FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 15:25

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " OTT " ( Over the Top ) (Без обговорення !!!)
Телебачення " OTT " ( Over the Top )
RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 10:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телебачення OTT

(Over the Top )




RATVODДата: Четвер, 17.01.2019, 19:21 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
NBCUniversal запустить

власний відеосервіс в
2020 році




Потокова ОТТ-служба NBCUniversal буде доступна і на території Європи.


Компанія NBCUniversal планує на 2020 рік запуск власної потокової ОТТ-платформи. Можливість доступу до контенту нової платформи отримають і жителі Європи.

Послуга буде безкоштовною для 52 мільйонів абонентів компанії Comcast Cable і служби платного телебачення Sky. Фінансування її буде здійснюватися за рахунок реклами - зокрема, планується задіяти інтерактивну рекламу. Також планується запустити преміальну версію послуги без реклами.

Очікується, що в рамках сервісу користувач отримає можливість дивитися оригінальний контент, програми від сторонніх партнерів і матеріали з архівів компанії, включаючи контент Universal Studios. Той, хто не є абонентом платного телебачення, зможе оформити окрему підписку на послугу.

Керувати новою платформою буде Бонні Хаммер, який є також керівником відділу користувальницьких послуг і Діджитал напрямки в NBCUniversal.

У Сполучених Штатах компанія планує укласти угоди з Charter, DirecTV, Dish Network і рядом інших компаній. В Європі NBCU планує задіяти для запуску послуги команду, яка працювала над розвитком ОТТ-служби Now TV від Sky.

Дії компанії NBCUniversal не стали ні для кого особливим сюрпризом, адже, наприклад, компанії Disney і WarnerMedia також працюють над запуском власних ОТТ-платформ, які повинні будуть конкурувати з Netflix і Amazon Prime Video.

В даний час компанії NBCU належить 30% акцій Hulu (через Comcast). Структура власності Hulu тим часом може змінитися, оскільки компанія Disney очікує дозвіл на покупку компанії 21st Century Fox і, як прогнозується, може викупити частку Comcast в Hulu.

Борис Скуратівський

17 січня, 2018.

RATVODДата: Вівторок, 22.01.2019, 22:12 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сектор потокового мовлення приніс Disney

збитки в розмірі понад мільярд доларів




Disney втратила понад 1 мільярд доларів в секторі потокового мовлення,
а її проект, покликаний конкурувати з Netflix, поки не запустився.


Компанія Disney не планує запускати свою потокову службу до другої половини поточного року, проте інвестори вже вивчають економічні аспекти даного бізнесу.

У документі, представленому компанією, сказано, що її інвестиції в Hulu стали основним джерелом збитків на суму в 580 мільйонів доларів інвестиційного капіталу за фінансовий рік, що завершився 30 вересня. Крім цього, компанія Disney втратила 469 мільйонів доларів в споживчому сегменті - головним чином, через використання BAMtech - потокової технології, яка лежить в основі ESPN + та інших ОТТ-послуг.

Це більш ніж 1 мільярд доларів в сегменті потокового мовлення - області, на якій зосередив свою увагу генеральний директор компанії Боб Айджер. До кінця поточного року компанія Disney запустить проект Disney + - службу, яка дозволить їй більш активно конкурувати з Netflix і Amazon.

На початковому етапі функціонування проекту - на піку витрат на контент і технологічні рішення - втрати компанії зростуть, зазначив аналітик з BTIG Річ Грінфільд. Крім цього, під контроль компанії Disney ще не перейшли 30% акцій Hulu - в рамках угоди з 21st Century Fox на суму в 71,3 мільярда доларів. Якби компанія Disney купила 30% акцій Hulu, що належать Comcast, її операційні втрати ще більше зросли б.

«Організація потокових платформ вимагає стійкості до можливих збитків - особливо, якщо ви граєте в догонялки», - заявив Грінфільд в своєму інтерв'ю.

У компанії Disney сподіваються на те, що з часом мільйони клієнтів платних послуг компанії підпишуться на платформу Disney +, щоб отримати доступ до нового оригінального контенту, а також колекції фільмів і телепрограм від Disney. Цінова політика поки не озвучується. Компанія Netflix, поінформувала у четвер про свої доходи за квартал, в свою чергу, заявила про те, що в усьому світі у неї є 139 мільйонів передплатників, а також повідомила про наміри підняти ціни на 13-18%.

