FORUM TV-SATПонеділок
13.05.2024, 21:52

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:19 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Футбол - трансляції

на каналах SAT TV та в Інтернеті




Всі, хто викладає новини будь-якого роду, повинні виставляти посилання на першоджерело !!!

Посилання повинно виглядати так:
mykolakДата: Середа, 18.08.2010, 11:11 | Повідомлення # 121
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Матчі Ліги Європи і Ліги чемпіонів
будуть транслювати п'ять телеканалів

На цьому тижні матчі Ліги Європиі Ліги чемпіонів
будуть транслювати телеканали
«Україна», «Футбол», ICTV, «Кіно» і Перший національний.


ТРК «Україна» сьогодні, 17 серпня, покаже матч раунду плей-офф Ліги Чемпіонів між «Динамо» (Київ) та «Аяксом» (Амстердам, Нідерланди). Про це повідомляє прес-служба каналу. Початок прямої трансляції зі стадіону імені Валерія Лобановського о 21:45. Відзначимо, що матч-відповідь відбудеться 25 серпня в Амстердамі.

Разом канал «Футбол» придбав ексклюзивні права на показ поєдинку раунду плей-офф Ліги Європи між «Байєром» (Леверкузен, Німеччина) і «Таврією» (Сімферополь). Пряма трансляція з Леверкузена на каналі «Футбол» відбудеться у четвер, 19 серпнем, о 19:25, із Сімферополя - 26 серпня о 21:00.

Тим часом телеканал ICTV покаже матч Ліги Європи «Галатасарай» (Стамбул, Туреччина) - «Карпати» (Львів). Як повідомляє прес-служба каналу, початок - 19 серпня о 21:00, коментувати зустріч буде Роберто Моралес.

А ось матч Ліги Європи «Дніпро» (Дніпропетровськ) - «Лех» (Познань, Польща) покаже канал «Кіно» 19 серпня о 19:00. Про це ТК повідомили у прес-службі ФК «Дніпро». Доля матчу поки невизначена.

І, як уже писала ТК, матч Ліги Європи «Омонія» (Нікосія, Кіпр) - «Металіст» (Харків) буде транслювати Перший національний 19 серпня в 20:00.

mykolakДата: Середа, 18.08.2010, 20:23 | Повідомлення # 122
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ТРК "Україна" придбала субліцензію на показ матчів Ліги чемпіонів сезону 2010/2011


ТРК "Україна" придбала субліцензію на показ матчів Ліги чемпіонів сезону 2010/2011. Про це повідомляє інтернет-видання Телекритика.

Напередодні, 17 серпня, під час трансляції матчу "Динамо" (Київ) - "Аякс" (Амстердам, Нідерланди) коментатор каналу Сергій Панасюк повідомив, що всі поєдинки Ліги чемпіонів вийдуть саме на "Україні". Канал транслюватиме частину матчів турніру, зокрема, за участю футбольного клубу "Шахтар".

А от ліцензію на трансляцію матчів Ліги Європи,поки що не придбав ніхто. Переговори з каналами тривають.

Нагадаємо, минулого року права на показ Ліги чемпіонів та Ліги Європи купила Національна телекомпанія України.

mykolakДата: Субота, 21.08.2010, 16:44 | Повідомлення # 123
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Маркевич залишив збірну України через ФФУ

Мирон Маркевич залишив посаду
головного тренера збірної України.
Про це йдеться в офіційному зверненні фахівця,
оприлюдненому на сайті "Металіста".



"Із сьогоднішнього дня я залишаю посаду тренера національної збірної. ФФУ повністю дискредитувала себе нещодавнім рішенням КДК щодо ФК "Металіст", і я не маю морального права працювати в організації, яка цілеспрямовано знищує харківський футбол", - заявив він.

"Я був і залишаюся тренером ФК "Металіст" і не можу зрадити рідний клуб. Моя совість перед українськими вболівальниками чиста. Протягом тих місяців, коли я очолював збірну, вона не зазнала жодної поразки. І це незважаючи на те, що ФФУ свідомо відверто ігнорує інтереси головної команди країни у питаннях складання адекватного ігрового графіка, селекції, фінансування й інфраструктурного забезпечення", - додав Маркевич.

