.

Борис Скуратівський

- 05 квітня, 2018



RATVODДата: Середа, 25.07.2018, 18:50 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Megogo інтегрувався в МТС ТВ


Фото: Megogo

Користувачам МТС ТВ стала доступна можливість підписки на відеосервіс Megogo,
який пропонує доступ до бібліотеки фільмів і стрімінгу російських і зарубіжних телеканалів.


Вартість передплати становить 20 руб. на добу - в повідомленні Megogo стверджується, що це вдвічі дешевше, ніж дивитися контент по окремим передплатам. При цьому при перегляді контенту на смартфоні або планшеті мобільний інтернет-трафік не тарифікується. Користувачі МТС ТВ також можуть отримати доступ до бібліотеки Megogo на персональному комп'ютері і смарт ТВ.

«В минулому році абоненти МТС ТВ отримали можливість оцінити каталог фільмів Megogo. Але ми не стоїмо на місці і нашу нову пропозицію дозволить значно розширити аудиторію обох сервісів, давши нашим клієнтам великий вибір відмінного відео і ТБ контенту за хорошою ціною з можливістю подобової оплати», - говорить генеральний директор Megogo в Росії Віктор Чеканов.

Коментуючи початок співпраці, директор департаменту продуктів і партнерств МТС Максим Лаптєв зазначив, що користувачі більше не хочуть вибирати між телеканалами та фільмами, їм зручніше отримувати повноцінний якісний контент за єдиною підпискою і не переплачувати.

25.07.2018.



RATVODДата: Середа, 01.08.2018, 09:08 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
MEGOGO покаже футбольні матчі Ла Ліги



Іспанська Ла Ліга (LaLiga), один з найсильніших європейських чемпіонатів з футболу,
і MEGOGO домовилися про співпрацю - відеосервіс отримав ексклюзивні права на прямі трансляції
всіх матчів Іспанської Футбольної Ліги та величезний обсяг супутнього відеоконтенту на території України.


Особливий інтерес українських любителів футболу до Іспанської Футбольної Ліги викликаний і тим, що напередодні сезону стало відомо про перехід в Real Madrid CF Андрія Луніна - екс-голкіпера луганської Зорі.

Починаючи з середини серпня 2018 року, зі стартом нового сезону LaLiga Santander (перший дивізіон) - регулярного чемпіонату Іспанії з футболу, користувачі MEGOGO зможуть вболівати за улюблені іспанські клуби.

Кожні вихідні відеосервіс буде транслювати всі 10 матчів чергового туру в прямому ефірі в HD якості і з можливістю дивитися в запису. Тому українські вболівальники будуть стежити за всіма подіями LaLiga, особливо за такими грандами як FC Barcelona і Real Madrid CF, Atletico Madrid CF, Seville FC, Valencia CF і ін.

До того ж, глядачі MEGOGO матимуть доступ до величезного обсягу іншого футбольного відеоконтенту LaLiga - кліпи, відеонарізки, огляду, футбольні та навколофутбольні сюжети і багато іншого.

Матчі Іспанської Футбольної Ліги, як і інших футбольних чемпіонатів Європи доступні користувачам підписок Кіно і ТБ «Оптимальна» і «Максимальна». Велика частина матчів буде озвучуватися українськими коментаторами, в деяких випадках - англомовними.

LaLiga (Ліга професійного футболу в Іспанії) - спортивна асоціація, заснована в 1984 році. Об'єднує 42 команди, що утворюють перший і другий дивізіон професійних команд Іспанії. Головний офіс - у Мадриді. Асоціація відповідає за проведення Іспанської Футбольної Ліги (LaLiga Santander), чемпіонату другого дивізіону (LaLiga 1l2l3 leagues) і телетрансляції матчів, які в попередньому сезоні 2017-2018 подивилося 2,6 мільярда телеглядачів з усього світу. Асоціація також керує власним Фондом і є єдиною професійною футбольною лігою в світі, яка проводить чемпіонат для футболістів із затримкою інтелектуального розвитку - LaLiga Genuine.

Відзначимо, в цьому сезоні MEGOGO також продовжить трансляцію поєдинків французького і німецького футбольних чемпіонатів.

