FORUM TV-SATНеділя
19.05.2024, 03:17

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Новини ФУТБОЛу
kozakuaДата: Неділя, 26.02.2012, 20:05 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн


Новини Ф У Т Б О Л У.



ЧС-2022: розклад та результати матчів кваліфікації




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,
повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно бути активним і виглядати так:
slavasamДата: Субота, 02.06.2012, 16:27 | Повідомлення # 76
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Росія добила Італію


Команда Діка Адвоката громить Скуадру Адзурру, яка готова знятися з Євро-2012

Вашій увазі пропонується звіт про матч російського видання «спорт-экспресс».

Збірна Росії провела вчора незвичайний експеримент, аналогів якому відразу і не пригадаєш. Щоб прилетіти вранці в день матчу - таке трапляється часто, але щоб з аеропорту прямо на стадіон... Наша команда навіть готель в Цюріху знімати не стала - після матчу повернулася в аеропорт, щоб якомога швидше полетіти на полуторасуточную відпустку в Москву.

Все робилося, що називається, впритул, тому інформація про затримку рейсу в Женеві, яка з'явилася в інтернеті (у нашому глобальному світі ніякої чих не проходить непоміченим) викликала тут, в Цюріху, легку паніку - а чи відбудеться взагалі гра? Слава богу, страхи виявилися дуже перебільшеними: глобально затримка ні на що не вплинула. А ось в якому стані опиняться на полі учасники сміливий експеримент зі збірної Росії, передбачити важко.

Як і очікувалося, які працювали напередодні за індивідуальною програмою Анюкова з Ізмайловим не виявилося навіть у заявці. Другого передбачувано замінив Дзагоєв, а ось позицію першого віддали-таки Набабкину: дебют у збірній у армійця обіцяв вийти гранично запам'ятовується - відразу проти італійців. З іншого боку, де ще, як не в товариському матчі з сильним суперником, перевіряти готовність футболіста до Euro?

Якщо ці кадрові рішення можна було передбачити за день до гри, то питання з голкіпером, підігрітий останнім часом до градуси кипіння, залишався відкритим до оголошення складів. У підсумку місце в рамці» зайняв Малафєєв. Означало, що основний воротар збірної на Euro визначено? Як з'ясувалося немає: у другому таймі на полі з'явився Акінфєєв.

У італійців свої проблемки, проблеми і проблемищи. Якщо вже головний тренер збірної Чезаре Пранделлі напередодні заявив, що у зв'язку з новим корупційним скандалом в італійському футболі готовий до зняття команди з Euro, то куди далі їхати? Нашим голкіперам, тревожащимся за місце в складі, зараз, звичайно, непросто, але уявіть, як Буффону, якого все активніше намагаються «причепити» сенсаційного розслідування.

Втім, на вчорашньому матчі всі внутрішні апеннінські чвари відбитися не мали. Тим більше що Цюріх - практично рідній для «Скуадри адзурри» місто: товариський матч вона тут проводила далеко не в перший раз і мав неабияку підтримку, ніж ми переконалися, як тільки приїхали до стадіону.

Після pastoral обстановки в Ньоні, де на травичці поряд з полем хіба тільки вівці не паслися, цюріхський «Летцигрунд», на дві з гаком третини наповненого темпераментними тифозі, моментально налаштовував на серйозний лад. І посилання на неформальний характер зустрічі, що миготіли в словах наших гравців після Литви, серйозно вже не сприймалися.

Гра почалася досить жваво, без розвідки. Вже на третій хвилині зустрічі на небезпечну позицію вискочив де Россі (м'яч пройшов мимо), на що наші тут же відповіли ривком Аршавіна (його навіс з працею перервав Бальцаретті) і потужним ударом Дзагоєва. Стало зрозуміло: команди вийшли на поле в повній бойовій готовності.

Відчуття продовжувало зміцнюватись і в наступні хвилини. Прорив Балотеллі, могутній удар про кулаки Малафєєва - у відповідь витончена комбінація з виводом на ударну позицію Кержакова і рятівна штанга: в такому «пінг-понг стилі» дело і пішло. У дебюті наші хвацько виглядали попереду і вельми тривожно позаду. Але головне, проитальянский стадіон, предвкушавший тріумф своїх, злегка ущух і навіть стали чути нечисленні російські голоси.

Поступово гра заспокоїлася, але що характерно, м'яч більше тримався у наших і територіальною перевагою володіли вони. І коли на 23-й хвилині Аршавін з Зиряновим чітким розіграшем вивели на ударну позицію Широкова, це вже нікого не здивувало.

