FORUM TV-SATП`ятниця
10.05.2024, 15:06

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
mykolakДата: Неділя, 11.07.2010, 21:06 | Повідомлення # 106
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Фінал чемпіонату світу подивляться

700 млн глядачів


Фінал чемпіонату світу по телебаченню повинні подивитися понад 700 млн глядачів. Такі очікування ФІФА, повідомляє AP.

Таким чином, аудиторія ключового поєдинку в ПАР буде більше аудиторії, котра спостерігала по телебаченню за церемонією відкриття Олімпійських ігор - 2008 в Пекіні. Нагадаємо, її подивилися 600 млн людей.
mykolakДата: Понеділок, 12.07.2010, 03:49 | Повідомлення # 107
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Один з двох кращих

Ось і завершився цей день, яким і жила вся Південна Африка в останній місяць. Але ніякого полегшення на душі немає. Іспанія - чемпіон Світу, але вся ця церемонія нагородження, радість, кола пошани з Кубком світу - все аніскільки не схоже на те, що творилося два роки тому, коли "Червоної фурії" підкорилася європейська вершина. Тоді в силі і перевазі піренейців над суперниками не було ніяких сумнівів, а зараз знайшлася принаймні одна збірна, яка абсолютно ні в чому не поступалася тріумфатору. І наскільки радісно було за Іспанію, не менше шкода в той же момент було "помаранчевих". Просто голландці свої моменти не змогли реалізувати, а іспанцям одного разу вдалося забити. Чи не прикрасило фінальний матч і видалення Джона Хейтінга, але, треба визнати, воно було справедливим. Та й весь тріумф підопічних Вісенте Дель Боске жодним сумнівам не підлягає. Хоча, переможи голландці, всі ці слова були б сказані на їхню адресу. Не менш захоплююча боротьба розгорнулася і за "Золотий м'яч" - приз найкращому гравцю турніру, - який трохи несподівано дістався уругвайському нападаючому Дієго Форлана, який зі своєю командою посів лише четверте місце. Оскільки Уеслі Снейдер і Давид Вілья так і не відзначились у фінальному матчі, "Золота бутса" пішла німцюТомасу Мюллеру, у якого на рахунку значиться теж п'ять голів, але при цьому ще й три гольові передачі. Йому ж і дістався приз кращому молодому гравцю турніру, в чому з самого початку не було ніяких сумнівів. Як і в першостіІкера Касільяса у боротьбі за звання кращого голкіпера. Але крім індивідуальних і командних досягнень нинішній мундіаль підкорив ще одну колосальну на висоті планку ...

Вершиною спортивних змагань, якщо брати в розрахунок глядацький інтерес, завжди були Олімпійські ігри, які об'єднували любителів спорту всіх видів. Так що немає нічого дивного в тому, що найбільші глядацькі аудиторії збирали саме телетрансляції з таких змагань, які, тим більше, проходять раз на чотири роки. Але нинішній мундіаль і тут зумів відзначитися. Досі рекордну телеаудиторію змогла зібрати церемонія відкриття Олімпійських ігор у Пекіні два роки тому, яку по всьому світу подивилося більше 600 мільйонів чоловік. ФІФА довелося здорово підметушитися, опрацювати угоди з різними телекомпаніями і зробити так, щоб ця планка була взята. Про точні цифри говорити поки рано, та й навряд чи вони будуть озвучені найближчим часом, але за всіма розрахунками цей пекінський рекорд повинен був бути сьогодні перевищено на 100 мільйонів. Ось вам і перший в історії африканський мундіаль. Все те ж саме простіше було зробити на європейській землі, але африканський шарм і екзотичність цього заходу, до якої вболівальники так і не звикли за весь місяць з початку турніру, зробили свою справу. А якщо б у фіналі грала одна з африканських команд або представник Південної Америки, що вилилося б ще й у протистояння континентів і різної філософії ігри, цифри могли бути ще більш вражаючими.