У Disney заявили про покупку мажоритарного пакету акцій BAMtech (раніше належав Головній лізі бейсболу) в 2017 році, таким чином, звіт компанії за 2018 рік став першим звітом, який показує суму консолідованих доходів компанії.

Потокове мовлення - досить проблемна область для заробляння грошей - навіть тоді, коли мова йде про такі компанії, як Netflix. Незважаючи на те, що компанія стабільно і послідовно показує позитивний операційний дохід, вона роками спалювала грошові кошти, нарощуючи борги і витрачаючи отриманий прибуток на покупку нового контенту. Згідно з прогнозами деяких аналітиків, в 2019 році компанія Netflix може витратити на закупівлю фільмів і програм понад 10 мільярдів доларів.

Медіа-активи компанії Disney, серед яких - ESPN, ABC, Disney Channel і ряд інших каналів - принесли в 2018 році 7.3 мільярда операційних доходів. У міру того, як потокові платформи будуть притягувати увагу, а користувачі будуть робити свій вибір на користь їх більш дешевих пропозиції, відмовляючись від традиційних кабельних мереж, інвестори будуть все більше придивлятися до даних цифрам.

«Я думаю, що Уолл-стріт щонайменше бере до уваги той факт, що ми це робимо, і це найбільш важливе з усього того, що ми робимо, - Айджер заявив в інтерв'ю Barron's, яке було опубліковано на початку місяця. - І хоч я не можу сказати, що вони нас підбадьорюють, вони виразно дають нам можливість довести те, що ми можемо це зробити».

Борис Скуратівський

22 січня, 2018.



RATVODДата: П`ятниця, 25.01.2019, 23:24 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Netflix подолав «оскарівське прокляття»,

отримавши 15 номінацій




Цього року шлях компанії Netflix на Оскар був довгим, і ось, нарешті,
гігант потокового відео отримав більше десяти номінацій.


Компанія Netflix отримала, в загальній складності, 15 номінацій, серед яких вперше - номінація «кращий фільм» для фільму «Рим» Альфонсо Куарона, який потрапив у список з 10 (разом з «Фавориткою»). Фільм «Балада Бастера Скрагса» отримав три номінації. А, крім того, Netflix отримав дві номінації в категорії «короткі документальні проекти».

Інтерес до фільму «Рим» не вщухає на тлі наближення церемонії вручення нагород «Оскар», наміченої на наступний місяць. Куарон отримав «Золотой Глобус» в номінації «кращий режисер», а також є найкращим кандидатом на нагороду «Оскар», що, в разі успіху, стане його другою перемогою в даній категорії. Фільм «Рим» також отримав номінацію «кращий оригінальний сценарій», що значно збільшує його шанси на отримання нагороди «кращий фільм року».

Менш передбачуваним фактом - і ознакою того, що Академія кінематографічних мистецтв і наук, голосуюча за претендентів на «Оскар», не має ніяких упереджень щодо Netflix, стала номінація «Краща жіноча роль другого плану» для Марини де Таврії.

Фільм «Балада Бастера Скрагса» Джееля і Ітана Коенів отримав три номінації - «Кращий адаптований сценарій», «Кращий дизайн костюмів» і «Краща оригінальна пісня».

Netflix отримав дві номінації в категорії «Кращий документальний короткометражний фільм» - за фільми «Кінець гри» (End Game) і «Точка. Кінець пропозиції»(Period. End of Sentence).

Netflix не вдавалося потрапити в число лідерів оскарівської гонки на протязі декількох років. У минулому році компанія перемогла в номінації «Кращий документальний короткометражний фільм» з фільмом «Ікар», проте, в поточному році вона вперше отримала номінацію «Кращий фільм року» і на кілька інших провідних нагород. Перший оригінальний художній фільм Netflix - «Безрідні звірі» - не зміг отримати жодної номінації на Оскар, незважаючи на те, що Ідрісу Ельба пророкували номінацію «Краща чоловіча роль другого плану».