Але з італійцями треба бути насторожі. Віддати простір, щоб стрімкими укусами жалити суперника, - їх піцою не годуй, дай пограти в такий футбол. І ось вже де Россі праворуч видав гостру передачу на Балотеллі, але той трохи не дотягся до м'яча, а що знаходився поряд Кассано лише розвів руками – мовляв, чому ж не мені?

І все ж наші були краще. Коли Зирянов не завершив розкішну комбінацію за участю Аршавіна і Широкова, з досади хотілося кулаком по столу в ложі преси грохнути. А коли він відразу ж після відмінного пасу Дзагоєва пустив м'яч поруч зі штангою - тут вже не просто хотілося, гримнув! І тут же ще раз - вже в наступній атаці Буффон відбив удар Жиркова в упор...

Стадіон зовсім затих, тут би його і оглушити остаточно голом, але чого-то весь час не вистачало. Кержакову, наприклад, сантиметрів, щоб зустрітися з м'ячем після фірмового дефісу та прострілу Жиркова. Гол був потрібен ще й тому, що при всій симпатичною грі попереду впевненості позаду не додавалося. Але перший тайм нулів з табло так і не забрав.

Другий тайм почався з події, ще більше запутавшего всіх бажаючих заздалегідь дізнатися основного воротаря російської збірної на Euro: на полі, як вже було сказано, вийшов Акінфєєв. Італійці теж змінили Буффона на де Санктіса. Невже і у них є проблема вибору? Або на всяк випадок вчаться грати без своєї потрапила під підозру легенди?

Стартували з чергового небезпечного моменту Балотеллі - на ворота «анфан террібль» пер вчора, як танк, але ось дуло у цього танка хто-то зав'язав в трубочку. Тут же з вигідної позиції не влучив його напарник Кассано, а потім і зовсім Маркізіо залишився віч-на-віч з Акінфеєвим, однак переграти нашого воротаря не зумів. Але російські-то атаки куди поділися? Не порівняти з тим, що було в першій половині, непереконливі удари з лінії штрафної Кержакова і Зирянова?

Чи То екстравагантний режим дня почала позначатися, чи то італійці підкрутили у своєму механізмі якісь гайки, але хвилин п'ятнадцять здавалося, що від іскрометною атакуючої гри нашої команди не залишилося і сліду. Зате «Скуадра адзурра» нападала все активніше.

І тут сталася гол. Як часто буває у футболі - в самий нелогічний момент. Перша після перерви виразна багатоходова атака наших отримала, нарешті, завершення - у вигляді точного удару Кержакова. Воспрянувший було стадіон хором вибухнув смачними лайками, а автор забитого м'яча, зробивши те, що від нього, власне, і було потрібно, пішов відпочивати, поступившись місце на полі Павлюченко.

Після того, як пляшка з голами була нарешті відкоркована, справа пішла веселіше. То хитрий навіс Аршавіна ледь не перетворився на гол завдяки рикошету, то Дзагоєв вистрілив метрів з 25 щільно і майже точно. Але й італійці, які почали проводити заміни, намагалися підвищеною активністю реабілітуватися у осерчавших глядачів.

Не вийшло. Наші провели ще одну блискучу атаку, здорово вийшовши з оборони і швидко діставшись до чужій штрафній. Але тут Широков, Зирянов не зрозуміли один одного і м'яч, здавалося, був втрачений. Проте добре зроблена робота ніколи не зникає. Аршавін дограв епізод до кінця, пішовши в пресинг на воротаря, і той в паніці виніс м'яч прямо на ногу Широкову. 2:0 - і справа практично зроблено: психологічний допінг перед Euro отримано. А дубль, який півзахисник «Зеніту» оформив на кінець зустрічі, впевненість у цьому тільки закріпив.

Італія - Росія - 0:3 (0:0)
Голи: Кержаков, 60 (0:1). Широков, 75 (0:2). Широков, 89 (0:3).
Італія: Буффон (Де Санктіс, 46), Маджо, Бонуччі, Пірло (Ді Натале, 68), Барцальї, Бальцаретті (Огбонна, 53), Де Россі (Тіагу Мотта, 60), Маркізіо, Монтоліво (Ночеріно, 60), Балотеллі, Кассано (Джовінко, 69).
Росія: Малафєєв (Акінфєєв, 46), Набабкін, Ігнашевіч, А . Березуцький, Жирков (Комбаров, 87), Денисов, Зирянов, Аршавін, Широков, Дзагоєв (Кокорін, 85), Кержаков (Павлюченко, 62).
Покарання: Аршавін, 67. Балотеллі, 68. Павлюченко, 72 (попередження).
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Субота, 02.06.2012, 16:59
slavasamДата: Субота, 02.06.2012, 16:42 | Повідомлення # 77
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Австрія - Україна - 3:2


Тиждень була вдалою, поки за справу не взявся Арнаутович

Цей тиждень проходила дуже вдало для українських збірних, почалася з розгрому естонців, потім молодіжка ще сильніше розірвала шведських ровесників. Все було добре, але в п'ятницю збірної України було призначено програти. Австрійці узяли реванш за поразку в минулому році, при цьому, на гол Девіча на 90-й хвилині львівського матчу відповіли м'ячем свого Марко, Арнаутовича на 89-й хвилині.

