FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 01:55

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Новини БОКСу
RATVODДата: Вівторок, 28.02.2012, 00:31 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
DMishaДата: Понеділок, 19.10.2020, 00:19 | Повідомлення # 316
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Великий бокс:

Василь Ломаченко сенсаційно програв Лопесу

бій за звання абсолютного чемпіона світу




За рішенням суддів молодий американець виграє бій.
Фінальний рахунок суддів: 119-109, 117-111, 116-112. Ломаченко втратив усі пояси.


32-річний український боксер Василь Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. За результатами поєдинку судді одноголосним рішенням віддали перемогу 23-річному американцю Теофімо Лопесу, зазначають Патріоти України.

Таким чином, Ломаченко втратив всі свої титули - WBC Franchise, WBA і WBO. Лопес, який до бою володів поясом IBF, став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі.

Детальніше. Витративши перші два раунди на вивчення суперника, який з самого початку кинувся в атаку, українець діяв другим номером.

Лопес періодично потрапляв в Ломаченка, де особливо йому вдавалися удари по корпусу, тоді як опонент відповідав йому викидами по обличчю.

Українець по-справжньому включився в поєдинок у восьмому раунді, в якому в нього почали проходити комбінаційні удари, але американець також періодично діставав того своїми викидами.

У 10 раунді Ломаченко перехопив ініціативу, в результаті чого Лопес помітно похитнувся, але американець все-таки вистояв і провів першим номером заключну трихвилинку.

У підсумку судді присудили перемогу Лопесу за очками

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 28.11.2020, 16:32 | Повідомлення # 317
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Український боксер суперважкої ваги

здобув перемогу у двобої з поляком




Український боксер суперважкої ваги Віктор Вихрист (5-0, 4 КО)
переміг поляка Каміла Соколовського (10-20-2, 4 КО).


У шестираундовому поєдинку Вихрист переміг одноголосним рішенням суддів — 60-53, 60-53, 60-53.

Дотепер ураїнський суперважковаговик перемагав на професійному рингу достроково, тому це його перша перемога за рішенням суддів.

Бій проходив в рамках вечора боксу у французькому Нанті.

Довідка: Віктор Вихрист – 107,5 кг. Каміл Соколовскі – 106,4 кг

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 28.11.2020, 16:33
DMishaДата: Неділя, 13.12.2020, 10:48 | Повідомлення # 318
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Великий бокс:

Джошуа здобув яскраву перемогу над Пулєвим

в бою за три чемпіонські пояси




Британський боксер-важковаговик Ентоні Джошуа в чемпіонському бою
нокаутував болгарина Кубрата Пулєва на прізвисько "Кобра", зазначають Патріоти України.


Початок бою видався досить спокійним. Боксери не форсували події і намагалися підловити один одного на помилці. У третьому раунді Джошуа активізувався і двічі відправив Пулєва в нокдаун, від дострокового завершення бою болгарина врятував гонг.

Пулєв, розуміючи, що нічого не може протиставити британцеві, почав діяти брудно - бити суперника по потилиці та після гонгу. З 4-го по 7-й раунд Джошуа продовжував володіти ініціативою, але Пулєв продовжував боротися.

У восьмому раунді болгарин несподівано перехопив ініціативу і провів кілька потужних ударів. Втім, перелому в бою не відбулося. У дев'ятому раунді Джошуа відправив опонента в нокдаун, а після поновлення бою нокаутував його.

Таким чином, Джошуа захистив титули чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської федерації (IBF).

31-річний Джошуа здобув 24-ту перемогу при одній поразці. 39-річний Пулєв зазнав другої поразки при 28 перемогах.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 19.12.2020, 12:23 | Повідомлення # 319
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Великий бокс:

Головкін нокаутував Шеремету

та захистив два чемпіонські пояси




Цей поєдинок став для Головкіна першим після скандальної перемоги над українцем
Сергієм Дерев'янченко в жовтні минулого року, коли Геннадій завоював два вакантних титули
.