Однак, незважаючи на настільки високий інтерес до фільму «Рим», компанія Netflix піддалася серйозній критиці за прагнення домінувати в цьому сезоні на отриманні нагород.

На фестивальній трасі Netflix зіткнувся з низкою перешкод. Компанія була змушена в минулому році покинути Каннський кінофестиваль після внесення змін до правил, згідно з якими фільм, який не був у кінопрокаті у Франції, підлягає дискваліфікації (в серпні на кінофестивалі у Венеції Netflix вперше представив шість фільмів-претендентів на Оскар, зокрема - фільм «Рим »).

Навіть Стівен Самлберг розкритикував Netflix, заявивши в березні, що «як тільки ви вийшли в телевізійному форматі, ви стали телевізійним кіно».

Відповіддю компанії Netflix на критику стало рішення випустити фільми «Балада Бастера Скрагса» і «Рим» (а також «Пташиний короб») в кінопрокат - перш ніж вони стали доступні на потоковій платформі. Це стало безпрецедентним кроком для компанії, яка зазвичай випускає фільми «в той же день» - одночасно і в кінопроакт, і на потокової платформі.

Деякі артхаусні кінотеатри, серед яких - Alamo Drafthouse, повідомили виданню Business Insider про те, що вони демонстрували фільм «Рим» на вимогу Netflix. Потокова платформа просила Alamo показувати фільм протягом чотирьох тижнів по 70 хвилин для всіх сеансів, що не хотіли робити в Alamo.

За даними The New York Times компанія Netflix виділила 20 мільйонів доларів на «оскарівську» рекламну кампанію фільму «Рим», що повинно було допомогти їй подолати негатив. Зараз Netflix - в очікуванні наміченої на 25 лютого церемонії вручення Оскарів, будучи фаворитом гонки.

Список всіх номінацій на Оскар, отриманих компанією Netflix

> Кращий фільм року - «Рим».
> Кращий режисер року - Альфонсо Куарон, за фільм «Рим».
> Краща виконавиця головної ролі - Яліца Апарасіо, «Рим».
> Краща жіноча роль другого плану - Марина де Тавріа, «Рим».
> Кращий оригінальний сценарій - «Рим».
> Кращий адаптований сценарій - «Балада Бастера Скрагса».
> Кращий фільм на іноземній мові - «Рим».
> Краща операторська робота - «Рим».
> Краща робота художника-постановника - «Рим».
> Кращий дизайн костюмів - «Балада Бастера Скрагса».
> Кращий звуковий монтаж - «Рим».
> Краще зведення звуку - «Рим».
> Краща пісня - «When a Cowboy Trades His Spurs for Wings» з фільму «Балада Бастера Скрагса».
> Кращий документальний короткометражний фільм - «Точка. Кінець пропозиції »(Period. End of Sentence).
> Кращий документальний короткометражний фільм - «Кінець гри» (End Game).

Нагадаємо, церемонію вручення премій «Оскар» українці зможуть подивитися в ніч з 24 на 25 лютого в ефірі телеканалу «Україна».

Борис Скуратівський

25 січня, 2018.



RATVODДата: Субота, 26.01.2019, 09:06 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Дані дослідження: до 2024 року число передплатників

послуг
OTT перевищить 585 млн




Автори підготовленого агентством Parks Associates звіту, присвяченого розвитку OTT, прогнозують,
що в найближчі п'ять років OTT-платформи продовжать свій тріумфальний хід по світу.


До 2024 року, згідно з прогнозами, в світі буде налічуватися більш 310 мільйонів підключених домогосподарств, що мають підписку щонайменше на одну OTT-платформу. Всього ж ці 310 млн домогосподарств забезпечать більш 586 мільйонів підписок на послуги OTT-сервісів.

Автори звіту «Служби OTT відео: Руйнівна глобалізація» прогнозують, що до кінця 2018 року приблизно 200 мільйонів домогосподарств вже мали доступ як мінімум до однієї OTT-платформі.