Олег Блохін змінив лише дві позиції в стартовому складі, з чого можна робити висновки про його сформованості на Євро. Хоча результати і зміст товариських матчів можуть його ще трохи розформувати. Горяїнов зайняв місце у воротах, на лівий фланг оборони вийшов Ракицький, решта - ті ж.

Матч почався невдало. Вже на 3-й хвилині Юнузович забив зі штрафного, заробленого Михаликом. Хороший удар, мабуть, і Горяїнов в цьому епізоді запізнився.

Швидкий пропущений гол не змусила наших футболістів різко підвищити швидкості, та й взагалі-те загострити гру. До середини тайму гра проходила взагалі без моментів і, відповідно, не дуже-те виглядала. На 22-й хвилині перший момент збірної України відбувся. Ярмоленко добре зіграв на правому фланзі, навісив, на м'яч виходило відразу кілька футболістів, але Девіч пробити головою не зумів, а Коноплянка навіщо-то прострілив уздовж воріт замість удару по такою близькою мети. У результаті з моменту не отримали нічого.

Не вистачало гостроти нашій команді і далі. Мабуть, кожному з що творить лінії можна пред'явити претензії, звинуватити в недостатній викладенні. З іншого боку, це раніше товариські матчі були для нас єдиним мірилом, зараз же збірна України, як і всі інші, грає останні контрольні ігри перед Євро, і як і всі, може на якому етапі бути не в кращому стані, під навантаженням, в режимі якщо не збереження енергії, то самих себе. Загалом, причин може бути багато, а оцінювати збірну з товариських матчів вже пізно і нудно. Скоро оцінимо по-сьогоденню.

До кінця тайму у нас запам'ятався удар Гусєва видали поруч зі штангою, і висновок Девіча Назаренко з помилково зафіксованим офсайдом. У австрійців Предль пробив головою мимо цілі.

Другий тайм почався жвавіше, пройшло менше 20 хвилин, а ми побачили цілих три голи. Зрівняли рахунок українці, як і пропустили, тобто, після штрафного удару. Назаренко пробив, рикошетом м'яч потрапив до Ярмоленко, який перевів на Гусєва і той забив у порожні ворота.

Блохін поміняв Коноплянку на Бутко, перевівши націленого на ворота Гусєва у півзахист. Це принесе свій плід пізніше, а поки по флангу Бутко австрійці провели затяжну атаку, Алаба прострілив у штрафну, Тимощук не дав пробити Иваншитцу, але Арнаутович майстерно переправив м'яч в дальній кут.

А ще трохи пізніше знову забив Гусєв. Олег отримав пас від Ярмоленко і чудово пробив із-за штрафної, майже в найлівішу дев'ятку. 3 голи у двох матчах - гарна результативність переважно правого захисника.

На 2:2 команди трохи заспокоїлися, як би погоджуючись на такий рахунок. Втім, моменти зрідка виникали біля обох воріт. Алаба міг забивати з лінії штрафної, трохи не потрапив. У нас Мілевський бив головою після кутового - м'яч з лінії виніс захисник. Потім Тимощук здалеку пробив трохи неточно.

Гра котилася до свого завершення, коли невгамовний Марко Арнаутович забив ще більш блискучий гол (чим свій перший). Форвард «Вердера» обіграв Бутко в штрафній і правою закрутив м'яч у самісіньку дев ’ ятку. Це вже точно був фінальний акорд.

Три пропущених голи не фарбують, як нашу оборону, так і обох воротарів, нехай явних помилок вони і не допускали. Гусєв потрібен на фланзі захисту, але він не завадив би і в середній лінії - доведеться Олегу працювати за двох, що, втім, можливо. Назаренко в центрі з Тимощуком - наскільки це буде працювати проти французів і англійців? Девіч і Воронін не вразили, як і замінили їх Мілевський і Шевченко. Будемо сподіватися, що всі вони поліпшать свої статки за що залишаються до Євро дні.

