FORUM TV-SATПонеділок
21.09.2020, 03:59

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80 / GL8 / SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON
RATVODДата: Середа, 21.09.2011, 11:54 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ X80 GLOBO, OPTICUM, ORTON

Всі запитання по даних моделях ресіверів
RATVODДата: Неділя, 01.06.2014, 11:40 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Так. Тільки в опції: Тип оновлення (Opеrate Mode) виставити -Data dump - далі ідентично.

eses64Дата: Субота, 18.10.2014, 16:22 | Повідомлення # 32
новачок

Країна:
повідомлень: 13
Статус: Оффлайн
Підкажіть, будь ласка, чи підійде для X80 софт(dump) від X80 Premium? Тобто чи є вони сумісні в якомусь із напрямків?
RATVODДата: Субота, 18.10.2014, 16:34 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Ні, не підійде. Для кожної моделі свій софт (dump). Списки каналів і файли ключів сумісні..

w124Дата: Неділя, 18.01.2015, 14:49 | Повідомлення # 34
житель форуму

Країна:
повідомлень: 266
Статус: Оффлайн
Підкажіть, як зайти в меню ключів Х90 і я взагалі не можу настроїти ні одного каналу

Дайте дамп до Х90
RATVODДата: Неділя, 18.01.2015, 19:50 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
1. Ресивер GLOBO - X90 розроблено для платного пакету ТЕЛЕКАРТА - і цим все сказано

2. Дивимось тут: Дампи (Dump Flash) Globo X80, X90


EVERESTДата: Неділя, 18.01.2015, 20:13 | Повідомлення # 36
користувач

Країна:
повідомлень: 33
Статус: Оффлайн
Чи підходить дамп Globo X90 або Orton Х80 для тюнера Orton GL 8? Чи вони не сумісні nea ?

Повідомлення відредагував EVEREST - Неділя, 18.01.2015, 20:19
RATVODДата: Неділя, 18.01.2015, 20:53 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Для ресивера Orton GL 8 підходять ТІЛЬКИ Софти і Дампи від GLOBO/OPTICUM/ORTON X80 Premium , SkyPrime XP.

молочникДата: Четвер, 19.02.2015, 19:18 | Повідомлення # 38
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
На x-80 Digiturk можливо відкрити?
dolivecДата: Неділя, 22.02.2015, 21:57 | Повідомлення # 39
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Цитата молочник ()
На x-80 Digiturk можливо відкрити?

Так. Тільки за допомогою "хитрого перегляду".
spaiderДата: Субота, 30.01.2016, 11:03 | Повідомлення # 40
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Доброго дня!
Підкажіть якою програмою можна поміняти заставку та лого в х-80
Форум переглянув, нічого схожого не знайшов.
Дякую
RATVODДата: Субота, 30.01.2016, 14:47 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Програмою bmp2logo

spaiderДата: Субота, 30.01.2016, 23:03 | Повідомлення # 42
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
RATVOD, дякую!
Коли натискаю кнопку обновить програма вилітає, часом не стикалися із такою проблемою?
RATVODДата: Субота, 30.01.2016, 23:24 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Можливо у Вас розміри картинок логотипу (ширина 750 х висота 576) , обо їх збережений формат ( повинен бути *. bmp) не співпадають.

Логотип , при натисканні "ОБНОВИТЬ" автоматичнно зберігається у тому софті (дампі), в який Ви додаєте. При успішному додаванні логотипу появляється повідомлення "ГОТОВО".


spaiderДата: Понеділок, 01.02.2016, 09:08 | Повідомлення # 44
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Ratvod, та ніби відредагував зображення, розмір вірний. А яка повинна бути колірна гамма .bmp?
Десь читав, що лого і заставку можна заливати в чистий софт, може таке бути?
RATVODДата: Понеділок, 01.02.2016, 10:31 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Так можна. В програмі і вказано вибір софта. Сам софт завжди і є "чистим" - без списку каналів і налаштувань та файлу ключів. Правда інколи в "тіло" софта додають деякі ключі. А колірна гама для лого-заставки може бути любою, формат - точковий малюнок BMP - Windows Bitmap (*. bmp).

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80 / GL8 / SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Х80 GLOBO,OPTICUM,ORTON (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2020