Хоч голландців та іспанців у жодному разі не можна назвати принциповими суперниками (хоча б тому, що за всю історію мундіалі і чемпіонатів Європи їх дороги до цього жодного разу не перетиналися), ажіотаж навколо поєдинку від цього не набагато зменшився. За прогнозами ФІФА, заснованим на даних статистів, в країнах-фіналістів турніру вирішальний поєдинок мало подивитися 90 відсотків населення! Тільки вдумайтеся в ці цифри! Незважаючи на прекрасну вечірню погоду - порожні вулиці Мадрида і Амстердама, безлюдні каталонські пляжі, в містах і селах - тиша і спокій. Зате що весь цей час творилося в спортбарах і в будинках біля екранів телевізорів! Люди кричали, плакали, хапалися за голови, раділи, ридали, шуміли, всіляко проявляли свої емоції, хоча ними ніяк не можна було допомогти улюблених команд. Зате можна було тільки уявити, який вантаж відповідальності лежав на плечах цих героїв, що виходили увечері 11 липня на газон стадіону "Соккер Сіті" в Йоганнесбурзі.

Перед матчем можна було прочитати тисячі пророкувань варіантів розвитку подій на полі та підсумкового рахунку від різних людей, багато з яких різнилися, як день і ніч. Звичайно ж, найвідомішим і вже встигли заробити собі солідний авторитет футбольним віщуном за минулий місяць став восьминіг Пауль, проживає в океанаріумі німецького міста Оберхаузен. Молюск без тіні сумнівів ще в суботу передбачив підсумкову перемогу Іспанії, зануривши тим самим тисячі голландських уболівальників в шок. І які б інститути та вчені ступені не були за плечима людей, багато хто з уболівальників щиро вірили прогнозам Пауля, але заспокоювало "помаранчеву торсиду" та обставина, що до цього Пауль безпомилково вгадував лише результати поєдинків за участю рідною для нього збірної Німеччини, а в усі решта матчів навіть не намагався лізти. Але, як показав вечір, Паулю не так важливо, хто грає, для того щоб зробити вірний прогноз.

Відомий іспанський гонщик Фернандо Алонсо, який виступає в гонках класу "Формула 1" за команду "Феррарі", - від футболу ще більш далека особистість, ніж Пауль, але теж спробував оцінити ймовірність перемоги своїх співвітчизників у фінальному поєдинку. На думку гонщика, шансів на тріумф у "Червоній фурії" було куди більше, ніж у нього самого на перемогу в минулому сьогодні вдень "Гран-прі Великобританії". Тут Фернандо точно не помилився, адже в результаті він прийшов до фінішу лише тринадцятим, що вже давно не загрожує підопічним Вісенте Дель Боске. Але куди більшим авторитетом для піренейців, ніж Пауль і Алонсо разом узяті, був, є і буде їх колишній наставник Луїс Арагонес, під керівництвом якого команді два роки тому вдалося підкорити європейську вершину. Протягом всього турніру Арагонес був затятим критиком нинішнього рульового Вісенте Дель Боске і всіляко критикував його схеми. І ось, нарешті, Іспанія дожила до того дня, коли Арагонес публічно заявив, що його співвітчизники з-за переваги над суперником в середній лінії виграють цей турнір. На тлі тренера-переможця вже не так виразно звучали слова відомого в минулому голландського футболіста, нині працює на тренерському терені, Рууда Гулліта, який був повністю впевнений, що відмова Берта ван Марвейк від традиційної для збірної Голландії видовищності на користь прагматизму неодмінно принесе величезний успіх.

Цікаво було спостерігати і за "мотиватором", до послуг яких вдалися збірні перед своїм вирішальним поєдинком. Якщо у Іспанії все було на вищому рівні, з королівським розмахом, який ще більше посилював психологічний тиск на гравців, не залишаючи їм тим самим шляхів до відступу, то тренерський штаб голландців постарався, наскільки це можливо відвести всі думки своїх підопічних від дійства, яке повинно було розвернутися ввечері на полі "Соккер Сіті". Так піренейці з гордістю заявляли про дзвінок Короля країни Хуана Карлоса, який особисто поговорив по телефону з головним тренером Вісенте Дель Боске і капітаном команди Ікер Касільяс, побажавши їм та їхнім партнерам успіху і попросивши передати слова всім іншим гравцям та членам іспанської делегації. А Берт ван Марвейк в цей час водив своїх хлопців у місцевий зоопарк, щоб хоч як-небудь нормалізувати їх психологічний стан. Адже ніхто з них, на відміну від тих самих іспанців, не добивався серйозного успіху на рівня збірної. Ну а що стосується запрошень, розісланих футбольними союзами, то це перед фіналом практикували обидві сторони. От тільки якщо тріо голландських тренерів Гуус Хіддінк, Дік Адвокат та Марко ван Бастен з різних причин відмовилося саме, то запрошені колишні гравці "Червоної фурії" Санті Касорла, Дієго Лопес, Даніель Гуїса, Маркос Сенна і Рубен де ла Ред не змогли приїхати через за організаційних проблем, з якими зіткнулося мало не більшість туристів в Південній Африці нинішнім червнем - немає квитків на літаки і броні в готелях.