Андрій КРИКУНОВ

Австрія - Україна - 3:2
Златко Юнузович, 3, Марко Арнаутович, 61, 89 - Олег Гусєв, 54, 64.
Австрія: Хайнц Лінднер, Маркус Зуттнер, Підлога Шарнер, Себастьян Предль, Юліан Баумгартлінгер, (Вели Кавлак, '65), Флоріан Кляйн, (Горіч Дьорги, '27), Златко Юнузович, Давид Алаба, (Ясін Пехливан, '81), Андреас Іваншитц, (Гвідо Бургшталлер, '73), Марко Арнаутович, Марк Янко, (Патрік Бюргер, '62).
Україна: Олександр Горяїнов, (Максим Коваль, '46), Євген Коноплянка, (Богдан Бутко, '58), Євген Хачеріді, Ярослав Ракицький, Анатолій Тимощук, Олег Гусєв, Сергій Назаренко, Руслан Ротань (, '63), Тарас Михалик, Андрій Воронін (Андрій Шевченко, '46), Андрій Ярмоленко, Марко Девіч, (Артем Мілевський, '46).
- Тарас Михалик, 37.
джерело
slavasamДата: Середа, 06.06.2012, 09:13 | Повідомлення # 78
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Туреччина - Україна - 2:0: Чим ближче Євро, тим...



Збірна України провела останній репетицію перед стартом домашнього Євро

Суперники збірної України перед Євро були побудовані по висхідній, чим далі, тим сильніше. Напевно, тому має сенс готуватися до великого турніру. Шкода тільки, що свою драбину в цих поєдинках вибудувала і наша команда - від перемоги над естонцями до поразки (майже нічиєю) з австрійцями і цілком переконливого поразки від турків.

Склад на останній товариський матч перед Євро здивував. Не можна сказати, що з естонцями і австрійцями у старті виходили стовідсотково основні, але зараз, склалося враження, ряд недоторканних отримали відпочинок. Такі, як Тимощук, Ярмоленко, Гусєв. Зовсім не такий, як в попередніх матчах, була оборонна четвірка - замість динамівців тут вийшли, в основному, «гірники». Ракицький і Кучер в центрі, Бутко і Шевчук по краях. Зате кияни були в середній лінії і нападі - Гармаш, Алієв і Мілевський. Коноплянка з Девичем з умовною основи, і Ротань, місце якого бачилося поряд з Тимощуком теж досить чітко, але в попередніх іграх Руслан у кращому разі виходив на заміну.

Загалом, склад справляв враження експериментального. Ніби тренер, відкинувши довгі роздуми, просто кинув кістки (маються на увазі гральні) навмання - раптом вийде краще?

На жаль, як показала гра, краще не стало. За змістом гра нагадала попередню з австрійцями. Перший тайм майже без моментів і неспроста, а в результаті відсутність конструктивної атакуючої ігри. В захисті теж далеко не повний порядок, що було очевидно на тлі технічної і взагалі цікавою збірної Туреччини.

Турки деякий час просто володіли ініціативою. По воротах били видали (Алтинтоп і Гекхан), один раз перспективно навішували на лінію воротарської відразу на Коркмаза і Мустафу. А після 30 хвилин гри забили гол. Мустафа Пектемек, головний натхненник турецьких атак, прекрасно зіграв на лівому фланзі. Він був в оточенні, як мінімум, чотирьох наших гравців, але відчував себе при цьому дуже вільно. І знайшовши момент і зробивши всі потрібні рухи, побачив найкращий пас - в штрафну на Джанера. Колишній форвард ЦСКА, здавалося б, трохи відпустив м'яч, але саме небагато. Воротар все одно прибув на місце події другим, а м'яч пролетів в сітку.

Що цікаво, з позиції помилився правий захисник, з нього почався прорив Мустафи, він же потім не встиг і стрімким підкатом врятувати ситуацію. Але це був не Бутко, навіщо-то змістився направо та ще і вийшов вперед в атаку на Мустафу Олександр Кучер. Гравець «Бешикташа» метушливими діями Кучера скористався майстерно. Втім, і підстрахувати Олександра ніхто не зміг, ні той же Бутко, ні эскортирующая Мустафу на розі штрафний четвірка. Дурний, загалом, гол. Але таких в товариських матчах останніх років ми пропускали чимало.

До речі, турки могли наростити свою перевагу відразу після першого гола. Хороший був переклад на Мустафу, але на цей раз Кучер був на місці. А потім Гармаш приблизно в тому ж зачарованому ділянці поля несподівано капітулював перед Тураном і хавбек «Атлетіко» увійшов у штрафну і цілком міг забивати, трохи не потрапив.