«США лідирують за темпами прийняття підписних OTT-платформ, проте інші регіони також демонструють істотне зростання, а нові служби розширюються, минаючи кордони, - каже старший директор відділу досліджень в Parks Associates Бретт Саппінгтон. - Виробники контенту і провайдери послуг OTT бажають залучати аудиторію і збільшувати доходи по всьому світу. Як результат - Західна Європа та інші світові ринки найближчим часом будуть демонструвати більш високі темпи зростання, ніж Північна Америка».

Зростання аудиторії по всьому світу також породжує ряд проблем, які повинні розуміти і вирішувати OTT-провайдери для успішного розвитку. Наприклад, перелік пристроїв доступу, яким надають перевагу користувачами, в різних країнах виглядає по-різному - в США глядачі вважають за краще використовувати смарт-телевізори і пристрої для доступу до потокових медіа, канадці частіше використовують ігрові консолі, а в Азії домінують смартфони і мобільні пристрої. У багатьох країнах підключені домогосподарства використовують виключно мобільний швидкісний інтернет, не маючи доступу до фіксованих ліній. Також важливо розуміти і інші ключові чинники - такі, як питання регулювання, бізнес-моделі, глядацькі уподобання, набір послуг.

«У кінцевому підсумку, успіх або провал платформи залежить від якості пропонованого нею контенту, однак відмінності в цінах і зацікавленості глядачів породжує суттєві відмінності в прийнятті платформи в різних країнах, - пояснює Саппінгтон. - Наприклад, в HBO тестували бізнес-модель, в якій вартість передплати на послуги OTT була прив'язана до конкретного регіону, будучи різною в Іспанії, Скандинавських країнах і США. Дані експерименти триватимуть і в найближчому майбутньому в міру того, як провайдери послуг і творці контенту продовжать тестувати різні формули ціноутворення, подачі контенту і якості для кожного регіону».

У звіті також відображені складні питання, пов'язані з наданням послуг OTT відео на різних ринках, ліцензуванням контенту, його локалізацією, вибором платформ і можливостями отримання доходу. Звіт також містить прогнози розвитку підписних OTT платформ по всьому світу.

Крім цього, у звіті згадані такі факти:

Roku є пристроєм для доступу до потокових медіа, яке підтримує роботу з більшістю OTT-платформ (66% від усіх доступних), що працюють в США.
Майже дві третини від усіх OTT-платформ, доступних в США, також доступні щонайменше ще на одному ринку.
Число передплатників боллівудського каналу T-Series на YouTube становить 74 мільйони.
70% широкосмугових домогосподарств США, 64% широкосмугових домогосподарств Канади і 52% широкосмугових домогосподарств Великобританії підписані, щонайменше, на одну OTT-платформу.

Борис Скуратівський

25 січня, 2018.



RATVODДата: Понеділок, 28.01.2019, 20:53 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
На противагу Netflix: Hulu знизив

вартість передплати




Відеосервіс Hulu знизив вартість місячної підписки.


Тепер користувачі одного з популярних тарифів зможуть платити 5,99 замість 7,99 доларів. Про це пише портал content-review.com.

Згідно з повідомленням, зниження цін торкнулося тільки тарифу, що пропонує доступ до контенту з вбудованою рекламою. У той час як плата за стандартну підписку не змінилася, а за телеканали - зросла майже на 13%.

Відзначається, що, незважаючи на подібні зміни і навіть на початку вигідніші тарифи, Hulu все одно поступається Netflix в популярності. Як правило, користувачі віддають перевагу ексклюзивного контенту більш відомого сервісу, не ставлячи вартість передплати в пріоритет.

Нагадаємо, нещодавно Mediasat повідомляв про те, що Netflix підняв тарифи для американських передплатників.

Лада Васюкова

28 січня, 2018.



RATVODДата: Середа, 30.01.2019, 10:23 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Kartina TV в партнерстві з SES запускають

платформу
супутникового телебачення




OTT-сервіс Kartina TV спільно з супутниковим оператором SES готують до запуску проект
під робочою назвою Kartina Satellite, повідомив Андрій Рейх, генеральний директор Kartina TV
.


Бренд буде містити марку Kartina, але в якості комерційної назви розглядається також Kartina Sat.

За попередніми оцінками, проект з робочою назвою Kartina Sat стартує з першого квітня поточного року, повідомляє Кабельник.