"Сподіваюся, що моїм наступником стане гідний фахівець, який зможе прийняти естафету та вирішити завдання, які ставлять перед збірною України на Євро-2012", - підсумував фахівець

satBuffonДата: Середа, 25.08.2010, 20:03 | Повідомлення # 124
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Хто покаже матчі українських клубів в єврокубках

Сьогодні, 25 серпня, в Амстердамі київське "Динамо" в рамках плей-офф Ліги Чемпіонів зіграє з місцевим "Аяксом". Трансляція матчу з "Амстердам Арени" буде організована каналами "Спорт1" і ТРК "Україна". Початок матчу - о 21:45.

Наставник киян Валерій Газзаєв повіз до Голландії 21 гравця. Як відомо, через травми у звітному матчу не зіграють Маграо, Бертольо, Богуш і Шовковський. Окрім того, через дискваліфікацію гру пропустить Гармаш. Нагадаємо, що перша гра в Києві завершилась внічию з рахунком 1:1.

Завтра, 26 серпня, визначиться доля українських представників в Лізі Європи. Як відомо, боротьбу за вихід до групового етапу другого за престижністю клубного турніру континенту ведуть чотири команди з України.

В Харкові місцевий "Металіст" прийматиме "Омонію" з Нікосії. Трансляція матчу з "Металіст Арени" на каналі "Кіно" розпочнеться о 20:00 за київським часом. Як відомо, перший матч на Кіпрі завершився на користь підопічних Мирона Маркевича з рахунком 1:0.

Станом на 16:00 26 серпня на матч проти кіпріотів продано понад 23 000 квитків, тому без традиційно потужної підтримки синьо-жовті не залишуться.

Трохи пізніше в Сімферополі місцева "Таврія" розпочне двобій проти леверкузенського "Байера". Як і перший поєдинок, повторна дуель буде показана на телеканалі "Футбол". Початок матчу на стадіоні "Локомотив" - о 21:00.

Німці прилетіли в Крим без Міхаеля Баллака, якому вирішили дати перепочити після важкого матчу проти дортмундської "Боруссії". Нагадаємо, шансів у підопічних Сергія Пучкова вкрай обмаль, так як перший поєдинок в Леверкузені завершився з рахунком 3:0 на користь фармацевтів.

О 21:15 за київським часом на стадіоні "Мєйскі" в Познані розпочнеться гра між місцевим "Лехом" і дніпропетровським "Дніпром". Трансляція матчу на каналі "Кіно" почнеться одразу після закінчення матчу "Металіст" - "Омонія". Нагадаємо, гра в Дніпропетровську закінчилась з рахунком 1:0 на користь поляків.

В Познань полетіли 18 футболістів, в тому числі Руслан Ротань, Євген Коноплянка і Віталій Денісов, які пропустили першу гру. В той же час Володимир Безсонов не зможе розраховувати на травмованих Осмара Феррейру і Павла Пашаєва.

У Львові матч між місцевими "Карпатами" і стамбульським "Галатасараєм" розпочнеться о 21:45. Пряму трансляцію гри можна буде переглянути на каналі ICTV. Як відомо, перша гра цих команд закінчилась з рахунком 2:2.

Повідомлення відредагував satBuffon - Середа, 25.08.2010, 20:05
satBuffonДата: Середа, 25.08.2010, 20:08 | Повідомлення # 125
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
"Футбол" покаже жеребкування Ліги Чемпіонів

Телеканал "Футбол" придбав права на трансляцію жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонів.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

Прямий ефір з Монако розпочнеться 26 серпня о 19.00 за київським часом.

Зазначимо, що чинний чемпіон України - донецький "Шахтар" - автоматично гарантував собі участь у груповому турнірі, посівши перше місце в національному чемпіонаті. Кількість українських команд в основній сітці може збільшитися вже сьогодні у випадку, якщо віце-чемпіон країни - київське "Динамо" - зуміє здолати голландський "Аякс".

Перші ігри групового етапу відбудуться 14 і 15 вересня.
Нагадаємо, що пряма трансляція матчу-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги Чемпіонів "Аякс - Динамо" відбудеться сьогодні о 21:30 на телеканалі "Україна".

satBuffonДата: Четвер, 26.08.2010, 01:24 | Повідомлення # 126
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Визначилися всі учасники групового раунду ЛЧ


Сьогодні стали відомі останні п'ять учасників основної сітки головного клубного турніру планети.