Про те, як йдуть справи в атаці у нас, можна судити за нездорового пожвавленню коментаторів після удару Коноплянки з середньої дистанції у захисника. Цей досить рядовий епізод вони охрестили гольовим моментом. Втім, до кінця тайму даний момент у збірної України все-таки виникла. Після кутового від Алієва Ракицький чудово пробив головою, але і турецький воротар Мерт Гюнок зіграв чудово.

Першими виправляти ситуацію вийшли Шевченка, Назаренко і Хачеріді. Потім були підтягнуті Гусєв і Селезньов. В атаці з початку другого тайму заграли старанніше, але не свiдомiший. І не дуже-те гостріше. Був простріл Бутко, яким нікому не довелося скористатися. Був ривок Мілевського за проброшенным самим на хід м'ячем. Інший форвард, мабуть, вийшов би на ударну позицію. Як кажуть у таких випадках коментатори, «швидкість - це не коник Артема». Шкода, що він сам іноді про це забуває. Може, на дуже швидких авто їздить в побуті?

Був удар Девіча за втраченим і подхваченному їм же м'яча - як завжди, намагання у Марко присутній. Але в ціль м'яч летить не обов'язково.

На ці наші три богатирських моменту, турки відповіли виходом три в нікого. Ну або навіть два в нікого, це не так важливо, адже цих двох, Нурі Шахіна і Мустафи Пектемека цілком вистачило для успіху. Знову м'яч, здавалося, летів дуже близько до воротаря і знову Пятов не дістав, але винен, звичайно, в цьому м'ячі не він. Тут захист знову була в усій красі. Робили офсайд і не вийшло.

Третій збірна України могла пропустити відразу ж, але Алтинтоп зі штрафного влучив у поперечину. Могли і добити, але вже з поза грою. Потім наші футболісти пішли все-таки забивати. Коноплянка спробував здалеку - поруч зі штангою. Шевченко бив головою після наброса Назаренко - повз. Селезньов після непоганого розіграшу метрів з 20-ти - воротар. Нарешті, головний момент у Шевченко, який обігрався з Селезньовим і вийшов на відмінну позицію в штрафній. І пробив непогано, але в поперечину.

Наприкінці, ми все-таки могли пропустити цілком заслужений третій гол, але суддя пожалів і не призначив пенальті.

Отже, не рахуючи перемоги над «Антальяспор» Д, у нас вийшло 4:0, 2:3 і 0:2. За змістом гри ми непогано виглядали на тлі млявих естонців і досить погано в двох наступних матчах. Основний склад передбачити важко. Якщо він визначався методом виключення, відсікання непотрібного, то може не набратися 11 людей. Відсікти хочеться більше, ніж навпаки. Воротарська лінія, природно, викликає побоювання. В захисті далекі від ідеалу, як динамівський, так і донецький варіанти. В атаці не ясно, хто може стати другим форвардом, так і перший не так гарний. В проведене на полі час нападники більше підвищували шанси колег на потрапляння в основу, ніж свої.

Загалом, ситуація, як у студента, який всю ніч вчив-учив, потім зрозумів, що це марно і ліг у ліжко, щоб піти на іспит, а там - будь, що буде.

Але може бути, вранці на іспиті ми цього студента не дізнаємося і виявиться, що він все-таки що-небудь вивчив? І кинуті тренером кістки ляжуть саме так, як треба?

Андрій КРИКУНОВ

Туреччина - УКРАЇНА - 2:0
Джанер Еркін, 30, Мустафа Пектемек, 70


Туреччина: Гюнок Мерт, Семіх Кая, (Емер Топрак, '33), Калдрим Алі Хасан, Мехмет Топал, Нурі Шахін, Джанер Еркін, (Серкан Зарарер, '66), Мустафа Пектемек, (Умут Булут, '80), Хаміт Алтинтоп, Эгимен Коркмаз, (Емре Белозоглу, '78), Гекхан Торі, (Енгін Байтар, '84), Арда Туран, (Туна Торун, '66)
УКРАЇНА: Андрій Пятов, В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, (Євген Хачеріді, '46), Ярослав Ракицький, Євген Коноплянка, Марко Девіч, Богдан Бутко, (Олег Гусєв, '64), Руслан Ротань, Денис Гармаш, (Сергій Назаренко, '46), Олександр Алієв, (Андрій Шевченко, '46), Артем Мілевський (Євген Селезньов, '69)
джерело
DMishaДата: Четвер, 07.06.2012, 00:23 | Повідомлення # 79
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Не стало відомого українського футболіста Миколи Волосянко...



Сьогодні, на 41-му році життя, перестало битися серце відомого футболіста 1990-их років Миколи Волосянко.

За свою кар'єру захисник виступав за такі клуби, як "Прикарпаття", "Динамо", СКА (Київ), "Бориспіль", "Металург" (Маріуполь), "Арсенал", "Чорноморець", "Борисфен", "Волинь".