Згідно з коментарем гендиректора Kartina TV Андрія Рейху, в рамках співпраці більше 30 російських телеканалів будуть виведені на супутник Astra, розміщений в орбітальній позиції 19,2 гр.с.д. Серед них шість представлені міжнародними версіями в HD-форматі.

Як стало відомо, до проекту вже підключилися основні федеральні канали та онлайн-кінотеатр Start. Незабаром очікується також підтримка відеосервісу ivi.

Крім того, вже були названі розцінки на пакети послуг. Так, місячна підписка на базовий набір каналів обійдеться користувачам в 4,99 євро, а вартість повного комплекту, що включає канали в HD і відеотеки онлайн-кінотеатрів, складе 6,99 євро на місяць.

Лада Васюкова

29 січня, 2018.



RATVODДата: П`ятниця, 01.02.2019, 20:46 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Відеосервіс MEGOGO запустив

власний
футбольний канал




В ефірі нового каналу передплатники відеоплатфоми можуть дивитися
трансляції та огляди футбольних матчів чемпіонатів Іспанії, Німеччини і Франції.


На платформі MEGOGO почав роботу новий футбольний канал «MEGOGO Футбол». Його мовлення здійснюється в тестовому режимі з початку січня поточного року.
Для доступу до «MEGOGO Футбол» необхідно придбати підписку «Оптимальна». Ціна - 97 грн/міс.

Відзначимо, «MEGOGO Футбол» доступний тільки передплатникам на території України, де компанії MEGOGO належать ексклюзивні права на показ футбольних поєдинків чемпіонатів Іспанії, Франції та Німеччини як в середовищі онлайн так і в інших середовищах телевізійного мовлення.

При цьому перегляд каналу доступний на всіх платформах, де присутній відеосервіс MEGOGO, включаючи мобільні пристрої.

 

 
В даний час в компанії не розкривають планів щодо майбутнього нового каналу. Однак в коментарі виданню Tribuna.com, директор з маркетингу та стратегії MEGOGO Іван Шестаков допустив ймовірність появи «MEGOGO Футбол» в мережах українських операторів платного телебачення.

Пан Шестаков також розповів, що компанія створила власний коментаторський центр, де вже сьогодні задіяні такі коментатори як Роман Бебех, Вадим Скічко та Олександр Золотогорський. Втім, штат коментаторів і раніше формується. Разом з тим в даному напрямку MEGOGO також співпрацює з двома партнерами - українською «1 + 1» і латвійською «Сетанта Спорт».

Нагадаємо, влітку минулого року стало відомо про покупку компанією MEGOGO прав на показ іспанської Ла Ліги (LaLiga). Роком раніше були придбані права на трансляцію німецької Бундесліги (Bundesliga) і французької Ліги-1 (Liga 1).

_____________

«MEGOGO Футбол» - стрімінговий канал з доступ до матчів трьох топових європейських футбольних ліг - чемпіонат Іспанії, Німеччини і Франції. Крім прямих трансляцій на каналі доступні архіви минулих матчів, короткі огляди і кращі моменти поєдинків, а також різний навколофутбольний контент.

Віталій Мосейчук

01 лютого, 2018.



RATVODДата: Неділя, 03.02.2019, 21:05 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
VOKA відкрив найбільшу

-бібліотеку в Білорусі




Відеосервіс тепер може запропонувати своїм глядачам контент в UHD.


Про це повідомляє TVnews.by.

Згідно з даними, в бібліотеці представлено близько 150 тайтлів в ультрависокому дозволі. Серед всіх сервісів Білорусі VOKA пропонує найбільшу кількість контенту в 4К.

«Для перегляду доступні вже стали класикою "Вовк з Уолл-стріт" з Леонардо Ді Капріо або "Красуня і чудовисько" з Еммою Уотсон, лауреатів премії "Оскар" " Мій хлопець - псих" і "Афера по-американськи", культовий арт- хаус Девіда Лінча "Голова-ластик", комедії, фентезі, серіали і концерти», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4К - дозвіл, приблизно відповідне 4000 pixels по горизонталі.

Нещодавно повідомлялося, що Білорусь дала «добро» на мовлення українського телеканалу UATV на своїй території.

Лада Васюкова

01 лютого, 2018.



