FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 17:02

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
DMishaДата: Вівторок, 02.06.2020, 18:50 | Повідомлення # 301
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У списку не тільки Майк Тайсон.




Холіфілд назвав імена потенційних суперників


Евандер Холіфілд в 57 років відновив кар'єру на кілька виставкових боїв. Американець тренується за підтримки іншого легендарного боксера – українця Володимира Кличка.

"Найкраще це зробити разом з тими, хто приблизно твого віку. Я не хочу виходити на ринг і битися з кимось, хто просто захоче зробити собі ім'я за мій рахунок.

Та й уболівальників цікавлять хіба що мої протистояння з Боу, Тайсоном і, можливо, Льюїсом. Ось це було б добре. Ось з ними я б із задоволенням поспарингував", - говорить Холіфілд.

У Холіфілда з перерахованого вище тріо позитивна статистика тільки проти Тайсона – дві перемоги в двох боях. Боу американець програв два бої з трьох, а проти Льюїса домігся нічиї і програв рішенням суддів.

Раніше UA-Футбол повідомляв, що Тайсона і Холіфілда запрошують побитися в Росії.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 02.06.2020, 18:54
DMishaДата: Четвер, 04.06.2020, 19:05 | Повідомлення # 302
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Дерев'янченко веде переговори з Альваресом.

Наскільки реальний цей бій?




Лев Кравців – про єдиний шанс для українця максимально заявити про себе


Сьогодні авторитетний ресурс The Athletic написав про те, що йдуть переговори про бій Альварес - Дерев'янченко, який може відбутися у вересні. Трохи пізніше промоутер Альвареса спростував цю інформацію, але в світі великого боксу, як ми знаємо, диму без вогню не буває. Спробуємо розібратися, чи є у Сергія Дерев'янченко шанс вийти в ринг проти одного з найкращих боксерів світу незалежно від вагових категорій.

Сергій Дерев'янченко – саме той боксер, який весь час ось-ось закінчить кар'єру і весь час не просто залишається в топі дивізіону, але і росте не просто як боксер, а й як боєць, з яким обов'язково потрібно зустрітися будь-якому топу.

Як українець став одним з головних середньоваговиків світу на поточний момент?

На думку багатьох експертів, поєдинок Сергія проти Деніеля Джейкобса повинен був стати апогеєм його кар'єри. Вважалося, що в разі перемоги у Дерев'янченка буде ще один-два серйозних поєдинки, а в разі поразки Дерев'янченко більше до титулу не наблизиться. Українець програв.

Після цього у Дерев'янченка був поєдинок проти Джека Кулькая і другий титульний шанс. Вже тут велика частина прогнозів не відповідала дійсності. Незважаючи на слабкий виступ проти Кулькая, Сергій міг навіть зустрітися з Саулем Альваресом. Але не вийшло: мексиканець не рвався в ринг до українця, DAZN вимагав когось більш іменитого і Канело піднявся на дві категорії вгору, залишивши пояс IBF на поталу Сергію і Геннадію Головкіну.

Казах та українець влаштували справжнє побоїще. Сергій на самому початку пішов за планом зустрічі з Джейкобсом - полетів у нокдаун. Але встав на біду тих, хто махнув у його сторону рукою, і влаштував відмінний махач. Так Головкіна не били давно. Так, Геннадій потрапляв більш важко, але Дерев'янченко працював серійно. Зустрічав, рубався на середній і круто виходив на ситуації, в яких саме Головкін зазвичай виглядає однозначним переможцем.



Boxing Scene. Геннадій Головкін і Сергій Дерев'янченко

Гул, який підняв натовп, був якщо не оглушливим, то чимось на зразок того. Зал, який до початку поєдинку мало не цілком і повністю підтримував Геннадія, загудів, почувши, що переміг він, а не Дерев'янченко. Навіть із поразки можна вийти з плюсом.

Саме після бою з Головкіним до Сергія знову виник інтерес. Не можна сказати, що він сильно кудись пропадав, але до Дерев'янченка ставилися обережно. Мовляв, зрозуміло, що він - хороший, умілий боксер, але на топ-рівні зустрічався тільки з Джейкобсом, якому, безумовно, програв. У хорошому, насиченому бою, але програв.

Зустріч із Головкіним показала, що українець вміє і буде включатися в майбутньому. Що він вміє битися і показувати реальний клас боксу. І що Сергій на такому ж топ-рівні, як і всі, хто є чемпіоном або збирається поборотися за це право.

Саме після зустрічі з Геннадієм стало очевидно, що бій з Саулем Альваресом - це не казка, а цілком реальна історія.

Що потрібно зробити, щоб побитися з Альваресом?

Сауль - той боєць, який сам вибирає, з ким битися і вибирає тільки найкращих. Тому правило просте: хочеш бій з Альваресом - ставай тим, бій з яким потрібен буде самому мексиканцю.

На даний момент Дерев'янченко не є таким бійцем, навіть незважаючи на досягнення. Повернення Канело в середню вагу означає одне: похід по категоріях завершений, і тепер він буде полювати за новою метою - абсолютом у середній вазі. Пів справи зроблено: на руках у Сауля є пояси за версіями WBA і WBC. Тепер найважливіше, куди буде рухатися Альварес.

Як варіант - бій в Японії проти Рьоте Мурати. Новий ринок, не найважчий, у порівнянні з іншими, суперник і перемога над обов'язковим претендентом. Одним поєдинком вб'є трьох зайців. Варіант із Головкіним цілком реальний, але навряд чи зараз. Промоутери хочуть відтягнути цей бій. У Геннадія обов'язковий претендент, плюс всі чекають, поки казах остаточно постаріє.

Деметріус Андраде - теж мимо, найімовірніше. Американець просто незручний і не настільки цікавий, як всі інші. Андраде сідає на велосипед і їде спиною вперед весь поєдинок. Саулю доведеться ганятися за ним з метою нокаутувати, інакше є можливість програти за очками. Але у Альвареса ще купа часу - йому всього 28 років і поспішати нікуди.



Boxing Scene. Джермалл Чарло

Так як же в цьому всьому потоці виділитися Дерев'янченку? По-перше, стати чемпіоном. За версією WBC Дерев'янченко перший номер рейтингу і можна зустрічатися з Джермаллом Чарло, щоб стати обов'язковим претедентом на бій з Альваресом. Або зустрітися з Андраде. За словами Сергія, переговори про поєдинок з американцем йшли, але поки це ні до чого не призвело.

Обов'язковий реванш проти Головкіна є реальним через бій-два. Але по рейтингу IBF підніматися теж реально: перші два рядки рейтингу порожні, а вище за Дерев'янченка, який зараз сьомий, всі боксери, з якими реально боксувати і перемагати. Та це занадто довгий шлях, Сергію потрібно щось більш результативне.

В ідеалі українцеві потрібно стати чемпіоном за однією з версій, якої немає у Канело. Далі - лише чекати шансу заробити добре і стати абсолютним чемпіоном, перемогти того, кого, як вважається, перемогти зараз нікому.

Так цей бій реальний?

Насправді, має зійтися багато факторів, щоб поєдинок відбувся. В першу чергу, той же Андраде повинен вибрати саме Сергія в якості наступного суперника. Далі потрібно перемогти обережного американця, а це справа не з простих. Поки ніхто не зміг підібрати ключі до Деметріуса. Ну і, звичайно, не варто забувати про грошову складову, яка є найважливішою для DAZN. Тим більше зараз, коли через карантин вони мало не збанкрутували.

Просто так отримати шанс на найбільший в кар'єрі гонорар і можливість заявити про себе не вийде. Потрібно йти за поясом, перемагати, а тоді викликати Канело на бій. По-іншому він просто не погодиться.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 04.06.2020, 19:06
DMishaДата: Неділя, 07.06.2020, 15:16 | Повідомлення # 303
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Сергій ДЕРЕВ'ЯНЧЕНКО:

«Бій з Чарло відбудеться»



Український боксер може провести поєдинок з Джермеллом Чарло

Український боксер Сергій Дерев'янченко заявив, що одного разу його бій з Джермеллом Чарло відбудеться:

«Я думаю, в свій час цей бій відбудеться. Ми обоє працюємо з одним промоутером (Елом Хеймоном) і це робить підписання можливого контракту легшим.

Набагато простіше підписати контракт і вести переговори, коли ваші інтереси представляє одна людина, ніж спілкуватися з іншими промоутерами. Так що я думаю, що свого часу цей бій відбудеться.

Я знаю Чарло як хорошого боксера. Він дуже сильний і молодий. Я вважаю, що наш бій буде прекрасний.

Можливо, у нього немає великого досвіду в аматорському боксі, як у Джейкобса чи Головкіна, але у нього достатньо досвіду в професіоналах, щоб стверджувати, що він на їхньому рівні».

Раніше повідомлялося про те, що Дерев'янченко може провести бій з Саулем Альваресом.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 21.06.2020, 16:06 | Повідомлення # 304
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Завершення кар'єри Гвоздиком стало шоком. У нього більше немає мотивації



Відхід Олександра Гвоздика з боксу - дивна річ. Ще недавно він говорив про похід за титулом, боротьбу за чемпіонство і майбутній реванш з Бетербієвим, а вже зараз - офіційно не діючий спортсмен.

Відразу після його поразки росіянину фанати розділилися. Велика частина встигла поховати всі перспективи Гвоздика. Нібито він вже пробитий боксер, від якого нема чого чекати. Інша ж частина заявляла, що в програшу немає нічого страшного і українець точно повернеться. Можливо, навіть сильнішим.

Як виявилося, і там, і там не було правди. Говорити про пробитість не доводилося. Гвоздик програв не явним нокаутом топовому ударнику, а просто не зумівши продовжити бій через втрату сил. Тобто Бетербієв жодного разу потужно не пробив опонента, але змучив до стану, при якому навіть руки підняти проблематично. Але і очікувати від Гвоздика чогось сенсу немає - повернувшись в зал, через деякий час харків'янин заявив, що все скінчено і більше в рингу ми його не побачимо.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 23.06.2020, 12:05
DMishaДата: Вівторок, 23.06.2020, 12:07 | Повідомлення # 305
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
17 років тому відбувся легендарний бій Кличка з Льюїсом



Поєдинок, після якого у Віталія з'явилися фанати в США

У червні 2003 року чемпіон світу за версіями WBC і IBO Леннокс Льюїс повинен був зустрітися з Кірком Джонсоном, проте за кілька тижнів до бою канадець отримав травму. Заміна йому була терміново знайдена в особі українця Віталія Кличка.

Кличко був андердогом, але в другому раунді серйозно потряс британця, але добити не зумів. Починаючи з третьої трихвилинки, Віталій бився з величезним розсіченням над лівим оком, але все одно лідирував за очками. У перерві між 6 і 7-м раундами бій зупинений за рекомендацією лікаря, Льюїсу була присуджена перемога технічним нокаутом.

Кличко прямо в рингу зажадав реваншу, але британець не дав чіткої відповіді, а згодом завершив кар'єру.

На суддівських картках за підсумками 6-ти раундів Кличко вів 58-56, результат бою досі вважається одним з найбільш суперечливих в історії боксу.

https://u.to/StDaGA

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 23.06.2020, 12:08
korpahecДата: Вівторок, 23.06.2020, 21:23 | Повідомлення # 306
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Легендарний 53-річний американський боксер Майк Тайсон продовжує активну підготовку до свого повернення в ринг.

«Тренуючись розумніше кожен день», — написав Тайсон в Instagram, коментуючи новий ролик.
DMishaДата: П`ятниця, 26.06.2020, 21:54 | Повідомлення # 307
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Хто такий Райан Гарсія – майбутня зірка і суперник для Ломаченка?



Лев Кравців – про головного легковаговика найближчого майбутнього.

Райан Гарсія – боксер, на якого явно роблять ставку в «Golden Boy Promotions». Цей хлопець вже давно є популярнішим за багатьох боксерів, але зараз добрався і до серйозних поєдинків. Кидає виклик головним бійцям легкої ваги, вимагає великих гонорарів і точно стане одним з найбільш грошових боксерів у найближчі кілька років.

Звідки він взявся?

У цього хлопця непогана аматорська кар'єра. Він брав участь у всеамериканських турнірах різного масштабу, вигравав юнацький чемпіонат США 2016- го, але майбутнім професіоналам у більшості випадків програвав.

На любительському рингу його двічі перемагали Девін Хейні і Шакур Стівенсон. Варто відзначити, що одного разу Гарсія все ж переміг Хейні, але загальна кількість перемог все ж на боці нинішнього чемпіона WBC.

Але головним поштовхом до популярності став не тільки і навіть не стільки бокс, скільки інстаграм. Досі Райана часто називають інстаграмним боксером. Своїми відео американець отримав популярність, а передплатники росли швидше, ніж у багатьох нинішніх чемпіонів.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 26.06.2020, 21:54
DMishaДата: Субота, 27.06.2020, 23:20 | Повідомлення # 308
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Відправить Усика на пенсію? Кличко назвав ім'я нового чемпіона-супертяжа



Легендарний український боксер Володимир Кличко заявив, що хорватський боксер Філіп Хрговіч у майбутньому стане чемпіоном світу в хевівейті, зазначають Патріоти України.

"Філіп надзвичайно талановитий. Він показує це завдяки своїм олімпійським досягненням і професійним рекордам. Я спарингував із ним, і він був дуже, дуже жорстокий, навіть у мої найкращі часи. Чи вважаю я, що він стане чемпіоном світу? Безумовно. У нього є шанс? Абсолютно, так", – цитує слова Кличка-молодшого видання klitschko-brothers.com.

Відзначимо, що Хргович є бронзовим призером Олімпійських ігор-2016 і чемпіоном Європи серед любителів у 2015 році. На його рахунку 10 перемог у 10 поєдинках на професійному рівні, вісім з яких були здобуті нокаутом.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 02.08.2020, 14:46 | Повідомлення # 309
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Великий бокс:

Український суперваговик Сіренко

здобув 14-ту перемогу в кар'єрі




Також в рамках боксерського вечора пройшли ще кілька поєдинків.


У суботу, 1 серпня, в передмісті Києва, відбулося організоване компанією Олександра Усика Usyk 17 Promotion спортивне шоу Big Boxing Night, головною подією якого став поєдинок у суперважкій вазі між непереможним українським боксером Владиславом Сіренко (14 перемог, 13 з них - нокаутом) і Павлом Кроленком (3 перемоги, 6 поразок), передають Патріоти України.

Фахівці не прогнозували особливих проблем для Владислава, але бій для нього склався не так просто, як очікувалося. Уже в першому раунді після потужного удару Кроленка киянин ледь не опинився в нокдауні, але все ж встояв на ногах. Правда, потім Сіренко зробив правильні висновки і, методично підбираючись до суперника, в результаті завершив поєдинок в п'ятому раунді технічним нокаутом.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 05.09.2020, 12:16 | Повідомлення # 310
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українець очолив світовий

рейтинг боксерів за версією ESPN




Усик розташувався на 13 місці.


Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) очолив рейтинг P4P (pound for pound - кращий боксер незалежно від вагової категорії) за версією ESPN. Про це повідомляється на сайті телеканалу, передають Патріоти України.

З десяти експертів, які брали участь в процедурі голосування, перевагу Василю віддали вісім.

Слідом за українцем розташувався володар чемпіонських поясів WBC, WBA Super, IBF в середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) з Казахстану. У трійку кращих увійшов американський представник напівсередньої дивізіону Теренс Кроуфорд (32-0, 23 КО), який минулого року добув звання абсолютного чемпіона світу.

Ще один представник України, який володіє поясами WBC і WBO в першій важкій вазі, Олександр Усик зайняв 13 місце.

Перша десятка рейтингу виглядає наступним чином:

чемпіон WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО)
чемпіон WBC, WBA Super, IBF в середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО)
колишній абсолютний чемпіон світу в напівсередній вазі Теренес Кроуфорд (32-0, 23 КО)
чемпіон IBF в напівсередній вазі Еррол Спенс (23-0, 20 КО)
чемпіон WBC в легкій вазі Майки Гарсіа (38-0, 30 КО)
чемпіон WBC у другій найлегшій вазі Срісакет Сор Рунгвісаі (45-4-1, 40 КО)
чемпіон WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов (32-2-1, 28 КО)
чемпіон WBC в суперважкій Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО)
колишній чемпіон у двох вагових категоріях Наоя Іноуе (15-0, 13 КО)
чемпіон WBA Super в напівсередній вазі Кіт Турман (28-0, 22 КО)

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 10.09.2020, 23:23 | Повідомлення # 311
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У Кличків є ще час поміркувати:

Колишній чемпіон світу з боксу зібрався повернутися на ринг в 50 років



Кріс Берд - срібний призер Олімпіади в Барселоні.