RatvodTechДата: Четвер, 15.07.2010, 16:46 | Повідомлення # 108
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
"НТВ-плюс" припинить показувати

матчі англійської ПЛ

після провалу гравців на ЧС

Головний продюсер спортивних каналів "НТВ-плюс" Дмитро Чуковський розповів,
що в
майбутньому телеканал може відмовитися від трансляції матчів англійської прем'єр-ліги.

"Ми, безумовно, хочемо показувати матчі англійської прем'єр-ліги, і ми показували їх впродовж багато-багатьох років, але я не виключаю такої можливості, що незабаром прем'єр-ліга не транслюватиметься на "НТВ-плюс", оскільки ті цінові вимоги, які продовжує пред'являти прем'єр-ліга на права трансляцій цього чемпіонату, на жаль, ніяк не корелюють з російським ринком. І мені здається, що дуже велика вірогідність того, що ми в Росії взагалі залишимося без трансляцій англійської прем'єр-ліги. Вже якщо ми, платний телеканал, вважаємо ці цифри непідіймальними, то на подібні цифри, зрозуміло, не зуміє замахнутися і державний канал, з яким ми постійно конкуруємо. Вони не зможуть платити за прем'єр-лігу суми, які в три рази перевищують те, що вони платять за трансляцію російського чемпіонату по футболу. Звичайно, поки це не остаточне рішення, але вірогідність цього є", - цитує Чуковського кореспондент "Чемпіонат.ру" Роман Семенов.

Чемпіонат.ру
sportbest.net


RATVODДата: Вівторок, 20.07.2010, 11:07 | Повідомлення # 109
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Телеканал «Росія 2» запропонував

за права на трансляцію чемпіонату Англії

більше, ніж «НТВ-плюс»

Основною причиною, по якій «НТВ-плюс» до цих пір не продовжив контракт на трансляцію
матчів
футбольного чемпіонату Англії, є вища пропозиція, зроблена ВГТРК,
якому належить канал «Росія 2» (колишній «Спорт»).

Про це кореспондентові Sports.ru повідомив генеральний продюсер
спортивних каналів
«НТВ-плюс» Дмитро Чуковський.

«Поглянемо, як розвиватиметься ситуація надалі, але доки вона виглядає більш, ніж дивно, - розповів Чуковський. - Канал «Спорт» створювався начебто для пропаганди російського спорту, але при цьому не зумів знайти хоч скількись прийнятних грошей для покупки пакету прав на футбольний чемпіонат Росії. А зараз вони готові викласти у декілька разів більше грошей за західний чемпіонат - стільки, скільки ще жодна російська телекомпанія ніколи не платила за турніри такого роду».

Офіційні представники ВГТРК доки відмовляються від коментарів з питання придбання прав на показ чемпіонату Англії. Нагадаємо, що в середині 2000-х телеканал «Спорт» вже показував матчі чемпіонату Англії, купивши частину прав на цей турнір при фінансовій підтримці власника «Челсі» Романа Абрамовича. Проте тоді в «НТВ-плюс» був свій пакет прав на показ цього турніру.

sports.ru

RATVODДата: Середа, 21.07.2010, 10:07 | Повідомлення # 110
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Олександр Денісов: «Нам дали зрозуміти,

що не продадуть ліцензію на трансляцію ЧС»

У інтерв'ю «Медіабізнесу» директор телеканалу "Футбол" - Олександр Денісов пояснив -
чому його канал проігнорував освітлення наймасштабнішої футбольної події,
поділився планами і розповів про те, як завойовуватиме молоду аудиторію
.

- Розкажіть, як розвивається життя каналу? Цілі, які були поставлені на 2010 рік, реалізуються?