RATVODДата: Субота, 09.02.2019, 22:24 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
УЄФА запустить власний СТРІМІНГОВИЙ СЕРВІС


Фото: Shutterstock

УЄФА протягом наступних шести місяців має намір
запустити власну глобальну стрімінгову платформу.


Таку заяву зробив Александер Чеферін під час промови після його переобрання на новий чотирирічний термін на посаду президента УЄФА. Він зазначив, що на першому етапі роботи на сервісі будуть доступні жіночі та молодіжні футбольні матчі, а також архівний контент.

При цьому малоймовірно, що до 2021 року в новому сервісі з'являться матчі Ліги чемпіонів УЄФА - це не дозволять зробити існуючі контракти з телемовниками по всьому світі, передбачає SportsPro. За словами генерального секретаря УЄФА Теодора Теодорідіс, керівництво організації буде шукати способи включення своїх флагманських змагань на цю платформу, коли закінчаться терміни вже укладених договорів. Він зазначив, що в майбутньому УЄФА разом з національними футбольними асоціаціями ухвалять рішення про те, як саме вони будуть розпоряджатися правами на свої преміальні спортивні трансляції.

На даний момент УЄФА перша з шести континентальних конфедерацій, що входять до Міжнародної федерації футболу (ФІФА), яка оголосила про запуск свого стрімінгового сервісу.

Раніше повідомлялося, що свій OTT-сервіс мають намір запустити телеканали Discovery і BBC.

08.02.2019



RATVODДата: Неділя, 17.02.2019, 09:23 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
T-Mobile запустить на ринку США

телевізійний сервіс




Американська платформа платного телебачення від компанії T-Mobile,
запуск якої раніше був відкладений, почне роботу в першій половині поточного року.


Про це було оголошено під час телефонної конференції, де компанія звітувала про свої доходи за четвертий квартал 2018 року.

Відповідаючи на питання щодо телевізійної стратегії компанії, її операційний директор Майк Зиверт заявив, що в T-Mobile ставлять в центр своєї стратегії питання якості, а не женуться за реалізацією проектів до певних дат, додавши, що запуск телевізійного проекту компанії тісно пов'язаний з її стратегіями в сфері розвитку домашнього широкосмугового інтернету.

«Два ці напрями можуть розвиватися незалежно один від одного, проте, вони дійсно чудово виглядають узгоджено в розрізі наших планів на майбутнє - зокрема, в контексті розвитку New T-Mobile, яке пов'язане з амбітними планами на розвиток широкосмугового інтернету», - заявив він .

Також відповідаючи на одне із запитань, генеральний директор T-Mobile Джон Легер заявив, що в 2019 році компанія запустить в пілотному режимі мережу доступу до домашнього широкосмугового інтернету з використанням технології 4G LTE (а пізніше і 5G), плануючи зробити дану послугу доступною на території 52% адміністративних одиниць США.

На початковому етапі компанія T-Mobile планує тестувати широкосмуговий інтернет і службу доступу до телепрограм окремо одне від одного, проте, за словами Легер, стратегічна мета компанії полягає в тому, щоб об'єднати телебачення і домашній широкосмуговий інтернет «в рамках загальної ринкової пропозиції».

Спочатку ТВ-платформа від T-Mobile повинна була почати свою роботу в кінці 2018 року. В її основу планується покласти технологію Layer3, яку компанія купила в грудні 2017 року.

Зіверт заявив, що T-Mobile отримує «непогані відгуки» від клієнтів, які проживають в чотирьох містах, де компанія запустила пробний продукт під брендом Layer3 TV. У компанії планують використовувати цей зворотний зв'язок для поліпшення якості наданої послуги перед її ребрендингом і перезапуском в якій міститься пропозиція домашнього ТВ.

«Кожен медіабрендів володіє ОТТ-рішенням або планує його отримати, однак, велика частина цих компаній не мають можливостей виводити свої продукти на ринок, - заявив Зиверт. - Вони не володіють розподільними мережами подібними до тих, які є у нас, тому у них немає доступу до телефонів, в той час як у нас він є».

