FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 11:06

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
korpahecДата: Субота, 09.05.2020, 22:54 | Повідомлення # 496
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Форвард грецького «Аріса» Браун Ідейє, відомий українським уболівальникам за виступами у складі київського «Динамо», в найближче трансферне вікно може перейти в «Галатасарай» або «Фенербахче».

Обидва турецьких гранди проявляють активний інтерес до 31-річного бомбардира, контракт якого з «Арісом» закінчується 30 червня.

У поточному розіграші чемпіонату Греції на рахунку Ідейє 7 голів і 1 результативна передача в 19 матчах.

Раніше повідомлялося, що Браун Ідейє може продовжити кар'єру в англійському «Ноттінгем Форест».

Нагадаємо, за «Динамо» Ідейє грав з 2011 по 2014 рік, провівши 107 матчів і забивши 45 голів.
korpahecДата: Неділя, 10.05.2020, 15:23 | Повідомлення # 497
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
34-річний захисник мадридського «Реала» і збірної Іспанії Серхіо Рамос продемонстрував свої навички роботи з м'ячем.

У поточному сезоні Рамос провів за «Реал» 34 матчі у всіх турнірах, де забив 7 м'ячів.
korpahecДата: Понеділок, 11.05.2020, 21:19 | Повідомлення # 498
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Екс-наставник «Шахтаря» Мірча Луческу висловив свою думку про наставника «Роми» Паулу Фонсеки, який після нього очолював донецький клуб.

«Я передав цю команду Фонсеці, але не приховую від вас, що дуже засмутився через його поведінку. Він навіть не подякував за чудову команду, яку я залишив йому, одного телефонного дзвінка було б достатньо.

Він почав прищеплювати гравцям схему 4-4-2 як в «Бразі», але в якийсь момент президент переконав його повернутися до моєї 4-2-3-1, тому що команда напам'ять знала, що ігрова система створена спеціально для багатьох бразильців. Дозвольте мені сказати ще одну річ: кожен рік при мені вони продавали декілька гравців, а при Фонсеці - ні.

Проте, я повинен визнати, що Фонсека продемонстрував неабиякий інтелект і здатність адаптуватися, і я переконаний, що крім грубості, яку він допустив на мою адресу, у нього є навички, щоб добре працювати в «Ромі».

Я був задоволений, коли ми з «Шахтарем» знищили «Брагу» з рахунком 4:0. І ще додам: з «Браги» Фонсека ніколи б не перейшов до «Роми», - сказав Луческу.

Нагадаємо, Мірча Луческу очолював «Шахтар» з 2004 по 2016 роки. Паулу Фонсека - з 2016 по 2019.
korpahecДата: Вівторок, 12.05.2020, 17:54 | Повідомлення # 499
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
«Зоря» оголосила про те, що з 12-го травня гравці команди повернулися до повноцінних тренувань в закритому режимі на своїй базі.

Відновити командні заняття дозволило рішення кабінету міністрів України, який послабив ряд карантинних заходів, в тому числі дозволив тренування.

Поки що в планах команди Віктора Скрипника тільки тренування один раз на день.

«Зоря» на момент зупинки чемпіонату УПЛ займає 2-е місце і претендує на вихід у Лігу чемпіонів.
korpahecДата: Четвер, 14.05.2020, 23:12 | Повідомлення # 500
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко зізнався, що хотів перейти в інший клуб на правах оренди:

«Пропозиції були. Все, що треба було - щоб Ігор Суркіс сказав: «Так». І я переходжу.

Я сам хотів піти. Це дуже важко, я хочу грати, вже пройшов цей етап U-21, дубля. Мені хочеться більше і більше грати. Зрозуміло, що в основному складі.

А коли тебе відправляють наново в U-21, то ти розумієш, що в тебе це все вже було. Не те що мотивація пропала, але не той настрій грати за U-21, як за першу команду.

Виходить, ти не готовий на 100% викластися, як за основу. Дуже хотів піти, тому що хотів грати».
korpahecДата: Понеділок, 18.05.2020, 22:45 | Повідомлення # 501
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс розповів про позитивні моменти варіанту з догравання чемпіонату України в Києві.

«Сьогодні чотири клуби з першої шістки практично знаходяться в Києві. Двом іншим ми повинні надати певні умови, щоб вони не відчували себе вигнанцями і гостями. «Зорі» я запропонував нашу базу ДЮСШ з двома тренувальними полями, з тренажерним залом, окремими кімнатами і триразовим харчуванням. Якщо треба, то і з полуденоком. Може, «Шахтар» вирішить в Києві прийматим суперників. Скаже надати будь-яку арену - питань немає.