- Фактично, на комерційний рівень ми вийшли вже в 2010 році. Перше півріччя цього року вже було прибутковим. Нас продає сейлз-хауз «медіапартнерство»: є доходи від спонсорства, цільової реклами.

Ми також працювали над тим, аби забезпечити широку присутність каналу в кабелі, що на сьогоднішній день складає порядка 87%. За перше півріччя 2010 років ми досягли показників долі 1,00% і рейтингу 0,15 % (GFK Ukraine, аудиторія «Чоловіка, 18+, 50 тыс.+»). Це навіть вище, ніж ті цілі, які ставилися перед каналом.

- Ваша цільова аудиторія - це чоловіки середнього віку (їх 26%). Ви робитимете молодіжні проекти, аби залучити підліткову аудиторію?

- На сьогоднішній день ми досягли аудиторії, яка вже самостійно заробляє, і тому є потенційно цікавою для рекламодавця. Це не підліток, який просить батьків купити ту або іншу річ. Наше ядро зараз складає аудиторія чоловіків 25-39 років. Звичайно, футбол починають любити з дитинства, і продовжують його дивитися все життя, тому ми не відмовляємося від інших вікових категорій. Коли у нас запуститься в повному об'ємі власне виробництво, ми створюватимемо програми, присвячені українській Прем'єр-лізі, дитячо-юнацькому футболу, програми про те, як стати футбольною зіркою.

- Коли Ви плануєте запустити власне виробництво програм?

- Ми з нетерпінням чекаємо закінчення будівництва студії. Зараз ми привезли з Донецька стару студію «Футбольного уїкенду» (програма по воскресіннях виходить в ефірі каналу «Україна»), виходитимемо перший час з неї. А коли буде побудована нова багатофункціональна студія, в ній з різними трансформерами, кольорами і назвами створюватиметься ряд програм для каналу «Футбол».

- Які це будуть програми?

- Можу сказати, що восени буде запущенна програма-дискусія тет-а-тет. Передбачається, що до ведучого приходитимуть наші футбольні функціонери, президенти клубів, зірки і говорити про футбол. Але програма виходитиме за рамки футболу, розкриватиме особу гостя.
Вже запущені футбольні новини - Football News, які виходять з інтерактивним інтерфейсом без студії. Відповідно, з появою студії новини створюватимуться як у вигляді дайджеста, так і з ведучим в студії. Завданням для ведучого буде не просто прочитати новини з суфлера, але і, маючи деяке ім'я і авторитет, коментувати події.

Паралельно ми готуємо аналітичну програму на каналі «Футбол». Вона виходитиме на початку тижня і освітлюватиме події, події за вихідні. У ній представники Прем'єр-ліги, Федерації футболу України обговорюватимуть минулі події, спірні моменти матчів і тому подібне

- Щось подібне до «Африканських пристрастей» Савіка Шустера?

- Ні в якому разі!

- Чому профільний канал не транслював найважливішу міжнародну футбольну подію - Чемпіонат світу по футболу?

- Знаєте, як мовиться, за що боролися, на те і напоролися. Ми постійно прагнемо розширювати покриття в кабельній мережі, у нас контракт з Viasat. Але нам дали зрозуміти, що не продадуть ліцензію на трансляцію ЧС, оскільки ми складемо велику конкуренцію «Першому національному». Це дослівно були слова Єгора Бенкендорфа (генеральний директор НТКУ - МБ). Згідно даним GFK про перегляді спортивних програм, канал «Футбол» вже став серйозним конкурентом для загальнонаціональних каналів. І нам просто не дали можливості транслювати ЧМ.

- Можливо, тоді варто було відправити кореспондента до ЮАР, аби робити звідти дайджести?

- Основна увага і концентрація все одно довкола матчів. Адже ми чітко знаємо свою аудиторію - вона любить і розуміє футбол. В національних каналів це носило характер деяких розважальних моментів, тому що ще потрібно було залучити аудиторію, яка традиційно футбол не дивиться. От нас якраз чекали б чіткої аналітики, серйозних програм.

Не маючи прав на трансляцію, наш журналіст не зміг би попасти в мікс-зону для післяматчевих інтерв'ю, не зміг би зняти матч із стадіону. Це були б зарисовки про те, що в ЮАР продають дзуськи, місцеві жителі стали добрішими і так далі

- Значить, ви вже готуватиметеся до наступного ЧС?

