Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON - Сторінка 4 - Форум TV-SAT
FORUM TV-SATНеділя
04.12.2016, 05:52

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 4 з 4«1234
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80, GL8, SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON
RATVODДата: Середа, 21.09.2011, 10:54 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20069
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ X80 GLOBO, OPTICUM, ORTON

Всі запитання по даних моделях ресіверів
spaiderДата: Понеділок, 01.02.2016, 10:41 | Повідомлення # 46
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Ratvod, зробив все за інструкцією, результат аналогічний. Коли вибираю софт та лого програма просто вилітає. Розмір 720 * 576, формат .bmp
RATVODДата: Понеділок, 01.02.2016, 13:07 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20069
Статус: Оффлайн
Все-таки десь є "косяк". Даною програмою я особисто користуюся і проблем не помічав.

spaiderДата: Понеділок, 01.02.2016, 13:52 | Повідомлення # 48
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Ratvod, а ви могли б скинути ваш софт? Спробував б ним.
Можливо проблема в цьому
RATVODДата: Понеділок, 01.02.2016, 14:29 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20069
Статус: Оффлайн
Вкажіть конретно, під яку модель X80.

spaiderДата: Понеділок, 01.02.2016, 18:08 | Повідомлення # 50
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Ratvod, opticum 4100 c
RATVODДата: Понеділок, 01.02.2016, 19:13 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 20069
Статус: Оффлайн
Виклав у відповідній темі. Оpticum 4100С не є клоном Х-80.

Bondarenko1234Дата: П`ятниця, 11.11.2016, 12:41 | Повідомлення # 52
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Скажіть, будь ласка, в якому режимі працює Orton X80 HDMI по виходу HDMI 576p чи 576i. Хочу під'єднати до монітора і потрібно 576 p. На різних сайтах різна інформація. Повну офіційну інструкцію також не можу знайти.
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80, GL8, SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Сторінка 4 з 4«1234
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2016 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *