FORUM TV-SATЧетверг
11.08.2022, 10:47

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » " Не знаєте де запитати ? - пишемо тут " (Якщо на форумі відсутня тема для Вашого запитання)
" Не знаєте де запитати ? - пишемо тут "
marsДата: Воскресенье, 03.05.2009, 08:13 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
" Не знаєте де запитати ? - пишемо тут"



Перед тим, як задавати питання в даному розділі, щоб не виникало непорозумінь,

уважно читаємо
ПРАВИЛА ФОРУМУ:

Пункт 2. Повідомлення ( писати кирилецею ).

2.1. Перед тим, як відправляти свої перші повідомлення на форум, ви зобов'язані уважно ознайомитися із загальними правилами конференції,
а також правилами того форуму, в який збираєтеся писати.

2.5. Перед створенням нового повідомлення переконаєтеся, що подібна тема ще не обговорювалася.
Для цього використовуйте фільтр по назві і опису теми, а також пошук.
dmv61Дата: Вторник, 13.06.2017, 15:32 | Повідомлення # 646
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Дякую!

50XHD
w124Дата: Воскресенье, 17.12.2017, 16:30 | Повідомлення # 647
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
чомусь на сайты не можна нычого скачати
klukvaДата: Воскресенье, 17.12.2017, 18:46 | Повідомлення # 648
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Онлайн
Бо потрібно зареєструватися
viskomДата: Воскресенье, 17.12.2017, 20:49 | Повідомлення # 649
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Цитата w124 ()
чомусь на сайты не можна нычого скачати

перевірив,файли нормально скачуються.


Sat-Integral S-1237 HD Able
geitotaДата: Среда, 27.12.2017, 10:15 | Повідомлення # 650
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
Де скачати список супутникових каналів для телевізора Toshiba, самсунг ...
RATVODДата: Среда, 27.12.2017, 22:48 | Повідомлення # 651
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27439
Статус: Оффлайн
Нігде. Просканувати канали з потрібних супутників тільки з допомогою ПДУ і, при необхідності, відсортувати.

korpahecДата: Вторник, 15.05.2018, 21:06 | Повідомлення # 652
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Доброго вечора! Я увас новачок тут на форумі! Хотів спитати у вас - маю ресівер UC B6 Uslan хочу підключити тітку шуру. Чим краще прошити - дампом чи софтом. Кажуть, якщо дампом, то може зависати, навіть якщо сервер хороший. Порадьте як краще зробити це. Поядкував наразі!!! ca
RATVODДата: Вторник, 15.05.2018, 21:42 | Повідомлення # 653
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27439
Статус: Оффлайн
Я б рекомендував "прошивати" потрібним Вам софтом. При прошивці дампом Ви разом з новим софтом завантажуєте в свій ресивер список каналів і ключів та всі налаштування і "глюки" з ресівера, з якого дамп був "вивантажений".

korpahecДата: Четверг, 14.06.2018, 23:57 | Повідомлення # 654
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Всім доброго вечора! Я хотів увас попросити допомоги з ресівером ортон х80 де взяти можна дамп або ключик на канали інтер нтн дідуля футбол любить щось вручну неіде як немучив наразі дякую насам перед. ca
RATVODДата: Пятница, 15.06.2018, 14:20 | Повідомлення # 655
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27439
Статус: Оффлайн
korpahec, для Ортон Х80:

"Inter" - ID=1С8Е; V.PID=1С8F

"NTN" - ID=1C98; V.PID=1C99


Ключ у Вашому дописі я виправив. Викласти дамп не маю можливості із-за відсутності даної моделі ресівера.


korpahecДата: Пятница, 22.06.2018, 19:29 | Повідомлення # 656
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Всім доброго вечора! Я хотів увас попросити допомоги з ресівером U2 B6 Uslan який прописати ссід на інтер нтн там тільки цифри ідуть букви неідуть. Дякую насамперед!!! ca
RATVODДата: Пятница, 22.06.2018, 20:36 | Повідомлення # 657
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27439
Статус: Оффлайн
"Inter" - SID=7310;

"NTN" - SID=7320;


korpahecДата: Пятница, 22.06.2018, 22:17 | Повідомлення # 658
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Доброго вечора! Чудово допомогли але я забув дописати на ресівер U2 B6 Uslan ссід інтер+ і х-спорт щиро вдячний дякую дякую. ca ca ca
RATVODДата: Суббота, 23.06.2018, 07:40 | Повідомлення # 659
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27439
Статус: Оффлайн
INTER+ - SID=7390;

XSPORT - SID=0001;


===================================

P.S. Ці дані я вказую при викладенні ключа для каналу.


korpahecДата: Воскресенье, 15.07.2018, 19:17 | Повідомлення # 660
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Доброго вечора! Є прохання є вмене інтернет 30 мгб, є в кімнаті роутер нетіс ,на одну антену, виходжу на вулицю сигнал замалий. Знайомий мені сказав що можна підключити до роутера, антену неностейшенМ2, і почіпити її на вулиці і буде роздавати інтернет, як її налаштувати щоб вона працювала. Друг просто в польщі , радий бувби мені допомогти ,та немає його. Можливо хтось тут знає як це діло зробити. Насамперед дякую!!! ca ca ca ca ca ca ca
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » " Не знаєте де запитати ? - пишемо тут " (Якщо на форумі відсутня тема для Вашого запитання)
Поиск:

Copyright TV-SAT © 2009-2022