У ніч на неділю, 19 грудня, в Голлівуді (штат Флорида, США) пройшов бій в середній вазі між володарем чемпіонських поясів за версіями IBF і IBO казахстанцем Геннадієм Головкіним (41 перемога, 36 з них - нокаутом, 1 поразка, 1 нічия) і досі непереможним поляком Камілом Шереметою (21 перемога, 5 з них - нокаутом, 1 поразка), зазначають Патріоти України.

Нинішній претендент на пояси виявився легким суперником для казаха. По ходу бою поляк побував в нокдауні чотири рази - в 1-м, 2-м, 4-м і 7-м раундах. Нарешті, після завершення сьомого раунду рефері прийняв рішення зупинити поєдинок за явною перевагою одного з боксерів.
«Для мене це не було великим сюрпризом, тому що це високий рівень. Каміл Шеремета - чудовий боксер. Насправді, не здивований, що бій склався саме так. Я лише відчуваю себе дуже комфортно, тому що я старанно працював, у мене було багато часу. Поруч зі мною багато хороших людей, які мене підтримують. Я дуже пишаюся своєю командою», - сказав переможець після поєдинку.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 19.12.2020, 12:25
DMishaДата: Субота, 19.12.2020, 12:43 | Повідомлення # 320
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Великий бокс:

Непереможний українець Митрофанов

завоював титул WBO Oriental.




Дмитро Митрофанов здолав темношкірого британця одноголосним рішенням суддів


Хлопець, що ріс без батьків - нова велика надією України у професійному боксі, в любительському Дмитро завоював високу репутацію і пару золотих медалей

У п'ятницю, 18 грудня, відомий український боксер першої середньої дивізіону 31-річний Дмитро Митрофанов (10 перемог, 5 з них - нокаутом, 1 нічия), провів у виставковому центрі ACCO International в Києві перший в кар'єрі титульний бій - за пояс WBO Oriental - проти британця Асін'є Байфілда (14 перемог, 6 з них - нокаутом, 1 нічия, 4 поразки), зазначають Патріоти України.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 20.12.2020, 15:07 | Повідомлення # 321
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Великий бокс:

Непереможний кубинський боксер

потужним нокаутом вибив суперника з рингу




Під час усього бою 28-річний Санчес
повністю домінував на канвасi, б'ючи опонента.


Мексиканський боксер Джуліан Фернандес (14-3, 11 КО) зазнав розгромної поразки в поєдинку проти кубинця Френка Санчеса (17-0, 12 КО). Зустріч відбулася в андекарті поєдинку Канело – Сміт і закінчилась достроково, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Розв'язка настала в 7-му раунді, коли Фернандес пропустив вбивчий правий боковий. Удар потряс представника Мексики, він почав завалюватися на канат, коли наступний хук викинув його за межі рингу.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: Неділя, 31.01.2021, 15:03 | Повідомлення # 322
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Джойс – головний претендент на бій з Усиком.

Хто це ?




Лев Кравців – про британця, з яким, швидше за все, зустрінеться Олександр Усик


Джозеф Джойс, судячи з усього, стане наступним суперником Олександра Усика. Так, Джошуа або Ф'юрі доведеться відкласти. Зате потім відразу бій за абсолютне чемпіонство в супертяжах. Якщо буде пройдений цей великий британець.

У любителях Джойс був постійно на другому плані


Джо Джойс нарешті добрався до рівня, який йому пророкували всі ці роки. Всю кар'єру він був десь поруч із топами, і ось тепер британець за крок від боротьби за абсолютне чемпіонство.

Британець завжди був поруч із топами, першими місцями і великими нагородами. У любителях у нього дві золоті медалі з усіх великих турнірів. У 2014 році Джозеф виграв Ігри Співдружності, а у 2015 році - Європейські ігри.

Усі більш авторитетні турніри Джойс регулярно програвав. У 2013 році в Мінську на чемпіонаті Європи залишився з бронзою. Тоді в півфіналі його нокаутував росіянин Сергєй Кузьмін. Через рік на чемпіонаті світу в Досі британець взяв точно таку ж нагороду.

На Олімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро Джозеф забрався дуже далеко - в фінал турніру. Але і там програв - рішенням більшості суддів перемогу забрав француз і нині один з головних проспектів суперважкої вагової категорії Тоні Йока.



До речі, в 2011 році Джозеф Джойс боксував з Ентоні Джошуа, який через деякий час став олімпійським чемпіоном. Але той бій закінчився дуже швидко - вже в першому раунді Ентоні переміг достроково.

Варто відзначити, що і перемоги у Джойса були гідні. На тих же Іграх Співдружності британець розібрався з досвідченим австралійцем Джозефом Гудоллом. А на Європейських іграх - з росіянином Гасаном Гімбатовим. Пристойні скальпи.

Крім цього, результат фінального бою Олімпіади-2016 досить спірний. Багато хто і тоді, і зараз впевнені, що перемагати повинен був саме Джойс.

Незважаючи на все це, факт залишається фактом. Джозеф завжди поруч із топами, дуже близько знаходиться від головних нагород, але зупиняється за крок, а то і менше.

Напівпрофесіонали показали Джойса з іншого боку


По ходу любительської кар'єри Джойс брав участь і в колись важливому і галасливому турнірі World Series of Boxing (WSB). Ті самі «Українські отамани», п’ятираундові турніри без шоломів - ви точно пам'ятаєте, як пильно ми тоді стежили за боями.

Джозеф боксував у напівпрофі три роки - з 2013 по 2016. Фактично перший бій відбувся у 2012 році - Джойс переміг Матео Модугно технічним нокаутом у четвертому раунді. Але дебют відбувся в одинадцятому місяці і після цього британець в напівпрофесіонали вийшов наступного року, тому порахуємо, що брав участь три роки.

Так, деякий час не просто можна було боксувати і в аматорах, і в профі. Це навіть був один із способів отримання ліцензій.

Так уже вийшло, що в 2013 році, коли Джойс набирав обертів у любителях, в напівпрофесіоналах він вийшов у ринг проти Олександра Усика. Взагалі, затія боксувати в супертяжах від українця виглядала на той момент дивно. Навіщо олімпійському чемпіону в крузервейті підніматися у вазі до гігантів? Невже він збирається дебютувати в профі у хевівейті? У чому сенс цієї перевірки сил? А що, якщо ці хлопці влучать? Питань було хоч греблю гати. На багато з них відповів поєдинок з Джойсом.

Звичайно, Джозеф тоді не був топом і номером один збірної. В цей же час Усик на той момент - олімпійський чемпіон. Але, взагалі-то, шанси оцінювалися, якщо не рівними, то близькими. Все через розміри. Джойс вищий, більший і фізично потужніший за Олександра. Що йому взагалі не допомогло.

Джойс просто не встигав за швидким, рухливим і швидкісним суперником. Олександр навіть входив у розміни з гігантом і виходив звідти переможцем. У підсумку перемога одноголосним рішенням суддів. Джо, звичайно, не згоден. Він визнає поразку, але вважає, що бій був рівним, а він поступився через недосвідченість.



Як підсумок виступів британця в напівпрофі - всього дві поразки. Перша - від Усика. Друга - від росіянина Максима Бабаніна, який свого часу бив навіть Тайсона Ф'юрі. Називати ці поразки ганебними язик не повернеться. Перший - олімпійський чемпіон і просто неймовірно талановитий спортсмен. Другий - просто великий талант, незважаючи на свою антропометрію і зовнішній вигляд.

Підсумковий рекорд Джойса в WSB - 14 перемог, 2 поразки і 7 перемог нокаутом. Як тільки з британця зняли величезні аматорські рукавички, удар став лягати в ціль щільніше, а суперники частіше падали.

Успіхи в профі легко можуть привести до титулу


У професіоналах Джозеф зібрав колекцію другорядних поясів на будь-який смак. WBC Silver, WBO International, чемпіон Європи за версією EBU, чемпіон WBA Gold, чемпіон Британської Співдружності, чемпіон Великобританії. Звучить це все цікаво і виглядає красиво, але за собою особливо нічого не несе.