У період покупки Layer3, в компанії T-Mobile озвучили плани запуску «надсучасної нової телевізійної платформи», адресованої тим, хто «втомився від усього сміття, яке присутнє в якості навантаження до популярних каналів в пакетах великих кабельних і супутникових мереж».

«У нас немає планів, пов'язаних з розвитком недиференційованих полегшених пакетів, - додав він. - Ми думаємо, що нам слід грати більш тонку роль, допомагаючи глядачам отримувати доступ до відомих медіабрендів, які вони люблять, даючи їм можливість формувати власні пакети каналів, за які вони будуть платити 5, 6, 7, 8 доларів на місяць»

Борис Скуратівський

15 лютого, 2019.



RATVODДата: Четвер, 07.03.2019, 09:29 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Олександра Глущенка звільнили з Omega TV



Причини звільнення не повідомляються.


Олександра Глущенка було звільнено з посади генерального директора ОТТ-сервісу Omega TV 1 березня. Відповідне рішення було ухвалене на загальних зборах учасників ТОВ «Омега ТВ». Новим генеральним директором призначено Олександра Федоровського, засновника компанії-виробника телекомобладнання NG Optics. Про це Omega TV повідомив сьогодні, 5 березня, в листі до партнерів.



Причини звільнення не повідомляються. Він був призначений на цю посаду в червні 2018-го. Олександр Глущенко відмовив «Телекритиці» в коментарі.

ОТТ-сервіс Omega TV був запущений навесні 2018 року, компанія працює у BTB-сегменті, надаючи інтернет-провайдерам ТВ-послугу з партнерської моделі. Засновником сервісу значиться магістральний оператор «Омега Телеком». У держреєстрі 51% компанії володіє Олег Шевчук – власник «Омега Телеком», 49% належить провайдерові «Максимум.Нет».

Олександр Глущенко – співзасновник тематичних сайтів Mediasat.ua і Protv.ua, у 2013–2016 був гендиректором виробника цифрових медіаплеєрів Dune HD. Крім того, Глущенко – член громадських та експертних рад при Нацраді, Мінінформполітики і Держкіно, а також близько 3 років є кандидатом у члени Нацради за квотою парламенту.

Від Telekritika

05.03.2019




RATVODДата: Вівторок, 12.03.2019, 20:47 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
NBC News створить власний

потоковий сервіс новин




Президент NBC News Ноа Оппенхайм повідомив про намір
запустити стрімінговий сервіс NBC News Now.


Орієнтовно, новинна платформа почне роботу вже в травні, передає Кабельник.

Повідомляється, що для глядачів NBC News сервіс буде безкоштовним, користувачі отримають доступ до ресурсу по спеціальному посиланню.

Що стосується наповнення платформи, це буде новинний контент, підготовлений з урахуванням особливостей стрімінгу на основі власних матеріалів NBC.

Крім того, NBC News Now передбачає і прямі трансляції, зокрема, це стосується екстрених новин. Таким чином, глядачі, які не мають передплати на кабельне ТБ, зможуть побачити репортажі NBC News.

Нагадаємо, на початку року NBCUniversal поділилася планами на запуск власної потокової ОТТ-платформи до 2020 року.

Лада Васюкова

12 березня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 25.03.2019, 13:20 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
НТВ-ПЛЮС і MEGOGO запускають

спільний сервіс



Фото: «Телеспутник»

НТВ-ПЛЮС і світ MEGOGO представляють новий продукт:
«Кіно + Megogo» для абонентів Онлайн ТВ НТВ-ПЛЮС.


Абонент за єдиною підпискою отримує доступ до до телеканалів пакету «Кіно» і до фільмів та серіалів з бібліотеки MEGOGO.

Дивитися кіно-контент від НТВ-ПЛЮС і MEGOGO в складі «Кіно + Megogo» можна на сайті НТВ-ПЛЮС, в мобільних додатках, а також на платформах Apple TV і Android TV. Ціна єдиної підписки - 499 рублів на місяць. У пакет «Кіно» входить 32 телеканали, розмір доступної по цій підписці бібліотеки MEGOGO - близько 6000 тайтлів.