- Ми докладатимемо всі зусилля, аби транслювати Євро-2012. Не хочу доки забігати вперед, але робота в цьому напрямі вже ведеться. Ми і канал «Футбол» запускали, тримаючи в думці, що до 2012 року інтерес до футболу підвищиться.

- Восени ви збираєтеся запускати ще один канал - «Футбол Екстра».

- Так. Він називатиметься «Футбол Плюс» і запуститься на початку осені. Перед нами коштує завдання створити сильний гурт спортивних каналів. І в рамках нашої стратегії «Футбол Плюс» не є чимось новим і сильно не відрізнятиметься від каналу «Футбол».

Один канал не може вміщати в себе ту широку картинку, яка є у футболу. Ми маємо на руках певну кількість футбольного контента, який не вміщається в рамки одного каналу. Якщо є декілька чемпіонатів, то частина матчів обов'язково проходить в один час. Маючи один канал, ми вимушені були жертвувати живими трансляціями. Футбол хороший, коли дивишся його живцем. Аби весь наш продукт надати телеглядачеві в прямій трансляції, як додатковий ресурс створюється канал «Футбол Плюс».

Медіабізнес

Телеканалу "Футбол"


mykolakДата: Четвер, 22.07.2010, 16:55 | Повідомлення # 111
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Поєдинок Динамо - Гент

покаже ICTV

Сьогодні, 22 липня 2010 року, вирішилось питання щодо телетрансляції першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між київським Динамо і бельгійським Гентом.

За повідомленням офіційного сайту киян, у прямому ефірі цей поєдинок покаже каналу ICTV. Початок трансляції о 20:00.

Матч відбудеться27 липня у місті Києві.

Обслуговуватиме поєдинок шотландська бригада арбітрів на чолі з Вільямом Колламом.

mykolakДата: П`ятниця, 23.07.2010, 12:23 | Повідомлення # 112
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Телеканал "Футбол" покаже

Cуперкубок Франції


Телеканал "Футбол" придбав ексклюзивні права на трансляцію Суперкубка Франції в Україні.
28 липня о 21:40 глядачі у прямій трансляції зможуть побачити
поєдинок між чинним чемпіоном країни
"Марселем"
і володарем Кубка Франції
"Парі Сен-Жермен".

Матч за Суперкубок Франції вже другий рік поспіль пройде за межами Франції – поєдинок відбудеться в туніському місті Радес. Цим французька футбольна федерація вже другий рік поспіль має намір підвищити інтерес до французької ліги на зарубіжних франкомовних ринках. Суперкубок Франції 2009 року відбувся в канадському Монреалі.

Таким чином, телеканал "Футбол" поповнив своє портфоліо Суперкубків європейських країн, якими провідні футбольні ліги відкривають майбутній сезон. Найближчим часом на глядачів каналу очікують також трансляції Суперкубків Англії, Іспанії, Голландії.

Суперкубок Голландії: "Твенте" – "Аякс" (31 липня)

Суперкубок Англії: "Челсі" – "МЮ" (8 серпня)

Суперкубок Іспанії: "Севілья" – "Барселона" (14 і 21 серпня; 2 матчі)

mykolakДата: Понеділок, 26.07.2010, 17:30 | Повідомлення # 113
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Телеканал "Футбол" покаже матч "Карпати" - "Зестафоні"

Телеканал "Футбол" придбав ексклюзивні права на трансляцію поєдинку
третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи і готовий
подарувати справжнє свято
футболу українським телеглядачам.

29 липня о 18:55 у прямій трансляції вболівальники зможуть побачити матч між львівськими "Карпатами" та бронзовим призером чемпіонату Грузії минулого сезону - "Зестафоні".

Українська команда, впевнено подолавши ісландський бар'єр в особі "КР" у попередньому раунді, продовжує прокладати шлях до групового турніру Ліги Європи. У свою чергу, грузинський клуб за сумою двох матчів пройшов словацьку "Дуклу" і легкою здобиччю для львівського клубу в четвер не стане.