За збірну Україну Волосянко зіграв всього 1 матч, 13 серпня 1996 року в товариському матчі зі збірною Литви, вийшов на 77-й хвилині матчу замість Сергія Леженцева.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 07.06.2012, 00:28
DMishaДата: Четвер, 07.06.2012, 14:57 | Повідомлення # 80
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Годинник на Хрещатику завтра почне рахувати дні до фіналу ЄВРО....

Відзавтра годинник зворотного відліку часу до ЄВРО 2012 рахуватиме дні до фіналу чемпіонату, повідомили УНН в прес-службі КМДА.

Електронний годинник зворотного відліку часу до ЄВРО 2012, встановлений перед будівлею Київської міської державної адміністрації на Хрещатику, 36, долічує останні години до початку футбольного чемпіонату.

Нагадаємо, урочисте відкриття однієї з найбільших спортивних подій світу – чемпіонат Європи з футболу – відбудеться завтра, 8 червня, у Варшаві.

У Головному управлінні з підготовки ЄВРО 2012 повідомили, що коли годинник відрахує останні хвилини до початку турніру, електронний механізм розпочне інший відлік – до початку фіналу чемпіонату.

Як відомо, фінал ЄВРО 2012 відбудеться 1 липня у Києві.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 07.06.2012, 14:59
DMishaДата: П`ятниця, 08.06.2012, 19:46 | Повідомлення # 81
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Хряк Фунтик передбачив перемоги Росії та Польщі.....



Талісман фан-зони у Києві хряк Фунтик зробив свої перші прогнози на сьогоднішні матчі Євро-2012.

За прогнозами Фунтика, в матчі Польща - Греція перемогу здобуде збірна Польщі. У другому сьогоднішньому матчі Росія - Чехія переможуть росіяни. Організатори ставлять перед Фунтиком дві миски з кукурудзяними паличками. Кожна з мисок оформлена в символіці команди.
Палички з якої миски з'їдає хряк - та команда й виграє, на думку організаторів та Фунтика.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 08.06.2012, 19:47
slavasamДата: Субота, 09.06.2012, 16:08 | Повідомлення # 82
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Перший матч на Євро-2012 закінчився внічию

Греція і Польща зіграли 1:1


Перший матч Євро-2012 між збірними України і Греції закінчився з рахунком 1:1. У першому таймі відзначився польський нападаючий Роберт Левандовскі, а в другому - вийшов на заміну Дімітріс Салпінгідіс. На 71 хвилині греки могли вийти вперед, але Гіоргос Карагуніс не реалізував пенальті.

Наприкінці першого тайму суддя Карлос Веласко Карбальо за дві жовті картки видалив з поля Сократіса Папастатопулоса. У другому таймі за рахунку 1:1 склади зрівнялися: за фол останньої надії був вилучений воротар збірної Польщі Войцех Щенсни. У підсумку в гру довелося вступити запасному воротареві Пшемыславу Тытоню.

Червона картка для Щенсни означає, що він не зможе взяти участь в грі другого туру Євро-2012, в якому збірна Польщі зустрінеться з Росією. Перший матч на турнірі росіяни проведуть 8 червня о 21:45 за московським часом.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Субота, 09.06.2012, 16:08
slavasamДата: Субота, 09.06.2012, 16:12 | Повідомлення # 83
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Росії розгромила Чехії в першому матчі Євро-2012



Російські футболісти забили чотири м'ячі


Збірна Росії з футболу розгромила команду Чехії в своєму першому матчі на чемпіонаті Європи 2012 року. У грі, яка відбулася у Вроцлаві, росіяни здобули перемогу з рахунком 4:1. Два м'ячі у складі російської команди забив Алан Дзагоєв, по одному разу відзначилися Роман Широков і Роман Павлюченко.

Матч транслювався у прямому ефірі на телеканалі "Росія 1". "Лента.ру" вела текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Дзагоєв відкрив рахунок на 15-й хвилині матчу. На 24-й хвилині Широков подвоїв перевагу росіян. На 52-й хвилині чехи скоротили розрив в рахунку завдяки голу Вацлава Пиларжа.

На 79-ї хвилині свій другий гол у ворота збірної Чехії забив Дзагоєв. На 81-й хвилині Роман Павлюченко встановив остаточний рахунок в матчі.