До недавнього часу рекорд Джойса виглядав цікаво, але не більше того. Перемоги над Бермейном Стіверном, Алєксандром Устиновим і Брайантом Дженнінгсом виглядають непогано, якщо не вдаватися в подробиці. Всі вони – боксери, що вийшли в тираж. А деякі і зовсім зробили собі ім'я за рахунок успіхів в інших видах спорту, як той же Устинов.

Тому перед поєдинком з Даніелем Дюбуа все ставили не на вікового (35 років) Джозефа і прорахувалися. Дюбуа в загальному і цілому виглядав краще за суперника, але регулярні влучання Джойса принесли свої плоди - перелом орбітальної кістки, величезна гематома на обличчі і відмова від продовження поєдинку.



Фактично, бій Джойс - Дюбуа був за право боксувати з Усиком і сперечатися з ним за статус претендента на пояс WBO. Два проспекти вирішували, хто піде далі вже зараз, а кому доведеться почекати. Можливо, навіть добре, що виграв Джо. Він є значно старшим і попереду має не так багато років кар'єри, як Дюбуа.

А Усик нарешті пройде справжній суперважкий тест. Чісора був прекрасний своїм досвідом, а Джойс - габаритами. Він вище Олександра на сім сантиметрів, а розмах рук і зовсім перевалює за два метри. Нехай страшним одноударним нокаутом Джо радує не дуже часто, але кулаки у нього важкі: нуль поразок, 12 перемог, 11 з них - достроково кажуть про все.

Тоннаж Джозеф може створити в поєдинках із ким завгодно, а період, коли він падав від влучань, здається, остаточно закінчився - останній раз він програвав достроково ще в любителях і навіть вбивчий Дюбуа не зміг прошити голову британця. Після такого суперника Усик точно буде готовий до здоровенних чемпіонів.

Якщо, звичайно, буде готовий хоч колись.

31.01.2021

RATVODДата: Субота, 22.05.2021, 11:04 | Повідомлення # 323
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Офіційно. Пакьяо битиметься

із
Спенсом 21 серпня в Лас-Вегасі




Легендарний філіппінець повернеться в ринг після дворічної паузи


Екс-чемпіон світу в восьми дивізіонах Менні Пакьяо (62-7-2, 39 KO) повернеться в ринг після дворічної паузи, щоб зустрітися з непереможеним володарем титулів IBF і WBC в напівсередній вазі Ерролом Спенсом (27-0, 21 KO).

Легендарний філіппінець опублікував Instagram пост, в якому повідомляється, що мегафайт відбудеться 21 серпня в Лас-Вегасі (штат Невада, США).

Нагадаємо, 42-річний Пакьяо свій останній поєдинок провів у липні 2019 року, в якому здобув впевнену перемогу над тодішнім чемпіоном WBA Кітом Турманов.


Спенс і Пакьяо / Фото - ESPN


Що стосується Спенс, то американець у своєму попередньому поєдинку, що відбувся в грудні 2020 року, одноголосним рішенням суддів переміг екс-чемпіона в двох вагових категоріях Денні Гарсію.

Раніше повідомлялося, що переговори про поєдинок між чемпіоном світу за версією WBO в напівсередній вазі Теренсом Кроуфордом і Пакьяо зірвалися.

22.05.2021

RATVODДата: Вівторок, 08.06.2021, 20:34 | Повідомлення # 324
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Хірн: бій Усик — Джошуа відбудеться у вересні.

Контракт буде підписаний цього тижня



Эдди Хирн, Getty Images

Промоутер британця налаштований оптимістично


Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що поєдинок з Олександром Усиком відбудеться у вересні цього року, а договір про проведення бою буде підписаний цього тижня.

«Я можу сказати вам, що все виглядає більш надійно, ніж коли йшли переговори між Джошуа і Ф’юрі. Тому що я дуже добре знаю Красюка і Усика», — заявив Хірн.

«Цього тижня контракт буде підписаний. Ми орієнтуємося на проведення бою у вересні в Лондоні. Зараз уточнюємо деталі. Це великий і небезпечний бій. Не той, який ми хотіли або очікували. Але це бій в суперважкій вазі на високому рівні. Це об’єднаний чемпіон в суперважкій вазі проти абсолютного чемпіона у важкій вазі».