Варто відзначити, що за останніми даними компанії GfK Україна, свідками прямої трансляції такого довгоочікуваного поєдинку зможуть стати 19 млн. 965 тис. телеглядачів. Не пропустіть пряму трансляцію матчу "Карпати" - "Зестафоні" у четвер о 18:55 на каналі "Футбол.

RATVODДата: Вівторок, 27.07.2010, 17:38 | Повідомлення # 114
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Медников: остаточного рішення по запуску

платного футбольного каналу доки не існує

Головний редактор телеканалу «Росія 2» Дмитро Медников прокоментував кореспондентові «Газети.Ru»
інформацію про створення на базі ВГТРК платного футбольного каналу.

«Якщо у нас все складеться позитивно з покупкою прав на трансляції матчів англійської прем'єр-ліги, то ми окрім запланованих двох-трьох матчів на національному безкоштовному каналі покажемо і останні матчі плюс повтори для абонентів супутників і кабельних платформ, - сказав він. - І одним з варіантів опрацьовується і запуск відповідного каналу. Остаточного рішення по запуску цього каналу доки не існує. Ясність в цьому питанні, запустимо чи ні, настане лише після досягнення з англійською прем'єр-лігою і після того, як ми всі зрозуміємо і порахуємо.

Ми розуміємо, що якщо все буде добре, то має бути знайдена якась форма, при якій можна технологічно, а також грошовий доступно для уболівальників і телевізійної аудиторії показувати англійський футбол. Ми опрацьовуємо варіант, по якому абоненти кабельних і супутникових систем можуть поглянути англійський футбол.

Одним з варіантів є і створення доступного, досить недорогого і запропонованого всім платформам телеканалу. Якщо ми прийдемо до розуміння, що канал необхідно запускати, то ми прагнутимемо запустити його на початок чемпіонату англійської прем'єр-ліги - до 14 серпня».

«Газета.Ru»


RATVODДата: Вівторок, 27.07.2010, 17:46 | Повідомлення # 115
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
ВГТРК не віддає голеву передачу.

Медіахолдинг створює платний футбольний телеканал.

ВГТРК планує створити платний футбольний телеканал за доступною для абонентів ціною.

На першому етапі ВГТРК планує показувати матчі англійської прем'єр-ліги: державний медіахолдинг домовляється про покупку більш ніж за $ 10 млн прав на три сезони одні з самих видовищних футбольних чемпіонатів. Крім того, ВГТРК готова боротися за трансляції російської першості. Цього року витікає чотирилітній контракт Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ) з "НТВ плюс" на рекордних для вітчизняного футболу $ 92 млн.

ВГТРК розглядає можливість створення платного футбольного каналу, повідомив вчора спортивний сайт Championat.ru. Головний редактор що входить у ВГТРК телеканалу "Росія 2" (до 2010 року - "Спорт") Дмитро Медников підтвердив "'", що така ідея дійсно обговорюється. Він нагадав, що зараз ВГТРК завершує переговори з англійською прем'єр-лігою про покупку прав на трансляцію її першості на найближчі три роки. "Купивши права, ми зможемо показувати на "Росії 2" кожного тижня два-три матчі в прямому ефірі, - пояснив пан Мідників.- Виникає питання, де показувати матчі туру, що залишилися, а також повтори. Створення власного телеканалу, який би поширювався через кабельні і супутникові платформи, на сьогоднішній день одне з найбільш доцільних рішень".

Жодних конкретних переговорів з операторами ще не велися, уточнюють у ВГТРК. Але як підкреслив Дмитро Медников, для держхолдингу принципово поважно, аби такий канал був доступний для футбольних уболівальників: "На наш погляд, оптимальна місячна абонентська плата в середньому по Росії за такий канал повинна дорівнювати приблизно 10 крб. в місяць, тобто в Москві вона може бути, умовно кажучи, від 18 крб., а, наприклад, в Дагестані - 2,5-3 крб.".

Наприклад, вартість підписки на телеканал "НТВ плюс Наш футбол" (матчі російського футбольного чемпіонатів) для абонентів "Акадо" складає 270 крб. в місяць. Вартість базового пакету "НТВ плюс" з шістьма спортивним каналами, у тому числі "НТВ плюс футбол", складає 850 крб. в місяць, "Наш футбол" - ще 199 крб. Керуючий директор мережі "Акадо-столица" Денис Лобанов і комерційний директор "Комстар-регіони" Дмитро Багдасарян говорять, що їх компанії готові розглянути пропозицію ВГТРК.