Збірна Росії, яка набрала три очки, очолила турнірну таблицю групи А чемпіонату Європи. Збірні Польщі та Греції, які зіграли внічию (1:1), ділять друге і третє місця. Збірна Чехії, яка очок не набрала, після першого туру займає останнє місце.
джерело
slavasamДата: Неділя, 10.06.2012, 10:38 | Повідомлення # 84
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Нідерландів програла Данії на Євро-2012



Єдиний гол забив Мікаель Крон-Делі


Збірна Нідерландів програла Данії з рахунком 0:1 у першому матчі групового етапу чемпіонату Європи. Пряму трансляцію матчу групи B, що відбувся 9 червня в Харкові, вів телеканал "Росія 1"; "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію цієї гри.

Єдиний гол у матчі був забитий на 25-й хвилині: відзначився півзахисник Мікаель Крон-Делі, який виступає за клуб "Брондбю". Крон-Делі зумів обіграти двох захисників на лівому фланзі штрафний і пробив низом між ніг Стекеленбурга.

Матч проходив при перевазі голландців, однак жодного з численних небезпечних моментів підопічним Берт ван Марвейка реалізувати не вдалося. Згідно з офіційною статистикою, гравці збірної Нідерландів завдали 28 ударів по воротах суперника проти 8 ударів у данців. Проте за кількістю ударів в створ команди виявилися рівні: вісім проти восьми.

Голландцям, які вважаються одним з фаворитів турніру, належить провести в групі ще два матчі - проти збірних Німеччини і Португалії. Ці дві команди зіграють між собою пізніше 9 червня
джерело
slavasamДата: Неділя, 10.06.2012, 10:43 | Повідомлення # 85
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Німеччини обіграла Португалію на Євро-2012



Єдиний гол забив Маріо Гомес


Збірна Німеччини обіграла команду Португалії з рахунком 1:0 в матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який відбувся у Львові. Єдиний гол на 72-й хвилині зустрічі забив нападаючий німецької команди Маріо Гомес. Збірна Німеччини наздогнала Данію в турнірній таблиці групи B. "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію матчу Німеччина - Португалія.

Німці набрали три очки. У групі B вони ділять перше-друге місця з данцями, які раніше 9 червня перемогли збірну Нідерландів (1:0). Єдиний гол в матчі Данія - Голландія забив Мікаель Крон-Делі.

8 червня на чемпіонаті Європи відбулися матчі в групі А Збірна Росії розгромила Чехію (4:1), а команди Польщі та Греції зіграли внічию (1:1).

10 червня на Євро-2012 пройдуть матчі групи С Збірна Іспанії зіграє з Італією, а Ірландія зустрінеться з командою Хорватії.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 11.06.2012, 08:36 | Повідомлення # 86
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Іспанія та Італія зіграли внічию на Євро-2012



Голи забили Антоніо Ді Натале і Сеск Фабрегас


Збірна Іспанії зіграла внічию з Італією в дебютному матчі чемпіонату Європи з футболу. Зустріч, що відбулася 10 червня в Гданську, закінчилася з рахунком 1:1. Пряму трансляцію матчу вів телеканал "Росія 1", "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію ігри.

У першому таймі гра проходила в рівній боротьбі, проте гольових моментів більше створила команда Італії - кілька разів іспанців врятував воротар Ікер Касільяс. Рахунок в матчі був відкритий на 60-й хвилині: вийшов на заміну Антоніо Ді Натале реалізував вихід один на один, точно пробив у дальній кут після передачі Пірло.

Вже через три хвилини Іспанія зрівняла рахунок завдяки голу Сеска Фабрегаса. Іспанський півзахисник пробив низом з близької відстані після передачі Давіда Сільви. Наприкінці зустрічі Іспанія мала кілька гольових моментів, однак Фернандо Торрес, що замінив Фабрегаса, бив неточно.

Пізніше 10 червня між собою зіграють дві інші команди групи C - збірні Ірландії і Хорватії.
джерело
slavasamДата: Понеділок, 11.06.2012, 08:40 | Повідомлення # 87
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірна Хорватії виграла перший матч на Євро-2012



Маріо Манджукіч наздогнав Дзагоєва в списку кращих бомбардирів


Збірна Хорватії обіграла команду Ірландії в матчі першого туру групового етапу чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Хорвати перемогли з рахунком 3:1. Два голи у ворота ірландської команди забив Маріо Манджукіч, один раз відзначився Нікіца Єлавіч. У ірландців Єдиний м'яч забив Шон Сент-Леджер. "Лента.ру" вела текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Манджукіч відкрив рахунок вже на третій хвилині забив найшвидший гол на Євро-2012. На 19-й хвилині ірландці відігралися завдяки голу Сент-Леджера. На 43-й хвилині Єлавіч вивів хорватів вперед, а на 48-й хвилині Манджукіч встановив остаточний рахунок.