Останньою п'ятіркою команд стали Аякс, Осер, Копенгаген, Тоттенхем і Жиліна.

У першу корзину потрапили: Інтер (Італія), Барселона (Іспанія), МЮ, Челсі, Арсенал (всі - Англія), Баварія (Німеччина), Мілан (Італія), Ліон (Франція).

Друга корзина: Вердер (Німеччина), Реал (Іспанія), Рома (Італія), Шахтар (Україна), Бенфіка (Португалія), Валенсія (Іспанія), Марсель (Франція), Панатінаїкос (Греція).

Третя корзина:Тоттенхем (Англія), Рейнджерс (Шотландія), Аякс (Нідерланди), Шальке (Німеччина), Базель (Швейцарія), Брага (Португалія), Копенгаген (Данія), Спартак (Росія).

Четверта корзина: Хапоель Т-А (Ізраїль), Твенте (Нідерланди), Рубін (Росія), Осер (Франція), Клуж (Румунія), Партизан (Сербія), Жиліна (Словаччина), Бурсаспор (Туреччина).

Жеребкування групового раунду відбудеться 26 серпня о 19.00 за київським часом. (Нагадаю, що пряму трансляцію покаже нам телеканал 'Футбол')

mykolakДата: Четвер, 26.08.2010, 22:08 | Повідомлення # 127
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Відбулося жеребкування групового турніру -
Ліги чемпіонов 2010/2011

У Монако, в Grimaldi Forum, відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонов-2010/2011. Участь у ній взяли 10 переможців раунду плей-офф і 22 клубу, що отримали прямий пропуск в цю стадію турніру - серед них і наш донецький "Шахтар". 32 команди, таким чином, звично розбиті на вісім квартетів.
Єдина українська команда опинилася в групі під літерою Н, а її суперниками стали англійський "Арсенал", португальська "Брага" і сербський "Партизан".
Пропонуємо вашій увазі повні результати жеребкування групового етапу футбольної Суперліги, провів яку легендарний англієць Гарі Лінекер. Допомагали йому гравці "Інтера" Жуліс Сезар, Майкон, Снейдер і Міліто, які змінювали один одного.

Група А

"Інтернаціонале" (Італія),
"Вердер" (Німеччина)
"Тоттенхем" (Англія)
"Твенте" (Нідерланди)

Група В

"Ліон" (Франція)
"Бенфіка" (Португалія)
"Шальке" (Німеччина)
"Хапоель" (Т-А, Ізраїль)

Група С

"Манчестер Юнайтед" (Англія)
"Валенсія" (Іспанія)
"Рейнджерс" (Шотландія)
"Бурсаспор" (Туреччина)

Група D

"Барселона" (Іспанія)
"Панатінаїкос" (Греція)
"Копенгаген" (Данія)

"Рубін" (Росія)

Група Е

"Баварія" (Німеччина)
"Рома" (Італія)
"Базель" (Швейцарія)
ЧФР (Румунія)

Група F

"Челсі" (Англія)
"Олімпік" (Франція)

"Спартак" (Росія)
"Жиліна" (Словаччина)

Група G

"Мілан" (Італія)
"Реал" (Іспанія)
"Аякс" (Нідерланди)
"Осер" (Франція)

Група Н

"Арсенал" (Англія)
"ШАХТАР" (Україна)
"Брага" (Португалія)
"Партизан" (Сербія)

Перший тур групового етапу відбудеться 14/15 вересня, наступні ігрові дні намічені на 18/19 вересня, 19/20 жовтня, 02/03 листопада, 23/24 листопада і 07/08 грудня.
Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 28 травня 2011 р. у Лондоні на "Уемблі".

Під час жеребкування були нагороджені кращі гравці Ліги чемпіонів сезону 2009/10:
Кращий воротар: Жуліо Сезар ("Інтер")
Кращий захисник: Майкон ("Інтер")
Кращий півзахисник: Уеслі Снейдер ("Інтер")
Кращий нападаючий:Дієго Міліто ("Інтер")

Кращий футболіст: Дієго Міліто ("Інтер")

mykolakДата: П`ятниця, 27.08.2010, 21:46 | Повідомлення # 128
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Результати жеребкування групового турніру
Ліги Європи

У Монако відбулося жеребкування групового турніру Ліги Європи.
У змаганнях візьмуть участь 48 команд з 24 країн.