«Спільно з нашими партнерами ми продовжуємо створювати продукти, які дозволяють збільшувати кількість доступного контенту і роблять підписку більш гнучкою, перетворюючи її в «конструктор» з можливістю вибору різних пакетів телеканалів і потрібних онлайн-бібліотек», - зазначив директор департаменту цифрових продуктів НТВ-ПЛЮС Костянтин Смирнов.

25.03.2019



RATVODДата: П`ятниця, 29.03.2019, 19:26 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
НМГ має намір створити

єдиного представника телеканалів в мережі




«Національна Медіа Група» (НМГ) запропонувала затвердити
єдиного оператора для поширення в інтернеті найбільших російських телеканалів.


В якості головного претендента на цю роль мовники розглядають «Вітрину ТВ», пише РБК.

Згідно з даними, єдиний оператор буде виступати в ролі посередника для продажу контенту каналів першого та другого мультиплексу OTT-сервісів на зразок Ivi або Megogo.

За допомогою такого інструменту мовники сподіваються залагодити багато проблем, пов'язаних з монетизацією телеконтенту в інтернеті, а також з порушенням авторських прав.

Нагадаємо, в кінці лютого стало відомо, що НМГ збирає найбільших мовників Росії для запуску відеосервісу More.TV. Зокрема, НМГ веде переговори з «Першим каналом», ВГТРК і «Газпром-медіа».

Лада Васюкова

29 березня, 2019



RATVODДата: Понеділок, 01.04.2019, 18:23 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Іспанська Ла-Ліга запустила

спортивну
OTT-платформу




Іспанська Ла-Ліга, через трохи більше року після озвучення планів, представила нову OTT-платформу,
на якій можна буде знайти спортивний контент другого плану від національних спортивних асоціацій,
ігри футбольних клубів другого дивізіону і огляди матчів Ла-Ліги.


Згідно з інформацією прес-служби Ла-Ліги, платформа LaLigaSportsTV, яка в цілому буде доступна безкоштовно, створюється для поширення відеоконтенту із записами різних спортивних дисциплін.

У футбольній лізі заявили, що на платформі знайдеться місце для видів спорту, які не можна побачити на звичайних телеканалах.

У Ла-Лізі відзначили, що запуск платформи зробив її першою великою європейською лігою, яка має власну OTT-службу, на якій доступний контент, присвячений нішевим видам спорту.

Хмарна платформа має спеціально розроблений для неї призначений для користувача інтерфейс і власні програми, а доступний на ній контент пропонується в форматі HD і за запитом. Платформа LaLigaSports TV буде мати функцію рекомендацій, робота якої буде заснована на аналізі користувацьких переваг, а також гід по доступних видах спорту, який буде періодично підлаштовуватися відповідно до тих же уподобань.

Ініціативу вже підтримали президент Ла-Ліги Хав'єр Тебас, президент Спортивної асоціації Іспанії (ADESP) Хосе Ідальго, віце-президент Samsung Electronics Iberia з корпоративних питань Селестіно Гарсіа, капітан іспанської команди Rugby7 Пако Еранандес і керівники інших спортивних федерацій.

Послуга буде доступна через додатки для iOS і Android, на смарт-телевізорах Samsung, на потокових пристроях Chromecast, Apple TV і Samsung, а також в майбутньому через безліч web-додатків.

Контент платформи буде доступний безкоштовно, за винятком футбольних матчів команд другого рівня в формі Ла-Ліги 1,2,3, які будуть доступні за умови оформлення передплати (14.99 євро в рік або 2.99 євро в місяць).

На платформі НЕ буде матчів футбольних команд вищого рівня з серії La Liga Santander, проте будуть транслюватися огляди, а також перед- та післяматчеві інтерв'ю.

На платформі будуть доступні прямі трансляції змагань з мотоспорту, бадмінтону, ігр баскетбольних клубів Леб Оро, гандбольних клубів ліги Асобаль, боксерських поєдинків, змагань з американського футболу, футзалу, гімнастики, хокею, настільного тенісу, триатлону та водного поло.

У майбутньому до їх переліку додасться також велосипедний спорт, петанк і фехтування.

Нагадаємо, футбольні матчі LaLiga Segunda також можна дивитися на YouTube.

Борис Скуратівський

01 квітня, 2019



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " OTT " ( Over the Top ) (Без обговорення !!!)
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024