Раніше промоутер Усика Олександр Красюк назвав вірогідною датою бою 28 серпня. Поєдинок може пройти на стадіоні Уемблі в Лондоні.

Представники Усика і Джошуа отримали додатковий час від Всесвітньої боксерської організації (WBO) для узгодження умов поєдинку. Якщо переговори не будуть успішними, Ентоні може звільнити титул WBO.

Британець в останньому бою нокаутував Кубрата Пулєва, захистивши пояси WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі. Усик минулого року за очками переміг Дерека Чісору. Українець — обов’язковий претендент на титул WBO.

Автор: Олесь Хорунжий

08 червня 2021.




RATVODДата: Четвер, 10.06.2021, 20:49 | Повідомлення # 325
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Бій Ломаченко – Накатані покаже MEGOGO



Поєдинок пройде у Лас-Вегасі в ніч на 27 червня


Стрімінговий сервіс MEGOGO стане ексклюзивним транслятором бою Василя Ломаченка і Масайоші Накатані в Україні.

Бій відбудеться в ніч на 27 червня у Лас-Вегасі, орієнтовний початоко 5:00 за київським часом.

Для українця поєдинок з Накатані стане першим після поразки від Теофімо Лопеса у жовтні минулого року. Ломаченко поступився американцеві одноголосним рішенням суддів і позбувся чемпіонських титулів WBA, WBO і WBC.

Єдиної поразки в кар’єрі 32-річний Накатані (19-1, 13 KO) зазнав саме від Лопеса у липні 2019 року. У минулому році японець виграв титул інтерконтинентального чемпіона WBО в легкій вазі після перемоги над Феліксом Вердехо.

Автор: Сергей Олексюк

09 червня 2021.


RATVODДата: Неділя, 13.06.2021, 09:05 | Повідомлення # 326
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Українець Амосов переміг Ліму

і завоював титул Bellator в напівсередній вазі



Дуглас Ліма і Ярослав Амосов (праворуч), twitter.com/SHOsports

Одноголосним рішенням суддів


Український боєць змішаних єдиноборств Ярослав Амосов переміг бразильця Дугласа Ліму в бою за чемпіонський титул в напівсередній вазі на турнірі Bellator 260.

Бій між Амосовим та Лімою став головним івентом бійцівського вечора в американському Анкасвіллі (Коннектикут). Поєдинок тривав усі відведені п’ять раундів.

Ярослав Амосов контролював хід бою, впевнено працюючи також в партері. У підсумку судді віддали перемогу українцеві одноголосним рішенням: 50-45, 49-46, 49-46.

Відзначимо, що Амосов став першим українцем в історії, якому вдалося завоювати чемпіонський титул в Bellator.



Автор:Влад Власенко

12 червня 2021.




RATVODДата: Неділя, 13.06.2021, 09:18 | Повідомлення # 327
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Сіренко нокаутував двоюрідного брата Бензема Уату


Владислав Сіренко. Фото - facebook.com/b1boxing

Українець здобув 17-ту перемогу в профі


Український суперважковаговик Владислав Сіренко (17-0, 14 КО) нокаутував француза Невфеля Уату (18-4, 10 КО) в рамках вечора боксу в Києві.

У другому раунді Сіренко двічі відправив француза в нокдаун. У четвертому раунді Уата знову опинився на настилі рингу, і рефері зупинив бій.

Уата — двоюрідний брат зіркового нападника Реала Каріма Бензема. Невфель був претендентом на титул чемпіона EBU і інтернаціонального чемпіона WBA в суперважкій вазі.

У березні Сіренко одноголосним рішенням суддів переміг поляка Каміла Соколовські і захистив чемпіонський титул WBC Asia.

Автор: Всеволод Мазур

12 червня 2021.