Група А

1. Ювентус (Турин, Італія)
2. Манчестер Сіті (Англія)
3. Зальцбург (Австрія)
4. Лех (Польща)

Група В

1. Атлетіко (Мадрид, Іспанія)
2. Байєр (Леверкузен, Німеччина)
3. Росенборг (Норвегія)
4. Аріс (Греція)

Група С

1. "Спортінг" (Лісабон, Португалія)
2. Лілль (Франція)
3. Левскі (Софія, Болгарія)
4. Гент (Бельгія

Група D

1. Вільярреал (Іспанія)
2. Брюгге (Бельгія)
3. Динамо (Загреб, Хорватія)
4. ПАОК (Греція)

ГрупаЕ

1. АЗ (Алкмаар, Голландія)
2. Динамо (Київ, Україна)
3. БАТЕ (Борисов, Білорусь)
4. Шериф (Тирасполь, Молдова)

Група F

1. ЦСКА (Москва, Росія)
2. Палермо (Італія)
3. Спарта (Прага, Чехія)
4. Лозанна (Швейцарія)

Група G

1. Зеніт (Санкт-Петербург, Росія)
2. Андерлехт (Брюссель, Бельгія)
3. АЕК (Греція)
4. Хайдук (Спліт, Хорватія)

Група Н

1. Штутгарт (Німеччина)
2. Хетафе (Іспанія)
3. ПРО (Данія)
4. Янг Бойз (Швейцарія)

Група I

1. ПСВ (Ейндховен, Голландія)
2. Сампдорія (Генуя, Італія)

3. Металіст (Харків, Україна)
4. Дебрецен (Угорщина)

Група J

1. Севілья (Іспанія)
2. Парі Сен-Жермен (Франція)
3. Боруссія (Дортмунд, Німеччина)

4. Карпати (Львів, Україна)

Група К

1. Ліверпуль (Англія)
2. Стяуа (Бухарест, Румунія)
3. Наполі (Італія)
4. Утрехт (Голландія)

Група L

1. Порту (Португалія)
2. Бешикташ (Стамбул, Туреччина)
3. ЦСКА (Софія, Болгарія)
4. Рапід (Відень, Австрія).

mykolakДата: Четвер, 02.09.2010, 23:55 | Повідомлення # 129
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Українська Прем'єр-ліга отримає єдиний
телевізійний пул

У Прем'єр-лізі найближчим часом створять Робочу групу, яка займатиметься створенням тендеру на трансляцію матчів УПЛ, відбудеться який не пізніше 20 жовтня.

Такі підсумки загальних зборів учасників Прем'єр-ліги, про що розповів президент організації Віталій Данілов.

"14 команд проголосували "за", представник Вадима Рабіновича утримався, а "Кривбаса" взагалі не було. Усі говорили про новий телевізійний пул. Питання у тому, що декому не подобалося, що той чи інший канал транслює. Тому ми зараз вийдемо на новий тендер, і всі канали можуть брати участь", - запевнив він.

"У нас була одна проблема - хто буде транслювати. У президентів клубів одна позиція: хто більше заплатить, той і буде транслювати. І це нормальний комерційний підхід", - пояснив президент.

"Насправді, я зустрічався з президентами клубів протягом цих двох тижнів. Не зміг зустрітися з Рабіновичем, Коломойським і Суркісом. А так усі погодилися, що варто провести тендер", - додав Данілов.

Президент Прем'єр-ліги пообіцяв, що ця подія транслюватиметься на телебаченні, "щоб не було потім розмов, що УПЛ лобіює той або інший канал".

Віталій Данілов також прокоментував питання початків матчів і штрафи за відмову віддати УПЛ права на показ домашніх матчів.

