FORUM TV-SATMonday
16.05.2022, 07:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80 / GL8 / SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON
RATVODДата: Wednesday, 21.09.2011, 10:54 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ X80 GLOBO, OPTICUM, ORTON

Всі запитання по даних моделях ресіверів
w124Дата: Wednesday, 23.11.2011, 10:12 | Повідомлення # 16
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
а як вони прошиваються з тюнера на тюнер так як 4100? бо хочу перевірити ще такий варіант
madiДата: Wednesday, 23.11.2011, 20:21 | Повідомлення # 17
Модератор

Країна:
повідомлень: 123
Статус: Оффлайн
Quote (w124)
а як вони прошиваються з тюнера на тюнер так як 4100?

Да


все проходит ,пройдет и это.
mvkravchuk1Дата: Sunday, 19.02.2012, 00:50 | Повідомлення # 18
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
В X-80 ID та ключ ввів, а канал не відкривається. Яким чином в цій моделі привязується ключ до каналу?

Кравчук
RATVODДата: Sunday, 19.02.2012, 01:07 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Починаючи з прошивки V1.054 (а може і більш ранньої) змінився порядок введення ключів.

Тепер після оновлення ПЗ не потрібна активація емулятора.


Доступно тільки для користувачів


mvkravchuk1Дата: Sunday, 19.02.2012, 16:17 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Дуже дякую! все працює!

Кравчук
virsnДата: Sunday, 19.02.2012, 16:18 | Повідомлення # 21
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
(RATVOD)
Дамп для OPTICUM X80 Premium.

від batya13 на 25.12.2012.

**************************

Astra 4А / Sirius - 1

Amos - 2

Hot Bird - 3

53е - 4 (в кінці списку)

===========================================

в якому кінці . 3 спутника и всё
RATVODДата: Sunday, 30.12.2012, 22:21 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
(virsn)
в якому кінці . 3 спутника и всё

-
В даному дописі викладено Список каналів складений не мною, а користувачем batya13. Опис файлу його ж.

В кінці списку - канали провайдера Xtra TV.

Чому пишемо в темі де в назві вказано: ?????

P.S. Опис файлу в Повідомленні # 31 відредаговано.


rugukДата: Saturday, 05.01.2013, 21:16 | Повідомлення # 23
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 54
Статус: Оффлайн
В ввище вказаній Інструкції для прошивки ресіверів Globo X80 е тільки дві фотографії ,і немае головного для мене ,як добавити з пульта ключик?
RATVODДата: Saturday, 05.01.2013, 21:44 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Читаємо Повідомлення # 19 даної теми.

rugukДата: Tuesday, 08.01.2013, 18:13 | Повідомлення # 25
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 54
Статус: Оффлайн
дякую працюе головне VPID ,CID перевести в HEX через калькулятор
w124Дата: Tuesday, 08.01.2013, 18:13 | Повідомлення # 26
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
допоможіть ввести ключ на інтер+ на ортон Х80
ввіч ключ на інтер+ і перестали показувати інтер, україна сд


Повідомлення відредагував w124 - Tuesday, 08.01.2013, 21:34
RATVODДата: Tuesday, 08.01.2013, 22:27 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26780
Статус: Онлайн
Відповідь дивіться в попередніх повідомленнях.

rugukДата: Wednesday, 09.01.2013, 21:25 | Повідомлення # 28
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 54
Статус: Оффлайн
w124,
(приклад по інтер+) потрібно зайти в калькулятор твого компютера в режимі програміст ,при включеному DEC і коли ввів СID значення переключаєш в режим NEX
наприклад в тебе має бути коли вводиш в калькулятор 6990 получається 1В4Е і VPID 6991 получається 1В4f ці дані вводиш і само собою ключик ,знайдеш на даному сайті.


Повідомлення відредагував ruguk - Wednesday, 09.01.2013, 22:15
w124Дата: Saturday, 25.05.2013, 10:06 | Повідомлення # 29
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
ORTON GL8 системної інфи не дам бо меню запаролене, його клон ортон х80преміум, будьте добрі дайте на нього дамп
MAKAPДата: Sunday, 01.06.2014, 10:20 | Повідомлення # 30
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Порядок зняття дампу на ПК такий же як і порядок прошивки з ПК? Чи, може, є якісь відмінності? (Тюнер Sky Prime X).

Безсмертен тот - кто не родился!
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80 / GL8 / SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022