Ми опинилися в ситуації, в якій повинні йти назустріч футболу, а не вимахуватися і говорити, як ми будемо грати. У тому місті чи іншому. Не потрібно говорити, що ми хочемо грати на своєму рідному стадіоні. У чому сенс? Ось стадіон «Динамо» імені Лобановського, сюди не пустять жодної людини, крім футболістів. Зіграли матч і розійшлися. Якщо хочете, проведемо всі матчі на цьому стадіоні. Або на НСК «Олімпійський». Можна і на «Оболонь-Арені» грати, вибирайте», - сказав Суркіс у «Великому Футболі».
Мініатюри долучень
korpahecДата: Вівторок, 19.05.2020, 23:05 | Повідомлення # 502
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Три українських володаря Золотого м'яча, Олег Блохін, Ігор Бєланов і Андрій Шевченко, написали відкритий лист до керівництва Верховної Ради і народних депутатів, в якому висловили підтримку Української асоціації футболу та її президенту Андрію Павелко. У тексті заяви сказано:

«Ми із сумом спостерігаємо, як протягом вже більш ніж двох років триває масштабна інформаційна війна проти Української асоціації футболу (УАФ). Однією з головних тем для маніпуляцій в рамках цієї брудної кампанії стала державна програма з розвитку футбольної інфраструктури України.

Зі створенням наприкінці минулого року у Верховній Раді Тимчасової спеціальної слідчої комісії (ТСК) ми сподівалися, що народні депутати у співпраці з правоохоронними органами вивчать всі аспекти реалізації цієї програми та дадуть чіткі відповіді на питання: чи мали тут місце зловживання, чи всі звинувачення на адресу УАФ були надумані.

Тому ми свідомо не коментували діяльність ТСК з моменту ії створення, щоб наша позиція не була розцінена, як тиск на членів ТСК Верховної Ради. Ми щиро сподівалися, що півроку – достатній строк, щоб розібратися у проблемі. Однак, протягом шести місяців роботи ТСК склалося враження, що метою роботи комісії було не встановлення істини, а створення нового інструменту для маніпуляцій по цій темі.

Про це свідчать і останні заяви окремих народних депутатів, які ставлять політичні інтереси вище інтересів українського футболу. Маємо серйозні побоювання, що для декого важливіше саме існування такої комісії, як технології для нових маніпуляцій, а не об’єктивні результати її роботи.

Тому просимо вас за жодних обставин не допустити політизації роботи ТСК та виключити політику, як таку, з цього питання при розгляді пропозиції щодо продовження роботи комісії».
korpahecДата: Середа, 20.05.2020, 20:46 | Повідомлення # 503
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Президент «Хетафе» Анхель Торрес зізнався, що більше 10 років тому в клубі могли виявитися Ліонель Мессі і Пеп Гвардіола:

«В дебютний або другий сезон Мессі в першій команді ми були дуже близькі до угоди про його оренду. Але Франк Райкард в результаті відповів відмовою, і ми могли тільки мріяти про це.

Одного разу спортивний директор «Барселони» Чікі Бегірістайн був присутній на жеребкуванні в Швейцарії. Він пропонував нам відпустити Мікаеля Лаудрупа (тренера «Хетафе» на той момент - прим.) в «Барселону», а на його місце призначити Гвардіолу. Спочатку Лапорта абсолютно не був вражений кандидатурою Пепа».
DMishaДата: Четвер, 06.08.2020, 14:36 | Повідомлення # 504
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Вражаюче видовище:

Гол Ярмоленка став найкращим для "Вест Гема" у минулому сезоні



Андрій Ярмоленко виступає за "Вест Гем" із літа 2018 року. Українець за два роки в АПЛ провів 33 матчі, забив 7 голів та віддав 2 результативні передачі.

Гравець збірної України Андрій Ярмоленко став автором найкращого забитого м'яча "Вест Гема" у минулому сезоні. На 89-й хвилині гри матчу проти "Челсі" український гравець завершив контратаку "молотобійців",

Забитий м'яч Ярмоленка приніс "Вест Гему" перемогу та гарантував збереження місця в АПЛ.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 06.08.2020, 15:26
RATVODДата: Середа, 16.09.2020, 20:44 | Повідомлення # 505
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Київське "Динамо" пробилось у вирішальний раунд

кваліфікації
Ліги чемпіонів




Київське "Динамо" пройшло в раунд плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів -
останній відбірковий етап в груповий турнір.


У третьому кваліфікаційному раунді кияни під керівництвом нового головного тренера Мірчі Луческу обіграли на НСК "Олімпійський" з рахунком 2:0 нідерландський АЗ.

На 49-й хвилині "Динамо" вивів уперед форвард збірної Люксембургу Жерсон Родрігес, а на 86-й хвилині Микола Шапаренко встановив остаточний рахунок у матчі.

У заключному раунді плей-оф кваліфікації "Динамо" зіграє з переможцем пари "Гент" (Бельгія) - "Рапід" (Австрія).

15.09.2020

RATVODДата: Середа, 14.10.2020, 08:56 | Повідомлення # 506
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Збірна України сенсаційно

переграла
Іспанію у 4 турі Ліги націй



Джерело - Чемпіон.

Підопічні Шевченка вдома переграли фаворита


У четвертому турі Ліги націй УЄФА збірна України у Києві приймала Іспанію.