"Ми звернулися до ФФУ, щоб рішення щодо початків матчів приймала Дирекція Прем'єр-ліги. Олександр Бандурко нас почув, і він, загалом, погодився з цим. Клуби подали апеляції у КДК. Якщо там скасують ці штрафи, то щось зміниться", - розповів президент.

mykolakДата: П`ятниця, 03.09.2010, 23:58 | Повідомлення # 130
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Роберто Моралес буде коментувати матчі на каналі «Футбол»

На каналі футбол з'явився новий коментатор - Роберто Моралес. Він буде коментувати матчі чемпіонатів Бразилії та Іспанії, а також деякі поєдинки української Прем'єр-ліги. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Згідно з повідомленням прес-служби, наразі невідомо, який матч для коментатора стане дебютним.

Роберто Моралес - випускник історичного факультету Запорізького університету з курсу «Новітня історія України». Перший досвід коментатора отримав ще під час навчання в 1996 році, після цього працював на декількох запорізьких і загальнонаціональних телеканалах.

Нагадаємо, раніше «МедіаБізнес» повідомляв, що на телеканал «Футбол» перейшов працювати коментатором Віктор Вацко. Він почав роботу на телебаченні в 1999 році. З тих пір він коментував матчі на «Першому національному», «Інтері», ICTV та каналах групи «Спорт».

Крім Моралеса і Вацко, на каналі «Футбол» коментаторами працюють Сергій Панасюк, Андрій Малиновський і Кирило Рогаті

satBuffonДата: Середа, 08.09.2010, 00:50 | Повідомлення # 131
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
«Футбол +» буде доступний на «Viasat» і «Волі»




Телеканал «Футбол+», старт якого намічений на жовтень, буде доступний на платформах «Viasat» і «Волі». Про це повідомляється в релізі каналу.

Як повідомляв «МедіаБізнес», 3 вересня «Футбол+» отримав ліцензію на супутникове мовлення. У тестовому режимі він виходити вже в жовтні.

«З моменту старту канал буде доступний абонентам супутникової платформи« Viasat », а також кабельного оператора« Воля ». Мовлення «Футбол+» почне з 14 годин на добу, з часом буде здійснено перехід на цілодобове мовлення» , - повідомляється в релізі каналу.



«Футбол+» це - логічне продовження каналу «Футбол». На даний момент у нас є ліцензії на таку кількість футбольних чемпіонатів, які не може вмістити один канал. Протягом кількох днів ми, можливо, заявимо про придбання прав на ще один цікавий для футбольних уболівальників турнір. Весь контент у рівній пропорції розподілиться по двох каналах », - зазначив Олександр Денисов, директор телеканалів« Футбол »і« Футбол + ».

Як вже повідомляв «МедіаБізнес», до кінця року ТРК «Україна» планує запустити три канали: «Футбол плюс» - у жовтні, листопаді-грудні - «Новини», в кінці листопада - Кіноканал. Про це генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі розповів в інтерв'ю «МедіаБізнесу».

Телеканал «Футбол» - це перший спеціалізований телеканал в Україні, присвячений виключно футболу, і перший тематичний телеканал в медіа-групі ТРК «Україна». Телеканал «Футбол» створено в 2008 році, з лютого 2009 року канал мовить у повному форматі. Телеканал «Футбол» доступний в пакетах понад 400 кабельних операторів по всій Україні. Головний офіс телеканалу знаходиться в Києві. Директор телеканалу - Олександр Денисов.
Сайт: footballua.tv
mykolakДата: Четвер, 09.09.2010, 13:52 | Повідомлення # 132
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Англійська Прем'єр-ліга на телеканалі "Футбол"

Черговий подарунок українським футбольним уболівальникам
прямі трансляції матчів чемпіонату Англії
можна буде побачити на телеканалі "Футбол".

Це стало можливим завдяки ексклюзивному контракту телеканалу "Футбол" на здійснення показу Англійської Прем'єр-ліги на території України.

Перші прямі трансляції відбудуться вже найближчої суботи, 11 вересня. О 14:40 телеглядачі зможуть спостерігати за протистоянням "Евертон" -"Манчестер Юнайтед", а о 16:55 за грою "Вест Гема" і"Челсі". У понеділок, 13 вересня, канал"Футбол" покаже в прямому ефірі матч між "Сток Сіті" та "Астон Віллою". Початок трансляції о 21:55.

Англійський чемпіонат по праву вважається найбільш видовищним і безкомпромісним серед європейських першостей. Таким чином, телеканал "Футбол" поповнив своє портфоліо найтоповішим клубним турніром.