Англійська прем'єр-ліга (новий сезон стартує вже в серпні) - єдина з ведучих європейських футбольних ліг, яка в кризу змогла домовитися з мовцями про права на трансляції, констатують аналітики Deloitte в останньому щорічному звіті Football Money League. Ще в лютому 2009 року керівництво прем'єр-ліги оголосило, що вартість трилітніх прав з сезону 2010-2011 років на території Великобританії виросла на 4%, до ?1,8 млрд (придбані Sky і ESPN). Вартість тих же трилітніх прав за межами Великобританії, як вказують аналітики Deloitte, виросла на 70% і в цілому оцінюється в Ђ1,2 млрд.

Вартість контракту з англійською прем'єр-лігою Дмитро Медников не коментує, уточнюючи лише, що операція буде профінансована за рахунок власних доходів ВГТРК. У 2008-2009 роках канали "Росія 1" і "Росія 2" могли заробити на рекламі 25,6 млрд крб. без ПДВ і комісії продавця, виходить з даних Федеральної антимонопольної служби. У самій прем'єр-лізі всі питання про операцію з ВГТРК переадресували в маркетингове агентство AMI, його представники не відповіли на запит "'". Два співбесідники, знайомі з ходом переговорів, стверджують, що сума трилітнього контракту перевищує $ 10 млн.

Гендиректор "НТВ плюс" Дмитро Самохин сумнівається, що сформований лише на основі матчів англійської прем'єр-ліги, що залишилися, канал зацікавить операторів. Зате, стверджує він, керівництво "НТВ плюс" вже направило ВГТРК пропозиція викупити субліцензію на трансляцію матчів, що залишилися, першість, яка б транслювалася на спортивних каналах супутникової компанії. Пан Мідників підтверджує: така пропозиція поступила.

ВГТРК зацікавлена і в трансляції російської першості, стверджує Дмитро Медников. Цього року в "НТВ плюс" витікає чотирилітній договір на трансляції матчів РФПЛ. У 2007 році "НТВ плюс" уклав з РФПЛ договір на рекордних $ 92 млн. Передбачалися, що компанія отримає ексклюзивні права на шість з восьми матчів туру: один, центральний, показуватиме "Перший канал", інший, місцевого клубу - регіональний мовець. Але після втручання Володимира Путіна ВГТРК також отримала право транслювати чемпіонат.

Дмитро Самохин відмовився обговорювати, як контракт з РФПЛ вплинув на фінансові показники "НТВ плюс". Для компанії цей договір обернувся збитками, оскільки вона так і не змогла скористатися своїми ексклюзивними правами, вважає партнер Russian Sport Consulting Moscow Влас Ларкин. Вартість телевізійних прав на наступні сезони РФПЛ швидше за все виросте в порівнянні з попереднім контрактом, визнають і Дмитро Самохин, і Дмитро Медников.

Сергій Собольов, Інна Ерохина, Єлизавета Кузнецова

Газета «Коммерсант'» 134 (4434) від 27.07.2010


viskomДата: Вівторок, 27.07.2010, 19:32 | Повідомлення # 116
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Ліга чемпіонів: Сьогодні «Динамо» зіграє вдома з «Гентом»

-Початок поєдинку «Динамо» - «Гент» о 20:00 за київським часом. Фото: РБК-Україна

Сьогодні в Європі відбудуться перші матчі третього відбіркового раунду розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА. В одному з них київське «Динамо» прийматиме на своєму полі бельгійський «Гент».

За будь-яких обставин на матч з «Гентом» віце-чемпіони України вийдуть в ранзі фаворита. «Бізони» в минулому сезоні в третьому відбірковому раунді Ліги Європи УЄФА з загальним рахунком 2:10 програли «Ромі». Очевидно, що путівку в наступне коло бельгійцям принесе лише стрибок вище голови, а від «динамівців» потрібно просто не опуститися нижче свого рівня.

Втім, добитися позитивного результату киянам буде не так і просто, оскільки підопічні Валерія Газзаєва відчувають чималі проблеми в обороні. Олег Гусєв, що закриває правий фланг в збірній України, до цього часу травмований. Не відновилися Євген Хачеріді та македонець Горан Попов.