RATVODДата: Неділя, 13.06.2021, 09:20 | Повідомлення # 328
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Малиновський рішенням суддів переміг Какололо

в бою за пояс WBO Intercontinental



Олег Малиновський, ТК Інтер

28-ма перемога на професійному рингу для непереможеного українця


Олег Малиновський у титульному бою за пояс WBO Intercontinental переміг Натаніеля Какололо з Намібії. Поєдинок відбувся в рамках вечора боксу в Києві.

Бій тривав усі 10 раундів. Українець переміг роздільним рішенням суддів — 97:93, 95:95, 97:93. Ця перемога стала 28-ю для українця.

В іншому поєдинку в рамках вечора боксу український суперважковаговик Владислав Сіренко нокаутував француза Невфеля Уату.

Для непереможеного Малиновського це був перший бій з березня, коли він технічним нокаутом переміг грузина Гіоргі Гачечіладзе.

Автор: Влад Власенко

13 червня 2021.




RATVODДата: Понеділок, 14.06.2021, 19:07 | Повідомлення # 329
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ломаченко: “Накатані

кращий суперник для повернення на ринг”



Василь Ломаченко, Getty Images

Українець поб'ється з японцем 27 червня


Василь Ломаченко поділився думкою про свого майбутнього суперника, японця Масайоші Накатані.

Українець повернеться на ринг 27 червня. Для Ломаченка майбутній бій стане першим після поразки від Теофімо Лопеса.

“Мені пропонували спуститися в другу напівлегку вагу і там шукати суперників, але я відмовився. Я сказав, що хочу почути імена, які доступні в легкій вазі. Мені назвали прізвище Накатані. Я подумав і погодився”, – пояснив Ломаченко.

“Вважаю, що Накатані кращий суперник для повернення на ринг. Дивлячись, які хто ставить завдання. Для тієї мети, яку переслідую я, це кращий варіант”
.

“Не ставлю за мету пройти всю дистанцію. Ти боксуєш так, як дозволяє суперник. Звичайно, якщо вийде закінчити бій достроково – я це зроблю. Але якщо не вийде, то ми не засмутимось. Я буду робити протягом усього поєдинку те, що я вмію”

“Бій Накатані та Вердехо? Фелікс просто трохи переоцінив свої можливості. Після всіх цих нокдаунів він думав, що вийде завершити поєдинок достроково. Він кинувся бездумно добивати, дуже багато сил витратив на це і просто видихався. А Накатані не зламався і зробив японський харакірі “
.

Читайте також: Ломаченко: «Лопес з татом ламалися, ніяк не хотіли підписувати контракт на бій»

Минулої осені Ломаченко програв Лопесу одноголосним рішенням суддів. Зазнавши другої поразки в кар’єрі, українець поступився супернику трьома чемпіонськими поясами у легкій вазі.

Автор: SPORTARENA.com

14 червня 2021.




RATVODДата: Вівторок, 22.06.2021, 22:38 | Повідомлення # 330
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ломаченко: “Я кращий боксер в легкій вазі”


Василь Ломаченко, Getty Images

У неділю українець проведе бій з Накатані


Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко заявив про плани повернути собі пояси в легкій вазі.

Українець переконаний, що залишається найсильнішим боксером у легкій вазі, незважаючи на поразку від Теофімо Лопеса в об’єднавчому бою.

“Накатані – дуже хороший вибір для мене, тому що він дав Лопесу відмінний бій. Тому я вибрав його”, – сказав Ломаченко.

“Я кращий в легкій вазі. Де ж мої чотири пояси? Заради цього я продовжую битися. Ти можеш вважати себе чемпіоном світу, коли втримуєш всі чотири титули. Головне – спадщина. Ми усунули збій в матриці”.

Ломаченко повернеться на ринг у неділю, 27 червня. Суперником Василя стане японець Масайоші Накатані (19-1, 13 KO), який раніше також програвав Лопесу.

Для Ломаченко майбутній поєдинок стане першим з жовтня минулого року, коли він поступився Лопесу трьому чемпіонськими поясами, програвши одноголосним рішенням суддів.

Автор: Vladyslav Ch

14 червня 2021.




Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » Новини БОКСу (Обговорення дозволено !!!)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024