Олександр Денисов, директор телеканалу "Футбол": "Процес переговорів успішно завершено, і в результаті телеканал Футбол є офіційним транслятором англійської Прем'єр-ліги в Україні. У найближчому турі ми запропонуємо нашим телеглядачам відразу шість матчів. Три у прямому ефірі й іще три в записі. У жовтні ми запускаємо другий спортивний канал"Футбол+", відповідна ліцензія на мовлення вже отримана, після чого в нас з'явиться вдосталь ефірного простору для реалізації такого потужного телепродукту як англійська Прем'єр-ліга. Як результат, сумарно на наших двох футбольних каналах уболівальники зможуть дивитися у прямій трансляції в кожному турі не менше шести матчів англійської Прем'єр-ліги".

Окрім ліцензії на англійську Прем'єр-лігу, телеканал Футбол є правовласником показів чемпіонатів Іспанії, Франції, Німеччини та Бразилії.

Сайт: footballua.tv

viskomДата: Четвер, 16.09.2010, 19:44 | Повідомлення # 133
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн

ICTV знову покаже Лігу Європи
10.09.2010

16 вересня на ICTV знову великий футбол! Ми продовжуємо тримати гілку першості у якісних футбольних трансляціях! О 19:55 – у героїчному поєдинку зійдуться легендарні Динамо (Київ) та неочікувані Бате Борисов (Білорусія). Одразу ж після матчу о 22:00 не пропустіть гру між сенсаційною командою «Карпати» (Львів) та непробивними «Борусія Дортмунт» (Німеччина).

Офіційна онлайн-трансляція матчу буде доступна на сайті каналу ICTV!

Після ігор у студії «3 тайму» розпочнеться палке обговорення! У дискусії візьмуть участь не тільки Віктор Леоненко, Микола Васильков та Фоззі — до ведучих доєднаються ще й гравці команд учасників матчів.

Не пропустіть! 16 вересня на ICTV о 19:55 матч «Динамо» — «БАТЕ Борисов» (Білорусія). О 22:00 матч «Карпати» (Львів) — «Борусія Дортмунт» (Німеччина)


Sat-Integral S-1237 HD Able
mykolakДата: Четвер, 23.09.2010, 12:40 | Повідомлення # 134
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ICTV купив першу субліцензію на Лігу Європи, другу
може придбати Перший


ICTV купив субліцензію на показ матчів Ліги Європи сезону 2010-2011. Про це ТК повідомив президент групи компаній «Поверхность» Віктор Самойленко.

За інформацією прес-служби каналу, 30 вересня на каналі вийдуть два матчі Сен-Жермен»-«Карпати» о 20:00 та «Шериф»-«Динамо» о 22:00. Після закінчення матчів - Микола Васильков, Фозі та Віктор Леоненко проаналізують останні футбольні події, прокоментують гру футболістів та роботу тренерів команд.

Нагадаємо, також субліцензію на показ Ліги Європи купив і телеканал «Футбол». У пакет входять всі матчі турніру за участю харківського «Металіста», а також матчі за участю інших команд групового етапу.

Поки що ICTV єдиний ефірний канал, який володіє правами на Лігу Європи.

Однак, за словами пана Самойленка власником другої субліцензії може стати Перший національний, «якщо буде вирішене питання щодо заборгованості за попередні трансляції».

«Телекритика»

RATVODДата: Понеділок, 27.09.2010, 00:09 | Повідомлення # 135
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28375
Статус: Оффлайн
Українська Прем'єр-ліга

12-й тур

01.10.2010
Металург З 19:00 Дніпро (Футбол)

02.10.2010
Іллічівець 13:00 Оболонь ( Футбол)
Зоря 15:00 Ворскла ( Перший/інтер+(18:10)
Арсенал 16:00 Металург Д ( 2+2/1+1 інтернешнл)
Волинь 19:00 Таврія (2+2/1+1 інтернешнл)

03.10.2010
ПФК Севастополь 14:00 Кривбас ( Перший)
Карпати 16:00 Металіст (Футбол)
Шахтар 19:00 Динамо (Україна/інтер+)


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » ФУТБОЛ - трансляції на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024