FORUM TV-SATПонеділок
21.09.2020, 02:29

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 44
  • 45
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » " Не знаєте де запитати ? - пишемо тут " (Якщо на форумі відсутня тема для Вашого запитання)
" Не знаєте де запитати ? - пишемо тут "
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 09:13 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
" Не знаєте де запитати ? - пишемо тут"



Перед тим, як задавати питання в даному розділі, щоб не виникало непорозумінь,

уважно читаємо
ПРАВИЛА ФОРУМУ:

Пункт 2. Повідомлення ( писати кирилецею ).

2.1. Перед тим, як відправляти свої перші повідомлення на форум, ви зобов'язані уважно ознайомитися із загальними правилами конференції,
а також правилами того форуму, в який збираєтеся писати.

2.5. Перед створенням нового повідомлення переконаєтеся, що подібна тема ще не обговорювалася.
Для цього використовуйте фільтр по назві і опису теми, а також пошук.
vm-deДата: Неділя, 13.09.2009, 20:43 | Повідомлення # 2
знаток

Країна:
повідомлень: 155
Статус: Оффлайн
Також є тюнер Openfox-af3618 (Openbox-x-600) він також виписуєт на всіх
спутниках нет сигнала але якщо він працює в парі (через луп або сплітер) з іншим
тюнером то все нормально а окремо не працює помоєму він не видає 12В на дайсик
23


hotbird+sirius+amos

Повідомлення відредагував влад - Неділя, 13.09.2009, 20:45
vasa123Дата: П`ятниця, 02.10.2009, 12:57 | Повідомлення # 3
користувач

Країна:
повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Підкажіть будласка через які шнури дивитися Full HD.Є в наявності SAMSUNG з пітримкою Full HD і компютер пентіум 3.0 відео карта nVIDIA GeForce 9800 GT, е в наявності перехідник на HDMI.Можливо дивитися з такою конфігурацією 1920 x 1080 Full HD,і що для цього треба?
geitotaДата: Середа, 04.11.2009, 23:00 | Повідомлення # 4
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
Що можна зробити з "DIGI 500 OTA" АПП.версія : 20.5 ПРОГР.версія : ААТ6156В
RATVODДата: Середа, 04.11.2009, 23:33 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
Що можна зробити з "DIGI 500 OTA" АПП.версія : 20.5 ПРОГР.версія : ААТ6156В

geitota, подивіться :"DIGI 500 OTA" і тут: Питання не повторюйте.


geitotaДата: Четвер, 05.11.2009, 15:56 | Повідомлення # 6
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
як мені зберегти дані з тюнера "DIGI 500 OTA" АПП.версія : 20.5 ПРОГР.версія : ААТ6156В
RATVODДата: Четвер, 05.11.2009, 17:54 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
як мені зберегти дані з тюнера "DIGI 500 OTA"

Програми для збереження списку каналів і налаштувань зазвичай мають назву Channel Edit(or).
Де шукати , я Вам вказав в попередньому дописі. Я даної моделі ще не зустрічав.


TIIДата: Субота, 05.12.2009, 17:12 | Повідомлення # 8
знаток

Країна:
повідомлень: 45
Статус: Оффлайн
Чи хтось знає тюнер Miniвід Цифрового Польсату?
My WebPage
My WebPage
При неактивній карті некодовані канали не показують. astronomer1
Чи можна щось зробити щоб можна було дивитися некодовані канали?


APEBOX C2 4K UHD COMBO DVB-S2X MS + DVB-T2/C IPTV, Multistream
(4W, 4.8E, 9E, 13E)
RATVODДата: Субота, 05.12.2009, 18:03 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (TII)
Чи хтось знає тюнер Miniвід Цифрового Польсату? My WebPage My WebPage При неактивній карті некодовані канали не показують. Чи можна щось зробити щоб можна було дивитися некодовані канали?

Тільки оператор зможе включити Вам тюнер. Зв"яжіться з оператором, а саме краще під"їхати до них з ресивером. Вони зобов"язані це зробити ( Якщо Ви платили за тюнер кошти ).

Та сама історія з Цифровим супутниковим приймачем VIASAT SRT 7700 для перегляду пакетів каналів
провайдера програмної послуги на території України — компанії VISION TV ( Viasat Ukraina )


dzhon-simpsonДата: Вівторок, 08.12.2009, 20:45 | Повідомлення # 10
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
Можно ли в форуме рядом с мои логином встовить какуюто картинку?Если да то как?
viskomДата: Середа, 09.12.2009, 00:19 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1935
Статус: Оффлайн
Quote (dzhon-simpson)
Можно ли в форуме рядом с мои логином встовить какуюто картинку?Если да то как?

так можна, ця картинка називається аватар зайдіть у мій профіль і виберіть аватар із колекції або загрузіть з компа свій.


Sat-Integral S-1237 HD Able
TIIДата: Середа, 16.12.2009, 14:16 | Повідомлення # 12
знаток

Країна:
повідомлень: 45
Статус: Оффлайн
23 Шукаю софт з емулятором для linbox 5818

APEBOX C2 4K UHD COMBO DVB-S2X MS + DVB-T2/C IPTV, Multistream
(4W, 4.8E, 9E, 13E)
RATVODДата: Середа, 16.12.2009, 15:00 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (TII)
Шукаю софт з емулятором для linbox 5818

Подивіться тут:


sergey1931795Дата: Неділя, 27.12.2009, 13:45 | Повідомлення # 14
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
у мене є запитання до тюнера Golden Interstar 7700 Premium непрацює Biss i Cryptoworks
інформація про систему
основна версія 1.72 GBC5M383[R2656]
загрузочна версія 1.36
версия даних 26
последние обновление 08/09/2006 20:55:28
--------------------
як включити емулятор в тюнері Golden Interstar 7700 Premium???


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
RATVODДата: Неділя, 27.12.2009, 14:32 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24596
Статус: Оффлайн
Quote (sergey1931795)
у мене є запитання до тюнера Golden Interstar 7700 Premium непрацює Biss i Cryptoworks інформація про систему основна версія 1.72 GBC5M383[R2656] загрузочна версія 1.36 версия даних 26 последние обновление 08/09/2006 20:55:28

Читайте тут: Golden Interstar DSR-7700 Premium


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » " Не знаєте де запитати ? - пишемо тут " (Якщо на форумі відсутня тема для Вашого запитання)
  • Сторінка 1 з 45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 44
  • 45
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2020