У першому таймі матчу кілька раз українців виручив голкіпер Бущан. Видовищним був сейв голкіпера після удар Рамоса зі штрафного. На початку другого тайму матчу Зубков і Ярмоленко загострювали гру біля воріт іспанців, але безуспішно. А на 76-ій хвилині матчу після чудової передачі Ярмоленка Циганков реалізував вихід один на один з голкіпером Іспанії.

Ліга націй УЄФА
4 тур, 13 жовтня
Ліга А.
Група 4
Україна - Іспанія 1:0 (0:0)

Гол: 1:0 - 76 Циганков


Україна: Георгій Бущан - Олександр Караваєв, Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Едуард Соболь - Сергій Сидорчук (Віктор Коваленко 60), Євген Макаренко, Микола Шапаренко - Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук, Олександр Зубков (Віктор Циганков 65)

Іспанія: Давід де Хеа - Хесус Навас, Пау Торрес, Серхіо Рамос, Серхіо Регілон - Мікель Меріно (Дані Себальос 46), Серіхо Каналес (Дані Ольмо 73), Родрі - Адама Траоре, Родріго (Мікель Оярсабаль 58), Ансу Фаті (Ферран Торрес 58)

13 жовтня 2020



RATVODДата: П`ятниця, 16.10.2020, 09:37 | Повідомлення # 507
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Гравці Динамо отримають три мільйони доларів преміальних

за вихід в
ЛЧ — журналіст



Динамо, facebook.com/fcdynamoua

Кияни пройшли два раунди кваліфікації


Футболісти, тренерський штаб і персонал Динамо отримають солідну премію за вихід до групового етапу Ліги чемпіонів.

Як повідомив журналіст Ігор Бурбас, сума преміальних від керівницта складатиме три мільйони доларів.

Команда Мірчі Луческу пройшла два раунди кваліфікації Ліги чемпіонів: спочатку кияни розібралися з нідерландським АЗ (2:0), а після у двохматчевому протистоянні плей-оф біло-сині пройшли Гент (2:1, 3:0).

Жереб відрядив Динамо до квартету G, де суперниками підопічних Мірчі Луческу стануть Барселона, Ювентус і Ференцварош. Кияни відкриють груповий раунд домашнім матчем з італійцями — зустріч відбудеться на НСК Олімпійський 20 жовтня.

Олександр Олійник

15 жовтня 2020




RATVODДата: Субота, 16.01.2021, 09:35 | Повідомлення # 508
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Повномасштабне висвітлення зборів «Динамо»

на сайті, у соціальних мережах і на ТБ




Сьогодні динамівці розпочали збір в Об'єднаних Арабських Еміратах.
У програмі команди тренування і контрольні матчі.


Докладне висвітлення тренувального процесу планується здійснити на офіційному сайті клубу, сторінках "Динамо" в соціальних мережах, клубному каналі в Youtube і каналі Спорт1.

"Динамо" ТВ організовує прямі трансляції всіх контрольних поєдинків команди, які ви зможете подивитися в Youtube і на телеканалі Спорт1.

Наразі розклад трансляцій виглядає таким чином:

- "Динамо" - Легія "(Польща), 18 січня, 15:00 за київським часом (Youtube, Спорт1)

- "Динамо" - "Шахтар" (Солігорськ), 21 січня, 15:00 за київським часом (Youtube, Спорт1)


Крім того, планується випуск щоденних відео щоденників про події, що відбуваються на зборах команди.

Сьогодні представники медіа групи "Динамо" отримають результати тестів на COVID, які були здані в аеропорту, і з завтрашнього дня стануть до роботи на повну силу.

15 січня 2021

RATVODДата: П`ятниця, 02.04.2021, 20:40 | Повідомлення # 509
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
УкраїнаКазахстан 1 : 1



Огляд матчу / Болісний удар


01.04.2021

RATVODДата: Середа, 12.05.2021, 09:56 | Повідомлення # 510
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Манчестер Сіті достроково став

чемпіоном Англії-2020/21



Манчестер сіті. Фото - Getty Images

Черговий трофей команди Пепа Гвардіоли


Манчестер Сіті достроково став чемпіоном англійської Прем'єр-ліги після того, як Манчестер Юнайтед програв Лестеру (1: 2) в 36-му турі.

Команда Пепа Гвардіоли на десять очок випереджає Манчестер Юнайтед, що йде на другій позиції. Червоним дияволам доведеться провести ще три матчі (максимум дев'ять очок) в поточному розіграші АПЛ.

Манчестер Сіті виграв чемпіонат Англії в сьомий раз в історії і в третій раз за останні чотири роки. У минулому сезоні трофей завоював Ліверпуль.

За Манчестер Сіті виступає захисник Олександр Зінченко. Українець в нинішньому сезоні провів 18 матчів за Городян в АПЛ, не відзначившись результативними діями.

У поточному сезоні Городяни також виграли Кубок англійської ліги. 29 травня Манчестер Сіті зіграє з Челсі у фіналі Ліги чемпіонів.

Автор: Всеволод Мазур

11 травня 2021




Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024