- 31 Лип липня, 2018

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 14.09.2018, 19:48 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Huawei запускає OTT-платформу вЄвропі



Китайська Huawei запускає потокову OTT-платформу в Іспанії і Італії,
плануючи в подальшому вийти також на ринки інших країн Європи.


Про це йдеться в прес-релізі компанії, копію якого має в своєму розпорядженні редакція Mediasat.

Нова платформа пропонує користувачам смартфонів і планшетів Huawei і Honor каталог фільмів і серіалів, доступ до яких здійснюється на умовах передплати або за запитом. Крім того, Huawei Video також запропонує фільми і лінійні телеканали з доступом по транзакційному запиту (TVoD).

Платформа Huawei Video доступна через встановлений додаток на мобільних пристроях виробництва компанії, запустивши який користувач отримує доступ до безкоштовного контенту (головним чином, трейлери і документальні фільми), а також - на умовах щомісячної оплати - до пакету Huawei VIP, який пропонує контент від партнерів - RTVE , eOne, Zoomin, Inverleigh, Daluqiao, Thema і Atresmedia.

До послуг користувачів - два тарифних плани. Перший з них передбачає безкоштовний доступ, з демонстрацією реклами. При цьому користувач може дивитися трейлери, додаткові матеріали і перші серії серіалів. Все це - в стандартній SD якості.

Платний варіант коштує 4.99 євро в місяць - за ці гроші користувач отримує доступ до каталогу серіалів, коротких відео, спортивних програм і документальних фільмів.

В рамках послуги TVoD користувачі платформи можуть взяти на прокат на 48 годин фільм або серіал з каталогу, заплативши за це 2.99 євро (або 1.99 євро для передплатників пакету VIP).

Борис Скуратівський

14 вересня, 2018.



RATVODДата: Середа, 26.09.2018, 10:50 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Megogo відмовився від продажів

монобрендової ТВ-приставки в
Росії




Онлайн-кінотеатр Megogo заморозив проект з продажу в Росії власних
монобрендових сет-топ-боксів Megogo Box на базі Android.
Старт їх продажів планувався на початок 2018 року, але поступово відкладався
.

«Ми вирішили в Росії сконцентруватися на префіксальній історії наших партнерів», - прокоментував на зустрічі з журналістами зупинку проекту з продажу монобрендових приставок генеральний директор Megogo в Росії Віктор Чеканов.

Про запуск продажів Megogo Box, в яких були б доступні всі продукти онлайн-кінотеатру (кіно, ТБ, live-трансляції), Віктор Чеканов розповідав на презентації, присвяченій ребрендингу, в жовтні 2017 року. Планувалося, що продажі пристрою в Росії почнуться в I кварталі 2018 року.

Віктор Чеканов оцінював вартість Megogo Box в 4999 руб. Обсяг першої партії для Росії розраховувався в 10 тис. примірників, виробництвом і постачанням повинна була займатися американська Oasis Media Systems. «У Росії при продажу приставки за заявленою ціною ми пішли б в мінус. Ми не розрахували ті складності і ті кости, які можуть бути пов'язані з розмитненням, оформленням всіх документів і так далі», - каже тепер глава онлайн-кінотеатру.

Аналогічний продукт Megogo запускав на Україні в березні 2017 року. За словами Віктора Чеканова, монобрендові ТВ-приставки «добре продаються в інших країнах».

У Megogo планували, що власні сет-топ-бокси будуть сприяти популяризації відеосервісу серед тих, хто все ще користується традиційними методами перегляду. Втім, онлайн-кінотеатр готовий поставляти Megogo Box в індивідуальному порядку для партнерів і окремих користувачів за заявками.

- 24.09.2018



RATVODДата: Неділя, 14.10.2018, 08:56 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телевізійним сервісом Hulu користується

вже більше
мільйона передплатників




У компанії Hulu підтвердили інформацію про те, що число передплатників
її потокової OTT-платформи перевалило за позначку в 1 мільйон чоловік.


Дана послуга була запущена в травні 2017 року, об'єднавши в собі службу SVOD від Hulu і віртуальну платформу з трансляцією більше 50 ефірних і кабельних телеканалів. Вартість передплати на даний пакет складає 40 доларів в місяць.