«Хачеріді був у відмінному стані перед стартом сезону, для нас це велика втрата, - скаржиться Газзаев, якому 7 серпня виповниться 56 років. - Айіла Юссуф, Гусєв і Попов поки працюють за індивідуальними програмами. Їхнє повернення стане для нас великою підмогою».

Однак не відкладати справу на потім закликає і кращий бомбардир «Динамо» Шевченко, який сказав: «Матчі Ліги чемпіонів - це окрема історія. Ми починаємо вдома й повинні зробити все, щоб перед зустріччю у відповідь забезпечити собі достатню перевагу».

Обслуговувати поєдинок довірено шотландській бригаді арбітрів на чолі з Вільямом Колламом.

Початок поєдинку - 20:00 за київським часом на каналі ICTV.

джерело...


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Неділя, 01.08.2010, 09:47 | Повідомлення # 117
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28374
Статус: Оффлайн
Платний спортивний канал ВГТРК

коштуватиме 10 рублів в місяць

Абонентська плата за перегляд нового платного спортивного каналу,
створюваного
ВГТРК, складе в середньому десять рублів в місяць.

Про це в інтерв'ю "Російській газеті" розповів заступник генерального директора ВГТРК,
головний редактор каналу "Росія 2" Дмитро Медников.
Ця вартість дана "за приблизними підрахунками"
.

По словах Медникова, в Москві абонентська плата може бути від 18 рублів, а "в місцях, далеких від столиці", - близько трьох рублів. Головна мета створення каналу - показ матчів англійської футбольної прем'єр-ліги, права на трансляцію якої (на три роки) викупив канал "Росія 2". Проте на новому каналі показуватимуться і інші види спорту.

При цьому Мідників підкреслив, що остаточно питання про створення платного каналу доки не вирішене. Розглядаються варіанти, при яких права на трансляції матчів чемпіонату Англії будуть передані кабельним і супутниковим мовцям. Остаточне рішення буде прийнято протягом тижня.

Заступник гендиректора ВГТРК розповів, що якщо платний канал буде запущений, то він стане доступний і у фінансовому відношенні, і технологічно. По словах Медникова, новий канал не повинен стати конкурентом спортивним каналам "НТВ-плюс", оскільки ВГТРК планує запропонувати "НТВ-плюс" включити його в програму свого мовлення.

Що стосується показу чемпіонату Англії на "Росії 2", то Мідників повідомив, що цей канал не зможе транслювати всі матчі. Раніше говорилося про те, що "Росія 2" показуватиме одну-дві гри кожного туру. Матчі першого туру англійської прем'єр-ліги сезону-2010/11 відбудуться 14-15 серпня.

lenta.ru


viskomДата: Вівторок, 03.08.2010, 22:44 | Повідомлення # 118
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн

4 серпня ICTV у прямій трансляції покаже матч-відповідь «Гент» — «Динамо»

Матч-відповідь «Гент» — «Динамо», який пройде у Бельгії, глядачі побачать 4 серпня о 21:30 на каналі ICTV. Для тих, хто не зможе подивитися трансляцію в ефірі — буде доступна інтернет-сторінка
video.ictv.ua
з показом футболу в режимі онлайн.

джерело...


Sat-Integral S-1237 HD Able
mykolakДата: П`ятниця, 06.08.2010, 14:12 | Повідомлення # 119
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
У понеділок, 9-го серпня, Перший національний телеканал України
вперше покаже матч першої ліги українського чемпіонату з футболу
між ФК Львів і Кримтеплицею.


Як повідомляє офіційний сайт Професійної футбольної ліги, таке рішення було прийнято з метою популяризації футболу і розширення глядацької аудиторії.
"Найголовніше завдання - зацікавити аудиторію по всій Україні, і я вважаю, що нам це вдасться. Успіх залежить в першу чергу від якості трансляцій та від рівня майстерності команд", - заявив президент ПФЛ Мілета Бальчос.

mykolakДата: П`ятниця, 06.08.2010, 14:37 | Повідомлення # 120
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Результати жеребкування відбіркового турніру
Ліги Чемпіонів


Динамо Київ - Аякс

-



Повідомлення відредагував mykolak - П`ятниця, 06.08.2010, 14:46
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024