Раніше 10 червня в групі C, де виступають збірні Ірландії і Хорватії, відбувся матч Іспанія - Італія. Ця зустріч завершилася внічию (1:1). Після першого туру Хорватія з трьома очками лідирує в групі, італійців та іспанців по одному очку, у збірної Ірландії очок немає.

11 червня на чемпіонаті Європи відбудуться два матчі в групі D. Збірна Франції в Донецьку зіграє з англійцями, а в Києві зустрінуться команди України і Швеції.
джерело
slavasamДата: Вівторок, 12.06.2012, 08:40 | Повідомлення # 88
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Англія і Франція зіграли внічию на Євро-2012


Голи забили Самір Насрі і Джолион Лескотт

Англія і Франція зіграли внічию в першому турі групового етапу чемпіонату Європи з футболу. Матч групи D, який проходив у Донецьку, завершився з рахунком 1:1. Пряму трансляцію матчу вів телеканал "Росія 1", "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію цієї гри.

Рахунок в матчі на 30-й хвилині відкрили англійці - Джолион Лескотт замкнув навіс Джерарда зі штрафного пробив по воротах Уго Льоріс в упор. Другий м'яч французи забили через 10 хвилин Самір Насрі точно пробив в ближній кут, скориставшись передачею Рібері.

У кінцівці першого тайму збірна Франція мала шанс вийти вперед, проте Харт парирував удар Діарра головою з близької відстані. У другому таймі небезпечних моментів жодної з команд створити не вдалося.

Пізніше 11 червня в групі D відбудеться матч господарів турніру збірної України проти команди Швеції.
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Вівторок, 12.06.2012, 08:40
slavasamДата: Вівторок, 12.06.2012, 08:45 | Повідомлення # 89
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Два голи Шевченка принесли Україні перемогу над шведами



Українці виграли перший матч Євро-2012


Збірна України з футболу виграла свій перший матч на чемпіонаті Європи 2012 року. Українці обіграли команду Швеції з рахунком 2:1. Перемогу збірної України приніс Андрій Шевченко, який забив два голи - на 55-й і 61-й хвилинах зустрічі. Єдиний гол у шведів забив Златан Ібрагімович. "Лента.ру" вела онлайн-трансляцію матчу.

Ібрагімович відкрив рахунок на 52-й хвилині, підставивши ногу після передачі Кіма Чельстрема. Шевченко обидва голи забив ударами головою. У першому випадку він використовував передачу з флангу, а на 61-й хвилині відгукнувся на подачу з кутового.

Раніше в групі D збірні Франції і Англії зіграли внічию (1:1). Голи у цій зустрічі забили захисник англійців Джолеон Лескотт і півзахисник французької команди Самір Насрі.

Після першого туру збірна України з трьома очками лідирує в групі D. На рахунку французів і англійців по одному очку, збірна Швеції очок не набрала.

12 червня на чемпіонаті Європи відбудуться два матчі групи A. В 20:00 за московським часом розпочнеться зустріч Греція - Чехія. В 21:45 стартує гра Росія - Польща.
джерело
slavasamДата: Середа, 13.06.2012, 08:36 | Повідомлення # 90
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Збірні Росії і Польщі зіграли внічию на Євро-2012



На гол Алана Дзагоєва поляки відповіли точним ударом Якуба Блащиковські


Матч збірних Росії та Польщі в рамках другого туру групового етапу Євро-2012 закінчився з рахунком 1:1. На гол Алана Дзагоєва в першому таймі поляки відповіли точним ударом Якуба Блащиковські у другому. Після цього матчу у Росії стало чотири очки, і вона залишилася лідером групи А. У Польщі два очки, вона займає третє місце. На другому місці з трьома очками Чехія, у Греції - одне очко.

В цілому матч між росіянами і поляками був рівним: в якісь моменти Польща виглядала краще, а росіяни грали на контратаках, в якісь моменти - навпаки.

Росіяни відзначилися на 37-й хвилині після подачі штрафного: передачу Андрія Аршавіна замкнув Алан Дзагоєв, який вийшов на перше місце в списку бомбардирів Євро (у нього вже три забиті м'ячі).

У свою чергу, Якуб Блащиковські забив після сольного проходу з флангу в центр: В'ячеслав Малафєєв не впорався з ударом з лінії штрафної у дальній кут.

Після двох матчів жодна з команд не забезпечила собі місце в чвертьфіналі, в який виходять по дві команди з кожної групи. Росіянам, для того щоб забезпечити собі місце в плей-офф-офф, досить не програти в третьому матчі Греції. Крім того, навіть при поразці від греків у Росії залишаються шанси на вихід з групи, але це буде залежати від того, як зіграють Польща і Чехія.
джерело
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини ФУТБОЛу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024