«Зростання компанії Hulu йде небаченими раніше темпами, тому ми розвиваємо наш бренд, беручи до уваги те, що сміливий і бунтівний дух, а також глибока любов до телебачення дають додаткову енергію для нашого успішного зростання», - говорить маркетинг-директор компанії Hulu Келлі Кемпбелл .

І практично одночасно з новиною про те, що число передплатників телевізійної послуги перевищило 1 мільйон, в компанії Hulu представили перший відеоролик, створений в рамках національної компанії з просування бренду «Краще руйнує все» (Better Ruins Everything), в якій беруть участь багато зірок світу ТВ і спорту.

У 60-секундних рекламних роликах знімаються селебреті, що ілюструють різноманітність пропозицій компанії Hulu в пакеті пропонованих глядачеві серіалів, фільмів, оригінальних проектів і спортивних трансляцій.



Борис Скуратівський

12 жовтня, 2018.



RATVODДата: Середа, 17.10.2018, 09:21 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
У AT&T обіцяють запустити

потокову платформу




Платформа, спрямована безпосередньо на споживача, повинна почати роботу в кінці 2019 року.


Через чотири місяці після того, як федеральний суд затвердив угоду про злиття з Time Warner вартістю в 80 мільярдів доларів, в компанії AT & T озвучили плани, пов'язані з запуском в четвертому кварталі 2019 року потокової платформи для споживачів. Про це, зокрема, заявив президент компанії Джон Стінки.

Очікується, що нова служба буде створена на основі WarnerMedia (нова назва об'єднаного медіапідрозділу AT & T) і HBO. Служба запропонує глядачам широкий вибір художніх і документальних фільмів, а також телесеріалів, WarnerMedia, але при цьому не замінить існуючу потокову службу HBO Now, зазначив Стінки.

«Ми прагнемо створити конкурентоспроможний продукт неперевершеної якості, який стане доповненням до наших існуючих проектів і допоможе нам розширити охоплення, запропонувавши нашим клієнтам більш широкий вибір розважального контенту, доповнений колекцією художніх, анімаційних та документальних фільмів, телесеріалів виробництва WarnerMedia, що користуються популярністю в усьому світі, - заявив Стінки. - Ми сподіваємося створити продукт настільки карколомної якості, який допоможе нашим дистриб'юторам збільшити аудиторію існуючих пакетів, а нам - залучити більше клієнтів».

Дане повідомлення не стало більшим сюрпризом для ринку, виходячи з того, що в AT & T мотивували своє бажання придбати Time Warner наявністю у компанії планів увійти на набираючий обертів ринок ОТТ, де сьогодні домінують Netflix, Amazon і Hulu, а також виходячи з поширення так званих «худих пакетів» - недорогих пакетів потокового контенту, покликаних привернути увагу так званих «кабельних відмовників». Нагадаємо - в компанії Disney вже озвучували плани, пов'язані з запуском потокової служби, в компанії Apple також планують запустити нову потокову службу з оригінальними програмами. Зокрема, в Apple вчора озвучили плани забезпечити безкоштовний доступ до свого оригінального контенту для власників гаджетів Apple.

Заперечення федерального уряду проти угоди про злиття були викликані побоюванням, що перехід компанії, яка випускає контент, у власність телекомунікаційної компанії стане порушенням антимонопольного законодавства. У зв'язку з цим уряд подав апеляцію на червневе рішення федерального суду.

16 жовтня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 20.11.2018, 10:55 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
CRITERION запустить онлайн-кінотеатр КЛАСИЧНИХ ФІЛЬМІВ

замість закрившогося FILMSTRUCK



Фото: Shutterstock

Компанія-видавець відреставрованих фільмів на DVD і Blu-ray-дисках Criterion Collection
оголосила про створення власного стрімінг-сервісу The Criterion Channel.


Criterion відомий релізами класичних фільмів, в тому числі арт-хаусних, що видаються для колекціонерів на фізичних носіях після серйозної реставрації зображення і ремастерінга звуку. Частина фільмотеки Criterion була доступна на онлайн-кінотеатрі Hulu, потім компанія створила спеціалізований канал зі своїм контентом на сервісі FilmStruck.