Колишній чемпіон світу з боксу американець Кріс Берд
зібрався повернутися на професійний ринг
.


Про це повідомляє Boxing News 24, передають Патріоти України.

50-річний екс-спортсмен переконаний, що зможе виграти титул в середній вазі. Берд ставав чемпіоном світу у важкій ваговій категорії за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO).
Берд став першим, кому вдалося завдати поразки українському важковаговику Віталію Кличку. Американець здобув цю перемогу в квітні 2000 року. У жовтні того ж року він поступився братові Кличка Володимиру суддівським рішенням.
Берд - срібний призер Олімпіади в Барселоні. У професійному боксі на його рахунку 41 перемога і п'ять поразок. Свій останній поєдинок він провів в 2009 році, нокаутувавши Меттіса Шадоуа.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 13.09.2020, 23:06 | Повідомлення # 312
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Полтава пишається своїм сином:

Непереможний українець нокаутував російського боксера в Єкатеринбурзі




Непереможний український боксер напівсередньої ваги Зоравор Петросян
технічним нокаутом переміг росіянина Євгена Вазема на турнірі в Єкатеринбур
, зазначають Патріоти України.


22-річний уродженець Полтави у другому раунді розбив супернику ніс та активно працював першим номером. У четвертому раунді росіян пропустив важку серію ударів, розвернувся до українця спиною і почав тікати до канатів. Рефері не лишалося нічого іншого, як зупинити бій і зафіксувати перемогу Петросяна.

Українець здобув свою дев’яту перемогу у дев’яти поєдинках на професійному ринзі.

Зазначимо, що Петросян вперше виграв бій за межами України. Вісім попередніх перемог Зоравор здобув у Києві.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 13.09.2020, 23:09
RATVODДата: П`ятниця, 25.09.2020, 07:25 | Повідомлення # 313
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Бокс Сергій Дерев'янченко VS Джермалл Чарло



27 вересня о 04:15 тільки на «Інтері»!


Бій за титул чемпіона світу за версією WBC! Наш співвітчизник втретє спробує завоювати чемпіонський пояс.



Відео боксерського поєдинку Сергій Дерев'янченко VS Джермалл Чарло .


24.09.2020

DMishaДата: Неділя, 04.10.2020, 10:52 | Повідомлення # 314
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Непереможний український суперваговик

поклав нокаутом чергового суперника




Игорь Шевадзуцький


Український суперважкоатлет Ігор Шевадзуцький (5 перемог, всі - нокаутом), який допомагав росіянину Олександру Повєткіну готуватися до бою з Ділліаном Уайтом, продовжив свою переможну серію на професійному рингу, зазначають Патріоти України.

В рамках вечора боксу в Пловдиві (Болгарія) 30-річний велетень з Кривого Рогу (при зрості 190 см українець важить 120,7 кг!) Достроково здолав боснійця Аднана Дерон (2 перемоги, обидві - нокаутом, 2 поразки). Боксер на прізвисько Халк переміг суперника технічним нокаутом в третьому раунді.
Після двох поспіль нокаутів від Шевадзуцкого опонент перестав захищатися, і рефері зупинив поєдинок.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 04.10.2020, 10:53
DMishaДата: Субота, 17.10.2020, 14:18 | Повідомлення # 315
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Великий бокс:

Непереможний українець ефектно нокаутував німецького боксера,

за котрого вболівали трибуни, відібравши у німця чемпіонський пояс




Непереможний українець Петро Іванов (13-0-2, 7 КО) став володарем
чемпіонського пояса WBC International Silver, зазначають Патріоти України.


На вечорі боксу в Карлсруе, Німеччина, 24-річний уродженець Ніжина брутально переміг місцевого бійця Юссуфа Кангуела (19-4-1, 12 КО).

10-раундовий поєдинок завершився достроково. Наш співвітчизник домінував в ринзi, методично б'ючи опонента в голову і по корпусу. У четвертій трихвилинці у Іванова пройшла ефектна комбінація, яка завершилася лівим боковим ударом в голову. Рефері зупинив бій, присудивши українцю перемогу нокаутом.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024