У жовтні поточного року керуюча компанія FilmStruck - WarnerMedia - оголосила про його закриття, в свою чергу Criterion Collection прийняв рішення про запуск власного стрімінгового сервісу, пише Techcrunch з посиланням на корпоративний блог Criterion.

У своєму блозі Criterion описав The Criterion Channel як «місце, з якого продовжиться розвиток старого онлайн-сервісу». Планується, що ресурс буде пропонувати «шедеври від програмного директора», «ретроспективи класичних акторів з Голлівуду і з усього світу», рідкісні фільми, а також додаткові функції - коментарі, зйомки бекстейдж, документальні фільми про створення відомих кінотворів.

Запуск сервісу заплановано на весну 2019 року, місячна підписка буде коштувати $ 10,99, на рік - $ 100. Компанія пропонує всім передплатником FilmStruck перейти на нову платформу.

У той же час ряд відомих кінематографістів звернувся до керівництва Warner Bros в надії врятувати FilmStruck від закриття. Тим часом WarnerMedia розробляє плани запуску нового онлайн-сервісу з більш великим каталогом, який буде включати і основні напрямки, що розвиваються FilmStruck. Criterion обіцяє, що його бібліотека також буде доступна в новому сервісі WarnerMedia в разі його запуску.

FilmStruck спочатку був запущений в складі Turner Classic Movies. Цього року WarnerMedia, в який входить Turner, придбав телекомунікаційний гігант AT & T, після чого було прийнято рішення про закриття FilmStruck.

19.11.2018



RATVODДата: П`ятниця, 07.12.2018, 10:08 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Parks Associates: користувачі все частіше рекомендують ОТТ

як альтернативу традиційному кабельному ТБ




Новий звіт, підготовлений фахівцями агентства Parks Associates, вказує
на зниження готовності передплатників послуг платного ТВ рекомендувати їх іншим.


Сьогоднішній споживач з більшою ймовірністю порекомендує би своїм друзям підписатися на платформу платного ТБ в інтернеті, ніж на послуги традиційного оператора платного ТБ - наприклад, кабельної мережі. Про це свідчать дані нового дослідження, проведеного Parks Associates.

У третьому кварталі 2018 року чистий індекс промоутера (NPS), показник готовності споживача рекомендувати ту чи іншу послугу друзям, ще більш знизився для служб традиційного платного телебачення - до позначки в «-19». Для порівняння - в першому кварталі поточного року даний показник дорівнював «-15».

Падіння бажання рекомендувати своїм знайомим послуги традиційних операторів платного телебачення різко контрастує з позитивними показниками індексу NPS найбільших онлайн-платформ платного ТБ і OTT-служб. Втім, в Parks Associates вказують і на окремі винятки. Наприклад, традиційні провайдери послуг платного ТВ DISH і Optimum вибиваються із загальної тенденції, оскільки їх індекси NPS покращилися. Крім того, загальні показники NPS для сектора платних онлайн-платформ і OTT дещо знизилися в порівнянні з 2017 роком.

Старший директор відділу досліджень в Parks Associates Бретт Саппінгтон вказав на існуючий чіткий розрив між старими і молодими домогосподарствами в їх лояльності до платного ТБ - молодші глядачі більш прихильні до OTT, а люди похилого поки все більше тримаються за традиційних провайдерів платного ТБ.

«Основною проблемою, що стоїть перед провайдерами послуг платного ТБ, є розробка і запуск послуг, які підняли б інтерес молодого покоління, зміцнивши його лояльність», - заявив він.

Провайдери послуг платного ТВ намагаються подолати цей розкол в лояльності, роблячи такі кроки, як запуск власних OTT-проектів та інших служб, - каже Саппінгтон. Просте порівняння підкреслює важливість таких дій для провайдерів послуг платного ТВ.

«Частка американських домогосподарств, що мають доступ до широкосмугового інтернету і відмовилися від підписки на послуги традиційних операторів платного ТБ, зросла з 16% в 2011 році до 22% в 2017», - резюмував Саппінгтон.

Автори звіту також виявили, що 79% американських домогосподарств, що мають доступ до широкосмугового інтернету, на початку 2018 року були підписані на послуги провайдерів платного ТБ, а майже третина передплатників платного ТБ змінила провайдера в період між першим кварталом 2017 і першим кварталом 2018 року.

Борис Скуратівський

06 грудня, 2018.



RATVODДата: Субота, 22.12.2018, 08:10 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
OTT vs Кінотеатри: поки рівність, але в 2019 році глобальні доходи

OTT сектора перевищать касові збори кінотеатрів




У 2019 загальні доходи, отримані підписними OTT-платформами по всьому світу,
за прогнозами досягнуть позначки в 46 мільярдів доларів, перевищивши загальні
касові збори кінотеатрів, які прогнозуються на рівні трохи менше 40 мільярдів доларів.


Падіння популярності кінотеатрів у країнах Північної Америки та Західної Європи на рівні зростання популярності SVoD у всіх регіонах стануть основними рушійними силами цієї тенденції. У США доходи, одержувані OTT-платформами від продажу підписки на свої послуги, перевищили касові збори кінотеатрів вже в 2017 році, Великобританія швидше за все піде цим прикладом за підсумками 2018, а в Китаї це має відбутися в 2019 році. Що на це можуть відповісти кінотеатри? Нещодавно підготовлений аналітичний звіт Ampere дає деякі думки з цього приводу.

Квитки в кіно настільки дорогі?


Споживчий відділ агентства Ampere Analysis дає декілька можливих відповідей. Аналіз, проведений на 15 ринках в третьому кварталі 2018 року, показав, що чим вища ціна квитка в кіно - тим нижче відвідуваність.

> Найбільш дешевими виявилися квитки в кіно в Мексиці, де були виявлені найбільш активні кіномани - в середньому по 3.3 відвідування при ціні квитка в 2,5 долара.
> Середня ціна квитків була відзначена у Франції, де респонденти відвідували кінотеатр в середньому 1,5 рази в рік, при вартості одного квитка нижче 8 доларів.
> У країнах Скандинавії кінотеатри, мабуть, найдорожчі в світі - більше 13 доларів за квиток. Відповідно, і відвідуваність там невисока - менше одного разу на рік.

На 9 з 15 ринків, охоплених дослідженням Споживчого відділу (Австралія, Великобританія, Німеччина, Нідерланди, США, Туреччина, Франція, Швеція та Японія) середня вартість квитка в кінотеатр виявилася вище місячної вартості передплати на послуги SVoD платформи. У той же час в Мексиці - країні з досить високою відвідуваністю кінотеатрів - середня вартість місячної підписки на послуги SVoD платформи виявилася майже вдвічі вище середньої вартості квитка в кінотеатр. Найнижча відвідуваність кінотеатрів була відзначена в Японії (де вартість квитка майже вдвічі вище за середню вартість передплати на послуги SVoD платформи) і в Німеччині (де вона приблизно на 50% вище).

SVoD не вбив кінотеатри


У всіх країнах, охоплених дослідженням, передплатники SVoD платформ є більш активними відвідувачами кінотеатрів, ніж їхні співгромадяни, які не є передплатниками таких платформ, а в дев'яти з п'ятнадцяти країн, які потрапили в поле зору Споживчого відділу Ampere (Бразилія, Великобританія, Іспанія, Мексика, Нідерланди , Польща, США, Швеція і Японія) передплатники SVoD платформ ходять в кіно як мінімум удвічі частіше. В Японії передплатники SVoD платформ відвідують кінотеатри втричі частіше за всіх інших, і це при тому, що вартість місячної підписки на послуги SVoD платформи тут дорівнює половині ціни квитка в кінотеатр.

«Проведений нами аналіз поведінки споживачів, що охопив 15 країн, показує, що, незважаючи на різницю у вартості квитків в кіно між країнами, деякі споживачі виявляють підвищену цікавість до перегляду кіно - як на великому екрані, так і на малому, - говорить старший аналітик Ampere Analysis Тобі Холлеран. - Ключовим моментом, який слід усвідомити власникам кінотеатрів, є те, що хоча передплатники SVoD в цілому є більш активними відвідувачами кінотеатрів, ця тенденція не завжди працює. Тому необхідно робити упор на принадності ідеї дивитися фільм на великому екрані разом з друзями, а також ставити більш-менш реалістичні ціни на квитки».

Борис Скуратівський

19 грудня, 2018.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " OTT " ( Over the Top ) (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024